04 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε… σεξ σαν τα κουνέλια στη μέση του δρόμου! (BINTEO)

Νεαρό ζευγάρι τράβηξε… χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και ξεσάλωσε με αδιανόητο τρόπο!

Τρομερό σκηνικό βγαλμένο από σενάριο πικάντικης κινηματογραφικής ταινίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκτός από ν'ανέβει σε καρότσα έχει πάει και στα διόδια

«Είναι πράξη αντίστασης. Είναι πράξη αξιοπρέπειας και όχι ιδιοτέλειας» φώναζε ο...

ΠΙΝΑΚΑΣ! Η ΝΔ δημοσιοποιεί τη λίστα με τις κομματικές προσλήψεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Λίστα με την οποία αποδεικνύεται, κατά την ΝΔ, η άλωση του κράτους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ποια είναι η ξανθιά νηπιαγωγός που σκαρφάλωσε στα κάγκελα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης

Η 30χρονη νηπιαγωγός που σκαρφάλωσε στα κάγκελα του ΥΜΑΘ και φώναξε συνθήματα, μαγνήτισε τα βλέμματα

Οι αγρότες, προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, όμως μια ξανθιά γυναίκα με 12ποντη γόβα βρήκε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα.

Συγκλονιστικό βίντεο του BBC: Οι τελευταίες στιγμές του Καντάφι πριν τον εκτελέσουν

Τις τελευταίες, μαρτυρικές στιγμές του Μουαμάρ Καντάφι, λίγο πριν εκτελεστεί, αποτυπώνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύει το BBC.

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! Από 1η Μαρτίου η Γερμανία στέλνει προσωπικό και αεροσκάφη στην Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων

Το ίδιο είναι διατεθημένη να κάνει και η Αυστρία

Ο κ. Ντε Μεζιέρ ζήτησε περισσότερη στήριξη και από τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε., αναφερόμενος στην ανάγκη ενίσχυσης των προσπαθειών για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, με τη διάθεση, ειδικά, περισσότερου προσωπικού στην FRONTEX

Απεργία: Έκαναν… κηδεία στην Κρήτη με στεφάνι για τον Τσίπρα! (βίντεο)

Την κηδεία του… ασφαλιστικού νομοσχεδίου έκαναν σήμερα οι αγρότες της Κρήτης, στο μπλόκο που έστησαν στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο.

«Τα νέα για την υγεία του Σουμάχερ δεν είναι καλά», λέει ο πρώην πρόεδρος της Ferrari

Απαισιόδοξος για την πορεία της κατάστασης του πρώην αστέρα της Formula 1, είναι ο Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο

Δεν είναι ελπιδοφόρα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πρώην αστέρα της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ferrari, Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Όταν η τρόμπα χειλιών κόλλησε στο στόμα αισθητικού on air- Έπεσε κάτω από τα γέλια η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η αισθητικός, της πρωινής εκπομπής του Mega Τέτα Καμπουρέλη είχε ένα μικρό ατύχημα «τρομπάροντας» on air τα χείλη της

Η Τρόικα πετά στο καλάθι το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου και ζητά άμεσο “ψαλίδι” στις συντάξεις

H απόδοση εθνικής σύνταξης με 15 χρόνια ελάχιστης ασφάλισης και αλλά και η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών υπέρ τις επικουρικής ασφάλισης, επικέντρωσε τα περισσότερα πυρά των Θεσμών, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα τα ανώτατα κλιμάκια τους με τον υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! “Έθαψαν” με άχυρα και κοπριά το Lidl στην Αλεξανδρούπολη διαμαρτυρόμενοι απεργοί

Μετά το συλλαλητήριο που έγινε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης οι απεργοί κατευθύνθηκαν προς τα καταστήματα, που παρά την απεργία, και το καθολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων παρέμειναν ανοιχτά.

ΤΡΟΛΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Αυτός ζήταγε κανα φράγκο για τους λάθρο κι αυτή τον ρώταγε... για τον Κυριάκο!

Η πορεία του ελληνικού προγράμματος και η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ, που συναντήθηκαν κατ' ιδίαν στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τη Συρία που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΟΛΑ! Κι ο Κουρουμπλής απεργούσε... έτρωγε ψάρι στη Φιλοθέη, αντί να πάει στο υπουργείο

Τον συνέλαβε ο φακός του protothema.gr να μην έχει πάει σήμερα στο υπουργείο και να τρώει ψάρι στη Φιλοθέη

Πιστός στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην Παλλαϊκή διαδήλωση - απεργία κατά των μέτρων της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σήμερα δεν πήγε στο υπουργείο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ! UBS: Ανεργοι, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ

Μεγάλες αποκλίσεις και οσμή... φοροδιαφυγής δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι στους καταθέτες της ελβετικής UBS, οι οποίοι έχουν ήδη κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για κακουργήματα.

10 διαφημίσεις οι οποίες απαγορεύτηκαν από την τηλεόραση

Η διαφήμιση εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα, έως και προκλητική, για να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή του κοινού. Βεβαίως, αυτό το...κυνήγι κάποιες φορές ξεπερνάει τα όρια, και υπάρχουν ουκ ολίγες διαφημίσεις οι οποίες έχουν απαγορευτεί επειδή, πολύ απλά, το παράκαναν.

Η συγκλονιστική σύλληψη ενός κακοποιού από το FBI

Δείτε το βίντεο:

Ο Άκης ο φτωχομπινές θα σέρβιρε καφέδες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Έχετε σκεφτεί ποτέ την περίπτωση να ερχότανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και να μην ήμασταν μια χώρα υπό καθεστώς χρεοκοπίας;

Η Χαρούλα, η Ακρίτα και τα άλλα παιδιά

Δεν συγχωρείται καμία Ακρίτα (η οποία σήμερα μας καλεί να διαδηλώσουμε έξω από την πρεσβεία των -κακών και απάνθρωπων- Δανών), σα δεν ντρέπεται λέω εγώ, καμία Χαρούλα Αλεξίου, που βλέπει »αλαζονεία ηλικίας» στον Τσίπρα την ώρα που το θεϊκό της χάρισμα το έκανε εργαλείο προπαγάνδας του Αλέξη για την ΕΡΤ και τις καθαρίστριες, ξεχνώντας πως άπειροι συνομήλικοί του λιώνουμε από το πρωί ως το βράδυ στη δουλειά ή τα εκατομμύρια των ανέργων του αποκλειστικά του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα, κανένα καλλιτεχνικό ζώο στυλ Ζουγανέλη και κάτι μέτριων ατάλαντων ηθοποιών που έδωσαν το γενικό πρόσταγμα για να ψηφίσει ο σοφός λαός μας το συνονθύλευμα της καταστροφής.

ΒΙΝΤΕΟ-Για αυτόν τον μαλ@κα είπαμε;

Είπαμε-Ξε-είπαμε εγώ θα το ξαναβάλω... γιατί μ' αρέσει να τ' ακούω... ειδικά το σημείο όπου το μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ζητάει να πληρώσει... κάβλα!

Με επιστολή που απέστειλε στο protothema.gr ο Γεώργιος Θεοφάνου (τόσο βλάκας που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η ΕΓΝΑΤΙΑ είναι κρατική και τα διόδια τα εισπράττει το κράτος -θεωρητικά αφού τα έσοδα πάνε στην Πειραιώς για δάνειο που πήρε το κράτος για να τη φτιάξει- και όχι ο Μπόμπολας), το «θύμα» της τακτικής «Δεν Πληρώνω» που καλείται να πληρώσει περίπου 22.000 ευρώ για απλήρωτα διόδια, τόκους κ.λπ, αποκαθιστά την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη στην περίπτωσή του.

Κάποτε ήταν πασίγνωστες παρουσιάστριες! Πλέον αγνοούνται… – (φωτο)

Τι κάνουν σήμερα;

Κάποτε ήταν επιτυχημένες παρουσιάστριες, πλέον έχουν απομακρυνθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας .

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΕ; Σκόπια: Η Ελλάδα δεν ελέγχει σωστά τους πρόσφυγες -Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε εξονυχιστικά εμείς

Η Ντόρα με δήλωσή της "κατήγγειλε" ότι η ΕΕ χρηματοδοτεί τα Σκόπια για τους πρόσφυγες... φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουμε, άσχετα αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, γιατί η ΕΕ πληρώνει τους Σκοπιανούς για να κάνουν τη δουλειά που αρνείται να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Σε αυστηροποίηση των συνοριακών ελέγχων για τους πρόσφυγες και μετανάστες κατά μήκος του αποκαλούμενου «βαλκανικού διαδρόμου», προχωρούν η ΠΓΔΜ, η Σερβία, η Κροατία, η Σλοβενία και η Αυστρία.

ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΤΟ: Μίνι υπουργικό με σολωμό στο Χίλτον λίγο πριν δουν τους δανειστές! ΦΩΤΟ

Σολωμό έτρωγαν τα γαϊδούρια ενώ έξω ο κόσμος διαδήλωνε... αυτή είναι η αριστερά και φυσικά μαζί πάει και η προπαγάνδα: Ο αρχικός τίτλος της είδησης στο newsit.gr του Ευαγγελάτου ήταν «Μίνι υπουργικό στο Χίλτον με σολωμό λίγο πριν δουν τους δανειστές! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ» (όπως βλέπετε και στο tweet της είδησης)... ήταν όμως... γιατί μέσα σε 20 λεπτά...

Οι 10 μεγαλύτεροι μύθοι τους οποίους πολλοί συνεχίζουν να πιστεύουν - ΒΙΝΤΕΟ-

Οι μύθοι πάντα ήταν, είναι και θα είναι δημοφιλείς (και δεν αναφερόμαστε στις αρχαίες μυθολογίες, οι οποίες έχουν τη δική τους αξία και χάρη)- ακόμα και αν έχουν διαψευστεί πολλάκις, πολλοί συνεχίζουν να αντιστέκονται, παραμένοντας ψηλά στις συνειδήσεις ουκ ολίγων.

WSJ: Στόλοι αεροπλάνων παραδίδουν δις χαρτονομίσματα στη ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα-Στο 1:1000 η ισοτιμία με το δολάριο

Τουλάχιστον πέντε δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα έχει εισάγει τους τελευταίους μήνες η Βενεζουέλα, όπως μεταδίδει η «Wall Street Journal», καθώς η κυβέρνηση του προέδρου Νίκολας Μαδούρο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τεράστια κρίση υπερπληθωρισμού που καταστρέφει την αγοραστική δύναμη των πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κω/λου στην πορεία φωνάζει «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει»

«Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει». Αυτό ήταν το σύνθημα που επέλεξε να τραγουδήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πορεία, στο Σύνταγμα.

Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν σήμερα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και εκφράζει τη συμπαράστασή της στο δημοσιογράφο που χτυπήθηκε.

Ένταση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά - Αγρότες πέταξαν αυγά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε στα Χανιά μεταξύ αγροτών και αστυνομικών κατά τη διάρκεια της πορείας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με δεκάδες τρακτέρ και άλλα οχήματα. Όταν οι αγρότες επιχείρησαν να περάσουν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου, διαπίστωσαν ότι είχε τοποθετηθεί μια κλούβα κάθετα στο δρόμο, ενώ μια διμοιρία των ΜΑΤ είχε παραταχθεί μπροστά από την είσοδο του κτιρίου.

To δημοσιογραφικό σκουπιδαριό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή

Μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν, οι άθλιες προπαγανδιστικές πρακτικές της “Πράβντα” της Αγίας Παρασκευής.

Της ΕΡΤ που όλοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πληρώνουμε.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Κομισιόν: Η Ελλάδα δεν αξιοποίησε τα ευρωπαϊκά ταμεία για βοήθεια στα νησιά-Παπαδημούλης: Φταίει η διαπραγμάτευση του... 1981

«Αντιθέτως, η Ιταλία ζήτησε τη στήριξη των ταμείων αυτών και η Επιτροπή έχει ήδη μεταφέρει σημαντικά ποσά προς τη χώρα», τόνισε η επίτροπος για την Περιφερειακή Ανάπτυξη - Όπως επισήμανε, η Ελλάδα «στη Συνθήκη Προσχώρησης ζήτησε να συζητηθεί ως ενιαία χώρα» και να μην αντιμετωπίζονται τα νησιά σαν να βρίσκονται κάτω από ειδικές συνθήκες

Ο Μπερμπάτοφ έστειλε φαγητό στους οδηγούς στον Προμαχώνα

Ικανοποιημένος από την μείωση της ποινής του σε δυο αγωνιστικές, από τρεις που ήταν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προχώρησε την Πέμπτη, σε μια κίνηση ανθρωπιάς που έκανε αίσθηση.

ΡΕ ΓΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ; Χρυσοβελώνη για τις «βόλτες» Καμμένου πάνω από την Κω: Ηταν προγραμματισμένες

Κανένας δεν «κυνήγησε» τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και δεν υπήρξε καταδιώξη, δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την επεισοδιακή χθεσινή επιθεώρηση του Πάνου Καμμένου σε Κω και Μυτιλήνη για τα hot spots.

Με γόβα "στιλέτο" στα κάγκελα του υπουργείου άνεργη νηπιαγωγός - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον αγρότη που "κόλλησε" με το αγροτικό του όχημα στην κλειστή πόρτα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, μία νεαρή γυναίκα σκαρφάλωσε στην πόρτα και προσπαθούσε να την ανοίξει.

Νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα και την κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει για ακόμη μία φορά η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση και τη διαπλοκή που ξέρατε».

Τέταρτη χειρότερη οικονομία του κόσμου η Ελλάδα

Με ΣΥΡΙΖΑ χτυπάμε τις πρώτες θέσεις που έχουν Βενεζουέλα Αργεντινή

Η Ελληνική οικονομία παραμένει σταθερά μεταξύ των χειρότερων παγκοσμίων οικονομίων και το 2016 σύμφωνα με κατάταξη του Bloomberg.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η Θέση μεταξύ των 63 κρατών που εξετάστηκαν από το Bloomberg.

Viral: Παπάς με τρακτέρ «μπούκαρε» στην Πάτρα [εικόνες]

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένας παπάς από την Αχαΐα.

Ο παπα-Κώστας συμμετείχε στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της Πάτρας με το τρακτέρ του.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ "ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ"; Καθολική οργάνωση πέτυχε απαγόρευση της ταινίας «Αντίχριστος» στη Γαλλία [βίντεο]

Μετά την ταινία «Η ζωή της Αντέλ», η καθολική οργάνωση Promouvoir κατόρθωσε να ματαιώσει την προβολή και εμπορία της ταινίας του Lars von Trier, η οποία κυκλοφόρησε το 2009, «Αντίχριστος».

Άπλυτοι καίνε τα Εξάρχεια: Εβαλαν φωτιές σε κάδους -Στις φλόγες ένα αυτοκίνητο [βίντεο]

Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν στήσει αυτή την ώρα οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

ΘΕΟΣ! Σόιμπλε: Οι Ελληνες πρέπει να μου στήσουν ανδριάντα!

Η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ήταν το θέμα ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε εκδήλωση του Συμβουλίου Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στο Αμβούργο.

Μπακογιάννη: Ο Καμμένος μου είπε ότι δεν υπάρχει διαχειριστική αρχή για το προσφυγικό

Στο προσφυγικό, το ασφαλιστικό αλλά και το φορολογικό αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ και νέα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση επιχειρεί να πολώσει, να διχάσει και να φανατίσει

Αναφερόμενος στις σημερινές διαδηλώσεις, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση από τότε που συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Οχυρό το Μέγαρο Μαξίμου – Αποκλεισμένη ολόκληρη η περιοχή

Κλούβες έχουν στηθεί σε όλους τους γύρω δρόμους υπό τον φόβο επεισοδίων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα.

Ποια Νταβαρίνου; Αυτός ο παίκτης έχει κερδίσει σε 3 μήνες 25.000 Ευρώ μετρητά και όλα τα δώρα!

