26 Ιανουαρίου 2016

Γκρινιάζει ο Κορεάτης Κιμ για την αμοιβή του από Βαρουφάκη και Τσακαλώτο

Ο ταλαντούχος κορεάτης σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γκλεν Κιμ (ο οποίος πήρε μέρος και στις διαπραγματεύσεις με τους Αλ. Τσίπρα και Ν. Παππά και ήταν δεξί χέρι του Γιάνη Βαρουφάκη) επανέρχεται και ζητεί να του καταβληθεί η αμοιβή των 130.000 ευρώ που συμφώνησε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Live από τη Βουλή το ξύλο Κυριάκου στον Τσίπρα

Δείτε τη συζήτηση στην Βουλή

Μητσοτάκης: Αν θες ισοδύναμα ακύρωσε τους κομματικούς διορισμούς και τις αυξήσεις σε ΔΥ - ΒΙΝΤΕΟ

"Σας καλώ σε έναν διάλογο εξπρές που θα καταλήξει σε δέσμευση για την ακύρωση των προγραμματισμένων μισθολογικών  αυξήσεων του δημοσίου και τον δραστικό περιορισμό των κομματικών διορισμών" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην προ ημερησίας συζήτηση για το ασφαλιστικό.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Καραμανλής-Σαμαράς μέσα στη βουλή [εικόνες]

Σαν δύο ξένοι στην ίδια ...ολομέλεια εμφανίστηκαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ οι οποίοι ούτε ένα βλέμμα δεν αντάλλαξαν στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Έντεκα αλήθειες για τη Ροτόντα

H Ροτόντα κτίζεται στα χρόνια του αυτοκράτορα Γαλέριου (306-311 μ.Χ.) και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα μνημειώδους αρχιτεκτονικής της υστερορωμαϊκής περιόδου. Επικοινωνεί με την Αψίδα (γνωστή ως Καμάρα) με κλειστό διάδρομο, που σήμερα δεν υπάρχει.

Η Ζωή βλέπει... Βουλή και "μπινελικώνει" τον Τσίπρα με tweets

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πάρει θέση... μάχης και παρακολουθεί τη συζήτηση που γίνεται στην Ολομέλεια της Βουλής για το Ασφαλιστικό.

Μητροπολίτης... σφουγγαρίζει θαλάμους ασθενών - ΦΩΤΟ

Άφωνους άφησε υπαλλήλους και επισκέπτες ο νέος Μητροπολίτης Ριαζάν Μάρκος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε Νοσοκομείο της περιοχής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης

Αγρια σύγκρουση με το «καλημέρα» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντήλλαξαν βαριές κατηγορίες.

Αγρότες σάπισαν στο ξύλο και έστειλαν στο νοσοκομείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονος διαπληκτισμός και σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του...
βουλευτή Ροδόπης σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης. Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής για πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταβεί ο κ. Καραγιουσούφ σύμφωνα με πληροφορίες.

Αγροτικό: 35 βουλευτές της ΝΔ στηρίζουν τις κινητοποιήσεις αλλά με όρια

Την στήριξή στον αγώνα των αγροτών και την κατανόηση στα αιτήματά τους διατυπώνουν 35 βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    Διαβάστε για να καταλάβετε γιατί θα έχουμε μνημόνιο για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν υπάρχει λογική και αυτό θα το πληρώνουμε εσαεί .
    "Την φράση για τον Μωάμεθ και το βουνό θυμίζει η ανακοίνωση της Ένωσης Λάρισας, αναφορικά με τη μαζική πρόσκληση για κατάθεση στους αδιάφθορους 19 αστυνομικών της 
αστυνομικής διεύθυνσης. Δεν είναι μόνο η ανισορροπία δυνάμεων και κόστους σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, αλλά και από το γεγονός, πως κάποιοι αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν.
"Κατόπιν διαταγής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων του Α.Ε.Α., δεκαεννέα (19) συνάδελφοι του Α' Α.Τ. Λάρισας, καλούνται να μεταβούν στην Αθήνα και να καταθέσουν σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα.
   Καταρχήν πρέπει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ανωτέρω συναδέλφους υπάρχει ένας (1) απόστρατος και ένας (1)  που δε βρίσκεται στη ζωή, έχοντας αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του όπλο προ διετίας και πλέον! Αυτό εκτός από προσβολή στη μνήμη του νεκρού συναδέλφου, είναι δείγμα χαρακτηριστικής έλλειψης οργάνωσης. Όπως επίσης τραγικό είναι ότι εν' μέσω αγροτικών κινητοποιήσεων, (17) συνάδελφοι θα λείψουν από ένα διήμερο έκαστος, το δε ποσό που η Πολιτεία θα δώσει για τη μετακίνηση - διατροφή - διαμονή τους, είναι άνω των 2.000 ευρώ!!!
   Δύο  απορίες έχουμε :
1. Δεν θα ήταν ποιο απλό δύο συνάδελφοι από το Εσωτερικών να μετακινηθούν στη Λάρισα με υπηρεσιακό όχημα, να διαμείνουν δύο ημέρες ώστε να λάβουν τις καταθέσεις και όλα αυτά με κόστος λιγότερο από 300 ευρώ;;;
2. Τελικά η οικονομία και η έλλειψη κονδυλίων υπάρχει μόνο στα αναλώσιμα της καθημερινότητας; (αυτοκίνητα, ατομικά εφόδια κλπ)
   Όχι τίποτε άλλο αλλά όπως πολύ καλά θυμόμαστε, για μια σφαλιάρα στη Κω, είχε καταφθάσει σε μια νύχτα στο νησί, για το «θεαθήναι» όπως περίτρανα αποδείχθηκε, μισή ντουζίνα συναδέλφων από το Εσωτερικών." 
Πηγή:http://enastyl.blogspot.gr/2016/01/blog-post_23.html

