02 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές είναι οι χειρότερες ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

H ιστοσελίδα «Alltime Movies» μας παρουσιάζει τις χειρότερες ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Δεν πλήρωνε διόδια κι ο Τσίπρας του στειλε κοστούμι 22.000€ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Όλα τα λεφτά η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑίου (το παραδέχεται μόνος του) που πίστευε όπως λέει ότι θα ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ και θα καταργούσε όλους αυτούς τους νόμους! Και ο άνθρωπος αυτός μπήκε και τελείωσε παν/μιο!!
Φυσικά γέλιο έχουν και τα σχόλια (διαβάστε τα μετά το ηχητικό) κάτω από την ανάρτηση, ειδικά ο τύπος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" που ζει στο Λονδίνο και πληρώνει τα πάντα μέχρι και διόδια για είσοδο στο City... πάντως αν κρίνω από τα σχόλια, οι περισσότεροι αναγνώστες της ΣΥΡΙΖΟσελίδας είναι ΝΔίτες που μπαίνουν για να απολαμβάνουν την κλάψα και τις κ@λοτούμπες τους :)) 

Σημειώστε επίσης ότι η ΕΓΝΑΤΙΑ είναι του κράτους και δεν ανήκει σε κανέναν ΑΚΤΩΡΑ ή Μπόμπολα...

Αντιγράφω λοιπόν από το ΣΥΡΙΖΟραδιόφωνο stokokkino.gr

Ένα απίστευτο πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος είχε πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων από το 2013.

Το Spiegel «ψηφίζει» Καϊλή ως ευρωβουλευτή της χρονιάς

«Κρίμα για τους Γερμανούς ευρωβουλευτές που πρέπει να συναγωνιστούν την Εύα Καϊλή», σημείωνει το γερμανικό περιοδικό

Προσφυγική κρίση. Κρίση του ευρώ. Διατλαντική συμφωνία. Μερικά από τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τόσο στις Βρυξέλλες, όσο και στο Στρασβούργο.

Έρχονται οι «Αγώνες σύνταξης» – Το twitter… φτιάχνει το νέο ασφαλιστικό

Δημιουργικές και πρωτότυπες οι προτάσεις για το Ασφαλιστικό που… κατατέθηκαν με επίσημες διαδικασίες στο twitter. Με τους αγρότες στους δρόμους και την Γενική απεργία προ των πυλών οι «τουιτεράδες» βρήκαν χρόνο να δώσουν λίγη έμπνευση στην Κυβέρνηση για να βρει άκρη με την καυτή «πατάτα» του ασφαλιστικού.

ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΥΤΑ ΤΩΡΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπασταύρου: Συνεχίζουν ΝΔ και Σαμαράς να έχουν την ίδια άποψη;

Aνακοίνωση σχετικά με την πληρωμή προστίμου 3,3 εκ ευρώ για τη  λίστα Λαγκάρντ από τον Σταύρο Παπασταύρου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κακός χαμός στην Κύπρο μετά την διαρροή των θέσεων Αναστασιάδη για το Κυπριακό (έγγραφο)

Το έγγραφο με τις θέσεις που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε στον ΓΓ του ΟΗΕ στη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο του οικονομικού φόρουμ του Νταβός, παρουσία του Μουσταφά Ακιντζί, εξασφάλισε το SigmaLive.

ΠΑΣΟΚ: Τα 6 ψέματα του Κατρούγκαλου "στον ενικό"

Για έξι ψεύδη του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνέντευξη του "στον ενικό".

Κομισιόν προς Ελλάδα: Διασφαλίστε τα σύνορά σας με βάση τους κανόνες της Σένγκεν

Στόχος των συστάσεων είναι να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα εφαρμόζει σωστά και αποτελεσματικά όλους τους κανόνες Σένγκεν σχετικά με τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ

Γιατί πήγαν στη βουλή Αλεξίου και Πορτοκάλογλου;

Αντιπροσωπεία καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων η Χαρούλα Αλεξίου και ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχθηκαν στη βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης και βουλευτές του Ποταμιού.

