16 Δεκεμβρίου 2015

Αμερικανίδα τραγουδίστρια γύρισε το πιο «καυτό» της βίντεο – κλιπ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, με μία στάση και στη Μύκονο επέλεξε η γνωστή τραγουδίστρια του hip hop για να γυρίσει το καινούργιο της video clip για το νέο της κομμάτι Can’t tear us apart.

Ολα όσα ενώνουν τη Ράνια με τον Γαβριήλ

Είναι καλοκαίρι του 2014. H Ράνια Τζίμα βρίσκεται στην πρωινή σύσκεψη του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον δημοσιογράφο και συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή «Πρωινό Mega» Δημήτρη Τάκη.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! Ο Τσίπρας όταν έφευγε απ' το νησί... την είπε στη ΣΥΡΙΖΑία της Χίου επειδή δεν τον άφησε να δει τους διαδηλωτές

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ!!

Παρατήρηση στην συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη διαμαρτυρία πολιτών κατά την άφιξή του αεροδρόμιο του νησιού.

Ουκρανός υπουργός ρίχνει νερό στον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο όπου καταγράφεται ο καβγάς μεταξύ του πρώην προέδρου της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι –νυν κυβερνήτη μιας επαρχίας στρατηγικής σημασίας στην Ουκρανία– και ενός Ουκρανού υπουργού, κατά τη διάρκεια του οποίου ο τελευταίος πετάει ένα ποτήρι νερό στον αντίπαλό του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΕΤΣΙ!! Μπουτάρης για καστανά: Θεατρίνος! Δήθεν λιποθύμησε από την ταραχή του

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που... αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, ο Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε τη σύλληψη του καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους, το περασμένο Σάββατο.

ΦΩΤΟ-Ο φασισμός και οι ύβρεις Λαζόπουλου εναντίον Άδωνι ξεσήκωσαν το Τwitter

To twitter δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην κόντρα που ξέσπασμα ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή την επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στο θέατρο που εμφανίζεται ο γνωστός πολιτικός θεατρίνος.

Βίντεο: Μια μελαχρινή, μερικά σουβλάκια κι ένας ντελιβεράς στην κορυφαία φάρσα της χρονιάς!

Μια απατημένη καυτή μελαχρινή, ένας πρώην σύντροφος και μια γερή εκδίκηση στήνουν το απόλυτο σκηνικό με θύμα έναν ανυποψίαστο ντελιβερά που πάνω που χαίρεται, βρίσκεται να προσπαθεί να γλιτώσει από τον έξαλλο σύντροφό της

Επίθεση Οικονόμου στον Τόσκα για την δήλωσή του

Τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα στον Real Fm 97,8 περί άβατου στα Εξάρχεια σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! Μητροπολίτης Πειραιώς: Παύω οποιαδήποτε σχέση με όποιον ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης

Αυστηρό μήνυμα στους πολιτικούς στέλνει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τονίζοντας ότι η Μητρόπολη θα διακόψει οποιαδήποτε σχέση με όποιον πολιτικό συμβάλλει στην θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Εμπλοκή με το σύμφωνο συμβίωσης - Είπαν όχι επί της αρχής οι ΑΝΕΛ

"Πονοκέφαλος" προκαλείται στο κυβερνητικό επιτελείο με φόντο το  νομοσχέδιο για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Έφοδο στη UBS: Δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί με καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ ο καθένας - Δικηγόροι, γιατροί και επιχειρηματίες στη λίστα

Η έφοδος των εισαγγελικών αρχών στην αντιπροσωπεία της UBS στην Ελλάδα φαίνεται πως ήδη έχει τα πρώτα αποτελέσματα. Ηθοποιοί (συγκεκριμένα δύο ευρέως γνωστοί), γιατροί και επιχειρηματίες με καταθέσεις στο εξωτερικό (και μάλιστα εκατομμυρίων) έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Αθώος ο 46χρονος που λέει ότι δεν είναι βιαστής αλλά «έπεσε» και βρέθηκε... κατά λάθος μέσα σε 18χρονη

Ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, απαλλάχτηκε σήμερα από όλες τις κατηγορίες - Έγιναν δεκτοί οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του ότι «γλίστρησε» και έπεσε πάνω στην κοπέλα με αποτέλεσμα το πέος του να βρεθεί στον κόλπο της «κατά λάθος»

Δυστυχώς ο Σπίρτζης αποκαλύπτει τις σπατάλες των λαμόγιων της ΝΔ στις αστικές συγκοινωνίες

Σε αποκαλύψεις "φωτιά" για κακοδιαχείριση και σπατάλες στους οργανισμούς αστικών συγκοινωνικών προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της βουλής, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε από τη ΝΔ για την αντικατάσταση του προηγούμενου προέδρου του ΟΑΣΑ Γρηγόρη Δημητριάδη, κάνοντας λόγο για «πολιτικό θέμα» που υπήρχε μαζί του, καθώς -όπως είπε- το υπουργείο διαφωνούσε σε όλα τα σημεία και με όλες τις προτάσεις του.

Ελλείψει ψυχοφαρμάκων η βλαμμένη αντί για δέντρο στόλισε τον… Άδωνι!

Σιγά μην τον ξέχναγε έτσι απλά έστω κι αν διανύουμε μέρες γιορτινές, μέρες αγάπης. Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν…

Τι ήταν να ακούσει πάλι τις δηλώσεις του υποψήφιου για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνι Γεωργιάδη. Η Άντζυ Σαμίου θυμήθηκε τις παλιές τους ιστορίες, τις «ρουκέτες» ή για να ακριβολογούμε τις λεκτικές… βόμβες μεγατόνων που αντάλλαζαν όλο το 2015 μέσω twitter κι είπε να περάσει στο παρασύνθημα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΔΕ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ"! Ο Τόσκας παραδέχεται άβατο στα Εξάρχεια

«Υπάρχουν περιοχές στις οποίες υπάρχει μορφή άβατου και αποκλεισμού ανθρώπων. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει πρόβλημα κίνησης μέσα στα Εξάρχεια του οποιουδήποτε έχει μια δημόσια θέση και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Αλλά υπάρχει και σε άλλες περιοχές» σημείωσε ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Τα «μαζεύει» τα περί αλλαγής ονόματος των Σκοπίων τώρα ο Γκρουέφσκι

Κατηγορεί τη βρετανική εφημερίδα «Guardian» για προβοκάτσια - «Πρόκειται για δημοσιογραφικό σχόλιο και όχι για δική μου δήλωση», λέει ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ

Ελιγμό στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων επιχείρησε με συνέντευξή του σήμερα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ! O Βαρουφάκης ανακηρύχτηκε «fashion icon» μαζί με Bieber και Jenner! – (φωτο)

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ο Γιάνης – πάντα με ένα ν για να ξεχωρίζει- Βαρουφάκης ανακηρύχτηκε fashion icon της χρονιάς από τη Guardian μαζί με την Caitly Jenner (πρώην Bruce Jenner, o γνωστός αθλητής των χρυσών μεταλλίων και πατριός της Kim Kardashian) και τον τραγουδιστή που όλα τα κοριτσάκια τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματος του, Justin Bieber.

Πρώην διοικητής "Λαϊκού":Ο Πολάκης δεν ξέρει τη διαφορά "πίστωσης"-"επιχορήγησης"-Προειδοποιούσα ότι θα πεθάνει κόσμος και δεν μου απαντούσαν

Στις καταγγελίες που έκανε ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μέσω του Real Fm 97,8, o οποίος κατηγόρησε διοικητές συγκεκριμένων νοσοκομείων ότι με τα χρήματα που λάμβαναν από το υπουργείο Υγείας ξεπλήρωναν επιλεκτικά υπηρεσίες, απάντησε ο πρώην διοικητής του Λαϊκού νοσοκομείου Γιάννης Πατσόγιαννης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Τασούλας ξεβρακώνει Καμμένο: Λέει ψέμματα για τις αποδοχές των στρατιωτικών

Για τις δημόσιες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις του υπουργού Αμύνης Πάνου Καμμένου που δεν έγιναν ποτέ πράξη για την αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών, έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Πλήρωσαν το αρρωστημένο αστείο τους οι 2 μαλ@κες που έκαναν πλάκα ότι έχουν βόμβα, στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης

Ενα καλό μάθημα για να αποφεύγουν τα αρρωστημένα αστεία πήραν δύο Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι με την ανόητη φάρσα τους είχαν προκαλέσει την εκκένωση του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης.

Τσακώνα, μια από τις μεγαλύτερες τοξωτές γέφυρες του κόσμου στην καρδιά της Πελοποννήσου -Παραδίδεται σε λίγες ημέρες [εικόνες]

Στις αρχές του 2016 αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα Τσακώνας, συνολικού μήκους 390 μέτρων και πλάτους 300 μέτρων.

Πρόκειται για τη 2η μεγαλύτερη γέφυρα στην Ελλάδα από πλευράς ανοίγματος μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων τοξωτών γεφυρών παγκοσμίως.

Δίκη Χ.Α. για την υπόθεση Φύσσα: Συγκλονιστική η κατάθεση αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ

Ο Παύλος Φύσσας ήταν μόνος του απέναντι σε άλλους τέσσερις, κατέθεσε η αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Αγγελική Λεγάτου η οποία είπε ότι όταν έφθασε στο σημείο της δολοφονίας του μουσικού εκείνος είχε ήδη μαχαιρωθεί από τον Γιώργο Ρουπακιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου έφυγε ο Τσίπρας για να γλιτώσει το κράξιμο που τον περίμενε!

Πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας με πάνοπλους αστυνομικούς και αποκλεισμό του αερολιμένα Χίου «Όμηρος» επιβλήθηκαν από την αστυνομία εν αναμονή της άφιξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο νησί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑΑΑΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ! Με τις... ευλογίες της Χρυσής Αυγής η επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου!

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς να εκφράζει την υποστήριξή του στους αντιεξουσιαστές για την τραμπούκικη επίθεσή τους κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου!

Προκαλεί και απειλεί το παρακράτος Λάμπρου μέσω ΣΥΡΙΖΑ

Προκαλεί και απειλεί από πάνω ο Πάνος Λάμπρου, ενώ έχει αποκαλυφθεί η παρακρατική δράση του με την υπεράσπιση μέσα απ' τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αναρχικών που έχει συλλάβει η αστυνομία. Διότι όταν είσαι στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας -προσέξτε, είναι το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ- του κυβερνώντος κόμματος και αποκαλύπτεται πως μέσα από υπουργικά γραφεία τη μια συνομιλείς με τρομοκράτες και ποινικούς και την άλλη με τους αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους και απειλείς κι από πάνω, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Για επιστροφή στο κράτος του «Εξαρχιστάν» μιλούν οι ειδικοί φρουροί

«Τείνει με γοργούς ρυθμούς να επιστρέψει στο καθεστώς "άβατου"», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Για επιστροφή στο κράτος του «Εξαρχιστάν» κάνουν λόγο οι ειδικοί φρουροί με ανακοίνωσή τους στην οποία σημειώνουν μεταξύ άλλων πως η αστυνομική απουσία έχει οδηγήσει το τελευταίο διάστημα σε μία σειρά γεγονότων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψεκασμένος Παπαχριστόπουλος για την επίθεση στον Οικονόμου: Η βία φέρνει βία!

Προσπάθησε ακολούθως να το «μαζέψει», λέγοντας πως καταδικάζει τη βία, «ειδικά κατά του Βασίλη Οικονόμου, που είναι ηπίων τόνων», προκαλώντας νέες αντιδράσεις από συναδέλφους του βουλευτές

Την καταδίκη της άνανδρης επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου εξέφρασαν βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων στην Ολομέλεια της Βουλής. Ωστόσο...

Το "τρελό" tweet του Πάγκαλου

Ένα "τρελό" tweet έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος πριν από λίγο και οι πάντες αναρωτιούνται αν είναι πράγματι δικό του ή τι μπορεί να εννοεί.

Ο πρώην υπουργός άρχισε να γράφει διάφορες λέξεις, κάποιες εκ των οποίων ελαφρώς προσβλητικές, που αρχίζουν από "τσ" και στη συνέχεια σχολίασε: "Δεν ξέρω πως μου 'ρθε. Τσάο".

Τζιτζικώστας: Αυτά είναι τα πέντε πρώτα βήματα για μια μεγάλη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε τα πρώτα πέντε βήματα που θα κάνει για μια "νέα" Νέα Δημοκρατία, σε ομιλία του στο Γκάζι.

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος επεσήμανε ότι «οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την πορεία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την πορεία της χώρας».

Μητσοτάκης: Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον Λαζόπουλο

Την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου, το βράδυ της Τρίτης, στα Εξάρχεια, σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ fm».

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Tageszeitung: Περιπολίες στο Αιγαίο ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεση της Ελλάδας!

Άρθρο σχετικά με τα σχέδια της ΕΕ όσον αφορά την προσφυγική κρίση δημοσιεύει σήμερα η Tageszeitung.

«Η Κομισιόν θέλει να δημιουργήσει μια ευρωπαϊκή ακτοφυλακή η οποία θα περιπολεί στο Αιγαίο. Eν ανάγκη και χωρίς τη συγκατάθεση της Αθήνας», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Σαμψών, ο μασίστας που έσπαγε μάρμαρα με το κεφάλι. Περνούσαν από πάνω του τριαξονικά φορτηγά

Ο Γιάννης Κεσκελίδης, ο γνωστός μασίστας Σαμψών, μεγάλωσε με τις επιδείξεις δύναμης πολλές γενιές Ελλήνων.

Όσοι είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν ζωντανά, τον θυμούνται με κηλίδες αίματος στο πρόσωπο, καθώς έσπαγε στο κεφάλι του ξύλα μάρμαρα και πέτρες.

Μπορούν οι υδρίτες μεθανίου να είναι υπεύθυνοι για τις εξαφανίσεις των πλοίων στο "Τρίγωνο των Βερμούδων"

Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους σύγχρονους μύθους: Υπάρχει κάποιο μέρος στη γη όπου τα αεροπλάνα και τα πλοία μπορούν να εξαφανίζονται χωρίς καμία εξήγηση; Για περισσότερο από μισό αιώνα, συγγραφείς, δημοσιογράφοι και επιστήμονες ενδιαφέρονται για το περίφημο "Τρίγωνο των Βερμούδων" μια περιοχή που μερικοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό μεταξύ των Βερμούδων, της Φλόριντα και του Πουέρτο Ρίκο.

ALERT! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Μαροκινοί και Αλγερινοί θα απελαύνονται ΑΜΕΣΑ!

Μετά από άτυπη απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής οι αστυνομικοί έχουν εντολές να διαχωρίζουν τους πρόσφυγες με βάση την χώρα προέλευσής τους.

ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ! Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός στο Harvard – Θα σπουδάσει μαθηματικά με πλήρη υποτροφία 69.000$

Ο μαθητής της Γ' Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη, o Φίλιππος – Ιλαρίων Συτιλίδης, έγινε δεκτός απο το HARVARD με πλήρη υποτροφία 69.000$ ετησίως για τέσσερα χρόνια, προκειμένου να σπουδάσει μαθηματικά.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ! Χάθηκαν 24.674 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Νοέμβριο

Μειωμένες κατά 24.674 ήταν τον Νοέμβριο οι μισθωτές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Αποχώρησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι από την συζήτηση του «παράλληλου προγράμματος»

Για ύπαρξη «ρουσφετιών» μεταξύ των διατάξεων έκανε λόγο ο Βρούτσης - Ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα είπε ο Αθανασίου - «Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα συνεχίσουμε και μόνοι μας» ανταπάντησε ο Πολάκης

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΝΟΜΟΤΑΓΗ! Ο καστανάς επέστρεψε στο πόστο του -Εννοείται χωρίς άδεια και χωρίς αποδείξεις

Παρά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή, ο καστανάς επέστρεψε στο πόστο του χωρίς άδεια.

ΕΤΣΙ! Άδωνις: Θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να εκλεγώ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Star,«Live U».

Die Welt: Ο Τσίπρας πιστεύει πως για όλα φταίει ο Σόιμπλε

Θα γίνουν τελικά φίλοι σε πολιτικό επίπεδο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Ως γνωστόν ο γερμανός υπουργός Οικονομικών θεωρεί λάθος την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και μάλιστα λάθος που διορθώνεται.

Ψαριανός: Μήπως όταν ήσασταν αντιπολίτευση ενθαρρύνατε φαινόμενα βίας; - ΒΙΝΤΕΟ

Την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σχολίασε από το βήμα της Βουλής, ο Γρηγόρης Ψαριανός, χαρακτηρίζοντας την άνανδρη.

Διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή μαρτύρων στη δίκη για τον εμπρησμό της Marfin

Μνήμες από τα τραγικά γεγονότα με τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, στις 5 Μαΐου του 2010, ζωντανεύουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Μπάχαλο: Άδειασαν το Τάε Κβον Ντο, αλλά δεν έχουν πού να πάνε τους μετανάστες

Το γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό, όπου αναμένεται να μεταφερθούν, είναι γεμάτο από σκουπίδια - Κλούβες των μεταγωγών έφτασαν το μεσημέρι στο Τάε Κβον Ντο - Κάποιοι μετανάστες φεύγουν από μόνοι τους

Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε πώς οι μετανάστες που βρίσκονται στο Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο θα μεταφερθούν στο γήπεδο χόκεϊ, ωστόσο, η απομάκρυνσή τους έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος στο Ελληνικό δεν είναι έτοιμος για να τους υποδεχθεί.

Μητροπολίτης Σιατίστης: Δεν αποδεχόμαστε την ομοφυλοφιλία αλλά ούτε και την κάθετη απόρριψη κανενός

Θέση για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και τις απόψεις περί «φτυσίματος των ομοφυλόφιλων», κατέθεσε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος.

ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"! Επικεφαλής ΤΑΙΠΕΔ: Πωλούνται όλα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 -Λιμάνια, Αστέρας, ΔΕΣΦΑ, Ελληνικό

Μετά την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport, έρχεται η σειρά των ιδιωτικοποιήσεων για τα λιμάνια της χώρας και όχι μόνο, αφού στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αποκρατικοποιήσεις για το Ελληνικό, τη ΔΕΣΦΑ, τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ; Ο Άδωνις για τον Λαζόπουλο: Γιατί εμπλέκει την νεκρή μητέρα του στην μεταξύ μας κόντρα; - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ.Λαζόπουλος λέει αυτά που λέει για μένα γιατί έχει την ασφάλεια του στούντιο και την ασφάλεια που έχει ένας εκατομμυριούχος με ισχυρούς προστάτες» δήλωσε στην εκπομπή του Star, «Live U» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ειρωνική απάντηση της Μπακογιάννη στον Λαζόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη, χαμογελώντας είπε: Εμένα ο κ. Λαζόπουλος όπως ξέρετε με έχει τιμήσει επαρκώς, με έχει περάσει γενεές 14. Εγώ του έστειλα σσσσοκολοτάκια.


Τα επτά ελληνικά προϊόντα που σαρώνουν στις διεθνείς αγορές

Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τα ελληνικά τρόφιμα ξεχωρίζουν στη διεθνή αγορά επιβεβαιώνοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Επτά αγροτικά προϊόντα βιώνουν ημέρες δόξας στις αγορές του εξωτερικού και κερδίζουν μερίδια έναντι του διεθνούς ανταγωνισμού με «όπλα» την ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.

Ποιοι έφαγαν Βαρουφάκη με πατάτες

Έκανε σχεδόν όλη την χώρα να συνταχθεί μαζί του μετά το περίφημο «ουαου» του Ντάισελμπλουμ. Μας έβαλε στο σπίτι του όπου και μας έδειξε τις γαστριμαργικές επιλογές του. Έγινε ο πρώτος ροκ σταρ «τσάρος» της οικονομίας, αλλά πλέον τον Γιάνη Βαρουφάκη τον… έφαγαν με πατάτες!

Βίντεο: Μάρδας και Κουντουρά χτύπησαν το καμπανάκι λήξης στην Wall Street

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας χτύπησε το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, πλαισιωμένος από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά καθώς και από ανώτατα στελέχη εισηγμένων εταιριών.