09 Ιανουαρίου 2016

Βρε πώς άλλαξε η Θέλξη - Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας...

Μια εντελώς διαφορετική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει επιλέξει η Θέλξη, η οποία πλέον είναι μανούλα δύο πανέμορφων παιδιών.

Lady Gaga: Γυμνή selfie μετά από σ@ξ πάνω σε καμβά!

Η Lade Gaga με τον σύντροφό της, Taylor Kinney, πόζαραν γυμνοί λίγες στιγμές αφού έκαναν σ@ξ πάνω σε έναν καμβά. Η φωτογραφία έγινε δημοσιεύτηκε στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού V magazine's.

ΠΑΡΤΥ ΣΥΡΙΖΑ! Αποδοχές μαμούθ για συμβούλους και συνεργάτες υπουργών και υφυπουργών

- Υψηλές αποδοχές για τους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες μελών της κυβέρνησης προβλέπει το νέο ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο
- Κατατάσσονται στην ανώτατη βαθμίδα στην οποία αντιστοιχεί βασικός μισθός 2.154 ευρώ
- Περιορισμένες αυξήσεις για 310.000 μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους
- Θα καταβληθούν σε... τέσσερις δόσεις από το 2016 μέχρι το 2019

Το ΓΡΑΦΗΜΑ που δείχνει πότε είχαμε χούντα

Τα στοιχεία μάζεψαν οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙού και το γράφημα μιλάει από μόνο του:

Φαήλος: Ο «πολυπολιτισμός» σκόνταψε στην Κολωνία

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Οι μαζικοί βιασμοί και σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών στην Γερμανία τις προηγούμενες μέρες, με δράστες, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, μουσουλμάνους μετανάστες, αποκάλυψαν γι’ άλλη μια φορά το ψυχανώμαλο πρόσωπο των δήθεν «αντιρατσιστών» αριστερών.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! «Θα παρέχω τις υπηρεσίες μου αμισθί» λέει τώρα ο σύζυγος της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκε διευθυντής σε ΔΕΚΟ φάντασμα

Οτι θα παρέχει τις υπηρεσίες του αμισθί υποστηρίζει τώρα ο σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, Αργύρης Αργυρίου ο οποίος διορίστηκε διευθυντής στη «Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.).

BINTEO-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Σε άδειες καρέκλες μίλησε η Ζωή για το χρέος–Παρηγοριά η Ραχήλ και η selfie με τον καφετζή!

Με πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και selfie με την "κολλητή" της Ραχήλ Μαχήλ η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο πανεπιστήμιο Πειραιά, για το αγαπημένο της θέμα: το απεχθές και επονείδιστο χρέος.

Απίστευτο: Πέντε χιλιάρικα θα πληρώσει η Βουλή για…

Μπορεί ολόκληρη η χώρα να περνά περίοδο ακραίας λιτότητας και η κυβέρνηση να προαναγγέλλει περικοπές σε όλα τα κονδύλια, ωστόσο, στη Βουλή έχουν άλλη άποψη…

Γιατί «κατέβηκε» από το Facebook βίντεο με ζευγάρια να φιλιούνται

Εξαφανίστηκαν τα πλάνα με Εβραίους και Άραβες να φιλιούνται - Αποτελούσαν μέρος καμπάνιας μετά την απαγόρευση σχολικού βιβλίου για τη σχέση μίας Ισραηλινής με έναν Παλαιστίνιο

Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους του

«Πάντοτε θεωρούσαμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο είναι η απόδειξη» είπαν οι εργαζόμενοι

Ασυγκράτητος ο Μάνου Τσάο: Με σέξι «χάδια» αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Κλέλια Ρένεση [εικόνες]

Με αγκαλιές, παθιασμένα φιλιά και «χάδια» όλο πάθος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Κλέλια Ρένεση ο Μάνου Τσάο.

Video σοκ: Γιατρός ρίχνει νεκρό ασθενή του με μια γροθιά!

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου. Γιατρός ρίχνει νεκρό με μια γροθιά ασθενή που είχε πειράξει μια από τις νοσοκόμες!

Γαλλία: Η καταιγίδα δεν φόβισε 5χρονο για να σώσει τον πατέρα του

Για να σώσει τον πατέρα του που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ένας 5χρονος έφυγε με το ποδήλατό του, στη μέση της νύχτας και ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΝΟΜΙΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ; Ενταση στην Κολωνία μεταξύ ακροδεξιών και αριστερών

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεκάδες γυναίκες έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρες αραβικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής.

Χίουγκο Ντίξον: Πονηρό το σχέδιο του Τσίπρα για το ασφαλιστικό

Πονηρό χαρακτήρισε ο αρθρογράφος του Reuters Χιούγκο Ντίξον το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα για το ασφαλιστικό καθώς όπως εξήγησε σε συνέντευξη του δεν κόβει τώρα τις συντάξεις αλλά μεταθέτει τις περικοπές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Πούτιν ήθελε αγώνα τζούντο με αθλήτρια αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σότσι βρέθηκε για χειμερινές διακοπές ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου είπε να δοκιμάσει τις τεχνικές του στο αγαπημένο του τζούντο. Ωστόσο, όπως φάνηκε, βρήκε... την δασκάλα του!

Πόρτα από τη Μέρκελ στους μετανάστες – Αλλάζει το νόμο για το άσυλο για γρήγορη απέλαση όσων παρανομούν

- Στη δίνη των επιθέσεων που έγιναν στην Πρωτοχρονιά στην Κολωνία η Γερμανία
- Πιο αυστηρά μέτρα για τις απελάσεις πρότεινε η Άνγκελα Μέρκελ
- Πρότεινε να αυστηροποιηθεί ο νόμος για να μη δίνεται άσυλο σε όσους έχουν καταδικαστεί
- Μέχρι σήμερα για να απελαθεί κάποιος πρέπει να έχει καταδικαστεί σε τουλάχιστον τρία χρόνια φυλάκισης
- Με τα νέα μέτρα θα μπορεί η Γερμανία να απελαύνει και εκείνους που είναι υπό επιτήρηση

Αμερικανός αξιωματούχος: Ελάχιστοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στη Συρία έχουν στόχο το Ισλαμικό Κράτος

Μόλις το ένα τρίτο των αεροπορικών επιδρομών που κάνει η Ρωσία στη Συρία έχουν στόχο το Ισλαμικό Κράτος, την ώρα που οι ανακριβείς επιθέσεις της Μόσχας αναγκάζουν τον κόσμο να φύγει, τροφοδοτώντας την ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση.

Ποιοι ΟΝΝΕΔίτες και νεολαίοι τάσσονται στο πλευρό του Μεϊμαράκη και του Μητσοτάκη

της Άντζελας Πεΐτση

Έρχονται να καταρρίψουν το μύθο πως οι νέοι αποστρέφονται την πολιτική. Το αντίθετο.

Σε αυτή λοιπόν, τη παρατεταμένη προεκλογική περίοδο της Νέας Δημοκρατίας σημαντικό ρόλο στο επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διαδραμάτισε, η νεολαία της Θεσσαλονίκης.

Νότια Κορέα: "Μαϊμού" το βίντεο του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας πιστεύουν ότι το νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πιονγκγιάνγκ και υποτίθεται ότι δείχνει μια δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου υποβρύχιας εκτόξευσης (ΒΠΥΕ) είναι κατασκευασμένο. Την είδηση μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ! Πρωτοχρονιά με... σουβλάκια για τον Κώστα Καραμανλή στην Αράχωβα!

Η Αράχωβα ήταν ο τελευταίος σταθμός του Κώστα Καραμανλή και της οικογένειάς του κατά την περίοδο των εορτών. Ο πρώην πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγό του, Νατάσα και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Αράχωβα, όπου θαύμασαν τη φύση.

Βουλευτές του Ποταμιού σε ρόλο «δημοσκόπων»- Μοίραζαν ερωτηματολόγια στον κόσμο [εικόνες]

Με ένα ερωτηματολόγιο στο χέρι, βουλευτές του Ποταμιού θέλησαν να μάθουν ποια θεωρεί ο κόσμος ότι είναι τα προβλήματα του Δημοσίου.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ; Ο Χίτλερ ήθελε να κρυφτεί στη Σάμο - Δεν αυτοκτόνησε, μέσω Ελλάδας και Ισπανίας έφυγε για Αργεντινή

- Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε αλλά κατάφερε να διαφύγει από το Βερολίνο
- Ομάδα ερευνητών της CIA απέκτησε πρόσβαση σε απόρρητα αρχεία του FBI
- Αναφέρουν πως ο ναζιστής ηγέτης διέφυγε στα Κανάρια Νησιά και έζησε στην Τενερίφη της Ισπανίας!
- Σύμφωνα με μαρτυρία Έλληνα οικοδόμου, τον Μάιο του ’45 είχε περάσει και από την Ελλάδα!
- Το πτώμα που είχαν βρεί οι Σοβιετικοί ήταν κοντύτερο και ανήκε σε σωσία του

Σοκ στα Τρίκαλα: Ζώο μουσουλμάνος υποχρέωνε την 4χρονη ανιψιά του σε στοματικό έρωτα

Ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να διανοηθεί τα όσα έκανε ένας νεαρός στα Τρίκαλα στην ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών ανιψιά του, όταν η μητέρα της (και αδελφή του) την άφησε για να την προσέχει! Και η ίδια διαπίστωσε με αηδία και οργή ότι ο 23χρονος αδερφός της υποχρέωνε το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι να του κάνει... στοματικό έρωτα!

ΚΛΑΙΩ! Έρευνα για τα χημικά αλλά όχι για το μπαγλάρωμα στους συνταξιούχους-ΓΑΔΑ: Τα ΜΑΤ είχαν εντολές μόνο για ξύλο

Τη διενέργεια έρευνας διέταξε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, για τη χρήση χημικών στη συγκέντρωση της Παρασκευής για το Ασφαλιστικό.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ! «Ισως και εγώ να ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή»

Στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, τονίζοντας πως ίσως και αυτός να ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση «αδειάζει» τον Αθανασίου για τον Σημίτη: ΟΚ Είμαστε ΠΑΣΟΚοι αλλά μην το φωνάζουμε κιόλας!

Τον Νάσο Αθανασίου «άδειασε» η κυβέρνηση, μετά από τη δήλωσή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση.

Βίντεο-σοκ: Άνδρας πυροβολεί εξ επαφής 11 φορές αστυνομικό στη Φιλαδέλφεια

«Το έκανα για τον Αλλάχ», ομολόγησε ο ντυμένος στα λευκά άνδρας που «άδειασε» το όπλο του πάνω στον αστυνομικό

Πίστη στο Ισλαμικό Κράτος είχε ορκιστεί ένας o άνδρας που τραυμάτισε σοβαρά έναν αστυνομικό ο οποίος επέβαινε στο περιπολικό του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ-Κουκούλωσαν την κλοπή ναρκωτικών που παραδέχεται η ξαδέρφη Πολάκη

Τα θέματα είναι δύο:
1. Η κλοπή ναρκωτικών, η οποία είναι πασιφανής, την παραδέχεται και η ίδια η ξαδέρφη Πολάκη και κουκουλώθηκε. Και φυσικά για το κουκούλωμα, δεν φταίει το νοσοκομείο, τα πειθαρχικά κ.λπ αλλά το όνομά της: ΠΟΛΑΚΗ...

"Πινόκιο" οι Ερντογάν-Νταβούτογλου! Ψεύτικη η ...επίθεση τζιχαντιστών κατά Τούρκων στο Ιράκ!

Εξευτελισμός για τους Ερντογάν-Νταβούτογλου από τον ιρακινό στρατό. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιρακινή τηλεόραση η Βαγδάτη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση από τους τζιχαντιστές και συνεπώς σε καμία απολύτως…μάχη δεν ενεπλάκησαν.

OTAN TA'ΛΕΓΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΕΛΑΓΑΤΕ! «Κληρώνει» δώρα με τις αποδείξεις -Ακίνητα, αυτοκίνητα ή ταξίδια για όσους ξεπεράσουν το όριο

Στο εξής, το αφορολόγητο που προκύπτει από τις αποδείξεις θα «χτίζεται» με τη χρήση «πλαστικού» χρήματος. Οσοι όμως ξεπεράσουν το απαιτούμενο όριο θα έχουν και τα... τυχερά τους.

Η στιγμή της πρόσκρουσης του πλοίου στη Χαλκίδα – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη στιγμή που το φορτηγό πλοίο «Όλγα» προσκρούει κατά τη διάρκεια χειρισμών διέλευσης της γέφυρας του Πορθμού Ευρίπου στη Χαλκίδα.

«Θα αναβιώσουμε την ελληνική ταυτότητα της Σμύρνης»

«Παλαιότερα όταν κάναμε μία λειτουργία στο ναό της Αγίας Φωτεινής, καλούσαμε την αστυνομία. Δεχόμασταν απειλητικά τηλεφωνήματα, που ευτυχώς αποδεικνύονταν φάρσες, όμως σε κάθε περίπτωση θέλαμε να νιώθουμε ασφάλεια. Όλα αυτά έχουν αλλάξει και οι Τούρκοι δείχνουν να αποδέχονται ότι ένα κομμάτι από την ταυτότητα αυτής της πόλης είναι ελληνικό»…

Ο Γκουζμάν την «πάτησε» επειδή ήθελε να γίνει η ζωή του ταινία -Ετσι έπιασαν τον βαρόνο ναρκωτικών

Κατάφερε να αποδράσει από φυλακή υψίστης ασφαλείας. Επί έξι μήνες ήταν φυγάς, με τις αρχές να αδυνατούν να τον συλλάβουν. Και τελικά ο Χοακίν Γκουζμάν την... πάτησε εξαιτίας του ναρκισσισμού του.

Πώς βίαζαν τα τουρκοζώα τις Ελληνοκύπριες - "Συγγνώμη Μαρία, συγγνώμη Άννα…"

Γ. Καλλινίκου

«Επιάσαν με εμένα κι άλλες κορούδες και μας πήραν στα χωράφια θεοσκότεινα. Έφευγε ο ένας κι ερχόταν ο άλλος κι εγώ να αιμορραγώ, να παρακαλώ το Θεό να με βοηθήσει, να φωνάζω, ένα μωρό 14 χρόνων». Σαρανταένα χρόνια μετά η Μαρία καλείται να αντικρίσει ξανά μπροστά της τον εφιάλτη. Τον χειρότερο που μπορεί να ζήσει ένα κοριτσάκι στην αγνή ηλικία των 14 χρόνων.

Το σοκ της Ιστορίας

Παύλος Παπαδόπουλος

Στις 28 Οκτωβρίου 2015, αργά το απόγευμα, σε έναν μεγάλο ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό που υποστηρίζει θερμά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακούμε διηγήσεις για την Κατοχή και την Αντίσταση. Λόγω της εθνικής επετείου, ένας εκφωνητής έχει πάρει το ύφος «βαρύτονου» της ασπρόμαυρης ΥΕΝΕΔ και προσπαθεί να φτιάξει «αριστερή ατμόσφαιρα» μέσα από τη διήγηση της Αντίστασης κατά των Γερμανών που θα οδηγούσε στο… «όραμα για τη Λαοκρατία». Θα μπορούσε να ήταν μια «κόκκινη ΥΕΝΕΔ» του 1945 αν δεν ήταν ένα ιδιωτικό ραδιόφωνο του 2015 εμπλεκόμενο σε πολλά πολιτικά «deals».

Η νέα «Μπριζίτ Μπαρντό» είναι από την Αυστραλία (ΦΩΤΟ)

Είναι ανερχόμενη και αναμένεται να γράψει ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ και όχι μόνο… Οι φωτογραφίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα δείχνουν του λόγου το αληθές. Ωστόσο, η τελευταία φωτογράφηση της Simone Holtznagel που έγινε γνωστή από το αυστραλέζικο Next Top Model, χτύπησε… κόκκινο.

Πως βγήκαν οι φράσεις: «Όποιον πάρει ο Χάρος» ή «Πάμε σαν τους στραβούς στον Άδη»;

Φράσεις μακάβριες και απόκοσμες αλλά συχνές στο λεξιλόγιο μας. Πολλοί θεωρούν πως «απλά βγήκαν» ή πως τις είπε κάποιος και έμειναν. Ίσως να ναι κι έτσι. Όμως μια μικρή αναζήτηση στην ελληνική λαογραφία θα αποδείξει πως τίποτα τελικά δεν έχει βγει στην τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ! Κορυφή του παγόβουνου ο διορισμός του συζύγου Καφαντάρη σε ΔΕΚΟ-«φάντασμα»

Σε 12 μήνες διόρισαν συζύγους, ξαδέλφια, ανίψια και κομματικούς φίλους - Δείτε τη λίστα της οικογενειοκρατίας και της κομματοκρατίας - «Πυρ ομαδόν» από την αντιπολίτευση

Πολιτικό και κοινωνικό σάλο έχει προκαλέσει το νέο κρούσμα νεποτισμού εκ μέρους της κυβέρνησης με την τοποθέτηση του κ. Αργύρη Αργυρού, συζύγου της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, σε κρατική εταιρεία «φάντασμα».

ΤΑΪΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΣΑΝΟ! Παπαδημούλης και καλά «καρφώνει» την κυβέρνηση για το σύζυγο της Καφαντάρη

Ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις η επιλογή του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη ως επικεφαλής της ΔΕΚΟ-«φάντασμα», «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.», της εταιρείας, δηλαδή, που είχε αποφασιστεί την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο να συμμετέχει στην κατασκευή του ακυρωθέντος έργου μεταφοράς φυσικού αερίου από την Ρωσία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.

ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΣΟΚΙΛΑ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσουμε συγνώμη από τον Σημίτη για το ασφαλιστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο Νάσος Αθανασίου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως το κόμμα του θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από  Σημίτη και Γιαννίτση για το ασφαλιστικό, καθώς το 2001 είχαν σωστά εκτιμήσει την κατάσταση που επικρατούσε στον ασφαλιστικό τομέα.

Ο Τσίπρας και οι «καταληψίες» του ΠΑΜΕ

Με ένα όχι και τόσο ασυνήθιστο τρικ οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατάφεραν να πραγματοποιήσουν για αρκετή ώρα εικονική κατάληψη (ή πολιορκία, πείτε το όπως θέλετε) του Μεγάρου Μαξίμου. Και ξέρετε πώς;

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη

Για ένδειξη σεβασμού στον Μάκη Ψωμιάδη και την οικογένειά του κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφασή της να στείλει στεφάνι στην κηδεία του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας, η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Βίντεο από πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας

Ένα βίντεο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Βόρεια Κορέα που υποτίθεται ότι καταγράφει μια νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, που εκτοξεύθηκε από υποβρύχιο.

Μητσοτάκης: O ΣΥΡΙΖΑ θα ανησυχεί πολύ αν εκλεγώ πρόεδρος-Θα σκουπίσω τους Παπαμιμίκους

- Μία ημέρα έμεινε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλει μεγάλες αλλαγές στην οργανωτική δομή αλλά και στα πρόσωπα
- Κάνει λόγο για έκτακτο συνέδριο που θα επιλέξει το νέο γραμματέα του κόμματος
- "Υπάρχουν μια σειρά από στελέχη που δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς κάνουν"
- "Την επόμενη μέρα ό, τι έχει ειπωθεί ξεχνιέται" λέει για τις... προεκλογικές κόντρες αλλά ρίχνει και πάλι "καρφιά" εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
- "Εγώ από 15 χρονών είμαι στη Νέα Δημοκρατία κι έχω δώσει τις μάχες μου"

Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση των τζιχαντιστών στην Αίγυπτο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και το βίντεο από την επίθεση των δύο τζιχαντιστών στο ξενοδοχείο «Bella Vista» της Αιγύπτου. Νεκρός έπεσε από τις σφαίρες των ανδρών ασφαλείας ο ένας δράστης ενώ ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.

ΦΩΤΟ-Χθες απεργούσαν οι υπάλληλοι της ΥΠΑ... ε, δείτε τι έγινε το βράδυ

Βγήκαν δύο αποφάσεις με τις οποίες τους δίνουν....

ΦΩΤΟ-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ: Τι ζητούσε η τρόικα απ' τον Βρούτση και τι έκανε ο Κατρούγκαλος

Με ένα tweet αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης τι ζητούσε η τρόικα όσον αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές και ο ίδιος απέρριψε:

Δραματική προσγείωση Airbus στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη δραματική προσγείωση ενός Airbus 380 της Emirates στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή το έργο του πιλότου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως, όπως...

Την γκάφα των αιώνων έκανε το ΝΑΤΟ

Αμερικανικός πύραυλος Hellfire εξελιγμένης τεχνολογίας προοριζόμενος για γυμνάσια του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη στάλθηκε το 2014 κατά λάθος στην Κούβα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αμερικανική γκάφα στην ιστορία των “λαθεμένων αποστολών”, παραδέχτηκε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Έγραψε ιστορία ο Διαμαντίδης - 7ος σκόρερ στην Euroleague

Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χρειαζόταν μόλις τέσσερις πόντους για να ξεπεράσει τον...