17 Δεκεμβρίου 2015

Καραμανλής για επαφές με Τσίπρα: Καμία «ανοιχτή γραμμή»-Τον πήρα μια φορά τηλέφωνο για να μη διαλύσει τη χώρα

«Φωτιές» άναψαν στο πολιτικό σκηνικό ευρύτερα – και ιδίως στη Νέα Δημοκρατία – οι αναφορές δύο στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή ότι υπήρξαν επικοινωνίες του πρώην Πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! Έλληνας τραγουδιστής με κολιέ και σκουλαρίκια απαντά σε όσους αντιδρούν στο σύμφωνο συμβίωσης: «Ξυδάκι»!

«Να πάψουμε πια να είμαστε ο κατεξοχήν ομοφοβικός λαός»!

Την δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν στο σύμφωνο συμβίωσης έδωσε πολύ γνωστός τραγουδιστής. Ο Χρήστος....

Τζιτζικώστας: Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης για τον Πάκη το 2008

Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίκιο σε όσα είπε για τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παυλόπουλο και τις ευθύνες που φέρει για τα επεισόδια του 2008 υποστήριξε το βραδύ της Πέμπτης ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μπακογιάννη: Το επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης έσκασε

Την εκτίμηση ότι «το επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης έσκασε, κρατώντας μόνο 24 ώρες», εξέφρασε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την απόσυρση του νομοσχεδίου για το «παράλληλο πρόγραμμα».

ΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Χάος στη Βρετανία: 10.000 πρόσφυγες «χάθηκαν», 30.000 περιφέρονται στη χώρα δίχως «άδεια»

Η λέξη «χάος» ενδεχομένως να μην αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία με την αθρόα και ανεξέλεγκτη, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, είσοδο προσφύγων στη χώρα, αλλά και τις αιτήσεις για άσυλο που έχουν υποβληθεί.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ!! Το οργισμένο τηλέφωνο του Βίζερ στον Χουλιαράκη: Ή αποσύρετε το παράλληλο πρόγραμμα ή δεν ξεκινά το EWG

Ενα οργισμένο τηλεφώνημα με ένα ευθύ τελεσίγραφο δέχθηκε από η ελληνική κυβέρνηση από τις Βρυξέλλες με αφορμή το παράλληλο πρόγραμμα.

Ο επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Νέα δημοσκόπηση άλλα αντί άλλων εν όψει των εκλογών της ΝΔ

Το 80% των ψηφοφόρων δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου

Προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την πρώτη θέση στις εσωκομματκές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγονται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται τα ποσοστά των υποψηφίων για τη δεύτερη θέση.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες - «Face control» και... στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ

Άπλωσαν κουβέρτες έξω από τα συρματοπλέγματα, καθώς δεν είχαν που αλλού να πάνε - Απ' έξω μένουν Αλγερινοί, Μαροκινοί και ΤυνήσιοιΜέχρι αυτήν την ώρα, περί τις 8 το βράδυ, δεκάδες μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων συνέρρεαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, στο γήπεδο του χόκεϊ, ζητώντας από τους υπευθύνους να τους επιτραπεί η είσοδος.

Ολλανδία: Πυροβολισμοί από την αστυνομία και συγκρούσεις σε σύσκεψη για τους μετανάστες

Το Συμβούλιο της περιοχής Γκελντερμάσλεν διακόπηκε και τα μέλη του φυγαδεύτηκαν όταν πλήθος πολιτών που αντιδρούσε στο σχέδιο κατασκευής κέντρου φιλοξενίας 1.500 προσφύγων, επιχείρησε να εισβάλει στην αίθουσα

ΣΚΑΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Τσίπρας: Φταίει η αντιπολίτευση για το φιάσκο με το παράλληλο πρόγραμμα

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το «φιάσκο» με την απόσυρση του παράλληλου, προγράμματος, το μέγαρο Μαξίμου ρίχνει τις ευθύνες στην αντιπολίτευση.

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Μέχρι το μεσημέρι ο Δραγασάκης διαβεβαίωνε για 80% παράλληλο πρόγραμμα-20% μνημόνιο... μετά έγινε 100% μνημόνιο

Μέχρι το μεσημέρι ο Γιάννης Δραγασάκης διαβεβαίωνε πως από το νέο έτος η κυβέρνηση θα εφαρμόζει κατά 80% το παράλληλο πρόγραμμα και κατά 20% το μνημόνιο - Δεν πρόλαβε, όμως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ολοκληρώσει τη συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» και... έμαθε τα νέα: οι εταίροι επέδωσαν νέο τελεσίγραφο και ο Αλ. Τσίπρας απέσυρε το νομοσχέδιο

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Δένδιας είδε ένα κιβώτιο με κρασιά και το πέρασε για βόμβα

Την πιθανότητα να έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε κουτί μπροστά στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια, διερευνά αυτή τη στιγμή η αστυνομία.

Η περιοχή αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί από μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ έχουν κληθεί και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις-Λαζόπουλος: Τι θέση παίρνουν οι επώνυμοι για την κόντρα τους;

ΟΚ! Όλοι την ίδια ΜΑΛ@ΚΙΑ! "Η σάτιρα είναι σάτιρα" Δηλ. το "χουντικός και παράφρονας" είναι σάτιρα ρε μαλ@κες

Δεν έχουν τέλος τα σχόλια για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε έξω από το θέατρο Βέμπο, όπου έβγαινε ζωντανά η εκπομπή “Αλ Τσαντίρι” και θέλησε να μπει για να απαντήσει ζωντανά στον Λάκη Λαζόπουλο. Εκεί δεν του επέτρεψαν να βγει στη σκηνή και ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα άνευ προηγουμένου.

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ 90%... ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΑΝ! Αυτοί είναι οι διοικητές νοσοκομείων που παραμένουν στις θέσεις τους [λίστα]

Τους διοικητές νοσοκομείων καθώς και τους αναπληρωτές τους, που πααμένουν στις θέσεις τους ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.

Εκτός οικονομικών στόχων 39 φορείς της Γενικής Κυβέρνησης

Εκτός στόχων οι τριάντα εννέα από τους πενήντα πέντε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Το γκολ της χρονιάς από τον Κονέ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναγιώτης Κονέ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στον αγώνα με την Λάτσιο για το κύπελλο Ιταλίας. Μετά από σέντρα συμπαίκτη του, ο Έλληνας διεθνής μέσος της Ουντινέζε κοντρόλαρε τη μπάλα με το δεξί και στη συνέχεια γυρνώντας το σώμα του την έστειλε με σουτ στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.


Άφαντοι χιλιάδες ΛΑΘΡΟμετανάστες από το Τάε Κβον Ντο

Άφαντοι είναι περισσότεροι από 2.000 οικονομικοί μετανάστες που την περασμένη εβδομάδα απομακρύνθηκαν από την Ειδομένη του Κιλκίς και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο και στο γήπεδο χόκεϊ του Ελληνικού.

Ο Τσίπρας δεν ήξερε τι θα πει “οίηση” και ζήτησε να δουν… λεξικό!

Ένα ακόμα σφάλμα έκανε τις προάλλες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια του τσακωμού του με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν η πρώην υπουργός τον κατηγόρησε για «οίηση» ο πρωθυπουργός απάντησε «Με κατηγορήσατε για οίηση. Θα είχε κάθε δικαίωμα και θα ήταν δικαιολογημένη μια μικρή οίηση σε κάποιον που δεν προέρχεται από τζάκι και κατάφερε στα 40 του να γίνει πρωθυπουργός», είπε ο κ. Τσίπρας.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ; Ουκρανία: Τέθηκε εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα

Δικαστήριο του Κιέβου, έθεσε εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. Η κατηγορία – η οποία προέρχεται κυρίως από την ΜΚΟ Διεθνή Αμνηστία - είναι πως προσέφερε υποστήριξη στους φιλορώσους αυτονομιστές.

Επιστολή Αλαφούζου σε Τσίπρα: Με την ανοχή σας, είστε συνυπεύθυνοι

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Σταύρο Κοντονή, τον υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και τον αθλητικό εισαγγελέα απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία τους θέτει προ των ευθυνών τους για όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Η Σαουδική Αραβία θα αποκεφαλίσει έφηβο που συμμετείχε σε διαδηλώσεις όταν ήταν 15 ετών

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη σε ηλικία 16 ετών για συμμετοχή σε διαδηλώσεις - Τι δήλωσε ο πατέρας του στην βρετανική εφημερίδα Guardian - Ποια η φρικιαστική ποινή που ζήτησε ο δικαστής για τον Abdullah al Zaher;

ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! Δήλωση του Πούτιν για τον Μπλάτερ που θα συζητηθεί

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ, είναι ένας "αξιοσέβαστος άνθρωπος" που αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης, λόγω της "κολοσσιαίας συνεισφοράς του στον ανθρωπιστικό τομέα", δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΠΟΙΑ "ΤΕΣΣΕΡΑ"; ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ! «Πάγος» στην εκταμίευση του 1 δισ από το EwG – 24 ώρες διορία για εφαρμογή 3 προαπαιτούμενων

Προϋπόθεση για να πάρει η Αθήνα τη δόση είναι να ολοκληρώσει μέχρι αύριο κάποια τεχνικά βήματα, όπως η δημοσίευση των αποφάσεων στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης

Το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ για την Ελλάδα αλλά με... αστερίσκους, έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το Euroworking Group, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει πίσω το το παράλληλο πρόγραμμα, μετά και από την αντίδραση των δανειστών.

