28 Ιανουαρίου 2016

«Ξαναχτύπησε» η Βραζιλιάνα καλλονή – Φόρεσε το «αόρατο» μαγιό (ΦΩΤΟ)

Τις προάλλες έκαψε κόσμο με το μαγιό της το οποίο άλλαξε σε δημόσια θέα. Τώρα όμως η Βραζιλιάνα καλλονή και μοντέλο Liziane GutIerrez, έκανε μια φωτογράφηση στην παραλία του Μαλιμπού στις ΗΠΑ προς τέρψη των θαυμαστών της!

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Όταν ΠΡΑΒΔΑ και Τσίπρας «έκραζαν» για τις τιμές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ω καιροί… Ω ήθη λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όταν βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης -2011- κατηγορούσε την κυβέρνηση για την επιβολή του...

Μετέτρεψαν σε… πορνό το Βρετανικό Big Brother (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο βρετανικό Big Brother με πρωταγωνιστές την τηλεπερσόνα και γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις Stephanie Davis και τον συμπρωταγωνιστή της Jeremy McConnell.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΛ@ΣΑΜΕ ΜΕΝΤΕΣ; Αποστόλου για τα επεισόδια: Θα αποφύγει να κινείται στη Θεσσαλονίκη

Μετά τα επεισόδια έξω από την 26η Διεθνή Έκθεση Agrotica, όπου οι συγκεντρωμένοι αγρότες δεν επέτρεψαν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου ούτε να πλησιάσει στην περιοχή, εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία λέει ξεκάθαρα πως τα επεισόδια υποκινούνται ή σε αυτά πρωτοστατούν προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς, αλλά και της ακροδεξιάς.

Ρίτα Όρα: Ξεκουμπώνει το πουκάμισο και δείχνει το γυμνό της στήθος

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Lui Η Ρίτα Όρα ξαναχτυπά στη πιο γυμνή εκδοχή της κάνοντας τους θαυμαστές της να τρίβουν τα μάτια τους.

«Η Μέρκελ έχει πάθει νευρικό κλονισμό λόγω προσφυγικού», υποστηρίζει Γερμανός ψυχίατρος

Είναι τόσο αποφασισμένη να μην παραδεχθεί ότι έκανε λάθος κινήσεις, «που έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα»

Στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με έναν Γερμανό ψυχίατρο ο οποίος αποφάσισε να αναλύσει τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της καγκελαρίου το τελευταίο διάστημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ισχυρή κυρία της Γερμανίας είναι μία νάρκισσος σε νευρικό κλονισμό.

Γελάει ο Τουρκμένιος που φέρεται να σκότωσε τον πιλότο του Su-24: «Δεν φοβάμαι τους Ρώσους»

Όταν ρωτήθηκε πώς ένιωθε για το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «στόχων» της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών απάντησε ότι δεν φοβάται, αφού έχει πίστη στον Θεό

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο

Κατά 5,5 δισ. δολ. είδε να αυξάνεται η περιουσία του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, καθώς τα έσοδα του Facebook εκτοξεύθηκαν για ακόμη μια φορά.

Ελεονώρα Μελέτη: «Ανέβασε» στο Instagram την αστυνομική της ταυτότητα

«Για να μη λέτε ότι κυκλοφορώ απεριποίητη», έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια

Λάτρης των social media είναι η Ελεονώρα Μελέτη και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πασιγνωστός μπασκετμπολίστας κυνηγά να δείρει αντίπαλό του (VIDEO)

Ο Τζέισον Μαξίελ δεν σηκώνει πολλά πολλά. Μετά από ένα σκληρό φάουλ αντιπάλου του στο κινεζικό πρωτάθλημα, ο πρώην NBAερ βγήκε εκτός εαυτού και τον πήρε στο κυνηγί, προκειμένου να τον δείρει.

Γελάει ο Βορίδης με την ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης στο Βελλίδειο

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδηςτην ματαίωση των εγκαινίων της AGROTICA λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, ρίχνοντας τα «βέλη» του προς την κυβέρνηση.

ΈΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! Ο Μπαλτάς για την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου

«Η κοινωνική ευαισθησία σχετικά με το ζήτημα της βίαιης και δολοφονικής δράσης ένοπλων ομάδων είναι δικαίως μεγάλη. Συμμεριζόμαστε αυτή την ευαισθησία και συμπαραστεκόμαστε πλήρως στους οικείους των θυμάτων», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς σχετικά με την παράσταση της Πειραματικής σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, «Η ισορροπία του Νash» και προσθέτει:

Ο συνιδρυτής της Microsoft κατέστρεψε με το γιοτ του κοραλλιογενή ύφαλο στα νησιά Κέιμαν

Μπορεί να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που αγγίζει τα 600.000 δολάρια

Ο συνιδρυτής του κολοσσού της πληροφορικής Microsoft, Πολ Άλεν, κατηγορείται ότι κατέστρεψε με το πολυτελές γιοτ του έναν κοραλλιογενή ύφαλο στα νησιά Κέιμαν και τώρα είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο που αγγίζει τα 600.000 δολάρια.

«Το χέρι του Θεού»: Η φωτογραφία που τρόμαξε όλη την Πορτογαλία

«Το χέρι του Θεού» είδε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στη Μαδέρα της Πορτογαλίας ένας 32χρονος μπλόγκερ και δεν έχασε στιγμή να το απαθανατίσει με την κάμερά του.

Αρρωστημένο! Video game με εκτελέσεις των τζιχαντιστών! ΠΡΟΣΟΧΗ! BINTEO ME ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Την ώρα που οι τζιχαντιστές συνεχίζουν τις φρικαλεότητές τους, ένα αρρωστημένο μυαλό δημιούργησε video game με τις εκτελέσεις του Ισλαμικού Κράτους.

Σύλληψη ενόπλου στη Disneyland -Κρατούσε δύο όπλα και το Κοράνι

Ενας 28χρονος άνδρας συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε ένα ξενοδοχείο την Disneyland του Παρισιού, έχοντας στην κατοχή του δύο όπλα και το Κοράνι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την παράσταση του Εθνικού: Αισθάνομαι μια μικρή δικαίωση...

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του λογαρισμού του στο twitter εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να "κατεβάσει" την παράσταση με κείμενα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού.

Το «κορίτσι-φάντασμα» της Ρωσίας -Μυστήριο γύρω από φωτογραφίες 100 ετών [εικόνες]

Φωτογραφίες από την τσαρική Σιβηρία του περασμένου αιώνα έχουν ένα μυστήριο. Δεν αφορά τον τόπο ή τη λήψη, ένα κορίτσι-φάντασμα βρίσκεται σε κάθε μία από αυτές. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι.

Έβαλε και φουλάρι ο βλάχος ... και ήταν σαν το γίδι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η στιλιστική επιλογή του πρωθυπουργού
Φορώντας ένα slim line κουστούμι με εντυπωσιακό μπλε μεταξωτό φουλάρι έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου ο Αλέξης Τσίπρας, όπου και συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη, στα πλαίσια της τριμερούς ανάμεσα σε Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για τη βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού... το μεταναστευτικό

Φυσικά τα έχουμε πει και εδώ: Πέρα από τα λεφτά και την τσέπη υπάρχει η πατρίδα και το έθνος... αλλά ο Ελληναράς στα παπάρια του η χώρα μπροστά στο όνειρο να παντελονιάσει 100 ευρώ... ηλίθιοι νοικοκυραίοι ψήφισαν 2 φορές ΣΥΡΙΖΑ για να τους καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ ενώ του λέγαμε ότι από πίσω έρχονται λάθρο, ιθαγένειες, εγκληματικότητα, καταλήψεις, διάλυση της Εκκλησίας και κάθε αξίας του Ελληνισμού...

