18 Δεκεμβρίου 2015

Πώς οι γυμνές φωτογραφίες μιας φαν της γιόγκα «ξεγελούν» το Instagram

Η 25χρονη νεαρή, η οποία λατρεύει τη γιόγκα, δημοσιεύει εδώ και μερικές εβδομάδες καλαίσθητες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες ασκήσεις ολόγυμνη

Πάταγο έχει κάνει στο Instagram ο λογαριασμός μίας φαν της γιόγκα, ο οποίος έχει αποκτήσει μέσα σε λίγο καιρό πάνω από 90 χιλιάδες ακόλουθους.

2015, η αθλιότερη χρονιά ever – Η χρονιά του Τσίπρα!

Η επέλαση των ζαβών!

Πέρσι τέτοιο καιρό τα παιδάκια λιποθυμούσαν στα σχολεία από την πείνα, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι αυτοκτονούσαν κατά δεκάδες, και η χώρα μαστίζονταν από την δυστυχία που της επέβαλλαν οι εγκάθετοι γερμανοτσολιάδες σαμαροβενιζέλοι. Οι οποίοι, άλλη δουλειά δεν είχαν, αλλά καθημερινά συσκέπτονταν για το πώς θα βρουν νέους τρόπους να υποδουλώσουν τους Έλληνες, παίρνοντας απ ευθείας εντολές και γραμμή από την μαντάμ Μέρκελ και τον «σακάτη» συνεργάτη της.

Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο γκολ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα εντυπωσιακό γκολ, που δεν έχουμε ξαναδεί, πέτυχε ο Ζεουβάνιο της Σάντος. Ο 23χρονος άσος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέρασε τη μπάλα από πάνω του με ζογκλερικό τρόπο.

Εντυπωσιακό βίντεο: Η NASA «αιχμαλώτισε» τη γέννηση άστρου, που παραπέμπει στο... Star Wars

Το άστρο βρίσκεται 1.350 έτη φωτός απόσταση από τη Γη

Το Σύμπαν κρύβει αμέτρητα μυστικά. Καθένα από αυτά είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η γέννηση ενός άστρου, όμως, αποτελεί μία σπάνια στιγμή για κάθε ανθρώπινη γενιά, πολύ δε περισσότερο όταν η εικόνα του «αιχμαλωτίζεται» στην κάμερα του τηλεσκοπίου, μεταφέροντας εκπληκτικά στοιχεία. Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την εικόνα ενός νεογέννητου άστρου μέσα στον γαλαξία μας, το οποίο κατέγραψε το τηλεσκόπιο Hubble.

Τζιτζικώστας: Δεν είναι κακό ότι ο Καραμανλής μίλησε με τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

[Σίγουρα δεν είναι κακό... κακό είναι η προσπάθεια δημοσιοκάφρων και ΣΥΡΙΖΑίων να δημιουργήσουν τηνν εντύπωση τακτικών επαφών και εκτίμησης Καραμανλή προς τον Τσίπρα... εκεί γελάει και το παρδαλό κατσίκι]

«Δεν βρίσκω κάποιο κακό στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τον κ. Καραμανλή εκείνες τις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον ALPHA.

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟ@ΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! Μεϊμαράκης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει

Τις συνομιλίες Τσίπρα-Καραμανλή αλλά και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΓΑΠ: Μιλάω και εγώ με τον Τσίπρα και πιο τακτικά απ' τον Καραμανλή

Έτσι εξηγείται ότι η χώρα έγινε κ@λοχανείο σε 10 μήνες...

Και εκεί που όλοι αναρωτιούνται αν μίλησαν 1 ή 2 φορές οι Καραμανλής-Τσίπρας έρχεται άλλο ένα πρόσωπο από το παρελθόν να διεκδικήσει και εκείνος τη δημοσιότητά του.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ Φ.Α.! ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Η ΕΕ επεκτείνει για 6 μήνες ακόμα το εμπάργκο κατά της Ρωσίας

Τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν το πράσινο φως την Παρασκευή για την παράταση για επιπλέον 6 μήνες των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας λόγω της εμπλοκής της Μόσχας στη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία, γνωστοποίησαν πηγές της ΕΕ και διπλωμάτες.

ΤΙ ΕΙΠΕ; ΟΤΙ ΤΟΥ'ΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ; Τι είπε ο Τσίπρας μετά τη συμφωνία του Ιουλίου στο ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον - ΒΙΝΤΕΟ

Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, #ThisIsACoup, του δημοσιογράφου Πολ Μέισον, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα κλάψετε με την απάντηση του Σάκη στον Νότη!

Ο Νότης Σφακιανάκης για μια ακόμη φορά προκαλεί και κάτι μας λέει πως ετοιμάζεται να ξεσπάσει νέα κόντρα στην ελληνική showbiz, αφήνοντας τον Αντώνη Ρέμο και πιάνοντας τον Σάκη!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! "Χαλαρώνουν" τα capital controls από αρχές του 2016 - Πόσα λεφτά θα βγάζουν τα ΑΤΜ

- To όριο ανάληψης θα αυξηθεί και από τα ΑΤΜ και από τα γκισέ των τραπεζών
- Μέχρι τώρα το όριο ανάληψης που ισχύει είναι στα 420 ευρώ
- Οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεγαλύτερα εμβάσματα στο εξωτερικό
- Εντός του Ιανουαρίου η ΕΚΤ αναμένεται να επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς για τα ελληνικά ομόλογα

ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΛΕΜΕ! «Βόμβα» στο Ασφαλιστικό – «Kόκκινοι» οι προϋπολογισμοί ΟΛΩΝ των Ταμείων

Στα όριά του το Ασφαλιστικό! Τα τρία μεγαλύτερα ταμεία το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ, ετοιμάζονται για τους χειρότερους προϋπολογισμούς τους το 2016, με ελλείμματα πάνω από τρία δισεκατομμύρια.

Μυστική αποστολή για κλάματα: Αμερικανοί κομάντος αποκάλυψαν τη θέση τους μέσω Facebook

Είκοσι στρατιώτες πόζαραν στο φακό και οι φωτογραφίες τους αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο μόλις έφτασαν στην αεροπορική βάση της Βατίγια

Επρόκειτο για μυστική αποστολή του αμερικανικού στρατού στη Λιβύη, όμως, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν τόσο… μυστική.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"-ΤΑΙΠΕΔ: Αυξημένο ενδιαφέρον για ΟΛΘ-Την Δευτέρα η διορία για ΟΛΠ

Στο αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την τμηματική πώληση του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας.

ΕΛΑ, ΕΛΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕ! ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ! Ο Παπαμιμίκος καταγγέλλει: Οι μηχανισμοί εμπλέκουν ακόμη και την κοπέλα μου

Στην καταγγελία ότι κάποιοι από τους μηχανισμούς στη ΝΔ εμπλέκουν στην εσωκομματική διαδικασία ακόμη και την προσωπική του ζωή, προχώρησε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μητσοτάκης: Λιτότητα στη ΝΔ, πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα του φορολογούμενου

Τη δέσμευσή του για αυστηρή λιτότητα στη Νέα Δημοκρατία αν ανακηρυχθεί αρχηγός του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει: Θα ψηφιστεί το παράλληλο πρόγραμμα – Πέρασαν 2 τροπολογίες στο σύμφωνο συμβίωσης

Δεν πέρασαν δύο 24ωρα από την ταπεινωτική απόσυρση του παράλληλου προγράμματος λόγω αντιδράσεων των δανειστών και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι θα ψηφιστεί.

Educating Rita

Τον Ιούνιο του 2012, στις παραμονές των τότε εκλογών, μια κυρία καλοντυμένη και ιδιαίτερα περιποιημένη - πλην «ακαθορίστου ηλικίας» που έλεγε η μακαρίτισσα η μάνα μου - δήλωνε σε δημόσιο χώρο, παρουσία πολλών:

--Εγώ είμαι νεοδημοκράτισσα, αγαπώ τον Αντώνη, αλλά θα ψηφίσω…Τζήμερο!

Στον Στρατό γιόρτασαν τον Άγιο Μοδέστο! (ΦΩΤΟ)

Τον Άγιο Μοδέστο ίσως να μην τον έχετε ξανακούσει, όμως είναι ο Άγιος προστάτης των κτηνιάτρων και των ζώων. Έτσι το ΓΕΣ πραγματοποίησε στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ΚΝΟ) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης τον καθιερωμένο ετήσιο εορτασμό προς τιμή του Αγίου Μοδέστου.

H Noρβηγία πρόκειται να χαρίσει στην Φινλανδία ένα... βουνό

Oι Νορβηγοί αποφάσισαν να κάνουν δώρο στην Φινλανδία για τα 100 χρόνια από την κύρηξη της ανεξαρτησίας της μια κορυφή ενός βουνού που βρίσκεται στα σύνορα των δύο χωρών

Ο κ. Τσίπρας μας... κοροϊδεύει με πρόγραμμα!

