21 Δεκεμβρίου 2015

Πρώην πολιτικός δέχτηκε πρόταση και θα παίξει σε ροζ ταινία (PHOTO)

Πρώην περιφερειακή σύμβουλος, πρώην οδοντίατρος, μοντέλο, καταδικασμένη για προώθηση πορνείας και φημολογούμενη πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ.

ΦΩΤΟ-Τελικά Βαγγέλα τζάμπα την έπεσες στον Σαμαρά

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις εσωκομματικές εκλογές και σας έγραψε όλους στα παπάρια του... και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα στην...

ΞΥΔΑΚΙ! Δυσαρέσκεια των κολαούζων του Καραμανλή

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Το στρατόπεδο των καραμανλικών πρώτον δεν περίμεναν πως θα περάσει στο δεύτερο γύρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά δεύτερον περίμεναν πως τα ποσοστά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη θα ξεπερνούσαν το 45%.

Το Mega ζήτησε debate από τους υποψήφιους της ΝΔ -Ο Μητσοτάκης απάντησε ήδη θετικά

Πρόσκληση για debate απηύθυνε το Mega στους δύο διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ στον δεύτερο γύρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ! Η αντίδραση του Φίλη και της Φωτίου στα γεμιστά των τριτέκνων - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αναπάντεχο "δώρο" εισέπραξε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου από διαμαρτυρόμενους τρίτεκνους. O λόγος.. για ένα ταψί γεμιστά.

ΚΛΑΙΩ! Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί το μνημόνιο καλύτερα από όλους!

Η Ελλάδα έχει πράξει πολύ περισσότερα με την έναρξη του τρίτου προγράμματος βοήθειας -και στην πραγματικότητα ήδη νωρίτερα- από ό,τι συνολικά κατά τα δύο προηγούμενα προγράμματα. Αυτό τονίζει ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε».

Αυτός είναι ο δικηγόρος που δέχτηκε ένοπλη επίθεση στο Π. Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι φορώντας κράνη πυροβόλησαν και τραυμάτισαν γνωστό δικηγόρο την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες με κράνη επιτέθηκαν στον 46χρονο δικηγόρο...

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Υπουργός βόδι θα δημιουργήσει σε μαθητές «κουλτούρας υγιεινής διατροφής»

«Η δημιουργία κουλτούρας υγιεινής διατροφής στα παιδιά και η αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, στην οποία η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη», η φιλοδοξία Φίλη

Το πρόγραμμα "Δεκατιανό στο Σχολείο" παρουσιάστηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στο υπουργείο Εργασίας, από τους υπουργούς Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Σκληρή επίθεση Κω/λου στον Βούτση

Σκληρή απάντηση έδωσε μέσω twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Βούτσης ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τις τοποθετήσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, είπε:

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙ! Κόκκαλης: Προστατεύετε τους παιδόφιλους - Κατριβάνου: Είστε ομοφοβικός

«Βαριές» κουβέντες από Βασιλική Κατριβάνου και Βασίλη Κόκκαλη, με αναφορές περί παιδοφιλίας, ομοφυλοφιλίας και ομοφοβίας

Μια ακόμα σφοδρή πολιτική σύγκρουση, με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ -που, παρεμπιπτόντως, συγκυβερνούν- πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επέκταση του συμφώνου συζήτησης και στα ομόφυλα ζευγάρια, που το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου καταψηφίζει.

Καρατζαφέρης: Ενοχος για το πόθεν έσχες, αθώος για την offshore-Η λογίστρια που έχει πεθάνει έφταιγε για όλα...

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για υποβολή ελλιπούς δήλωσης πόθεν έσχες κατ'εξακολούθηση (2010-201102012) επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ! Αναισθησιολόγος τέθηκε σε αργία στο «Έλενα Βενιζέλου», λόγω εμπλοκής με το πτυχίο του

Ζητήθηκε από τις υπηρεσίες να σταλεί το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Νάπολι, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση – Η απάντηση που δόθηκε, είναι ότι ενδεχομένως να κάηκε μαζί με άλλα πτυχία, σε πυρκαγιά πριν κάποια χρόνια

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κριστιάνο αποδοκιμάζεται από φίλους της Ρεάλ και αντιδρά

Στον αγώνα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο, φίλοι των Μαδριλένων αποδοκίμασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΜΕ ΤΗ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΔΙΑ; ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ; Σε 25 μέρες το «μαχαίρι» στις συντάξεις αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό - Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν «ρωγμές» στην κοινοβουλευτική συνοχή - Μετά τον Φεβρουάριο η φορολογία των αγροτών και μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια - Τροπολογίες για το «παράλληλο πρόγραμμα» επανέρχονται από το... παράθυρο

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ! Μειώσεις στις τιμές διοδίων από την Πρωτοχρονιά: 5 λεπτά (ΠΕΝΤΕ... δεν είναι τρολιά)

Μειώσεις στο αντίτιμο των διοδίων από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσαν και οι Αυτοκινητόδρομοι Κεντρικής Ελλάδας που εκμεταλλεύονται ορισμένους σταθμούς στον ΠΑΘΕ στο ύψος της Φθιώτιδας.

ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΛΕΜΕ! Το Mega με τις ευλογίες Τσιπροκαμμένων πήρε παράταση πληρωμής δόσης ως το 2021

Οι μεγαλομέτοχοι του Mega κατόρθωσαν, με τις κυβερνητικές ευλογίες κατά πώς φαίνεται, να μην πληρώσουν τη δόση του ομολογιακού δανείου, αρχικού ποσού 98 εκατ. ευρώ, η οποία είχε ήδη μετατεθεί για πληρωμή από τον Σεπτέμβριο για τα τέλη του Δεκεμβρίου, καθώς οι τράπεζες συμφώνησαν εγγράφως να μετατεθούν οι πληρωμές δόσεων το 2021.

Τα μέλη της Επιτροπής... ξέχασαν να ψηφίσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Τα μέλη της Επιτροπής της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης, ξέχασαν να ψηφίσουν.

Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, τα μέλη της Επιτροπής σηκώθηκαν από τις θέσεις τους. Ωστόσο, ο πρόεδρος τους σταμάτησε λέγοντας:

Παρέμβαση από 15 κατόχους Νόμπελ υπέρ της Ελλάδος

Πρώτος απ' όλους ο Watson που οι άπλυτοι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ παρολίγο να δείρουν το 2011 στην Πάτρα...

Πληθαίνουν οι φωνές από διεθνείς προσωπικότητες για τη στήριξη της Ελλάδος, ώστε να ληφθούν μέτρα τα οποία θα συμβάλουν να βγει γρήγορα η χώρα από την κρίση. Δεκαπέντε κορυφαίοι επιστήμονες του πλανήτη, κάτοχοι του βραβείου Νόμπελ, ανέλαβαν πρωτοβουλία, στέλνοντας επιστολή τόσο στις ευρωπαϊκές αρχές όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με στόχο να εφαρμοστούν πολιτικές που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Βορίδης: Θα συνεννοηθώ με τον Τζιτζικώστα και θα κρίνω ποιον θα στηρίξω

Απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μάκης Βορίδης ως προς την προτίμησή του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης, ο οποίος είχε υποστηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την τελική του στάση.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκλογές ΝΔ: Τα επίσημα αποτελέσματα στο 80% των τμημάτων

H ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) ανακοίνωσε, πριν από λίγο, τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από την ψηφοφορία της 20ής Δεκεμβρίου, με καταμετρημένες τις ψήφους σε 1.062 από τα 1.251 εκλογικά τμήματα.

Πώς και γιατί το μεγαλεπήβολο σχέδιο του εμίρη Αλ Θάνι βούλιαξε στα νερά του νησιού της Οξυάς (φωτο)

Τον Απρίλιο του 2012 μία είδηση κάνει τα τηλέφωνα να χτυπήσουν παρατεταμένα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ένα μικρό ελληνικό νησί, η Οξυά, δυτικά του Μεσολογγίου, πωλείται στον εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, με τίμημα 5.600.000 ευρώ.

Η μπαρούφα απάντηση του ΥΠΕΞ για την απόπειρα κατάργησης της «Διαύγειας»

Για τακτοποίηση μη εκκαθαρισμένων δαπανών κάνει λόγο το ΥΠΕΞ

Την επιχειρούμενη κατάργηση διατάξεων του νόμου για την υποχρεωτική ανάρτηση δημοσίων δαπανών στο Διαδίκτυο κατήγγειλε ο «πατέρας» της Διαύγειας, πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Άδωνις: Έχω γερό διψήφιο - ΒΙΝΤΕΟ

«Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα διψήφιο και από ότι φαίνεται γερό διψήφιο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΓΥΡΟ: ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ;

Μια νέα ηλεκτρονική δημοσκόπηση ξεκινά το Λόγια Σταράτα για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτημα ποιον εκ των δύο υποψήφιων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος θέλετε για νέο πρόεδρο.
Μπείτε και ψηφίστε πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του www.logiastarata.gr

Τι λένε τα επιτελεία Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη για τον τελικό γύρο στη ΝΔ

Η επόμενη ημέρα του πρώτου γύρου για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, βρίσκει τα επιτελεία των δύο υποψηφίων να μετρούν κουκιά και να κάνουν υπολογισμούς.

Οι Τούρκοι εξαφανίζουν από τον χάρτη την κουρδική πόλη Τζίζρε - ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκικές δυνάμεις βομβαρδίζουν ανηλεώς την Κουρδική πόλη Τζίζρε. Χτυπούν σπίτια και κατοικημένες περιοχές ενώ στοχεύουν και στις δεξαμενές νερού  προκειμένου να αφήσουν τους κατοίκους χωρίς ύδρευση.

Και «γεννήθηκε» ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών

Με βασικό χαρακτηριστικό και στρατηγικό πλεονέκτημα τη συμμετοχή όλων των Κοινωνικών Εταίρων και των σημαντικότερων Θεσμικών Εκπροσώπων της οικονομικής ζωής, της Αυτοδιοίκησης και της Επιστημονικής Κοινότητας, ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.) δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015 για να συμβάλει αποφασιστικά στη διάδοση και εμπέδωση της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Κυριάκος: Με τον Άδωνι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη

«Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και στασιμότητα ή διεύρυνση και ανανέωση;» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη στήριξη που του παρείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, στις 10 Ιανουαρίου.

ΠΑΨΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Πούτιν: Δεν θέλουμε την επιστροφή της Σοβιετικής Ενωσης, αλλά κανείς δεν μας πιστεύει

Προστατέψτε λίγο ακόμα τα αγάλματα του Στάλιν και του Λένιν στην Ανατολική Ουκρανία να δούμε κάτι...

Η Ρωσία δεν προσπαθεί να επαναφέρει τη Σοβιετική Ενωση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς δεν θέλει να το πιστέψει, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι συγχέουν τη Ρωσία με τη Σοβιετική Ενωση, ενώ στην ίδια τηλεοπτική του συνέντευξη, που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη Ρωσία, ορκίστηκε να ενισχύει τα πυρηνικά όπλα της χώρας του.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Τώρα οι Ρώσοι λένε ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν οι πληροφορίες από το «μαύρο κουτί» του Σουχόι

Εχει υποστεί ζημιές και από την πρόσκρουσή του στο έδαφος λένε.... Σωστά! Τα μαύρα κουτιά άλλων αεροπλάνων πέφτουν σε πούπουλα... ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση και συνεπώς η ανάγνωση των δεδομένων του καταγραφέα πτήσης του ρωσικού μαχητικού που κατερρίφθη τον περασμένο από τουρκικά F-16, στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας.