«Ένα χαμόγελο δεν είναι πρόσκληση για σεξ» λέει ο Δανός που δεν θέλει πρόσφυγες στο μαγαζί του

Ο Tom Holden Jensen είναι ο Δανός ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου που απαγόρευσε πρόσφατα στους πρόσφυγες από την Συρία και το Αφγανιστάν να πηγαίνουν στο μαγαζί του, αν δεν μιλούν Δανικά, Αγγλικά ή Γερμανικά - Πώς αιτιολογεί ο ίδιος την απόφασή του; - Γιατί προτιμά να πάει φυλακή, παρά να ανακαλέσει;

Περίγελος της Ευρώπης η Βρετανία εξαιτίας του ποσοστού φορολόγησης της Google

Η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον παρουσίασε το deal ως τεράστια επιτυχία, που θα απέφερε μεγάλα κέρδη από φόρους στο κράτος. Εκ πρώτης όψεως, είχε δίκιο. Όταν όμως αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ξέσπασε «πόλεμος» από την αντιπολίτευση.

Ο «πρωινός καφές» του Κυριάκου – Ποιοί συμμετέχουν (ονόματα)

Κάθε μέρα στις 08.30 το πρωί γίνεται η πρώτη σύσκεψη στη Συγγρού όπου παρόντες είναι ο διευθυντής του προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης και ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος ενώ συμμετέχουν ανά τακτά διαστήματα ο νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Οικονόμου που διαδέχθηκε το Νίκο Γεωργιάδη και ο αναπληρωτής γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόσφυγας θα είναι μεταξύ των λαμπαδηδρόμων της Αθήνας

Όπως ανακοίνωσε ο Τόμας Μπαχ, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η φλόγα, θα περάσει από ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων όπου ένας από τους πρόσφυγες θα κληθεί να τη μεταφέρει για μερικά μέτρα

Γιάννης Καστάνης: Ποιος ήταν ο φαντομάς της Σκύρου με τον «μπάτλερ», τη Ferrari και τις πιτσιρίκες

Η ιστορία του «Ελληνα Mr Ripley», του δαιμόνιου άντρα που χωρίς κανένα εφόδιο εργαζόταν επί σειρά ετών ως γιατρός, κατέχοντας επί 14 χρόνια τη θέση του διευθυντή γενικής ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, ξεκινά πριν από 56 χρόνια στα Μέγαρα. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε από την ευυπόληπτη οικογένεια Καστάνη που ονειρευόταν να δει τους γιους της Τάκη και Γιάννη, «επιστήμονες και σωστούς ανθρώπους».

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε με τα ξεφτιλίκια τους τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ

Με χιούμορ απάντησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ Α.Ε. στους Ράδιο Αρβύλα που τους σατίρισαν με αφορμή την "γκάφα" στην οποία υπέπεσαν διαβάζοντας "μπαγιάτικες" εφημερίδες που είχαν ξεμείνει στο στούντιο από τις πρόβες του σκηνικού.

Ζουγανέλης για την παράσταση του Εθνικού: «Εγώ δεν θα το έκανα»


«Μπορώ να ζήσω ακόμα και αν σταματήσω αύριο να δουλεύω»-«Σέβομαι τους «Ράδιο Αρβύλα» είναι πολύ εντάξει και κάνουν τη δουλειά με πολύ υπευθυνότητα. Εμένα όμως...»

Τι δείχνει ο Ψινάκης στον Καμμένο; - ΦΩΤΟ

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Ψινάκης, ζήτησε...

7 αποκαλύψεις για την κρυφή ερωμένη του Ολάντ [εικόνες]

Η ηθοποιός, παραγωγός και κρυφή ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, Ζυλί Γκαγιέ, είναι το θέμα ενός βιβλίου που θα βρίσκεται στα γαλλικά βιβλιοπωλεία από τις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε πως είναι σήμερα τα σύμβολα του σεξ που λάτρεψαν όλοι τη δεκαετία του ’90

Η δεκαετία των ’90s σημαδεύτηκε από τη μοναδική παρουσία γυναικών στο Χόλιγουντ αλλά και τους τηλεοπτικούς δέκτες, κάνοντας το κοινό να πιστεύει πως τέτοιες γυναίκες δεν θα ξαναδούν.

Μετά το κράξιμο λένε ότι κατεβάζουν την παράσταση που «ξέπλενε» τον Ξηρό... ούτως ή άλλως θα έπαιζε μέχρι Κυριακή

Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις από τις οικογένειες των θυμάτων της 17Ν και τον σάλο που ξέσπασε, αλλά και τις διαμαρτυρίες ακόμη και από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι η παράσταση «Ισορροπία του Nash» η οποία στηρίζεται και σε κείμενα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού, κατεβαίνει.

ΒΙΝΤΕΟ-Eπεισόδια αγροτών-ΜΑΤ στο Βελλίδειο – Κρύφτηκε η κότα ο Αποστόλου-Ακυρώθηκαν τα εγκαίνια

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το Βελλίδειο, μεταξύ αγροτών και αστυνομικών.

Οι χιλιάδες αγρότες επιχείρησαν να κλείσουν την είσοδο του Εκθεσιακού Κέντρου,συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ είχαμε και εκτεταμένη ρίψη χημικών κατά των διαδηλωτών.

ΝΔ: «Η κοινωνία ασφυκτιά από τους φόρους» (Διαγράμματα)

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς, με την πολιτική της αύξησης των φόρων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ακολουθεί, “επιτυγχάνει” τόσο τη συρρίκνωση των φορολογικών εσόδων όσο και τη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το Δημόσιο», τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής του κόμματος, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Mαζικό συλλαλητήριο από τους αγρότες στη Θεσσαλονίκη – Έκαναν ακόμη και τη κηδεία του… Τσίπρα (φωτο)

Στις 19:00 το βράδυ είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της έκθεσης AGROTICA 2016 από τον Υπουργό και οι αγρότες άρχισαν να συγκεντρώνονται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΕ->Ο "αντάρτης" αγρότης με τον Τσε Γκεβάρα στην μπλούζα - ΦΩΤΟ

Αγρότες με τα τρακτέρ τους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και στη φορολογία που πραγματοποιήθηκε από διάφορα μπλόκα της χώρας, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica, στην πλατεία της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

FVTO-Έτοιμο το Facebook για τη μεγαλύτερη αλλαγή της δεκαετίας

Από τις αρχές Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει για το νέο σύστημα αντιδράσεων (Facebook Reactions) που ετοιμάζει η Facebook με σκοπό να προσφέρει περισσότερες επιλογές αντί του “Like” και θα δούμε την εφαρμογή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Bloomberg.

Οι Femen υποδέχτηκαν τον Ιρανό πρόεδρο με... εικονικούς απαγχονισμούς [βίντεο]

Ηταν πιο... ελαφριά ντυμένες, όχι, όμως, γυμνόστηθες. Υποδέχτηκαν, όμως, τον Ιρανό πρόεδρο Χοσάν Ροχανί στο Παρίσι, με σκληρό τρόπο. Ο λόγος για τη Femen.

Vintage: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τόπλες στην παραλία [εικόνες]

Χρόνια μετά το θάνατό της η ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη εξακολουθεί να τραβάει το ενδιαφέρον.

Το περιοδικό You δημοσίευσε χθες τις παρακάτω παπαράτσι φωτογραφίες της μεγάλης σταρ, οι οποίες ελήφθησαν το 1979 σε μια ιδιωτική της στιγμή στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Σκαρφάλωσε παράνομα σε πυραμίδα της Αιγύπτου για τη μοναδική θέα - ΒΙΝΤΕΟ


Ένας 18χρονος Γερμανός αποφάσισε να ρισκάρει ακόμα και το να μπει φυλακή προκειμένου να τραβήξει φωτογραφία από την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας.

Ο Γερμανός τουρίστας σκαρφάλωσε παράνομα έως την κορυφή της 4.500 ετών πυραμίδας, με την λήψη τελικά να τον δικαιώνει.

ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ! «Είμαι περήφανη που ανεβάζω έργο του Σάββα Ξηρού, δεν έχουμε χούντα»

Το φτύσιμο στα μούτρα από την πατσαβούρα πάει όλο στους φιλελέδες που νομίζουν ότι όλη αυτή η σαπίλα μπορεί να παραβλεφθεί και να συνεχίσει να υπάρχει παράλληλα με μια ευημερούσα Ελλάδα... Πράγματα που αλλού δεν τα διανοείται κανείς, εδώ είναι αυτονόητα με αποτέλεσμα να είμαστε στο χείλος του γκρεμού και να αναρωτιόμαστε ακόμα γιατί; Ας συνεχίσουν λοιπόν οι φιλελέδες να νομίζουν ότι θα ανοίξουν 5 επαγγέλματα, θα καταργήσουν 5 παράβολα, θα κλείσουν 10 υπηρεσίες κηφήνων και η Ελλάδα θα απογειωθεί σέρνοντας πίσω της όλη αυτή τη σαπίλα....

Με μια ανάρτησή της στο Facebook η σκηνοθέτης της παράστασης «Ισορροπία του Νας», Πηγή Δημητρακοπούλου, τοποθετείται για την παράσταση της στο Εθνικό Θέατρο.

ΔΗΛ. ΕΦΑΓΕ ΦΡΑΓΚΑ; Κω/λου κατά Φίλη: Διαχειρίστηκε πακτωλούς ως διευθυντής της Αυγής και μιλά για ανιδιοτέλεια

Σε μήνυμά του για τη σχολική εορτή της 30ης Ιανουαρίου, ο υπουργός παιδείας είχε επαινέσει την ανιδιοτέλεια των Τριών Ιεραρχών λέγοντας ότι είχαν κάνει οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος «σωρευτής πλούτου»

Αυστραλός σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση με καγκουρό… τζιχαντιστή

Ένας 19χρονος ήθελε να γεμίσει το μάρσιπο του συμπαθούς ζώου με εκρηκτικά και να ζωγραφίσει το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους στη ράχη τουΝέους τρόπους σκαρφίζονται οι επίδοξοι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους για να σκορπίσουν το θάνατο και τον πανικό στη Δύση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Αφαίρεσαν την μαλ@κία Καμμένου με τον Έβερτ από το δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βράδυ η επική γκάφα του Πάνου Καμμένου ο οποίος μπέρδεψε την προεδρία του Κώστα Καραμανλή με την προεδρία του Μιλτιάδη Έβερτ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν υπουργός ο Τάσος Γιαννίτσης. 

Η όμορφη αγρότισσα στο μπλόκο της 'Αρτας - ΦΩΤΟ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Άρτας.

Σήμερα στις 11.00 το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο...

Πετώντας με drone πάνω από την εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας [βίντεο]

Νιώθεις ότι παίζεις ηλεκτρονικό.

Η τοξωτή γέφυρα της Τσακώνας δόθηκε στην κυκλοφορία και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από drone που πέταξε από πάνω της.

ΕΧΙΣ ΔΗΚΗΟ ΠΡΩΕΔΡΑΙ! ΤΡΩΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΥΝ ΕΜΦΑΝΗΣΙ ΣΟΥ! Οι διευκρινίσεις του Καμμένου για την αναχαίτιση στα Ίμια

Άσε ρε που θα μας πεις να σεβαστούμε τους ήρωες που ξεφτιλίζεις σαν τσίρκο για να βγάλεις φώτο για τα γίδια!

Η "αναχαίτιση των τουρκικών F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών έγινε στις 10:45" διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ζητώντας λίγο σεβασμό στους ήρωες.

Welt: Η υπερχρεωμένη Ελλάδα αποτυγχάνει να φυλάξει τα πιο σημαντικά εξωτερικά σύνορα

Η Welt του Βερολίνου αναφέρεται στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση στο προσφυγικό και σημειώνει: «Το γεγονός ότι ειδικά η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να φυλάξει τα πιο σημαντικά εξωτερικά σύνορα είναι μοιραίο.

Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός του Μαξίμου: Ετοιμάζουν νέα λίστα φοροφυγάδων

Μια νέα λίστα “φοροφυγάδων” ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα και το βαρύ για την κυβέρνηση κλίμα.

Η Θεσσαλονίκη γέμισε τρακτέρ -Εφτασαν οι αγρότες και περιμένουν τον υπουργό [εικόνες]

Πλήθος αγροτών κατέβηκε με τα τρακτέρ του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα στο φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Πανικός στη Γερμανία -Οι γυναίκες αγοράζουν όπλα αυτοάμυνας μετά τις επιθέσεις από μετανάστες

Οι επιθέσεις από μετανάστες κατά γυναικών την Πρωτοχρονιά σε όλη τη Γερμανία, οι οποίες έφτασαν τις 650, προκάλεσαν τρόμο.