15 Ιανουαρίου 2016

Όργια σε ριάλιτι στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γυμνό reality με τίτλο "Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα" γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η τοποθεσία ήταν στα ανοικτά της Λήμνου

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ ! Η ΕΥΠ φρουρούσε και το Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Αμέσως, μόλις πληροφορήθηκε ο Α. Τσίπρας ότι ο Λαφαζάνης θα εισέβαλε στο Νομισματοκοπείο για να σηκώσει τα δις των συναλλαγματικών αποθεμάτων, έδωσε εντολή να φρουρείται από την ΕΥΠ. Αλλά δεν έμεινε εκεί:

Πόσους τηλεθεατές προσελκύουν οι σειρές του Netflix;

Αν και το Netflix είναι σφίγγα όσον αφορά στις επιδόσεις των παραγωγών του, τρίτες πηγές αναλαμβάνουν να λύσουν το... μυστήριο

Υπάρχει ένα πεδίο όπου το Netflix είναι τόσο μυστικοπαθές όσο ο διαβόητος Φρανκ Άντεργουντ - ένα από τα δημιουργήματά του. Αυτό είναι οι τηλεθεάσεις των παραγωγών που προβάλλονται στην πλατφόρμα του.

Η φωτογραφία που σαρώνει στα social media - Εσείς τι βλέπετε;

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι πρόκειται για μια «άσεμνη» φωτογραφία, αλλά όταν τη δεις πιο προσεκτικά θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει έναν...

Απίστευτο βίντεο: Τύχη βουνό για οδηγό φορτηγού που γλιτώνει από θαύμα

Ένας φορτηγατζής σταματά στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να κάνει κάποιον έλεγχο στο αυτοκίνητό του, όταν ένα άλλο φορτηγό περνά τόσο κοντά δίπλα του που είναι πραγματικό θαύμα το πως κατάφερε να επιζήσει

Η αλήθεια: Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει με τις τιμές του πετρελαίου που διεθνώς πέφτουν, ενώ οι μειώσεις στην αντλία βενζίνης είναι πολύ μικρές. Η αλήθεια βρίσκεται...

Ο Πίτερ Σπίγκελ για το πολιτικό σκηνικό και την εκλογή Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, τα σενάρια περί Grexit και την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Star ο δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ.

Μετά το τρολάρισμα απ' τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη γελοιότητα περί φρούρησης του Νομισματοκοπείου μετά από εντολή Τσίπρα


«Γελοιότητες» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα στο σάιτ του Κούλογλου για το Νομισματοκοπείο

Η Κουμουνδούρου επιτίθεται στη ΝΔ, «αδειάζοντας» ωστόσο τον ευρωβουλευτή της

«Κόντρα» μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα tvxs του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου.

ΕΣΠΡΕΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ! Ελσίνκι: Οι Φινλανδές πληρώνουν 20 ευρώ για αγοραίο έρωτα με νεαρούς πρόσφυγες

Σε έξαρση βρίσκεται ο αγοραίος έρωτας στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας όπου σύμφωνα με εφημερίδα της χώρας, μεγάλες σε ηλικία γυναίκες καταφεύγουν σε νεαρούς μετανάστες για να βρουν ερωτική συντροφιά

Γιώργος Μηλιώτης: Ο Ελληνας υποψήφιος για το Οσκαρ Σκηνοθεσίας -Ποιος είναι [εικόνες]

Μετα απο τόσα χρόνια συμμετοχής και βραβεία στα Όσκαρ, αισθάνεται ιδιαίτερα βολικά, στη σημαντική γιορτή του κινηματογράφου.

Ο ελληνικής καταγωγής ομογενής από την Αυστραλία Γιώργος Μιλιώτης ή George Miller, είναι και πάλι υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ.

Έντονη αντίδραση των Ευρωβουλευτών της ΝΔ με επικεφαλής τον Κεφαλογιάννη για τα Σκόπια

Επιστολή με την εντονότατη αντίδραση όλων των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στάλθηκε προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και προς τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ για την πρωτοβουλία της Ευρωβουλευτού της Κροατίας Marijana Petir να προχωρήσει στη δημιουργία ανεπίσημης Ομάδας Φιλίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το όνομα «Φίλοι της Μακεδονίας».

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ! Γυναίκα έδειρε άντρα οδηγό στη Λάρισα!

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας. Γυναίκα φέρεται να επιτέθηκε σε οδηγό που μάλιστα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του και να τον χαστούκισε επειδή αρνούνταν να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που εμπόδιζε την κυκλοφορία!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :))) Το "ευχαριστώ" του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν στο ξεκίνημά του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν είναι μόνο ο Ράμσεϊ είναι και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η γκαντεμιά που χτύπησε τον κόσμο!

Το σκοράρισμα του Ράμσεϊ της Αρσεναλ έχει "ταυτιστεί" με το θάνατο διάσημων προσωπικοτήτων, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός υπέυθυνος για τα δεινά του κόσμου όλου. Ο Ράμσεϊ ...μοιράζεται τη δύσκολη και καταστροφική δουλειά με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που δείχνει να έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της της τελευταίες ημέρες...

Σταμάτη: Ο ΓΑΠ εκβίαζε τον Άκη και ζητούσε 3 εκ €

Οι καταγγελίες αυτές έγιναν από την κυρία Σταμάτη το 2013, την περίοδο που νοσηλευόταν στο Δαφνί και αφορούν σε αφηγήσεις- εκμυστηρεύσεις του συζύγου της και τηλεφωνικά ακούσματά της - Σύμφωνα με αυτές, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από τον Τσοχατζόπουλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, άνω των 3 εκ. ευρώ, απειλώντας ότι εάν δεν του το δώσει μπορεί να «εμπλακεί»

Κοινοτικά κονδύλια, αύξηση στα φέσια του δημοσίου και αύξηση ΦΠΑ «φούσκωσαν» τα έσοδα του 2015

Με υπέρβαση εισπράξεων που οφείλεται σε υπερ-είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, αλλά και σε επιβολή παλαιών και νέων φόρων, «έκλεισε» (σε ταμειακή βάση) το 2015, κάτι που δίνει «φτερά» στο οικονομικό επιτελείο εν όψει της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Γελάει και η Ζωή με τα καραγκιοζιλίκια Αλέξη! "Κατάντια του Τσίπρα τα περί φρούρησης του Νομισματοκοπείου"

Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το δημοσίευμα που είδε το "φως" της δημοσιότητας, σχετικά με τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου, μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα, που φοβόταν πιθανή... εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη!

Κοζάνη: "Δε θα τον συγχωρήσω που σκότωσε την Ανθή! Έκλεισε δύο σπίτια"-"Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου"

- Ο πατέρας του συζυγοκτόνου της Κοζάνης λέει ότι δε θα συγχωρήσει το γιο του για το έγκλημα της Ανθής Λινάρδου που συγκλόνισε τη χώρα
- "Έκλεισε δύο σπίτια" λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live
- Μετανιωμένος δηλώνει ο σύζυγος μέσω του δικηγόρου του
- "Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου" λέει η μητέρα του

Αυτός είναι ο νέος Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ... τον επέλεξε η τρόϊκα

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών γνωστοποιεί ότι στη θέση του νέου Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τοποθετήθηκε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Χρήστου.

##ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ##Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση γυναίκας από το Βατερό Κοζάνης


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τον συναγερμό που σήμανε στις αρχές για τον εντοπισμό της, η ίδια επικοινώνησε με την οικογένειά της και ενημέρωσε τους δικούς της ανθρώπους ότι είναι καλά στην υγεία της.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα εξαφάνιση γυναικάς από το Βατερό Κοζάνης.

Στους δρόμους οι αγρότες για το ασφαλιστικό-Ξύλο στον Προμαχώνα-Μπλόκα στην Αργολίδα

Πάνω από 500 τρακτέρ στις Σέρρες και 600 στην Καρδίτσα - Ενταση με ΜΑΤ στον Προμαχώνα - Κινητοποιήσεις στην Αργολίδα - Σε εγρήγορση βρίσκονται και οι αγρότες-κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλία

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο προσφύγων σε πισίνα λόγω καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση

Η απαγόρευση αφορά σε όλους τους άρρενες αιτούντες άσυλο - Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η καταπάτηση των γερμανικών πολιτισμικών αξιών συνιστά μια «κόκκινη γραμμή»

Σ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ :)) «Θα βάλουν φόρο στις πόρτες και στα παράθυρα»!