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει την τελευταία εβδομάδα με την Αθανασία ή Νάσια Νταβαρίνου που φαίνεται να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας αφού εμφανίζεται πολύ συχνά στις λίστες των νικητών των τηλεοπτικών εκπομπών κερδίζοντας ότι μπορεί κανείς να φανταστεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο σ@ξι DJ της Ασίας και οι λεσβιακοί πειρασμοί στις φυλακές των ΗΠΑ

Η πιο γνωστή ασιατικής καταγωγής DJ Αngie Vu Ha κατέφυγε στην Βίβλο για να μπορέσει να αποκρούσει τους λεσβιακούς πειρασμούς που αντιμετώπισε κατά τον εγκλεισμό της σε φυλακή της Νέας Υόρκης

Γέρος πέθανε πάνω στο σ@ξ με ιερόδουλη –Στο νοσοκομείο για να ξεκολλήσουν [βίντεο]

Ένα παράξενο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς διακρίνεται ένας νεκρός ηλικιωμένος να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με μία ιερόδουλη κολλημένη πάνω του.

Κομισιόν: «Ύφεση 0,7% και το 2016-Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για πρόσθετα μέτρα το 2016 και το 2017»

Να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος του ESM καλεί τη χώρα μας η Κομισιόν, σημειώνοντας πως μόνο έτσι θα επανέλθει σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης. Την ίδια ώρα ζητά τη λήψη επιπρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων για το 2016 και το 2017 προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για πρωτογενές πλεόνασμα.

Δεν έχει ξαναγίνει: Έκλεισαν από καφετέριες μέχρι γραφεία τελετών!

Μέχρι το απόγευμα θα μείνουν κλειστές οι περισσότερες καφετέριες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

«Ρολά» έχει κατεβάσει όλη η χώρα λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού αφού από το πρωί έχει νεκρώσει όλη η χώρα.

Βενιζέλος: Αυτή είναι η πρόταση Σόιμπλε για το Grexit που απέρριψα

«Απέρριψα αμέσως την πρόταση εξόδου από το ευρώ που θα οδηγούσε στην επάνοδο σε μια δραχμή που θα έμπαινε σε περιδίνηση αλλεπάλληλων υποτιμήσεων με αντίστοιχη μείωση του πραγματικού εισοδήματος και του επιπέδου ζωής την Ελλήνων και των Ελληνίδων»

Η Βουλγαρία διαμαρτύρεται για τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών στα σύνορα

Την επίσημη αντίδραση της Σόφιας προκάλεσε το κλείσιμο των ελληνοβουλγαρικών συνόρων από τους αγρότες με μπλόκα στους μεθοριακούς σταθμούς του Προμαχώνα, της Εξοχής, Νυμφαίας και Ορμενίου.

Νέες εκλογές την Άνοιξη «βλέπει» η Bild – «Ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης» γράφει το Focus

Για μία από τις μεγαλύτερες γενικές απεργίες των τελευταίων ετών κάνει λόγο ο γερμανικός Τύπος σχολιάζοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις στη χώρα μας.

Χατζηδάκης στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ: Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30%-Φρίκη στο ΠΑΣΟΚ... τους μάστορες του λαϊκισμού

Τη δέσμευση του προέδρου της Ν.Δ., για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, καθώς και για σταθερό φορο μεταβίβασης 3% για 15 χρόνια τόνισε ο Κ. Χατζηδάκης στον χαιρετισμό του στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! «Ασφυξία» στην Ειδομένη με 7.000 πρόσφυγες

Στον καταυλισμό βρίσκονται περίπου 2500 άνθρωποι ενώ τις τελευταίες ώρες αποβιβάστηκαν πάνω από 4500 άτομα      

Περίπου 7000 άνθρωποι περιμένουν αυτή την ώρα να περάσουν από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, δημιουργώντας κατάσταση ασφυξίας στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής προσφύγων αλλά και στο βενζινάδικο, όπου αποβιβάζονται από τα λεωφορεία που τους μεταφέρουν από την Αθήνα.