23 Δεκεμβρίου 2015

Ολόγυμνη η Καρντάσιαν (photos)

Από τις γυναίκες με τις επικές καμπύλες είναι η Κλόε Καρντάσιαν! Η καυτή αδελφή της Κιμ, βρέθηκε ολόγυμνη στην πισίνα της!

Το gif που προκαλεί προσωρινή «τύφλωση» [εικόνα]

Τα gifs είναι απλά υπέροχα, μια κινούμενη εικόνα «λέει» κάτι παραπάνω από μία απλή. Μια ιντριγκαδόρικη εκδοχή τους τα θέλει να είναι «οφθαλμαπάτη» και να προκαλουν λίγο παραπάνω την όρασή.

ΦΩΤΟ-Η Ελλη Στάη (λέμε τώρα) ολόγυμνη στο εξώφυλλο του DownTown

Κοιτάζοντας κατευθείαν στο φακό, χωρίς το παραμικρό σύμπλεγμα, η Ελλη Στάη έκανε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στο κοινό: Φωτογραφήθηκε γυμνή για το «naked issue» του περιοδικού DownTown, για το αφιέρωμα στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS. Σε αυτό το ειδικό τεύχος, η Έλλη Στάη και 57 ακόμη Έλληνες, σύμφωνα με το σλόγκαν του DownTown, «γδύνονται για να θυμίσουν ότι ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

Η CIA θυμάται τον δολοφονηθέντα από τη 17Ν Ρίτσαρντ Γουέλς

Σαράντα χρόνια μετά την ενέδρα θανάτου από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης
Ήταν δέκα και μισή της 23ης Δεκεμβρίου 1975, όταν ο σταθμάρχης της CIA, Ρίτσαρντ Γουέλς, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Ο διάσημος Γάλλος τραγουδιστής στα Γρεβενά για σκι – ΦΩΤΟ

Στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο πασίγνωστος και ιδιαίτερα αγαπημένος στο ελληνικό κοινό τραγουδιστής...

Ο Γιαννιώτης που στόλισε το σπίτι του σαν ...UFO - BINTEO

Ένα σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων τραβάει τα βλέμματα όλων των  περαστικών τα φετεινά Χριστούγεννα λόγω του στολισμού που επέλεξε ο ιδιοκτήτης του. Το σπίτι είναι γεμάτο με φώτα και δεκάδες λαμπάκια σε κάθε σημείο του τοίχου, στα κάγκελα και στον κήπο ενώ στην είσοδο του είναι τοποθετημένοι δύο τεράστιοι Άγιοι Βασίληδες.

Βίντεο: Δείτε το πρώτο καλάθι του μονόχειρα μπασκετμπολίστα του NCAA

Μοναδική είναι η ιστορία του Ζακ Χόντσκινς που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως έχει ένα μόνο χέρι

Ο Ζακ Χόντσκινς αγωνίζεται στο NCAA με τη φανέλα του κολεγίου της Φλόριντα, παρά το γεγονός πως έχει ένα μόνο χέρι.

Ποιος περίμενε την Κεφαλογιάννη μετά τη Βουλή; (ΦΩΤΟ)

Η χθεσινή σικάτη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή είχε το λόγο της.

Όχι πως η πρώην υπουργός δεν είναι πάντα κομψή, αλλά ειδικά χθες μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από την ελληνική βουλή η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μια ξεχωριστή έξοδο στο Zonar’s.

Οι Τουρκοκύπριοι γιόρτασαν τη γέννηση του Μωάμεθ στη Λάρνακα

Οι Τουρκοκύπριοι προσκυνητές έφθασαν στις 11 το πρωί στο Τεκέ με 23 λεωφορεία κάτω από δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας της Κυπριακής Αστυνομίας - Αποχώρησαν γύρω στις τρεις το απόγευμα χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα

ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! Ντάισελμπλουμ: Ζήτησα από τον Τσίπρα να διώξει τον Βαρουφάκη... και τον έδιωξε

Την απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από τις διαπραγματεύσεις είχε ζητήσει προσωπικά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ από τον Αλέξη Τσίπρα, την άνοιξη του 2015.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Στο αρχείο "οι απειλές" κατά της ζωής του Πανούση

Στο αρχείο εν μέρει τίθεται η έρευνα που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση για απειλές σε βάρος της ζωής του με εμπλοκή ή ανοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα 10 μηνύματα μόνο για ενήλικες κρυμμένα σε παιδικές ταινίες!

Tα τελευταία χρόνια, οι παραγωγοί ταινιών του Χόλιγουντ έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοί στην απόκρυψη μηνυμάτων μόνο για ενήλικες σε παιδικές ταινίες! Δείτε μερικά στιγμιότυπα που είναι για ενήλικες, και οι μιρκοί μας φίλοι δεν καταλαβαίνουν...

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στις ΗΠΑ «καίνε» περισσότερη ενέργεια από ότι μια φτωχή χώρα ολόκληρο το χρόνο

Η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται στις ΗΠΑ από τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων ξεπερνά κατά πολύ την ετήσια κατανάλωση ενέργειας φτωχών χωρών, όπως της Αιθιοπίας ή του Σαλβαδόρ, σύμφωνα με ερευνητές ενός αμερικανικού ινστιτούτου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλβανοί εθνικιστές απειλούν Έλληνα καθηγητή στο Αργυρόκαστρο

Στο στόχαστρο αλβανικών ακραίων εθνικιστικών κύκλων έχει μπει το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού στο πανεπιστήμιο του Αργυροκάστρου με αφορμή δύο ντοκιμαντέρ που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της Ηπείρου και τον ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Σουμάχερ;

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά από δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού, το οποίο ισχυριζόταν ότι «ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ενώ ανέκτησε μέρος της κίνησης στο ένα του χέρι».

Μαντέψτε ποιον θέλει για πρόεδρο της ΝΔ ο Λεβέντης.... ΜΠΙΝΓΚΟ!

Για το ενδεχόμενο συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης είπε, ότι «θα γίνει»  και ότι «ο ίδιος θα επιμείνει στην υλοποίηση ενός σχεδίου με τη συμμετοχή και του νέου ηγέτη της ΝΔ, που θα είναι συναινετικός».

Οι Anonymous τα «βάζουν» με την Τουρκία [βίντεο]

Τον «πόλεμό» με την Τουρκία εντείνουν οι Anonymous για την υποστήριξή της προς το Ισλαμικό Κράτος.

Οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για πρόσφατη κυβερνοεπίθεση κατά της Αγκυρας, που «έριξε» 400.000 sites.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΣΑΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ!! Ειδικός τεχνικός θα χρειαστεί για να «ξεκλειδώσει» η λίστα Φαλτσιανί με τις 500.000 συναλλαγές

Δηλ. ο Φαλτσιανί τους έδωσε μια κρυπτογραφημένη λίστα αλλά ήξερε και ξέρουν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι τι έχει μέσα... ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ@ΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ;

Ενα αρχείο με 500.000 κινήσεις όλων των Ελλήνων καταθετών στην HSBC κατέθεσε χθες το βράδυ στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ο γ.γ του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου, μετά την συνάντηση που είχε με τον Ερβέ Φαλτσιανί στο Παρίσι.

ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΥΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ! Ο Αμβρόσιος προς τον Μητροπολίτη Σιατίστης: Πάρτε εσείς τους ομοφυλόφιλους

Στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου για το πρόσωπό του απάντησε ο Μητροπολίτης και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
.

"Αυτός ο λόγος που ακούστηκε από ιερωμένο πρόσωπο ΔΕΝ έχει σχέση με την Εκκλησία" είχε πει ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης σχολιάζοντας τις απόψεις περί "φτυσίματος των ομοφυλόφιλων".

Ρώσος διπλωμάτης: H Μόσχα συνεργάζεται με τους Ταλιμπάν για να νικήσει τον ISIS

Τα συμφέροντα της Ρωσίας στο Αφγανιστάν «αντικειμενικά συμπίπτουν» με εκείνα του κινήματος των Ταλιμπάν σε ό,τι αφορά τον αγώνα εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Ανήθικη πρόταση» 1.000.000 δολαρίων στη Μις Κολομβία για να γυρίσει «s@x tape»!

Ο κολοσσός των ερωτικών ταινιών, Vivid Entertainment, προτείνει στην αδικημένη των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, Αριάντνα Γκουτιέρεζ, να ακολουθήσει τα χνάρια της Κιμ Καρντάσιαν και να κάνει το δικό της «ροζ» βίντεο, με το αζημίωτο...

Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ; Σταμάτης: Γιατί απείχα από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης

Τους λόγους για τους οποίους δεν παρέστη στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, που αφορούσε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.

ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ... ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ! ΜΠΕΕΕΕ! Αποκλιμακώνεται η ένταση: Ο Τσέχος ΥΠΕΞ τηλεφώνησε στον Κοτζιά -Τι του είπε

Προς λήξη βαίνει το διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Τσεχίας, αφού σχεδόν 24 ώρες μετά την ανάκληση του Ελληνα πρέσβη από την Πράγα, η τσεχική κυβέρνηση επικοινώνησε με την ελληνική, ζητώντας συγνώμη για τις προκλητικές δηλώσεις του Τσέχου Προέδρου σε βάρος της Ελλάδας.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Ζουγανέλη: Μετάνιωσα που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και η καθημερινότητα μας έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη, αλλά ελπίζω ακόμα για τον Τσίπρα

«Μετανιώνω με την έννοια ότι πίστεψα κι εγώ, όπως και πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι βρέθηκαν στην ίδια θέση με εμένα, ότι μπορεί κάτι να γίνει και να αλλάξει» δήλωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην εκπομπή του Νίκου Στράβελακη στον Real FM 97,8 ερωτηθείσα εάν μετάνιωσε που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπράβο» στον Τσίπρα για την χειρότερη δήλωση του 2015

Μάκης Πολλάτος

Στο ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup του Πολ Μέισον και της Θεόπης Σκαρλάτου ο βασιλιάς είναι γυμνός. Όσοι έχετε κάνει τον κόπο να το παρακολουθήσετε νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι εικόνες που προβάλλονται δείχνουν την πλήρη κατάρρευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ! Βουλγαράκης: Αυτό είναι το σημαντικό όφελος των εκλογών

[Δηλ. ρε Γιώργο (εξαιρουμένων των προσωπικών θεμάτων και της πικρίας σου) τι σκ@τά δεξιό έκανε ο Σαμαράς που έστρεψε τη ΝΔ δεξιά όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ακροδεξιά όπως λέει ο Λαζόπουλος; Ότι καθάρισε την Αθήνα από τους λάθρο; Ο φιλελέ Δένδιας την καθάρισε! Ή ότι ιδιωτικοποίησε τα αεροδρόμια; 
Έλεος με την καραμέλα ότι η ΝΔ είχε στρίψει δεξιά και πρέπει να στρίψει προς το κέντρο και αστειότητες. Δηλ. δε μετράει καθόλου ότι είμαστε σε εποχή μνημονίων και όχι στο 2004 όπου ο Πάκης κι ο Στυλιανίδης διόριζαν αβέρτα; Δε μετράει καθόλου ότι ο κόσμος είχε μάθει στο ζωή και κότα χωρίς να παράγει τίποτα; Αυτοί οι μεσαιοχωρίτες είναι που λάκισαν...

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΕΜΕ! Η ολλανδική κυβέρνηση προσφέρει ένα εκατ. ευρώ στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στηρίζει το έργο του μη κυβερνητικού οργανισμού για την βελτίωση υποδοχής των προσφύγων στην Ελλάδα

Την στήριξή της εκφράζει έμπρακτα η ολλανδική κυβέρνηση στην προσφυγική κρίση, καθώς αποφάσισε να ενισχύσει το έργο του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Ενημέρωση Κω/λου: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση σας θα έψαχνα που να κρυφτώ

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτηση της στο Τwitter, λέγοντας ότι στη θέση τους θα έψαχνε μέρος να κρυφτεί, ενώ στο στόχαστρο της βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΔΙΑ! Ρωσία: Άνοιξε πολιτισμικό κέντρο αφιερωμένο στον Ιωσήφ Στάλιν

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν να διαβεβαιώνει την Δύση ότι δεν επιδιώκει την αναβίωση της ΕΣΣΔ, όμως οι Ρώσοι κομμουνιστές νοσταλγούν την εποχή του Στάλιν και το δείχνουν. Ένα πολιτιστικό κέντρο προς τιμήν του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης άνοιξε τις πύλες του στην πόλη Penza, 625 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Βαρουφάκης: Τον Φεβρουάριο θα κάνω δικό μου κόμμα

Χαρακτήρισε το κίνημα που ετοιμάζει «μοναδικό» και «ριζοσπαστικό» που στόχο θα έχει «τον εκδημοκρατισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΜΕ! «Βουλιάζει» από μετανάστες η Λέσβος -Πήραν άδεια και έφυγαν οι υπάλληλοι της Frontex [εικόνα]

Καταγράφονται από σήμερα οι εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στη Λέσβο βορειοαφρικανοί μετανάστες, που από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας είχε αποφασισθεί να μην τους παραχωρείται η γνωστή άδεια μηνιαίας παραμονής μέχρι την αναχώρησή τους από την Ελλάδα, αλλά να συλλαμβάνονται.

Πλακιωτάκης: Να σταματήσει ο κ. Τσίπρας να εμπαίζει τον λαό

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να σταματήσει να εμπαίζει τον λαό» απηύθυνε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή τα όσα είπε το πρωί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Το θρίλερ με το αεροπλάνο της Ολυμπιακής που προσθαλασσώθηκε στη Βούλα

Στις 21 Οκτωβρίου του 1972 ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής κόπηκε στα δύο και προσθαλασσώθηκε στην παραλία του Π.Ι.Κ.Π.Α Βούλας.

Ο Τιμ Κουκ εξηγεί: Γιατί τα προϊόντα της Apple δεν φτιάχνονται στις ΗΠΑ

Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Apple κατασκευάζονται στην Κίνα και όχι τις ΗΠΑ. Γιατί όμως;

Η προφανής λογική εξήγηση είναι πως εκεί τα εργατικά χέρια είναι φθηνότερα από ό,τι στις περισσότερες άλλες χώρες του κόσμου. Ομως, σε συνέντευξή του ο Τιμ Κουκ τόνισε ότι δεν είναι αυτός η αιτία.

Μοναδική εικόνα: Δείτε τι γίνεται όταν ρίχνεις στον αέρα καυτό τσάϊ στους -40°C

H φωτογραφία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, ανήκει στην δουλειά ενός φωτογράφου που ζει στον Βόρειο Καναδά, κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Ο Μάϊκλ Ντέϊβις πήρε μαζί του έναν φίλο του και μερικά θερμός με καυτό τσάϊ και βγήκαν στην έρημη παγωμένη γη.

ΦΩΤΟ-Αυτός ο άνθρωπος δεν πάει για κάμπινγκ! Πάει στο υπουργικό συμβούλιο που κυβερνάει τη χώρα!

Ιδιαίτερα χαμογελαστός, αφού στην Ελλάδα δουλεύουν όλα ρολόι, προσήλθε στο υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός....

O υπέροχος κ. Στυλιανίδης είναι ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρει

Ο πυλώνας του καραμανλισμού Στυλιανίδης τοποθετήθηκε και δήλωσε πως “η νεοφιλελεύθερη λογική που υπηρετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να υπάρχει μόνο σαν συνιστώσα στην ΝΔ”.Ο Ευριπίδης ο Στυλιανίδης δεν χρησιμοποίησε τυχαία τον όρο “συνιστώσα” ούτε τον χαρακτηρισμό “νεοφιλελεύθερος”. Ο άνθρωπος ΣΥΡΙΖΑ είναι και δεν το ξέρει.

Ο παπάρας Αμυράς απαντά για την κόντρα του με τον Κατσίκη

Για τη διένεξή του με τον Κώστα Κατσίκη στη βουλή σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης, μίλησε ο Γιώργος Αμυράς.  "Άγαρμπο ήταν, σας το λέω εγώ. Πήρα το βάρβαρο επιχείρημα του κ. Καμμένου, που είχε ειπωθεί δυο μέρες πριν, ότι η ομοφυλοφιλία συνδέεται με την κτηνοβασία και το εφάρμοσα στην πράξη, δηλαδή το αντιγύρισα προς τους ίδιους του ΑΝΕΛ.

Τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο Google το 2015 –Κιμ Καρντάσιαν και Αλέξης Τσίπρας

Το γνωστό περιοδικό «Time» παρουσίασε τα πρόσωπα που έχουν αναζητηθεί πιο πολύ από κάθε άλλον το 2015 μέσω της γνωστής μηχανής διαδικτυακής αναζήτησης Google.

Νέα προθεσμία για τα δάνεια του ΔΟΛ πήρε από τους εισαγγελείς ο Σ.Ψυχάρης

Νέα προθεσμία, την τρίτη κατά σειρά, έλαβε ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος ερευνάται για  δάνεια του Ομίλου.

ΑΠΟΡΙΑ: ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΑ; Οι εφιαλτικές στιγμές της οικογένειας Δούκα κατά την εισβολή των διαρρηκτών

Ναι αλλά μέχρι φέτος να λέμε "μας πήραν το 1 χρηματοκιβώτιο με μετρητά και κοσμήματα αξίας".... από του χρόνου μην ξεχνάμε να λέμε "μπαααα δεν είχαμε τίποτα να μας πάρουν", αλλιώς θα σκάει μύτη το Τσεκελοτο και θα λέει "και πόσα ήταν να κάνουμε μια συμπληρωματική δήλωση στην εφορία"... αλλιώς και μετρητά θα μας παίρνουν και συμπληρωματικό φόρο θα δίνουμε

Ταινία θρίλερ θυμίζει η διάρρηξη του σπιτιού του ιδιοκτήτη εκπαιδευτηρίων Κωνσταντίνου Δούκα στην Εκάλη, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής: Ενας τσιλιαδόρος «φύλαγε» τα νώτα της παρέας του, βαριοπούλες και αιχμηρά αντικείμενα από την πλευρά των διαρρηκτών και από την αλλη δύο γονείς μαζί με τα δύο τους παιδιά να παρακολουθούν τα δρώμενα, ευτυχώς, από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους.

Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος φιλήθηκε στο στόμα με γυναίκα όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης!

Το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα. Το Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ και η Τζίνα Μοσχολιού το γιόρτασε. Η γνωστή δημοσιογράφος, πρώην σύζυγος του...

ALERT! ΜΑΖΟΧΑΣ! ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Ο Μάνος για το "θαύμα της Αριστεράς" και την ομιλία του Τσίπρα

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο και τα όσα είπε για τις συντάξεις, σχολίασε ο Στέφανος Μάνος με ανάρτηση του στο facebook, κάνοντας την πρόβλεψη ότι τελικά θα μειωθούν οι συντάξεις και θα αυξηθεί η ανεργία.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ Τ'ΑΝΑΨΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! Το υπ. Περιβάλλοντος προειδοποιεί: Μην ανάψετε τζάκια μέχρι την Παρασκευή

Με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ, στην Αττική θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια στην ατμόσφαιρα

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τη νικήτρια των καλλιστείων στο Ιράκ [εικόνες]

Η 20χρονη που κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Ιράκ από το 1972 αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα, στο οποίο την προειδοποιούσαν ότι αν δεν ενταχθεί στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους, κινδυνεύει να απαχθεί.

Σούζαν Σάραντον: Ήρθα στην Λέσβο να τιμήσω τους προγόνους μου

Η ηθοποιός του Χόλυγουν βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί και υποδέχεται καθημερινά μετανάστες – Συγκλονισμένη δηλώνει στο CNN για το δράμα των προσφύγων

ΠΑΨΤΕ ΖΩΑ! ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και άρρωστοι – Ας τους συγχωρήσει ο Θεός

Ενας ακόμη εκπρόσωπος της Εκκλησίας, χαρακτήρισε «ανώμαλους» και «άρρωστους» τους ομοφυλόφιλους σχολιάζοντας την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Η συμβουλή του Τίπρα στον Φίλη για να μη χάσει κανα γραμμάριο

Τις ευχές του για ευτυχισμένα Χριστούγεννα, έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους υπουργούς τους, στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο χαμογελώντας τους είπε:

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ «σκανδαλίζει» το Instagram

Πριν βγει στην πασαρέλα, άφησε τον φωτογραφικό φακό να «περιεργαστεί» την καλλίγραμμη οπίσθια πλευρά τηςΗ άτακτη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν, Άιρλαντ Μπάλντουιν, «σκανδαλίζει» Χριστουγεννιάτικα.

Πήραν πίσω τις «μεγάλες μειώσεις» στις αντικειμενικές: Οι 8 ζώνες της Αττικής και ο ΕΝΦΙΑ (παραδείγματα)

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων περιμένουν πλέον την τελική απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Τρύφωνα Αλεξιάδη για τις νέες αντικειμενικές τιμές.