Νάνι: «Έτσι μας πώρωσε ο Σάντος στον τελικό του EURO»

Την επική ομιλία του Φερνάντο Σάντος, με την οποία όπλισε τους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας με θάρρος για τον τελικό του Euro απέναντι στη Γαλλία αποκάλυψε ο Νάνι.

Μια ομιλία που θυμίζει εκείνες τις επικές κινηματογραφικές που κάνουν πριν από μεγάλους αγώνες (ή μάχες στον πόλεμο) σπουδαίοι ηγέτες έκανε ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες της Πορτογαλίας πριν τον τελικό του Euro απέναντι στη Γαλλία.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε επίκληση στον εγωισμό των παικτών του και τους... έθιξε λέγοντας πως οι «τρικολόρ» νομίζουν πως θα τους φοβούνται. Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Σάντος, ο Νάνι, αποκάλυψε την ομιλία του.

«O μίστερ μας μάζεψε όλους και μας μίλησε. 'Αυτοί θα πιστεύουν ότι εμείς θα βγούμε φοβισμένοι, ότι ήδη έχουν νικήσει, ότι εμείς δεν έχουμε αξία. Τους βλέπω να έχουν ήδη να επιβιβαστεί στο πούλμαν και να πανηγυρίζουν, αλλά όχι, όχι, όχι! Δεν θα μας νικήσουν, Δεν θα χάσουμε΄ μας είπε. Και όταν ο μίστερ μας μίλησε με αυτόν τρόπο, μας έδωσε πίστη και αυτοπεποίθηση», τόνισε.

http://www.sport-fm.gr
Νάνι: «Έτσι μας πώρωσε ο Σάντος στον τελικό του EURO» Νάνι: «Έτσι μας πώρωσε ο Σάντος στον τελικό του EURO» Reviewed by Dexi Extrem on 19:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: