07 Ιανουαρίου 2016

Δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ πόσο χρονών είναι η ΚΑΛΛΟΝΗ με πιο «καυτά» οπίσθια του διαδικτύου! (φωτο)

Κορμί που κόβει την ανάσα, αναλογίες μοντέλου, καλογυμνασμένα και ολοστρόγγυλα οπίσθια, γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά… Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της Λάουρα Γκόρντον η οποία έχει βαλθεί να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΙΚΙ ΣΥΡΙΖΑίε; Ξαδέρφη του Πολάκη που παίνρει χάπια η αναισθησιολόγος στα χέρια της οποίας πέθανε η 4χρονη-Τι λέει η ίδια-Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου που κάνει ότι δεν ξέρει πως είναι ξαδέρφη του

Μπορώ να κάνω εγχειρήσεις, λέει η γιατρός εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη - Επικαλείται γνωματεύσεις γιατρών και ψυχιάτρου ότι μπορεί πολύ καλά να ασκεί την επιστήμη της - «Το ότι χρειάζομαι αναλγητικά τι σχέση έχει με ναρκωτικά;»

Βίντεο από την επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι -Ηταν γνωστός στις αρχές ο δράστης

Την ημέρα συμπλήρωσης ενός χρόνου από την τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo, ένας άνδρας γνωστός στις αρχές, έπεσε νεκρός από σφαίρες των αστυνομικών, έξω από αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ορμπάν: Οι Ούγγροι δεν είναι πρόσφυγες, ούτε παράσιτα

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός έκανε «συστάσεις» στον Ντέβιντ Κάμερον, ώστε να διασφαλίσει τα δικαιώματα των 55.000 συμπατριωτών του που εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας σαν τον Παπανδρέου κορόιδεψε το λαό - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει ψέματα. Κάποτε πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία» ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο Ε και πρόσθεσε:

Μεϊμαράκης: Τρελαίνομαι από τη χαρά μου να ακούω μαρξιστή να μιλά για ιδιωτικοποιήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «υποκριτή και τυχοδιώκτη» τον Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν κάνει, δεν το έχει».

Έχει λιώσει στο γέλιο ο Άδωνι΄με το "αντίο" της Σαμίου στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Η Άντζυ Σαμίου μέσω του λογαριασμού της στο facebook εξέφρασε την αγανάκτηση και την απογοήτευση της απέναντι στην κυβέρνηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης που είναι λάτρης των social media δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

Συνέλαβαν ύποπτη τζιχαντίστρια στην Αλεξανδρούπολη

Στο τελωνείο των Κήπων κατα τον έλεγχο του διαβατηρίου της διακόπηκε προσωρινά το ταξίδι προς την Συρία της συζύγου του Αιγύπτιου επιχειρηματία η οποία έχοντας μαζί το τετράχρονο παιδί της σχεδίαζε, κατά δήλωσή της, να ενταχθεί στις γραμμές του Ισλαμικού Κράτους.

Κυβέρνηση Τσακ Νόρις: Η μεταρρύθμιση σώζει το ασφαλιστικό και δεν θίγει τις συντάξεις

Παραδέχονται μειώσεις για τους μελλοντικούς συνταξιούχους, αλλά σημειώνουν ότι η μεταρρύθμιση «έχει στόχο» να αποφευχθούν νέες οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις τα επόμενα χρόνια

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΔΙΑ, ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ.... ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ ψήφισαν 11 μειώσεις η 12η θα τους πειράξει;

- Αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό
- Χαμογελώντας ο υποστηρικτής των δολοφόνων της 17Ν, κ. Μανιός, είπε ότι δεν θα πειράξει κανέναν να ψηφιστεί μια ακόμα μείωση στις συντάξεις
- Είπε μάλιστα ότι οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πάλη για τον Τίμιο Σταυρό – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ξεχωριστός αγιασμός υδάτων πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Καστανιές Κιλκίς κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων.

Παραμύθιασμα Κατρούγκαλου σε 30 βουλευτές για το ασφαλιστικό στο Μαξίμου

Σύσκεψη αναφορικά με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό γίνεται επίσης μεταξύ των κ.κ. Σταθάκη, Τσακαλώτου και Δραγασάκη

Με 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις με ασφαλιστικό.

Και στην Ελβετία κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων από λάθρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών, που διαπράχθηκαν σε παρόμοιες συνθήκες με εκείνες στην Κολονία της Γερμανίας, καταγράφηκαν στη Ζυρίχη τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία της πόλης σε ένα δελτίο Τύπου.

Ο Τατσόπουλος για τους "μαλ@κες" του υπουργείου Οικονομικών

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε μέσω Facebook την οδηγία του υπουργείου Οικονομικών προς τους φορολογούμενους να κρατούν τις αποδείξεις για πέντε χρόνια.

Χιλιανή δημοσιογράφος μπαίνει στη θάλασσα και της φεύγει το μαγιό [βίντεο]

Η νεαρή Μπερναρντίτα Μίντλετον είναι δημοσιογράφος στην Κρατική τηλεόραση της Χιλής.

Στη πρωινή εκπομπή «Good Morning Everyone» χρειάστηκε να πάει στη θάλασσα για ρεπορτάζ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εξομολόγησή του για τη σχέση του με την γυναίκα του Μαρέβα

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν,Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Βαρουφάκης έγινε καρτούν και μιλάει για το... "ελεγχόμενο Grexit"

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης θέλοντας να ευχαριστήσει το αφιέρωμα που του έκανε το Jacobin Magazine έγραψε στο προσωπικό του ιστότοπο:” To Jacobin Magazine με τίμησε με μια έκδοση συνέντευξης που είχα παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και σκιτσογράφο Francisco de Zarate, συντάκτη της εφημερίδας της Αργεντινής Clarin, που εικονογραφήθηκε από τον Fernando Calvi. Ευχαριστώ Francisco, Fernando και Jacobin".

Η Ιρίνα Σάικ καλωσόρισε το 2016 - Ξετρέλανε τους άντρες στο instagram [εικόνα]

Η Ιρίνα Σάικ μπήκε στα πρώτα... άντα όμως αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει καθόλου την απίστευτη ομορφιά της.

Η ανακαίνιση των… 2 εκατομμυρίων ευρώ (ΦΩΤΟ)

Δύο εκατομμύρια ευρώ και κάτι ψιλά θα κοστίσει, και μάλιστα την ώρα που η χώρα βουλιάζει στην ύφεση, η ανακαίνιση διατηρητέου κτηρίου στην καρδιά του… χλιδάτου Κολωνακίου το οποίο ανήκει στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

Στην κοπή της πίτας βρήκε ευκαιρία ο Κοτζιάς για να βρίσει τους διπλωμάτες

Ο υπουργός Εξωτερικών «κατσάδιασε» ορισμένους στη... γωνία, που δεν έκαναν ησυχία, όταν μπήκε στην αίθουσα

Παρουσία πλήθους διπλωματών, υπηρεσιακών στελεχών του υπουργείου, καθώς και μελών των διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας σε ξένες χώρες, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο των Εξωτερικών, «πρωτοστατούντος» του Νίκου Κοτζιά.

Φωτογραφικά… ντοκουμέντα από το ρομαντικό ταξίδι Σακελλαρίδη – Τζίμα

Όπως είχε γίνει γνωστό στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα επέλεξαν το εξωτερικό για ρομαντικό ταξίδι.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας 15minutes.gr το ζεύγος εθεάθη νωρίς το μεσημέρι στην πτήση από Βελιγράδι για το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγγνώμη στη Ρωσία από την Google για το "μικρό θλιμμένο άλογο"... Λαβρόφ

Ένα λάθος στην μεταφραστική υπηρεσία της Google είχε ως αποτέλεσμα να αποδίδονται οι Ρώσοι πολίτες ως «κατακτητές» και ο Ρώσος διπλωμάτης ως «ένα μικρό θλιμμένο άλογο».

"Κεραυνοί" του Σεραφείμ κατά της ΕΡΤ και της κυβέρνησης

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και την ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κάνοντας καταγγέλλοντας "αθλιότητα και κατευθυνόμενη  παραπληροφόρηση". "Κάθε άνθρωπος με μέση αντίληψη αντιλαμβάνεται τί έγινε. Έγινε παραποίηση της πραγματικότητας" είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Συναίνεση για τη νέα σύνθεση του ΕΣΡ-Προς μη δημοσιοποίηση τα πόθεν έσχες των υπόχρεων, πλην των βουλευτών!

Κλίμα ευρύτατης συναίνεσης επικρατεί μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τη νέα σύνθεση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) -γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας εκ μέρους της κυβέρνησης, προκειμένου να ξεμπλοκάρει το ζήτημα της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες.

ΑΠΟΔΙΔΕΙΜ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Μεγάλη πτώση στις εξαγωγές τον Νοέμβριο

Μείωση 1,8% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς η πτώση των εισαγωγών ήταν μεγαλύτερης αξίας από την πτώση των εξαγωγών. Στο 11μηνο πέρυσι, το εμπορικό έλλειμμα εμφάνισε μείωση 14,6%.

Μαλέλης: «Ο Λάκης Λαζόπουλος χαραμίζει το ταλέντο του για κομματικές σκοπιμότητες»

«Όλα είναι θεϊκά επειδή άλλαξε ο πρωθυπουργός της χώρας»!

Ο Σταμάτης Μαλέλης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και άσκησε σκληρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο.

Εντόπισαν 16 υπόπτους για τις σεξιστικές επιθέσεις στην Κολωνία

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει εντοπίσει "δεκαέξι υπόπτους", ενώ 121 μηνύσεις έχουν υποβληθεί μετά τις δεκάδες επιθέσεις εναντίον γυναικώνπου σημειώθηκαν τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία(δυτική Γερμανία) και συγκλόνισαν βαθιά τη Γερμανία.

Το… «κρυφό» άρθρο του Ασφαλιστικού που θα τσεκουρώσει τις συντάξεις

Τι και αν διατείνεται συνεχώς ο υπουργός Εργασίας πως οι συντάξεις δεν θα μειωθούν παίζοντας καθημερινά με την λογική μας; Το νομοσχέδιο που είναι έτοιμο να κατατεθεί στη Βουλή και δείχνει να έχει και όλες τις «ευλογίες» των δανειστών αποδεικνύει πως ο κ. Κατρούγκαλος για ακόμη μια φορά ακολουθεί την πεπατημένη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Στα κάγκελα οι ελεύθεροι επαγγελματίες - "Διαστημικές" οι αυξήσεις στις εισφορές!

- Το «μάρμαρο», θα κληθούν να πληρώσουν ελεύθεροι επαγγελματίες με εισόδημα από 20.000 έως 70.000 ευρώ
- Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι σπρώχνει τους ελεύθερους επαγγελματίες στην εισφοροδιαφυγή και στη φοροδιαφυγή
- Σύμφωνα με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώνουν το 55% του εισοδήματος τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! Καμμένος: Ο Σεραφείμ αδικείται

«Αδικείται ο Σεραφείμ» είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς ανήμερα των Θεοφανείων.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Πριν & μετά τον πλαστικό: 10 σούπερ σταρ & ο... Πούτιν! [εικόνες]

Ποιες πλαστικές πέτυχαν και ποιες απέτυχαν παταγωδώς! Οι φωτογραφίες τα δείχουν όλα. Οι πλαστικοί χειρούργοι εξηγούν τι συνέβη...

1. Ρενέ Ζελβέγκερ (2008 και 2014)

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! Μουζάλας: Ένας στους δύο είναι πρόσφυγας - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι όσοι περνούν στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια είναι κατά 50% παράνομοι μετανάστες και κατά 50% πρόσφυγες εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι πριν  από δύο μήνες η αναλογία ήταν 80% πρόσφυγες και 20% παράνομοι μετανάστες.

Φορτσάκης: Διόρισαν 67χρονο σύμβουλο του Φίλη διευθυντή στη Σιβιτανίδειο

Εκτός από σύμβουλος του Νίκου Φίλη, ο κ. Δημήτρης Ζέρβας υπήρξε και διευθυντής του γραφείου του Αριστείδη Μπαλτά

Θέμα στη Βουλή έγινε ο διορισμός του συμβούλου του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, Δημητρίου Ζέρβα, στη θέση του διευθυντή της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Κρήτη: Ζωοκλέφτες κλέβουν πάντα το… ίδιο φορτηγό για τις επιδρομές τους

Το έχουν κλέψει δυο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα - Το όχημα που βρέθηκε εγκαταλειμμένο έχει υποστεί ζημιές από την μεταφορά ζώων που είχαν κλαπεί από μαντρί της περιοχής

ΣΤΑ 4 ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ! «Φρένο» έκπληξη για όσους θέλουν να ρυθμίσουν νέες οφειλές

Βασιλικότερος του βασιλέως αποδείχθηκε ο απελθών, πλέον, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Μπάκας, αφού σε μια από τις τελευταίες υπογραφές του φρόντισε να ανάψει «φωτιές» στους φορολογούμενους που είναι στη ρύθμιση των 100 δόσεων, αλλά σκέπτονται να εντάξουν και τις οφειλές του 2016 στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Ελληνας πανεπιστημιακός «άσος» στην πλαστογραφία

Στα χνάρια του μεγαλύτερου Αμερικανού απατεώνα Φρανκ Άμπιγκνεϊλ βάδισε με επιτυχία για 8 ολόκληρα χρόνια γνωστός Ελληνας καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος, πέραν του διδακτικού και συγγραφικού έργου του, διέπρεψε και στο επιστημονικό πεδίο της πλαστογραφίας!

Οι εργοδότες δέχονται αύξηση των εισφορών κατά 1%

Του σταλίνα ΣΥΡΙΖΑίου (απογοητευμένος κι αυτός με τον Αλέξη) και καταδικασμένου στην υπόθεση Ζαχόπουλου, Γιάννη Μακρυγιάννη

Η κυβέρνηση στο πλαίσιο του σχεδίου Κατρούγκαλου είχε προτείνει αύξηση 1,5% - Για κοινωνική ευθύνη διασφάλισης της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στην αρχική του τοποθέτηση

Οι θρυλικές ατάκες του Μάκη Ψωμιάδη που έγραψαν… ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πράξεις του και οι ατάκες του άφησαν για πάντα το στίγμα τους στη κοινή γνώμη. Για αρκετούς ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν ο «Μάκαρος», για άλλους ο «Big Mac» ενώ δεν ήσαν λίγοι εκείνοι που απέφευγαν να πουν το όνομα του.

«Μύρισε» ανασχηματισμός – Ποιος κορυφαίος υπουργός χάνει την καρέκλα του;

Τα σενάρια περί ανασχηματισμού που κυκλοφορούν – ίσως γίνει στο τέλος Μαρτίου – ήδη έκαναν ορισμένους υπουργούς να… ψάχνονται.

Ο υπουργός....

Η χρυσή άμαξα 24 καρατίων της βασίλισσας της Δανίας -Τη χρησιμοποιεί μία φορά το χρόνο [εικόνες]

Την παραμυθένια παράδοση της Δανίας τήρησε και φέτος η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας.

Η 75χρονη βγήκε από το παλάτι με την πολυτελή άμαξά της και διέσχισε την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έλευση της νέας χρονιάς. Η άμαξα είχε κατασκευαστεί το 1840 και είναι επενδυμένη με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Οι χορευτικές φιγούρες του ζεύγους Πατούλη σε μπαρ

Αδιαμφισβήτητα αυτή είναι η εβδομάδα τους! Ο λόγος για το ζεύγος Πατούλη που τώρα εντυπωσιάζει και με τις χορευτικές του φιγούρες!

ΦΩΤΟ-ΘΕΑ Πατούλαινα: Σιγά τον Βαρουφάκη... εδώ εγώ έχω τον Πατούλη

Τις πόρτες του σπιτιού της αλλά και την καρδιά της άνοιξε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη σε γνωστό περιοδικό.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη μίλησε για τον σύζυγο της και έσταζε… μέλι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του Down Town αν ο Γιώργος Πατούλης μοιάζει με τον Κλούνεϊ όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σχολίασε:

Ο Στέφεν Κάρι ντριμπλάρει πιο γρήγορα και από την... σκιά του! [βίντεο]

Αποτελεί τον πιο καυτό παίκτη μπάσκετ αυτή την στιγμή στον κόσμο. Ο Στέφεν Κάρι δίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και από μια φάση για εκπομπή με χάιλαϊτς. Αυτή τη φορά, «ζάλισε» τους πάντες στη διάρκεια της προθέρμανσης με τις ντρίμπλες του.

ΦΩΤΟ-Τσίρπας ΤΕΛΟΣ! Τον βρίζει και η Άντζυ...

Το ένα μετά το άλλο πηδάνε τα ποντίκια από το καράβι (των ΣΥΡΙΖΟ- ΑΝΕΛ) που βουλιάζει.

Η νέα σοβαρή απώλεια για το κυβερνητικό έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ είναι πως απέσυρε την εμπιστοσύνη της και η γνωστή αοιδός (“πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά”) Άντζι Σαμίου.

Κύκλοι Μητσοτάκη για τη δημοσκόπηση της Οpinion Poll: «Θα πέσει έξω όπως και στον πρώτο γύρο»

Η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη Αμφισβητεί τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Οpinion Poll που δίνουν προβάδισμα 52,5% στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ την Κυριακή.

ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Πάκης σε Μώραλη: Γι' αυτό δεν ήρθα στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ! Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα υποστηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη


Άμα ακούς ανθρώπους του "ιδιωτικού" τομέα να κατακρίνουν Κυριάκο για τις απολύσεις των καθαριστριών των 700€ για 4ωρη εργασία, το μόνο που σκέφτεσι είναι ότι τους νοιάζει να καβατζώσουν καμιά καρέκλα στο κόμμα... ΑΥΤΟ!

"Στις 10 Ιανουαρίου η Ν.Δ. βρίσκει την ταυτότητα και το δρόμο της με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη", αναφέρει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα σε ανακοίνωσή της για τις εκλογές του κόμματος την ερχόμενη Κυριακή, και συνεχίζει:

Συναγερμός στο Παρίσι – Νεκρός άγνωστος που επιχείρησε να εισβάλει με ψεύτικη ζώνη αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα

Ένας άγνωστος άνδρας που κρατούσε μαχαίρι, έπεσε νεκρός την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλλει σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις… γραβάτες του Αλέξη και την Ντόρα

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου ανάμεσα σε πολλά άλλα τον ρώτησαν για τις γραβάτες που δεν φοράει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΛΕΜΕ! ΥΠΟΙΚ τρελαίνει φορολογούμενους: Κρατήστε τις αποδείξεις για 5 χρόνια, μπορεί να σας γίνει έλεγχος

Για διάστημα τουλάχιστον 5 ετών θα πρέπει οι φορολογούμενοι να διακρατούν τους αποδείξεις των προηγούμενων ετών με βάση τις οποίες έχτισαν το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος.