12 Ιανουαρίου 2016

Διέρρευσε γυμνή φωτογραφία από το κινητό πασίγνωστου πληθωρικού μοντέλου (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, καθώς έχει την… πολυτέλεια να διαθέτει πλούσιες αναλογίες σε όλο της το σώμα που προκαλούν πανικό, κάνοντας τα αρσενικά να παραμιλούν και να μην ξέρουν τί να πρωτοθαυμάσουν πάνω της.

ΦΩΤΟ-Μαλ@κες ΝΔίτες αντί να ψηφίσετε να εκσυγχρονιστεί το κόμμα βγάλατε... Κυριάκο

Τι είπατε;
Ναι ρε με μπλοκ σημειώσεων...

Ελληνικός Χρυσός: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα με όρους εντυπώσεων

Η Ελληνικός Χρυσός απάντησε στην κυβέρνηση με μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως «οι περιβαλλοντικοί όροι για εμάς δεν είναι ζήτημα υποχρέωσης αλλά ζήτημα ζωής. Και για τις αρχές τις εταιρίας μας και για το καλό του τόπου».

Έναρξη Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο ΑΠΘ- Σύναξη ετοιμάζει ο Άνθιμος

Επίσημη πρώτη για το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών τον ερχόμενο Οκτώβριο, καθώς έλαβε τελικά το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Παιδείας, η πρόταση για λειτουργία, για πρώτη φορά, τετραετούς προγράμματος Μουσουλμανικών Σπουδών εντός του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκτακτο διάγγελμα Μέρκελ-Η TUI καλεί τους πελάτες της να ακυρώσουν τα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη

«Οι τρομοκράτες είναι εχθροί όλων των ελεύθερων ανθρώπων», δήλωσε σε έκτακτο διάγγελμά της η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στην σημερινή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον οκτώ Γερμανοί υπήκοοι.

Με ντουντούκες περίμεναν τον Λιάκο φοιτητές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Διαμαρτυρίες προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία Αντώνη Λιάκο - Αναβάλλεται η έναρξη του διαλόγου

Παρέμβαση του Τσίπρα για τις Σκουριές ζητά ο Μητσοτάκης: "Τι θα πάει να πει στο Νταβός με κλειστές τις Σκουριές;"

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στις Σκουριές ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γαλλία: «Ζούγκλα» το Καλαί, στους 4.000 έφτασαν οι λάθρο

Η γαλλική κυβέρνηση δημιούργησε νέο χώρο, μεταφέροντας 125 λευκά κοντέινερς, καθένα εκ των οποίων θα φιλοξενεί τρία άτομα

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; Ο εργοδότης μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικτυακές επικοινωνίες των υπαλλήλων του


Δηλ. θα πληρώνω εγώ τον Ελληναρά δημόσιο υπάλληλο για να κ@λοβαράει στο Facebook από τη δουλειά του;

Ένας εργοδότης έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τις διαδικτυακές επικοινωνίες των υπαλλήλων του εν ώρα εργασίας, αποφάνθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), απορρίπτοντας την προσφυγή ενός Ρουμάνου που απολύθηκε επειδή συνομιλούσε διαδικτυακά.

ΕΠΟΣ! Απίστευτο: Ελληνας διαιτητής αρχίζει και βρίζει ανάμεσα στους παίκτες [βίντεο]

Εχουμε δει παίκτες να βρίζουν διαιτητή, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε Ελληνα διαιτητή έξαλλο να βρίζει αυτός!

Το κορυφαίο σκηνικό με πρωταγωνιστή διαιτητή είναι κι επίσημα γεγονός καθώς εξελίχθηκε σε παιχνίδι Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με τον ρέφερι Γιάννη Σωσώνη να μην... αντέχει και να ξεσπά σε «γαλλικά».

«Παραδέχεται» η κυβέρνηση το δημοσιονομικό κενό

Έμμεση επιβεβαίωση από Κατρούγκαλο στην Wall Street Journal για τη δημοσιονομική «τρύπα» - Νέα μέτρα για την τριετία 2016-18 αξιώνουν οι δανειστές - Η ελληνική οικονομία και κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα, λέει κυβερνητικό στέλεχος

Αφού είδε Σαμαρά και Καραμανλή, ο Κυριάκος θα συναντήσει Ντόρα και Τζιτζικώστα

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα δει στις 10 την κυρία Μπακογιάννη και στις 11 τον κ. Τζιτζικώστα

Αφού είδε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή,ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον συνυποψήφιό του στον πρώτο γύρο των εκλογών για της ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΝΤΑΞ'! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Aλητεία made in ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σκουρλέτης απαντά με πρόστιμα 2 εκατ. ευρώ (!) στην Eldorado Gold!

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.734.300 ευρώ για 21 παραβάσεις της νομοθεσίας, οι οποίες ελέγχθηκαν και διαπιστώθηκαν την περίοδο 2012-14 ενέκριναν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης, ύστερα από εισηγήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος (Επιθεώρηση Βορείου Ελλάδος).

Βόμβες μολότοφ στα γραφεία της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι σε σταθμευμένα αυτοκίνητα της ΔΕΗ που βρίσκονται έξω από το κτίριο που είναι τα γραφεία της στην οδό Χαλκοκονδύλη στο κέντρο της Αθήνας.

Ποια είναι τα 4 πανελλαδικά κανάλια στα οποία… τραβάει την πρίζα ο Παππάς;

«Τόσες ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα θα είναι οι τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν» σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο οποίος αποκάλυψε ότι οι άδειες πανελλαδικής εμβέλειας «θα είναι κάτω από πέντε»!

Τρεις διορισμοί νέων ανθρώπων από τον Κυριάκο

[Ο Μπεκίρης προφανώς είναι παλιός φίλος του Κυριάκου αφού ήταν ένας από τους 4-5 (θυμάμαι και Γαλαμάτη μαζί τους) που μαζί του είχαν ζητήσει από το 2006 την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (να αντιμετωπίζονται οι κλέφτες υπουργοί όπως οι απλοί πολίτες) αλλά οι υπόλοιποι τους έγραψαν κανονικά αφού τότε κολυμπούσαν μέσα σε ένα κόσμο ευδαιμονίας]

Γενικό διευθυντή, διευθυντή στο γραφείο του προέδρου καθώς και διευθυντή στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας όρισε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Βασίλης Σπανάκης αναλαμβάνει γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ

Στο όνομα του Βασίλη Σπανάκη καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νευραλγική θέση του γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Επικαιροποίηση των ερωτήσεων και των απαντήσεων για τα capital controls

Τι επιτρέπεται και τι όχι στις αναλήψεις μετρητών - Τι ισχύει με τη χρήση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτα σε Ελλάδα, εξωτερικό αλλά και internet - Τι ισχύει με τη μεταφορά κεφαλαίων

Πήραν… σηκωτό έναν θαυμαστή του Ρονάλντο που ήθελε αυτόγραφο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το… λάθος να πλησιάσει επικίνδυνα τη λιμουζίνα του Πορτογάλου σούπερ σταρ για να πάρει αυτόγραφο, κατά την αποχώρησή του από το γκαλά της FIFA για τη «Χρυσή Μπάλα». Αμέσως επενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του άσου της Ρεάλ και τον πήραν… σηκωτό.

Οι Λεβέντηδες ενημερώνουν και για ακραία μεταβολή του καιρού

Μπορεί ο Γιάννης Καλλιάνος να ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πια μετεωρολόγος. Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ενημέρωσε τους πολίτες για την ακραία μεταβολή του καιρού.

Μετακομίζει ο Μεϊμαράκης από τη Βουλή λόγω Κυριάκου

Η μετακίνηση προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής που θέλει τα γραφεία των πρώην προέδρων να στεγάζονται εκτός βουλευτηρίου, ωστόσο, έχει την σύμφωνη γνώμη και του κ. Μεϊμαράκη

Γερμανία: "Πρώτα έρχονταν οικογένειες ενώ τώρα το 95% των λάθρο είναι άνδρες-Ωραιοποιούμε περιστατικά βίας για να εμφανίζονται ωραία στατιστικά"

Η αστυνομία παραδέχεται ότι δε μπορεί να τους συλλάβει - «Ο κανόνας μας είναι, καλύτερα να τους αφήνουμε να φύγουν», λέει αξιωματικός

Την αδυναμία των γερμανικών αρχών να συλλάβουν τους πρόσφυγες που βρίσκονται πίσω από τα δραματικά περιστατικά σεξουαλικής βίας, τα οποία σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παραδέχθηκε Γερμανός αστυνομικός μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

Κομισιόν προς Άγκυρα: Κάντε περισσότερα με τους πρόσφυγες - Στην Ελλάδα φτάνουν 2.000-3.000 κάθε μέρα

Ο Φρανς Τίμερμανς καλεί την τουρκική κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών - Δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα τρία δισ. ευρώ προς την Τουρκία

Bίντεο-σοκ: Δείτε πώς ένας οδοκαθαριστής γλίτωσε παρά τρίχα από βέβαιο θάνατο

Όταν δεν είναι η... ώρα σου για να πεθάνεις τότε όλο το Σύμπαν και οι νόμοι της Φυσικής συνωμοτούν για να σε κρατήσουν στη ζωή

Το περιστατικό που βλέπουμε στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας συνέβη στην πόλη Chuzhou στην Ανατολική Κίνα.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ 2016! Έκκληση ΣΕΒ στην κυβέρνηση για να μην χαθεί η επένδυση στις Σκουριές

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, κάλεσε την κυβέρνηση να συζητήσει εποικοδομητικά με την Eldorado Gold

Την αντίδραση του ΣΕΒ προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της Eldorado Gold ότι εγκαταλείπει την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής, λόγω της στάσης της κυβέρνησης.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)! Δικαίωση Βαγγέλη Μαρινάκη από το Διοικητικό Εφετείο

Εκδόθηκε απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο, το οποίο με προσωρινή του διαταγή διατάσσει τη μη εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μητσοτάκης: Κίνηση «έκπληξη» ανανέωσης του κόμματος! (ΦΩΤΟ)

Ήδη ο νέος πρόεδρος έχει ξεκινήσει τις κινήσεις ανανέωσης της ΝΔ

Συγκεκριμένα, όπως θα διαπιστώσει κανείς βλέποντας τα δελτία τύπου που στέλνει το κόμμα στους διαπιστευμένους συντάκτες διαπιστώνει ότι το παλιό λογότυπο δίνει τη σκυτάλη σε ένα σύγχρονο νέο που έχει σαφώς καλύτερη αισθητική!

Η φωτογραφία της χρονιάς στο ποδόσφαιρο – Η Αντονέλα Μέσι... μήλον της έριδος [εικόνες]

Η χθεσινή εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» μας επιφύλασσε τελικά μια ξεχωριστή στιγμή.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Μέσι και Νεϊμάρ σε μια φωτογραφία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Ο Πατούλης πάει στα δικαστήρια τους «Ράδιο Αρβύλα» - Η οργισμένη απάντηση του

Οργισμένος είναι ο Γιώργος Πατούλης μετά το σκετς των «Ράδιο Αρβύλα» για τον ίδιο και την σύζυγο του στο οποίο σατίρισαν την πρόσφατη οικογενειακή φωτογράφιση στο σπίτι τους.

Ο μαγικός κόσμος του NBA δεν είναι πάντα... μαγικός [βίντεο]

Είναι ο μαγικός κόσμος του NBA. Αλλά και σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν... γκάφες και απρόοπτα.

Και το γέλιο είναι άφθονο.

Βελτιωτική προσφορά ζητήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ

Την κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για την πώληση του 67% του ΟΛΠ  ζήτησε το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων από την κινεζική Cosco.

Μια γειτονιά της Αθήνας στις δημοφιλέστερες του κόσμου για το 2016

Το Condé Nast Traveller παρουσιάζει τις δημοφιλέστερες γειτονιές του κόσμου για το 2016 βάση των στοιχείων της πλατφόρμας του Airbnb. Η κορυφαία γειτονιά ειναι η περιοχή Τσούο Κου στην Οζάκα με άνοδο 7.471%. Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από το Banglampoo στην Μπανγκόκ, το Brickfields στην Κουάλα Λουμπούρ, το Capucins στο Μπορντό και μια γειτονιά της Αθήνας.

Καμία ιδιοκτησία της Μονής Βατοπεδίου στη Λίμνη Βιστωνίδα αποφάσισε το Εφετείο Θράκης

Σε τελεσίδικη απόφαση έφτασε η πολύκροτη υπόθεση των διεκδικήσεων της Μονής Βατοπεδίου για τη Λίμνη Βιστωνίδα, μετά από 12 και πλέον χρόνια.

Εισαγγελέας... ψάχνει για την Porsche με τις κλεμμένες πινακίδες του Μηλιώνη

Διατάχθηκε έρευνα με αφορμή την αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» για το πολυτελές αυτοκίνητο του βασικού κατηγορουμένου στη δίκη για το σκάνδαλο Energa – Hellas Power, το οποίο φέρει κλεμμένες πινακίδες

Γερμανοί οι 9 στους 11 νεκρούς στην Πόλη-Σύρος τζιχαντιστής ο βομβιστής λέει ο Ερντογάν

Σοκαριστικές οι εικόνες από τον τόπο του μακελειού - Τουρίστες τα θύματα - Αυτόπτης μάρτυρας είδε καμικάζι με εκρηκτικά - Ισλαμικό Κράτος «βλέπουν» πίσω από την επίθεση οι αρχές

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 15 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε στις 10:20 το πρωί στο κέντρο της πιο τουριστικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης, κοντά στην Αγιά Σοφιά, στην πλατεία Σουλταναχμέτ.

Τι «έκρυψε»στο ράφι της βιβλιοθήκης του ο Καραμανλής - ΦΩΤΟ

Στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στη βουλή έγινε η συνάντηση του με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν πως η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ μια πιο προσεκτική ματιά σε μια από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει κάτι ακόμη.

Βρείτε τον ελεύθερο σκοπευτή που σας σημαδεύει με το όπλο του -Η τέχνη του καμουφλάζ [εικόνες]

Το 2010, ο Σάιμον Μένερ είχε μια ιδέα και την μετέφερε στον γερμανικό στρατό. Τους ρώτησε αν τους ενδιέφερε η δημιουργία εικόνων στις οποίες οι στρατιώτες ήταν καμουφλαρισμένοι. Η απάντηση ήταν καταφατική.

Η φωτογραφία του Μητσοτάκη για την ενότητα στη ΝΔ

Ένα κολάζ με τις φωτογραφίες του από τις συναντήσεις που είχε με τους...

Άδωνις: Γι' αυτό ο Μητσοτάκης κέρδισε τον Μεϊμαράκη

«Η ΝΔ χρειάζεται να κάνει μια δημιουργική ανανέωση προσώπων και προσωπικά δεν βάζω ηλικιακό κριτήριο. Όσοι έχουν αξία πρέπει να έχουν ρόλο. Και θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε νέους ανθρώπους», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην ερώτηση αν ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές προσώπων στο κόμμα.

ΝΔ για Eldorado Gold: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα

Με τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eldorado Gold κ. Paul Wright, θα συναντηθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση  με την οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι...

Eπερώτηση στη Βουλή για τον… «μεγαλοκαρχαρία» του Καμμένου

Με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς, προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ζητά να μάθει αν ισχύουν τα όσα παραθέτει στην ανακοίνωσή της η WWF Ελλάς για τον συγκεκριμένο καρχαρία, με τον οποίο φωτογραφήθηκε ο υπουργός κ. Καμμένος.

Πρόστιμο στο MEGA για την «ψεύτικη» φωτογραφία

Οι ισχυρισμοί τους δεν εισακούστηκαν και η «καμπάνα» έπεσε βαριά στο MEGA μετά από απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Έτσι το κανάλι της Μεσογείων πρέπει να πληρώσει 20.000 ευρώ για τη φωτογραφία που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της 29ης Ιουνίου 2015 και στην οποία εικονιζόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα να προστατεύει με το σώμα της ένα άλλο πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά από μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών.

Πάγκαλος ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ: Ο Μητσοτάκης είναι για τη ΝΔ ό,τι ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ

«Αν κάνει πράξη όσα λέει, θα λυθούν τα εκσυγχρονιστικά προβλήματα της Ελλάδας» λέει ο πρώην υπουργός

Για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μάλιστα έβαλε στο «τραπέζι» και τον ρόλο που θα διαδραματίσει ο Κώστας Καραμανλής σχετικά με το... μέλλον του Βαγγέλη Μειμαράκη.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ! Η χειραψία του Άδωνι με τον Βορίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού, συναντήθηκαν τυχαία ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι δυο τους αντάλλαξαν σε μία τυπική χειραψία επιβεβαιώνοντας τα σενάρια ότι η σχέση τους παραμένει ψυχρή. 

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος "υπερασπιστής" του Μητσοτάκη

Την εκλογή του νέου Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας ειδική αναφορά στις «προληπτικές επιθέσεις» που δέχεται. Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook.

Με αστυνομική στολή ξανά η φρουρά της Βουλής

Επτά μήνες μετά την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για «κοστουμάτους» αστυνομικούς εντός και εκτός Κοινοβουλίου

Κομισιόν μετά την απόφαση της Eldorado Gold: Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί

«Ουδέν σχόλιο» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold να αναστείλει μεγάλο μέρος της κατασκευής και ανάπτυξης ορυχείων στην Ελλάδα.

Ξεκ@λάκης (γραμματέας ΠΑΣΟΚ): Η Δεξιά πάντα θα είναι Δεξιά

Με αφορμή την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, εκτίμησε ότι είναι αφέλεια να πιστέψει κανείς ότι η Νέα Δημοκρατία, με την προϊστορία της και τα χαρακτηριστικά που τη διέπουν από την ίδρυσή της, μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου.

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Σαμαρά - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Σκυλακάκης: Βλέπουμε θετικά την εκλογή του Μητσοτάκη

Να θυμίσω μόνο ότι το λαμόγιο έφυγε από τη ΝΔ με την Ντόρα αλλά κράτησε τη θέση του ευρωβουλευτή για να τσεπώσει το 1 εκ ευρώ της θητείας του... αυτό, για να ξέρουν όποιοι διαννοηθούν να τον φέρουν πίσω πόσο κράξιμο θα φάνε

Την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο Ο πρόεδρος της Δράσης, Θοδωρής Σκυλακάκης, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook αναφερόμενος στη συνέντευξη.