29 Δεκεμβρίου 2015

Το «καυτό» σιθρού της Όλγας Κεφαλογιάννη! (ΦΩΤΟ)

Από τις πιο εντυπωσιακές «γαλάζιες» παρουσίες η Όλγα Κεφαλογιάννη κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το κομψότατο ντύσιμό της. Λαμπερή και όμορφη έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμη μια φορά!

Βίντεο: Οι πιο σέξι παίκτριες μπάσκετ που έχετε δει ποτέ

Δείτε πώς αποφάσει να διαφημίσει η εταιρεία Smile Pillows τη νέα της σειρά αθλητικών εσωρούχων

Πόσο σέξι μπορεί να είναι το μπάσκετ; Με αυτές τις παίκτριες, το άθλημα μπορεί να γίνει... καυτό -ειδικά όταν βάζουν καλάθι.

Μέρκελ προς Γιούνκερ: «Είναι ο μάγος ή ο κλόουν ο Τσίπρας;»

Σε ένα πολύ καυστικό σκίτσο-σχόλιο για την Ελλάδα του 2015, ο Economist βάζει τον Αλέξη Τσίπρα στη μέση μιας παράστασης ενός τσίρκο και την Μέρκελ ανάμεσα στους θεατές να αναρωτιέται ποιό... νούμερο της παράστασης είναι αυτό που βλέπει

ΡΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Αγρίεψε η Νορβηγία: Θα επαναπροωθεί όλους τους πρόσφυγες που μπαίνουν στη χώρα

Με άγριες διαθέσεις έναντι των προσφυγικών ροών, η κυβέρνηση της Νορβηγίας ανακοίνωσε την Τρίτη, την πρόθεσή της να επαναπροωθεί όλους τους πρόσφυγες που φθάνουν στο έδαφος της χώρας από κάποιο άλλο κράτος του χώρου Σένγκεν, κατά κύριο λόγο τη Σουηδία.

Πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε χαρούμενο τον Άδωνι

Mε ένα tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε τον ενθουσιασμό του για μία κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας πως επικροτεί τη συγκεκριμένη κίνηση.

ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Βίντεο: Μουσικοί τραγούδησαν τα δικά τους κάλαντα στο υπουργείο Εργασίας

Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να ψάλλουν τα... κάλαντα στο υπουργείο Εργασίας, καλλιτεχνικά σωματεία και μουσικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση και την ανεργία.

ΚΛΑΜΑ! Μαντόνα: Γυμνή με βεντούζες στην πλάτη [εικόνα]

Γυμνή, γεμάτη βεντούζες και βελόνες εμφανίζεται στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Μαντόνα.

Η βασίλισσα της Ποπ που πιστεύει στις παραδοσιακές και ανατολίτικες θεραπείες αφέθηκε στα χέρια ενός γκουρού των εναλλακτικών θεραπειών.

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ! "Αφόρητη" η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας λέει ο δήμος Αθηναίων

«Αφόρητη» χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας με ανακοίνωση του ο δήμος Αθηναίων.

Καθημερινά εκατοντάδες αλλοδαποί, κυρίως οικονομικοί μετανάστες, βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας ενώ η πλειοψηφία από αυτούς κοιμάται στο σημείο τα βράδια.

ΠΕΦΤΟΥΜΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Μυτιλήνη: Στο δόκανο των αρχών δίκτυο που «βάφτιζε» λαθρομετανάστες ως Σύρους

Eνας μετανάστης από την Αλγερία συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Μυτιλήνης από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, την ώρα που αποβιβαζόταν από το πλοίο της γραμμής, από τον Πειραιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία κάτω από πορτρέτο του Κώστα Καραμανλή

Το στιγμιότυπο είναι από πρόσφατη επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και συνεργάτες του υποβαθμίζουν τη «σημειολογία»

Βρυξέλλες: Όργια σε αστυνομικό τμήμα την ώρα που η πόλη ήταν «κλειστή» λόγω τρομοκρατίας

Την ώρα που οι συνάδελφοί τους έψαχναν για τρομοκράτες στην έρημη πόλη των Βρυξελλών μετά το χτύπημα στο Παρίσι, κάποιοι στρατιωτικοί προτίμησαν το... κάλεσμα της φύσης από το κάλεσμα της υπηρεσίας

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη ΔΕΚΟ-φ'αντασμα που έφτιαξε ο Σκουρλέτης προκειμένου να διορίσει κομματόσκυλα

Η ΝΔ ακόμα να το πάρει χαμπάρι...

Καταγγελίες κατά του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη για σκάνδαλο 1 εκατ.ευρώ με εταιρεία-φάντασμα κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

IQ ΧΕΛΩΝΑΣ... ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! To γεύμα στο Κολωνάκι που έφερε πιο κοντά Φλαμπουράρη-Λεβέντη

Την ώρα που στην πολιτική σκηνή το φλερτ κυβέρνησης – Λεβέντη βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας και των συζητήσεων, παρά τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μία συνάντηση... άναψε φωτιές.

ΔΩΡΟ ΣΥΡΙΖΑ: Εγκύκλιος για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Εκδόθηκε η εγκύκλιος που αφορά στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους των πρώην ειδικών ταμείων (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΣΑΠ, τραπεζών κ.λπ.).

ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΕΞΗ; ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ; Αυστηροποιεί τη νομοθεσία για παρακώλυση των συγκοινωνιών η κυβέρνηση

Την αυστηροποίηση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην παρακώλυση συγκοινωνιών νομοθέτησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που ψηφίστηκε μαζί με το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Μία ΔΕΚΟ και μιά μεγάλη ιδιωτική εταιρεία τινάζουν στον αέρα τα έσοδα του κράτους

Tο τελευταίο δίμηνο φαίνονται πως έχουν εκτιναχθεί οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πρς το Δημόσιο, αν και τα έσοδα δεν παρουσιάζουν σημαντικό πρόβλημα εξαιτίας και των τελών κυκλοφορίας.

ΠΟ@ΤΑΝΑ ΚΡΙΣΗ! Το party της χλιδής με διάσημους Έλληνες στο Gstaad!

Απόβαση Ελλήνων στο Gstaad έγινε αυτά τα Χριστούγεννα, με αφορμή και ένα μεγάλο gala που διοργανώθηκε στην Ελβετία και συμμετείχαν 80 σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων. Όπως ήδη διάβασες στο TLIFE εκεί βρέθηκε από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο... ρυθμιστής Λεβέντης, 22 χρόνια μετά τις... πίτσες

Πριν από 22 χρόνια ακριβώς στην εκπομπή "Προφίλ" του ΑΝΤ1, με τον δημοσιογράφο και μετέπειτα βουλευτή της ΝΔ Πάνο Παναγιωτόπουλο, προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΕΜΕ! Ο Ευρωπαίος “Ποσειδώνας” ξεκινάει… σκοπιές στα ελληνικά νησιά!

Ο Frontex, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη 293 συνοριοφυλάκων και 15 πλοίων στα ελληνικά νησιά, ως απάντηση σε αίτημα της Αθήνας.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! "Όχι" στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων τους είπαν οι πολίτες των Ιονίων Νήσων στο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα

Με θετική απάντηση στην πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων, ολοκληρώθηκε το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα που έγινε το τελευταίο 20ημερο, στα Ιόνια Νησιά. Βάσει των αποτελεσμάτων ψήφισαν 6.426 πολίτες των Ιονίων Νήσων, που ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, εκ των οποίων “ΝΑΙ” στην πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ενάντια στην παραχώρηση των αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζος ψήφισαν...

Δύο μόλις λέξεις που θα άλλαζαν την μοίρα της Ελλάδας: "Σταύρος Δήμας"

Γράφει ο Insider

Πριν ακριβώς έναν χρόνο, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος αλλά κυρίως ο Φώτης Κουβέλης, αρνήθηκαν να πουν αυτές τις δύο απλές λέξεις: “Σταύρος Δήμας”. Επέλεξαν να ρίξουν την κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά και να βυθίσουν τη χώρα σε μια μεγάλη περιδίνηση.

«Παραλήρημα» του υπουργού Δικαιοσύνης για το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

«Η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, των κρατουμένων-ασθενών, στο βωμό των εντυπώσεων αγγίζει, πια, τα όρια της χυδαιότητας» απαντά το υπουργείο Δικαιοσύνης στα παραπλανητικά, όπως τα αποκαλεί, δημοσιεύματα για το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού.

Μητσοτάκης, Κουμουτσάκος και Σπυράκη κατά Βέμπερ για τα περί εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν

«Η θέση της Ελλάδας στη Συνθήκη Σένγκεν είναι αδιαπραγμάτευτη», τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ που επισημαίνει, όμως, και τη «δεδομένη αδυναμία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να διαφυλάξει επαρκώς τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα»

Η τελευταία… επιθυμία του Τατσόπουλου και ο "αστέρας της ελληνικής trash tv"

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε στην… τελευταία του επιθυμία, την οποία συνδέει με τον "μυθικό αστέρα της ελληνικής trash tv", που δεν κατονομάζει, αλλά είναι εμφανές ότι αναφέρεται στον...

Βίντεο: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο

Ασυνήθιστη για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εικόνα, όμως ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις...Μπορεί να έχετε δει πολλάκις εντυπωσιακά άλματα αλεξιπτωτιστών στο κενό, όμως ένας αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που κάνει ακριβώς το ίδιο, σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα.

Αυτές είναι οι πέντε «ψεύτικες» φωτογραφίες που έγιναν viral το 2015

Η χρονιά φεύγει και αφήνει πίσω της ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και παράξενα συμβάντα. Μέσα στο 2015, που ήδη πλησιάζει την πόρτα της εξόδου, πέντε φωτογραφίες έγιναν viral στο διαδίκτυο. Δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσες για αυτά που απεικονίζουν, αλλά για την ιστορία που κρύβουν. Τι εκ πρώτης όψεως δείχνουν και ποια είναι η αλήθεια για κάθε μία από αυτές;

Τασούλας κατά Καμμένου για τις «γυναίκες στα χακί»: Άσε τις μαλ@κίες και πες μας πότε θα δώσεις τα αναδρομικά στους αξιωματικούς

«Θα ήταν χρησιμότερο, αν ο κ. Καμμένος αφιέρωνε περισσότερη σκέψη όχι για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά για το πώς θα τηρήσει τη δική του δέσμευση από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, για άμεση επιστροφή των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών περικοπών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων!»

Red Star - Το λειτουργικό σύστημα που παρακολουθεί τους Βορειοκορεάτες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Red Star, το λειτουργικό σύστημα υπολογιστών της Βόρειας Κορέας. Σύμφωνα με δύο Γερμανούς ερευνητές, το σύστημα θυμίζει αρκετά την εσωστρεφή πολιτική που ακολουθεί η χώρα, καθώς δεν συνδέεται στον παγκόσμιο ιστό. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν μόνο ιστοσελίδες που είναι εγκεκριμένοι από το κράτος.

ο "Στρατός Φάντασμα" που ξεγέλασε τον Χίτλερ - ΒΙΝΤΕΟ

Από το καλοκαίρι του 1944 μέχρι το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, οι ΗΠΑ τοποθέτησαν ένα «Στρατό Φάντασμα» στη Γαλλία και την κοιλάδα του Ρήνου, προκειμένου να παραπλανήσουν το Τρίτο Ράιχ να υπερεκτιμήσει την ισχύ των συμμαχικών δυνάμεων.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; Αααα! Τσίπρας-Καμμένος υπέγραψαν το "ξεπούλημα" του Αστέρα

Λίγο πρίν την εκπνοή του 2015, κλείνει τελικά το πολυαναμενόμο deal με το τουρκοαραβικό σχήμα της AGC, για την πώληση του 90% του Αστέρα Βουλιαγμένης, με το τίμημα στα 400 εκατ. ευρώ, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί πριν το ''μπλόκο'' από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που μείωνε τη δόμηση για την κατοικία στο mega project.

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ! Γερμανία - Απαγόρευσαν τα πυροτεχνήματα για να προστατεύσουν τους πρόσφυγες

Σε μια πόλη στη δυτική Γερμανία απαγορεύτηκε η πώληση πυροτεχνημάτων για την Πρωτοχρονιά, εν μέρει λόγω των ανησυχιών ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν ψυχικά τραύματα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην πόλη και έχουν διαφύγει από εμπόλεμες ζώνες.

Βουλευτής της ΝΔ εξηγεί γιατί ψήφισε "όχι" στο σύμφωνο συμβίωσης

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Βλάσης που ψήφισε «όχι» στο σύμφωνο συμβίωσης, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αναφέροντας: "Ούτε ομοφοβικός είμαι, ούτε δικαιούμαι ή επιθυμώ να κρίνω την σεξουαλική συμπεριφορά οποιουδήποτε συνανθρώπου. Ατομική του υπόθεση".

Χρυσοβελώνη: Πολύ μεγάλη φασαρία για μια μαλ@κία που είπε ο Πρόεδρος

Με τη φράση «γίνεται πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα», σχολίασε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη τις αντιδράσεις για τις προτάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με τα στρατιωτικά λύκεια και τη στράτευση των γυναικών που θέλουν να υπηρετήσουν στα σώματα ασφαλείας.

Ειδικά ταμεία: Έως και τρία χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη με αναγνώριση στρατιωτικής θητείας

Διέξοδο για συνταξιοδότηση έως και τρία χρόνια νωρίτερα δίνει η δυνατότητα εξαγοράς πλασματικού χρόνου στρατιωτικής υπηρεσίας στους ασφαλισμένους των ειδικών ταμείων (ΔΕΚΟ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) που θα σπεύσουν τις δύο ημέρες που απομένουν πριν από την εκπνοή του 2015 να υποβάλλουν αιτήσεις.

ΦΩΤΟ-Ο Κυριάκος για τα... ψέματα της κυβέρνησης

"Πάει ο παλιός ο χρόνος. Πριν αρχίσουμε τις ευχές για το 2016, ας θυμηθούμε τα 5+1 μεγάλα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", έγραψε στο Facebook, ο  υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέβασε έναν πίνακα με όσα έλεγε η κυβέρνηση προεκλογικά και τελικά δεν έκανε.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ: Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αγοράζει δύο ακόμα ελικόπτερα

Άλλα δυο ελικόπτερα αγοράζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αυτή την φορά η προμήθεια αφορά το Πολεμικό Ναυτικό που αποφάσισε να προχωρήσει στις αρχές του 2016 στην αγορά δύο εκπαιδευτικών ελικοπτέρων έναντι....

Ο στρατός των ΗΠΑ εξοπλίζεται με όπλα των... Τζεντάι

Με ολόκληρο τον πλανήτη να παραληρεί για την τελευταία ταινία του «Πολέμου των Άστρων», ουδείς μπορεί να ξεφύγει από τον μαγνητισμό της... «Δύναμης», ούτε καν ο αμερικανικός στρατός.

Αυτοί είναι οι πιο σέξι δημοσιογράφοι της Γαλλίας-Και ο αλιάγας μέσα [εικόνες]

Κάθε χρόνο τα γαλλικά ΜΜΕ διασκεδάζουν με το να εκλέγουν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της τηλεοπτικής οθόνης.

Στην πρώτη θέση αυτή τη χρονιά βρίσκεται ένα ζευγάρι που είναι ήδη πολύ γνωστό στη γαλλική τηλεόραση και έχει φανατικούς θαυμαστές:

Η αληθινή ιστορία πίσω από το τηλεοπτικό "Μικρό σπίτι στο λιβάδι"

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974 ξεκίνησε να προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση η δραματική σειρά «Το Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Διήρκεσε συνολικά 9 σεζόν, κέρδισε τρεις χρυσές σφαίρες και προβλήθηκε σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε να προβάλλεται μεταγλωτισμένη τη δεκαετία του ’70 από την ΥΕΝΕΔ και αμέσως η Λόρα και η οικογένειά της έγινε αγαπητή στο κοινό και ιδιαίτερα στα παιδιά.

ΦΩΤΟ-Η νέα διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Αλέξη, στηρίζει Ρωμανό και τρομοκρατεί τους υπαλλήλους του Μαξίμου

Πολλοί απόρησαν την παραμονή των Χριστουγέννων με τα πλάνα και τις φωτογραφίες από το Μέγαρο Μαξίμου. Μια ξανθιά γυναίκα με κοντό μαλλί, που... παρέπεμπε λίγο στην Ολγα Γεροβασίλη αλλά δεν ήταν, στεκόταν διαρκώς δίπλα στον πρωθυπουργό.

Το ερώτημα του Βουλγαράκη για τον “μιλιταρισμό” και τη... “δεξιά αντίληψη”

Τη διαφωνία του για τη «σύνδεση» του μιλιταρισμού με τη «δεξιά αντίληψη», εξέφρασε μέσω Twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.

2015. Η κατάρρευση των αριστερών μύθων

Του Σάκη Μουμτζή

Είχε γίνει φανερό μετά τις ευρωεκλογές του 2014 πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προ των πυλών. Αυτό καθόρισε τις τακτικές κινήσεις όλων των βασικών παικτών. Πρώτα - πρώτα των εταίρων που ήθελαν πλέον να διαπραγματευθούν με την ανερχόμενη δύναμη, εγκαταλείποντας τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο έλεος του Κουβέλη.

ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΛΕΜΕ! Ο γλύφτης του Τσίπρα προτιμάει τον... Μεϊμαράκη

«Όποιοι προσπαθούν να μας φορέσουν αγγλοσαξονικά μοντέλα - έξω από τη νοοτροπία της ηπειρωτικής Ευρώπης που αποτελεί τον πυρήνα της Ευρωζώνης - θα φάνε οι ίδιοι τα μούτρα τους», σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος στο δεύτερο γύρο εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ.

ΦΩΤΟ-ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Ο Καμμένος τώρα διαψεύδει τις διαρροές του

[Ο γνωστός Καμμένος... πετάει μια μαλ@κία για να ταϊσει τους ηλίθιους... τον κράζει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.... τη διαψεύδει με διαρροές... και μετά διαψεύδει τις διαρροές και όλα καλά... Αφού ρε μάγκα της φακής επιμένεις για στρατιωτικά λύκεια πχ γιατί δεν το ανακοινώνεις ή γιατί δεν διέψεθσες τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑίων που λενε ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις;]

Με μια λακωνική ανάρτηση και μια μάλλον… περίεργη φωτογραφία απαντά στις αποκαλύψεις για υπαναχώρηση από την πρόταση για στράτευση των γυναικών ο Πάνος Καμμένος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΡΚΕΛ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ! Στο φουλ χειμερινά θέρετρα και μπουζούκια

Αυξητική τάση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζουν οι κρατήσεις ξενοδοχείων - Στο 100% η πληρότητα σε Αράχωβα και Τρίκαλα Κορινθίας – Όσοι δεν έφυγαν από το κλεινόν άστυ θα κάνουν τις πίστες να πάρουν… φωτιά

«Τα ψέματα της συγκυβέρνησης έχουν κοντά ποδάρια»

Η ιδεοληψία, η ανικανότητα και η ασχετοσύνη είναι κακοί σύμβουλοι, προειδοποιεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών ιδιωτών προς το Δημόσιο.

ΜΗΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! Παπαδημούλης: Μου φαίνεται παράξενη η "αποθέωση" του Λεβέντη

«Κατά τη γνώμη μου η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λόγο να παρακαλάει κανέναν» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Πρέπει να φύγουμε από την ταύτιση των εννοιών συγκυβέρνηση και συνεννόηση» πρόσθεσε.

Τουρκοκύπριος κάνει πρόταση γάμου σε Ελληνοκύπρια στην κατεχόμενη Λευκωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο, την Ελληνοκύπρια, Ταμάρα, έκανε ο Τουρκοκύπριος Μουράτ, τη Δευτέρα, στην κατεχόμενη Λευκωσία. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο τολμηρός νεαρός, παρά...

Ελληνίδα Ολυμπιονίκης τώρα και με… γαλόνια! (ΦΩΤΟ)

Πλωτάρχης έγινε στα τριάντα της χρόνια γνωστή Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και όπως φαίνεται ενθουσιάστηκε από αυτή την εξέλιξη αυτή.

Ο λόγος για την....

Ο Τζόρνταν αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ - Το συγκινητικό βίντεο

O Κόμπι Μπράιαντ αγωνίστηκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς στην έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς για τελευταία φορά και ο Μάικλ Τζόρνταν βρήκε την ευκαιρία να αποχαιρετίσει τον καλό του φίλο με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο, λέγοντας πως είναι και αυτός ένας από τους οπαδούς του.

Βούλτεψη: Τα ευαίσθητα "βασιλικά διατάγματα" του ΣΥΡΙΖΑ


[ΜΠΑ; ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο "ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΝΔ; Εντάξει παιδιά μην κουράζεστε τόσο!]

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Σοφία Βούλτεψη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 24ης Δεκεμβρίου και το παράλληλο πρόγραμμα, κάνοντας λόγο για ευαίσθητα «βασιλικά διατάγματα» του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Το αδιαχώρητο στα ειρηνοδικεία για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη


[Σας τα΄λεγε η ΝΔ μαλ@κες αλλά εσείς περιμένατε σεισάχθεια...]

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των δανειοληπτών που έχουν «κόκκινα δάνεια» καθώς στις 31 Δεκεμβρίου αλλάζουν προς το αυστηρότερο οι όροι για την προστασία της α΄ κατοικίας.