19 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο: Tο πρωί νηπιαγωγός, και το βράδυ βίζιτα (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Η 22χρονη Ρωσίδα, που εργάζεται στην πατρίδα της ως νηπιαγωγός, ήταν παράλληλα το βράδυ πόρνη!

Το πραγματικό της όνομα είναι Κάτια Γκόρλοβα (Katya Gorlova), αλλά τα βράδια τη συναντούσε κάποιος ως Αναστασία Μονπασιέ...

Τατσόπουλος για τους διορισμούς του ΕΑΜίτη: «Να πει ο Τσίπρας στους μαλ@κες που τον κολακεύουν…»

«Πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ....., αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, για να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι», δήλωσε αναφερόμενος στην υπόθεση του Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του περιβάλλοντός του εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί από τον διορισμό του ράπερ - γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου.

Κόντρα Βαρουφάκη - Όσμπορν για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Τον Γιάνη Βαρουφάκη και τα γλυπτά του Παρθενώνα χρησιμοποίησε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Οσμπορν για να επιτεθεί στον εκπρόσωπο των Εργατικών για την Οικονομία Τζον Μακ Ντόνελ. Όπως είπε χαρακτηριστικά το κοινό του Γιάνη Βαρουφάκη και του Τζον Μακ Ντόνελ είναι ότι έχουν "χάσει τα μάρμαρά τους".

Ο Μπογδάνος ξεσκίζει τον ράπερ γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και τον πατέρα του

Με ένα άρθρο-φωτιά, ο παρουσιαστής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ξιφουλκεί κατά του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Παπαδόπουλου-Σχινά για τους διορισμούς συγγενών του στο δημόσιο.

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν είδε την κότα - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που όλοι περίμεναν την άφιξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου άνω κάτω έκανε το στρατηγείο του πρωθυπουργού μια κότα.

Άρση Βαρών: Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Πύρρος Δήμας

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, για προσωπικούς λόγους, όπως υποστήριξε, υπέβαλε ο Πύρρος Δήμας.

Ολος ο εκρηκτικός διάλογος Μητσοτάκη-Τσίπρα στο Μαξίμου

Ολα όσα συζήτησαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντησή τους στο μέγαρο Μαξίμου, επί μιάμιση ώρα είναι αποκαλυπτικά για τις διαθέσεις των δύο αρχηγών.

Ο διάλογος φέρεται να ήταν έντονος μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν ωστόσο ένα πρώτο βήμα συνεννόησης.

Αυτή είναι η πρόταση Βούτση για τη σύνθεση του ΕΣΡ που καταψηφίστηκε-Στη θέση του προέδρου πρότεινε έναν ξεφωνημένο ΣΥΡΙΖΑίο

Τον Λαοκράτη Βάσση πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ ο Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Προέδρου.

Ο κ. Βάσσης είναι συγγραφέας και...

Η «αλήθεια» του Μαξίμου για τους μετακλητούς υπαλλήλους

Απάντηση στις αιτιάσεις για τις αθρόες προσλήψεις «ημετέρων» στο Δημόσιο επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση με «non paper» που εξέδωσε.

Ζ-Ω-Α! Το «Εξπρές του Μεσονυκτίου» στο Ελληνικό: Βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικο Μαροκινό για 25 μέρες

Σοκ στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Ελληνικό. Ανήλικος Μαροκινός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ομοεθνής του τον βίαζε και επί 25 μέρες τον εξέδιδε σε άλλους αλλοδαπούς. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε στήσει μια σκηνή στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του χόκεϊ, μέσα στην οποία κρατούσε τον ανήλικο για να τον βιάζει και να τον εκδίδει.

ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Πέρασε η τροπολογία για το ΕΣΡ με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και... ΠΑΣΟΚ

Την έγκριση της Βούλη με 165 ψήφους υπέρ έναντι 86 κατά και 19 παρόντες (σε σύνολο 270) έλαβε η τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αύξηση κατά δύο των μελών του ΕΣΡ (από 7 σε 9 μέλη).

