30 Δεκεμβρίου 2016

Μοίρασε δώρα στα παιδιά της «Φλόγας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη στήριξη του στο Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας προς τις οικογένειες που δοκιμάζονται ότι στη συντριπτική πλειοψηφία του ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε την έδρα του Συλλόγου στο Γουδί, άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία των μικρών παιδιών που φιλοξενούνται εκεί και τα οποία του παρουσίασαν και μια μικρή πρωτοχρονιάτικη γιορτή, ενώ στη συνέχεια  τους μοίρασε δώρα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Φλόγας Μαίρη Τρυφωνίδη, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στήριξη που παρέχει πάντα στο Σύλλογο, ενώ υπενθύμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της φλόγας εδώ και χρόνια!

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και τις νέες εγκαταστάσεις της φλόγας που περιλαμβάνει εννιά διαμερίσματα με 18 κλίνες για την φιλοξενία των παιδιών και των οικογενειών τους. Βγαίνοντας ο κ. Μητσοτάκης είχε και μια σύντομη συνομιλία με την 23χρόνη Φωτεινή η οποία εργάζεται σήμερα ως νηπιαγωγός στην Φλόγα και σε παιδική ηλικία είχε φιλοξενηθεί από το σύλλογο.

του Πάνου Ρασσιά
http://newpost.gr/politiki/580665/moirase-dwra-sta-paidia-ths-flogas-o-kyriakos-mhtsotakhs