Δολοφονία Αμοιρίδη: Η Βραζιλιάνα έφερνε τον γκ@μενο σπίτι ενώ ο πρέσβης κοιμόταν!

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Βραζιλιάνικα μέσα αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε για να ζήσουν τον έρωτά τους η σύζυγος του πρέσβη με τον εραστή της!
Η σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές του Gericinó, όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης. Η 40χρονη Βραζιλιάνα, η οποία έχει με τον πρέσβη μια 11χρονη κόρη, κατηγορείται μαζί με τον 29 εραστή της και τον ξάδελφό του για τη στυγνή δολοφονία του 59χρονου επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη "χώρα του καφέ".

Αρχικά αρνήθηκαν τα πάντα, αλλά τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα, με αποτέλεσμα να πέσουν σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις και να αναγκαστούν να ομολογήσουν το έγκλημα. Ο λόγος για την Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα και τον 29χρονο αστυνομικό, Sérgio Gomes Moreira Filho, ο οποίος ήταν και ο εραστής της.

Με μια μικρή διαφορά όμως: Ο αστυνομικός προσπάθησε να την προστατέψει, ενώ αντιθέτως εκείνη κατέθεσε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως ο εραστής της δολοφόνησε τον σύζυγό της χωρίς καμία μεταξύ τους συνεννόηση! Αυτό έκανε έξαλλο τον... τρίτο συνεργό, τον ξάδελφο του αστυνομικού, ο οποίος και κατέθεσε πως η Φρανσουάζ όχι μόνο συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας, αλλά πως ήταν και ο "εγκέφαλος", με τα δύο ξαδέλφια να είναι απλά οι εκτελεστές!

Καρέ - καρέ από τον φακό του Reuters η αποχώρηση της Φρανσουάζ από τις ανακριτικές Αρχές, με προορισμό τις φυλακές

"Στα κρυφά", μέσα στο σπίτι τους!
Η βραζιλιάνικη odia.ig.com.br μεταφέρει δηλώσεις μιας κατοίκου του Nova Iguaçu, της περιοχής δηλαδή όπου βρίσκεται το σπίτι του πρέσβη, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε. Είναι Βραζιλιάνος και εργαζόταν στην ασφάλεια ενός δικηγόρου, φίλου του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Λέει πως η Φρανσουάζ βρισκόταν τον περισσότερο καιρό στο Ρίο και όχι στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, μαζί με τον σύζυγό της, ωστόσο τονίζει πως τις φορές που τους είχε δει μαζί δεν είχαν τσακωθεί ποτέ δημοσίως.

Συνεχίζοντας, όμως, το δημοσίευμα αποκαλύπτει και άλλες λεπτομέρειες... Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η Φρανσουάζ είχε συνευρευθεί σεξουαλικά με τον εραστή της μέσα σε αυτό το σπίτι κι ενώ ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο! Συγκεκριμένα επικαλείται αστυνομικές πηγές και κάνει λόγο για ένα δωμάτιο που είχε απευθείας πρόσβαση με την εξώπορτα του σπιτιού και παρείχε την απαραίτητη... ιδιωτικότητα που το παράνομο ζευγάρι χρειαζόταν.

Τονίζει ακόμη, πως η Φρανσουάζ είχε πει στον 29χρονο αστυνομικό πως ο Έλληνας πρέσβης έπινε και την κακομεταχειριζόταν, με αποτέλεσμα ο εραστής της να αισθανθεί την "υποχρέωση" να την προστατεύσει.

"Τον στραγγάλισα, ήμουν σε αυτοάμυνα"
Από την άλλη πλευρά, ο αστυνομικός υποστηρίζει πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα και τίποτα δεν ήταν προμελετημένο. Συγκεκριμένα τόνισε πως πήγε στο σπίτι για να ζητήσει από τον Κυριάκο Αμοιρίδη να σταματήσει να φέρεται άσχημα στη σύζυγό του και μάλιστα είχε μαζί του τον ξάδελφό του ως μάρτυρα.

Ωστόσο κατέθεσε πως τα πράγματα... ξέφυγαν, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια και τελικά να μην έχει άλλη επιλογή (!) από το να τον σκοτώσει, στραγγαλίζοντάς τον.

Όταν συνειδητοποίησε, απελπισμένος, ότι σκότωσε τον Αμοιρίδη, ζήτησε από τον εξάδελφό του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα και έφυγαν από το συγκρότημα κουβαλώντας το μέσα σε ένα χαλί.

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας πως οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν το "παράνομο ζευγάρι" και θεωρούν ότι ο φόνος προσχεδιάστηκε, ούτως ώστε ο πρέσβης να "φύγει από τη μέση" και οι δυο τους να ζήσουν μαζί...

Πηγή: odia.ig.com.br
Δολοφονία Αμοιρίδη: Η Βραζιλιάνα έφερνε τον γκ@μενο σπίτι ενώ ο πρέσβης κοιμόταν! Δολοφονία Αμοιρίδη: Η Βραζιλιάνα έφερνε τον γκ@μενο σπίτι ενώ ο πρέσβης κοιμόταν! Reviewed by Dexi Extrem on 21:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: