29 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΠΝΟΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, ΕΞΥΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! Παππάς σε Σόιμπλε: Έχουμε κι εμείς κοινοβούλιο

Διέψευσε τα σενάρια εκλογών και δημοψηφίσματος ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Μεταφορών Νίκος Παππάς, ο οποίος περιόδευσε στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Παππάς διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές, και τόνισε ότι θα γίνουν κανονικά το 2019, αποδίδοντας τα σχετικά σενάρια στη ΝΔ και σε μερίδα του Τύπου.

«Τα σενάρια αυτά υπάρχουν στα μυαλά όσων πιστεύουν στην Αριστερή παρένθεση» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το χρησιμοποιεί ο αρχηγός της ΝΔ «για να κρατά το κόμμα του και τους βουλευτές του μετά το τελευταίο κρεσέντο πολιτικών λαθών».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Γερμανίας, κατηγορώντας την ότι αρνείται να παραδεχθεί λάθη και εμμονές, και καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας ότι δεν μπορεί να επικαλείται ότι έχει εκλογές και πως δεν μπορεί να πάει στο κοινοβούλιο. «Κοινοβούλιο έχουμε και εμείς» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαπραγμάτευση ο κ. Παππάς δήλωσε ότι παραμένει ανοικτό το θέμα των εργασιακών και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση εάν επιθυμεί να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς, είπε πως επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εταίρους και χαρακτήρισε «αστεία την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει εντυπώσεις για το θέμα».

ΠΗΓΗ: tempo24.gr