ΣΤΟΚΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Βίντεο ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε βήμα-βήμα τη δράση των δύο κουκουλοφόρων οι οποίοι τοποθέτησαν βόμβα που δεν εξερράγη

Αποκαλυπτικό είναι το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος που άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο και, τα ξημερώματα, επιδίωξαν να ανατινάξουν.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το Cretalive, λίγα λεπτά πριν τις 04.00 τα ξημερώματα κι ενώ έβρεχε και το κέντρο του Ηρακλείου ήταν έρημο, δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλα ο ένας και σκούφο ο άλλος, που όμως αφήνουν εκτεθειμένο το πρόσωπό τους, έκαναν την εμφάνισή τους.

Ήταν μάλιστα προετοιμασμένοι, αφού αρχικά προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι του μαγαζιού με ένα τούβλο, ενώ κατόπιν χρησιμοποίησαν σφυρί. Κατόπιν έριξαν μέσα το εκρηκτικό υλικό, άναψαν φωτιά κι έφυγαν τρέχοντας, αφήνοντας τη βόμβα να κάνει το καταστροφικό της έργο...

Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι η απόπειρα είχε στόχο να "στείλει ένα μήνυμα", οι εικόνες αποδεικνύουν ότι από σφάλμα των δραστών η βόμβα που πυροδότησαν δεν εξερράγη.


Πηγή: www.cretalive.gr
ΣΤΟΚΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Βίντεο ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας σε καφετέρια στο Ηράκλειο ΣΤΟΚΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Βίντεο ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας σε καφετέρια στο Ηράκλειο Reviewed by Dexi Extrem on 19:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: