ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Στέλεχος της ΔΑΚΕ ο εγκέφαλος της σπείρας των εκβιαστών

[Τώρα που λέμε για ΔΑΚΕ... τι έγινε ρε παιδιά; Αυτόν τον Σπανάκη που έδωσε την ταυτότητά του να ψηφίσουν αντ' αυτού τον διαγράψατε ή όχι ακόμα; Μήπως περιμένουμε να ξεχάσουν το θέμα τα ζώα οι ψηφόφροι και να τον επαναφέρουμε από το παράθυρο; Ρωτάω γιατί εδώ βλέπω πως συνεχίζει να αναφέρεται σαν Γραμματέας Οργανωτικού... α και btw "πλούσιο βιογραφικό" φτιάχνεις με δουλειά και όχι σαν κομματόσκυλο υπάλληλος εφορίας, στην οποία κιόλας δεν πατάς ποτέ λόγω συνδικαλισμού]

Αντιγράφω από τον Βαξεβάνη με τις γνωστές μπαρούφες που πλάθει βάσει των φώτο:

Πολιτικός -αν όχι και πραγματικός- φίλος (όσο φίλος του Τσίπρα ήταν ο εκβιαστής Φράγκου-Φώτο στο τέλος) του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πατέρα του Κωνσταντίνου υπήρξε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των εκβιαστών που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Αστυνομία και στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Πρόκειται για τον μεσίτη Α.Π. ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και...
υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου σε δημοτικές εκλογές της δεκαετία του ’90. Όπως φαίνεται μάλιστα από φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook υπήρξε και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και ταυτόχρονα πολιτικός εχθρός του Αντώνη Σαμαρά, σε βάρος του οποίου εξαπέλυε σε κάθε ευκαιρία μύδρους καθότι προφανώς είναι από εκείνους που δεν ξέχασαν την «αποστασία» του 1993.

Έχει μάλιστα ενδιαφέρον ότι ο εν λόγω κύριος ασκεί συχνά σκληρή κριτική στο «σινάφι απατεώνων της Πρώτης Φορά Αριστεράς» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί την κυβέρνηση, ενώ φανερώνει τις δεξιές καταβολές του εκθειάζοντας ακόμη και τον Νότη Σφακιανάκη για τα καιρούς ρατσιστικά ξεσπάσματά του.  

Υπενθυμίζεται ότι ο μεσίτης και ακόμη δύο πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, κατηγορούνται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που είχε στόχο την εκβίαση μεσιτών ,κατασκευαστών και αγοραστών ακινήτων. Απ’ ότι φαίνεται δε κατά την αστυνομική προανάκριση για την υπόθεση της σπείρας των εκβιαστών αποκαλύφθηκε ότι τα τελευταία τρία χρονιά, ο μεσίτης δεν διέθετε άδεια λειτουργίας για το γραφείο του, ενώ προέκυψε και πλήθος φορολογικών παραβάσεων.

Δείτε και τις φώτο τις οποίες ερμηνεύει ο Βαξεβάνης... τις από πάνω, γιατί τις αποκάτω τις θεωρεί τυχαίες