31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ! Ο π. πρόεδρος της ΟΛΜΕ διορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου του υφ. Παιδείας

[Πάντως βλέποντας την εικόνα της ΓΣ. των καθηγητών στο βίντεο στο τέλος πρέπει να πούμε: Καλά σας κάνουν και σας π@δάνε τα κομμούνια μαλ@κες ΝΔίτες αφού δεν πάτε σε συνελεύσεις και δεν ψηφίζετε σε εκλογές! Στην αίθουσα δεν είναι πάνω από 50 άτομα και αυτό λέγεται ΓΣ ΟΛΜΕ... 50 κομμούνια κάνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν... Μπράβο ζώα ΝΔίτες!]

Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, διορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.

Ο Θέμης Κοτσιφάκης είναι εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18.07 Ιατρικών Εργαστηρίων του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.

Ο κ.  Κοτσιφάκης ενώ ήταν πρόεδρος  της ΟΛΜΕ είχε  τεθεί σε διαθεσιμότητα  μαζί με τους 1.800 συναδέλφους του των ΕΠΑΛ και επανήλθε στο σχολείο του με απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης που αφορούσε το σύνολο των διαθέσιμων.

Η “πικρία” και το κάλεσμα του κ. Κοτσιφάκη

Ο κ. Κοτσιφάκης στην τελευταία Γενική Συνέλευση προέδρων της ΟΛΜΕ , με την ιδιότητα του προέδρου, αποκάλυψε  ότι κάποιοι του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει  στις καταλήψεις των υπουργείων.

«Ήμασταν στους αγώνες θα είμαστε στους αγώνες και καλωσορίζουμε αυτούς που θα είναι από αύριο στους αγώνες. Τους καινούργιους, που μας απαγόρευαν να πηγαίνουμε στις καταλήψεις των υπουργείων», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥθΕΙ


Για να δείτε ολόκληρη την ομιλία -ξέσπασμα του κ. Κοτσιφάκη ως προέδρου της ΟΛΜΕ, στην τελαυταία Γενική Συνέλευση πατήστε στη συνέχεια:


https://www.esos.gr/arthra/48145/o-p-proedros-tis-olme-dioristike-dieythyntis-toy-grafeioy-toy-yf-paideias