Header Ads

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΔΙΑ! Κούνεβα: Τα 340.000€ ήταν ηθική συμπαράσταση-Σταθάκης: Με έλεγξε η επιτροπή κι όλα καλά

[Και φυσικά ο Σταθάκης δεν θα δώσει και αναφορά στα γίδια για το που φυγάδευσε τα 2,1 εκ... δεν έχουμε δα και δημοκρατία και στον κομμουνισμό τα γίδια δεν δικαιούνται να ξέρουν]

«Κάποια ΜΜΕ προσποιούνται ότι αγνοούν το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης για να κρατηθώ στη ζωή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες της.

Σε αυτό σημειώνεται ότι έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από δωρεές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κυρίας Κούνεβα έχει ως εξής:

«Οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού.

Η δήλωση του πόθεν έσχες μου και όσα εμπεριέχονται σ’ αυτήν ως «καταθέσεις από δωρεές» είναι το απόσταγμα το μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Είναι τα χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ’ την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο.  Χάρη σ’ αυτά τα χρήματα υποβλήθηκα και θα συνεχίζω να υποβάλλομαι σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να επουλώσω κάπως τα τραύματα από την επίθεση που δέχθηκα ως μια μετανάστρια, συνδικαλίστρια και γυναίκα που προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα και τη σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων στον κλάδο καθαρισμού.

Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτή η θαυμαστή αλληλεγγύη του κόσμου όχι μόνο αποκρύπτεται από ορισμένα ΜΜΕ, που προσποιούνται ότι εκπλήσσονται από τη δήλωση «πόθεν έσχες» μου, αλλά και επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο ηθικής απαξίωσης των αγώνων, του συνδικαλισμού, της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ».

Τι απαντά ο Σταθάκης για τα 2,1 εκατ. ευρώ που «χάθηκαν» από τη δήλωση πόθεν έσχες

Απαντήσεις σχετικά με τις δηλώσεις πόθεν έσχες του, που δημοσιοποιήθηκαν χθες, έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Σταθάκης δήλωσε:

«Υπενθυμίζω ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει ελέγξει διεξοδικά τις δηλώσεις μου για τα έτη 2012, 2013 και 2014, έχει κάνει αναδρομικό έλεγχο από το 2000, έχει ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και έχει αποφανθεί σχετικά. Είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την σχετική ενημέρωση είτε δεν εμπιστεύεται την δικαστική εξουσία της χώρας.»

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην ραδιοφωνική  συνέντευξη  ερωτηθείς για  τα πόθεν έσχες, ξεκαθάρισε ότι «δε θα πέσουμε στο παιχνίδι του κιτρινισμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη, παραδέχθηκε πως εγείρονται ερωτηματικά, τα οποία ο ίδιος πρέπει να μας εξηγήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από Dizzo. Από το Blogger.