25 Ιανουαρίου 2016

Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της Χριστίνας Παππά για τις οποίες δεν… μετανιώνει!

Η 46χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της ζωής της. Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφήσεις της.

Το εκπληκτικό βίντεο για τον (εφιαλτικό) ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα (βίντεο)

Η ομάδα αλήθειας έφτιαξε ενα εξαιρετικό βίντεο για την υποκρισία που ζήσαμε 1 χρόνο τώρα και συνεχίζουμε να ζούμε.

ΒΙΝΤΕΟ-Με μπινελίκια κυνήγησαν αγρότες ΣΥΡΙΖΑία που πήγε να τους πουλήσει σανό

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες καθώς καθημερινά ενισχύονται τα δεκάδες μπλόκα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Ημαθία αγρότες αποδοκίμασαν έντονα την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και στελέχη του κόμματος. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕ! Ο Αμπράμοβιτς, ο Πούτιν και ένα γιοτ 35 εκατ. -Ο Κροίσος το χάρισε στον Ρώσο πρόεδρο [εικόνες]

Λίγοι μπορούν να κάνουν δώρο ένα γιοτ 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ένας από αυτούς. Και το χάρισε στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πέθανε ο αδελφός του Πάνου Σκουρλέτη την ώρα της φιέστας

Δύσκολες ώρες περνάει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, καθώς χθες “έχασε” αιφνιδίως τον αδελφό του, Γιώργο.

ΑΨΟΓΟΙ! Κυβέρνηση: Δεν αλλάζουμε τη φορολογία των αγροτών, απλά... εφαρμόζουμε το μνημόνιο που ψήφισαν οι ηλίθιοι

«Εφαρμόζουμε τις διατάξεις που ψήφισαν 221 βουλευτές και βάζουν τον συντελεστή από 13% στο 20% και στο 26%», δήλωσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής - Κάλεσε τους αγρότες να προσέλθουν για διάλογο με την κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΣΕΙ ΑΣΥΛΟ! Συνελήφθη ο Τυνήσιος που έφτυσε και χτύπησε γυναίκα στο μετρό της Στοκχόλμης

Αναμένεται να απελαθεί στη Δανία - Είχε ζητήσει άσυλο από τη Σουηδία τον περασμένο Οκτώβριο

Το βίντεο με τον άνδρα να φτύνει και να χτυπάει μία γυναίκα, η οποία περπατούσε μαζί με τα δύο παιδιά της σε σταθμό μετρό της Στοκχόλμης, έκανε το γύρο του κόσμου. Ο άνδρας που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα του σταθμού Gamla Stan πρώτα να επιχειρεί να ληστέψει μία ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια να επιτίθεται στη μητέρα, η οποία προσπάθησε να τον αποτρέψει, συνελήφθη από τη σουηδική αστυνομία χάρη στην αναπαραγωγή των επίμαχων πλάνων.

ΟΚ! ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ! Τέσσερις προτάσεις από το Μαξίμου στους επιστήμονες - Αναλυτικοί πίνακες

- Τέσσερις προτάσεις κατέθεσε ο πρωθυπουργός στους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων
- Αφορούν: Νέους επιστήμονες, άνεργους, εργαζόμενους με μπλοκάκι και μεταβατικές διατάξεις για την προστασία των αδυνάμων
- Ειρωνείες Κατρούγκαλου μετά την συνάντηση: «Γραβάτα στα δικαστήρια όλοι φοράνε και το μπλοκάκι που βγάζει λίγα ευρώ και οι δικηγόροι με Armani και Dior»
- Τρολάρισμα και από τους επιστήμονες μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό: «Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις για να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να διαπραγματευθεί»
- Όλα όσα έγιναν μέσα και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών με τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσία Κατρούγκαλου
- Ο υπουργός Εργασίας άφησε αιχμές για τους επιστήμονες λέγοντας ότι άλλα έλεγαν μέσα στην συνάντηση και άλλα έξω!

Νέο βίντεο-σοκ των τζιχαντιστών

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος δείχνει τους εννέα άνδρες που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΡΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ; Γεωργιάδης: Η Κύπρος βγαίνει στις αγορές γιατί εφάρμοσε το μνημόνιο

«Η χειρότερη λιτότητα είναι οι υψηλοί φόροι που βαραίνουν τους πάντες για να συνεχίσει ένα κράτος να χρηματοδοτεί ένα επίπεδο δαπανών που δεν αντέχει», τόνισε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών

ΜΑΥΡΗ ΝΟΜΑΡΧΗΣ->Ν. Αφρική: Υποτροφίες σε μαθήτριες μόνο αν παραμένουν... παρθένες

Μια αμφιλεγόμενη πολιτική φαίνεται να υιοθετεί μια μαύρη νομάρχης (Dudu Mazibuko) στην Νότιο Αφρική, η οποία και προσφέρει οικονομική στήριξη στις μαθήτριες της περιοχής ώστε να συνεχίσουν τις σπουδές τους, με την προϋπόθεση ότι είναι παρθένες.

ΦΩΤΟ-ΣΩΣΤΟΣ! Στα "Φυλακισμένα Μνήματα" ο Κυριάκος με την αδερφή του Ευ. Παλληκαρίδη

Τα φυλακισμένα Μνήματα" επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με την αδερφή του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τα Φυλακισμένα Μνήματα είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-«Κόλαση» στη Βουλή για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ – Είστε φασίστες, σταλινικοί – Είχατε συστημικούς δημοσιογράφους

Εντονοι διάλογοι εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, με αφορμή το βίντεο που παρουσιάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση στο Ταε Κβον Ντο την Κυριακή.

Πρόταση αντιεισαγγελέα: Πάλι στο εδώλιο ο Παπαγεωργόπουλος

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου είναι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Ο αντιεισαγγελέας Εφετών, Λεωνίδας Νικολόπουλος, πρότεινε την παραπομπή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για...

Μετά από 24 ώρες η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για να μας πει ότι και οι προηγούμενοι έκαναν τα ίδια...-Τι απαντά η ΕΡΤ

Με έντονο (λέμε τώρα) τρόπο αντέδρασε και η ΕΣΗΕΑ στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης που παρουσιάστηκε πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Προσπάθησαν να κάνουν στείρωση στο σκύλο και αυτός το έβαλε στα πόδια... έχοντας καβάλα την ιδιοκτήτρια!

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος μέσα από ένα κτηνιατρείο. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που φοβούνται την επίσκεψη στο γιατρό, αλλά και τα κατοικίδια.

ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Πεδίο μάχης τελικός σχολικού πρωταθλήματος στην Κεφαλλονιά – Ξύλο των μαθητών και διακοπή [εικόνες]

Δυστυχώς, πολύ άσχημες εικόνες είχαμε σήμερα στο κλειστό του Αργοστολίου.

Ο μεγάλος τελικός του σχολικού πρωταθλήματος των αγοριών μεταξύ του ΕΠΑΛ Αργοστολίου και του ΓΕΛ Ληξουρίου, διεκόπη εξαιτίας των επεισοδίων που προκλήθηκαν μέσα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», στους διαδρόμους, ακριβώς πίσω από τις κερκίδες του γηπέδου.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Ο Σπίρτζης σε «κύκλωμα» εργολάβων που λυμαινόταν τον ΟΛΠ επί Σημίτη

Εκτεταμένη κακοδιαχείριση και βλάβη του Δημοσίου συμφέροντος διαπίστωσε στον ΟΛΠ το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με σχετική ερώτηση βουλευτών του Ποταμιού.

Κωνσταντινόπουλος: 1 χρόνος ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ -Πενιχρή τηλεθέαση, τεράστιο κόστος και έσοδα από διαφήμιση... ΜΗΔΕΝ!

Με τηλεθέαση μόνο 3,6% και κόστος 2,7 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις υπερωρίες, η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται σε όσα είχε εξαγγείλει, αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ερώτηση που κατέθεσε στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ στην…αγκαλιά της Ζέττας! (ΦΩΤΟ)

Για να είμαστε ειλικρινείς το τετ-α-τετ των δυο κυριών το είχαν πάρει χαμπάρι και άλλοι και από στόμα σε στόμα έφτασε και σε μας, αλλά και αυτοί που μας το είπαν το άκουσαν από άλλους.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΛΕΚΟΥ! Υπό τον Φλαμπουράρη η διυπουργική για το Μετρό Θεσσαλονίκης και τους αυτοκινητόδρομους

Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η τρίτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, υπό τον Συντονιστή Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλληνες μαθητές μιλούν και τραγουδούν στα Αρχαία Ελληνικά στο Διαδίκτυο!

Καθηγητές, μαθητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο έχουν πλέον πρόσβαση στην πρωτοποριακή θεατρική παράσταση Σοφοκλέους Αντιγόνη σε Αρχαία Ελληνικά – υποτιτλιζόμενα σε Αγγλικά, Αρχαία Ελληνικά και Νέα Ελληνικά.Πρόκειται για το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο Έλληνες έφηβοι μαθητές μιλούν και τραγουδούν σε Αρχαία Ελληνικά, σε ρόλους των Τραγικών Ηρώων της Σοφοκλέους Αντιγόνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Στους 18 οι νεκροί απ' τη γρίπη και ο Πολάκης γράφει μαντινάδες και διορίζει λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ

Συνολικά 69 ασθενείς με γρίπη νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, έχοντας εμφανίσει σοβαρές επιπλοκές λόγω της νόσου και δίνοντας μάχη για τη ζωή τους

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι προστέθηκαν το τελευταίο 48ωρο στον κατάλογο με τα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 18.

Δικηγόροι: Εξηγήσαμε με πίνακες και παραδείγματα στον Τσίπρα ότι το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο

Εάν δεν υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στις Κυβερνητικές προτάσεις, προδήλως θα παραμείνει, αντιστοίχως, αμετάβλητη η στάση αντίδρασης και αντίστασης των δικηγόρων, τονίζουν

H… ευχή γεμάτη «χολή» του Βορίδη στην κυβέρνηση

«Εγώ δεν μπορώ να ρίξω την κυβέρνηση, δεν είμαι μέλος της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αν η κυβέρνηση πέσει, θα πέσει, γιατί κάποιο κομμάτι της κυβερνητικής πλειοψηφίας θα άρει την εμπιστοσύνη του. Εάν ρωτάτε αν το εύχομαι, σας το λέω ξεκάθαρα, ναι, το εύχομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο  Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον realfm 97.8.

ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Δρίτσας: Δεν μπορώ να σταματήσω την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και συμπάσχω με αγρότες

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ - COSCO. Tο σύνολο της συμφωνίας θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα» αποκαλύψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν ήθελε να τον διαδεχτεί ο γιος του

Το βιβλίο έγραψε πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Νότιας Κορέας - Τι αναφέρει για τον παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν και την εντολή που έδωσε να δολοφονηθεί ο γιος του, Κιμ Γιονγκ Ιλ;

Σε κώμα ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντανούτ Λούπου

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου. Ο 48χρονος Ρουμάνος υπέστη...

ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! 530 δισ. ευρώ αγορές ευρωπαϊκών ομολόγων από την ΕΚΤ - Ούτε ένα ευρώ για τα ελληνικά ομόλογα

Στο επίπεδο των 529,652 δισ. ευρώ ανήλθε το συνολικό ύψος του προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

ΜΠΑ; Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ "ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ"; Eurovision 2016: Στον α' ημιτελικό η Ελλάδα με δύσκολους αντιπάλους -Ποιοι είναι [λίστα]

Σε ρυθμούς Eurovision από σήμερα η Ευρώπη.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Στοκχόλμη, η Ελλάδα διαγωνίζεται στο πρώτο μέρος του Πρώτου Ημιτελικού, Τρίτη, 10 Μαΐου. Στον δεύτερο μερος του πρώτου ημιτελικού κληρώθηκε η Κυπρος.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ! Στο Κάρντιφ υποχρεώνουν τους πρόσφυγες να φορούν βραχιολάκι για να φάνε!

Εταιρεία στο Κάρντιφ της Ουαλίας, που έχει σύμβαση με το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να εξασφαλίσει στέγη και τροφή στους αιτούντες άσυλο, δημιούργησε αναστάτωση, όταν έθεσε στους πρόσφυγες το δίλημμα «φορέστε χρωματιστό βραχιολάκι, αν θέλετε να φάτε»

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε ο Αύγουστος Κορτώ -Δείτε πώς το ανακοίνωσε

Μέσω Facebook ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός.

Ο Αύγουστος Κορτω υπέγραψε στις 25 Ιανουαρίου σύμφωνο συμβίωσης με τον επί δώδεκα χρόνια σύντροφο του Αναστάσιο Σαμουηλίδη.

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ! Αποστόλου: Πρέπει να δίνουμε μια συνταξΟΥΛΑ 260-280 ευρώ σε όλους τους αγρότες

Για φοροδιαφυγή κατηγόρησε τους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποστηρίζοντας  ότι τα τελευταία δύο χρόνια που το μέσο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας εξακολουθεί να βαίνει μειούμενο ο αγροτικός κόσμος αύξησε τα εισοδήματά του κατά 12%.

ΜΑ ΠΩΣ; ΑΦΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ! Οδηγίες Γιούνκερ για «de facto» εξαίρεση της Ελλάδας από τη Σένγκεν

Τι απάντησε ο πρόεδρος της Κομισιόν στο αίτημα του πρωθυπουργού της Σλοβενίας για την αποστολή ευρωπαϊκού στρατού στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα - Με ποιον μηχανισμό μπορεί να μείνει η χώρα μας εκτός Σένγκεν

Γελάει ο κόσμος με την προώθηση της Λεπέν στο επετειακό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο συγχρωτισμός με την ακροδεξιά φαίνεται πως έχει γίνει δεύτερη φύση για τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το Ποτάμι για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης.

Αγρότες μοίρασαν... κόλλυβα - ΒΙΝΤΕΟ

Κόλλυβα μοιράζουν οι αγρότες στο μπλόκο της Ανθήλης, κάνοντας όπως λένε την "κηδεία" της ελπίδας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που χάθηκε. Επίσης, οι κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα στο δρόμο.

Ανοιχτή επιστολή σε έναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητέ ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ,

...του «Πρώτη και Δεύτερη Φορά Αριστερά», χρόνια πολλά και καλά. Να χαίρεσαι το κόμμα που ψήφισες, το οποίο βέβαια δεν κυβερνά μόνο του, αλλά με τους ΑΝΕΛ που δεν ψήφισες, αλλά είχε φροντίσει ο Αλέξης Τσίπρας πριν από σένα για σένα, να τον καβαντζώσει τον Πάνο τον Καμμένο μην τυχόν και χάσει τέτοιο τεφαρίκι.


ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ! Κατρούγκαλος: Γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε -Και τα μπλοκάκια και αυτοί με τις Armani και τις Dior που βγάζουν 80.000 ευρώ

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τους επιστημονικούς φορείς σχολίασε και το κίνημα τις γραβάτες.

ΛΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΕΞΗ! ΕΛΣΤΑΤ: Ένα δισ. ευρώ έχασαν τα νοικοκυριά το τρίτο τρίμηνο του 2015

Ενα δισ ευρώ μικρότερο ήταν το εισόδημα των νοικοκυριών το τρίτο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

ΦΩΤΟ-Μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου Κουρήδες και Χατζηνικολάου...

Ψάχνονται για τηλεοπτικές άδειες οι νέοι νταβατζήδες και μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου... ο "τίμιος" Χατζηνικολάου λέει βέβαια ότι μόνο για "ρεπορταζ" θα πάει στο Μαξίμου:

Δείτε την πανέμορφη (λέμε τώρα) σύζυγο του Δημήτρη Μάρδα! (ΦΩΤΟ)

Τα βλέμματα όλων τράβηξε για ακόμα μια φορά η σύζυγος του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αγία Σοφία: Ταξίδι σε 1.500 χρόνια ιστορίας μέσα από ένα βίντεο

Το μνημείο σύμβολο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς σε κάθε λεπτομέρειά του. Από τον γλυπτό διάκοσμο μέχρι το ψηφιδωτό της Δέησης. Η Αγία Σοφία την περίοδο της ακμής της, μέσα από ένα βίντεο - ταξίδι ανακάλυψης

Βίντεο: Ο νταής του σχολείου βρήκε το δάσκαλό του

Όλοι έχουν να θυμούνται από τα παιδικά τους χρόνια την παρουσία ενός νταή στο σχολείο ο οποίος φρόντιζε να πειράζει και ενίοτε να χειροδικεί σε παιδιά που θεωρούσε ότι τον ενοχλούσαν.

ΦΩΤΟ-Πέτυχε το ακατόρθωτο ο Αλέξης!! Γονιμοποίηση μέσω αυνανισμού!

Οι δυο ατάκες του Αλέξη που μας κάναν να δακρύσουμε... απ'τα γέλια στη χθεσινή φιέστα για τον 1 χρόνο ψέμματα και κ@λοτούμπες ήταν:

Βίντεο: Το απίθανο κόλπο οπαδών για να αποσπάσουν τον αντίπαλο σουτέρ

Στα ελληνικά γήπεδα οι οπαδοί προτιμούν το -παράνομο- λέιζερ... Παντού οι φίλαθλοι στις κερκίδες κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν την προσοχή του αντίπαλου σουτέρ, ειδικά όταν αυτός προσπαθεί να συγκεντρωθεί για να ευστοχήσει σε ελεύθερες βολές.

Και αν ο Αλέξης γίνει “Γιωργάκης” και ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ; TOPICS:Αλέξης ΤσίπραςΔΝΤΛαγκάρντΝταβόςΠολιτική ΔιαπραγμάτευσηΣΥΡΙΖΑ Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης για τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης για τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ JANUARY 25, 2016 Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ Εάν συνειδητο­ποί­ησε ένα πράγμα στο Νταβός ο πρωθυπουρ­γός Αλέξης Τσίπρας, είναι ότι η «πολιτική διαπραγμάτευση», που ζητά έναν χρόνο τώρα, έχει πεθά­νει. Οι δανειστές παίζουν με άλλους όρους και απορρίπτουν οτιδήποτε δεν έχει με τον βασικό κορμό του Μνημονίου: την εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως και οι Ευρωπαίοι δανειστές κρύβο­νται πίσω από την τρόικα ή τους θεσμούς, όπως μετονομάστηκαν σε κλίμα ευφορίας, χαράς και νίκης οι «πιστωτές» της χώρας, και δεν θα του δώσουν κανένα περιθώριο, ούτε καν σχοινί για να… κρεμαστεί. Και αυτό το δεδομένο αποτελεί την προσωπική τραγωδία του κ. Τσίπρα και της χώρας. Στη συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με την Κριστίν Λαγκάρντ περίσσευαν τα χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλωστε, η επικεφαλής του Ταμείου συνηθίζει να υποδέχεται τους «απέναντι» μέσα στην τρελή χαρά, που μετατρέπεται σε απύθμενη θλίψη όταν κλείνουν τα φώτα. Υποθέτουμε, λοιπόν, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν η εξαίρεση του κανόνα. Του έθεσαν τα ίδια διλήμματα, που είχαν θέσει και στον Αντώνη Σαμαρά. Διότι αν ήταν η εξαίρεση, τότε ο νεαρός πολιτικός, που μεγάλωσε γρήγορα και όχι υπό ομαλές συνθήκες, θα ήταν η επιλογή των δανειστών μετά τα πέντε χρόνια απέραντης φτώχειας και μοναξιάς για τους Ελληνες πολίτες, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Οταν έκλεισαν οι πόρτες πίσω τους, η κ. Λαγκάρντ και ο κ. Τσίπρας μπήκαν στα βαθιά και ο Ελληνας πρωθυπουργός πληροφορή­θηκε ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι τα παρουσιάζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. Είτε εφαρμόζεται η συμφωνία, όπως προβλέπει το Μνημόνιο, που κατά τα άλλα θα έσκιζε η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ή αναλαμβάνεις το ρίσκο της πτώχευσης, που θα συμβεί χωρίς τα δανεικά των πιστωτών. Ο Ελληνας πρωθυπουργός έφυγε βαριά πληγωμένος από το Νταβός, όπου ανάμεσα στους πανίσχυρους της οικονομίας, ένιωσε απελπιστικά μόνος, πλημμυρισμένος από τα κύματα της απαισιοδοξίας που απειλούν την Ελλάδα. Το ότι επέστρεψε σώος και αβλαβής στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι τον υποδέχθηκαν μετά βαΐων και κλάδων στο Νταβός. Τον έκαναν να νιώσει πολλές φορές ότι ηγείται μίας «διεφθαρ­μένης χώρας», με «διεφθαρμένους πολίτες», όπως είχε πληροφορήσει το 2009 και το 2010 την ανθρωπότητα ο αφελής (;) τότε πρωθυπουργός Εξοχώτατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου. Πόσες φορές έχουμε σκεφθεί ότι αν ο παραπάνω κύριος είχε τις στοιχειώδεις γνώσεις και τον στοιχειώδη πατριωτισμό, η χώρα δεν θα εισερχόταν στην παρατεταμένη λαίλαπα των μνημονίων, που έχουν κατα­στρέψει την Ελλάδα και τον λαό της. Αυτός, αντίθετα απ’ όλους τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας, απολαμβάνει όλων των προνομίων που του παρέχει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, καθώς κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει… Τα ίδια προνόμια απολαμβάνουν όλοι οι Ελληνες πολιτικοί. Το τελευταίο διάστημα ο κ. Τσίπρας κυβερνά με έναν τρόπο που θα μας αναγκάσει να ξεχάσουμε τους πραγματικούς καταστροφείς της οικονομίας. Τα περιθώρια για να μη μετατραπεί σε «Γιωργάκη» λιγοστεύουν επικίνδυνα για τον ίδιο, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκ των πραγμάτων θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει γρήγορα να λάβει την απόφαση, ότι η πατρίδα είναι πολύ πάνω από το κόμμα και το μέλλον του… WWW.ETHNOS.GR, WWW.MIGNATIOU.COM

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Εάν συνειδητο­ποί­ησε ένα πράγμα στο Νταβός ο πρωθυπουρ­γός Αλέξης Τσίπρας, είναι ότι η «πολιτική διαπραγμάτευση», που ζητά έναν χρόνο τώρα, έχει πεθά­νει. Οι δανειστές παίζουν με άλλους όρους και απορρίπτουν οτιδήποτε δεν έχει με τον βασικό κορμό του Μνημονίου: την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Χωρίς… εσώρουχα εμφανίστηκε η πασίγνωστη τραγουδίστρια! (ΦΩΤΟ)

Τα έβγαλε όλα το κορίτσι! Ζεστάθηκε μάλλον! Και το αποκαλυπτικό ατύχημα παραλίγο να γίνει!

Η 25χρονη τραγουδίστρια, που η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις, αυτήν τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της… και εμφανίστηκε με ένα σέξι μικροσκοπικό φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία μας.

ΠΑΛΑΒΗ! Μυστήριο με τη γυναίκα που περπατά ημίγυμνη μέσα στο χιόνι – ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να περπατά ξυπόλητη και φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο στους δρόμους της Βιρτζίνια, κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας.

Ο πατέρας του γραμματέα-ροκά: Χρηματιστής, δηλώνει δημοσιογράφος και παραμένει στην ΕΣΗΕΑ

Μπορεί ένας Χρηματιστής να είναι και δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ;

Ο Στάθης Σχινάς, πατέρας του Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξαπέλυσε υβριστική επίθεση κατά του Πρώτου Θέματος όταν αποκάλυψε ότι όλη του η οικογένεια διορίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο, ο οποίος καθημερινά ξιφουλκεί κατά των …

Ποιον υπουργό αποθέωσαν περισσότερο στα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να δέχεται βέλη από παντού λόγω του γεγονότος ότι έχει έρθει στο προσκήνιο το μεταρρυθμιστικό του έργο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τυγχάνει αποδοχής από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η «φάμπρικα» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλά κρατεί: Δεν έχει τέλος η επιχείρηση «βολέματος» των... δικών τους παιδιών

Στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ παραίτησαν τον διευθύνοντα σύμβουλο για να προσλάβουν και σύμβουλο και πρόεδρο - Στην ΕΑΒ δημιουργήθηκε θέση αντιπροέδρου, για να βολέψουν πολιτευτή των ΑΝΕΛ - Στο ΥΠΕΞ «σκαρφίστηκαν» μέχρι και νέα διεύθυνση, προκειμένου να την αναλάβει μετακλητός υπάλληλος τους