30 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο: «Σκληρό» πορνό σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο κινεζικής πόλης

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Νινγκμπό οι οποίοι έτυχε να περνούν εχθές γύρω στις 10 το πρωί από το κέντρο, βλέποντας σκηνές σκληρού πορνό να προβάλλονται στην τεράστια γιγαντοθόνη έξω από εμπορικό κέντρο!

Σύμφωνα με την People's Daily, η μετάδοση της ταινίας πορνό έγινε κατά λάθος, όταν ένας τεχνικός συνέδεσε την γιγαντοοθόνη με τον προσωπικό υπολογιστή του στη δουλειά, και στη συνέχεια ξέχασε να τον αποσυνδέσει.

Όπως φαίνεται, ο ατζαμής τεχνικός είχε προγραμματίσει να δει πρωί-πρωί μια ερωτική ταινία για να ξεκινήσει «δυναμικά» τη μέρα του, ωστόσο δεν υπολόγισε ότι μαζί του θα την έβλεπαν και.... χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι είχαν βγει για ψώνια με τις οικογένειές τους.

Την προβολή της ακατάλληλης ταινίας κατέγραψαν πολλοί περαστικοί, με τα βίντεο να κάνουν σήμερα τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός που ευθύνεται για την προβολή του πορνό συνελήφθη, ενώ το εμπορικό κέντρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για το συμβάν.