10 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ! Αστέρας του τένις βάζει «φωτιά» με το μαγιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην δραστηριοποιείται… στον φιλέ, ωστόσο, απολαμβάνει τις διακοπές της στηνΤζαμάικα. Ο λόγος για την σταρ του τένις Serena Williams η οποία χαλαρώνει στις παραλίες της συγκεκριμένης χώρας, προσφέροντας το πιο ωραίο θέαμα γεμάτο καμπύλες στους θαυμαστές της.

Η απίστευτη τούμπα της τηλεπερσόνας μπροστά στις κάμερες!(φωτο)

Το μάτιασαν το κορίτσι και έφαγε μια τούμπα από τις λίγες, την οποία οι φωτογράφοι φρόντισαν να την απαθανατ΄σιουν καρέ-καρέ, για να μην την ξεχάσει ποτέ στη ζωή της, αλλά και να γίνει viral στο διαδίκτυο!

Μια εικόνα που καταγράφει το οριστικό ΤΕΛΟΣ του απατεώνα ΣΥΡΙΖΑ


Όταν ένα κόμμα δεν βρίσκει άλλο μέσον άμυνας παρά μόνον τα ΜΑΤ είναι «τελειωμένο».
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κόμματα που μιλούν στο όνομα της Αριστεράς.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ! Ο Παππάς αποδοκίμασε και καλά το σχόλιο Νεφελούδη για τα "τανκς των αγροτών" - ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκίμασε εμμέσως πλην σαφώς ο Νίκος Παππάς το σχόλιο του Ανδρέα Νεφελούδη περί "τανκ" των αγροτών .  "Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται τέτοιος παραλληλισμός όπως δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλείνουμε τα σύνορα. Πρέπει να αποφεύγονται ακραίες πράξεις" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας στο MEGA,  ερωτηθείς για όσα είχε γράψει ο γγ του υπουργείου Εργασίας στο Facebook.

Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος φτύνει τον Μπαλτάκο

Απάντηση στα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τη φημολογούμενη δημιουργία νέου κόμματος στο χώρο της δεξιάς, έδωσε πριν από λίγα λεπτά ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος που μίλησε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας για τη Θράκη, τα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ! O αρχηγός της ΠΑ των ΗΠΑ λιποθύμησε οn camera - ΒΙΝΤΕΟ

Στο βήμα βρισκόταν ο πτέραρχος Τζέιμς Φ. Μάρτινγκ Τζρ., όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε μπροστά στις κάμερες.

Αφού δεν πήγαν γήπεδο... Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Κοντονή!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν, δεν μπόρεσαν τελικά να δώσουν το “παρών” στην αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στον Ατρόμητο -για το Κύπελλο (και καλύτερα αφού θα συφιλιάζονταν καθώς έχασαν 1-0 και αποκλείστηκαν)- αλλά δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη...

Προκαλεί σοκ! Διεθνής βολεϊμπολίστας ομολόγησε τον βιασμό 12χρονης

Ο Ολλανδός πρωταθλητής του μπιτς βόλεϊ, Στέφεν Φαν ντε Βέλντε -που κατηγορείται από τις αγγλικές αρχές για τον βιασμό 12χρονης Βρετανίδας- ομολόγησε την ενοχή του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Δραγασάκης: Υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν τα σύνορά μας

Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, παραδεχόμενος ότι υπάρχει πιθανότητα για μια περίοδο να χρειαστεί να διαχειριστούμε 50-60.000 πρόσφυγες

Ντοκουμέντο από τις επιχειρήσεις διάσωσης στο Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε το λιμενικό σώμα βίντεο με εκατοντάδες διασώσεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! Ναι σε συζήτηση με τους αγρότες από την αρχή λέει ο Κατρούγκαλος

«Να τα κουβεντιάσουμε από την αρχή όλα τα ζητήματα με τους αγρότες» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ποια κόκκινα δάνεια προτείνουν στην τρόικα για ξεπούλημα

Η Αθήνα εισηγείται στους Θεσμούς την εξαίρεση των μη εξυπηρετούμενων δανείων που συνδέονται με την πρώτη κατοικία - Οι τράπεζες δεν έχουν ενδιαφέρον να προβούν σε πωλήσεις δανείων, λέει ο Δραγασάκης

ΧΟΥΝΤΑ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ! Παππάς: Μόνο 4 κανάλια ανεξαρτήτως περιεχομένου

Δηλ. μπορεί να είναι και 4 ψυχαγωγικά (αφού τα ψυχαγωγικά έχουν λιγότερο προσωπικό και προδιαγραφές).... και όποιος θέλει ενημέρωση έχει την ΕΙΡΤ και την ΥΕΝΕΔ

- Ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο τηλεοπτικό τοπίο
- Σύμφωνα με τον υπουργό οι διαδικασίες θα γίνουν με τη διαδικασία fast track 
- Tο βασικό κριτήριο σύμφωνα με τον κ. Παππά θα είναι η βιωσιμότητα κάθε καναλιού
- Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

«Γενοκτονία» στους ελληνικούς δρόμους -1.600 νεκροί και 20.000 τραυματίες μέσα σε ένα χρόνο

Χίλια εξακόσια άτομα έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ένα χρόνο από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα σε ελληνικούς δρόμους ενώ 20.000 τραυματίστηκαν. Κάθε ημέρα χάνονται 5 ζωές, πέντε άνθρωποι γίνονται παραπληγικοί, 10 παραπληγικοί, 60 τραυματίζονται ενώ δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι το κόστος σε υλικές ζημιές.

Χρήστης κοκαΐνης δηλώνει τώρα ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Αύριο η απολογία στην Ανακρίτρια Τρικάλων του 45χρονου που κατηγορείται για εμπορία κοκαΐνης.Έληξε η περίπου 7ωρη κατάθεση στην Ανακρίτρια Τρικάλων του 40χρονου Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων και του 36χρονου που κατηγορούνταν για την υπόθεση της κοκαΐνης.

Εριξαν τούρτα σε αντίπαλο του Πούτιν -Μέσα σε εστιατόριο της Μόσχας [βίντεο]

Μία διαφορετική, «γλυκιά», επίθεση δέχθηκε ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Μιχαήλ Κασιάνοφ.

Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών: Η κυβέρνηση διαπράττει συνταγματική εκτροπή

Η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις περί κατάθεσης νομοθετικής διάταξης για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία αναφέρει:

Η σούπερ υπάλληλος που έπιασε τον κλέφτη – ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε την αποτυχημένη  προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει έναν φορητό υπολογιστή από κατάστημα στη Ρωσία.

Κάθειρξη 23 ετών στον Αλβανό για βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του στην Πέλλα

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε ένας 60χρονος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, με θύμα την ανήλικη ανιψιά του.

Η NASA θεωρεί "απίθανο" να σκότωσε μετεωρίτης τον άνδρα στην Ινδία

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA θεωρεί "απίθανο" να ήταν μετεωρίτης το μυστηριώδες αντικείμενο που έπεσε το περασμένο Σάββατο σε ένα σχολείο, στη νότια Ινδία, προκαλώντας τον θάνατο ενός άνδρα.

ΣΚΑΣΕ! ΣΥΡΙΖΑ ΗΘΕΛΕΣ! Ιερώνυμος: Φοβάμαι ότι οι πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν τελικά στην Ελλάδα

Επιφυλακτικός και ιδιαίτερα ανήσυχος για το μεταναστευτικό ζήτημα, προβαίνοντας μάλιστα στη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα εγκλωβιστούν τελικά στη χώρα, είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος όποιος εκτιμά ότι όσα συμβαίνουν σήμερα είναι σχεδιασμένα για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! Ο Αμυράς καταδίωξε λάθρο ληστές έξω από τη Βουλή

«Πρωταγωνιστής» σε καταδίωξη και σύλληψη ληστών ο βουλευτής Γ. Αμυράς - Οι δράστες είχαν αρπάξει βαλίτσα τουρίστα ο οποίος είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο

Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία «Ο Ταξιτζής» - Ποιον υποδυόταν ο Ντε Νίρο; [εικόνες-βίντεο]

Έχει χαρακτηρισθεί ως μια από τις σπουδαιότερες ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου, κατακτώντας μια θέση στο φημισμένο National Film Registry (Εθνικό Αρχείο Ταινιών) των ΗΠΑ το 1994 και ως ένα από τα σημαντικότερα έργα της 7ης τέχνης, υποψήφιο για 4 βραβεία Όσκαρ και τιμώμενο με τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ των Καννών το 1976.

Οι 10 ωραιότερες πισίνες του κόσμου-Μια από αυτές στα Σύβοτα [εικόνες]

Βουτιά στις 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων σύμφωνα με τη πιο ενημερωμένη λίστα της Daily Telegraph. Από την πισίνα στα Σύβοτα βλέπεις τα δελφίνια.

ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Νέα επίθεση από την Αυστρία: Εάν η Ελλάδα προστάτευε τα σύνορά της θα αντιμετωπίζαμε καλύτερα το προσφυγικό

Στην εκτόξευση εκ νέου κατηγοριών εναντίον της Ελλάδας, αφιερώνει σχεδόν όλη τη συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, ισχυριζόμενος, μεταξύ άλλων, πως «εάν η Ελλάδα προστάτευε τα σύνορά της θα αντιμετωπίζαμε την κατάσταση με τους πρόσφυγες καλύτερα».

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! ΠΓΔΜ: Δεν μας συμφέρει να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο πάρκινγκ προσφύγων

Η ΠΓΔΜ δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Νίκολα Πόποσκι, μετά τη συνάντηση που είχε στα Σκόπια με τον ομόλογό του της Τσεχίας Λιούμπομιρ Ζαοράλεκ.

Αντίγραφα των αναλογιστικών μελετών για το ασφαλιστικό ζητούν από τον Κατρούγκαλο οι δικηγόροι

Αίτημα στον υπουργό Εργασίας για να πάρει αντίγραφα των αναλογιστικών μελετών για το ασφαλιστικό, κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Νέο σκάνδαλο με τα email της Χίλαρι - ΦΩΤΟ

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση με τα email της Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Η πιο αστεία σύλληψη ever: Του πέρασαν χειροπέδες όμως έπρεπε να πάει τουαλέτα - Δείτε πως ξελάφρωσε!

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα δείτε την πιο αστεία σύλληψη που έχετε δει ποτέ. O δράστης έπρεπε να πάει άμεσα στην τουαλέτα, καθώς δεν μπορούσε να κρατηθεί καθόλου.

Στο Δημόσιο περνά το Μέγαρο Μουσικής

Στο κράτος η περιουσία, αλλά και τα χρέη του Οργανισμού

Την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής και των υπέρογκων χρεών του προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή με στόχο να διατηρηθεί στην «ζωή» το πολιτιστικό ίδρυμα.

Επίθεση του Γεωργιάδη στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Επίθεση προς την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ! Λαφαζάνης: Ατόπημα Τσίπρα η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο -Επικίνδυνη και απαράδεκτη

Ως επικίνδυνη και απαράδεκτη χαρακτηρίζει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για το προσφυγικό, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΠΟΛΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΜΕ ΨΟΦΟΥΣ! Στους 71 οι νεκροί από την γρίπη: Έξι άνθρωποι έχασαν την μάχη το τελευταίο 24ωρο

Πρόκειται για άτομα 45 έως 55 χρόνων – ηλικιακή γκάμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα  ευάλωτη στη βαριά νόσηση με γρίπη Α(Η1Ν1) - Από τους έξι βαρέως νοσούντες με γρίπη που κατέληξαν, οι δύο δεν νοσηλεύονταν σε Εντατική

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ->Στη Σπάρτη έριξαν… σανό στην εφορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι τούβλα, ούτε ξύλα ούτε λάσπη, αλλά δεμάτια με… σανό έφτιαξαν οι αγρότες στη Σπάρτη κι «έχτισαν» την είσοδο των γραφείων της τοπικής εφορίας.

Η Κομισιόν ζήτησε απο την Ελλάδα να βελτιώσει τις συνθήκες για τους πρόσφυγες

Προθεσμία ενός μήνα έδωσε η Κομισιόν στην Ελλάδα, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες για τους αιτούντες ασύλο, με την ελπίδα τελικά να στέλνει περισσότερους πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα.

Θα δούμε την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»... έγχρωμη [βίντεο]

Τη φράση «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» την ξέρετε όλοι, από την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται το άνδρα».

Δωρεά πέντε ασθενοφόρων στην Ελλάδα από τους δήμους της Γερμανίας

Κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλης τόνισε ότι η δωρεά των ασθενοφόρων, αναδεικνύει την αλληλεγγύη ως υπέρτατη ευρωπαϊκή αξία - Τρία από τα ασθενοφόρα θα δοθούν στους δήμους Λέσβου, Σάμου, Παιονίας

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ! Ειρηνοδικείο διέγραψε οφειλή “μαμούθ” δανειολήπτη

Διαγραφή "μαμούθ" των οφειλών του προς τράπεζες για δάνεια και πιστωτικές κάρτες πέτυχε δανειολήπτης που κατέφυγε στο Ειρηνοδικείο Αιγιαλείας χρησιμοποιώντας τον νόμο Κατσέλη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΑΜΕ! Φάκελος Μεταναστευτικό: Όλο το χρονικό της «πρόσκλησης» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ήδη πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, είχαμε αποκαλύψει από την “Ομάδα Αλήθειας” μια συνέντευξη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην οποία φανέρωνε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταναστευτική πολιτική. Το συμπέρασμα ήταν ξεκάθαρο:Ανοιχτά Σύνορα.

Είχε και δεύτερο... ημίχρονο ο άγριος καβγάς του Βαρουφάκη με τον ανταποκριτή του Mega [βίντεο]

Πάντως, το «επεισόδιο» ανάμεσα στον κ. Βαρουφάκη και τον Παντελή Βαλασόπουλο είχε και δεύτερο... ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποφάσισε να απαντήσει στον ανταποκριτή του Mega, έστω και λίγο ετεροχρονισμένα.

Σοκ:Θύμα bullying η μαθήτρια που απειλούσε να αυτοκτονήσει - ΒΙΝΤΕΟ

Aίσιο τέλος είχε η απόπειρα αυτοκτονίας μια μαθήτριας της Β’ Λυκείου στο Βαλτινό Τρικάλων που ανέβηκε στον υδατόπυργο στο Βαλτινό Τρικάλων και απειλούσε ότι θα πέσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalaola.gr. H μαθήτρια, αλβανικής καταγωγής, μεταπείστηκε και ευτυχώς κατέβηκε από τον υδατόπυργο.

Ποιός να είναι άραγε το “δόντι” του Στεργιώτη; Νέα άγριο σφυροκόπημα στην Βουλή

Nέα ερώτηση στην Βουλή , κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με θέμα  «Μεγάλη απώλεια εσόδων από την τροποποίηση κανονισμού των VLT’S» και η οποία αφορά στην απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο, εξαιτίας της τροποποίησης του Κανονισμού για τα VLT’s (παιγνιομηχανήματα), από τον  «βαρουφακικό» κ. Αντώνη Στεργιώτη.

Ποιός να είναι άραγε το “δόντι” του Στεργιώτη; Νέα άγριο σφυροκόπημα στην Βουλή

Nέα ερώτηση στην Βουλή , κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με θέμα  «Μεγάλη απώλεια εσόδων από την τροποποίηση κανονισμού των VLT’S» και η οποία αφορά στην απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο, εξαιτίας της τροποποίησης του Κανονισμού για τα VLT’s (παιγνιομηχανήματα), από τον  «βαρουφακικό» κ. Αντώνη Στεργιώτη.

«Ο αγαπητικός της Συριζοπούλας» -Ο Θέμος Αναστασιάδης σχολιάζει, μοναδικά, τον διορισμό του συντρόφου της Ράνιας Σβίγκου

Toν διορισμό του συντρόφου της Ράνιας Σβίγκου σχολιάζει ο Θέμος Αναστασιάδης, στην εκπομπή του «ΟΛΑ πρώτη φορά», στον ΑΝΤ1, με τον μοναδικό του τρόπο.

"Όχι" στο δημοψήφισμα στην Κω λέει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Η διενέργεια του δημοψηφίσματος στην Κω θα οδηγήσει την τοπική κοινωνία σε διχασμό επισημαίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε εκτάκτως για την  κατάσταση που επικρατεί στο νησί λόγω των αντιδράσεων για την κατασκευή hot spot.

Στουρνάρας για την καταστροφή ΣΥΡΙΖΑ: Το α' 6μηνο του 2015 έφυγε απ'τις Τράπεζες το 40% των συνολικών εκροών από το 2009

Ενα συγκλονιστικό στοιχείο έδωσε ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος σχετικά με την διαφυγή καταθέσεων.

ΝΔ: Ο Τσίπρας χτίζει σύστημα διαπλοκής-Λέει ψέματα για τις συντάξεις

Με γραπτή ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στα όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο.

Από το γαλάζιο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως ο πρωθυπουργός λέει τρία ψέματα στον ελληνικό λαό:

Μετά τις επιθέσεις ο Φλαμπουράρης μένει σε ξενοδοχείο -Η ΕΛ.ΑΣ. εκπονεί ειδικό σχέδιο για το σπίτι του

Μετά τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξετάζει ένα νέο σχέδιο περιφρούρησης της περιοχής.

Η Αθήνα μαζεύει πρόσφυγες και η Τουρκία ελέγχει το Αιγαίο

Της Κύρας Αδάμ

Η Γερμανία προωθεί στην σημερινή Σύνοδο της υπουργών Αμύνης του ΝΑΤΟ την πρόταση δημιουργίας συντονισμένων επιχειρήσεων νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. από τις προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς την Ευρώπη.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΕΝΕΔ! Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες: Ο διαγωνισμός θα είναι fast track

Ύστερα από την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Επικρατείας  Νίκος Παππάς τόνισε πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι fast track.