Τα «γαλάζια» συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αν και σε περίοδο μετωπικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε δημόσια συγχαρητήρια για μια απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα για την επανέναρξη της επίσημης ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΑΚΗ! Αλλοι τέσσερις νεκροί από τη γρίπη - Στους 103 οι ασθενείς σε ΜΕΘ

Ενω οι δραματικές ελλείψεις σε Εντατικές αφήνουν εκτός ΜΕΘ καθημερινά δεκάδες ασθενείς διασωληνωμένους σε κοινούς θαλάμους

Μακραίνει ο κατάλογος με τα θύματα της γρίπης αλλά και με τα βαριά περιστατικά που χρειάζεται να νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΜΑΛ@ΚΕΣ"; Κρητικοί μαθητές θα εκτοξεύσουν δορυφόρο - Βγήκαν πρώτοι στον διαγωνισμό CanSat 2016 [εικόνες]

Θα κατασκευάσουν προσομοιωτή αληθινού δορυφόρου μέσα σε κουτί αναψυκτικού και θα τον εκτοξεύσουν. Ο διαγωνισμός γίνεται για να στραφούν οι μαθητές προς τα επαγγέλματα του διαστήματος.

Ζουράρις για τον νέο πρόεδρο του ΕΣΥΠ: Έχει βαρύτατο επιστημολογικό έλλειμμα

Τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας αποδομεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μέσα από... τον βίο του στρατηγού Μακρυγιάννη

Πλήρη αποδόμηση της επιλογής του υπουργείου Παιδείας να τοποθετήσει τον καθηγητή Νίκο Θεοτοκά στην θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) επιχείρησε ο κ. Κώστας Ζουράρις στην Βουλή με το δικό του ιδιόμορφο λόγο.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου (Easyjet) έκανε και αλυσίδα τροφίμων: Ο,τι πάρεις 0,32 ευρώ

Ένα νέο κατάστημα τροφίμων λειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Park Royal West του Λονδίνου. Το πιλοτικό αυτό πρώτο «easyfoodstore» όπως ονομάζεται είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ιδρυτή της γνωστής μας αεροπορικής εταιρείας Easyjet, του κυπριακής καταγωγής επιχειρηματία Στέλιου Χατζηιωάννου.

Το στέλεχος της ΝΔ που κατήγγειλε ο καραγκιόζης Νεφελούδης και η απάντηση της ΝΔ

Ο καραγκιόζης καταγγέλει κάποιο άγνωστο στέλεχος της ΝΔ, όταν ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση ανέβαινε στα τρακτέρ!! 

Στην καταγγελία που έκανε ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρεάς Νεφελούδης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ότι οι εκπρόσωποι της ΝΔ στο συντονιστικό των αγροτών υπονομεύουν τον διάλογο με την κυβέρνηση απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Τα αλλάζει όλα ο Μητσοτάκης – Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο κόμμα

Νέες αλλαγές προωθεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με απόφασή του συστήνει γραμματείες ανά τομέα πολιτικής.


Ετσι, με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται 3 νέες γραμματείες:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-Ο Βαρουφάκης στη Bild: Το «κρυφό» σχέδιο του Βερολίνου για την Ελλάδα

Μια διαφορετικού - κατ' άλλους ίσως συνωμοσιολογικού - τύπου προσέγγιση για τις στοχεύσεις της Γερμανίας σε σχέση με τα μέτρα που επιβάλλουν οι δανειστές στην Ελλάδα, κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης με άρθρο του στην Bild.

ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΔΗΛ.; Φίλης: Εγώ χέρια παπάδων δεν φιλώ ποτέ

Χαμός έγινε με το… χειροφίλημα Φίλη στον αρχιεπίσκοπο κι αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει μια εξήγηση ο υπουργός. Ήταν μια βαθιά υπόκλιση που έκανε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την ώρα που του προσέφερε αντίδωρο;

Υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον ψηφίζουν για αντιπρόεδρο τον... Καρλ Μαρξ - ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία καθώς ψηφίζουν για Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ τον… Καρλ Μαρξ.

Πώς έγινε η Google η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο [εικόνες]

Δεν πουλάει κάτι που θα μπορούσαμε να πιάσουμε και να το βάλουμε στην τσέπη μας. Δεν πληρώνουμε ποτέ απευθείας χρήματα σε αυτή. Κι όμως, μετά από την τελευταία έκθεση κερδών, η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, έχει μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση από ότι η Apple.

Φυσικά και δεν απάντησε η Γεροβασίλη για τον διορισμό του γκόμενου της Ρ. Σβίγγου

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κλήθηκε να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν το ΦΕΚ διορισμού στο υπ. Ναυτιλίας, του συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγγου.

To είδαμε και αυτό: Όλοι αθώοι για το «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2»!

Δεν πρόκειται για μπλάκ χιούμορ, ούτε σήμερα είναι Πρωταπριλιά. Είναι είδηση και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Γ΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων (πρόεδρος Αθανάσιος Δαββέτας, μέλη Μαρία Παπαδημητρίου και Παγώνα Παναγιώτου), έκρινε ομόφωνα αθώους 22 κατηγορούμενους για εμπλοκή στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2»!

Δείτε βίντεο: Ψάρι εκσφενδονίζεται στο κεφάλι κοπέλας λόγω κύματος!

Κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού ρεπορτάζ, ένα κύμα σκάει στην αποβάθρα και ένα ψάρι εκσφενδονίζεται στο κεφάλι της Έιμι, κάνοντάς την πασίγνωστη στη Βρετανία

ΓΙΔΙΑ, ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; «Κοστούμι» με επιπλέον φόρους 300 εκατ. έδωσε το Τσακαλώτο στους δανειστές

Ο νέος γύρος της διαπραγμάτευσης του Γιώργου Σταθάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το κουαρτέτο ξεκίνησε λίγο μετά από τις 7 μ.μ., με τα «κόκκινα» δάνεια και τις τράπεζες να είναι στο τραπέζι.

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Τι είναι η «Μέρα της Μαρμότας» που γιορτάζουν σήμερα, με παροξυσμό, στις ΗΠΑ [εικόνες & βίντεο]

«Ημέρα της Μαρμότας» («Groundhog Day») σήμερα στις ΗΠΑ. Με οδηγό ένα... σκίουρο, χιλιάδες Αμερικανοί θα ψάξουν να βρουν πότε θα τελειώσει ο χειμώνας.

Η ηρωίδα μάνα τα έβαλε με δύο ληστές που επιχείρησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, Θα δείτε την συγκλονιστική στιγμή όπου μια γυναίκα τα βάζει με δύο ληστές, που επιχείρησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο της, ενώ τα δύο της παιδιά βρισκόντουσαν μέσα. Αυτή είναι η ηρωίδα μάνα.

ΠΑΟΚ ΡΕ! Βίντεο: Έπαιξαν τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνα τοπικού στην Καστοριά!

Είπε κανείς ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο υστερεί σε σχέση με την Ευρώπη;

Μπορεί να βγάζουμε τα τελευταία χρόνια μόλις μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και εμείς οι ταπεινοί να κλέψουμε λίγο από τη μαγεία των αστεριών και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ιταλική αστυνομία κατάσχεσε το γιοτ του Μουσολίνι -Το είχε επιχειρηματίας με σχέσεις με τη μαφία [εικόνες]

Το γιοτ που κάποτε ανήκε στον Μπενίτο Μουσολίνι κατάσχεσε η ιταλική αστυνομία, από έναν επιχειρηματία που είναι ύποπτος για διασυνδέσεις με ένα τεράστιο δίκτυο του οργανωμένου εγκλήματος.

Oι 10 πλουσιότερες γυναίκες όλων των εποχών: Κληρονόμοι και πανούργες αυτοκράτειρες [εικόνες]

Ακόμη και σήμερα, οι γυναίκες δεν έχουν μεγάλη παρουσία στις λίστες με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Παρόλα αυτά, ιστορικά, υπήρξαν κάποιες που κατάφεραν να αποκτήσουν τεράστιες περιουσίες.

Ρεπόρτερ κυνηγά νεαρό που τον παρενοχλούσε με μια μπανάνα - Σε live σύνδεση στην ιταλική τηλεόραση [βίντεο]

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη στον αέρα της ιταλικής τηλεόρασης όταν ρεπόρτερ επιτέθηκε σε έναν περαστικό, ο οποίος τον παρενοχλούσε με μια μπανάνα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Μετανάστες τραμπουκίζουν γερόντια στο Μετρό

Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση ομάδας νεαρών μεταναστών σε δύο Γερμανούς συνταξιούχους. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο άντρας που ανέβασε το βίντεο στο Facebook, μπήκαν στη μέση για να υπερασπιστούν μια νέα κοπέλα που παρενοχλούσαν μέρα μεσημέρι σε βαγόνι τρένου στο Μόναχο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Κω/λου: Εχω τα γραπτά μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη

«Ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί»

«Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος θα πρέπει να καταθέσει η επόμενη Βουλή» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗ!!! Πλήρωσε ο Παπασταύρου το πρόστιμο των 3,5 εκατ. ευρώ για το λογαριασμό στη λίστα Λαγκάρντ

Και φυσικά γελάει γιατί λέει ότι πήρε δάνειο από τον πραγματικά δικαιούχο του λογαριασμού... ο οποίος προφανώς είναι τόσο μαλ@κας και δάνεισε 3,5 εκ κάποιον που λέει ότι δεν έχει φράγκο... Εντάξει μεγάλε, τελείωνε με τις γελοιότητες και μην ξαναεμφανιστείς μπροστά μας

Ωστόσο, σκοπεύει να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια και να ζητήσει την ακύρωσή του

Στην εξόφληση του ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ που του είχε καταλογιστεί ως πρόστιμο από το ΚΕΦΟΜΕΠ για τα ποσά που εντοπίστηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του, που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, προχώρησε σήμερα ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ! Aνοιξαν τα μπλόκα οι αγρότες για τον Μπερμπάτοφ!

Επιστρέφοντας από τη Σόφια για τη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έπεσε «θύμα» των αγροτικών κινητοποιήσεων. Γλίτωσε όταν τον… αναγνώρισαν!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΡΙΟ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ; Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απεργία της Πέμπτης: «Συνιστά αγωνιστική παρέμβαση»

Την απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 4/2/2015 οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, χαιρετίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι η κινητοποίηση αυτή συνιστά αγωνιστική παρέμβαση για την προάσπιση του δημόσιου, καθολικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ! Μύδροι κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Eπιτροπής Ανταγωνισμού

Ο κ. Κυριτσάκης κάνει λόγο για «αντιθεσμική παρέμβαση» με αφορμή τροπολογία που αφορά την στελέχωση της επιτροπής - Υποστηρίζει ευθέως πως η κυβέρνηση με άγαρμπο τρόπο «κλάδεψε» την επιτροπή σε μια περίοδο που παρήγαγε σημαντικό έργο

ΔΕΙΞΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ! Διονύσης Τσακνής: Παίρνω 1.900 ευρώ από την ΕΡΤ, τα έβγαζα σε μια συναυλία

«Τι θα ακούσουμε στη φετινή Eurovision;» ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή σε δείπνο-γνωριμίας που παρατέθηκε, σε κρητικό εστιατόριο στην Αγία Παρασκευή. Όπως είπε, δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει τ΄ όνομα του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος, που θα αναλάβει να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά όπως αποκάλυψε θα γίνει ανάθεση.

Υπουργός… «guest star»! Έγραψε στα παπάρια του τον Καμμένο...

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η επιλογή κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης να μην απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΤΣΙΡΚΟ!Η Κω/λου στέλνει στον εισαγγελέα υπαλλήλους της Βουλής-Μαγνητοφωνούσε τις συνομιλίες τους-Ερευνα για το τι πήρε η ίδια φεύγοντας [έγγραφα]

Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου αναμένεται να λάβει το επόμενο διάστημα η κόντρα της ζωής Κωνσταντοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Γελάει ο κόσμος με το tweet της «Αυγής»: «Θέλουν οι αγρότες να πάνε στη Βουλγαρία... που δεν έχει επιδοτήσεις;»

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα μία ανάρτηση της «Αυγής» στο Twitter για τους αγρότες.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Οι δανειστές απέρριψαν την πρόταση Κατρούγκαλου για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Αυτό σημαίνει ότι τα 500 εκατ. ετησίως που προσδοκούσε να εξοικονομήσει η κυβέρνηση από αυτό το μέτρο θα πρέπει να εξασφαλιστούν από εναλλακτικές προτάσεις ή περικοπές συντάξεων

ΣΤΟΚΟΣ! Η τρόικα έγραψε τον Σκουρλέτη αφού κανονίζει τα θέματά του με άλλους... και αυτός λέει ότι δεν προλαβαίνει να τους δει

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τρόικα έχει αποδεχτεί το εναλλακτικό σχέδιο του υπουργού Ενέργειας για τον ΑΔΜΗΕ

Δεν θα συναντήσει τους Θεσμούς ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δεν θα…. προλάβει να μεταβεί στο Χίλτον, αν και ο ΑΔΜΗΕ αποτελεί μία από τις βασικές υποχρεώσεις για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Γεωργιάδης: Εξοργίζομαι με τη λάσπη -Η «Αυγή» έχει καταντήσει φυλλάδα

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο προχώρησε μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Πανμούτσος: Γενικότητες και αφορισμοί αντί σχεδίου

του Αντώνη Πανούτσου

Στο Μεταναστευτικό η κρίση είχε διαφανεί επί κυβέρνησης Σαμαρά και γιγαντώθηκε με την αξέχαστη Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε πιστέψει ότι βρήκε τη λύση «εξαφανίζοντας» τους μετανάστες στα βόρεια, μέχρι να κλείσει η FYROM τα σύνορα και να φανεί ότι η Ελλάδα εξαρτάται αποκλειστικά από την καλή θέληση των γειτόνων της.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γεροβασίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης των συντάξεων-«Με τον κύριο Τούρκο... συναντηθήκαμε στο διάδρομο»

Κατά τη διάρκεια του briefing η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στο θέμα των συντάξεων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πιθανής μείωσής τους.

Απίστευτη καταγγελία: Φόρτωσαν τα χρέη του ΟΦΗ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε έναν 66χρονο

Η ζωή ενός 66χρονου μπήκε σε περιπέτειες από την μία στιγμή στην άλλη αφού ξαφνικά βρέθηκε να χρωστάει στην εφορία 2,5 εκατ. ευρώ, το χρέος δηλαδή, το οποίο σβήστηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μετά τη διάλυσή της και τον υποβιβασμό της στην Γ'Εθνική.

Το απρόοπτο στο πρώτο briefing της Γεροβασίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, στους πολιτικούς συντάκτες, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος με τον ήχο.

Βικτόρια Χίσλοπ:Πόσο της έδιναν από το Χόλιγουντ για «Το Νησί»

Γιατί αρνήθηκε;

«Το Νησί», η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας και η συγγραφέας του βιβλίου Βικτόρια Χίσλοπ που ενέπνευσε τη σειρά βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλημερούδια», όπου μίλησε για το πώς προέκυψε η ιδέα του βιβλίου και πως τελικά έγινε η σειρά στο MEGA.

Επιμένει η Κω/λου, μούγγα ο Τσίπρας: "Σε πανικό ο Τσίπρας όταν είπε για δικτατορία"

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτική, όπως πάντα άλλωστε!

ΑΪ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ ΜΑΡΗ ΒΛΑΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ! Επίθεση Ραχήλ στη Νανά Μούσχουρη: Άντε κυρά μου με τα φιλαράκια σου…

Σφοδρή επίθεση έκανε η Ραχήλ Μακρή στη Νανά Μούσχουρη, με αφορμή τη συνέντευξη της τελευταίας σε γερμανικό περιοδικό.

Στη συνέντευξή της η Νάνα Μούσχουρη αναφέρει ότι είναι θυμωμένη με την Ελλάδα και ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο την Ευρώπη παρά το αντίστροφο.