13 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙ"Ζ"ΜΟ! Μετά τον Λαζόπουλο υπουργός έριξε και ζεϊμπεκιές στα μπουζούκια... αφού τέλειωσαν οι αυτοκτονίες χαλάλι του

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εθεάθη στη μουσική σκηνή «Γραμμή» στο Γκάζι να διασκεδάζει υπό τους ήχους του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου

Μπορεί η ατζέντα της κυβέρνησης να «βαραίνει» από τα κρίσιμα ζητήματα για τα οποία πρέπει να διαπραγματευθεί με την τρόικα και τους ευρωπαίους εταίρους τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και το πρόγραμμα για τα στελέχη της να είναι ασφυκτικά πιεστικό, η κυβερνητική εκπρόσωπος πάντως αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό της μια στιγμή χαλάρωσης υπό τους ήχους καλού λαϊκού τραγουδιού. 

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Γνωστός ηθοποιός: Πήγαινα και με γυναίκες και με άντρες...

Για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών πήγε να μιλήσει ο Φώτης Σπύρος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αποκάλυψη ότι έχει γιο ηλικίας 17 ετών αποκάλυψε! Ο ηθοποιός κατάφερε να στρέψει για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον πάνω του και να αφήσει την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό όταν είπε:

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στη NSA και στις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες

Άγριος πόλεμος πρακτόρων έχει ξεσπάσει σε ελληνικό έδαφος.

Η σύλληψη πριν από λίγες μέρες του οπλέμπορου από την Ιορδανία έχει προκαλέσει άγρια κόντρα ανάμεσα στις αμερικανικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Τρέλαναν κόσμο στη Θεσσαλονίκη με τα μαγικά κόλπα με τη μπάλα [εικόνες & βίντεο]

Έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και γυρίζουν όλη την Ελλάδα, εντυπωσιάζοντας όσους έχουν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.

Ο λόγος για τον Ερτίλ και τον Ερρίκο Κονταξίου, δύο αδέρφια από το Αγρίνιο, τα οποία είχαν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, οι τραυματισμοί δεν τους άφησαν να ανελιχθούν και αποφάσισαν να τρελάνουν όλο τον κόσμο με τα μαγικά τους με την στρογγυλή "θεά".

Γαλλία: Δεν κερδίζει καμία περιφέρεια η Λεπέν! - Περισσότεροι Γάλλοι στις κάλπες

[Κερδισμένος ο Σαρκοζί που δεν μπήκε σε λογική "να συμμαχήσουμε με την αριστερά για να μην κερδίσει περιφέρειες η ακροδεξιά"!! Μετά τον α γύρο δήλωσε ότι δε συνεργάζεται με την αριστερά και ο κόσμος ανέλαβε τις ευθύνες του όπως δείχνει και η αυξημένη συμμετοχή!! Πήγαν και ψήφισαν μαζικά Σαρκοζί.... Ας τα βλέπουν εδώ οι ηλίθιοι που γλύφουν τον ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΧΑΡΙΖΨ ΛΕΦΤΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ"!]

- Δεν χαμογέλασε για δεύτερη Κυριακή η Μαρί Λεπέν.
- Στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο δεν κερδίζει καμία περιφέρεια, σύμφωνα με τα exit polls.
- Η αυξημένη συμμετοχή (50,54%) σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή ενίσχυσε τους αντιπάλους της Λεπέν!
- Το κεντροδεξιό Δημοκρατικό Kόμμα του Νικολά Σαρκοζί βρίσκεται στην πρώτη θέση, μπροστά από τους κυβερνώντες Σοσιαλιστές.

Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ατρόμητος-Καλλονή – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάγωσαν όλοι στο Περιστέρι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρόμητου και της Καλλονής.

Ο Αϊβάζης... «χούλιγκαν» σε αγώνα χάντμπολ της ομάδας του [βίντεο]

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Γιάννης Αϊβάζης σε αγώνα χάντμπολ της ομάδας του Φθίας Λαμίας με τον ΕΣΝ Βριλησσίων.

Ο ηθοποιός αγωνίζεται στην ομάδα της Λαμίας στην A2 του πρωταθλήματος χάντμπολ σε θέση πλέι μέικερ.

ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Ανελέητος πόλεμος... μονταζιέρας κατά της κυβέρνησης

Για «ανελέητο πόλεμο μονταζιέρας» κατά της κυβέρνησης και για «γαϊτανάκι παραπληρόφόρησης» στο οποίο «προσπαθούν να πάρουν μέρος άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα έχουμε συμπορευθεί», έκανε λόγο στη σημερινή του παρέμβαση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της, Παναγιώτης Ρήγας. Επισήμανε ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν και να ατσαλώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ! Ανέβαλε την αυριανή επίσκεψή του στο Κερατσίνι ο Τσίπρας λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας

Με μυϊκούς πόνους στα πλευρά συμμετείχε την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΜΠΑΣ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ! Ραχήλ, Ζαχαρέα, Μπογδάνος και Ηλιάδη γυμνοί για καλό σκοπό

Δείτε τις φωτογραφίες τους!

Εξήντα επώνυμοι φωτογραφήθηκαν γυμνοί για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το AIDS του περιοδικού Down Town.

Δεν υπάρχει: Τρελό παρκούρ με ποδήλατο στα Γκραν Κανάρια!

Δείτε το βίντεο:

ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ, ΝΑΙ! Αναστασιάδης: Οι Ευρωπαίοι απειλούσαν τον Τσίπρα με «αντι-δημοψήφισμα»

Υπήρξαν στιγμές που η Ελλάδα έφτασε κοντά στην έξοδο από την ευρωζώνη, καθώς εξαντλούνταν η υπομονή των Ευρωπαίων εταίρων, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σταφυλίδης προς διαιτητή: «Ρεφ... ρεφ... Άντε ρε γ....»

«Γαλλικά»... και με τρομερή προφορά από τον Κώστα Σταφυλίδη στο πρόσφατο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Η Άουγκσμπουργκ κυνηγούσε ένα ακόμη γκολ στο Βελιγράδι για να περάσει (αντί της Παρτιζάν) στους «32» του Europa League.

Αδωνις: Θα βάλω Ξανθό και Πολάκη να πληρώσουν από την τσέπη τους τις αποζημιώσεις των εκδιωχθέντων διοικητών νοσοκομείων

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως παραδίδει τα επιχειρηματικά δάνεια σε ξένα funds.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ, ΚΡΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ! Αποστόλου: Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις ανακτήσεις χρημάτων ενίσχυσης των αγροτών


[Όταν οι άλλοι διστάζανε και δεν τα δίνανε, ανεβαίνανε στα κάγκελα για να τα δώσουν και τώρα τους απειλεί ότι θα τους κρεμάσει επειδή τα έδωσαν και η ΕΕ τα ζητάει πίσω...]

Αναφορικά με το ζήτημα των προστίμων, με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα, και την ανάκτηση χρημάτων με τα οποία ενισχύθηκαν αγρότες από τα πακέτα Χατζηγάκη, Μωραϊτη και Κοντού και πλέον τα καταλογίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενημέρωσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΙΛΕ! ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ! Σε εισπρακτικές που θα παίρνουν άδεια σε 20 μέρες τα κόκκινα δάνεια που καθυστερούν 90 μέρες! Αρχίζουμε από β'κατοικία και σε λίγο και η α'

- Σε δυο στάδια η πώληση των "κόκκινων" δανείων σε ξένα funds
- Πρώτα θα πωληθούν μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεύτερης ή εξοχικής κατοικίας και μεγάλων επιχειρήσεων
- Ιδρύονται ανώνυμες εταιρίες με έδρα την Ελλάδα ή άλλη χώρα της Ε.Ε. και θα λειτουργούν με βάση άδεια της ΤτΕ
- Αδειοδότηση εξπρές για τις νέας γενιάς εισπρακτικές
- Θα παίρνουν άδεια μέσα σε 20 μέρες και θα λειτουργούν με ελάχιστον κεφάλαιο 100.000€

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΚΑ! Άνθιμος για σύμφωνο συμβίωσης: Ούτε τα ζώα δεν έχουν τέτοιες διαθέσεις


[Του βρώμαγε κι αυτού η ΝΔ και έγλειφε τον Τσίπρα]

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Δεξιάς, ιερούργησε σήμερα, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο αναλύοντας την σημερινή ευαγγελική περικοπή του Δείπνου, η οποία όπως ανέφερε μας προετοιμάζει για την ενεργή συμμετοχή μας στη γιορτή των Χριστουγέννων.

ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΛΕΜΕ! «Βόμβα» Ρέγκλινγκ: Υπαρκτή η πιθανότητα Grexit...

...εφόσον οι δεσμεύσεις της Ελλάδας ως μέλος της Νομισματικής Ένωσης δεν γίνουν σεβαστές - Βίζερ: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση χωρίς το ΔΝΤ - «Σύγκλιση» ανάμεσα στην ευρωπαϊκή και την ανάλυση του ΔΝΤ για την ρύθμιση του χρέους βλέπει ο Ρέγκλινγκ

Άδωνις: Θυσίες 5 ετών έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, κατηγόρησε το πρωθυπουργό για παράδοση, στα χέρια των ξένων funds, των επιχειρηματικών δανείων, δηλαδή του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων, όπως διευκρίνισε και για δημιουργία ασφυκτικών συνθηκών που απειλούν την επιβίωση της πρωτογενούς παραγωγής. Επίσης, έκανε λόγο για εξαπάτηση του αγροτικού κόσμου καθώς και για πυροδότηση του προσφυγικού με το άνοιγμα των συνόρων.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΑ! Κατρούγκαλος: Ίσως νομοθετήσουμε… μονομερώς για το Ασφαλιστικό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να νομοθετήσει μονομερώς για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να αποτραπεί η μείωση των κύριων συντάξεων, αφήνει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Φαρμακερό σχόλιο της Κω/λου για τον καστανά

Νέα διαδικτυακή "επίθεση" στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρεμβαίνοντας στα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του ηλικιωμένου καστανά και της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ! Μαροκινοί μετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στο Ταε Κβον Ντο

Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: Με διαβεβαίωσαν ότι μέχρι την Τετάρτη το γήπεδο θα αδειάσει - Μουζάλας: Αποκαθίσταται σταδιακά η ηρεμία - Ξεχωρίζουμε όσους θέλουν να αποχωρήσουν

Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο, από Μαροκινούς μετανάστες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης εντός του αθλητικού κέντρου.

ΝΔ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δοκιμή για την εκλογή προέδρου

«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Σαφείς αιχμές της Κουτζαμάνη προς την πολιτική εξουσία

Σαφείς αιχμές προς την πολιτική εξουσία εμπεριείχε η ομιλία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, κατά τη διάρκεια της 31ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

BINTEO-ΑΘΛΟΣ! Ρώσικη φρεγάτα τα βαλε με τούρκικη ψαρόβαρκα... και κέρδισε!

Νέο επεισόδιο στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Αγκυρας και Μόσχας εκδηλώθηκε σήμερα και μάλιστα διαδραματίστηκε στο Αιγαίο.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα πολεμικό πλοίο της Ρωσίας αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικά πυρά προς τουρκικό αλιευτικό σκάφος στο Αιγαίο, προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση.

Σφοδρή αντίδραση του δημάρχου Δέλτα για τα σχέδια Μπουτάρη για το αποτεφρωτήριο στη Θεσσαλονίκη

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Δέλτα έχουν προκαλέσει τα σχέδια του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να αποκτηθεί χώρος στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ; Εξι στις δέκα γυναίκες στην Ελλάδα γεννούν με καισαρική τομή- Ποιοι λόγοι οδηγούν στο χειρουργείο

Το ρεκόρ στις γεννήσεις με καισαρική τομή κατέχει η χώρα μας, καθώς έξι στις δέκα υποψήφιες μητέρες αποκτούν τα μωρά τους στο χειρουργείο, την ώρα που ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει περίπου στο 25%.

Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε το σερί των Γουόριορς - ΒΙΝΤΕΟ

Έπρεπε να συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Στέφ Κάρι και η παρέα του για να μπει στοπ στο σερί των νικών τους.