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Η Ελένη Μενεγάκη κοιμήθηκε ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγείρευε!

Την ξύπνησε ο μάγειρας! Τι είπε η παρουσιάστρια αμέσως μετά;

Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη; Το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο Βασίλης Καλλίδης ολοκλήρωσε τις μαγειρικές του, μάταια περίμενε να πάρει τη σκυτάλη η παρουσιάστρια. Ο μάγειρας άρχισε να κάνει νοήματα και να φωνάζει: «Ουου! Ουου»!

Δεν άντεξαν οι ραφές -Οταν σκίστηκε on stage το κορμάκι της Τζένιφερ Λόπεζ [βίντεο]

Ενα απίστευτο «ατύχημα» on stage είχε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ενα από τα φαντασμαγορικά κορμάκια-ολόσωμες φόρμες με τα οποία ανεβαίνει στη σκηνή η τραγούδιστρια, γεμάτα πέτρες, κρύσταλλα και χρυσίζουσες κλωστές δεν άντεξε το βάρος των πληθωρικών καμπύλων της και...

Vintage ιστορίες: Το ερωτικό σκάνδαλο του «χρυσού αγοριού» της Θάτσερ που συντάραξε τη Βρετανία [εικόνες]

Παρά το γεγονός πως τα '80s ήταν μια δεκαετία πλούσια σε σκάνδαλα για τη Βρετανία, μία ιστορία ξεχώρισε περισσότερες από τις άλλες.

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας υποσχόταν στους αγρότες ότι θα συντρίψει το κατεστημένο

Απαντούσε θετικά όταν οι αγρότες του έλεγαν «σε θέλουμε παλληκάρι, μην γίνεις σαν τους προηγούμενους»

Μπορεί τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ομνύει στις προβλέψεις του Μνημονίου όσον αφορά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, με υπουργούς, μάλιστα, να...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΝΤΥΝΟΥΝ, ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ; Δανία: Πέρασε ο νόμος για την κατάσχεση χρημάτων και τιμαλφών από πρόσφυγες

Οι αρχές θα μπορούν να κρατούν αντικείμενα αξίας μέχρι και 1.340 ευρώ και να δεσμεύουν ακόμη και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, όπως βέρες κτλ - Όλα τα άλλα αντικείμενα που έχουν μαζί τους θα κατάσχονται

Σοκαριστικό βίντεο: Νταλίκα περνάει πάνω από αστυνομικό που επιζεί από θαύμα

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού όταν μία νταλίκα η οποία χτυπιέται στο πίσω μέρος από το τρένο πέφτει πάνω σε έναν αστυνομικό χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά

«Βάφτισαν» την 28η Ιανουαρίου... Πανελλήνια Μέρα Κατάληψης!

Οι γονείς του δημόσιου Βρεφονηπιακού και Παιδικού σταθμού του δήμου Ζωγράφου ενημερώθηκαν σήμερα γραπτώς ότι μεθαύριο ο σταθμός θα κλείσει λόγω της «Πανελλήνιας Μέρας Κατάληψης» - Στην πραγματικότητα πρόκειται για κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη τετράωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων

Οι αγρότες στα μπλόκα κι ο Αποστόλου δίνει 12.500€ για να καθαριστούν οι... ακαθαρσίες πτηνών και 1200€ για κλειδαρία του Μπόλαρη!

Την ώρα που οι αγρότες στα μπλόκα προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου προτιμά να ασχολείται με τον καθαρισμό των «ακαθαρσιών πτηνών» και όχι με τη λύση του σοβαρού αυτού προβλήματος!

Υποστηρικτές Πούτιν και Άσαντ πίσω από τις απειλές για βόμβα σε σχολεία Γαλλίας και Βρετανίας

Λίγες ώρες μετά την εκκένωση σχολείων σε Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, μία ομάδα υποστηρικτών του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, και του Σύρου ομολόγου του, Μπασάρ αλ Άσαντ, ανέλαβε την ευθύνη για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που προκάλεσαν αναστάτωση.

ΦΩΤΟ-Κοντονής γλύφει Καραμανλή που τον γράφει στην παπάρα του

Από τους πρώτους που έφθασαν στη Βουλή, για να παρακολουθήσει τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του Ασφαλιστικού, ήταν ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να χάσει την πρώτη "μονομαχία" Τσίπρα - Μητσοτάκη!

ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΑΣΟΚοι ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ; Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ζητά συγχώρεση από τον Θεό για την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας συνέλευσης του Συλλόγου, παρουσία κλήρου, επισήμων, μελών και φίλων του Ησυχαστηρίου, στις 24 Ιανουαρίου 2016. Το παρών έδωσε και ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ! Ρήγας για "αδήλωτες συναλλαγές" αγροτών και... διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Οι αγρότες οφείλουν να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση, ανέφερε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

Μπορείς να εντοπίσεις τις έξι λέξεις που κρύβονται σε αυτή τη φωτογραφία;

Ένα νέο κουίζ έρχεται να τρελάνει το ίντερνετ, μετά το κρυμμένο πάντα ανάμεσα σε χιονάνθρωπους. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να επιστρατεύσετε την παρατηρητικότητα σας!

ΒΙΝΤΕΟ-Το "ξύλο" της Μις Κολομβία στον παρουσιαστή ηθοποιό που μπέρδεψε το αποτέλεσμα

H απίστευτη γκάφα στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» στο Λας Βέγκας τον Δεκέμβριο έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Βρέθηκε κρυφό χρηματοκιβώτιο στην έπαυλη του Εσκομπάρ στο Μαϊάμι [εικόνες]

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ είναι νεκρός εδώ και 23 χρόνια, αλλά κάποια μυστικά του παραμένουν κρυφά, όπως αποδεικνύεται.

Στη βίλα του βαρόνου των ναρκωτικών, στο Μαϊάμι, βρέθηκε ένα κρυμμένο χρηματοκιβώτιο, κατά την κατεδάφιση. Παραμένει όμως αναπάντητο ερώτημα το τι βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ επανεξελέγη η Ντόρα Μπακογιάννη

Στη θέση της αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, επανεξελέγη, με ομόφωνη απόφαση, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από τον Τσίπρα για τις εργολαβίες Σπίρτζη στον ΟΛΠ

Εξηγήσεις ζητούν από τον Πρωθυπουργό με ερώτηση που κατέθεσαν δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και έκαναν λόγο για κύκλωμα εργολάβων που λυμαίνονταν τον ΟΛΠ την περίοδο 2001-2004.

ΙΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ: Γιατί φθάσαμε στο διασυρμό

του Λάμπρου Τζούμη
Υποστρατήγου ε.α.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την κρίση των Ιμίων και όπως είναι φυσικό τέτοιες μέρες έρχονται στο μυαλό μας μνήμες από τον απαράδεκτο τρόπο χειρισμού, σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο και την τραγική κατάληξη που είχε. Το κυρίαρχο στοιχείο που προέκυψε από την κρίση ήταν το έντονο αίσθημα εθνικής ταπείνωσης και η πίκρα για τα παλληκάρια που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου (Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός).

Γεωργιάδης: «Οι ιδιωτικοποιήσεις που πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ έφεραν την αναβάθμιση της Standard and Poor's»

H αναβάθμιση της οικονομίας από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης από τη Standard and Poor's στηρίζεται στο σκεπτικό ότι η κυβέρνηση προχώρησε με θάρρος στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ και των αεροδρομίων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα τη ναυτιλία.

ΑΛΕΞΗ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ! Η Κομισιόν εξετάζει αύριο την «έξωση» της Ελλάδας από τη Σένγκεν

Για «έξωση» της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν κάνει λόγω η γαλλική εφημερίδα le Monde.

Σε άρθρο της αναφέρει πως το Κολέγιο των Επιτρόπων αναμένεται να εξετάσει αύριο σχέδιο διετούς αναστολής της συνθήκης Σένγκεν της χώρας μας. Αν συμβεί αυτό ανοίγει πλέον ο δρόμος για τον, ουσιαστικό, αποκλεισμό της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή ζώνη ελεύθερης κίνησης των πολιτών.

Video ΣΟΚ! Επιβιώνει μετά από ένα σφοδρό χτύπημα

Στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ένας 53χρονος άνδρας δέχεται χτύπημα από αυτοκίνητο και επιζεί από θαύμα έδωσε η βρετανική αστυνομία.

«Ρουσφέτια» ΣΥΡΙΖΑ και στο ΥΠΕΞ

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα με κομματικούς διορισμούς, συγγενών και φίλων… δεν ξέφυγε ούτε και το ΥΠΕΞ.

Όπως…καταγγέλλει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης υπάρχουν  διαφαίνεται αδιαφάνεια και στις προαγωγές των  υπαλλήλων στο ανώτατο υπηρεσιακό βαθμό του Πρέσβεως.

Αφυδάτωση στους καταρράκτες του Νιαγάρα -Γιατί οι Αμερικανοί τους κόβουν το νερό [εικόνες]

Αν σχεδιάζατε να επισκεφθείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα μάλλον θα πρέπει να το... επισπεύσετε. Και αυτό γιατι μπορεί σύντομα (προσωρινά βέβαια) να... κλείσουν. Να στερέψουν, να σταματήσει η ροή του νερού.

Έτσι σκοτώνουν τους Κούρδους οι Τούρκοι στρατιώτες! Συγκλονιστικό βίντεο

Οι συγκρούσεις του τουρκικού στρατού με το PKK στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας συνεχίζονται με τους θανάτους να αυξάνονται και απο τις δύο πλευρές. Με αφορμή τον θάνατο ενός τουρκου καταδρομέα οι τουρκικές ενοπλες δυνάμεις εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τον αριθμό τον Κούρδων "τρομοκρατών", όπως αποκαλούν τα μέλη του PKK, που έχουν χάσει την ζωή τους απο επιχειρήσεις που διεξάγουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Οργή συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας-Μπακογάννη-Βορίδη-Βουλγαράκη για την αλητεία του Εθνικού Θεάτρου

Ότι δεν ιδρώνει το αυτί του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται μάθημα στον Κυριάκο και ελπίζουμε όταν γίνει Πρωθυπουργός να μην τρέχει πανικόβλητος κάθε φορά που κάτι δεν θα αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ 

Οργισμένη ανακοίνωση από την Ομάδα Συγγενών Θυμάτων Τρομοκρατίας «ΩΣ ΕΔΩ» για την παράσταση που ανέβηκε στο Εθνικό, βασισμένη στο βιβλίου του Σάββα Ξηρού και στα πρακτικά της δίκης της 17Ν

BINTEO-Βραζιλιάνες βγήκαν τόπλες στην παραλία για τον καρκίνο του μαστού

Για καλό... σκοπό πέταξαν το σουτιέν από το μαγιό τους καλλίγραμμες Βραζιλιάνες σε παραλία του Ρίο. Νεαρές Βραζιλιάνες επέδειξαν τα κάλλη τους προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους για τον καρκίνο του μαστού, μια ασθένεια που πλήττει όλο και περισσότερες γυναίκες.

Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει το πιο αποτυχημένο «καμάκι» που της έχουν κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν η Σία Κοσιώνη και δεν δίστασε να κάνει… αποκαλύψεις. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε διάφορα πράγματα για την ζωή της. Ένα από αυτά ήταν και η πιο αποτυχημένη ατάκα – «καμάκι» που της είχε πει ποτέ ένας άντρας.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γλίτωσαν ορειβάτες από μία τρομακτική κατολίσθηση

Μία ομάδα ορειβατών προσπαθεί να περάσει ένα σημείο στην οροσειρά τον Άνδεων όταν ξαφνικά από την κορυφή του βουνού κατρακυλά ένα τεράστιο ορμητικό ποτάμι από πέτρες και λάσπη

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗ ΡΟΧΑΛΑ! Πιτσιόρλας για ΟΛΠ: Δευτερεύουσας σημασίας οι δηλώσεις Δρίτσα- Υπήρξε ενημέρωση

Το ΤΑΙΠΕΔ από μόνο του δεν θα έπαιρνε μια τέτοια μεγάλη απόφαση, όπως είναι η αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, δήλωσε ο πρόεδρος του Ταμείου κ. Στ. Πιτσιόρλας, χαρακτηρίζοντας, ταυτόχρονα, τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Δρίτσα, ως δευτερεύουσας σημασίας.

ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! Αυτή τη φορά δεν χόρεψε ζεϊμπεκιά η Γεροβασίλη και είχε και παρέα απ'τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις θεατρικές παραστάσεις ο Τσίπρας, στις μουσικές σκηνές, όλων των ρεπερτορίων οι υπουργοί του, από μπουζούκια μέχρι Θάνο Μικρούτσικο.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς αφού μας ξάφνιασε με τα πρώτα τραπέζια πίστας που χόρεψε ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια μας δείχνει τώρα και την έντεχνη πλευρά της.

H προκλητική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο του δολοφόνου Ξηρού

Ανακοίνωση για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού, εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, το Εθνικό Θέατρο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δυο υπουργοί της Κ. Μακεδονίας ένα βήμα πριν… τη διαγραφή!

Αντιμέτωποι ακόμα και με τη… διαγραφή από τους επαγγελματικούς τους συλλόγους, τα σωματεία και τις ενώσεις τους είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές οι οποίοι προτίθενται να ψηφίσουν το νέο ασφαλιστικό σύστημα που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Σάλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής!

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι και 35 ομάδες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ερευνώνται για την υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος - Άγνοια δηλώνει ο εκπρόσωπος της Λάτσιο

Μουρούτης: Αντισημίτης ο συνεργάτης του Καμμένου που διόρισαν στην ΕΑΒ

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, για τον οποίο δημιουργήθηκε ειδικά η θέση, έχει επανειλημμένως εκφράσει ρατσιστικές θέσεις μέσω ιστολογίου, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το στέλεχος της ΝΔ

Μπερμπάτωφ δίνει συνέντευξη στον Μπερμπάτωφ: «Ηρθα στον ΠΑΟΚ για να παίζω» [εικόνα]

Λίγες ημέρες μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με μια ανάρτησή του στο facebook, θέλησε αφενός να ζητήσει συγγνώμη από την ίδια την ομάδα του αλλά και από τον Σιμόες, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του προς τον Ιγκόρ Τούντορ, βάζοντας «φωτιές» στον Ιβάν Σαββίδη.

Στην ΕΡΤ αύριο για ενημέρωση για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, Κουμουτσάκος και Λαζαρίδης

Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κόμματος κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ζήτησαν συνάντηση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. κ. Λάμπη Ταγματάρχη.

Γιατί αναβαθμίστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο εσωτερικό της ΝΔ -Ανέλαβε τον τομέα τουρισμού

Εξαιρετικά εργατική απεδείχθη η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία αναβαθμίζεται στο εσωτερικό του κόμματος, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΕΤΣΙ! Πουλάμε το νερό με 1,9 ευρώ στο Αεροδρόμιο Μακεδονία γιατί πληρώνουμε ενοίκιο 57.395 ευρώ και απασχολούμε 30 άτομα

Μόνο στη Ελληνική Σοβιετία θέλουμε να επιβάλλουμε στον άλλο πόσο θα πουλάει! Ρε μαλ@κα Έλληναρά να το πάρεις από το σπίτι σου το νερό αφού ξέρεις ότι σε αεροδρόμιο, καράβι ή τραίνο είναι ακριβό! Επειδή εσύ δε θες να σε πούν οι άλλοι μαλ@κες "γύφτο", θα πρέπει ο επιχειρηματίας να σου πουλήσει όσο θες εσύ; Δε συζητάω για τους μαλ@κες που πάνε σε αεροδρόμια ώρες πριν και θέλουν να ους κερνάνε τζάμπα φαί και καφέδες...

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επικαλείται ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται το καφέ του αεροδρομίου για τις τιμές-χρυσάφι που έχει στα προϊόντα του

Εργααζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία απέκλεισαν το υπουργείο Οικονομικών - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία απέκλεισαν το υπουργείο Οικονομικών ενώ ένταση υπήρξε όταν προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο. Διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το μισθολογικό.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Κίνδυνος για εκτροχιασμό το 2016

Ανησυχίες για την ύπαρξη δημοσιονομικού κενού το 2016 εξαιτίας των καθυστερήσεων στο ασφαλιστικό, στις φορολογικές παρεμβάσεις και στη μείωση των αμυντικών δαπανών εκφράζονται στην τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ! Ο Τσακαλώτος απαντά στον Σόιμπλε: Είναι η κοινωνία ανόητε

Στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το «είναι η εφαρμογή ανόητε» απάντησε χθες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο Ελληνας ομόλογός του Ευκλείδης Τσακαλώτος.