Κράξιμο από Κω/λου για την απόσυρση του παράλληλου προγράμματος

«Κυβέρνηση – μαριονέτα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα που είχε καταθέσει στη Βουλή.

ΚΛΑΙΩ! Παπαχριστόπουλος: Ο Βούτσης μας είπε ότι η συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα αναβάλλεται επειδή αποχώρησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

«Αισθάνομαι περήφανος γιατί αυτή η κυβέρνηση πάει να κάνει κάτι καλό» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. «Δεν αισθάνομαι ένοχος για να απολογηθώ» πρόσθεσε.

Στο… σκαμνί η Λαγκάρντ

Στη γαλλική Δικαιοσύνη θα βρεθεί η Κριστίν Λαγκάρντ για την υπόθεση του Μπερνάρντ Ταπί, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Γελάει κι ο Βαρουφάκης με το φιάσκο: Κυλιόμενος εξευτελισμός

Με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα που είχε καταθέσει στη Βουλή.

ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ! Οι εταίροι μας σφαλιαρίζουν για το προσφυγικό και τη δόση του 1 δις και ο Τσίπρας ασχολείται με το... Brexit

Την ώρα που βρίσκεται στη... γωνία για τις παραλείψεις της Ελλάδας στη φύλαξη των συνόρων της και στις καθυστερήσεις δημιουργίας των «hotspots» στα νησιά, ο πρωθυπουργός «ρίχνει την μπαλα στην εξέδρα», αναδεικνύοντας ως προτεραιότητα τη συζήτηση περί εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ

Ο Πρετεντέρης, η... Μαντουβάλα και τα αεροδρόμια

Με τα ευρήματα της κυβέρνησης για να καλύψει την απόσταση από τις προεκλογικές της εξαγγελίες μέχρι τις μετεκλογικές της πράξεις ασχολείται ο γνωστός δημοσιογράφος

Με τα μπρος- πίσω της κυβέρνησης, τις υποσχέσεις που ξεχάστηκαν αλλά και την επικοινωνιακή τακτική που καλύπτει τη στροφή (μετεκλογικά) ασχολείται στο σημερινό του άρθρο στην τελευταία σελίδα των ΝΕΩΝ ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας να ομολογήσει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει

«Αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ότι τα όσα έλεγαν το προηγούμενο διάστημα ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησής του, ήταν άνευ ουσίας και για εσωτερική κατανάλωση», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Όταν ο Θόδωρος αγάπησε τον Τσίπρα…

Του Γιάννη Παντελάκη

«Ο Τσίπρας, έχει χαρακτηριστικά ηγέτη που θυμίζουν Ανδρέα Παπανδρέου»! Είναι ζήτημα, αν κάτι τέτοιο το πιστεύουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά του στελέχη. Πολύ περισσότερο οι ψηφοφόροι του, η πλειονότητα των οποίων επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ ως τη λιγότερο κακή επιλογή. Το πιστεύει ωστόσο, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και το δηλώνει και δημόσια.

Μάρω Κοντού: Τι σύνταξη παίρνει και πόσα εισπράττει από τα δικαιώματα των ταινιών;

«Δύο φορές το χρόνο παίρνω δικαιώματα από την προβολή των ταινιών που έχω κάνει...»

Η Μάρω Κοντού μιλά στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το ύψος της σύνταξής της και τα χρήματα που παίρνει δύο φορές το χρόνο από τα δικαιώματα για τις ταινίες της.
«Ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς, ζω αυτή τη στιγμή με μία σύνταξη που ήταν...

19 τρελά στοιχεία για την απίθανη έπαυλη του Μπιλ Γκέιτς [εικόνες]

Με την αξία του να εκτιμάται στα 78,9 δισ. δολάρια, ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα μπορούσε βέβαια να ζει σε ένα... χαμόσπιτο.

Ομως, ο συνιδρυτής της Microsoft δεν έχει απλά μία έπαυλη, αλλά μία απίστευτη έκταση, που έχει... τα πάντα. Αλλωστε, ξόδεψε 63 εκατ. δολάρια για τη διαμορφώσει όπως ήθελε.

Tο επεισόδιο με την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την Επιτροπή για το παράλληλο πρόγραμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης προκαλεί το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή ως αντιστάθισμα στα προαπαιτούμενα. Με επεισοδιακό τρόπο αποχώρησαν από την αρμόδια επιτροπή της βουλής όπου συζητείται το παράλληλο πρόγραμμα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Τώρα και υποβρύχιο pole dancing - ΦΩΤΟ

Είχατε σκεφτεί σκεφτεί ποτέ την υποβρύχια εκδοχή του pole dancing;

Οι υποβρύχιες λήψεις του φωτογράφου Μπρετ Στάνελεϊ είναι κάτι παραπάνω από καθηλωτικές, με τα μοντέλα του να επιδίδονται στο χορό σα να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Άδωνις: Αγαπητέ Λάκη για να δούμε...

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, δίνει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση του στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, έγραψε:

Ο Πούτιν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις δύο του κόρες -Πού ζουν, τι κάνουν [εικόνες]

Σε μία κίνηση που δεν συνηθίζει προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα μίλησε για τις δύο του κόρες.

ΠΑΣΟΚ: Λέει ασύστολα ψέματα η Γεροβασίλη, υπάρχουν νέοι φόροι

Για «ασύστολα ψεύδη» της κυβερνητικού εκπροσώπου κάνει λόγο ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη ότι «νέοι φόροι δεν υπάρχουν, υπάρχει συνέχιση φόρων» σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Νικολόπουλος: Το πρόβλημα είναι η "ομομανία"


Νικόλα τους έχει πιάσει "ομομανία" λόγω της στάσης που έχουν πάρει μπροστά απ' τους δανειστές... στα τέσσερα έπεσαν οπότε λογική η ομομανία τους

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, με ένα tweet, αναφέρθηκε στην ομοφοβία, ενώ παράλληλα, αποστέλλει επιστολή του προς όλους τους βουλευτές εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντιδρά στο σύμφωνο συμβίωσης.

ΩΧ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ Ψ@ΛΙΑ! Ο Κοτζιάς "ψήνει" έντιμο συμβιβασμό με την ΠΓΔΜ

Πο "έντιμοι συμβιβασμοί" ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν να πονάει ο κ@λος, οπότε προετοιμαστείτε...

«Θέλουμε συνεργασία στο προσφυγικό» είπε επίσης, κατά τη συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του, έπειτα απ' όσα έγιναν στην Ειδομένη μετά την απόφαση των Σκοπιανών να κλείσουν τα σύνορα - Για τεράστιες διαφορές στο ζήτημα του ονόματος μίλησε ο Νίκολα Πόποσκι

Η ώρα της Νέμεσις για τον 32χρονο άπληστο CEO που "φούσκωσε" την τιμή του φαρμάκου για το HIV

O "άνθρωπος" που αύξησε την τιμή ενός φαρμάκου που σώζει ζωές από τα 13,5 δολάρια στα 750 δολάρια συνελήφθη, σήμερα, υπό την κατηγορία χρηματιστηριακής απάτης που αφορά μία από τις εταιρείες που ίδρυσε.

Πυρά κατά του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας επειδή διακωμώδησε τους βιασμούς στη φυλακή

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κέι εμφανίστηκε την Τετάρτη σε κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό και συμμετείχε σε ένα «αστείο», που οι ακτιβιστές στην χώρα το χαρακτήρισαν «άθλιο»

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Αλ Τσαντίρι τέλος! Λέει ότι θα ξεκουμπιστεί απ' τη χώρα το λαμόγιο... λεφτά ούτως ή άλλως έχει στο εξωτερικό

Η αλήθεια είναι ότι έκανε τη "δουλειά" του και τώρα που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει

Καταφέρνει με κάθε τι που κάνει, είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση να κερδίζει τους θεατές. Ιδιαίτερα με τη σατιρική εκπομπή, το «Αλ τσαντίρι νιουζ», καταφέρνει όλα τα χρόνια τηλεοπτικής «ζωής» της να δίνει τεράστιες τηλεθεάσεις στον ALPHA, κάνοντας τα «θύματα» της σάτιράς του, αλλά και τα προγράμματα που βρίσκονται απέναντί του, στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, να περνούν πολύ δύσκολα…!

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κω/λου κράζει τον Τσίπρα με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον... στο οποίο πρωταγωνιστεί

Το απόλυτο γέλιο είναι όλοι οι μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι που εμφανίζονται στο βίντεο που γυρίστηκε την άνοιξη και πανηγυρίζουν ότι έσκισαν μνημόνια και Μέρκελ... Σήμερα βλέποντας τον εαυτόν τους, πρέπει να αισθάνονται ίσα με 1 τόνο μαλ@κες

Το δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον και της Θεόπης Σκαρλάτου σχολιάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter.

Αρχικά επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο αναδεικνύει το έργο της Επιτροπής Αλήθειας και στη συνέχεια με διαδοχικά tweets στα αγγλικά τονίζει:

Άμεση ανάγκη για χρήματα από το «Χαμόγελο του Παιδιού»- Δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 22.573,76 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία κινητών ιατρικών μονάδων, οχημάτων επέμβασης και άλλων αυτοκινητών που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των παιδιών αλλά και παραπάνω από 40.000 σε ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια που διαθέτει.

Ο Λαζόπουλος έσπασε τον κανόνα

του Ανδρέα Πετρουλάκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος λέει, όπως όλοι μας, αυτά που νομίζει για τα πολιτικά πράγματα, και με τον τρόπο που κρίνει. Δικαίωμά του και δικαίωμα των φίλων του να θεωρούν αυτό που κάνει σάτιρα και να γελούν με τα αστεία του και των υπολοίπων να εκπλήσσονται με αυτό. Ετσι είναι και η πολιτική, έτσι είναι και η σάτιρα και κανείς δεν αρέσει σε όλους. Για αυτό προσωπικά δεν μου δημιούργησε καμία αίσθηση το χτεσινό επεισόδιο με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΚΛΑΙΩ! Παίρνουν πίσω το παράλληλο πρόγραμμα αφού δεν το εγκρίνει η τρόικα

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα μετά από τη δυσφορία που εξέφρασαν πηγές των θεσμών, αφού αυτό κατατέθηκε χωρίς να έχει λάβει γνώση του κουαρτέτο, αλλά ούτε και έγκριση.

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Κώστας Λαλιώτης απαντά στους εμπρηστές της κατοικίας του: Δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν

Δεκαπέντε ημέρες μετά την εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, στην περιοχή του Λυκαβηττού, από οργάνωση, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης απαντά με μια μακροσκελή επιστολή την οποία αποκαλεί «Αφοβες αλήθειες ζωής ενάντια στο ψέμα, τη βία και τον τρόμο».

Δημήτρης Παπανώτας: Ο Αλέξης Τσίπρας του lifestyle

Συγκλονισμένη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις καυτές εξελίξεις στο συναρπαστικό σίριαλ Παπανώτα-Μπαλατσινού που έχει γίνει μεγαλύτερο trend και απ’ το «Χιβ» του Πολάκη.

Ο κόσμος έχει ήδη πάρει θέση στο πλευρό του γλυκομίλητου Παπανώτα, γιατί στο πρόσωπό του βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα του Life Style.

Βορίδης: "Εγώ δεν θα πήγαινα στον Λαζόπουλο"... πριν 30 χρόνια όμως, θα τον έκανα μπαούλο στο ξύλο

Πέρα απ' την πλάκα αυτό που παραβλέπουν όλοι είναι ότι ο Λαζόπουλος δεν είναι μόνο κωμικός ή ξερωγω τι... είναι κανονικό πολιτικό πρόσωπο στο οποίο πρέπει να απαντάς... μην ξεχνάμε ότι είναι ο ενορχηστρωτής της γελοίας υπόθεσης δωροδοκίας Χαϊκάλη... είναι αυτός που βγήκε στην ΤιΒι και ανακοίνωσε την υπόθεση την οποία είχε κιόλας επεξεργαστεί... δεν είναι απλά ένα αριστερός που πάνω στη σάτυρα κάνει προπαγάνδα όπως κάνουν και οι Αρβύλα ή ο Σύλας ή ξερωγω ποιος

«Εγώ δεν έχω καμία αυταπάτη για το τι είναι ο κ. Λαζόπουλος. Ο κ. Λαζόπουλος είναι αυτό που λέμε με τη γλώσσα της Αριστεράς “οργανικός διανοούμενος της Αριστεράς”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να υπηρετήσει συγκεκριμένες κομματικές σκοπιμότητες και συγκεκριμένα ιδεολογικά προτάγματα», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, για το περιστατικό μεταξύ Γεωργιάδη – Λαζόπουλου.