01 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Μαθήματα προς δημοσιοκάφρους... έτσι έπρεπε να είναι τα δελτία σας

Αν ο Χατζηνικολάου ήταν σοβαρός δημοσιογράφος, αντί να μας αναλύεις με σοβαρό ύφος τη διαπραγμάτευση και τις νίκες Τσίπρα ή να μας λεει ότι θα έρθουν 5 δις από Ρωσία, έπρεπε να κάνεις αυτό όταν άκουγε αυτά:

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Δε μάθαμε τι του είπε αυτή τη φορά η κόρη του

Τελείωσε το 2015 και δεν μάθαμε τι είπε στον Κουρουμπλή η κόρη του, για το μνημόνιο 3... για το μνημόνιο ξέρουμε τι του είπε και το καταψήφισε:

Lemmy έπαιξε η Φιλαρμονική της Βιέννης στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία της!

Μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν φέτος το καθιερωμένο ετήσιο μουσικό γεγονός, καθώς στη χρυσοποίκιλτη αίθουσα των Φίλων της Μουσικής στην αυστριακή πρωτεύουσα, ακούστηκαν αποκλειστικά Motörhead

Μαλ@κιστίρια πέταξαν για πλάκα αυτοκίνητο από τις σκάλες του μετρό! [βίντεο]

Μια παρέα νεαρών στο Βέλγιο, θέλησε να σπάσει την ανία της παραμονή Πρωτοχρονιάς και βρήκε έναν – αν μη τι άλλο – πρωτότυπο τρόπο.

Α ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΟΛΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ! Το "παιδί του καλοκαιριού" μας εύχεται «Καλή Χρονιά»

Δανείστηκε μια φράση Γάλλου φιλόσοφου και μίλησε για χειμώνα και καλοκαίρι μέσα του…

Τη φράση του Αλμπέρ Καμύ, «Στα βάθη του χειμώνα, τελικά κατάλαβα ότι...

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ: Ένα βίντεο ντοκουμέντο για μερικές από τις αιτίες που τα οδήγησαν στην παρακμή

Το ρεπορτάζ είναι από την Καθημερινή κι έχει να κάνει με τις αιτίες που οδήγησαν τα ελληνικά ναυπηγεία στη σημερινή κατάσταση. Κάποιες απ΄ αυτές καταγράφονται στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο που συνοδεύει το ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Στο αρχείο οι μηνύσεις του ηλίθιου για δήθεν απόπειρα δωροδοκίας του

Στο αρχείο έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο  αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Εμμ. Ρασιδάκης, την μηνυτήρια αναφορά του τέως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τέως βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη σε βάρος δυο εισαγγελικών λειτουργών για κατάχρηση εξουσίας, αναφορικά με  την  υπόθεση των καταγγελιών του περί απόπειρας δωροδοκίας του, εν όψει της εκλογής, τότε, του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Αρκάς υποδέχθηκε το 2016. 'Ένας χρόνος είμαι θα περάσω'

Ο Αρκάς αποχαιρέτησε το 2015 και υποδέχθηκε το νέο έτος, κάνοντας αυτό που αγαπά περισσότερο, σχεδιάζοντας νέα, απολαυστικά σκίτσα.

Γαλλία: Άγνωστος προσπάθησε επιτεθεί σε στρατιώτες έξω από τζαμί (vid - φωτό)

"Άρωμα τρομοκρατίας" είχε η επίθεση αγνώστου σε στρατιώτες που περιφρουρούσαν το Μεγάλο Τέμενος της Βαλάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Βίντεο που σοκάρει: Το Ναυτικό της Ινδονησίας τορπιλίζει τρία ξένα αλιευτικά

Τα σκάφη που ψάρευαν παρανόμως στην περιοχή, προέρχονταν πιθανότατα από τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ και μετέφεραν ήδη αρκετούς τόνους ψαριών

Εικόνες που σοκάρουν καταγράφηκαν στη θάλασσα της Ινδονησίας, όταν το Ναυτικό της νησιωτικής χώρας τίναξε - κυριολεκτικά - στον αέρα τρία αλιευτικά, τα οποία ψάρευαν παρανόμως στα χωρικά ύδατα του συμπλέγματος.

Τι ευχήθηκε ο Πούτιν στον Σαββίδη για το 2016

Την καθιερωμένη ευχετήρια επιστολή προς τον Ιβάν Σαββίδη απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στα πλαίσια των ευχών που αποστέλλει σε πολιτικά στελέχη με αφορμή το νέο έτος αλλά και τα Χριστούγεννα τα οποία στη Ρωσία γιορτάζονται σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο.

Σάλος για τον θαυμασμό Ερντογάν στο προεδρικό σύστημα του… Χίτλερ!

«Υπάρχουν ήδη παραδείγματα στον κόσμο. Μπορείτε να το δείτε αν κοιτάξετε τη Γερμανία του Χίτλερ. Υπάρχουν μεταγενέστερα παραδείγματα σε διάφορες άλλες χώρες». Αυτό απάντησε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ερώτηση κατά την επιστροφή του από...

Ασπρόμαυρη η Πλατεία Αριστοτέλους για τα 90 Χρόνια ΠΑΟΚ (Video)

Λίγες ώρες πριν το 2015 αποτελέσει παρελθόν, η οικογένεια του Δικεφάλου προετοίμασε με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο την υποδοχή της νέας χρονιάς, στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι πρόβλημα έχει ο Καμίνης και δεν μπορεί να κάνει μια Πρωτοχρονιά… ΣΩΣΤΑ

Δεν τα πάει καθόλου καλά με το μέτρημα

​Καθόλου καλά με το μέτρημα φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει ο Γιώργος Καμίνης τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς….

Ισραήλ: Επίθεση σε παμπ με δύο νεκρούς (video)

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε παμπ στο Τελ Αβίβ, όπως μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι οι νεκροί, ενώ άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Ο Πάκης εύχεται στον Τσίπρα και του χρόνου Πρωθυπουργός... γιαυτό στηρίζει Μεϊμαράκη

«Εγώ έβαλα τον πήχη ψηλά στην πενταετία. Εσύ θα είσαι τότε» απάντησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός υποσχόμενος εμμέσως ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου για δεύτερη προεδρική θητεία - Το καρφί του Προέδρου για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ισλαμοφασίστες από τη Συρία και το Ιράκ φέρεται να σχεδίαζαν την επίθεση στο Μόναχο

Η παρουσία των αστυνομικών σε σταθμούς τρένων στο Μόναχο έχει μειωθεί και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις ότι μια επίθεση μαχητών μπορεί να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Συμβασιούχοι έκαναν ρεβεγιόν σε σκηνές έξω από το υπουργείο Εργασίας - ΒΙΝΤΕΟ

Οι πενταμηνίτες συμβασιούχοι στις κοινωνικές δομές των Οργανισμών τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείου επέλεξαν να αλλάξουν χρόνο έξω από το υπουργείο Εργασίας, διεκδικώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους οι οποίες έληξαν.

Διαβάσαμε έναν καζαμία του 2016 και γελάσαμε πολύ με τον ονειροκρίτη

Αγοράσαμε ένα σούπερ Καζαμία για το καλό (στο εξώφυλλο έλεγε ότι «Περιέχει ευχή βασκανίας και ευχή για κάθε ασθένεια»), και πέσαμε πάνω σε έναν ονειροκρίτη. Σε περίπτωση που δεν έχετε ανοίξει καζαμία να σας ενημερώσουμε τι περίπου περιέχει:

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ! Το ρεβεγιόν της οικογένειας Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

H οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη υποδέχτηκε μαζί τον νέο χρόνο και ο Γιώργος Σαββίδης δημοσιοποίησε μια φωτογραφία από το ρεβεγιόν, μαζί με τις ευχές για «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚια».

Νέες Αμυγδαλέζες προαναγγέλλει τώρα ο Μουζάλας

Παραδέχεται «ανεπάρκειες» της κυβέρνησης και προειδοποιεί για «μεγαλύτερες δυσκολίες το 2016 αν δεν ληφθούν συνολικά μέτρα»

Την επαναλειτουργία των κέντρων κράτησης μεταναστών, όπως αυτό της Κορίνθου, που είχε αποκηρύξει στην ρχή της θητείας της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

ΣΟΚ! Ο ΣΥΡΙΖΑίος Αντιπεριφερειάρχης τα χώνει στην κυβέρνηση

Ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος τα χώνει στην κυβέρνηση την οποία την κατηγορεί για ξεπούλημα 304 στρεμμάτων αντί 400 εκ ενώ αποκαλύπτει ότι ετοιμάζουν και ξεπούλημα των 6.200 στρ του Ελληνικού...

Βάζουν μπροστά το αυτοκίνητο με ένα Καλάσνικοφ - BINTEO

Στο παρακάτω βίντεο δυο στρατιώτες μας δείχνουν πώς χρησιμοποιούν ενα AK-47 (Καλάσνικωφ) για να βάλουν μπροστά το αυτοκίνητο τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ανασκόπηση 2015: Οι τηλεοπτικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Όλα όσα είδαμε, ακούσαμε και μας έκαναν εντύπωση...

Χρόνος ήταν και πέρασε... Το 2015 μας αποχαιρετά και μας αφήνει τηλεοπτικές αναμνήσεις αξέχαστες!

Σ. Κασιμάτης: Ο μύθος της άλλης Αριστεράς

Η ​​Εύη Χριστοφιλοπούλου συζητούσε ένα πρωί με δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο και το θέμα ήταν, φυσικά, τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, όταν τον διέκοψε για να κάνει την παρατήρηση ότι δεν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό της κυβερνητικής πολιτικής στην παιδεία ως αριστερής. Δεν είναι αληθινή Αριστερά αυτή, είπε, διότι «οι αριστεροί είναι προοδευτικοί άνθρωποι, θέλουν πρόοδο, ευημερία και αναδιανομή». (Θα μπορούσε να προσθέσει και την αγάπη, μέρες που είναι. Αλλά δεν πειράζει – την επόμενη φορά…)

Η Εποχή Του ΣανούΗ Εποχή Του Σανού

Το 2015 μας έφερε πολλά πράγματα, αλλά ένα από τα σημαντικότερα φρονώ πως είναι το εξής: Το επίσημο τέλος της Εποχής της Μεταπολίτευσης.

Η “μεταπολίτευση” ήταν μια εποχή η οποία αργοπέθαινε καιρό, βεβαίως. Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι τελείωσε την ημέρα που...

Οι 100 κορυφαίες φάσεις της χρονιάς στο NBA

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 100 φάσεις επέλεξε το NBA για να καταρτίσει το VIDEO με τις κορυφαίες που σημειώθηκαν μέσα στο 2015 στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Μελέτησαν τις εκλείψεις και βρήκαν την... ημερομηνία που σκότωσε ο Οδυσσέας τους Μνηστήρες!

Στις 25 Οκτωβρίου 1207 π.Χ. ο ομηρικός ήρωας έφτασε στην Ιθάκη, λένε - «Πιστεύουμε ότι ο μύθος εξυφαίνεται γύρω από πραγματικά γεγονότα», δηλώνει η καθηγήτρια Αστροφυσικής Παναγιώτα Πρέκα - Παπαδήμα

Αν χαθεί η Κύπρος, ακολουθούν το Αιγαίο & Θράκη

Παρά το γεγονός ότι ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί «άδειασε» με ανορθόδοξο και απαράδεκτο τρόπο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αφήνοντας τον εντελώς εκτεθειμένο ενώπιον των Ελληνοκυπρίων, ο τελευταίος στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του συνέχισε με επιμονή να «τρέφει» μία αδικαιολόγητη αισιοδοξία για το κλείσιμο του Κυπριακού, που βασικά εκπορεύεται από τους ξένους και δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα.

ΣΚΙΤΣΟ! ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο Economist ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ: Ο Τσίπρας δεν ήταν το όνειρο στο οποίο πίστεψε η Ελλάδα

Με την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Αλέξη Τσίπρα ασχολείται εκ νέου το περιοδικό Economist με ένα καυστικό σκίτσο του Kevin Kallaugher (ή ΚΑL όπως υπογράφει).

Ισραήλ-διπλωμάτης: Δε θα μας βγει… σε καλό με την Τουρκία!

Το Ισραήλ κινδυνεύει να χάσει περισσότερα από όσα θα κερδίσει αν συμφωνήσει με τους τουρκικούς όρους για την μεταξύ τους ομαλοποίηση των σχέσεων, αναφέρει ο διπλωμάτης Εφρέμ Κοέν.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου στο show του ΑΝΤ1!

Δείτε το βίντεο και όλα όσα εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ΑΝΤ1 είπε αντίο στο 2015 με το εορταστικό show του Πρωινό, το οποίο προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο το βράδυ της Πέμπτης. Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε δύο …

Το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι με το πρώτο φως της ημέρας - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Το μέγεθος της καταστροφής για το πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έφερε το πρώτο φως της ημέρας.

Κατεχόμενη Κύπρος: Το νερό προκαλεί έναταση με την Τουρκία

Η διαχείριση του νερού, που από τα τέλη Οκτωβρίου στέλνεται από την Τουρκία στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, προκαλεί κρίση μεταξύ Άγκυρας και τουρκοκυπριακού καθεστώτος.

Βίντεο: «Αόρατα χειροκροτήματα» αποθέωσαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα

Έθεσε ως «απόλυτη προτεραιότητα» για το νέο έτος τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Βορειοκορεατών και προειδοποίηση με ιερό πόλεμο αν προκληθεί από τους προβοκάτορες

Κάθε τι που κάνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν πρέπει να αποθεώνεται από τους πολίτες της χώρας τους αν δεν θέλουν να πάθουν κάποιο... ατύχημα.

10 χρόνια από το πρώτο μήνυμα στο Τwitter: Tα 10 tweets που έγραψαν ιστορία

Στις 21 Μαρτίου του 2006 ο Jack Dorsey έγραψε το πρώτο tweet και μας σύστησε τον θαυμαστό κόσμο του «twttr», όπως ήταν το αρχικό όνομα του Twitter, του κοινωνικού δικτύου που μας έμαθε να σκεφτόμαστε και να εκφραζόμαστε μέσα σε μόλις 140 χαρακτήρες.

Αυτά είναι τα κορίτσια του Playboy που έχουν εμπλακεί σε εγκλήματα

Όταν ο λαμπερός κόσμος του Playboy, μετατρέπεται σε "στάχτη" με τις playmates είτε σε ρόλο θύτη, εμπλεκόμενες σε ένα σωρό παράνομες δραστηριότητες, όπως δολοφονίες, ναρκωτικά και επιθέσεις, είτε σε ρόλο θύματος.

10. Η Louise Glover κοπάνησε το κεφάλι μιας γυναίκας σε μια τουαλέτα

Απίστευτη κ@λοτούμπα ΥΠΕΣ: Έχουμε τη "βούληση" να προσλάβουμε σημαντικό αριθμό υπαλλήλων το 2016

Επιχειρεί να... κατευνάσει την ανησυχία από την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου ότι «παρατείνεται από την ημερομηνία λήξης της και έως την 31n Δεκεμβρίου 2016 η 33/2006 ΠΥΣ για αναστολή των διορισμών και προσλήψεων στο δημόσιο»

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-Γιατί το 2016 θα είναι η χρονιά των φόρων: Ποια τα νέα μέτρα, το φορολογικό καλεντάρι (πίνακες)

Με εκπλήξεις και προκλήσεις ξεκινάει το 2016. «Υπόσχεται» ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αλλά όχι και ελάφρυνση των Ελλήνων πολιτών.

Με τη νέα φορολογία το Δημόσιο ζητάει κατά μέσο όρο περίπου 500 ευρώ επιπλέον από όποιον Ελληνα έχει ΑΦΜ (ή τουλάχιστον 2.000 ευρώ από μια τετραμελή οικογένεια).

Απίθανη γκάφα -Το Sky News... πέθανε τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του, δήλωσε σήμερα η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Αμερικανού ηθοποιού, χαρακτηρίζοντας «αρρωστημένη φάρσα» την είδηση που αναρτήθηκε στο Twitter, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός του γουέστερν «Butch Cassidy and the Sundance Kid» πέθανε.

Απίστευτη έρευνα: Η Πρωτοχρονιά είναι η πιο θανατηφόρα μέρα του έτους!

Βρετανός ειδικός επισημαίνει ότι οι θάνατοι που καταγράφονται την 1η Ιανουαρίου οφείλονται κυρίως σε αρρώστιες, χρόνια νοσήματα και σε προχωρημένη ηλικία και λιγότερο σε τροχαία δυστυχήματα, αυτοκτονίες ή άλλα αίτια

Στο αρχείο η καταγγελίες ηλιθίων για προπαγάνδα των ΜΜΕ

[Πλήρης απογοήτευση στα αριστερά παπαγαλάκια όπως μπορείτε και να διαπιστώσετε από την απογοήτευση του γράφοντα τα παρακάτω...]

«Αθώοι» οι τηλεοπτικοί σταθμοί για την επιχείρηση μαζικής προπαγάνδας και χειραγώγησης την περίοδο προ του δημοψηφίσματος. Ο Εισαγγελέας Κ. Δεληδήμος, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν...

Τα ακριβότερα έργα τέχνης για το 2015

Λίγο πριν από την εκπνοή του τρέχοντος έτους και την έλευση της νέας χρονιάς οι μεγαλύτεροι οίκοι δημοπρασιών προετοιμάζουν πυρετωδώς την ατζέντα τους, ώστε τα ποσά που θα συγκεντρώσουν και το 2016 να είναι ανάλογα και ακόμα υψηλότερα από αυτά του 2015.

Το highlight του 2015 ήταν ο πίνακας "Les femmes d’Alger (Version O)" του...

Το «ημερολόγιο» του Star Wars: Πότε κυκλοφορούν οι πέντε επόμενες ταινίες

Κάποιες προηγούνται της πλοκής του «The Force Awakens» που βγήκε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα και κάποιες έχουν επίκεντρο ορισμένους πρωταγωνιστές

«Συγχωροχάρτι» και χωρίς διώξεις σε όσους χρωστούν έως και €100.000: Ποιες οφειλές αφορά

Σε αναδρομική αμνηστία για χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου που οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορούμενου ή ακόμη και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση λόγω χρεών προς την εφορία προχώρησε και τυπικά το υπουργείο Οικονομικών.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Η ξέφρενη νύχτα των Βρετανών -Δείτε πώς γλέντησαν την αλλαγή του χρόνου [εικόνες]

Ηταν μια νύχτα που τα είχε όλα: από ξέφρενο γλέντι μέχρι τελικής πτώσης -κυριολεκτικά- συμπλοκές και τραυματισμούς, μέχρι... κατεβασμένα παντελόνια και αγκαλιές με... περιπολικά.

Μαγική Ακρόπολη "λουσμένη" με πυροτεχνήματα! Εκπληκτικές φωτογραφίες

Η Πρωτοχρονιά του 2016 ήρθε με την Ακρόπολη να γίνεται πολύχρωμη και να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα! Τα πυροτεχνήματα έκαναν τη βραδιά να μοιάζει μαγική για όσους την έζησαν από κοντά!

Μυστήριο για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέκαψε το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται ούτε το «ανθρώπινο λάθος», ούτε το ενδεχόμενο να πρόκειται για χτύπημα που να σχετίζεται με... τον Ντόναλντ Τραμπ!

Μυστήριο καλύπτει τα αίτια της πυρκαγιάς του πεντάστερου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι που τυλίχθηκε χτες στις φλόγες προκαλώντας πανικός στους ένοικους.

Πρωτοχρονιά 2016: Τα ξεκαρδιστικά σκίτσα του Αρκά για το νέο έτος!

Με το ευφυέστατο και ταυτόχρονα καυστικό χιούμορ του, ο Αρκάς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2016! Απολαύστε τα ξεκαρδιστικά σκίτσα του!

Συναγερμός στο Μόναχο-Εκκενώθηκε ο σταθμός τραίνων-Αναζητούν 7 τζιχαντιστές-ΒΙΝΤΕΟ-

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος φέρεται να σχεδίαζε μία «επίθεση αυτοκτονίας» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μόναχο, γνωστοποίησαν σήμερα οι γερμανικές αρχές.

Πρωτοχρονιά. Πότε αποφασίστηκε να αλλάζει το Γενάρη και ποιος ήταν ο Ιανός

Γιατί η πρωτοχρονιά έπεφτε Μάρτιο, φθινόπωρο ή ακόμη και τα Χριστούγεννα; Πότε αποφασίστηκε να αλλάζει η χρονιά το Γενάρη και ποιος ήταν ο Ιανός, που έδωσε το όνομά του στον πρώτο μήνα της χρονιάς