14 Δεκεμβρίου 2015

Η Σίσσυ Φειδά ποζάρει γυμνή στο σπίτι της στη Φιλοθέη - ΦΩΤΟ

[Ξέρει κανείς τι θα πει η μαλ@κία των τελευταίων ετών "φωτογραφήθηκε γυμνή για καλό σκοπό"; Δηλ. πως ωφελείται ο "καλός σκοπός" από το γυμνό της κάθε μίας; Δίνει το περιοδικό κάποια λεφτά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα ξερωγω; Μυστήρια πράγματα για μας τους κοινούς θνητούς...]

Η παρουσιάστρια άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και πόζαρε γυμνή για λογαριασμό του Sophia Foundation for Children.

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με το λουμπάγκο του Αλέξη

"Αυτά παθαίνεις Αλέξη άμα είσαι συνεχώς στα τέσσερα" είναι μία μόνο από τις ατάκες στο Twitter για την είδηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε την επίσκεψή του στο Κερατσίνι γιατί έπαθε λουμπάγκο.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! Οι Ρώσοι παρακαλάνε για μια συγγνώμη και κανα μετρητό για να ξεχάσουν την κατάριψη και να συνεχίσουν τις μπίζνες με τον Τούρκο!

Ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία αποκάλυψε ότι η χώρα του έχει θέσει τρεις όρους, προκειμένου να «βγουν από την κατάψυξη» οι σχέσεις των δύο χωρών - Απαιτούν η Άγκυρα να ζητήσει «συγγνώμη» και να τιμωρήσει τους ενόχους

Μπορεί η Τουρκία να υπογραμμίζει συνέχεια την ανάγκη να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος με τη Ρωσία, ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά από την κατάρριψη του ρωσικού Σουκχόι από ένα τουρκικό μαχητικό στις 24 του περασμένου μήνα, ωστόσο η Άγκυρα δεν έχει κάνει ακόμα κανένα ουσιαστικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Χωρίς φάρμακα οι οροθετικοί – Καταθέτουν μηνύσεις

Στην είσοδο του Λαϊκού Νοσοκομείου θα συγκεντρωθεί αύριο στις 8:30 ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» «για το πρόβλημα των σοβαρών ελλείψεων αντιρετροϊκών φαρμάκων στα νοσοκομεία της χώρας» και ζητώντας από το υπουργείο Υγείας να αποκαταστήσει άμεσα την ομαλή διάθεση τους.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Spiegel: Ο ένας στους δύο Έλληνες έχει

Ο ένας στους δύο Έλληνες πάσχει από ψυχολογικές ασθένειες. Συγκεκριμένα, υποφέρει από καταστάσεις φόβου, εσωτερικής ανησυχίας και ανασφάλειας, ενώ και ο αριθμός όσων πάσχουν από κατάθλιψη έχει αυξηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο επικαλείται έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO.

Δίνουν ένα δισ. για Σινούκ και… ανταλλακτικά

Ποσό που προσεγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ δεσμεύτηκε μέσα σε λίγες μέρες από τον ελλειμματικό κρατικό προϋπολογισμό για την αγορά στρατιωτικού υλικού.

Συγκεκριμένα, μετά τα 550 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή πέντε πεπαλαιωμένων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και τα 130 εκατ. ευρώ για την αγορά μεταχειρισμένων ελικοπτέρων Σινούκ από τα αποθέματα του αμερικανικού στρατού, δεσμεύτηκε και το ποσό των 169 εκατομμυρίων ευρώ, ή 188 εκατομμυρίων δολαρίων (Κ.Υ. ΥΠΕΘΑ Ειδικός Φορέας 11-410 ΚΑΕ 6912), προκειμένου να αξιοποιηθεί για την προμήθεια ανταλλακτικών και άλλων υπηρεσιών για τα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Αναρχοάπλυτοι έδειραν άγρια ελεγκτές στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια

Ομάδα ατόμων με κουκούλες και κράνη μπήκε λίγα λεπτά πριν από τις 8 στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ελεγκτές.

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! 10 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες από την Ελλάδα υποδέχτηκε η Γερμανία

Με ρυθμούς «χελώνας» συνεχίζεται η μετεγκατάσταση τους -Πρόκειται για την τρίτη μετεγκατάσταση που πραγματοποιείται από την Ελλάδα, καθώς είχαν προηγηθεί μετεγκαταστάσεις προς το Λουξεμβούργο και τη Φινλανδία

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΔΙΑ! Και επισήμως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού

Σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων σκοπεύει να μετατρέψει τις παλιές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ελληνικό, το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, τους δημάρχους του νότιου τομέα της Αττικής, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα τις προηγούμενες ημέρες.

"Στημένη... η κλήρωση στο Champions League", λένε οι Σουηδοί (VIDEO)

Στημένη θεωρούν οι Σουηδοί την κλήρωση του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα για τους "16" του Champions League.

Ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ο Σταύρος Ψυχάρης στις 22 Δεκεμβρίου

Νέα προθεσμία για τις 22 Δεκεμβρίου έλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), Σταύρος Ψυχάρης, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς για τραπεζικά δάνεια που έλαβε ο ΔΟΛ αλλά και άλλες επιχειρήσεις του.

Ο Φαήλος ζητά την άρση ασυλίας του Φίλη για τα περί «εθνοκάθαρσης» των Ποντίων

Μία μήνυση έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από το στέλεχος της ΝΔ και δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη και η δεύτερη από τον πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Παναγιώτη Σταμάτη

Προς την Βουλή οδεύουν δύο μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις γνωστές δηλώσεις του ότι η γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία, αλλά εθνοκάθαρση.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Σπίρτζης: Δεν έδωσα εγώ τα αεροδρόμια

«Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια. Τα έδωσαν όσοι έκαναν τον διαγωνισμό και έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους» τόνισε ο υπουργός Υποδομών

Αποστάσεις από την τελική σύμβαση πώλησης των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς προήλθε από τους όρους που είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση πήρε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Βουλή: Πολιτικές αντιδράσεις για τα «παράθυρο» υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Πέραν της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου, όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων, ακόμα και των ΑΝΕΛ, εξέφρασαν την επιφύλαξή τους για το νομοσχέδιο, καθώς υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το θέμα της υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΑ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ! Αγρότης "έσπασε" τη ΔΟΥ Ηρακλείου – ΦΩΤΟ

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ένας αγρότης στη ΔΥΟ Ηρακλείου όταν διαπίστωσε πως ηεπιδότηση του έχει μπλοκαριστεί.


Ο αγρότης όταν πήγε στην Εφορία Ηρακλείου για να ενημερωθεί τι γίνεται με την επιδότηση του, έμαθε πως...

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΛΕΜΕ! Έρχεται αύξηση φορολογίας στα ενοίκια

Στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει η αύξηση του φόρου στα εισοδήματα από ενοίκια. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταθέσει τη σχετική τροπολογία μέσα στις επόμενες ώρες στο νομοσχέδιο των 13 προαπαιτούμενων. Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η τροπολογία προβλέπει αναδρομική εφαρμογή για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν μέσα στο 2015.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ" ΟΛΑ; Στο… σφυρί «Hilton», «Αστέρας», «Πεντελικόν», «Athens Ledra» και «King George»

Με μια αιφνιδιαστική «κίνηση», η οικογένεια του αποβιώσαντος εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλου άλλαξε τα δεδομένα, σε ό,τι αφορά την παραχώρηση του ξενοδοχείου «Αστέρας» στη Βουλιαγμένη.

Τα τρία παιδιά του, Κωνσταντίνος, Αχιλλέας και Χρήστος, κατέθεσαν στο ΤΑΙΠΕΔ νέα ιδιαίτερα δελεαστική προσφορά, προκειμένου να αποκτήσουν το ιστορικό ξενοδοχείο.

ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ! Τσίπρας σε Τόσκα για τον καστανά: Με μέτρο οι έλεγχοι

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, ζητώντας ενημέρωση για τις συλλήψεις πλανόδιων μικροπωλητών, με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό με τον καστανά στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 44χρονος, ένας αλλοδαπός και δύο έφηβοι μπλεγμένοι σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες μίας 13χρονης αναρτημένες σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκησαν μία 14χρονη και ένας 15χρονος - Ο αλλοδαπός εκβίαζε ότι θα αναρτήσει και εκείνος τις επίμαχες φωτογραφίες, ενώ ο 44χρονος είχε παρουσιαστεί ως 21χρονος

Επίθεση άπλυτων σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Πατησίων

Πληροφορίες για έναν τραυματία αστυνομικό κατά την επίθεση, που σημειώθηκε στο ύψος του Πολυτεχνείου

Ένας αστυνομικός φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση αντιεξουσιαστών σε μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου.

Ψηφίζονται αύριο στη Βουλή, αλλά... ακόμα γράφουν Θεσμοί τα προαπαιτούμενα

Επόμενο βήμα για την εκταμίευση της δόσης του ενός δισ. η έκθεση που θα παρουσιαστεί στο EuroWorking Group μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Μπορεί η λίστα με τα 13 προαπαιτούμενα να τίθεται αύριο προς ψήφιση στη Βουλή, ωστόσο, καθώς φαίνεται, υπάρχουν λεπτομέρειες, που δεν έχουν «κλείσει» ακόμα -αν και αυτό αναμένεται να έχει γίνει μέχρι την Τρίτη.

Σάλος! Ηθοποιός του The Walking Dead πηδάει τη γυναίκα ηθοποιού του Fringe

Στιγμές πάθους μέσα σε συνοικιακό μπαρ!

Μεγάλο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ κάνει το γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με αυτό η ηθοποιός Diane Kruger (Inglourious Basterds) πιάστηκε στα πράσα να απατά τον Joshua Jackson (Fringe,Dawson's Creek) μαζί με τον πρωταγωνιστή του «The Walking Dead» Norman Reedus!

Ο κυρίαρχος των θαλασσών που έγινε πλοίο φάντασμα -Η Ταϊλάνδη έχει αεροπλανοφόρο, αλλά δεν έχει μαχητικά [εικόνες]

Για ένα μικρό διάστημα, στα τέλη της δεκαετίας του 90 η Ταϊλάνδη ήταν η μόνη χώρα στη νοτιοανατολική Ασία που είχε στη δύναμη πυρός της ένα αεροπλανοφόρο.

Το Chakri Naruebet ήταν σύμβολο υπερηφάνειας, αλλά και δείγμα της δύναμης που είχε η Ταϊλάνδη ως αναπτυσσόμενη χώρα.

Η πιο πιθανή διάδοχος της Μέρκελ: Η χαμογελαστή ξανθιά υπουργός Αμυνας, μητέρα 7 παιδιών [εικόνες]

Από το κοινοβούλιο, τρέχοντας στο γραφείο της. Από εκεί, στο Ανόβερο, όπου ζει με τον σύζυγό της και τα επτά παιδιά τους. Και μετά στο Αφγανιστάν, για να ενθαρρύνει τους Γερμανούς στρατιώτες.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μπορεί να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, αλλά πάντα βρίσκει το χρόνο να δώσει σημασία σε κάτι απρόσμενο.

Η Ρωσία πάει Eurovision με ελληνικό δίδυμο! – (φωτο)

Η Ελληνορωσική συμμαχία φαίνεται πως ξεκίνησε από την Eurovision!

Για ακόμη μια χρονιά, το «αχτύπητο» δίδυμο των...

Άγριος καυγάς στη Βουλή – Μαζικά «πυρά» κατά Τσακαλώτου

Με διαφωνίες, νεύρα και εντάσεις ξεκίνησε η συζήτηση του νέου πακέτου με τα προαπαιτούμενα μέτρα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με το υπουργό Οικονομικών να τονίζει ότι το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, που κλείνουν τα κοινοβούλια των χωρών της ευρωζώνης, που θα εγκρίνουν την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόσοβο: Έπεσε το καθιερωμένο δακρυγόνο της βδομάδας στο κοινοβούλιο

Βουλευτές της αντιπολίτευσης πέταξαν δακρυγόνα και διέκοψαν τη συνεδρίαση ισχυριζόμενοι πως θα συνεχίσουν την ίδια τακτική και στο μέλλον

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την αντιπολίτευση του Κοσόβου επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά, την έκτη συνολικά, καθώς άλλο ένα δακρυγόνο έπεσε μέσα στο κοινοβούλιο διακόπτοντας τη συνεδρίαση.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Κω/λου: «Παραβίασαν σήμερα το γραφείο μου - Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται»


«Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά» έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλοντας ότι σήμερα άλλαξαν τις κλειδαριές του γραφείου που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους

Τραγωδία στην Αργεντινή: 41 αστυνομικοί νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο

Το λεωφορείο έπεσε από ύψος 20 μέτρων, ενώ τοπικά ΜΜΕ δείχνουν εικόνες με το κατεστραμμένο όχημα και τα συνεργεία διάσωσης που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες

Τουλάχιστον 41 αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα σε ένα τραγικό τροχαίο  που σημειώθηκε στην Αργεντινή.

Το ξεκατίνιασμα της Μπαλατσινού με τον Παπανώτα: Τον καρφώνει ότι είναι gay την καρφώνει ότι κάνει πλαστικές

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε σε κοσμικό event και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων περί πλαστικών επεμβάσεων που την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Η ΝΔ αποκαλύπτει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση - αξιοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, χαιρετίζει η  Νέα Δημοκρατία, μέσω του τομεάρχη Υποδομών του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, σχολιάζοντας παράλληλα τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το θέμα, πριν και μετά τις εκλογές.

ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Η Βελκουλέσκου μίλησε! Θέλει αίμα σε ασφαλιστικό και συντάξεις

Πρόσθετες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό απαιτούνται, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα, επεσήμανε η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα Delia Velculescu, μιλώντας σε επενδυτικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

Δεν την παλεύει άλλο ο Τσακαλώτος και επιτέθηκε στον Βρούτση – ΒΙΝΤΕΟ

Με πολλά νεύρα και εντάσεις έχει ξεκινήσει η συζήτηση επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, την ώρα που έκανε συγκεκριμένη αναφορά για τον ΑΔΜΗΕ, βγήκε…

ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ1 Γελοιοποιείστε, η υπομονή μας έχει όρια λέει ο Τούρκος ΥΠΕΞ στους Ρώσους

- Κλιμακώνεται η ένταση στις ρωσοτουρκικές σχέσεις μετά το νέο επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα
- Υπερβολική η αντίδραση των Ρώσων είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών για τη "ναυμαχία" στο Αιγαίο
- Κατηγόρησε τη Ρωσία πως έχει φέρει τον εαυτό της σε γελοία θέση εξαιτίας της αντίδρασης μετά την κατάρριψη του μαχητικού στη Συρία

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ! Οργή στη ΝΔ για Καραμανλή - Τον καλούν να πάψει να μιλά μέσω κύκλων


ΛΑΜΟΓΙΑ που όταν ήταν Πρωθυπουργός και τους είχε υπουργούς φρόντιζαν να τον ξεφτιλίζουν είτε με επιλογές τους είτε με την προκλητική χρήση δημοσίου χρήματος για να κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό... Είπαμε! Καλός καλός ο Καραμανλής αλλά ο κόσμος έχει αλλάξει από το 2009 και δεν πρόκειται να ανεχτεί λαμόγια που τον περιτριγυρίζουν

Η προσφιλής τακτική του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μιλά για μεγάλα θέματα μέσω συνεργατών ή κύκλων του αμφισβητείται για πρώτη φορά δημόσια από κορυφαία στελέχη της ΝΔ και μάλιστα και από υποψήφιους για την Προεδρία του κόμματος.

Ένταση στην Επιτροπή για τη διαδικασία του κατεπείγοντος - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Στα "κοράκια" και τα δάνεια πρώτης κατοικίας, καταναλωτικά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

- Στο σφυρί μετά τις 15 Φεβρουαρίου 2016 και τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας, τα δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα καταναλωτικά, καθώς και εκείνα που έχουν χορηγηθεί με την εγγύηση του Δημοσίου
- Και αυτά τα δάνεια θα μεταβιβάζονται στις εισπρακτικές νέας γενιάς
- Οι διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν με το κουαρτέτο θα είναι μόνο για τεχνικά ζητήματα

Χάος στη Λέσβο με τους μετανάστες: Επιστρέφουν στο νησί εκατοντάδες που δεν πέρασαν από ΠΓΔΜ

Άξιο διερεύνησης είναι το φαινόμενο της επιστροφής στη Μυτιλήνη μεγάλου αριθμού μεταναστών που απέτυχαν να περάσουν στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και επέστρεψαν στην Αθήνα. Στο σύνολο τους είναι Ιρανοί, Πακιστανοί και προερχόμενοι από χώρες της βόρειας Αφρικής δηλαδή οικονομικοί μετανάστες που δεν δικαιούνται πολιτικού ασύλου. Ως τέτοιο αναγνωρίζονται οι Σύροι, οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί, αυτοί δηλαδή που τους επιτρέπεται να συνεχίζουν το ταξίδι τους μέσω ΠΓΔΜ προς τη βόρεια και δυτική Ευρώπη.

Τσίπρας Καμμένος πανηγυρίζουν για έσοδα 10 δισ. ευρώ από την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων που υπέγραψαν

Συνολικά έσοδα ύψους τουλάχιστον 10 δις ευρώ και συνολικές επενδύσεις 1,4 δις ευρώ θα έχει το ελληνικό δημόσιο από την σύμβαση παραχώρησης για 40 χρόνια των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport AG SLENTEL Ltd που υπογράφηκε σήμερα με την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και αποτελεί την πρώτη μεγάλη κίνηση στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων από την αρχή του χρόνου.

ΓΙΑΤΙ; ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ; Ραχήλ: Ήμουν 3-4 μήνες απλήρωτη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη νέα της ζωή εκτός πολιτικής μίλησε η Ραχήλ Μακρή, καταγγέλλοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να της δημιουργήσουν προβλήματα. "Eπέστρεψα στην εργασία μου, όχι  όμως ανώδυνα. Προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως με το να με αφήσουν απλήρωτη. Ήμουν 3-4 μήνες απλήρωτη" είπε μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου"

6 κράτη της Σαουδικής Αραβίας αναγκάστηκαν να βάλουν για πρώτη φορά... ΦΠΑ!

Το Συμβούλιο για την Συνεργασία στον Περσικό Κόλπο αποφάσισε την εισαγωγή ΦΠΑ στις χώρες τους για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων στρατιωτικών εξόδων τους και τα μειωμένα έσοδα από το πετρέλαιο στον προϋπολογισμό τους.

Γιατί ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ ξανά στη Σελήνη από το 1972;

Έχουν περάσει 43 χρόνια από τότε που η επανδρωμένη διαστημική αποστολή του Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Από τότε ο άνθρωπος δεν έχει περπατήσει ξανά στη σελήνη κάτι που έχει προκαλέσει ένα περίεργο είδος νοσταλγίας και μια μικρή μελαγχολία σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης που θέλουν να ζήσουν εκείνες τις χρυσές εποχές που ήταν αποτέλεσμα του ανταγωνισμού ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης για την κατάκτηση του διαστήματος στην περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου».

Εικονική δίκη των Σεπτεμβριανών στο Πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, η προετοιμαζόμενη τους τελευταίους 9 μήνες, Ημερίδα με θέμα «Στα 60 χρόνια του τα Γεγονότα της 6-7 Σεπτεμβρίου 1995: Δίκαιο, Άνθρωπος, Κοινωνία» που είχε την μορφή «Εικονικής Δίκης» στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Bilgi της Κωνσταντινούπολης.

Η προπαγάνδα της ημέρας: Ο Σαρκοζί κέρδισε επειδή συμμάχησε με τους Γάλλους ΣΥΡΙΖΑίους όπως θέλει ο Μεϊμαράκης

Διαβάζω κάτι αστείες ιστοσελίδες και κάποια νούμερα δημοσιογράφους που για να προωθήσουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γράφουν την εξής γελοιότητα (την οποία άλλωστε έγραψε και το ΑΠΕ): "Γαλλία: Η συμμαχία Σαρκοζί-Ολάντ κλείνει τον δρόμο στη Λεπέν
"

Ε σας έχω νέα που δε θα σας αρέσουν:

Ο Σαρκοζί δε συμμάχησε με κανέναν, τουναντίον έθεσε τους Γάλλους προ των ευθυνών τους χωρίς να μπει σε κουβέντα με τους ΣΥΡΙΖαίους του Ολάντ.

Ποιο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έβαλε «μέσο» ο πατέρας Τσίπρας για να βγει ο καταληψίας Αλέξης στην ΤιΒι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει στο νέο της βιβλίο η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που έχει τίτλο «Η οργή του Ανδρέα».

Η αποκάλυψη αφορά στον Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση που έγινε όταν ακόμα ήταν «μαθητής» κομματόσκυλο της ΚΝΕ.

Του ξέφυγε του μαλ@κα του Λιάγκα: εμείς προετοιμάζουμε την κοινωνία να δεχτεί ότι μαλ@κία της πασάρουμε

Γιώργος Λιάγκας, τηλεπαρουσιαστής εκπομπής «Το Πρωινό», AΝΤ1, 10 Δεκεμβρίου 2015:

«Χθες το βράδυ 11 η ώρα κατατέθηκε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. 22 του μήνα, παραμονή Χριστουγέννων, που είναι η τελευταία μας εκπομπή εδώ, ψηφίζεται. Ρωτώ λοιπόν εγώ τώρα: Πλην του ΣΥΡΙΖΑ, ποιο κόμμα θα το ψηφίσει; Το ΠΑΣΟΚ θα το ψηφίσει. Ο Θεοδωράκης θα το ψηφίσει. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το ψηφίσει. Το ΚΚΕ θα το ψηφίσει; Δεν ξέρω. Είναι λίγο ακραίοι στο ΚΚΕ. Η Νέα Δημοκρατία θα το ψηφίσει;

Πήδηξε από το παράθυρο του λεωφορείου για να γλιτώσει το πρόστιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια άκρως επικίνδυνη κίνηση προέβη μια γυναίκα για να γλιτώσει το πρόστιμο σε λεωφορείο.

Η 32χρονη γυναίκα δεν είχε εισιτήριο όμως ατύχησε γιατί στο λεωφορείο μπήκε ελεγκτής. Εκείνη, απελπισμένη σκαρφάλωσε και πήδηξε έξω από το παράθυρο του λεωφορείου. Μάλιστα, στο βίντεο που τράβηξε ένας πεζός, φαίνεται κάποιος να προσπαθεί να της πάρει την τσάντα.

Συγχαρητήρια από Σαμαρά σε Σαρκοζί για την νίκη του στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τον Νικολά Σαρκοζί για τη νίκη του στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας.

Προκαλεί κι από πάνω ο Λάμπρου!

Στο δημοσίευμα του "ΘΕΜΑτος" αναφέρθηκε στην παρέμβαση του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Πάνος Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφος σε... διατεταγμένη υπηρεσία και παραδέχθηκε ότι ο ίδιος πράγματι έτρεξε για να σώσει τον δεκαπεντάχρονο. «Εμπλέκουν και την Κατερίνα» σημείωσε, εννοώντας τη δικηγόρο. Ο κ. Λάμπρου είπε πως αποδείχθηκε έτσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που ήταν πάντα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μεταλλάχθηκε και συνεχίζει να θεωρεί αυτονόητο ότι στηρίζει 15χρονους.

Γελάει ο Βρούτσης με τους σαλτιμπάγκους: Κουμπαριές με τα “μαύρα κοράκια"...

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης με μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης έγραψε: