22 Δεκεμβρίου 2015

Σπάνιες ολόγυμνες φωτογραφίες της Τζούλιας (HOT ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε κάνει πολλές προκλητικές εμφανίσεις στο παρελθόν, ωστόσο αυτή αποκλείεται να την θυμάστε.

Μεθυσμένος σε δημόσιες εμφανίσεις ο πρόεδρος της Τσεχίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας – Τσεχίας προκάλεσαν οι συνεχείς απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν κατά της Ελλάδας που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίστηκαν μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα να απαντήσει στις επιθέσεις της Τσεχίας προχωρώντας  στην ανάκληση του Έλληνα πρέσβη στην Τσεχία, Παναγιώτη Σαρρή.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ! Die Welt: Η Ελλάδα άφησε δύο καταζητούμενους ύποπτους για τρομοκρατία να φύγουν

Η Ελλάδα άφησε ύποπτους για τρομοκρατία να φύγουν από τη χώρα, αντί να τους συλλάβει, καθώς ήταν στη λίστα των καταζητούμενων του πληροφοριακού συστήματος της Σένγκεν, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε δημοσίευμά της.

Τα πρώτα (νέα) στοιχήματα για την τελική εκλογή Προέδρου ΝΔ (κάρτες – αποδόσεις)

Αν και η 10η Ιανουαρίου είναι ακόμη μακριά, και ο πολιτικός χρόνος χρόνος μεγάλος, ήδη κάποιες εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν τις πρώτες αποδόσεις για την τελική μάχη της εκλογής νέου Προέδρου της ΝΔ.

Η επίθεση του Νικολόπουλου στον Αμυρά - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά κατά του Γιώργου Αμυρά εξαπέλυσε ο Νίκος Νικολόπουλος, στη βουλή με αφορμή μια φράση του βουλευτή του Ποταμιού.

Αυτή είναι η 25χρονη που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο προκάλεσε στην Τουρκία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση 35χρονης μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από αστυνομικούς.

ΠΑΛΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ! Βενιζέλος: Χρειάζεται σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ Παπαγγελόπουλου και Παρασκευόπουλου - BINTEO

Στην τροπολογία με την οποία επιτρέπεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών, αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μητσοτάκης: Θα ψηφίσω το σύμφωνο συμβίωσης – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ψηφίσω υπέρ στο σύμφωνο συμβίωσης, το έχω πει ανοιχτά, είναι μία εκκρεμότητα η οποία θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ; ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; Κομπιούτερ; Του χρόνου! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Όνειρο ήταν και πάει. Ο λόγος για την ελπίδα που είχαν οι Στρατιωτικοί πως θα πάρουν στα χέρια τους έναν φορητό υπολογιστή ως δικαιούχοι του προγράμματος της ψηφιακής σύγκλισης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ! Βραδιά… Δον Κιχώτη για τον Αλέξη Τσίπρα... παρόλο που "οι Αθηναίοι για να ζεσταθούν καίνε πόρτες και παραθυρόφυλλα"

Την ευκαιρία να χαλαρώσει έχει απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και προγραμμάτισε έξοδο με τη σύζυγο του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μιχαλολιάκος: Να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη την χώρα

Για το σύμφωνο συμβίωσης τοποθετήθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη Βουλή τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει την ελληνική οικογένεια και πρότεινε να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη την χώρα!

Αντικειμενικές αξίες: Μειώσεις παντού λέει το ΥΠΟΙΚ- Παραδείγματα

Αποφεύγει- επί του παρόντος- το υπουργείο Οικονομικών το σκόπελο της αναγκαίας αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών τιμών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ειδικών επιτροπών οδηγεί σε μειώσεις παντού, ακόμα και σε περιοχές όπου οι εμπορικές τιμές δείχνουν να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα των Τιμών Ζώνης.

Τι ψήφισε η Ντόρα στις εσωκομματικές της ΝΔ

Από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για την αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ, έχει γίνει λόγος για το ποιον στηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατά συνείδηση η ψήφος της ΝΔ για το σύμφωνο συμβίωσης

Με γαλάζιους βουλευτές όπως οι κυρίες Ολγα Κεφαλογιάννη και Νίκη Κεραμέως να δηλώσουν ότι θα υπερψηφίσουν τις διατάξεις, η ΝΔ δηλώνει ότι η ψήφος για το σύμφωνο συμβίωσης θα είναι κατά συνείδηση

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΙ ΓΚΕΪ, ΤΡΑΝΣ, ΦΡΑΝΣ, ΜΑΡΣ, Κ.ΛΠ! Γυναίκα που κατο@ράει όρθια.... γεμάτη αγάπη

Σκηνές... ροκ, με λεξιλόγιο εξαιρετικά ακατάλληλο για ανηλίκους, νωρίς το μεσημέρι έξω από τη Μητρόπολη... φυσικά από κομπλεξική τρανσέξουαλ μετά το κράξιμο που φάγανε από τον κόσμο για τα καραγκιοζιλίκια:

Ζουράρις: Όταν ήμουν στο ΚΚΕ… - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο ιστορίες από την περίοδο που ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Εσωτερικού μοιράστηκε με τους συναδέλφους του στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης.

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε την αυτοθυσία του πυροσβέστη που παρ' όλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Ένας πυροσβέστης στην Κίνα προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να σβήσει την φωτιά σε ένα κτίριο όταν ανακαλύπτει ότι κινδυνεύει σοβαρά να χάσει ο ίδιος τη ζωή του

Το μεγάλο παρασκήνιο των πυροβολισμών στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αργύρης Λίβας, ο γνωστός δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.

Το ευχαριστήριο tweet του Τζιτζικώστα

Τους συμπολίτες του για την πρωτιά στη Μακεδονία, την Α' και Β' Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε μέσω Twitter o Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ανάλυση της Αλέκας Παπαρήγα για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Εμείς τουλάχιστον δεχόμαστε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές μορφές συμβίωσης, αλλά δεν δεχόμαστε να θεωρείται οικογένεια -γιατί εκεί πάμε- με βάση τη σεξουαλικότητα. Ούτε καν δεν μπορείς να επιβάλλεις την οικογένεια με βάση τον αμοιβαίο έρωτα» είπε η κυρία Παπαρήγα

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΜΗ ΜΑΣ ΓΑΜ@ΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ! Η Κεραμέως θα ψηφίσει αγριεμένη το σύμφωνο συμβίωσης

Η αξιωματική αντιπολίτευση κρατά επιφυλάξεις ως προς τη ψήφιση των συγκεκριμένων διατάξεων, ωστόσο μια βουλευτής του κόμματος εμφανίστηκε πολυ αγριεμένη και θα υπερψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης γιατί λέει μπήκε στην πολιτική για να εκφράσει "προσωπικές απόψεις"... και τότε γιατί δεν κατεβαίνει μόνη της αλλά τρύπωσε μέσα σε κόμμα για να βγεις "παμψηφεί"

ΒΙΝΤΕΟ-Το τερμάτισε ο μαλ@κας ο Αμυράς: Αν σε γαμ@σει πο@στης θα κατηγορηθεί για κτηνοβασία-Κατσίκης: Είσαι πολιτικός αλήτης

Βαρείς χαρακτηρισμούς επεφύλαξε η αντιπαράθεση για το σύμφωνο συμβίωσης στην Ολομέλεια της Βουλής με αηδιαστικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά και θύμα τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Κατσίκη.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ!Πόσα φαντάζεστε μας κοστίζει το Δημόσιο κάθε χρόνο

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη τα στοιχεία για το συνολικό κόστος μισθοδοσίας, στα οποία περιλαμβάνονται τακτικές και πρόσθετες αποδοχές υπαλλήλων, των ενταγμένων στο σύστημα πληρωμής της ΕΑΠ φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΟΤΑ Α΄και Β΄βαθμού, κατά την τελευταία τριετία.

Οι αστυνομικοί βάζουν φρένο στην Δανία: Δεν θα αρπάζουμε τα κοσμήματα προσφύγων

Αντίθετη με την πρόθεση της Δανίας να κατάσχει κοσμήματα και μετρητά των προσφύγων δηλώνουν οι αστυνομικοί της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο χορός του Κοτζιά... εν μέσω "ανθρωπιστικής κρίσης", 6.000 αυτοκτονιών και παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία

Και επειδή κάποια με ρώτησε ειρωνικά αν δεν δικαιούται να χορέυει επειδή είναι υπουργός να πω: Όχι μαρή βλαμμένη! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να χορεύει ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 6.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αντίθετα εγώ δικαιούμαι να χορεύω γιατί λέεω ότι η χώρα είναι μια χαρά και οι αυτοκτονίες είναι όσες ήταν πριν το μνημόνιο και ίσως λίγο αυξημένες αλλά όχι 1000+ το χρόνο όπως λέτε εσείς

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς διοργάνωσε χθες πάρτι σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας για να γιορτάσει τα 65α γενέθλια του.  Ο κ. Κοτζιάς άφησε για λίγο πίσω την πολιτική , "φόρεσε" την πιο καλή διάθεσή του και το διασκέδασε με τη ψυχή του.

Άδωνις: Αν μου ζητήσει ο Κυριάκος θα τρέξω για πάρτη του-Θα ξαναπάω στον Λαζόπουλο αν ξαναμιλήσει για μένα

«Αν τολμήσει να ξαναμιλήσει για μένα ο κ. Λαζόπουλος, εγώ θα ξαναπάω στην εκπομπή του. Δεν τον φοβάμαι» τόνισε βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι του στοίχισε ψήφους το γεγόνός ότι πήγε στο θέατρο την ώρα της εκπομπής του κ. Λαζόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε οτι δεν μετάνιωσε γι' αυτό και ότι θα το ξαναέκανε.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τσακαλώτος υπέρ Π. Λάμπρου: Έσωσε την παρτίδα!

Ασπίδα προστασίας έτεινε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των «53», Πάνο Λάμπρου!

Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος αφήνοντας τους πάντες άφωνους: «Ο σύντροφός μου Πάνος Λάμπρου έσωσε την παρτίδα όταν οι νεοφιλελεύθεροι σφύριζαν αδιάφορα»!

Σάλος με δημοσίευμα ότι περπάτησε ο Μίκαελ Σουμάχερ – Κατηγορηματική διάψευση

Αναστάτωση υπήρξε από νωρίς το πρωί της Τρίτης όταν κυκλοφόρησε η είδηση από γερμανικό περιοδικό ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ στάθηκε ξανά στα πόδια του.

Το σκίτσο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Εσύ μπορείς να βρεις το κρυμμένο πάντα;

Δείτε την εικόνα του Ούγγρου καλλιτέχνη Gergely Dudás που έχει αναδημοσιευθεί εκατοντάδες φορές στα social media Εδώ και λίγες ώρες ένα χριστουγεννιάτικο σκίτσο κάνει το γύρο του Διαδικτύου, «αναγκάζοντας» πολλούς χρήστες να το κοιτούν για αρκετά λεπτά για να βρουν ένα... πάντα.

Βρούτσης: Υπό όρους θα ψηφίσει "ναι" στο σύμφωνο συμβίωσης η ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Θετική ψήφο της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης, στην περίπτωση που η κυβέρνηση εξαλείψει το θέμα της υιοθεσίας και του γάμου, προανήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΪ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ! Ο Τσακαλώτος για το σύμφωνο συμβίωσης και τον... Όσκαρ Ουάιλντ

«Εικάζω ότι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι σήμερα θα ψηφίσουν κατά του συμφώνου, έχουν δει κάποιο έργο για τον Όσκαρ Ουάιλντ και θα αισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης και πρόσθεσε:

Ντιμπέιτ θέλει ο Κυριάκος... κρύφτηκε μόλις το άκουσε ο Βαγγέλας

Πολλοί θέλουν να μιλήσουν οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ πολιτικά, αφήνοντας τις μικροπολιτικές και έτσι ένα ντιμπέιτ δίνει ένα βήμα για την παρουσίαση της πολιτικής τους ατζέντας

Μπορεί να μην έχει απαντήσει για το αν θα συμμετέχει ή όχι σε ντιμπείτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έπειτα από δύο ημέρες εκκωφαντικής σιωπής, θα δώσει το έναυσμα για την κούρσα του δεύτερου γύρου των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, με την αναμενόμενη ανακοίνωσή του.

ΦΩΤΟ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ! Γερμανός νεοναζί φυλακίστηκε για ναζιστικό τατουάζ που έχει στην πλάτη

Ο 27χρονος σχεδίασε την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ στη Γερμανία

Την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ στη Γερμανία σχεδίασε στην πλάτη του ο 27χρονος Γερμανός Μαρσέλ Ζεκ, μέλος του ακροδεξιού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας.

Bild - «Πρόσφυγες» κατείχαν ίδια διαβατήρια με τους τρομοκράτες του Παρισιού

Περίπου δώδεκα μετανάστες που πέρασαν από τη Γερμανία έχουν στην κατοχή τους πλαστά συριακά διαβατήρια, παρόμοια με εκείνα των δύο βομβιστών αυτοκτονίας που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Τείχος στο Περού χωρίζει φτωχούς και πλούσιους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αποκαλούν «Τείχος του Βερολίνου» και αποτελεί και αυτό ντροπή για κάθε κοινωνία που θέλει να αποκαλείται πολιτισμένη.

Το ύψους τριών μέτρων τείχος χωρίζει δυο προάστια της πρωτεύουσας Λίμα του Περού, τη συνοικία Μιραφλόρες των ευπόρων με την παραγκούπολη Σούρκο.

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ Παππά για να εμφανίσει φθηνότερο από κάθε άλλη χρονιά το ταξίδι Τσίπρα στη Νέα Υόρκη

Και φυσικά συγκρίνει ταξίδι Τσίπρα μόνο στη Νέα Υόρκη με ταξίδι Σαμαρά στη Νέα Υόρκη και από εκεί στην Ουάσιγκτον

Το κόστος ανήλθε σε 38.000 ευρώ, όταν το 2010 και το 2013 οι αντίστοιχες δαπάνες ήταν 55.000 και 54.000 ευρώ, αντίστοιχα

Σε ποσοστό 30% ήταν μειωμένο το κόστος του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του στη Νέα Υόρκη για τις εργασίες της 70ής Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε σχέση με τις δαπάνες επίσκεψης προκατόχων του στην Αμερική.

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Από τα νησιά, στην Κόρινθο και μετά απέλαση

Μαροκινοί και Αλγερινοί είναι στην κατηγορία των απελάσιμων οικονομικών μεταναστών και μεταφέρονται στην Κόρινθο, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Κακλαμάνης την πέφτει σε όποιον κουνηθεί!

Γιατί ο Κακλαμάνης έγινε έξαλλος με τον Κουκούτση

Την υπομονή του έχασε ο Προεδρεύων της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης, εξαιτίας των προσβλητικών δηλώσεων του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, για τους ιεράρχες της εκκλησίας και τη στάση τους για το νομοσχέδιο.

ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ! Αυτοί είναι οι 5 του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν νομιμοποίηση της παιδοφιλίας!

Τελικά μαλ@κες ψεκασμένοι πατριώτες του κ@λου το νόμιμο κόμμα παιδοφίλων δεν βρίσκεται στην Ολλανδία όπως βαυκαλιζόσασταν τόσα χρόνια αλλά στην Ελλάδα... κι αν δεν το 'χετε καταλάβει συγκυβερνάτε μαζί του!

Με μια τροπολογία που προκαλεί  προβληματισμό και ανησυχία πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στην συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις και πυροδοτώντας το ήδη τεταμένο κλίμα γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που ήδη έχει διχάσει την κοινωνία…

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Έλληνας τραγουδιστής διέγραψε από το Facebook συνάδελφό του για ομοφοβικά σχόλια

Με… διαγραφή από το Facebook «απάντησε» Έλληνας τραγουδιστής σε συνάδελφό του που έκανε ομοφοβικά σχόλια!

«Ζητώ συγνώμη από το συνάδελφο μουσικό που διέγραψα από φίλο πριν 2 λεπτά, αλλά δε μπορώ να είμαι φίλος με ομοφοβικούς που αναρτούν άρθρα υποστηρίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια ή ανωμαλία και δήθεν “που πάει η κοινωνία μας” και τέτοιες π@@@@@@ς», έγραψε ο...

Αντιδράσεις από το Άγιο Όρος για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων -Μιλούν για «απειλούμενη εκτροπή»

Την αναβολή της ψήφισης του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ζητά το Άγιο Όρος.

Με επιστολή που έστειλε η Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους στον Υπουργό Δικαιοσύνης και τους Βουλευτές, εκφράζει την αντίθεση της στο σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων, ενώ δεν παραλείπει να στείλει και τις ευχές της, για τις γιορτές και το νέο έτος.

Ο Τατσόπουλος για το σύμφωνο συμβίωσης και τη… NASA

«Τα αναλυτικά αποτελέσματα της αποψινής ψηφοφορίας θα σταλούν στα κεντρικά της NASA» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνοντας ότι θα αποτελέσουν απόδειξη για το γεγονός ότι «στον πλανήτη Γη δεν έχει αναπτυχθεί νοημοσύνη».

ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Κατσέλη: Να... τα «βρουν» οι δανειολήπτες μόνοι τους με τις τράπεζες πριν τα distress funds

Κατσέλη: Δεν υπάρχει δέσμευση των τραπεζών έναντι των funds - Διαχειρίζονται μόνες τους το θέμα - Έχουν αναπτύξει εσωτερικά μηχανισμούς διαμεσολάβησης και προωθούν νέα προϊόντα που θα δίνουν λύσεις στο πρόβλημα

Να… τα «βρουν» οι δανειολήπτες με τις τράπεζες, πριν τα «βρούνε» οι τράπεζες με τα distress funds μεταξύ τους και αλλάξει χέρι το δάνειό τους, θα πρέπει να σπεύσουν, όπως φαίνεται, όσοι έχουν πάψει να εξυπηρετούν τα δάνειά τους.

ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜ@ΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! Η Ρεπούση ξαναχτυπά και προτείνει αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας

Αλλαγές στο αναλυτικό πρόγραμμα στο μάθημα της Ιστορίας προτείνει  η καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και πρώην βουλευτής, Μαρία Ρεπούση.

Η Παπαρήγα για τα... "ου" από το Ποτάμι - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακούστηκε ένα "ου" από ένα κόμμα που θέλει να εμφανιστεί πάρα πολύ μοντέρνο» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της στη Βουλή για το σχέδιο νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης και πρόσθεσε:

Επίδομα θέρμανσης: «Της κακομοίρας» στο Taxisnet-Κόπηκαν ήδη 70.000

Κόπηκαν ήδη 70.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης μετά την αυστηροποίηση των κριτηρίων που "πετάνε" έξω χιλιάδες περσινούς δικαιούχους! Από την περασμένη εβδομάδα που άνοιξε η εφαρμογή στο taxisnet παρατηρείται συνωστισμός.

Φάπα από τον Κυρανάκη στον Στυλιανίδη: Λες μπούρδες! ο Κυριάκος εκφράζει μια χαρά το ΕΛΚ

"Οι αρχές και οι θέσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκφράζονται πλήρως και με συνέπεια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη", σχολιάζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, χαρακτηρίζοντας "άστοχη" την προσπάθεια του κ. Ευρ. Στυλιανίδη να εμπλέξει το ΕΛΚ στις εσωκομματικές διαδικασίες της Ν.Δ. και ζητώντας από τον τελευταίο να ανακαλέσει.

Έπαρση και λάθος μηνύματα. Ο Απ. Τζιτζικώστας από φαβορί, εκτός 2ου γύρου

H συντριβή του Απόστολου Τζιτζικώστα και η κατάταξή του στην τρίτη θέση αποτέλεσε, ίσως, την πιο σημαντική είδηση των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μετά βίας φαίνεται να ξεπερνά το 20%, τη στιγμή που διαβεβαίωνε το πανελλήνιο ότι «θα εκπλαγεί από το αποτέλεσμα».

Δεν είναι μόνο το στέμμα -Τα 16 προνόμια της Μις Υφήλιος: Σπίτι, μισθός, ταξίδια, διαμάντια... [εικόνες]

Από χθες το Διαδίκτυο έχει γεμίσει φωτογραφίες της στενοχωρημένης και ταραγμένης Μις Κολομβία, η οποία μόλις έχει καταλάβει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί το στέμμα της γιατί απλά... δεν της ανήκει!

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! O Αλέφαντος παίρνει θέση για το σύμφωνο συμβίωσης

Την άποψη του για το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Νίκος Αλέφαντος.