Σε μια από τις διδαχές του ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει μεταξύ άλλων για το χρέος : «Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»!

Λάκης, το ζόρι του να κακογερνάς

Διάβασα το άρθρο του Λαζόπουλου. Ενα 24ωρο μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Λαζόπουλος του προσωπικού του Τσαντιριού έγραψε το άρθρο. Μελετήστε τα τοξικά του! Τελικά υπάρχει μεγαλύτερο δράμα από το να γερνάς. Το να κακογερνάς

«Δόλωμα» για κυβερνοεπιθέσεις η Μπαρ Ρεφαέλι από Παλαιστίνιους χάκερς

Την καλλονή Μπαρ Ρεφαέλι χρησιμοποιούσε σαν «δόλωμα» μία ομάδα χάκερς από τη Λωρίδα της Γάζας για να πλήξει ηλεκτρονικούς λογαριασμούς Ισραηλινών, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής Haaretz.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ποιος γνωστός τραγουδιστής πήγε στον Ιερώνυμο για να πάρει την ευχή του - ΦΩΤΟ

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος για να πάρει την ευχή του.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΠΟΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ! Ο Μεϊμαράκης ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν: Μένω στρατιώτης στην παράταξη

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα που έδωσε για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Γράφει αναλυτικά ο υποψήφιος πρόεδρος:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΛΕΜΕ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! Οι τρεις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που συζήτησαν Τσίπρας - Κουτσούμπας

Μία επίσκεψη... ρουτίνας διήρκησε δύο ώρες, καθώς άνοιξε το... κεφάλαιο “αλλαγή του εκλογικού νόμου”. Ο λόγος για τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στο Μαξίμου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τρόμος στον «αέρα»: Αγνωστος βγάζει όπλο κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης [εικόνα & βίντεο]

H ζωντανή σύνδεση για τη μετάδοση του δελτίου πρόγνωσης του καιρού στη βόρεια Σερβία σημαδεύτηκε από ένα απρόσμενο περιστατικό που κατατρόμαξε όλους.

ΒΙΝΤΕΟ-Το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ το έπιασαν με τη μίζα στο χέρι και κατηγορεί τον αγρότη!

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η απολογία του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος κατηγορείται πως είχε ζητήσει μίζα από επιχειρηματία - αγρότη από τη Θήβα.

Δείτε βίντεο: Διαρροή αερίου προκαλεί έκρηξη στο Μεξικό

Σε καφετέρια στην Πόλη του Μεξικού - Τουλάχιστον οκτώ τραυματίες - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή παγιδευμένους

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στην Πόλη του Μεξικού, ύστερα από διαρροή αερίου σε καφετέρια.

ΜΠΑ; ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ; Απαγόρευσαν σε αθλητή να φορέσει περιβραχιόνιο υπέρ των ομοφυλοφίλων

Μα εμείς ακούγαμε ότι επιτρέπονται σε όλη την Ευρώπη και μόνο η Ελλάδα ζει στο Μεσαίωνα...

Με στόχο να στηρίξει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ο Τόμπιας Κλάρκσον είχε ανακοινώσει ότι στα παιχνίδια της Εθνικής χάντμπολ της Σουηδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία θα φορέσει ένα περιβραχιόνιο στα χρώματα της σημαίας του «ουράνιου τόξου».

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΗ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Απολύθηκαν επτά υπάλληλοι της Βουλής λόγω πλαστών πτυχίων-Μια δεν είχε ούτε απολυτήριο Λυκείου!

Επτά εργαζόμενοι της Βουλής που είχαν πλαστά ή ανύπαρκτα πτυχία απολύθηκαν - Μια υπάλληλος διορίστηκε και μονιμοποιήθηκε στη Βουλή, με απολυτήριο Λυκείου που δεν ανήκε σε αυτήν

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 3,7% για ΝΔ-Μακράν δημοφιλέστερος ο Κυριάκος

Η αλλαγή που έφερε στη ΝΔ η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία αποτυπώνεται και δημοσκοπικά, στο πρώτο γκάλοπ που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τη νέα σελίδα που γράφτηκε την περασμένη Κυριακή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΣΙ ΗΡΘΑΝ 15.000 ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ! 14.000 πρόσφυγες έφτασαν στη Μυτιλήνη τον ΜΙΣΟ Ιανουάριο

Τα μποφόρ «ρυθμίζουν» τον αριθμό των αφίξεων μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο. Μηδενικές σχεδόν αφίξεις όταν φυσά και έως και 2.000 αφίξεις το 24ωρο όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ; Ξανά στο δρόμο οι επιστήμονες ελεύθεροι επαγγελματίες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό οι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Σοκ – Εταιρεία κατασκευάζει κούκλες ειδικά για παιδόφιλους

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει μια εταιρεία από την Ιαπωνία η οποία κατασκευάζει πλαστικές κούκλες ειδικά για παιδόφιλους.

Ο Shin Takagi είναι ο ιδιοκτήτης της ιαπωνικής εταιρείας σεξουαλικών βοηθημάτων Trottla και ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης κούκλας.

ΗΔΗ 5 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΕΒΡ-ΜΑΡΤ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ... ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ-ΙΣΑ: Ολιγωρία Υπουργείου στην αντιμετώπιση της γρίπης

Όχι μόνο δεν υπήρξαν φέτος εκστρατείες ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, αλλά η άθλια κατάσταση των δομών της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης θέτει σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων ασθενών

Μέχρι κι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κυβέρνησης για το ασφαλιστικό -«Μη βάζετε άλλους φόρους σε νέους επαγγελματίες!»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό ασκεί με ανακοίνωση της η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ζητά από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «να επανεξετάσει το θέμα και να μην προσθέσει και άλλους στον ήδη μεγάλο αριθμό των νέων που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα».

Στάσιμα τα έσοδα παρά τη φορολογική επιδρομή του 2015 και τα πανηγύρια ΣΥΡΙΖΑ

Η «βροχή» φόρων στα μέσα του 2015 και συγκεκριμένα η επιβολή εννέα σκληρών μέτρων που έπληξαν το σύνολο των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων το 2015 μόλις κατά 0,08% σε σχέση με το 2014.

Η ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Αναλυτικά παραδείγματα & πίνακες εισφορών που ονειρεύεται ο Κατρούγκαλος

Από 1.1.2017 οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι σύμφωνα με τις γενικές ή ειδικές ή καταστατικές διατάξεις, όπως ίσχυαν ως την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, υπάγονταν στην ασφάλιση του Ο.Α.Ε.Ε και του Ε.Τ.Α.Α. αντίστοιχα. καταβάλλουν, ανεξαρτήτως του χρόνου υπαγωγής στην κοινωνική ασφάλιση, μηνιαία ασφαλιστική εισφορά για τον κλάδο σύνταξης, ύψους 20% επί του μηνιαίου εισοδήματός τους. όπως αυτό καθορίζεται είτε με βάση το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα, από την ασκούμενη δραστηριότητά τους κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, είτε με βάση την καθαρή αξία των παρεχόμενων μηνιαίως

Ναι, ήταν πραξικόπημα

Τα όσα ζήσαμε το καλοκαίρι μέχρι τις 13 Ιουλίου είναι σίγουρο πως θα απασχολήσουν τους ιστορικούς ενώ εμείς δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Το πιο σκοτεινό σημείο εκείνων των ημερών είναι το σχεδιαζόμενο “πραξικόπημα” της Αριστερής Πλατφόρμας που πλέον είναι εκτός της πολιτικής ζωής. Τελικά τι έγινε εκείνες τις μέρες; Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αλλά μπορούμε να δούμε όσα ξέρουμε και μετά να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Αυτά που ξέρουμε:

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΊΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ!! Κλείνει το εργοστάσιο της Softex -Στο δρόμο 200 εργαζόμενοι

Καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας την απόφαση της πολυεθνικής Bolton Group να κλείσει οριστικά το εργοστάσιο της Softex (Αθηναϊκή Χαρτοποιία), με αποτέλεσμα την απόλυση των περίπου 200 εργαζομένων.

Τρίκαλα: Η αμίμητη αγγελία που κάνει θραύση στο facebook - Η γυναίκα και το λαγωνικό (Φωτό)!

Η αγγελία τοπικής εφημερίδας έγινε γρήγορα viral στο facebook με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως - Δείτε την επίμαχη εικόνα που σαρώνει στο διαδίκτυο...

Γελάει το Twitter με τα ένσημα του Σκουρλέτη

[Στη φώτο φαίνεται αριστερά την εποχή που κόλλαγε ένσημα-στη μέση ο Βούτσης που αντί να ασχολείται με το παιδί του (το οποίο κατέληξε κλέφτης στη φυλακή) έτρεχε στις πορείες-πίσω απ' τη ντουντούκα ο ψηλός με τη φαλάκρα είναι ο Φίλης, ενώ τη ντουντούκα κρατάει... ο σύντροφος Λάμπρου που δεν φαίνεται καλά]

Θίχτηκε ο Σκουρλέτης από την επίθεση Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε ότι κλείνει τις Σκουριές και δεν έχει ιδέα από ελεύθερη οικονομία αφού δεν έχει κολλήσει ποτέ του ένσημα.

Η απάντησή του ήταν ότι...

ΨΗΝΕΤΑΙ Η Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΕΜΕ! Νίκος Παππάς σε Καναδό πρέσβη: Καλωσορίζουμε τις καναδικές επενδύσεις

«Με την προϋπόθεση της από πλευράς τους αυστηρής τήρησης της νομιμότητας», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις ανακοινώσεις της καναδικής εταιρίας EldoradoGold για αναστολή εργασιών στις Σκουριές και απολύσεις 600 ατόμων

Φωτεινή Ψυχίδου: Σκληρή κριτική στους έντεχνους και ποιοτικούς (ξερνάω με τον όρο) και στον πρώην της Μπάμπη Στόκα

Σκληρή κριτική με ένα κείμενο κόλαφο που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook ασκεί η Φωτεινή Ψυχίδου στους έντεχνους και ποιοτικούς. Η δημοσιογράφος και σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά αναφέρει πως η “τέχνη δεν χρειάζεται την πρόθεση “εν” για να επιβεβαιωθεί” και κρίνει τα κακώς κείμενα των... ποιοτικών ερμηνευτών!

Γιούνκερ: «Πεπεισμένος» για την επανένωση της Κύπρου μέσα στο 2016

«Ελπίζω πράγματι να γίνει αυτό γιατί αγαπώ πολύ τους Κυπρίους», των οποίων οι κοινότητες, η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή, έχουν χωρίσει εδώ και 40 χρόνια, τόνισε

ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ! Οι Ρώσοι αρχίζουν να νοσταλγούν τον Στάλιν

Τι πιστεύουν οι Ρώσοι σήμερα για τον μπολσεβίκο που διαδέχθηκε τον Λένιν στο τιμόνι της χώρας;

Η ρωσική κοινή γνώμη βελτιώνει σταδιακά την άποψή της για τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, τον Σοβιετικό ηγέτη που κυβέρνησε την χώρα από το 1929 μέχρι το 1953 και διαδέχθηκε τον Λένιν, παρά το ότι ο τελευταίος σε γράμμα προς το Κομμουνιστικό Κόμμα, λίγο πριν τον θάνατό του («Διαθήκη του Λένιν»), είχε χαρακτηρίσει τον Στάλιν ως «δύστροπο απέναντι στους συντρόφους».

Κουμουτσάκος: Όσκαρ αποτυχημένης διαπραγμάτευσης στην κυβέρνηση

«Το όσκαρ της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης έχει ήδη απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα»,αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης που εξελίχθηκε σε άτακτη υποχώρηση.