30 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου-Τι λέει ο Σώρρας στο κίνημα του οποίου ήταν μέλος ο ύποπτος

Συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα, στο διαμέρισμά της, στη Λαμία.

Οι άνδρες της Aσφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα, αφού ταυτοποίησαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκε στο διαμέρισμα της 45χρονης παιδοψυχιάτρου.

Παράλληλα είχαν στρέψει την προσοχή τους στον στενό κύκλο της 45χρονης, καθώς η πόρτα του σπιτιού της δεν είχε παραβιαστεί, εκτιμώντας έτσι ότι η γυναίκα γνώριζε τον άνθρωπο που τη σκότωσε.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Μια ανάρτηση στο Facebook φέρεται να οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας, απ' όπου προσήχθη ένας άνδρας ο οποίος είχε στενή σχέση με τη Θώμη Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί θεωρούσαν από την αρχή ύποπτο τον συγκεκριμένο άνδρα και οδηγήθηκαν στα ίχνη του όταν ενεργοποίησε σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα  βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο ισχυριζόταν ότι η Θώμη Κουμπούρα και ο ίδιος γνωρίζονταν από τη συμμετοχή τους στον φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα και ότι τη νύχτα του φόνου πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει να τον φιλοξενήσει.

Το βίντεο του υπόπτου


Οι ισχυρισμοί του φερόμενου ως δράστη δεν έπεισαν τους αστυνομικούς

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ωστόσο, όπως είπε, κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή!

Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!

Τέλος είπε ότι ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι όπου τον πήρε ο ύπνος! Στη συνέχεια, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.

Ανάκριση

Λίγο πριν από τις 4 μ.μ. της Παρασκευής ο 39χρονος έφτασε στη Λαμία από την Ευρυτανία και ανέβηκε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου. όπου και ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, άσχετα με την ομολογία ή όχι, θέλουν να "δέσουν" την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

Η ανάρτηση του Αρτέμη Σώρρα για τον βασικό ύποπτο

Για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, προσήχθη σήμερα ο Νο1 ύποπτος για την υπόθεση.
Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μάλιστα έχει παραδεχθεί με αναρτήσεις του στο Facebook, ότι ήταν στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου την ημέρα της δολοφονίας, είχε ασχοληθεί με τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", του Αρτέμη Σώρρα.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο Αρτέμης Σώρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση και την εμπλοκή του βασικού υπούπτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

"Ο ... μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο... από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας...  Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τήλεφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο... Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο... να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες... Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες"...