03 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :Ρ - Ολόγυμνη στο πιάνο παίζει τη μελωδία της... πρόκλησης! (φωτο)

Όποιος θυμάται να μας πει ένα τραγούδι της Rita Ora να σηκώσει το χέρι του. Όποιος θυμάται την τραγουδίστρια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από κάποια εμφάνιση της σε μουσική σκηνή ή από κάποιο βίντεο κλιπ της, επίσης να σηκώσει το χέρι του. Δε νομίζουμε ότι θα βρεθεί κανείς.

Πώς πραγματοποιείται αναχαίτιση απο F -15 - ΒΙΝΤΕΟ

Στο παρακάτω βίντεο  βλέπετε πώς πραγματοποιείται αναχαίτιση απο μαχητικό αεροσκάφος F-15 των ΗΠΑ. Το μαχητικό αεροσκάφος προσέγγισε το αεροπλάνο (Civil Air Patrol C-182) για την παραβίαση περιορισμένου εναέριου χώρου.

Ιντριγκες και διαφθορά στη Μεγάλη Στοά

Υπεξαίρεση 350.000 ερευνάται από τη Δικαιοσύνη, ενώ στον Αρειο Πάγο έφτασε η διαμάχη μεταξύ υψηλόβαθμων τεκτόνων για τα αξιώματα της ιεραρχίαςΑδιαπέραστο πέπλο μυστικότητας και συσκοτισμού, τελετές στο ημίφως, μυήσεις, σπαθιά, ξύλινα σφυριά, διαβήτες, ποδίτσες, νεκροκεφαλές, όρκοι τιμής και πίστης, φανταχτεροί τίτλοι, πομπώδη αξιώματα και βαθμοί ιεραρχίας, άγνωστα και μυστηριώδη πρόσωπα, είναι μερικά από τα μεσαιωνικού τύπου στοιχεία που περιβάλλουν τη μασονία ή, όπως θέλουν να λέγεται, τον τεκτονισμό.

Πάγωσαν τα κύματα στην Μασαχουσέτη – Απίστευτες εικόνες

Η πρόσφατη έντονη κακοκαιρία που επικρατεί στις ΗΠΑ, με τις θερμοκρασίες να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, οδήγησε σε ένα πρωτοφανές φαινόμενο, οπού τα κύματα πάγωσαν στην κυριολεξία.

Μαργαρίτης κράζει Κουβέλη: Αντί να διεκδικεί νέους ρόλους με επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ, έπρεπε να σκεφτεί τα λάθη του

Κάποιοι πρώην «συνοδοιπόροι» του Φώτη Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ δεν είδαν με καλό μάτι τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα και ο Θόδωρος Μαργαρίτης ήταν ένας από αυτούς.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΝΙΚΟΛΑ! Την αλήθεια για τον θάνατο του Χριστόδουλου ζητά ο Ν. Νικολόπουλος

Τα ακριβή αίτια θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ζητά να μάθει ο βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υπουργό Εσωτερικών.

Οι Ταλιμπάν πανηγυρίζουν γιατί σκότωσαν έναν 10χρονο -Η τραγική ζωή του Γουασίλ Αχμάντ [εικόνες]

Η κυβέρνηση του Αφγανιστάν είχε ανακηρύξει ήρωα τον Γουασίλ Αχμάντ, γιατί ήταν επικεφαλής της άμυνας της πολιτοφυλακής σε επίθεση των Ταλιμπάν πέρυσι. Τον περιέφεραν μπροστά στις κάμερες, με μία δανεική στολή αστυνομικού, πολύ μεγάλη για εκείνον.

9ωρη «ξύλο» σε Τσακαλώτο-Σταθάκη από το Κουαρτέτο

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι δανειστές από τους στόχους και τις απαιτήσεις που έχουν θέσει για το ασφαλιστικό - Συντελεστής-σοκ 50% στα εισοδήματα του 2016 από €50.000 και πάνω - Παράταση έως 15 Μαρτίου στην αγωνία για την τύχη της α΄κατοικίας

Κατρακυλάει η Μέρκελ -Το υψηλότερο ποσοστό της ιστορίας του έχει το αντιμεταναστευτικό κόμμα

