17 Ιανουαρίου 2016

Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ! Γεροβασίλη: Δεν βάζουν οι κυβερνήσεις λουκέτα. Τσίπρας: Εμείς κλείσαμε τις Σκουριές.

Η Γεροβασίλη μάλωνε τους δημοσιογράφους στην ΕΡΤ επειδή της είπαν ότι η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στις Σκουριές.

Αμφίπολη: Δεν θέλει να βγει στη σύνταξη η Κατερίνα Περιστέρη - Οι εργασίες στο ταφικό μνημείο!

Στη δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει η Κατερίνα Περιστέρη, ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση για τη συνταξιοδότησή της...

Η παραγραφή δεν σώζει τον Γιάννο

Σφίγγει επικίνδυνα ο κλοιός για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Οι δικογραφίες για τα Leopard, τα υποβρύχια και τις φρεγάτες βρίσκονται ήδη στη Βουλή, ενώ σε επίπεδο εισαγγελίας γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί η εμπλοκή του στα σκάνδαλα με τους μαύρους λογαριασμούς που βρέθηκαν στο εξωτερικό και για τους οποίους έχει καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλακή.

Ραντεβού στους δρόμους δίνουν οι αγρότες – Στήθηκε το πρώτο μπλόκο στη Βοιωτία - ΧΑΡΤΗΣ

Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με μπλόκα σε βασικούς κόμβους εθνικών οδών προειδοποιούν οι αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! Θεατρική έξοδος για τον Αλέξη Τσίπρα στο «Έγκλημα και Τιμωρία»

Ο πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα παρακολούθησε την θεατρική παράσταση χθες βράδυ με την συνοδεία φίλων και συνεργατών

"Χαλασμός" στο twitter για το "βουνό" από γαρύφαλλα στον Παντελίδη!

Οι εικόνες από την Πύλη Αξιού, με τον Παντελή Παντελίδη να... αχνοφαίνεται πίσω από ένα "βουνό" από γαρύφαλλα, κάνουν τον γύρο των social media και... τρελαίνουν κόσμο! Το twitter φυσικά παίρνει θέση!

Τα ιδεολογικά ένσημα

Ε​​ίναι αδύνατον να βρει κάποιος το επαγγελματικό βιογραφικό του κ. Πάνου Σκουρλέτη. Στο επίσημο, αυτό που ο ίδιος ανάρτησε στον δικτυακό τόπο της Βουλής, δηλώνει ότι υπήρξε μέλος του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, με ενεργή συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα· μέλος του Συνασπισμού από το 1990 και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ· εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ· υπουργός.

Οι στενές σχέσεις μεταξύ Χένρι Φορντ και Αδόλφου Χίτλερ που άλλαξαν τον κόσμο

Ο Χένρι Φορντ, ο πατριάρχης του αμερικάνικου ονείρου και ιδρυτής της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν αυτός που με τις ιδέες του επηρέασε όσο κανένας άλλος τον Χίτλερ και τον ναζιστικό εφιάλτη που έζησε η Ευρώπη

Διόρισαν όλο το σόι του ράπερ γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Aπολαμβάνοντας την εύνοια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο νέος γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος βόλεψε όλο του το σόι...

Γιατί τον… κρύβετε κύριε Τσακαλώτο; Ως πότε θα τον χρυσοπληρώνουμε;

Πρώτα μάθαμε πως χρυσοπληρωνόταν για τις συμβουλές του στον Γιάνη Βαρουφακη. Ο υπουργός έφυγε με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε  και μαθαίνουμε πως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας παραμένει και ως σύμβουλος του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα .

Ανθιμος: Θα μπει σταυρός στη Ροτόντα, μου το υποσχέθηκε ο Μπουτάρης

«Θα μπει Σταυρός στη Ροτόντα και αν θέλουν να ρωτήσουμε τον κόσμο να κάνουμε δημοψήφισμα», είπε στο κυριακάτικο κήρυγμά του, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο Άδωνις στο γραφείο του Σαμαρά για τα "χρόνια πολλά" - ΦΩΤΟ

Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ένας νεκρός οδηγός στις Σέρρες από την κακοκαιρία-Κατέρρευσε γέφυρα κατασκευής.... ΠΑΣΟΚ Αντρέα

- Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των πυροσβεστών στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών στο Σιδηρόκαστρο
- Ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
- Ο άτυχος οδηγός παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού, όπου πέθανε
- Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στα Τρίκαλα όταν λόγω της κακοκαιρίας κατέρρευσε γέφυρα

Ελάχιστοι θέλουν να γίνουν...διοικητές νοσοκομείων-Θεωρούν ότι τις θέσεις τις έχουν ήδη μοιραστει οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Την πλάτη τους στις κενές θέσεις διοικητών των νοσοκομείων γύρισαν οι επιτυχημένοι μάνατζερ της αγοράς. Η πορεία των αιτήσεων το αποδεικνύει, αφού το ενδιαφέρον παραμένει πολύ μικρό, δυο ημέρες πριν λήξει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Την ώρα που τα νοσοκομεία στενάζουν από ελλείψεις φαρμάκων και υλικών, το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα παραμένουν «ακέφαλα» επιδεινώνει τα προβλήματα.

Οι Αθηναίοι κατέκλυσαν τα μαγαζιά με σύμμαχο τον καιρό και τις εκπτώσεις

Έως και 70% κάτω οι τιμές, προκειμένου να δελεαστούν οι καταναλωτές και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους - 60 άτομα διαδήλωσαν στην Ερμού κατά της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή

Αύριο είναι Blue Monday, η χειρότερη μέρα του χρόνου

Υπάρχει και μαθηματική εξίσωση για να δικαιολογήσουμε τη μελαγχολία...

Οσοι γκρινιάζετε ήδη από σήμερα επειδή αύριο ξεκινάει μία ακόμα εβδομάδα, πού να μάθετε ότι η 18η Ιανουαρίου είναι Blue Monday, ή αλλιώς η χειρότερη μέρα του χρόνου!

Η απάντηση του Θεοδωράκη στις δηλώσεις Θεοχάρη

Για τις δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη ρωτήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τους Οινοπαραγωγούς Βορείου Ελλάδος.

Καλαμάτα: Ζώο παιδόφιλος ελαιοχρωματιστής δάγκωσε αστυνομικό

Ο 56χρονος προκαλούσε τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι δεν κατέβαζε ο ίδιος τις φωτογραφίες –μεταξύ των οποίων είναι ακόμη και η σκηνή βιασμού ενός παιδιού κάτω του ενός έτους! - Δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Κοζάνη: Εφιαλτική νύχτα στις φυλακές για τον δολοφόνο της Ανθής Λινάρδου - Το κελί και η παρακολούθηση - Ο μονόλογος του Τάσου Τσιουχάρα!

- Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος Τάσος Τσιουχάρας
- Ράκος ο δράστης του εγκλήματος της Κοζάνης, δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου
- Τι συνέβη μετά τις πληροφορίες σωφρονιστικών υπαλλήλων για ''θερμή'' υποδοχή από άλλους κρατούμενους
- Σε εξέλιξη το δράμα των 3 παιδιών του, η επιμέλεια των οποίων δόθηκε στη μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής
- Αντιδράσεις για την απολογία του 40χρονου λίγο πριν βγει η απόφαση για την προφυλάκισή του

"Να μην αποκλείουμε ενδεχόμενο για νέα Ίμια"! Ο στρατηγός Φράγκος προειδοποιεί

Να μην αποκλείουμε ενδεχόμενο επεισοδίου τύπου Ίμια με την Τουρκία, αλλά και να μην αμφισβητούμε καν την δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να προχωρήσουν σε κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους που παραβιάζει το Αιγαίο ,επισημαίνει σε συνέντευξή του σε ρωσικό ΜΜΕ ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

Νέα λαμογιά με τις Αντικειμενικές: Θα ανέβουν σε εργατικές και λαϊκές γειτονιές!

Να πληρώσουν και έξτρα φόρους, αντί να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από την Εφορία, κινδυνεύουν χιλιάδες φορολογούμενοι, ειδικά οι μικρομεσαίοι, που έχουν ακίνητα ή επιχειρήσεις σε περιοχές της χώρας όπου οι αντικειμενικές θα ανέβουν αντί να μειωθούν.

Διορισμοί με πλαστά πτυχία δεκαετίας

Την αδυναμία  του κράτους να θωρακιστεί απέναντι σε υπαλλήλους με πλαστά πτυχία, ακόμα κι αν έχουν αποδειχθεί προ ετών οι σχετικές ατασθαλίες και έχει ψηφιστεί νόμος για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειές τους, αποκαλύπτει η υπόθεση δύο αμαρτωλών σχολείων της Άρτας και των πτυχιούχων τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Άδωνις: Τελειωμένος ο Καμμένος-Εάν πέσει η κυβέρνηση, το Μνημόνιο που συμφώνησε με τους δανειστές θα πάψει να ισχύει

Με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη το πολιτικό τέλος του κ. Καμμένου είναι κοντά, δηλώνει ο Α. Γεωργιάδης προσθέτοντας πως στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για τον Σαμαρά, ενώ χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή ως ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ΝΔ.

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο κόσμος με τον πλέον ηλίθιο σύντροφο του ΣΥΡΙΖΑ

Γνωστός στόκος ο Καραμέρος που έμεινε στην ιστορία επειδή νόμιζε πως η Θεσπρωτία είναι στην Αλβανία. Το λαγωνικό αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τους αλήτες της El Dorado και το έκανε! Άκου κει να θέλουν να εξορύξουν 170 εκ τόνους χρυσού όταν από την...

ΦΩΤΟ-Πανικός Καμμένου μετά τη δημοσκόπηση που φέρνει τη ΝΔ μπροστά με 4%

Απίστευτος πρέπει να είναι ο πανικός του Καμμένου με τον Κυριάκο, ειδικά μετά τη χθεσινή δημοσκόπηση που δείχνει τη ΝΔ να προηγείται με μεγάλη διαφορά μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Προκειμένου ο Πανάρας να κάνει προπαγάνδα και να απαξιώσει τη δημοσκόπηση της Metron Analysis σαν μαϊμού, έγραψε το εξής αμίμητο στο twitter:

Στοιχεία σοκ από τον παγκόσμιο διωγμό των Χριστιανών – 7100 οι νεκροί

Στοιχεία σοκ από τον παγκόσμιο διωγμό των Χριστιανών κατά το παρελθόν έτος, εμπεριέχει έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 13 Ιανουαρίου από τη διεθνή οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Ανοιχτές Θύρες» (Open Doors).

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τζιχαντιστής παριστάνει τον… Ράμπο και την τρώει στο «δόξα πατρί»

Ένας τζιχαντιστής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οπλισμένος με ένα βαρύ οπλοπολυβόλο, νομίζει ότι είναι τουλάχιστον ο Ράμπο.

Θεσσαλονίκη: Χαμός στο facebook με τη φώτο του Παντελή Παντελίδη

Οι εικόνες από την Πύλη Αξιού κάνουν το γύρο του facebook και όχι μόνο - Τα λουλούδια κρύβουν όπως θα δείτε τον Παντελή Παντελίδη που βρίσκεται στην πίστα...

ΜΠΑ; ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ"; Die Welt: Οι δανειστές έγιναν πάλι Τρόικα -Μόνο η καθυστέρηση δεν αλλάζει στην Αθήνα

Ξαφνικά, η Τρόικα πρέπει να αποκαλείται ξανά... Τρόικα, παρατηρεί η Die Welt για τις διαπραγματεύσεις Αθήνας και Ευρώπης, σχολιάζοντας ότι φαίνεται πως ανακλήθηκε η «απαγόρευση» χρήσης του όρου για τους δανειστές.

Φρίκη στη Συρία: Το Ισλαμικό κράτος εκτέλεσε 300 άτομα, απήγαγε τουλάχιστον 400 αμάχους

Τέλος δεν έχουν οι φρικτές πράξεις των τζιχαντιστών στη Συρία. Σύμφωνα με ανθρωπιστική οργάνωση, το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 300 άτομα απήγαγε τουλάχιστον 400 πολίτες, κατά την επίθεση στην Ντέιρ αλ-Ζορ.

Το προσφυγικό προκαλεί το «Merkel-exit» - H Γερμανίδα Καγκελάριος μπροστά στον κίνδυνο της πτώσης

To 2015 πρωταγωνίστησε το Grexit και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην Ευρώπη το Brexit. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως αυτό που κυριαρχεί φαίνεται πως είναι το «Merkel-exit» αναφορικά με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ να πέσει από την κυβέρνηση της χώρας.

Σαμαράς: Θα κερδίσουμε τον λαϊκισμό της κυβέρνησης

Δήλωση για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...

Ότι και να πεις είναι λίγο:

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΠΕΡΗΦΑΝΗ" ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑΤΕ; Χάρβαρντ: Γιατί κρίναμε ως τραγική τη διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα

Πριν από λίγες ημέρες το Χάρβαρντ άφησε «μεταξεταστέο» τον Αλέξη Τσίπρα στο... μάθημα της διαπραγματευτικής τακτικής, επικρίνοντας τους χειρισμούς του στο αποκορύφωμα της κρίσης το καλοκαίρι.

Ψαριανός απαντά σε Θεοχάρη: Τι είναι ο Θεοδωράκης για να θυσιαστεί, Ιφιγένεια;

Στα όσα δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης για τον Σταύρο Θεοδωράκη σε συνέντευξή του απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

ΦΩΤΟ-Ρεζίλι των σκυλιών πάλι τα ΣΥΡΙΖΟσκυλα της ΕΡΤ! Μετά το ψήλωμα του τάπα Τσίπρα, αύξησαν και το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ οι Φυρερίσκοι!

Δικά της μαθηματικά έχει η ΕΡΤ , αυτά της σχολής Γκέμπελς αφού στην προσπάθειά της να κάνει τη συνηθισμένη προπαγάνδα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ψηλώσει το ποσοστό του στη δημοσκόπηση της Metron Analysis, προκειμένου όπως έλεγε κι ο Γιόζεφ να χτυπάει καλύτερα στο μάτι, γιατί άλλο ο Άσος μπροστά απ΄ τον ΣΥΡΙΖΑ και το Διπλό στη ΝΔ κι άλλο να έχουν και οι δυό το Διπλό στην αρχή του ποσοστού τους.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 17-1-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)

Επεσε η γέφυρα του Πηνειού στη Διάβα Καλαμπάκας [εικόνες]

Στα δύο κυριολεκτικά κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου -για πρώτη φορά στα χρονικά- η κεντρική γέφυρα του Πηνειού ποταμού στη Διάβα Καλαμπάκας, λόγω των ορμητικών νερών από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Η Αυστρία αναστέλλει μονομερώς την Σένγκεν και επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους

Ο αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Oesterreich ανακοίνωσε ότι η Αυστρία αναστέλλει την συνθήκη Σένγκεν (έστω και προσωρινά) σε μια προσπάθεια να ελέγξει την προσφυγική κρίση

Σφαγείο της κόλασης η Ντέιρ Αλ Ζουρ – Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε – Εκατοντάδες νεκροί!

Μεγάλη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ (προφέρεται επίσης Deir Ezzor, Deir Al-Zor, Deir-al-Zour, Dayr Al-Zawr, Der Ezzor), στην ανατολική Συρία, στις όχθες του Ευφράτη.

Εφορία: Αυτά είναι τα εισοδήματα των Ελλήνων

Συνολικά 5.370.677 φορολογούμενοι δήλωσαν το 2015 εισόδημα στην εφορία 56,72 δισ. ευρώ από μισθούς και συντάξεις, ενώ αν συνυπολογιστούν όλες οι πηγές εισοδήματος τότε προκύπτει ότι 8.516.935 φυσικά πρόσωπα δήλωσαν στην εφορία 73,93 δισ. ευρώ.

Μυτιλήνη: Ελεύθεροι οι 5 εργαζόμενοι σε ΜΚΟ-Το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η ΜΚΟ για τους συλληφθέντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν πριν από λίγο μετά την ολοκλήρωση της 12ωρης σχεδόν απολογίας τους στον ανακριτή - είχε ξεκινήσει στις 10 το πρωί - οι πέντε εργαζόμενοι σε δύο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που επιχειρούν στη Λέσβο σε ζητήματα μεταναστών και προσφύγων.

Οι 5 είχαν συλληφθεί τα χαράματα της περασμένης Πέμπτης και κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης για απόπειρα παροχής βοήθειας σε είσοδο παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα. Τρεις από τους πέντε κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι τέσσερις από τους κατηγορουμένους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο της χρηματικής εγγύησης των 5.000 ευρώ ο καθένας. Στον πέμπτο από τους κατηγορουμένους, το έναν από τους δυο Δανούς, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του σκάφους με το οποίο επιχειρούσαν απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης κάθε εβδομάδα ενώ του επιβλήθηκε και η καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ.

Οι παραπάνω είναι εργαζόμενοι σε δύο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Συγκεκριμένα οι δύο από αυτούς αραβικής καταγωγής υπήκοοι Δανίας είναι από τη ΜΚΟ «Team Humanity» και οι τρεις Ισπανοί από τη ΜΚΟ «Proemaid».

Το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η ΜΚΟ για τους συλληφθέντες

Ένα βίντεο με τους τρεις Ισπανούς της ΜΚΟ «Proemaid» που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα παροχής βοήθειας σε είσοδο παράνομων αλλοδαπών, στη Λέσβο, ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η συγκεκριμένη ΜΚΟ.

97% ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΑΙ 3% ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! Στη δημοσιότητα ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για το 2016

Τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το 2016 υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Βρούτσης: Η ΝΔ δεν επέβαλε εισφορά στις επιχειρήσεις παρακάμπτοντας το μνημόνιο

Επίθεση στην κυβέρνηση κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, χαρακτηρίζοντας το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου ως “ανατριχιαστικό” για το μέλλον τον Ελλήνων.