Θρίλερ για τα μάτια μιας γυναίκας: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής

Τέσσερις άγνωστοι πυροβόλησαν έναν 23χρονο και χτύπησαν πολύ άσχημα τον 56χρονο πατέρα του, σε δρόμο του Περάματος - Δείτε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τη στιγμή της συμπλοκής

1 ΧΡΟΝΟΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Αυτή είναι η αφίσα του Τσίπρα για τον ένα χρόνο στην κυβέρνηση

Με μία αφίσα πιστή στο τυπικό αισθητικό πλαίσιο που χαρακτήριζε τις περσινές προεκλογικές εμφανίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός πλέον Αλέξης Τσίπρας δημοσιοποίησε σήμερα την ομιλία που θα κάνει την Κυριακή για τον απολογισμό ενός χρόνου στην κυβέρνηση

ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΔ κατά Μαξίμου: Αν είχαν ειπωθεί αυτά που διαρρέουν ο Κυριάκος θα είχε αποχωρήσει -Ουδέποτε μας είπε ο Τσίπρας για ΔΝΤ και ολιγάρχες

Και όχι ανοησίες όπως αυτές που διαρρέουν οι αυλοκόλακες Κυριάκου "το περιβάλλον Τσίπρα αυτονομήθηκε"... δηλ. ο ίδιος είναι τίμιος και λέει μόνο αλήθειες; Σοβαρευτείτε λίγο

Μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει από τη διάψευση της Συγγρού για τις δηλώσεις που απέδωσαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, μεσούσης της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, περί ΔΝΤ και ολιγαρχών - Στη ΝΔ λένε μάλιστα ότι, αν όντως είχαν ειπωθεί αυτά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είχε αποχωρήσει

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΙΣΑ! Ο Αναστασιάδης ζητά να γίνει η τουρκική επίσημη γλώσσα της ΕΕ και δεύτερη επίσημη στην Κύπρο

Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ξεκινά διασικασίες αναγνώρισης της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας της ΕΕ και δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Κϋπρο.

Με το χέρι στην τσέπη οι πρώτοι 14 της λίστας Μπόργιανς... 9 έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις κλήσεις

«Και ο Άγιος φοβέρα θέλει», λέει η γνωστή παροιμία,  που ταιριάζει γάντι στις έρευνες που μόλις ξεκίνησαν στην περιβόητη λίστα που ήρθε από τη Γερμανία, καθώς σύμφωνα με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, οι πρώτες κλήσεις είχαν «ζουμί».

ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΣΟΚοι ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ! Η ΠΑΣΚΕ σαρώνει σε όλη τη χώρα

Εντυπωσιακά εκλογικά αποτελέσματα σε Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ τον Μάρτιο

Τι σχέση έχει η ΠΑΣΚΕ με το ΠΑΣΟΚ; Καμία. «Ένα άλλος κόσμος» σύμφωνα με συνδικαλιστή που εμπνεύστηκε από την τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, χωρίς βέβαια να ταυτιστεί με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή, ο οποίος απέτυχε να προστατέψει τον κολλητό του από την απόλυση.

ΑΠ'ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΚΕΣ->Πολάκης: Παπαγαλάκια της διαπλοκής έχουν αναλάβει ρόλο κομάντο στην επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης

Η αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα υπάρξει, λέει ο κ. Πολάκης

«Η στοχοποίηση από συγκεκριμένα παπαγαλάκια της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν αναλάβει ρόλο κομάντο στην επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης είναι εντυπωσιακή» τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Yγείας, Π. Πολάκης.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ->Οι προκλητικές αμοιβές συνεργατών υπουργών και τα παραθυράκια για να αυξάνουν το μισθό τους

​Μισθούς που κάθε άλλο παρά κρίση θυμίζουν παίρνουν οι συνεργάτες των υπουργών.

Όπως προκύπτει από τη σχετική εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, οι διατάξεις του νέου ενιαίου μισθολογίου των πολιτικών υπαλλήλων του Δημοσίου καθορίζουν τη μισθολογική κατάταξη των μετακλητών υπαλλήλων των γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών με ιδιαίτερα ευνοϊκό τρόπο γι’ αυτές τις κατηγορίες «απασχολουμένων» στο Δημόσιο.

Πρόστιμα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στον Alpha

Οι δανειοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αποτέλεσαν την αιτία για την επικύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας δύο προστίμων, ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε επιβάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ποιος είναι ο "χοντρός" πατέρας του ΕΑΜίτη ΣΥΡΙΖΑίου που δεν διορίστηκε αλλά τον πληρώνουμε αφού δουλεύει στο κομματικό ραδιόφωνο και πληρώνεται με την επιδότησή μας

Κάποτε ήταν ένας δημοσιογράφος…

Κάποτε ήταν ένας δημοσιογράφος. Το «κάποτε» τοποθετείται στο μακρινό 1989 – την σημαδιακή εκείνη χρονιά που έπεσε το Τείχος του Βερολίνου. Εκείνη ακριβώς τη χρονιά ο δημοσιογράφος –με καταγωγή από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και μάλιστα το κινεζόφιλο κομμάτι της και με πολύχρονη θητεία στα φοιτητικά αμφιθέατρα της μεταπολίτευσης ως εκπρόσωπος της παράταξης του στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ – έπιασε δουλειά σε μια πρωινή εφημερίδα, μια εφημερίδα «όργανο του αστισμού» όπως θα έλεγαν και οι παλιοί του σύντροφοι.

ΑΥΤΗ Η "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ" ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ! Ο Βαρβιτσιώτης κατά των μπλόκων των αγροτών

«Δεν είμαστε ποτέ υπέρ κινητοποιήσεων που βλάπτουν την εθνική οικονομία» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ερωτηθείς για την  θέση της ΝΔ σε περίπτωση που οι αγρότες κλείσουν τους δρόμους, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Αλέξης Τσίπρας: Από το πουκάμισο στην ποσέτ και το γιλέκο

Η σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν στην κορυφή της πολιτικής επικαιρότητας. Η συνάντηση των δύο ανδρών «έκλεψε» το ενδιαφέρον των πολιτικών συντακτών, το οποίο φυσικά ήταν αναμενόμενο, αλλά «έκλεψε» και το ενδιαφέρον των συντακτών που ασχολούνται με αυτό που αποκαλούμε στην Ελλάδα lifestyle.

ΟΥΤΕ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΤΣΙ! Φέρνουν χαράτσι 2-4% και στους υπολογιστές

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στον χώρο της τεχνολογίας η πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει φόρο στην αγορά κάθε νέου υπολογιστή ή tablet ως αντιστάθμισμα για τα πνευματικά δικαιώματα που χάνονται από την ηλεκτρονική «πειρατεία».

Με τιμές υποδέχθηκε η χώρα μας τα λείψανα των 6 στρατιωτικών που είχαν σκοτωθεί στην Κύπρο

Με μεσίστιες τις Σημαίες στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης στο «Στρατόπεδο Παπάγου», μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φορτίσεως, ενώπιον εκατοντάδων στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και με πλήρης στρατιωτικές τιμές, η Ελληνική Πολιτεία υποδέχθηκε, με καθυστέρηση 41 και πλέον ετών, σήμερα το μεσημέρι τα λείψανα των έξι Ελλήνων στρατιωτικών της Ελληνικής Δυνάμεων Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που υπερασπιζόμενοι τον Ελληνισμό της Κύπρου και ταυτοποιήθηκαν πρόσφατα με τη μέθοδο του DNA.

Κατέρρευσε ο αρχηγός του γερμανικού CSU Ζεεχόφερ

Ο αρχηγός ενός εκ των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων της Γερμανίας, της συντηρητικής Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης (CSU), Χορστ Ζεεχόφερ, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης.

ΦΩΤΟ-Φαήλος: Ποιος έφαγε την κότα του Μαξίμου

Με χιουμοριστική διάθεση ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε στο Facebook το γεγονός ότι κάποια κυρία άφησε μια κότα στο Μαξίμου, πριν από τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Το 2017 το πρώτο Audi θα μαρσάρει στην Σελήνη

Το πρώτο σεληνιακό της όχημα παρουσίασε αυτή την εβδομάδα η Audi, στο σαλόνι της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου στο Ντιτρόιντ των ΗΠΑ.

Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Κομισιόν για τους διορισμούς στο δημόσιο

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαική Επιτροπή σχετικά με τα φαινόμενα κομματισμού που θέτουν σε κίνδυνο την ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο Γιώργος Τσίπρας τα βάζει με την «Εφημερίδα των Συντακτών» γιατί τον αποκαλεί «ξάδελφο»

«Μιντιακό σύμπλεγμα» αποκαλεί τον Τύπο που αποκαλύπτει τους διορισμούς συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας και δείχνει ενοχλημένος γιατί οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι διορίστηκε γιατί είναι «ξάδελφος του Τσίπρα».

ΝΤΑΞ'! ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΣΤΑΛΙΝΑ! Ο Μηλιός τώρα λέει πως το προφίλ με το όνομα της κόρης μου ήταν πλαστό

Κουτοπόνηροι βλάχοι... έκλεισαν το λογαριασμό και τώρα λένε ότι ήταν μαϊμού... λες και είχε κανείς καμιά κάψα να πάει στο φαγόμπαρο (στη φώτο φαίνεται ότι η τοποθεσία της είναι το εν λόγω salon de bricolage) να πληρώσει 500 ευρώ για να τρολάρει την κόρη του Μηλιού... 

Ψεύτικο χαρακτήρισε το λογαριασμό της κόρης του, όπου αναρτήθηκε προκλητική φωτογραφία με ένα 500ευρω, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.

Τρελάθηκαν οι Γάλλοι βουλευτές με την επίσκεψη της Πάμελα Αντερσον: Πώς να συγκεντρωθούμε;

Επειτα από την επίσκεψή της στο Κρεμλίνο, η Πάμελα Αντερσον θα βρεθεί στο γαλλικό κοινοβούλιο. Και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των Γάλλων βουλευτών.

Ο Κοντονής έκλεισε τη θύρα 13 μέχρι το τέλος της σεζόν

Νέα τιμωρία επέβαλε στον Παναθηναϊκό ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ. Συγκεκριμένα ο κ. Κοντονής αποφάσισε το κλείσιμο της Θύρας 13-14 μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, καθώς και πρόστιμο 90 χιλιάδων ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Aπολυμένοι των Metropolis μηνύουν το λαμόγιο συνέταιρο του Χατζηνικολάου

Μήνυση για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδορκίας κατά Ανδρέα Γ. Κουρή, του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Metropolis, κατέθεσαν οι απολυμένοι.

«Βούλιαξε» η βιομηχανική παραγωγή τον Νοέμβριο

Μεγάλη μείωση 10,1% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιοµηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον περασμένο Νοέμβριο σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεµβρίου 2014, έναντι µείωσης 0,6% που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2014 προς το 2013.

ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΕΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ! 4 ξένοι-2 Έλληνες στην Επιτροπή αξιολόγησης της διοίκησης του ΤΧΣ

Την συγκρότηση της Επιτροπής Επιλογής των μελών  της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ, ανακοίνωσε το τελευταίο.

Αναλυτικά, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ποιος αποκαλεί τους ΣΥΡΙΖΑίους «χυδαίους» για τους… διορισμούς;

«Είναι μια σιχαμένη πρακτική από ανθρώπους που έχουν γίνει χυδαίοι» δήλωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Στέφανος Μάνος, σχετικά με τους διορισμούς φίλων ή συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όταν οι ζωολογικοί κήποι φιλοξενούσαν στα κλουβιά τους... ανθρώπους!

Δεν έχει περάσει ακόμη ούτε ένας αιώνας από την εποχή που Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι επισκεπτόντουσαν τους ζωολογικούς κήπους των μεγαλουπόλεων τους για να δουν από κοντά τους «εξωτικούς» σκλάβους που είχαν φέρει οι συμπατριώτες τους από τις αποικίες.

Γερμανία: Πρώην μέλη της RAF ύποπτοι για απόπειρα ένοπλης ληστείας

Τρία πρώην μέλη της ακροαριστερής γερμανικής οργάνωσης Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF) πιστεύεται ότι συμμετείχαν σε μια ένοπλη ληστεία σε ένα θωρακισμένο φορτηγάκι χρηματαποστολής πέρσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτει: Ο Κλίντον είχε χιλιάδες «Λεβίνσκι» εν γνώσει της Χίλαρι

Η Λίντα Τρίπ αποκάλυψε πως, όταν εργαζόταν στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ερωτική σχέση με χιλιάδες γυναίκες, κάτι που γνώριζε η Χίλαρι Κλίντον

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΑ 14ΧΡΟΝΗ ΠΙΑΝΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΜΑΜΑΣ"! «Με βίασαν 110 άνδρες σε 22 ώρες» -14χρονη Βρετανή σε διακοπές στην Ελλάδα γνωρίζει νεαρό Αλβανό που την πουλά ως σκλάβα του σεξ

Εδώ και λίγο καιρό στα βρετανικά βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί ένα βιβλίο μιας νεαρής η οποία στα 14 της, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα έμπλεξε με έναν Αλβανό ο οποίος την πούλησε ως σκλάβα του σεξ.

Η στιγμή που η γνωστή τύπισσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έριξε την κότα στο Μαξίμου-Ποια είναι - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Αυγή Βουτσινά πέταξε μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου. Η γυναίκα πλησίασε την πόρτα του Μεγάρου και πέταξε την κότα μέσα από τα κάγκελα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την πλησίασαν οι αστυνομικοί και την απομάκρυναν.

ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΛΕΜΕ! Ακόμη περιμένουν απάντηση στο ΕΣΡ αν το ΥΠΟΙΚ έχει εισπράξει τα πρόστιμα

Το υπουργείο Οικονομικών δεν απαντά από το τέλος του περασμένου Αυγούστου, σε αίτημα του Συμβουλίου αν έχει εισπράξει τα πρόστιμα που έχουν υποβληθεί και βεβαιωθεί σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Τα πιο σκληρά στρατιωτικά γυμνάσια στον κόσμο -Πάγος, αίμα κόμπρας και φωτιές [εικόνες]

Ασκήσεις υπό τον ανελέητο ήλιο στην έρημο, ή μέσα σε παγωμένα νερά, δοκιμασίες με φλεγόμενα εμπόδια και πορεία χιλιομέτρων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ! ΕΡΤ: Διάβαζαν εφημερίδες 3 ημερών ως καινούργιες

Και όμως συνέβη… Παγκόσμια πρωτοτυπία! Μάζεψαν άρον άρον τις εφημερίδες! Απολογήθηκαν τρεις φορές στο τηλεοπτικό κοινό!

Στις αποχρώσεις του ροζ και του λαδοκίτρινου έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα, η «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ, όπως και μια σειρά από ενημερωτικές εκπομπές που αντικατέστησαν τις προηγούμενες.

Οι εταιρίες πετρελαιοειδών προσπαθούν να δικαιολογηθούν: Γιατί αν και το πετρέλαιο καταρρέει, η τιμή των καυσίμων δεν πέφτει ανάλογα

Οι λιανικές τιμές των καυσίμων στη χώρα ακολουθούν την πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών τιμών και έχουν υποχωρήσει κατά 20,56% , υποστηρίζουν οι εταιρίες πετρελαιοειδών τονίζοντας ότι οι τιμές καθορίζονται ελεύθερα από τους  πρατηριούχους ενώ οι ίδιες προμηθεύονται με συγκεκριμένα περιθώρια κέρδους.

ΝΔ: Το μνημόσυνο του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς

«Οι ανακοινώσεις αυτές είναι το μνημόσυνο του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» ήταν η απάντηση κύκλων της ΝΔ στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες προσπαθούν να δικαιλογήσουν τους προκλητικούς διορισμούς συγγενών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Καλώς ήρθες Κυριάκο-Κυριάκος: Ήρθα να σε βοηθήσω στο πακετάρισμα ;)

Σε συγκρουσιακό κλίμα το τετ α τετ Τσίπρα - Μητσοτάκη, εξαιτίας του διορισμού μετακλητών υπαλλήλων.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν σκληρές ανακοινώσεις.

Ο Πάκης απαντά στην Bild: Δεν ήρθα εδώ τείνοντας χέρι επαιτείας

«Δεν ήρθα εδώ τείνοντας χέρι επαιτείας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Βερολίνο και επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της. Σε ό,τι αφορά τον δικό του ρόλο, διευκρίνισε ότι στηρίζει την προσπάθεια της χώρας, αγωνιζόμενος μαζί με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της.

Λεβέντης: Δεν στηρίζω το νέο ΕΣΡ - Γκιλοτίνα για τις φωνές που λειτουργούν 30 χρόνια

Η Ενωση Κεντρώων θα αρνηθεί με κάθε τρόπο τη συγκρότηση του νέου ΕΣΡ, δήλωσε ο  Βασίλης Λεβέντης, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση θα το χρησιμοποιήσει προκείμενου να φιμώσει τις φωνές που εκπέμπουν για 30 χρόνια.