Στην αντεπίθεση η Σαββαΐδου: Προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της παύσης της από το υπουργικό συμβούλιο


Στην αντεπίθεση πέρασε η τέως γενική  γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών Κατερίνα Σαββαΐδου, η οποία παύθηκε από τα καθήκοντα της με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου.

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα Αιγύπτου η Ζάμαλεκ αφού τη σκίζουν συνεχώς, παρότι είναι Πρωταθλήτρια

Μην αντέχοντας τα διαδοχικά εις βάρος της καταδικαστικά σφυρίγματα, η πρωταθλήτρια Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν της

Είχε προειδοποιήσει και όπως όλα δείχνουν, η Ζάμαλεκ θα κάνει πράξει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ... ΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΜΩΣ, Μπαλτάκου για τις εκλογές στη ΝΔ

Με μια δήλωση – «βόμβα» ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης της ΝΔ, Τάκης Μπαλτάκος «προαναγγέλλει» τις επόμενες κινήσεις που θα δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις όχι μόνο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά σε ολόκληρη την πολιτική σκακιέρα.

ΦΩΤΟ-ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ! Στην αγκαλιά της Ελεονώρας ο Άρης

Με κοινή παρέα σε γνωστό στέκι της νυχτερινής Αθήνας διασκέδασαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ολοι μαζί βρέθηκαν στο μαγαζί που τραγουδούν ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ευρυδίκη και η Τάμτα, γλεντώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας τις ερμηνείες των καλλιτεχνών.

Κως: Πήγε να τη βιάσει και εκείνη τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα

Με πληγωμένο, όχι μόνο τον εγωισμό αλλά και τον... ανδρισμό του, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου ένας νεαρός Σλοβάκος που πλήρωσε ακριβά την πρόθεσή του για σεξουαλική επαφή μια νεαρή ομοεθνή του στην Κω και, όταν εκείνη αντιστάθηκε, την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ!

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΙ ΛΙΓΔΕΣ! Στυλιανίδης: Ο ΝΔίτης είναι μαλ@κας και περιμένει να φύγει ο Κυριάκος απ' τη μέση

[Μεγάλε εκφραστή του ΝΔίτη, αν ο ΝΔίτης δεν ήθελε 2ο γύρο θα το έδειχνε στην κάλπη... διεύρυνση στο κέντρο θέλατε, διεύρυνση θα πάρετε... Τόσο ξεφτίλες που ξαφνικά θυμήθηκαν την "πατριωτική δεξιά"... μπας και γίνει κανα θαύμα και ξαναπάει με τη γυναίκα, διακοπές, πρώτη θέση στο Four Seasons και να γνωρίσει με λιμουζίνα το Παρίσι]

"Θεωρώ ότι η νεοφιλελεύθερη αντίληψη (του Κυριάκου Μητσοτάκη) μπορεί να λειτουργήσει γόνιμα, μόνο ως συνιστώσα", δήλωσε στο Bήμα Fm  ο βουλευτής της Ν.Δ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Βρέθηκε προκήρυξη στα Εξάρχεια για την επίθεση στον ΣΕΒ: Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε καφάο επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια, βρέθηκε μετά από υπόδειξη αγνώστου στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ένας φακελος μέσα στον οποίο υπήρχε ένα usb που όπως όλα δείχνουν ότι περιέχει την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.

Η τρομερή γκάφα του Κινέζου τουρίστα - ΒΙΝΤΕΟ

Η ασφάλεια του αεροδρομίου έμεινε έκπληκτη, όταν είδε έναν άπειρο τουρίστα να μπαίνει ολόκληρος μέσα στο μηχάνημα που ελέγχει το περιεχόμενο των αποσκευών.

Μις Ιράκ... 42 χρόνια μετά: Δείτε τη νικήτρια των «ιστορικών» καλλιστείων

Μια Κούρδισσα, η Σαϊμάα Κασίν Αμπντελραχμάν, κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ιράκ, της ωραιότερης γυναίκας στη χώρα.

Φόρος 20 λεπτά στο κρασί από την Πρωτοχρονιά

Από 1.1.2016 θα επιβληθεί ειδικός φόρος 20 λεπτών ανά λίτρο (ή 15 λεπτών στο μπουκάλι των 750 ml) - Αναλυτικά τι προβλέπει η απόφαση Αλεξιάδη

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η απόφαση για την επιβολή του ειδικού φόρου 20 λεπτών ανά λίτρο (ή 15 λεπτών στο μπουκάλι των 750 ml) που θα ισχύσει από 1.1.2016.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Ακόμα να δώσει αποτελέσματα ο τραγικός τύπος με το μουστάκι

Ο αμετροεπής προεδρεύων της ΚΕΦΕ έκανε μέσα σε 24 ώρες πέντε δηλώσεις, εμφανίστηκε σαν ιδιοκτήτης της εκλογικής διαδικασίας, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να πει πότε θα βγει το αποτέλεσμα

ΚΥΡΙΟΣ! Άδωνις: Θα στηρίξω τον Κυριάκο για την ανανέωση αλλά κι ο Βαγγέλης να βγει θα τον υπηρετήσω - ΒΙΝΤΕΟ


[Έτσι είναι! Τη διεύρυνση προς το κέντρο που μας έχουν πρήξει οι ΑντωναροΣτυλιανίδηδες μπορεί να τη φέρει μόνο ο Κυριάκος.... γιατί διεύρυνση προς το κέντρο δεν είναι η επαναφορά Πετραλιά, Παπαθανασίου και λοιπόν ξεχασμένων στη λήθη της ιστορίας...]

Τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ, εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του.


Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα γιορτής για τη ΝΔ και δήλωσε περήφανος για το υπολογίσιμο -όπως το χαρακτήρισε- ποσοστό που έλαβε.

Δεν την παλεύουν στην ΑΥΓΗ! Πανηγυρίζουν για τους Ποδέμος

Γιατί προφανώς στην αριστερά ο τρίτος είναι πρώτος και ο πρώτος πάει απευθείας...

"Αν βγει έξω, ο Πάσσαρης θα σκοτώσει κι άλλους..."

Η Γιώτα Αλεβιζοπούλου, αδελφή του δολοφονημένου αστυνομικού που συνόδευε τον Κώστα Πάσσαρη τον Φεβρουάριο του 2001 στο νοσοκομείο "Γ. Γεννημάτας", έχει αποδοθεί σ' έναν δικαστικό αγώνα ώστε να επιτύχει την έκδοση του διαβόητου κακοποιού στην Ελλάδα.

Πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει μια μαύρη τρύπα;

Οι μαύρες τρύπες στην «καρδιά» των γαλαξιών μπορούν από μόνες τους να γίνουν μεγάλες. Αλλά πόσο μεγάλες τελικά;

Όσο 50 δισεκατομμύρια Ήλιοι, είναι η απάντηση Βρετανών αστροφυσικών. Μάλιστα, παρόλο που οι ίδιες είναι κατάμαυρες, επειδή παγιδεύουν ακόμη και το ίδιο το φως, μπορούν να είναι ιδιαίτερα λαμπερές, καθώς γύρω τους παράγουν ακτινοβολία.

Ρενέ Χιγκίτα reloaded: Έκανε την «απόκρουση του σκορπιού» 20 χρόνια μετά

Σε ηλικία 49 ετών πλέον ο Χιγκίτα δεν ξέχασε την τέχνη του όπως απέδειξε σε αγώνα στη Σαουδική Αραβία

«Ο λύκος κι αν εγέρασε...» λέει μια λαϊκή παροιμία που φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στον Κολομβιανό τερματοφύλακα Ρενέ Χιγκίτα.

Η οργή των αγιορειτών για τον Καμμένου που θεωρεί τσιφλίκι του το Άγιο Όρος

Μια επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ  Πάνου Καμμένου στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Ορους πριν από 20 μέρες, όπου έφτασε με ελικόπτερο για να συναντηθεί με τον ηγούμενο Εφραίμ και κρατήθηκε μυστική, προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις της Ιεράς Κοινότητας.

ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ->Οι υποψήφιοι το είχαν δεδομένο… και η Ν.Δ. κρυφό καμάρι

[Η κλασική ελληνική γκρίνια και ξερολίαση...
Φυσικά οι δημοσιογράφοι αφού δεν βρήκαν με τι να γκρινιάξουν μας άρχισαν με το "καθυστερούν τ αποτελέσματα"!
Σίγουρα ο Τραγάκης (πονάνε τα μυαλά μας!) θα μπορούσε χθες βράδυ να κάνει μια εκτίμηση αποτελέσματος και να δώσει κάποια νούμερα ενδεικτικά... αλλά να συγκρίνουν οι δημοσιοκάφροι εκλογές που κάνει οργανωμένο κράτος και στοιχίζουν δεκάδες εκ € με υπάρχοντες καταλόγους και συμμετοχή δικηγόρων, δικαστών, Περιφερειών και εξειδικευμένων εταιριών, με εκλογές που έκαναν 5.000 ερασιτέχνες, είναι αν μη τι άλλο αστείο και ελληνικό... η γκρίνια είναι στο DNA μας.
Και επειδή είχα γράψει ότι οι δημοσιοκάφροι που έλεγαν ότι ο κόσμος απογοητεύτηκε από το φιάσκο της 20ης Νοεμβρίου και δεν θα συμμετάσχει μαζικά, έλεγαν μαλ@κίες... σας λέω και το εξής: Μόνο οι δημοσιοκάφροι αγχώνονται για το αποτέλεσμα, ενώ οι ΝΔίτες στα παπάρια τους αφού τους αρκεί που ξέρουν πως στο δεύτερο γύρο είναι Βαγγέλης και Κυριάκος]

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Οσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού, όπου βρίσκονται τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας βιώσαμε μία, τουλάχιστον, παράδοξη κατάσταση.

25 χρόνια από την πρώτη ιστοσελίδα στο ίντερνετ - Ποιο ήταν το περιεχόμενό της [εικόνες]

Ποιος να το φανταζόταν πριν από 25 χρόνια πως θα ερχόταν μια μέρα όπου τα πάντα θα διαδραματίζονταν γύρω από το ίντερνετ...

Στις 20 Δεκεμβρίου του 1990 ανέβηκε στον αέρα του διαδικτύου η πρώτη ιστοσελίδα, από τον Τιμ Μπέρνερς-Λι, που εξηγούσε τι σημαίνουν τα 3W, που έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ!! Βαρουφάκης: O Σόιμπλε δεν ήθελε ούτε να μου σφίξει το χέρι όμως εγώ τον σεβόμουν

«Είναι ο χειρότερος πολιτικός που έχω γνωρίσει ποτέ», λέει για τον  Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

«O Σόιμπλε δεν ήθελε ούτε να μου σφίξει το χέρι» , δηλώνει σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Stern» ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Προς αρχειοθέτηση η δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας κατά το δημοψήφισμα

Για την «τύχη» της δικογραφίας θα αποφανθεί ο εισαγγελέας Εφετών στον οποίο διαβιβάζεται

Σε εισαγγελέα Εφετών αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα η δικογραφία που είχε σχηματιστεί τον περασμένο Ιούλιο με αφορμή καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα ΜΜΕ, παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία με τον τρόπο που χειρίστηκαν δημοσιογραφικά το θέμα του δημοψηφίσματος.

Τι έγραψε ο Μεϊμαράκης στο twitter για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο υποψηφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος. Ο κ. Μεϊμαράκης έγραψε: