05 Ιανουαρίου 2016

Θα πεάξει Σταυρό στην πισίνα του Φλαμπουράρη ο Αλέξης... θα βουτήξει να τον πιάσει ο Φίλης

Ούτως ή άλλως και να αδειάσει η πισίνα απ' τη βουτιά του μόσχου, θα την ξαναγεμίσουν αφού ο Φλαμπουράρης δεν πληρώνει νερό

Δεν θα πάει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, λόγω της έντονης διαφωνίας που έχει εκφράσει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης

Συγκλονίζει ο ιερέας που θα τελέσει τους εορτασμούς για τα Θεοφάνεια στη Σμύρνη – ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά μετά την μικρασιατική καταστροφή του 1922 θα πραγματοποιηθεί επίσημα στη Σμύρνη τελετή Θεοφανείων στην προκυμαία με την άδεια των τουρκικών αρχών.

ΓΙΑ ΤΟ Π@ΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Οι στρατιωτικοί θα βγαίνουν στην… αναφορά στο υπουργείο Οικονομικών!

Πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για τις μετακινήσεις των Στρατιωτικών ζήτησε το υπουργείο Οικονομικών (πλήρη και σαφή αιτιολογία της μετακίνησης αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό έγγραφο),δείχνοντας πως τελικά λίγο λίγο αναλαμβάνει ρόλο… Αρχιστράτηγου αφού καθώς φαίνεται δεν πιστεύει πως η Ηγεσία των ΕΔμπορεί να ελέγξει τα του οίκου της.

Απολύεται «κοπανατζής» υπάλληλος από τη Βουλή

Κατείχε θέση επιμελητή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και απουσίαζε αδικαιολόγητα από την υπηρεσία του από τις 6 Οκτωβρίου 2014

Μας τρολάρουν και τα Σκόπια: Κοινές περιπολίες Ούγγρων, Σέρβων και Κροατών στα σύνορα με την Ελλάδα

Η υπό παραίτηση κυβέρνηση της γειτονικής χώρας σχηματίζει κλοιό κατά των προσφύγων, οι οποίοι εγκλωβίζονται στο ελληνικό έδαφος – Σλοβενία, Σλοβακία και Τσεχία ετοιμάζονται να ενισχύσουν, με τη σειρά τους, τις περιπολίες των Σκοπιανών

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ξέσπασε σε δάκρυα ο πατέρας του 10χρονου που κάηκε στη φωτιά από τη ξυλόσομπα - Video

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στα χέρια νοσηλεύεται ο 10χρονος που έζησε τον πύρινο εφιάλτη στο σπίτι του πατέρα του στο χωριό Κρούστα στην Κρήτη, το περασμένο Σάββατο.

Σφοδρή επίθεση του Σεραφείμ στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ενόψει της γιορτής των Θεοφανείων.  “Ανακάλεσε την κρατική τηλεόραση που επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της γης την τελετή των Θεοφανείων στο πρώτο λιμάνι της χώρας" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο STAR.

Ο Κατρούγκαλος πλακώθηκε με Καμπουράκη-Τρέμη - ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθα με παράπονο. Εσείς ενήμερος και έγκυρος δημοσιογράφος λέτε τερατολογίες» είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του MEGA, Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο πατέρας της 4χρονης στον Μιχελογιαννάκη: Γιατί δεν έγινε ΕΔΕ; - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 4χρονης που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Γιατί ο υπουργός Υγείας δεν έχει διατάξει ΕΔΕ και το μαθαίνω από την τηλεόραση;» ρώτησε ο κ. Παρασχάκης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην τηλεοραση του ΣΚΑΪ.

ΠΙΝΑΚΑΣ! Ο Βρούτσης αποκαλύπτει τα ψέματα της Γεροβασίλη σχετικά με τις συντάξεις

Aποδομώντας τις απίστευτες δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη ο Γιάννης Βρούτσης με ένα tweet  και τη δημοσίευση ενός πίνακα, επισημαίνει ότι οι αριθμοί που επικαλείται είναι ψευδείς και ανυπόστατοι, και έχουν στόχο να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ! Εχασε στοίχημα για τον Φαν Χάαλ και ήπιε τα ούρα του (VIDEO)

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την... πάτησε!Εβαλε στοίχημα για τον Λουίς Φαν Χάαλ και το έχασε. Το τίμημα προκαλεί ανακάτεμα...

Αηδία! Ηπιε τα ούρα του...

ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΟΥΝ! Τον χαβά της η κυβέρνηση για τις συντάξεις: Μετά το 2018 αυξήσεις!

Με τα γνωστά non-paper δίνει γραμμή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε όσα την βολεύει - Τι λέει για τους παλιούς συνταξιούχους και τι απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως «οι νέοι πληρώνουν τους παλιούς»
Με τα γνωστά non-paper η κυβέρνηση συνεχίζει τον... χαβά της με το θέμα των συντάξεων και δίνει γραμμή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε όσα την βολεύουν και ρίχνοντας όλη την ευθύνη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ'ΤΑΝ :Ρ - O μπάρμαν που σαρώνει στο facebook ξεπερνώντας τα 45 εκατ. views!

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε έναν μπαρτέντερ από ένα γερμανικό μπαρ, ο οποίος σαρώνει στο facebook για την απίστευτη τεχνική του! Το βίντεο ανέβηκε παραμονή Χριστουγέννων και έχει γίνει viral ξεπερνώντας τα 45 εκατ. views.

Τα ψέματα και οι γελοιότητες του «αριστερού» Κατρούγκαλου!

Θάνος Οικονομόπουλος

Το ασφαλιστικό, είναι ένα μείζον εθνικό πρόβλημα σωρευμένο επί 10ετίες, που διαχρονικά και διακομματικά καμιά κυβέρνηση δεν θέλησε (δεν τόλμησε...) να το αντιμετωπίσει με ρεαλισμό και γενναιότητα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επερχόμενες γενιές.

Κόλαφος το άρθρο του Guardian για την Ελλάδα – Έρχονται κοινωνικές αναταραχές – Γιατί αποκαλούν τον Τσίπρα “πανούργο διπλωμάτη”

- Η μελλοντική σταθερότητα της Ελλάδας εξαρτάται από ανθρώπους, για τους οποίους οι αριθμοί “δεν είναι κάτι το αφηρημένο”, αλλά πραγματικοί.
- “Όπως μια οδύσσεια δίχως τέλος, η μεγάλη οικονομική κρίση της Ελλάδας συνεχίζεται...”.
- Φόβοι για κοινωνικές αναταραχές λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
- “Τα πιο δύσκολα, πολλοί θα συμφωνήσουν, δεν έχουν έρθει ακόμα, ακόμα κι αν οι Έλληνες κοιτάζουν απευθείας στην άβυσσο και αποδέχονται ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στους περιορισμούς του να είσαι μέλος της ευρωζώνης”.

Τρεις μάρτυρες κατέθεσαν για το θάνατο του Καρέλι

Με την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε η δίκη για το θάνατο του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, το Μάρτιο του 2014. Κατά τη σημερινή δεύτερη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην περιοχή της Φωκίδας κι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου.

Αυτές είναι οι περισσότερο και λιγότερο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες [λίστες]

H αυστραλιανή Qantas θεωρείται και φέτος η πιο ασφαλής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καταλαμβάνει την κορυφαία θέση, στη λίστα που καταρτίζει κάθε έτος η AirlineRatings.com. Η ιστοσελίδα αξιολόγησε...

«Στοπ» στη λήψη φωτογραφιών στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Αρχικά ήταν αδύνατη η λήψη φωτογραφιών στους χώρους υποδοχής και ελέγχου, όμως η απαγόρευση επεκτάθηκε για λόγους ασφαλείας, παρά την υποβάθμιση του επιπέδου τρομοκρατικού συναγερμού στο δεύτερο επίπεδο

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΚΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΩΖΕΙ! Xωρίς παιδίατρο και πάλι το Νοσοκομείο Λαμίας! Κινδυνευούν ζωές παιδιών...

Ένα ακόμη 48ωρο δεν θα λειτουργήσει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας...

Έτσι λοιπόν, σήμερα και αύριο (Τρίτη, Τετάρτη, 5 - 6/01/2016) αν αρρωστήσει κάποιο παιδί στην περιοχή θα πρέπει να μεταφερθεί στη... Λάρισα!

Τι λέει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία σπάνια εμφάνισή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μίλησε για τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη και για την εκλογική «μάχη» για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Αριστεράντζες και ρουσφέτια του Πάκη οι «εκλεκτοί» του Βούτση για το νέο ΕΣΡ

Σε λίστα προσώπων που μπορούν να συγκεντρώσουν την έγκριση των 4/5 της Βουλής φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης για την συγκρότηση του Εθνικού Τηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ).

Κάηκε ολοσχερώς η θαλαμηγός του πρώην προέδρου της Γαλατασαράι

Η 52 μέτρων θαλαμηγός, ονόματι «Barbie», που ανήκει στον πρώην πρόεδρο της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα Φανή Γραμματικόγιαννη, κάηκε ολοσχερώς από άγνωστη, μέχρι τώρα, αιτία

Καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός: «Νιόπαντρη Κρητικοπούλα αυνανιζόταν για μένα»!

«Όταν την ανακάλυψε ο άντρας της…».

Ένα απίστευτο περιστατικό με μια θαυμάστριά του εξομολογήθηκε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU.

Αλλάζει ο περιοδικός πίνακας της Χημείας - Προστίθενται 4 νέα στοιχεία

Τα βιβλία Χημείας σε όλο τον κόσμο φαίνεται ότι θα πρέπει να αλλάξουν: η Διεθνής Ένωση Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (IUPAC) αναγνώρισε και επίσημα τέσσερα νέα χημικά στοιχεία, με τα οποία συμπληρώνεται η έβδομη γραμμή του Περιοδικού Πίνακα.

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Με περίεργη αναφορά προσπαθούν να εξαιρέσουν τους υπαλλήλους της Βουλής

- Μόλις στο τρίτο σημείο του νομοσχεδίου αναφέρεται στο καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής
- Με αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται οι υπάλληλοι της Βουλής να εξαιρεθούν από το νέο ασφαλιστικό
- Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως το ασφαλιστικό για εκείνους θα ρυθμιστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Βουλής
- Με ειδικό συνταξιοδοτικό τρόπο θα ρυθμιστεί το ασφαλιστικό για στρατιωτικούς και υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης

Τρανσέξουαλ κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη όταν ήταν άντρας

Η Davina Ayrton θα ήθελε να αφήσει πίσω της οτιδήποτε αφορά την προηγούμενη ταυτότητά της, ωστόσο το παρελθόν της ως «David» δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεφορτωθεί εύκολα

ΗΧΗΤΙΚΟ-Βρούτσης ξεβρακώνει Γεροβασίλη: Ψεύδή τα στοιχεία που έδωσε για τη μέση σύνταξη το 2010 και το 2015-Μόνο 11% οι μειώσεις συντάξεων την πενταετία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το θέμα του ασφαλιστικού, στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Συνελήφθη το λαμόγιο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα

Για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και απειλή, αστυνομικοί του Α.Τ. Συντάγματος συνέλαβαν τον πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, μετά από μήνυση του Προξένου του Πακιστάν στη χώρας μας.

ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ! Ισραηλινοί ανάγκασαν το πλήρωμα της Aegean να κατεβάσει δύο «Παλαιστίνιους τρομοκράτες» από πτήση Αθήνα-Τελ Αβίβ

Κάποιοι από τους επιβάτες χαρακτήρισαν δύο από τους συνεπιβάτες τους «τρομοκράτες» και απαίτησαν τον εξονυχιστικό έλεγχό τους - Τελικά οι επιβάτες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο και αναχώρησαν την επομένη με άλλη πτήση

Γιατί ο Κυριάκος εξέλαβε τη δήλωση Τζιτζικώστα σαν έμμεση στήριξή του;

Τη δήλωση που έκανε το μεσημέρι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, από τη Θεσσαλονίκη, για την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  στην ΕΡΤ3, κάνοντας λόγο...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! Γκουαρντιόλα: Πάω στην Αγγλία, αλλά...

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός προπονητής μάλιστα επιβεβαίωσε πως πρόθεσή του είναι να εργαστεί στην Αγγλία.

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο με τη δράση των ληστών με την "μπουλτόζα" στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει έναν από τους δράστες να γκρεμίζει την σιδερένια αυλόπορτα της μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών, στη Θεσσαλονίκη με μια μπουλντόζα που υπήρχε μέσα στο οικόπεδο της επιχείρησης.

ΠΑΨΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ! Πατούλης απαντά για το χρυσό σαλόνι: Είναι το σαλόνι μιας μεσοαστικής οικογένειας

Σε όσους σχολίασαν κακόβουλα με αφορμή τη δημοσίευση οικογενειακών του φωτογραφιών στο Facebook για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές, απαντά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης πάλι μέσω Facebook απάντησε:

Το λογιστικό τρικ στο ασφαλιστικό για το ψαλίδι στους ήδη συνταξιούχους

Μεγάλες μειώσεις στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, περικοπές στους δικαιούχους του ΕΚΑΣ από την 1η/1/2016, αυξήσεις εισφορών κατά 1,5% στην επικουρική ασφάλιση, ψαλίδι ως 15% στα νέα εφάπαξ, ελάχιστο ποσό μηνιαίας εισφοράς 117,20 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες, μαζικές ενοποιήσεις των Ταμείων κύριας ασφάλισης με ένταξή τους στο ΙΚΑ από φέτος και θέσπιση εθνικής σύνταξης 384 ευρώ που θα χορηγείται πλήρης όταν οι ασφαλισμένοι συμπληρώνουν το 67ο έτος (ή 40 έτη ασφάλισης στο 62ο έτος) προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η Κυριακή για τον Κυριάκο

** Με αιφνιδίασαν χθες. Είχα πάει στο Έμπασσυ με δυο φίλες μου για να δούμε το «Joy» (εντελώς αδιάφορη ταινία) κι εκεί που ανεβαίναμε στα σκαλοπάτια της εξόδου, με ερωτά η Ορσαλία στα καλά των καθουμένων, ποιόν θα ήθελα για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Εντελώς αφηρημένος απάντησα «τον Ευάγγελο Αβέρωφ». Καθώς απάντησα μεγαλοφώνως, μια θυμηδία απλώθηκε στους θεατές που εξέρχονταν του κινηματογράφου. Το εννοούσα όμως, με τον τρόπο που στην ερώτηση «για ποια γυναίκα θα άφηνες την εργένικη ζωή;» θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη «για την Κριστίν Λαγκάρντ».

Οι ρετρό αφίσες με τα 10 πιο αστεία στερεότυπα για τις φεμινίστριες [εικόνες]

Οταν δεν υπήρχε η τηλεόραση, οι αφίσες και οι εικονογραφήσεις των εφημερίδων, έσερναν στις σουφραζέτες τα εξ αμάξης. Προσέξτε στο άρθρο το αρχειακό υλικό που χρονολογείται πριν από το 1920. Τα στερεότυπα αυτά ισχύουν ακόμη.

Ο Έλληνας που αναζητά κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς

Ο Ματθαίος Μπογδάνος είναι συγγραφέας, βοηθός εισαγγελέα στο Μανχάταν και συνταγματάρχης στο Σώμα των Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα, κατάφερε να σώσει τους αρχαίους θησαυρούς του Εθνικού Μουσείου του Ιράκ, που είχαν λεηλατηθεί.

Η απάντηση των Εισαγγελέων στον Παπαγγελόπουλο

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή τη διάταξη που νομιμοποιεί τις λίστες φοροδιαφυγής.

Aπίστευτο βίντεο με ηλίθιους: Εκσκαφέας βυθίζει πλοίο πριν τον καταπιεί και τον ίδιο το νερό

Αυτά συμβαίνουν όταν τριτοκοσμικοί μαλ@κες παίζουν με εργαλεία του ανεπτυγμένου κόσμου

Μοιάζει με απόσπασμα από την ταινία «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» καθώς όσοι εμπλέκονται σ' αυτό το αστείο περιστατικό κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να «πνιγούν» σε μια κουταλιά νερού

Έξαλλο το παχύδερμο επειδή οι υπηρεσίες του υπουργείου ενημέρωσαν εκπαιδευτικούς για εκδήλωση κατά της αθεΐας

Χαρακτήρισε το συνέδριο εκδήλωση «αμφιλεγόμενου η μονόπλευρου χαρακτήρα» και επέπληξε την Γενική Διεύθυνση Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. που ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τη διεξαγωγή του

Όταν ο Ζιντάν ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα - ΒΙΝΤΕΟ

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ, ένα βίντεο κάνει πάταγο στο διαδίκτυο.

Μόνο το 10% των ανθρώπων μπορεί να βρει τι δείχνει η εικόνα - Εσύ μπορείς;

Υπάρχουν φωτογραφίες που ξεγελάνε τα μάτια μας. Η συγκεκριμένη όμως αποτελεί μία ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της. Όσο και αν την κοιτάζει, το 90% των ανθρώπων δεν μπορεί να καταλάβει τι απεικονίζει.

Πλέον μολύνουμε και... εκτός Γης -Ο διαστημικός σκουπιδότοπος γύρω από τον πλανήτη [βίντεο]

Οι άνθρωποι μολύνουν τον πλανήτη με σκουπίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, τα τελευταία 58 χρόνια η ρύπανση που προκαλεί το ανθρώπινο είδος έχει ξεπεράσει τα όρια της Γης.

To Facebook μπλόκαρε το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας -Επειδή είναι γυμνή

Οσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι κανόνες του Facebook περί γυμνού στις δημοσιεύσεις έφτασαν μέχρι και την απαγόρευση ανάρτησης φωτογραφίας της Μικρής Γοργόνας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μετά τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Κατρούγκαλος θα ενημερώσει και το λαό για το ασφαλιστικό-Την εκδήλωση θα οργανώσει ο Κορωνάκης

Μάλιστα θα το κάνει σε ανοικτή εκδήλωση, όπου θα ενημερώσει το λαό πόσο θα πετσοκόψει τις συντάξεις... Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος στα πρότυπα αυτής της εκδήλωσης:

Άτεκνη κληρονόμος φωτογραφίζεται να θηλάζει δύο μωρά

Για διαφημιστική καμπάνια ακριβού γυμναστηρίου η ζάμπλουτη κληρονόμος και μοντέλο προτάσσει το στήθος της

Η Lydia Hearst είναι η κληρονόμος του εκδοτικού οίκου και κολοσσού Hearst που ίδρυσε ο παππούς της και αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του διεθνούς τζετ σετ.

Η αληθινή ιστορία πίσω από την πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία στο Μάντσεστερ που έγινε viral

Η φωτογραφία που τράβηξε ένας νεαρός φωτογράφος στο Μάντσεστερ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μπορούσε να είναι μια τυπική φωτογραφία από ένα «όργιο» λόγω καταναλώσης αλκοόλ στη Βρετανία. Δύο άνδρες είναι ξαπλωμένοι στον δρόμο, τρεις αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον έναν από αυτούς και μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα παρακολουθεί τη σκηνή.

Ξεβράκωμα Κατρούγκαλου από ΝΔ για το Ασφαλιστικό: Οι 25 αποδείξεις της κωλοτούμπας του

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του υπουργού Εργασίας για το ασφαλιστικό εξαπέλυσε η γ.γ. Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.


ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΛΕΟΣ! ΚΛΑΙΜΕ! 50 λεπτά/ώρα η πολυδιαφημισμένη αποζημίωση στους στρατιωτικούς

Και ο Καμμένος έχει το θράσος να τη διαφημίζει!!

Πολύς ντόρος γίνεται με αφορμή ένα νέο έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που επιχειρεί να αποκαταστήσει την διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν τα Στελέχη του Στρατού,του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας κατά την εκτέλεση υπηρεσίας πέραν του θεσμοθετημενου ωραρίου.

Ενημέρωση από το ΥΠΕΞ για την τουρκική προκλητικότητα το ταχύτερο ζητά η Νέα Δημοκρατία

Επίσημη ενημέρωση από τον Υπουργό Εξωτερικών ζητεί – το ταχύτερο - η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.