Αυτό το τελευταίο “επίτευγμα” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η απόσυρση δηλαδή του νομοσχεδίου για το περιβόητο “παράλληλο πρόγραμμα”, η ταχύτητα αλλά και οι... συνοπτικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν την ώρα, μάλιστα, που ο αρμόδιος στον υπουργός διαφήμιζε στον κομματικό ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο” δημόσια την σημασία της επικείμενης έναρξης εφαρμογής του (!), πρέπει να το προσεγγίσει κανείς με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα.

ΠΩΠΩ! ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! «Ντου» ρωσικών αρχών σε τουρκικές τράπεζες -Ερευνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

«Επίσκεψη» σε τέσσερις τουρκικές τράπεζες στη Μόσχα έκανε η μυστική ρωσική υπηρεσία FBS, για έρευνα ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

ΣΙΓΑ ΡΕ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Ρέντσι σε Μέρκελ: Άσε μας, κουκλίτσα μου

«'Ανγκελα, μην μας λέτε ότι δίνετε το αίμα σας για την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στη Γερμανίδα Καγκελάριο, κατά την Ευρωπαϊκή Σύνοδο των Βρυξελλών, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΤΕ! Πρόστιμα χάδι στις τράπεζες - Καθυστερούν όσους θέλουν να ενταχθούν στο Νόμο Κατσέλη

Σαράντα κλήσεις στις τράπεζες και 31.000 ευρώ πρόστιμα, για καθυστερήσεις στη χορήγηση βεβαιώσεων οφειλών και αντιγράφων δανειακών συμβάσεων σε δανειολήπτες απέστειλε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ Κ@ΛΟΣ! Πλακιωτάκης: Θα βγει ενωμένη η ΝΔ από τις εκλογές της Κυριακής

Την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της, με τον Γιάννη Πλακιωτάκη να καλεί τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά.

Αίτηση αποφυλάκισης λόγω… Συμφώνου Συμβίωσης!

Αισιόδοξος πως σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος και έξω από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και «δεξί» χέρι του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του karfitsa.gr ο πρώην ισχυρός άνδρας του δήμου αναμένεται να κάνει χρήση του προς ψήφιση άρθρου 22 του νόμου για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν θα πιστέψετε πώς στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Ευγενία Μανωλίδου

Ο πιο πρωτότυπος στολισμός που είδαμε φέτος Η στήριξη της Ευγενίας Μανωλίδου, στον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, είναι φυσικά δεδομένη και όλο αυτόν τον καιρό η ίδια υπερέβαλε εαυτόν για να τον βοηθήσει.

Ο Λεμπρόν έστειλε στο νοσοκομείο τη γυναίκα αστέρα του γκολφ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρον Τζέιμς σημειώθηκε στον αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Οκλαχόμα Θάντερ για το ΝΒΑ. Σε μια προσπάθεια του να προλάβει τη μπάλα, ο «Βασιλιάς» έπεσε με δύναμη πάνω στους θεατές, τραυματίζοντας τη γυναίκα του γνωστού παίκτη του...

ΜΠΑ; ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΓΙΝΑΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ";Μετανάστες από τη Β.Αφρική θα συλλαμβάνονται

[Αλήτες δημοσιογράφοι συμμετείχαν σύσσωμοι στην προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ και επί μήνες τους βαφτίζουν τους λάθρο "πρόσφυγες", ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι μόνο μια ισχνή μειοψηφία είναι Σύριοι και όλοι οι άλλοι λάθρο]

Θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται από σήμερα οι μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής και συγκεκριμένα οι προερχόμενοι από την Τυνησία, την Αλγερία και το Μαρόκο.

Βρούτσης: Αντί για 13η σύνταξη έφεραν 13 μειώσεις στις συντάξεις

Παρά τις υποσχέσεις της για την επαναφορά του 13ου μισθού η κυβέρνηση προχώρησε στην εφαρμογή 13 άδικων μειώσεων στις συντάξεις επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρών υπουργός της Ν.Δ. κ. Γ. Βρούτσης.

Bild: Η Γερμανία θα στείλει «μυστικούς πράκτορες» στη Δαμασκό για να συνεργαστούν με τον Άσαντ

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γερμανική κυβέρνηση σκοπεύει να ανοίξει παράρτημα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) στη Δαμασκό, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρει πιο αποτελεσματικά στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ; Κτηνωδία: Σύρος «Hannibal» έσφαξε και τεμάχισε συμπατριώτη του!

Το άγριο έγκλημα είχε σημειωθεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην Καλλιθέα - Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει όταν ρακοσυλλέκτης βρήκε ανθρώπινα μέλη σε κάδο απορριμμάτων

Ένας 32χρονος Σύρος διακινητής προσφύγων μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου επίσης υπηκόου Συρίας (δείτε φωτογραφία άρθρου) πριν από περίπου δύο χρόνια στην Καλλιθέα.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! "Βοήθεια" φώναζε το κουμπί στο σακάκι του Τσίπρα

Είναι από την πολύ δουλειά που ρίχνει...

Πληροφορίες ότι επενέβη η fashion police των Βρυξελλών ... διαψεύδονται από το Μαξίμου!

Οι φωτογραφίες που έστειλε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για ακόμη μια φορά δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε... κιλάκια. Για την ακρίβεια πολλά κιλά παραπάνω σε σημείο που μάλλον ασφυκτιούσε μέσα στο σακάκι που φορούσε...

ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ; Έλληνας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους πρυτάνεις στον κόσμο

Ο Νικόλας Ζέππος είναι ο όγδοος πρύτανης του Πανεπιστημίου Vanderbilt στο Νάσβιλ του Τενεσί. Είναι ανάμεσα στους πιο υψηλά αμειβόμενους πρυτάνεις Πανεπιστημίων, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Οι απολαβές του που ανέρχονται στα 2.23 εκατομμύρια δολάρια τον κατατάσσουν στην 5η θέση της λίστας.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Λαζόπουλος ευχαριστούσε δημοσίως τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Δείτε στο video πώς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, είχε «σώσει» την μητέρα του από έμφραγμα

​Μπορεί στο «Αλ Τσαντίρι» στις 15 Δεκεμβρίου (όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να κάνει ντου) ο Λάκης Λαζόπουλος να άφησε υπονοούμενο ότι η μεταξύ τους κόντρα ήταν το «σαράκι» της μάνας, του, αλλά αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα δείτε ότι στις 10 Φεβρουαρίου 2015...

Αποστάσεις Καραμανλή από Ρουσόπουλο για το τηλεφώνημα σε Τσίπρα

Οτι όντως υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κώστα Καραμανλή επιβεβαιώνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Οπως αναφέρει το περιβάλλον του κ. Καραμανλή, το τηλεφώνημα έγινε στις 10 Ιουλίου, με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού, λίγο πριν φύγει ο Αλέξης Τσίπρας για τις Βρυξέλλες, για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ :)) Κάνουν... πλάκα για τις εκλογές της ΝΔ η Σκα Κέλερ και ο Πίτερ Σπίγκελ

Η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας και ο δημοσιογράφος των Financial Times ανταλλάσσουν tweets για τις εκλογές στην αξιωματική αντιπολίτευσηΠλάκα μεταξύ τους κάνουν στο Twitter ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ και η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας Σκα Κέλερ, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία!

Μεϊμαράκης: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω twitter και ανοικτή επιστολή του στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με ανάρτηση του στο Twitter, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να απολογείται και όχι η Νέα Δημοκρατία.

Ο Άδωνις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αριστεροί της πο@τσας σαν τον Λαζόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, πήγε στο Δήμο Αίγινας και ζήτησε να διαγράψει ένα πρόστιμο, έκανε ακόμα μία αναφορά στο Λάκη Λαζόπουλο.

Νέο "χτύπημα" Κω/λου: Πρώτη φορά τόσο χαμηλά

Νέα πυρά στην κυβέρνηση εκτοξεύει μέσω Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με βασικό θέμα τη λίστα Λαγκάρντ και τα μνημόνια.

"Η Γαλλική Δικαιοσύνη παραπέμπει την Κριστίν Λαγκάρντ για την υπόθεση Ταπί. Η Ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να την καλύπτει για την υπόθεση Μνημονίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Κάποιος στην ΝΔ να τον μαζέψει: Απαράδεκτη συμπεριφορά του Νικήτα Κακλαμάνη στην Βουλή


Ούρλιαζε και στον Άδωνι

Πρωτοφανής και απαράδεκτη η συμπεριφορά του προεδρεύοντος της Βουλής, βουλευτή (ακόμη) της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη απέναντι σε συναδέλφους του από την Νέα Δημοκρατία.

Σχεδόν… τσιρίζοντας ο Ν. Κακλαμάνης δεν επέτρεψε στον Λευτέρη Αυγενάκη, να απευθυνθεί στον  Φλαμπουράρη και να θέσει κάποια εύλογα ερωτήματα για το διάτρητο έτσι και αλλιώς Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας.

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! Παράπονα Τσίπρα στη Μέρκελ για τη Frontex: Λουφάρουν με τα ωράρια

Το "λουφάρουν" πως της το είπε στα γερμανικά ή έστω στα αγγλικά; Γιατί αυτές οι λέξεις δεν υπάρχουν έξω

Το προσωπικό της Frontex εργάζεται με τα ωράρια εργασίας των χωρών απ’ όπου προέρχεται είπε ο πρωθυπουργός στη Γερμανία Καγκελάριο - Μέσα στην ημέρα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με Φρανσουά Ολάντ

ΝΔ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΕΣΠΑ 2007-2013: Πρώτη η Ελλάδα στην απορρόφηση κονδυλίων

Η Ελλάδα, κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στην απορρόφηση πόρων από το ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας αυτό προκύπτει τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρόκειται για τη δεύτερη πρωτιά μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς προ ημερών η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα της ΕΕ που έχει εγκεκριμένο το Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου για το σύνολο των προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ 2014-20.

Γελάει το Spiegel: Επιτέλους, η Ελλάδα παίρνει στα σοβαρά τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής

«Η Ελλάδα συλλαμβάνει καστανάδες αντί εκατομμυριούχων» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel.

Το άρθρο αναφέρεται στη σύλληψη 62χρονου καστανά προ ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Πρωτόγνωρες σκηνές στην παραλιακή: Μετανάστες κοιμούνται στα πεζοδρόμια δίπλα σε φωτιές [εικόνες]

Άλυτο φαίνεται πως παραμένει ακόμα το πρόβλημα με τους μετανάστες που δεν έγιναν δεκτοί στο κλειστό του χόκεϊ στο Ελληνικό.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν κατά την μεταφορά των μεταναστών από το Τάε Κβον Ντο του Φαλήρου στο χόκεϊ του Ελληνικού απαγορεύτηκε η είσοδος σε Μαροκινούς, Αλγερινούς και Τυνήσιους στις εγκαταστάσεις.

Σφοδρή επίθεση της Ραχήλ στον βλάκα Παπαχριστόπουλο

[Ο απίστευτος ηλίθιος χθες πανηγύριζε επειδή κατέθεσαν κάποια μέτρα που μετά από μερικές ώρες τα πήραν πίσω πεσμένοι στα τέσσερα... και έλεγε Γερμανοτσολιά τον Σαμαρά που με διαφωνία τον δανειστών μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%... Αυτός ο ηλίθιος είναι και γιατρός! Εξετάζει ασθενείς...]

Επίθεση στον Θανάση Παπαχριστόπουλο εξαπολύει η Ραχήλ Μακρή μέσω των social media, με αφορμή τη συνέντευξη του βουλευτή των ΑΝΕΛ στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, όπου δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος για το παράλληλο πρόγραμμα.

Όσα έγιναν στη δίκη του Γιώργου Λιάγκα και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η ψυχολογική κατάρρευση της παρουσιάστριας και ο «ευνουχισμός» της ελεύθερης έκφρασης

Χθες, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, συζητήθηκε η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με αφορμή τα σχόλια στην εκπομπή «Πρωινό» πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τζιτζικώστας σε Μπουτάρη: «Εγώ δεν ξέρω κάποιον αριστερό που να θέλει το καλό της ΝΔ»

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε σήμερα την προτίμησή του στο πρόσωπο τού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.ΔΑπάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξέφρασε σήμερα την προτίμησή του στο πρόσωπο τού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις σε Φλαμπουράρη που έκανε την πάπια: «Πήρες 1εκ και σου κάνανε κούρεμα για το νερό της πισίνας σου-Πες μας αν πήρες τη δόση από την πώληση»

- Σκληρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέκο Φλαμπουράρη για την υπόθεση της πώλησης των μετοχών του σε εταιρεία
- «Αν έχετε 40 χρόνια στην Αριστερά μπορείτε να είστε φοροκλέφτης;», είπε μεταξύ άλλων
- Του ζήτησε να καταθέσει το έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πληρώθηκε τις δόσεις που είχε συμφωνήσει από την πώληση των μετοχών του
- Φυσικά ο Φλαμπουράρης δεν έδωσε καμία απάντηση για το αν πήρε την 1η δόση ή αν η πώληση ήταν εικονική... απλά είπε ότι μεταβίβασε "πρόχειρα" τις μετοχές του
- Εννοείται ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος αθώωσε τον Φλαμπουράρη

ΒΙΝΤΕΟ-Η επίθεση άπλυτων στα γραφεία του Τειρεσία-Σα λυσσασμένοι σπάνε με σφυριά ό,τι βρουν

Είναι η στιγμή που τα μέλη του Ρουβίκωνα εισβάλλουν στα γραφεία του Τειρεσία, στο Μαρούσι.

Φορώντας κράνη και κουκούλες και αφού έχουν ακινητοποιήσει τον φύλακα, οι εισβολείς χτυπούν με βαριοπούλες την τζαμαρία και μπαίνουν μέσα στα γραφεία.