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε η Ανγκελα Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις, καθώς η δημοτικότητά της έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 4,5 ετών.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ-Σόιμπλε: Το Grexit θα είχε πονέσει μια φορά τους Έλληνες

Είπε ότι ο ελληνικός λαός θα γλίτωνε την ατελείωτη διαδικασία των σκληρών μέτρων -Αποκάλυψε ότι το 2011 είχε προτείνει στον Βενιζέλο το Grexit για μερικά χρόνια, με αντάλλαγμα μια «τεράστια» βοήθεια

Πέθανε ο "άνθρωπος - δέντρο", νικημένος από τον ιό "Λεβαντόφσκι" (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ένας άνδρας από την Ινδονησία, γνωστός με το προσωνύμιο "άνθρωπος - δέντρο", πέθανε μετά από μία μεκρά μάχη με την σπάνια ασθένεια που αντιμετώπιζε. Όνειρό του ήταν να ζήσει μέχρι να βρεθεί θεραπεία, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε. Έπασχε από ακροχορδονώδη επιδερμοδυσπλασία, που αλλιώς οβνομάζεται και "δυσπλασία Lewandowsky-Lutz".

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ! Το καμάρι των αεροπλάνων των ΗΠΑ, το F-35, είναι περίπου... άχρηστο

Το ίδιο το Πεντάγωνο έδωσε στην δημοσιότητα μια λίστα με δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει το υποτιθέμενο πιο σύγχρονο και πάντως πιο ακριβό πολεμικό αεροπλάνο του κόσμου

Παίρνουν τα 3 δις οι Τούρκοι για το μεταναστευτικό-Πόσα θα τους δώσει η Ελλάδα

«Πράσινο φως» έδωσε την Τετάρτη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην χρηματοδότηση ύψους 3 δισ. ευρώ για την υποστήριξη των προσφύγων στην Τουρκία, έπειτα από καθυστέρηση που προκλήθηκε στην έγκριση του ποσού αυτού, μέρους του Κοινού Σχεδίου Δράσης ΕΕ-Τουρκίας.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Πώς έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ από το «μην ανησυχείτε» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας;

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γεώργιο Σταθάκη κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με θέμα το σχέδιο νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς λόγω μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων.

Γυναίκα βουλευτής κριτής σε διαγωνισμό... τσίπουρου

Το τσίπουρο θέλει καλή παρέα και καλό μεζέ. Σίγουρα αυτόν τον κανόνα γνωρίζουν αρκετοί πολιτικοί στη χώρα μας, όπως και μια «μερακλού» βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για την...

Νέες, ωραίες και αποφασισμένες στα μπλόκα των αγροτών

Είναι νέες, όμορφες, μορφωμένες. Παντρεμένες, ελεύθερες, με ή χωρίς παιδιά, κατ’ επιλογή ή από ανάγκη εργάτριες της γης, οι γυναίκες που βρίσκονται νυχθημερόν στα μπλόκα των τρακτέρ μοιάζουν με φιγούρες βγαλμένες από μια άλλη εποχή, όταν το ασθενές φύλο μαχόταν ακόμη και για το δικαίωμα στη ζωή.

Τατσόπουλος-Χριστοφιλοπούλου κράζουν τη Γεροβασίλη

Την αντίδραση της Έυης Χριστοφιλοπούλου και του Πέτρου Τατσόπουλουπροκάλεσε μια αποστροφή της Όλγας Γεροβασίλη στο briefing της Τρίτης, όταν έκανε λόγο για προπηλακισμούς βουλευτών και υπουργών και βίαιες συμπεριφορές που δεν έχουμε ξαναδει στο παρελθόν. 

Ιταλός βουλευτής στον αντιπρόεδρο της Γερουσίας: «Να πας να γαμ… (βίντεο)

Μία φράση του αντιπροέδρου της Ιταλικής Γερουσίας, κ. Γκασπάρι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη γείτονα χώρα και ένας βουλευτής τον στόλισε όπως ακριβώς του άξιζε.

Άσαντ και Ρωσία «βομβαρδίζουν» τις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία

Μαίνεται ο εμφύλιος, ο στρατός «έκοψε» τον ανεφοδιασμό των ανταρτών στο Χαλέπι, εξαπολύοντας επίθεση με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας

Σάλος για πασίγνωστη ηθοποιό που έβγαλε τα εμφυτεύματα στήθους!

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που έβαλε εμφυτεύματα στήθους και όλο το Χόλιγουντ μιλούσε για τo μπούστο της. Εκείνη η εικόνα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τα αφαίρεσε επειδή δεν θέλει να έχει τίποτα τοξικό μέσα της!

Αύριο η πιο μεγάλη απεργία επί ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρώνει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Ακυρώνονται πτήσεις- Οι δημόσιες υπηρεσίες θα υπολειτουργούν - Με προσωπικό ασφαλείας νοσοκομεία - Κλειστά και τα βενζινάδικα - Οι αγρότες συσκέπτονται για αποφασίσουν αν θα κατέβουν σύσσωμοι ή με αντιπροσωπίες - Ελεύθερα θα περνούν από τα μπλόκα όσοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια

Το βρήκαμε: Ποιον «ζήλεψε» ο Πατούλης και… πνίγηκε στον χρυσό! (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να λέγεται το θέμα «Βρείτε τις ομοιότητες»!

Αναφερόμαστε στις φωτογραφίες του σπιτιού του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο είναι «πνιγμένο» στο χρυσό! Όπως είχαμε δει πριν από μικρό χρονικό διάστημα στην εγχώρια ζωή από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, οι οποίες μάλιστα είχαν προκαλέσει σάλο!

Κακλαμάνης: Μάλλον η Γεροβασίλη ήταν πολύ μικρή όταν ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ απειλούσαν να μας κάψουν

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στην Ολγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν φαινόμενα όπως οι προπηλακισμοί υπουργών και βουλευτών αυτή την περίοδο.

Αποκάλυψη: Πότε είχαν απαγάγει τον Καλλίτση – Άγνωστες πτυχές από το παρελθόν του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καλλίτσης γίνεται στόχος επίθεσης από αγνώστους. Περίπου δέκα χρόνια πριν, όταν συνεργαζόταν με το Mega, και πιο συγκεκριμένα με την εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Prive», άγνωστοι τον απήγαγαν και χάθηκαν για κάποια 24ωρα τα ίχνη του.

Εισβολή αντιεξουσιαστών στο γραφείο του Δημήτρη Μπούρλου! Τα έκαναν... γυαλιά καρφιά

"Γυαλιά καρφιά" τα έκαναν αντιεξουσιαστές στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου, όπου εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου.

Παραιτήθηκε διευθυντής χειρουργός με "ύποπτο" πτυχίο

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθυντής χειρουργικής κλινικής κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας για τον οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα από την διοίκηση του ιδρύματος σχετικά με το ενδεχόμενο να μην διέθετε πτυχίο ιατρικής.

Αυτή είναι η νέα υπερτυχερή που «έφαγε» τη… Νταβαρίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως και άλλη υπερτυχερή… σκίζει!

Το αντίπαλο δέος της Αθανασίας Νταβαρίνου ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Κοντονιά. Πρόκειται για την δεύτερη υπερτυχερή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία σαρώνει τους διαγωνισμούς διαφορετικών εκπομπών και καναλιών.

Βίντεο: Δείτε τι έπαθε μία παρέα όταν έπεσε κεραυνός ελάχιστα μέτρα δίπλα τους

Η ξαφνική καταιγίδα μέσα στο κατακαλόκαιρο «έκρυβε» μία μεγάλη έκπληξη για τους νεαρούς

Η Αυστραλία είναι ένας τόπος όπου εκδηλώνονται ακραία φαινόμενα. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, είναι πιθανό να «περάσουν» όλες οι εποχές.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΣΤΑ "ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ"!Δήμαρχος: Να μην προκαλούν οι μαθήτριες τους πρόσφυγες!

Χαμός έγινε σε δημοτικό συμβούλιο της γερμανικής πόλης, Bad Schlema, με αφορμή ένα άσυλο, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες. Τα... αίματα άναψαν όταν ο δήμαρχος Γενς Μέλερ συμβούλευσε να αλλάζουν δρόμο οι μαθήτριες και να μην περνούν έξω από το άσυλο για να μην προκαλούν τους πρόσφυγες!

Αγρότες αποδοκίμασαν πολίτες που είχαν πάει για ψώνια στη Βουλγαρία - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο κατοίκους της Κομοτηνής αποδοκίμασαν αγρότες επειδή επέλεξαν να πάνε για ψώνια στη Βουλγαρία. Την Τρίτη, οι δύο άντρες επέστρεφαν από τη γείτονα χώρα έχοντας φορτωμένο το αγροτικό τους με ξυλεία και κριθάρι.

ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Spiegel: Απάνθρωπη η Ελλάδα για πρόσφυγες -Ισως, πολιτικές σκοπιμότητες

Πολιτικές σκοπιμότητες βλέπει το γερμανικό περιοδικό Spiegel στη διαχείριση της Ελλάδας στο προσφυγικό.

Συγκεκριμένη στην ηλεκτρονική του έκδοση επικαλείται τα στοιχεία εμπιστευτικής έκθεσης της γερμανικής υπηρεσίας αναλύσεων Gasim για την παράνομη μετανάστευση και ασκεί δριμύτατη κριτική για την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα,.

ΒΙΝΤΕΟ-ΨΟΦΑ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ! 6μηνών έγκυος ξυλοκοπείται μέχρι λιποθυμίας από το σύζυγό της!

Η γυναίκα δέχεται το ένα μετά το άλλο τα χτυπήματα, σέρνεται από τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους, και αφού το αίμα της γεμίσει το πάτωμα, λιποθυμά, μην αντέχοντας άλλο - Ο άντρας της την είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν προκαλώντας μια αποβολή

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ Κ' ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! Στα 3,61 δισ. τα δημόσια έσοδα τον Ιανουάριο

Στα 3,61 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 148 εκατ. ευρώ ή κατά 4,3%, διαμορφώθηκαν τα καθαρά φορολογικά έσοδα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα προσωρινά συγκεντρωτικά στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Oικονομικών.

Και το CNN Turk ενδιαφέρεται για τηλεοπτική άδεια!

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού TV8 Acum Ilicali φαίνεται πως δεν είναι ο μοναδικός Τούρκος καναλάρχης που ενδιαφέρεται να αγοράσει τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο άνθρωπος που έχει τα δικαιώματα του CNN Turk!

Η Αλβανία πουλάει τα αεροπλάνα της... κομμουνιστικής εποχής

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στα Τίρανα και έχουν δηλώσει συμμετοχή συλλέκτες από Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα έχει μόλις πυροβοληθεί και βιντεοσκοπεί τον εαυτό της!

«Έχω πυροβοληθεί τρεις φορές αλλά θα γίνω καλά» λέει η 18χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ενέδρας έξω από ένα Μπέργκερ Κινγκ στη Φλόριντα - Τραυματίστηκε και η μητέρα της

Τρελό πάρτυ στο Twitter για την «υποδοχή» του Καμμένου στην Κω

Ατελείωτη έμπνευση χάρισε στους χρήστες του Twitter το περιστατικό με τον Πάνο Καμμένο και το ελικόπτερο που τον μετέφερε, στην Κω.

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ; Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στη Ν. Κορέα μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας και αποτσίγαρα [εικόνες]

Με χαρτομάντιλα, αποτσίγαρα και χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας «βομβάρδισε» την Νότια Κορέα ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνεχίζοντας τον πόλεμο προπαγάνδας των δύο χωρών.

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ; Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στη Ν. Κορέα μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας και αποτσίγαρα [εικόνες]

Με χαρτομάντιλα, αποτσίγαρα και χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας «βομβάρδισε» την Νότια Κορέα ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνεχίζοντας τον πόλεμο προπαγάνδας των δύο χωρών.

Η μαθήτρια από την Κρήτη που κέρδισε τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μετάφρασης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα τα ονόματα των 28 νικητών του ετήσιου μεταφραστικού διαγωνισμού «Juvenes Translatores». Οι νικητές θα έρθουν στις Βρυξέλλες στις 14 Απριλίου για την απονομή των βραβείων για την καλύτερη μετάφραση από τη χώρα τους.

ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τραγούδι με στίχους για τους πρόσφυγες θα στείλει η ΕΡΤ στη Eurovision

Ρε σύντροφοι στέλνουμε και λάθρο αφρικανούς να τραγουδήσουν... θα'ναι πιο σίγουρο ότι θα πατώσουμε

Έθνικ στοιχεία στη μουσική, κάτι με Βαλκανικό ήχο, αλλά και ποντιακό και στίχους για τους πρόσφυγες και την κρίση. Αυτή θα είναι η Ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision και ο Θεός Βοηθός.

Η 18χρονη που έγραψε ιστορία στην ενόργανη με νέα άσκηση [βίντεο]

Το όνειρο της Marisa Dick ήταν να αποκτήσει το δικό της όνομα μια άσκηση. Έτσι πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που έγινε στην Γλασκώβη, η γυμνάστρια επαναλάμβανε περισσότερες από 20 φορές την άσκηση που μόνη της σκέφτηκε.

Όταν ο Δρίτσας μασαμπούκωνε στο σπίτι του Κινέζου Πρέσβη, δεν ήξερε ότι είχε υπογράψει μνημόνιο για πώληση του ΟΛΠ

Ο υπουργός Ναυτιλίας, ουδόλως ...επηρεάστηκε από την υπογραφή του μνημονίου που περιελάμβανε τις ιδιωτικοποιήσεις. Τώρα προσποιείται τον ανήξερο...

Εντυπωσιακή καθέλκυση Πολεμικού Πλοίου - ΒΙΝΤΕΟ

Το USS Sioux City (LCS-11) ανήκει στην κατηγορία παράκτιων πολεμικών πλοίων των Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Θα είναι το πρώτο πλοίο με το όνομα της πόλης Σιού (Sioux City), η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Αϊόβα. Tο πλοίο κατασκευάστηκε από την Fincantieri Marinette Marine και η καθέλκυση έγινε στις 30, Ιανουαρίου, 2016, αναμένεται να τεθεί σε υπηρεσία στις αρχές του 2017.

Business Insider: Τα 10 χειρότερα φιλμ που πήραν το Οσκαρ καλύτερης ταινίας -Ποιες έπρεπε να κερδίσουν [εικόνες]

Το Οσκαρ καλύτερης ταινίας δεν πηγαίνει πάντα στο «αριστούργημα» της χρονιάς. Και τα παραδείγματα είναι πολλά.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΑΣ! Σε βοσκοτόπια με αγελάδες δίπλα σε κοπριές προσγειώθηκε ο Καμμένος -Επιθεώρησε το hotspot μέσα από το ελικόπτερο [εικόνες]

Μπορεί τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη να είχαν έτοιμο το σχεδιασμό της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου στην Κω, ωστόσο οι κινητοποιήσεις των κατοίκων του νησιού υποχρέωσαν το Σινούκ να προσγειωθεί σε χωράφια και βοσκοτόπια αγελάδων.

«Βόλεψαν» ακόμα και τη γυναίκα του σκηνοθέτη του Τσίπρα

Έφτιαξαν μάλιστα και «συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης» με ειδική υπουργική απόφαση για να "απασχοληθεί" εξτρα και να πάρει τα επιπλέον από τα 1600 που παίρνουν οι αμόρφωτοι μετακλητοί- Δείτε τα ΦΕΚ

Δεν έχουν τέλος οι διορισμοί συγγενών και φίλων σε υπουργικά γραφεία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

BINTEO-Ο Τούρκος στον οποίο ο Τσίπρας υποσχέθηκε κανάλι έχει παρουσιάσει παιχνίδι στο MEGA!

Ο εκπρόσωπος του Acun Ilicali, υποστήριξε πως ο Τούρκος καναλάρχης συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  την επιθυμία του να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.

Frankfurter Rundschau: Αν δεν περάσει το ασφαλιστικό, τελειώνει η κυβέρνηση Τσίπρα

Με ιδιαίτερα μελανά χρώματα παρουσιάζει την κατάσταση που βιώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau.

Αποκάλυψη: Πως εμπνεύστηκε ο Μπιν Λάντεν την 11η Σεπτεμβρίου

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 1999 όταν ο Αιγύπτιος Γκαμίλ αλ Μπατούτι, πιλότος του Boeing 767 της Egypt Air, έριχνε το αεροπλάνο στον Ατλαντικό Ωκεανό παρασύροντας στο θάνατο 217 ψυχές. Ήταν η ίδια μέρα που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εμπνεύστηκε την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης.