30 Δεκεμβρίου 2015

Όταν η συμπρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη έπαιζε σε «καυτή» ταινία (HOΤ ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», η Άντρεα Όσβαρτ.

ΒΙΝΤΕΟ-Απο τις καλύτερες κωλοτούμπες του 2015... την κάνει ο Κουρουπλής και χωρίς να βλέπει!

Ίσως απο τις καλύτερες κωλοτούμπες του 2015 παρουσίασαν οι Ράδιο Αρβύλα, με το ρεσιτάλ  του κυρίου Κουρουμπλή να λέει πως το »κίνημα» ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έδωσε το μήνυμα του. Επί της ουσίας  τώρα που ήρθαν αυτοί  …

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό - Είμαι το αντίθετο του Τσίπρα

Δεν πρόκειται να μπω σε ακραία αντιπαράθεση με τον Μεϊμαράκη

«Δεν πρόκειται να μπω σε καμία ακραία αντιπαράθεση με τον κύριο Μεϊμαράκη» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

ΝΤΑΞ'! Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Η “Χριστουγεννιάτικη Λέμβος” της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μόναχο - ΦΩΤΟ

Τελικά μόνο ο Ππάπας ασχολήθηκε με τους χριστιανούς που σφαγιάζονται... οι δικοί μας υποκριτές, καραγκιόζηδες ασχολούνται μόνο με τους μουσουλμάνους λάθρο

Φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος“ της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας στο Μόναχομε αφορμή το προσφυγικό,  αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στη σκηνή της αίθουσας επισήμων εκδηλώσεων μια βάρκα. Η λέμβος φαίνεται να είναι προσαραγμένη στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου πελάγους και να έχει ως φόντο την πόλη του Μονάχου.

ΓΙΔΙΑ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! Ολονυχτία στα Ειρηνοδικεία – ΒΙΝΤΕΟ

Με την προθεσμία για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη να λήγει αύριο εκατοντάδες δανειολήπτες πέρασαν τη νύχτα έξω από τα Ειρηνοδικεία. Όλοι ζουν με το φόβο των πλειστηριασμών καθώς με τη νέα χρόνια τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας γίνονται αυστηρότερα. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Ποια μέλη της κυβέρνησης πήγαν στην κοπή πίτας της Αρχιεπισκοπής - ΦΩΤΟ

Πολλοί πολιτικοί ήταν παρόντες στην κοπή της πίτας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί ...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη για τη σύλληψη 3 ληστών με Καλάσνικοφ

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών επικίνδυνων ληστών.

Οι τρεις ληστές είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και έκαναν διαδοχικές ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και στη Λυκόβρυση.

Το Βέλγιο παραχωρεί εδάφη στην Ολλανδία -Δεν μπορεί να τα αστυνομεύσει

Στο πέρασμα των χρόνων, υπήρξαν διαφωνίες σχετικά με τα σύνορα κάθε χώρας, οι οποίες άλλες φορές έμειναν σε διπλωματικό επίπεδο και άλλες σε αιματοχυσία.

Μέσα σε όλα αυτά, το Βέλγιο και η Ολλανδία θα κάνουν κάτι διαφορετικό: Θα υπάρξει παραχώρηση εδάφους με συμφωνία που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.

ΕΛΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Τελεσίγραφο της Μόσχας στην Άγκυρα για τη σύλληψη του Τούρκου που "σκότωσε" τον Ρώσο πιλότο

H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία να προχωρήσει στη σύλληψη του Τούρκου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Ρώσο πιλότο, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16 τον Νοέμβριο.

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ! Η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και η πρώτη αντίδραση της τρόικας - ΒΙΝΤΕΟ

[ΟΚ γίδια.... κάντε Πρωτοχρονιά με το σανό ότι "ξαφνικά ο Τσίπρας δε δέχεται καμία μείωση στις συντάξεις" και θα σας έρθουν τα νέα από Δευτέρα...]

Ηχηρό μήνυμα ότι η ελληνική πλευρά δεν δέχεται καμία μείωση ούτε στις κύριες αλλά ούτε και στις επικουρικές συντάξεις, στέλνει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές για το ασφαλιστικό.

Τα… «γαλλικά» δημοσιογράφου του MEGA που «έγραφε» η κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν… πολύτιμο για το ρεπορτάζ καθώς το live έπρεπε να βγει στον «αέρα» πριν «δέσει» το καράβι που μπήκε στο λιμάνι. Ο εκνευρισμός του δημοσιογράφου Μάνου Τσαγκαράκη με τους τεχνικούς που καθυστερούν είναι κάτι παραπάνω από εμφανής αφού τον βγάζουν εκτός εαυτού.