Μετά από 25 παιχνίδια οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα στο ΝΒΑ και έτσι μπήκε τέλος στο απίθανο σερί τους. Ποιος άλλος θα τους σταματούσε;

ΦΩΤΟ-Απίστευτο κράξιμο από ΝΔίτες στον ξεφτιλισμένο Στυλιανίδη που χασκογέλαγε με τον υβριστή της ΝΔ

Ο γελοίος Στυλιανίδης, που έμεινε γνωστός για τα ταξίδια του που του πληρώναμε για να ταξιδεύει πρώτη θέση με τη γυναίκα του σε Παρίσι-Λονδίνο, να μένει στο Four Seasons και να νοικιάζει λιμουζινες με τα λεφτά των ηλιθίων, έκανε πάλι το θαύμα του ξεφτιλίζοντας για άλλη μια φορά τον Καραμανλή... Όλα είναι αποδεκτά, ακόμα και να είναι πολιτιστικά αναλφάβητοι και να έχουν το ίδιο γούστο με τον Τσίπρα και το συρφετό του τον οποίο γλύφουν για να πάρουν υπουργικές καρέκλες, αλλά...

Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει σε σ@ι πόζες με φόντο τη Μύκονο [εικόνες]

Το «άτακτο» κορίτσι του Χόλιγουντ επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και προκαλεί.

Η Λίντσεϊ Λόχαν πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού ΝΟΤΟFU με φόντο τη γραφική Μύκονο.

Η ΟΚΤΑΒΙΑ ΤΟΥ "THE 100"! Η νεαρή Ελληνοκαναδή που εντυπωσιάζει στο Hollywood

Η Μαρί Αυγεροπούλου είναι Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο, ιδιαιτέρως γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές Cult και Hunt to kill. Συμμετείχε επίσης και στις ταινίες Percy Jackson & the Olympians, όπου υποδύθηκε την κόρη της θεάς Αφροδίτης και στο Tracers με συμπρωταγωνιστή τον Τέιλορ Λότνερ από το Twilight. Πρόσφατα πρωταγωνιστεί στη σειρά The 100.

Η απάντηση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην υστερία: Είχαμε καταγγελία-Έπρεπε να εφαρμόσουμε το νόμο-Το δικαστήριο είναι αρμόδιο να δείξει επιείκια

Καταστηματάρχης κάρφωσε τον καστανά της Θεσσαλονίκης: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο με τον καστανά στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έδωσαν τη δική τους απάντηση για το συμβάν.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΑΤΑΚΙ; Αντίθετος στο σύμφωνο συμβίωσης ο Ιερώνυμος: Nα μπει στο οικογενειακό δίκαιο και να γίνει νόμος του κράτους;

Αν και απέφυγε να σχολιάσει κάποιες ακραίες τοποθετήσεις ανθρώπων της εκκλησίας για το σύμφωνο συμβίωσης και την επέκτασή του στα ομόφυλα ζευγάρια, ο Αρχιεπίσκοπος τάχθηκε ενάντια στην ψήφισή του.

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ PSI! Η «μαύρη» τρύπα στα Ταμεία -Στα 13,88 δισ. ευρώ το έλλειμμα, απειλεί τις συντάξεις

Στα 13,88 δισ. ευρώ φτάνει η «μαύρη» τρύπα στα Ταμεία, που απειλεί τις συντάξεις.

Από αυτά, το 1 δισ. ευρώ προέρχεται από τα καθυστερούμενα εφάπαξ, κύριες και επικουρικές συντάξεις που οφείλουν τα Ταμεία σε 330.000 ασφαλισμένους που υπέβαλαν αίτηση και περιμένουν είτε την προσωρινή σύνταξη είτε την οριστική με τα αναδρομικά των προηγούμενων ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει ο «Ελεύθερος Τύπος».

ΚΛΑΙΩ! Κοτζιάς διαμαρτύρεται ότι ζήτησαν και η Frontex τους έστειλε τους μισούς

Για να μείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα πρέπει να συμφωνηθεί ότι θα υπάρχει κούρεμα του χρέους, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών

Για την πολιτική που χαράσσει η Ελλάδα στο κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική εκπομπή  του Mega.

Τους ξεφτιλίζει η Frontex: Ήμασταν έτοιμοι από τον Οκτώβριο, αλλά καθυστερούσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Η Frontex ήταν έτοιμη από τον Οκτώβριο με συνοριοφύλακες από άλλα κράτη διαθέσιμους να σταλούν στην Ελλάδα, αλλά οι καθυστερήσεις προκλήθηκαν από την Αθήνα.

Αυτό δηλώνει ο γενικός διευθυντής του ευρωπαϊκού οργάνου που συντονίζει τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

«Μοιράζουν» €150 εκατ. στους δημοσίους υπαλλήλους: Πως θα διαμορφωθεί το νέο μισθόλόγιο

Τα επίχειρα των 17ωρων δαπραγματεύσεων με την Τρόικα, των capital controls, του δημοσψηφίσματος, των νέων φόρων, της σφαγής των κατώτατων συντάξεων, της ύφεσης  και του νέου Μνημονίου, απολαμβάνουν πλέον στην κυβέρνηση: με τον εφαρμοστικό νόμο για το νέο Εναίο Μισθολόγιο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η κυβέρνηση δίνει ουσιαστικά αυξήσεις της τάξεως των 150 εκατ. ευρώ (που θα φτάσουν τα 300 εκατ. ευρώ το 2018) στους δημοσίους υπαλλήλους.

Εξελέγη γυναίκα στο δημοτικό συμβούλιο της Μέκκας

Μια γυναίκα εξελέγη στην περιφέρεια της Μέκκας (δυτική Σαουδική Αραβία) στις πρώτες εκλογές στο υπερσυντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας στις οποίες οι γυναίκες είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική Εκλογική Επιτροπή.

ΑΙΣΧΟΣ! ΕΚΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝΟ! Βενεζουέλα: «Η συμφωνία για το κλίμα οφείλεται στον Τσάβες»

Η αντίθεση του Τσάβες είχε συμβάλει να αποτραπεί μια ανεπαρκής συμφωνία στη σύνοδο της Κοπεγχάγης για την υπερθέρμανση του πλανήτη, το 2009 - Η επικεφαλής της ομάδας των διαπραγματευτών της Βενεζουέλας είναι μια από τις πιο μαχητικές φωνές στις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του ΟΗΕ

ΣΟΚ! Διαφήμιση στον Άδωνι κάνει η φλωρούμπα που κατάντησε την ΟΝΝΕΔ καρπαζοεισπράκτορα

Ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια κατάφερε η ΝΔ να παίρνει μονοψήφια ποσοστά στη νεολαία και να βγάζει συνεχώς ανακοινώσεις κλάψας για φάπες που έφαγαν ΟΝΝΕΔίτες, ο Σάκης Ιωαννίδης, κάνει διαφήμιση στον Άδωνι Γεωργιάδη υβρίζοντάς τον....

Γελάει ο Άδωνις με τις παπαριές περί στήριξης Καραμανλή σε Μείμαράκη: «Οι υπόλοιποι δεν είμαστε ΝΔ;»

Βαγγέλη άστα αυτά! Αν ήθελε ο Καραμανλής να σε στηρίξει θα σε είχε καλέσει στο γραφείο του και οι κάμερες θα σε περίμεναν από κάτω... όπως εξάλλου σχεδίαζες να το κάνεις όταν ανακοίνωσες την υποψηφιότητά σου αλλά σου έβαλε πάγο και από τότε μόνο στο τηλέφωνο σου μιλάει...

Κυριάκος: Αυτό είναι το σχέδιό μου για ανασυγκρότηση της ΝΔ σε 111 ημέρες

Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών, με συγκεκριμένες αλλαγές και προτεραιότητες για την ανανέωση της ΝΔ, παρουσιάζει με άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τζιτζικώστας: Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη ΝΔ

«Δεν μου γύρισε η Νέα Δημοκρατία την πλάτη στις περιφερειακές εκλογές, τα συστήματα που έχει μέσα και είχε εκείνη την εποχή, και αυτά θέλω να σπάσω» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος από το απόγευμα βρίσκεται στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ήπειρο και Ιόνιο.

Όλα στο σφυρί! O Τσίπρας παραδίδει στα κοράκια των distress funds τις περιουσίες των Ελλήνων

Στη δημιουργία αγοράς για τα κόκκινα δάνεια χωρίς κανένα τραπεζικό απόρρητο και με τη συμμετοχή τραπεζών, funds, εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων και εταιρειών μεταβίβασης απαιτήσεων, οδηγεί το νέο θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων που καλείται να ψηφίσει την Τρίτη το ελληνικό κοινοβούλιο με βάση το πολυνομοσχέδιο για τα 13 προαπαιτούμενα.

Αυτοί είναι οι όμιλοι του Euro 2016

[Το Βέλγιο με ποιο πραξικόπημα βρέθηκε στην 1η θέση της κατάταξης της FIFA;]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Euro 2016 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γαλλία. Πιο δύσκολος όμιλος είναι ο 4ος, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες η Ισπανία, η Τουρκία, η Τσεχία και η Κροατία.

ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! Μάρδας: «Μπορούμε να εξάγουμε τεχνολογία στην Ιαπωνία»

Δέσμη μέτρων για τη στήριξη των εξαγωγικών επιχειρήσεων προανήγγειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, στο περιθώριο σύσκεψης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων της Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας.

ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΙΝΑ ΓΙΔΙΑ! Αναπόφευκτο το “μαχαίρι” και στις κύριες συντάξεις!

Στενεύει ο κλοιός των περικοπών και στις κύριες συντάξεις. Κόντρα στις επίσημες κυβερνητικές δεσμεύσεις όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί δια στόματος και του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται πως είναι ελάχιστα πλέον τα περιθώρια για να αποφευχθεί το “μαχαίρι” στις κύριες συντάξεις έως 2,6 εκατ. συνταξιούχων, πέρα από εκείνες που έχουν αποφασιστεί σε βάρος των επικουρικών συντάξεων.

ΠΑΣΟΚα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει οδηγίες στον Τόσκα

Στο περιστατικό της σύλληψης του ηλικιωμένου καστανά στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η πρώην θαυμάστρια του ΓΑΠ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ! Δείτε το πολυνομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια και τα προαπαιτούμενα

Στα 45 άρθρα του περιλαμβάνονται οι διατάξεις που συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. - Θα εισαχθεί προς συζήτηση στις επιτροπές τη Δευτέρα και στην ολομέλεια την Τρίτη - Στο κείμενο δεν περιλαμβάνεται το θέμα του ΑΔΜΗΕ

Κατατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου το πολυνομοσχέδιο που θα ανοίξει το δρόμο για τη δόση του 1 δισ. ευρώ μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους δανειστές το βράδυ της Παρασκευής.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! "Ξηλώστε αυτούς που πιάσανε τον καστανά με τη φουφού"

Εντάξει είπαμε, υπερβολή αλλά οι νόμοι παραμένουν νόμοι και ποιος θα αποφασίζει πόσο ελαστικοί θα είναι; Γιατί δηλ. να επιτρέπουμε στον καστανά και όχι στον περιπτερά ή στο μαγαζάκι της γειτονιάς; Αν επιτρέψεις και στο μαγαζάκι γιατί να μην επιτρέψεις και στην καντίνα ή τον μπακάλη να μην πληρώνει τίποτα και να λειτουργεί... όσο για το "έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε ο καστανάς" το έχουμε ζήσει πολλές φορές στην Ελλάδα και ξέρουμε πόσο εύκολα πέφτουν κάτω λιπόθυμοι  οι Έλληνες... ΟΚ ήταν ίσως υπερβολή των αστυνομικών αλλά και να ζητάει κάποιος να τους "ξηλώσουν" είναι μεγαλύτερη υπερβολή αφού δουλειά τους είναι να ελέγχουν τη νομιμότητα και να προστατεύσουν τον καστανά στην άλλη γωνία που μπορεί να έχει πληρώσει σα μαλάκας την άδεια...

Διαβάστε τις ελληνικές υστερίες:

Ντροπή, αγανάκτηση και θυμηδία έχει προκαλέσει η επιχείρηση των αστυνομικών που κατάσχεσαν τον εξοπλισμό του καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους επειδή δεν είχε άδεια - Όλοι (;; ποιοι όλοι;;;) ζητούν να απομακρυνθούν οι λεβέντες της ομάδας «Ζ» που προκάλεσαν τη λιποθυμία του βιοπαλαιστή

Οργή έχει προκαλέσει ο ζήλος που επέδειξαν άνδρες της ομάδας «Ζ» σε βάρος ενός ηλικιωμένου βιοπαλαιστή στη Θεσσαλονίκη επείδη δεν είχε άδεια για να πουλάει κάστανα.