29 Δεκεμβρίου 2016

Η Λόπεζ τα έφτιαξε με αγόρι της Ριάνα -Ξεμάλλιασμα στο Ιντερνετ

Ο λαμπερός κόσμος της διεθνούς showbiz φαίνεται ότι έχει και αυτός τα «σκοτεινά» του σημεία: παρεξηγήσεις, καβγάδες, αντιζηλία, συμπεριφορές όχι τόσο «πολιτισμένες» για μέτρα του.
Μια ευχάριστη είδηση για τον έναν σταρ, μπορεί να είναι... δυσάρεστη για τον άλλο. Κάτι τέτοιο συνέβη μεταξύ της Ριάνα και της Τζένιφερ Λόπεζ. Και στη μέση; Ενας γοητετικός άνδρας: ο ράπερ Drake που φαίνεται ότι αποτελεί μήλον της έριδος για τις δύο γυναίκες.

Mια φωτογραφία έφερε την επιβεβαίωση των δημοσιεύματων: Τζένιφερ Λόπεζ και Drake είναι ζευγάρι. Η κοινή τους φωτογραφία (που μάλιστα αναρτήθηκε στο Instagram) τους δείχνει αγκαλιασμένους τρυφερά. Η Τζένιφερ Λόπεζ βιώνει μια από τις όμορφες φάσεις της προσωπικής της ζωής μετά τον χωρισμό της από τον χορευτή Casper Smart.

H φωτογραφία έγινε η αφορμή να ξεσπάσει μια απίστευτη κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών ή για την ακρίβεια... ποιος είδε την Rihanna και δεν την φοβήθηκε. Οι έντονες αντιδράσεις της δεν μας κάνουν εντύπωση, είναι γνωστό το έντονο ταπεραμέντο της. Ωστόσο έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η τραγουδίστρια μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας διέγραψε την Τζένιφερ Λόπεζ από το Instagram. Αν και οι δύο γυναίκες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, φαίνεται ότι ένας άνδρας μπήκε ανάμεσά τους και προκάλεσε αναταραχές.



«Είμαι θαυμάστρια της Rihanna και αισθάνομαι ότι είναι ένα κορίτσι που αγαπώ πολύ» είχε δηλώσει η Tζένιφερ Λόπεζ για την Ριάνα πέρσι.

Να πόσο γρήγορα ανατρέπονται τελικά τα πράγματα.

http://www.bovary.gr/my-best/3273/i-lopez-ta-eftiaxe-me-agori-tis-riana-xemalliasma-sto-internet