Scarlett Johansson: Αισθησιακή φωτογράφιση σε γνωστό περιοδικό

Η Scarlett Johansson, θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με εξαιρετικές ταινίες και βραβεία στο ενεργητικό της. Η ηθοποιός εκτός από το ταλέντο της φημίζεται και για το αισθησιακό της πρόσωπο και τις αναλογίες μοντέλου που διατηρεί στη σιλουέτα της.

Οι σταρ του Χόλιγουντ με πλούσιο στήθος! Ποιο είναι φυσικό και ποιό ψεύτικο;(φωτο)

Πολλές είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν τολμήσει να παραδεχτούν ότι έχουν κάνει αυξητική στο στήθος. Άλλες πάλι, λένε ότι «χρωστούν» το μεγάλο μέγεθος στις … προσευχές που έκαναν. Και υπάρχουν κι αυτές, που αρνούνται πεισματικά να «λύσουν» την σιωπή τους.

ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΚΡΑΤΟΣ! Φορολογικά «καψόνια» στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μετά το φιάσκο του ΦΠΑ

Του Κωστή Πλάντζου

Νέο αλαλούμ με το ΦΠΑ στην εκπαίδευση αφού, τώρα που καταργήθηκε ο φόρος, το υπουργείο Οικονομικών και η ΓΓΔΕ ζητούν πλέον απ' τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και τα φροντιστήρια:

To δώρο του Βερναδάκη στους υπαλλήλους των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων

Στην ικανοποίηση του αιτήματος των υπαλλήλων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων για επαναφορά της προσαύξησης κατά 25% της ωριαίας αποζημίωσης για παροχή εργασίας πέραν του πενθημέρου φέρεται να προχωρά η κυβέρνηση.

Ποιον προτείνει η Ραχήλ για το...ρόλο του Στάλιν

Τον Ιωσήφ Στάλιν θα υποδυθεί στην προσεχή ταινία του, ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ. Ωστόσο, η Ραχήλ  Μακρή έχει...διαφορετική άποψη και κάνει τη δική της πρόταση μέσω Facebook.

ΦΩΤΟ-ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ! "Δεν θέλουμε Αη Βασίλη"! Τουρκόσπορος δήμαρχος στη Θράκη προκαλεί

Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί λέει σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ‘Αη Βασίληδες!!!

11 "μυστικά" της Βόρειας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα βρίσκεται αρκετά συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ. Μυστήρια, φήμες και εικασίες «ακολουθούν» τη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστώσουμε αν όλα όσα γράφονται κατά καιρούς ισχύουν ή όχι.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Εσκασαν τα πρώτα κανόνια στην Αυτοδιοίκηση –Δύο Δήμοι πτώχευσαν

Η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας αναπόφευκτα επηρεάζει και τους Δήμους οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν σε υποχρεώσεις και πληρωμές, την ώρα που τα έξοδα τους και τα χρέη τους ολοένα μεγαλώνουν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗΔείτε πόσα ζητάει η εφορία από μεγάλο καναλάρχη

Σύμφωνα με πληροφορίες το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, μετά από σχετικό έλεγχο, κάνει απαιτητό το ιλιγγιώδες ποσό των...

Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος (ΦΩΤΟ)

Μία σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Πουλόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Μπέττυ, στο νυχτερινό κέντρο, «Baraonda», όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός. Από το πλευρό τουτραγουδιστή δεν έλειπε η κόρη του, Άντα.

H ευχετήρια κάρτα του Τσίπρα στους πολιτικούς αρχηγούς - ΦΩΤΟ

Ευχετήρια κάρτα έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Τσίπρας έγραψε τις ευχές του πάνω σε λευκό χαρτί, χωρίς εθνόσημο.

Μπορείς να βρεις το κρυμμένο πάντα σε αυτή τη φωτογραφία του 1978 μέσα σε 10 δευτερόλεπτα;

Συνεχίζεται η σπαζοκεφαλιά με το κρυμμένο πάντα, μετά τα επιτυχημένα σκίτσα του Ούγγρου καλλιτέχνη Gergely Dudás με τους χιονάνθρωπους και τους χεβιμεταλλάδες. Δείτε το νέο κουίζ που έχει γίνει viral, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία!

Σε διαθεσιμότητα ο ιερέας που έκανε κήρυγμα πάνω σε… hoverboard – ΒΙΝΤΕΟ

Μια πρωτοφανή εμπειρία βίωσαν οι πιστοί στο ναό του Σαν Πάμπλο της Λαγκούνα, στις Φιλιππίνες, όταν είδαν τον καθολικό ιερέα να ψάλει πάνω σε ένα hoverboard. Ο Αλμπερτ Σαν Χοσέ επέλεξε να εισάγει την συγκεκριμένη καινοτομία στη λειτουργία των Χριστουγέννων και τελικά βρήκε τον μπελά του.

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Σπάει τα έργα για να τα δίνει σε κολλητούς, ενώ έχει διορίσει και 21 ρέμπελους στο γραφείο

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τον σταλίνα υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για οκτώ απευθείας αναθέσεις, εξέδωσε το Ποτάμι.

Παράλληλα, το Ποτάμι καταγγέλλει τον υπουργό και για υπεράριθμους συμβούλους και διοικητικούς υπαλλήλους.

ΑΓΓΛΙΔΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Πήγε σπίτι του για να τα "πιουν ένα ποτό" και όταν ξύπνησε απ΄το μεθύσι τον βρήκε να την καβαλάει

Η 22χρονη Τζέσικα ΜακΝτόναλντ από το Νιούκαστλ, προειδοποίησε τις γυναίκες, να είναι πιο προσεκτικές, όσο αφορά στο ενδεχόμενο να τους επιτεθεί κάποιος με σκοπό να τις βιάσει. Όχι, η ΜακΝτόναλντ, δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε να ξεκινήσει τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Έκλεψαν μέχρι και χρυσές θήκες από τα δόντια παίκτη του ΝBA!

Θύμα ληστείας έξω από στριπ κλαμπ έπεσε ο Κλίντονι Έρλι των Νικς, τον οποίο οι δράστες πυροβόλησαν στο πόδι, εκτός των άλλων

Χαμός στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με NBAer να... μπλέκει ξανά σε μπελάδες!

Ένταλμα σύλληψης και ποινική δίωξη στον Μπιλ Κόσμπι μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση

Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν πως ο ηθοποιός Μπίλι Κόσμπι διώκεται για περιστατικό του 2014.

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς εναντίον του που η αμερικανική Δικαιοσύνη θέτει στο στόχαστρό της τον διάσημο πρωταγωνιστή, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα.

Αυτά είναι τα 14 μέρη που θα πρέπει να πάτε αν καταστραφεί ο κόσμος -Εκεί θα επιζήσετε [λίστα & εικόνες]

Το Business Insider συγκέντρωσε τα 14 σημεία που ενδεχομένως να προσφέρουν καταφύγιο στους ανθρώπους αν καταστραφεί ο κόσμος.

ΚΛΑΙΩ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ GREEK LOVER! Γιατί οι νέοι Έλληνες παίρνουν χάπια τύπου Βιάγκρα σαν καραμέλες;

ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Τουλάχιστον τρεις στους δέκα, ηλικίας έως 25 ετών, έχουν κάνει έστω και για μία φορά χρήση φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία - Στα ύψη οι πωλήσεις τους - Τι λένε οι ειδικοί

Ορκίστηκε Έλληνας πολίτης ο Βεζένκοφ

Έλληνας πολίτης με κάθε επισημότητα πλέον ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος ορκίστηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης κι επίσημα Έλληνας πολίτης, καθώς ορκίστηκε σε ειδική τελετή που έγινε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΜΕΤΟΣ! 30χρονη με 60χρονο μόνο και μόνο για το γυαλί! Tζώνη Καλημέρης - Ανθή Σαλαγκούδη: New love in town!

Σε τρυφερές στιγμές έξω από το αεροδρόμιο όπου πήραν το αεροπλάνο για το υπέροχο και ρομαντικό παρίσι, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τον Τζώννυ Καλημέρη και τη 30χρονη δημοσιογράφο, Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ολγα σε μια σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της στον Βοσκόπουλο [εικόνες]

Στο bar restaurant Baraonda στους Αμπελόκηπους, όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος διασκέδασε η πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ο "ΓΑΜΠΡΟΣ" ΕΤΣΙ; H σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα φιλά παθιασμένα τον μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ - Ο νέος έρωτας της πόλης [εικόνες]

Υπήρχαν οι φήμες, ήρθε και η επιβεβαίωση. Η Έλλη Παπαγγελή δαιτηρεί δεσμό εδώ και μερικούς μήνες με τον παίκτη της ΑΕΚ Νώντα Παπαντωνίου και οι δυο τους δεν διστάζουν πλέον να κυκλοφορούν μαζί στην κοσμική Αθήνα.

«Ανθ΄ημών Λεβέντης»!

Του Γιάννη Σιδέρη

Αρκούντως σαρκαστικός έως προσβλητικός ο Βασίλης Λεβέντης απέναντι στο… ανήθικο φλερτ των κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε να ανθίσταται λέγοντας «αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή να δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας  που μας ψήφισε (ραδιόφωνο ΣΚΑΙ).

