04 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πως είναι συνεχώς φορτισμένο το κινητό του Βαξεβάνη

Ο έγκριτος και γνωστός παγκοσμίως Κώστας Βαξεβάνης κάνει ακόμα μια αποκάλυψη που θα συνταράξει την κοινότητα των ΣΥΡΙΖΑίων αφού πλέον θα μπορούν να παράγουν ενέργεια...

Τσαπανίδου - Νέγκα σχολιάζουν τον κ@λο της βλαμμένη Πρεζεράκου!

«Την έχουνε ξεσκίσει στο κουτσομπολιό…».

Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στα social media, τις τελευταίες ημέρες, είναι το ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου. Άλλοι σχολίαζαν αρνητικά, ότι μια γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο και ότι δεν χορεύει καλά, και άλλοι μιλούσαν για τον “σέξι” χορό και το… άσπρο παντελόνι.

Θεοφάνεια στην προκυμαία της Σμύρνης για πρώτη φορά από το 1922

Για πρώτη φορά μετά το 1922, θα πραγματοποιηθεί με την άδεια των τουρκικών Αρχών η τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στην προκυμαία της Σμύρνης, στο περίφημο Κε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Αυτά ζητάει η τρόικα για το ασφαλιστικό: Η κατάργηση του εφάπαξ θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Αλέξη

Σημαντικές ενστάσεις εκφράζει η τρόικα στο σχέδιο για το νέο ασφαλιστικό. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του STAR Θάνο Αθανασίου, οι δανειστές:

ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΛΕΜΕ! Σε συστράτευση υπέρ του Μεϊμαράκη καλεί ο θαυμαστής του Τσίπρα, Αντώναρος

Σε συστράτευση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη καλεί ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω Facebook.

Γράφει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή:

Ταϊλάνδη: Πρόστιμο σε τουρίστριες που χόρευαν γυμνόστηθες σε αυτοκίνητο [εικόνες & βίντεο]

Σαράντα ευρώ πρόσημο πλήρωσαν δυο τουρίστριες που χόρευαν τόπλες σε αυτοκίνητο που κινούνταν στους δρόμους του Πουκέτ στην Ταϊλάνδη.

Η 20χρονη Αντριάννα Μάρτιν από τις ΗΠΑ και η 25χρονη Καμίλ Πριμάν από την Αυστραλία απαθανατίστηκαν από διερχόμενο οδηγό να διασκεδάζουν ξέφρενα την Πρωτοχρονιά.

Έκοψαν πίτα στη Συγγρού (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Πλακιωτάκης έκοψε τη βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού μαζί με τους υπαλλήλους.

Δείτε πόσο θα ζυγίζατε στην επιφάνεια του Ήλιου - ΦΩΤΟ

Παρότι κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να επιβιώσει στην επιφάνεια του Ήλιου, οι αστρονόμοι ανακάλυψαν πόσο θα ζύγιζε ένας μέσος άνθρωπος στην επιφάνεια του.

Ελβετίδα δισεκατομμυριούχος έγκυος στα 53 της χρόνια -Περιμένει δίδυμα

Τι κι αν είναι 53 ετών; Η Μαργκαρίτα Λουίς- Ντρέιφους είναι έγκυος ξανά, περιμένοντας δίδυμα.

Πρόκειται για μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο, με την περιουσία της να εκτιμάται σε περίπου...

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί της Άμφισσας για τον θάνατο του ζώου Ιλία Καρέλι – Την Τρίτη συνεχίζεται η δίκη

Η άρνηση του βαρύτατου κατηγορητηρίου που τους αποδίδεται και η προσπάθειά τους, μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης, να αναδείξουν ότι ο βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι μετήχθη χτυπημένος στις φυλακές Νιγρίτας, "σημάδεψαν" την πρώτη μέρα της δίκης των 14 σωφρονιστικών υπαλλήλων της Νιγρίτας, που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για το θάνατο του Αλβανού κρατούμενου. Η δίκη διεκόπη το απόγευμα και θα συνεχιστεί την Τρίτη στις 9 το πρωί.

ΕΙΔΕΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Καλαμάτα: Με πλεόνασμα πάνω από 10 εκατ. ευρώ “έκλεισε” ταμείο ο Δήμος για το 2015

Με υπόλοιπο 10.540.888,24 ευρώ «έκλεισε» το ταμείο του Δήμου Καλαμάτας για το 2015, σύμφωνα με τις καταστάσεις που παρέδωσε σήμερα στον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, ο ειδικός ταμίας του Δήμου.

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! «Ξύπνησα από τα ουρλιαχτά του παιδιού μου», λέει ο πατέρας του 10χρονου που κάηκε από τη σόμπα

Σε καταστολή, για να μην υποφέρει από τους πόνους, βρίσκεται ο 10χρονος από την Κρήτη, ο οποίος κάηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι, από την ξυλόσομπα που υπήρχε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν. Το παιδί βρίσκεται στην εντατική θεραπεία, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Κρούστα.

7.000 Βολιώτες στέλνουν επιστολή στον Τσίπρα: Άδικη και απάνθρωπη η συμπεριφορά στον Μπέο!

Πάνω από 7.000 Βολιώτες υπογράφουν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην οποία στηρίζουν τον Αχιλλέα Μπέο. Με την επιστολή τους ζητούν: "Να επιτραπεί στο δήμαρχο να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όπως κάθε άλλος Έλληνας πολίτης, χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις"

Αποχωρεί από το Mega γνωστός σκηνοθέτης

Εγκαταλείπει το κανάλι μετά από πολυετή συνεργασία...

Αποχωρεί από το Μega, μετά από 25 χρόνια, ο πρώτος σκηνοθέτης των...

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟ! «Δεν παραιτούμαι», λέει ο γκομενιάρης υπουργός

«Οι πολίτες του Ρότσντεϊλ είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο βουλευτής που θα τους εκπροσωπεί και όχι οι πρώην κοπέλες και οι πρώην σύζυγοί του», δήλωσε σήμερα σε ρεπόρτερ

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ που δηλώνει «τζιχαντοκτόνος»

«Την κεφαλή του Ισλαμικού Κράτους» υπόσχεται να κόψει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και δεσμεύεται ότι θα χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό και θα απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

Η Χίλαρι αν βγει Πρόεδρος θα αποκαλύψει αν εξωγήινοι ήρθαν στη Γη... Σε άλλα νέα: Μόνο ο Τράμπ είναι μαλ@κας

Οι εξωγήινοι ίσως έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας σύμφωνα με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η Χίλαρι Κλίντον έδωσε την υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγήινων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες.

Ενεργειακό πιστοποιητικό και για υφιστάμενες ενοικιάσεις ακινήτων ζητάει το Taxis

Να μην ζητείται δήλωση στοιχείων Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) στις περιπτώσεις καταχώρησης τροποποιήσεων υφιστάμενων μισθώσεων στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, αφού αυτό δεν προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, ζητά η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κο Τρύφωνα Αλεξιάδη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Ιωάννη Μπάκα και τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Πέτρο Τριάρχη.

Τα σαΐνια του Αλέξη συνέλαβαν ιρακινό λάθρο έξω απ' το σπίτι του

Η παρουσία του μετανάστη, που όπως αποκαλύφθηκε αργότερα είναι ιρανικής καταγωγής, θεωρήθηκε ύποπτη από τους άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσίπρα - Οδηγήθηκε στο ΑΤ Κυψέλης

ΝΔ για ασφαλιστικό: Αδιέξοδα αντί για μεταρρύθμιση

Για εισπρακτικό νομοσχέδιο, με περικοπές συντάξεων και με αδιέξοδα αντί για μεταρρύθμιση, κάνει λόγο δια του βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Βασίλη Οικονόμου η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Πώς εντόπισαν οι Αρχές το αυτοκίνητο των άτυχων ανδρών στο Μεσολόγγι -Ο ρόλος των κινητών τους

Τα χειρότερα σενάρια, που ήθελαν τους δυο νέους που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι να έχουν χάσει τη ζωή τους, επιβεβαιώθηκαν νωρίτερα σήμερα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Απόφαση-"βόμβα" του ΣτΕ για τον Λέανδρο Ρακιντζή

Στον αέρα τινάζει απόφαση του ΣτΕ τους ελέγχους και τα πορίσματα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, μετά το 2009. Συγκεκριμένα, το Γ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επιτρατείας, με απόφασή του στις 31 Δεκεμβρίου, έκρινε ότι...

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός απέβαλε ενώ έκανε σπαγγάτο!

«Τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη που δεν έχω παιδί».

Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινό» έδωσε η...

Η λευκή Bentley με τις κρυφές πινακίδες που αναστάτωσε την Αράχωβα

Μπορεί να ξεχωρίσει ένα πολυτελές, γρήγορο και πανάκριβο αυτοκίνητο ανάμεσα σε δεκάδες άλλα και μάλιστα σε έναν δημοφιλή προορισμό όπως είναι η κοσμοπολίτικη Αράχωβα; H παρουσία μιας Bentley Continental GΤ, λένε οι ειδήμονες, μπορεί από μόνη της να αποτελέσει είδηση.

«Telegraph»: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα [εικόνες]

Τις προτάσεις των ειδικών συντακτών της με τα 10 καλύτερα μέρη διαμονής για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2016 παρουσίασε στους αναγνώστες της η εφημερίδα «Telegraph».

1) «Sorta Apartments», Κρήτη

ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΕΣ ΟΣΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ! Ρωμανιάς: Όσο ήμουν στο υπουργείο, κάτι παιδάκια του Μαξίμου έκαναν δήθεν διαπραγμάτευση

Για το ασφαλιστικό και τις προτάσεις της κυβέρνησης μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς.

Βίντεο: Ανοίγει την πόρτα και βλέπει την γυναίκα του να κάνει σ@ξ με άλλον!

«Αυτή είναι η γυναίκα μου. Δεν θα το ανεχτώ άλλο. Θέλω διαζύγιο, σε παρακαλώ», ακούγεται να λέει ο απατημένος σύζυγος - «Μην ανησυχείτε, δεν θα δει κανείς το βίντεο», τους διαβεβαιώνει

ΟΙ ΕΔΩ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Ελληνοαυστριακός συγγραφέας συγκεντρώνει χρήματα για τα Ελληνόπουλα

Την πρωτότυπη ιδέα να συγκεντρώσει για αναξιοπαθούντα παιδιά στην Ελλάδα το ποσό των 21.916 ευρώ, όσες θα είναι τότε και οι ημέρες της ζωής του, όταν στις 3 Δεκεμβρίου του 2016 θα γιορτάζει την 60η επέτειο των γενεθλίων του, είχε ο ΕΛΛΗΝΟαυστριακός συγγραφέας Ότο-Γεώργιος-Θεοδόσιος Τρομπέτερ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ! Ο Αμβρόσιος ρωτά: "Μήπως άρχισε η εποχή του Αντιχρίστου;"

"Μήπως άρχισε ήδη η εποχή του Αντιχρίστου; Μήπως εισήλθαμε πιά στην μετα-μεταχριστιανική εποχή;" διερωτάται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, στη οποία βαφτίζει "Αντιχρηστο" τον Τσίπρα που τον Φεβρουάριο αποθέωνε.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν καταβάλλει τα τέλη κυκλοφορίας 2016

Περίπου 5 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν καταβάλλει τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia περίπου 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ώστε να εξοφλήσουν την οφειλή τους.

9 απομονωμένες πόλεις στον κόσμο

Οι κάτοικοι αυτών των απομακρυσμένων κοινοτήτων λένε ότι ζουν στη μέση του πουθενά, και δεν είναι υπερβολή… Πόλεις και χωριά σε μακρινές και απρόσιτες τοποθεσίες έχουν να διαχειριστούν τα στοιχεία της φύσης και την απομόνωση, τη μοναξιά και την έλλειψη βασικών αναγκών, δίνοντας οι κάτοικοι καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την επιβίωση…

Ο Λευκός Οίκος τιμά τον Έλληνα πατέρα της νανοεπιστήμης

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Παύλος Αλιβιζάτος, διακεκριμένος καθηγητής των Νανοεπιστημών και της Νανοτεχνολογίας στο Berkeley και διευθυντής του Berkeley National Laboratory Lawrence (Berkeley Lab) θα βραβευθεί με το Εθνικό Μετάλλιο των Επιστημών (National Medal of Science). Η συγκεκριμένη διάκριση, είναι η υψηλότερη τιμή στις ΗΠΑ για τα επιτεύγματα στους τομείς της επιστημονικής έρευνας.

Έβγαλε… διάγγελμα στα Ισπανικά ο Τάκης! (vid)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έμαθαν το... «Σύγγρου, όλο ευθεία και μετά αριστερά», αλλά και το... «Είστε οι καλύτεροι πελάτες» από τον... πολύγλωσσο Τσουκαλά!

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟ ΒΟΛΕΨΕΣ! Ρένα Δούρου: Δεν γνωρίζω τα πρόσωπα που ζητούν εκ μέρους μου χρήματα για ρουσφέτια

«Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν λειτουργεί στη βάση προσωπικών γνωριμιών, δεν κάνει εξυπηρετήσεις σε ‘φίλους’, ‘γνωστούς’ και ημετέρους» τονίζει η κυρία Δούρου αποκαλύπτοντας καταγγελίες ότι άγνωστοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά κάνοντας χρήση του ονόματός της αλλά και των ονομάτων άλλων πολιτικών προσώπων

Σπάνιο βίντεο: Όταν ο Καραμανλής χαστούκισε τον Ρουσόπουλο!

Ήταν 1992, όταν το ζήτημα της ονομασία των Σκοπίων είχε ξεσηκώσει το λαό της Μακεδονίας. Λίγο μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός τότε δημοσιογράφος Θόδωρος Ρουσόπουλος βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με παράγοντες της πόλης, όπως ο τότε δήμαρχος Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, όταν τον πλησιάζει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η κάμερα καταγράφει ένα μοναδικό ντοκουμέντο.

Η ώρα της Δεξιάς. Εμείς χάσαμε


Η Κεντροαριστερά απέτυχε να εμποδίσει την ιδεολογική νίκη των αριστεριστών. Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε και, με δεκανίκια το βαθύ ΠΑΣΟΚ και την άκρα Δεξιά, κατέστρεψε τη χώρα.

Μαχητικά, Απάτσι, πολεμικά πλοία και στρατιώτες με το δάχτυλο στη σκανδάλη -Αυτή είναι η δύναμη πυρός της Σαουδικής Αραβίας [εικόνες]

Η Μέση Ανατολή είναι στα πρόθυρα του Ιερού πολέμου με τις σχέσεις Σαουδικής Αραβίας και Ιράν να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, κάτι που μπορεί να έχει απρόσμενες συνέπειες.

Τρομερά απλό, αλλά εθιστικό παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας

Στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να μεταφέρετε τα βατράχια στην αντίθετη πλευρά, δηλαδή αυτά που στέκονται αριστερά στην οθόνη σας να πάνε στη δεξιά πλευρά και αντίστοιχα αυτά που είναι δεξιά να πάνε αριστερά...

ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ: Αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας θα κάνει περίπατο μέχρι το 2020

[Πες τα Γιώργαρε! Ενώ ο Μεϊμαράκης θα τον τον κατατρωπώσει... όπως τον Σεπτέμβριο]

Μια ενδεχόμενη εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα συνεπάγεται πολιτικό περίπατο για τον Αλέξη Τσίπρα, με ορίζοντα το 2020, σύμφωνα με τον Γιώργο Τράγκα.

ΕΠΙΚΑ TWEETS! Στα πρόθυρα της φρίκης η Άντζυ! Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε της ζητάει τα τέλη

Η γνωστή ΣΥΡΙΖΑία Άντζυ Σαμίου προφανώς έχει κάποιο τζιπ το οποίο αγόρασε μεταξύ 2001 και 2005 και πιθανώς με δάνειο... δηλ. μόλις μπήκαμε στο ευρώ και μειώθηκαν τα επιτόκια δανεισμού και οι δασμοί η Άντζυ έτρεξε να κάνει το όνειρο του Ελληναρά πραγματικότητα... Μετά άρχισαν να έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας...

«Βροχή» από ρουσφέτια το 2015 – Ντροπολογίες… μες στα βαθιά μεσάνυχτα!

Την απόλυτη ασυνέπεια Τσίπρα σε όσα καταδίκαζε την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση καταδεικνύει η «βροχή» άσχετων τροπολογιών, που ενσωματώθηκαν στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προπαραμονές Χριστουγέννων  για το σύμφωνο συμβίωσης και «διευθετούν» πάσης φύσεως ρουσφέτια και ρουσφετάκια.

ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ! Αυτός είναι ο εφοπλιστής που ερωτεύτηκε η Έλλη Στάη (φωτό)

Ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας είναι ο νέος έρωτας τηςΈλλης Στάη, καθώς είναι ζευγάρι με τον 76χρονο ισχυρό άνδρα της ελληνικής ναυτιλίας.

Η πιο hot ανασκόπηση – Τα καλύτερα γυμνά του 2015 (ΦΩΤΟ)

Ανασκόπηση s@xy φωτογραφιών για το 2015! Θηλυκά που μας ξετρέλαναν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν και θα έχουμε μια «καυτή» χρονιά! Σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές.

Μαφιόζικο χτύπημα στο Γκάζι: «Είσαι ο Βαγγέλης;» ρώτησε ο άγνωστος και πυροβόλησε τον ειδικό φρουρό στο πόδι

Ενα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι, όταν άγνωστος πυροβόλησε στο πόδι ειδικό φρουρό.

Ελληνίδα τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» στην πίστα με το κόκκινο… εσώρουχο της (ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια διαθέτει αναλογίες μοντέλου και για αυτό φροντίζει να μας επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της με τα ανάλογα ρούχα.

Σοκ με τον «Τζιχάντι junior» -Είναι το παιδί Βρετανής που πήγε στη Συρία και παντρεύτηκε τζιχαντιστή; [εικόνες]

Στο παγκόσμιο επίκεντρο έχει τεθεί το μικρό αγόρι που εμφανίζεται στο τελευταίο βίντεο του ISIS να απειλεί ότι οι τζιχαντιστές θα σκοτώσουν όλους τους απίστους.

Σύμφωνα με την Telegraph οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν το μικρό αγόρι είναι ο γιος μιας φανατικής Βρετανίδας που συνδέεται με τους δολοφόνους του Λι Ρίγκμπι.

Αυτή είναι η πρόταση Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό, την οποία περιφέρει ψάχνοντας κορόιδα: Περικοπές σε όλες τις συντάξεις και αυξημένα όρια ηλικίας

Ο υπ. Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει από το πρωί διαδοχικές επαφές, αρχικά με τους πολιτικούς αρχηγούς και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τους παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.

Με λίστες και χωρίς τη Vodafone οι εκλογές της ΝΔ την Κυριακή

Χωρίς τη Vodafone θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.

Η Συγγρού έχει καταρτίσει ήδη τις λίστες με τους 404.000 πολίτες που προσήλθαν στο πρώτο γύρο και πάνω σε αυτές θα πραγματοποιηθεί η όλη διαδικασία.

Επιχείρηση Καστελόριζο από την Τουρκία που αλωνίζει με την Αθήνα να σιωπά

Θα απαντήσει κάποιος στις απαράδεκτες τουρκικές NOTAM,με τις οποίες η Άγκυρα αμφισβητεί τα πάντα στο Αιγαίο;

48 ώρες και πλέον ώρες μετά από την δημοσιοποίηση των τουρκικών ισχυρισμών , η Αθήνα επιμένει σε μια ανεξήγητη σιωπή.

Handelsblatt: Τα capital control έγιναν κατάρα για τις ελληνικές τράπεζες

Η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt του Ντίσελντορφ δημοσιεύει ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου περιγράφεται η εικόνα βαθιάς δυσπιστίας των Ελλήνων καταθετών απέναντι στις τράπεζες και επισημαίνει ότι τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα βρίσκονται μέσα σε ένα φαύλο κύκλο.