ΒΙΝΤΕΟ-Ανασκόπηση 2015 - Όλα όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση & έκανε τα αντίθετα

1) ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:


3.9.2014 Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε κίνημα διαμαρτυρίας κατά του ΕΝΦΙΑ, με σύνθημα “δεν έχω, δεν πληρώνω”. Δεν είναι παράνομοι οι πολίτες που διαμαρτύρονται και δεν θα πληρώσουν».

image

Τι δηλώνει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

8.2.2015 Αλέξης Τσίπρας: «Καλώ όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στην εθνική προσπάθεια και να καταβάλουν τον ΕΝΦΙΑ»


11.2.2015 Νάντια Βαλαβάνη (ως αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών) «Πατριωτικό καθήκον και προσωπική επένδυση η πληρωμή φόρων»

Η καλύτερη κωλοτούμπα της χρονιάς για το κίνημα «Δεν πληρώνω»



2) ΤΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ»

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:


Αλέξης Τσίπρας: «Θα υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων. Γιατί το ξεπούλημα κάθε υποδομής δεν είναι ούτε πρόοδος ούτε ανάπτυξη. Το ξεπούλημα κάθε υποδομής είναι επιστροφή στην φεουδαρχία».



Πάνος Καμμένος: «Είναι παράνομη η διαδικασία πώληση του αεροδρομίου των Χανίων. Έχει να κάνει με προσπάθειες να απομονωθούν τα Χανιά. Η οποιαδήποτε προσπάθεια πώλησης του αεροδρομίου είναι παράνομη, εάν προχωρήσουν σε αυτό θα βρεθούν αντιμέτωπη με νομικές διαδικασίες».



Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

14.12.2015: Στη Fraport πέρασαν και με τη βούλα τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μετά την υπογραφή της σύμβασης. Το ποσό που θα εισπράξει το ελληνικό δημόσιο ανέρχεται στα 1,234 δισ. ευρώ, με την προκαταβολή να δίνεται μαζί με την ανάληψη λειτουργίας, η οποία προσδιορίζεται, σύμφωνα με πηγές της κοινοπραξίας που ηγείται η Fraport, το φθινόπωρο του 2016.

3) ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Τι δήλωνε προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας:

image

 Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

4) ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 750 ΕΥΡΩ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

5) ΦΡΑΧΤΗΣ ΕΒΡΟΥ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:


Αλέξης Τσίπρας: «Απέναντι στα τείχη εμείς πιστεύουμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε πως η φιλοξενία και η αλληλεγγύη είναι κυρίαρχες αξίες».

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί ο κ. Σαμαράς να φωτογραφίζεται δίπλα σε φράχτες, περιμένουμε να διαβάσει τις θέσεις μας για το ζήτημα και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα».

image

Τι λέει μετεκλογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:


Αλέξης Τσίπρας: «Η ιδέα του να πέσει ο φράχτης μονομερώς και να έρχονται οι πρόσφυγες από τον Έβρο φαίνεται καλή ιδέα για κάποιους που δεν έχουν ιδέα, δεν έχουν γνώση του γεγονότος. Συνεπώς, είναι ωραίες οι ιδέες που στηρίζονται όμως σε έλλειψη γνώσης, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει με υπευθυνότητα να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα».

image

Γιάννης Μουζάλας, αρμόδιος υπουργός, στο Βήμα της Κυριακής: «Υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που σε αυτή τη φάση δεν καθιστούν πρόσφορη την ιδέα να ανοίξει ο Έβρος».

Και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας: «Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμα, αλλά δεν υπάρχει και κανένα ζήτημα. Ούτε εμποδίζει, ούτε στέλνει ο φράχτης τους πρόσφυγες στα νησιά. Είναι μια θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική».

6) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

image

7) ΕΝΦΙΑ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Πάνος Καμμένος: «Ένας νόμος καθαρά αντισυνταγματικός, που παραβιάζει το Σύνταγμα για την ισότητα των Ελλήνων απέναντι στους νόμους. Εξηγούμε τους λόγους προσφυγής του πολίτη κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, είναι απολύτως τεκμηριωμένο νομικά».



image

 image

Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:

image

8) ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image

image

Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:


image

9) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:

image

Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

image
image

10) ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Τι δήλωναν προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Αλέξης Τσίπρας: «Η μόνη ρεαλιστική και σωτήρια εναλλακτική πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας».

imageimage

image





Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

12.8.2015 Έφερε το τρίτο μνημόνιο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, 8 υπουργοί και 7 αναπληρωτές υπουργοί υπογράφουν το κείμενο των 84 σελίδων υπό τον τίτλο «Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης»: Συγκεκριμένα το υπέγραψαν: Πάνος Καμμένος, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Βούτσης, Γιώργος Σταθάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιώργος Κατρούγκαλος, Παναγιώτης Νεφελούδης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Θεανώ Φωτίου, Τρύφων Αλεξιάδης, Δημήτρης Μάρδας, Βαγγέλης Αποστόλου, Ράνια Αντωνοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης

image

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
http://www.athensvoice.gr