12 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Εγώ πάντως πιστεύω τον Αλέξη: «Όχι μόνο δε μας διώχνουν απ' Σέγκεν αλλά...»

Πιο τελεσίγραφο για έξοδο απ'τη Σέγκεν ρε ψεύτες; 

Αφού ο Αλέξης έχει πει ότι "όχι μόνο δε μας διώχνουν απ' τη Σέγκεν όπως λένε τα παπαγαλάκια και οι βουλευτές της ΝΔ αλλά μας...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ! AP: Δρομολογείται η έξοδος της Ελλάδος από τη Σένγκεν

Σύμφωνα με το Associated Press έγγραφα χωρών της ΕΕ δείχνουν πως είναι έτοιμες να περιορίσουν την ελεύθερη διέλευση ταξιδιωτών - Η Ελλάδα απέτυχε να προστατεύσει τα σύνορά της

ΨΟΦΟΣ! Πέλλα: Μάνα-τέρας και πατριός βασάνιζαν και βίαζαν δύο ανήλικα αγόρια για πέντε χρόνια

Οι λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική έρευνα προκαλούν σοκ –  Τα δύο παιδιά τέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και υποστηρίζονται από παιδοψυχολόγους

Απίστευτες εικόνες: Η συγκέντρωση των αγροτών μέσα από την Βουλή [αποκλειστικό βίντεο]

Χιλιάδες αγρότες από το απόγευμα της Παρασκευής βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος για την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο παναγροτικό συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού.

+12% ΑΝΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Επαναγορά oμολόγων ύψους 5,4 δις ανακοίνωσε η Ντόιτσε Μπάνκ

Σε μια κίνηση που στοχεύει να καθησυχάσει τους επενδυτές ότι διαθέτει επαρκή ρευστότητα, μετά και από μια δύσκολη εβδομάδα για την μετοχή της τράπεζα στις διεθνείς αγορές, προχωρά «Ντόιτσε Μπανκ» (Deutsche Bank), ανακοινώνοντας την επαναγορά ομολόγων συνολικής αξίας 5,4 δισ. δολαρίων, τόσο σε δολάρια όσο και σε ευρώ.

Φυγαδεύτηκαν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την πίσω πόρτα της Βουλής!

Που είναι οι εποχές που έβγαινα μπροστά και άπλωναν πανο...

Αδειασαν τα γραφεία πριν φτάσουν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Οπου φύγει… φύγει για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ενόψει της μαζικής κινητοποίησης των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος έσπευσαν να εγκαταλείψουν την Βουλή.

Καυγάς του Αποστόλου με βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ  του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά τη διάρκεια της συζήτηση της επερώτησής τους για τους αγρότες.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΥΤΟ; Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία θα εξοφλήσει τα χρέη της με... προσευχές

Μια επισκοπή της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα εξοφλήσει με... προσευχές το χρέος της προς μια κατασκευαστική εταιρεία, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Βίντεο - σοκ: Αυτοκίνητο πατάει οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Η ισπανική εφημερίδα «Superdeporte» έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο - σοκ από την «εγκληματική» απόπειρα οδηγού αυτοκινήτου λίγο μετά τον τελικό του Κυπέλλου τον Μάιο του 2014.

Στην πρώτη γραμμή ο Στάθης τραγουδά τον εθνικό ύμνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Βουλή συγκεντρώθηκαν οι αγρότες από την Κρήτη.

Τι σημαίνουν τα επίθετα Αγίων: Δίκαιος, Όσιος, Μάρτυρας

Στους πρωτοχριστιανικούς χρόνους (Μωσαϊκός Νόμος) επικρατούσε η άποψη ότι Άγιος είναι μόνο Ένας, ο Θεός. Σήμερα, πολλά είναι τα επίθετα Αγίων, όπως μάρτυρας, όσιος, προφήτης. ΤΙ σημαίνει το καθένα και ποια η διαφορά;

Σουηδία: Ενήλικος είναι τελικά ο «έφηβος» που σκότωσε την εργαζόμενη σε κέντρο φιλοξενίας

Αναμένεται να του επιβληθεί διαφορετική ποινή από την αρχική - «Μπορεί να καταδικαστεί και να φυλακιστεί», αναφέρει εισαγγελέας

Ήταν τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν η είδηση ότι ένας ανήλικος πρόσφυγας σκότωσε μία 22χρονη εργαζόμενη σε κέντρο φιλοξενίας στη Σουηδία, έκανε το γύρο του κόσμου.

Το Μαξίμου... στον κόσμο του πανηγυρίζει για την "ήττα της διαπλοκής"

Την ώρα που το Σύνταγμα "βουλιάζει" από αγρότες και τρακτέρ, το Μαξίμου... πανηγυρίζει για την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς "η διαπλοκή ηττήθηκε κατά κράτος" και ότι "η συζήτηση δεν ήταν μια μάχη ανάμεσα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και την αντιπολίτευση, αλλά ανάμεσα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και την διαπλοκή".

Η… έκπληξη με τους Εύζωνες στο συλλαλητήριο των αγροτών – Πραγματικά σπάνιο! (ΦΩΤΟ)

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε ένα στιγμιότυπο από το αποψινό πραγματικά μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα.

Τα πανελλαδικά κανάλια κατά Τσίπρα: Είσαι συκοφάντης!

Ως «συκοφαντίες» και «λάσπη στον ανεμιστήρα» χαρακτηρίζουν τα 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας όσα είπε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός περί χρεών στο Δημόσιο.

Οι άδειες των καναλιών, το... ΝΑΤΟ και άλλες «συνωμοσίες»!

Δεν μου αρέσουν και δεν εντρυφώ στις θεωρίες συνωμοσίας.

Αλλά μερικές φορές οι εξελίξεις και διάφορα περίεργα “ξαφνικά” που σκάνε στην επικαιρότητα, με βάζουν στον πειρασμό να μπω στην λογική της συνωμοσιολογίας. Κυρίως όταν η κατά το δυνατόν αντικειμενική ανάλυση όλων των δεδομένων και η επιστράτευση της κοινής λογικής, δεν με βοηθούν να καταλήξω σε σαφή συμπεράσματα για την διαμόρφωση της πραγματικότητας...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βρούτση:«Ψεύτης ο Κατρούγκαλος-Υπάλληλοι του Υπ. καταγγέλουν ότι δεν συνέταξαν το δήθεν ελληνικό νομοσχέδιο»

Επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Κοινωνικής Ασφάλισης διαψεύδει τον υπουργό Εργασίας πως η πρόταση νόμου για το ασφαλιστικό εκπονήθηκε σε «αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους του υπουργείου»

Αδειάζουν και διαψεύδουν κατηγορηματικά οι εργαζόμενοι και τεχνοκράτες του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο που διαβεβαίωνε ότι η «πρόταση νόμου για το Ασφαλιστικό συντάχθηκε και εκπονήθηκε σε αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους του Υπουργείου».

Πλήρωνε ΜΑΛ@ΚΑ τα 300 εκατ. του Μεγάρου Μουσικής που κρατικοποίησε ο Τσίπρας!


ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ" ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΗΣΗΣ

Ψηφίστηκε τελικά από τη Βουλή η τροπολογία που «κρατικοποιεί» το Μέγαρο Μουσικής, με τον ελληνικό λαό (που τρελαίνεται ως γνωστόν για κλασική μουσική και όπερα) να φορτώνεται τα χρέη ενός ιδιωτικού, έως τώρα, οργανισμού.

Απίστευτη προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης από το Γραφείο Τύπου της Βουλής! Αφαίρεσαν την τοποθέτηση του Άδωνι!

Μόνο ως πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το δελτίο τύπου που εξέδοσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου της Βουλής προαναγγέλλοντας την εισαγωγή στην Ολομέλεια του "παραλλήλου προγράμματος" και τη νομοθετική ρύθμιση για την καθολική κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών.

Με αυτό το ιδιωτικό τζετ πέταξε η Ντένια Παράσχη για Βοστώνη

Για τη Βοστόνη των ΗΠΑ, πέταξε την Παρασκευή η 28χρονη Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο, ώστε να νοσηλευτεί σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και να θεραπευτεί από την σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά από την οποία πάσχει.

"Για ποιους πετάω στο Αιγαίο"! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού

Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου ,χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού !

Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου , έχω τις αναστολές μου , έχω τις ανασφάλειες μου !


Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω!

Αυτό είναι το πιο αποτυχημένο λογότυπο του 2016 (κι ας είναι μόνο Φλεβάρης)

Λίγο πριν το Κινεζικό Νέο Έτος, ο γραφίστας Lehu Zhang που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια δημιούργησε μια αφίσα που «γιορτάζει» τη φετινή χρονιά του πιθήκου...και μετά όλα πήγαν στραβά

Μπορεί το νέο έτος να είναι μόλις έξι εβδομάδων, όμως το φαβορί για το βραβείο του χειρότερου λογότυπου του 2016 έχει ήδη βρεθεί.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Χρυσαυγίτης αγκαλιά με τον Τσίπρα!

Δύο ημέρες πριν τις εκλογές του 2015, ο σωματώδης αγρότης από την Κρήτη, αγκαλιάζει τον Αλέξη Τσίπρα, συγκινημένος από τις υποσχέσεις που έδινε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει τους αγρότες - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τους αγρότες.

"Έχουν στραβώσει τελείως όλα. Οι αγρότες λένε την αλήθεια και ζητούν από μηδενική βάση συζήτηση διότι δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε:

Πτώση ελικοπτέρου: Ξεσπά η εξαδέλφη του Τουλίτση! "Οι... ήρωες που κάθονται στις καρέκλες τι κάνουν;"

Συντετριμμένοι είναι φίλοι και συγγενείς του Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σήμερα, μία ημέρα μετά τη συντριβή στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου.

Μήνυση κατά Τσίπρα για την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Η Βουλή θα αποφανθεί για την τύχη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη μακροχρόνια μίσθωση (40 και 10 χρόνια) των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στη γερμανικών συμφερόντων κοινοπραξία Fraport AG-Slentel Ltd.

ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! Άλλοι τέσσερις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τη γρίπη

Στους 81 ο αριθμός των θυμάτων - εξ αυτών τα πέντε είναι παιδιά ηλικίας 9 μηνών έως 9 χρόνων

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα λόγω επιπλοκών από τη γρίπη. Πλέον η λίστα με τα θύματα της εποχικής γρίπης αριθμεί 81 άτομα – εξ αυτών τα πέντε είναι παιδιά ηλικίας 9 μηνών έως 9 χρόνων.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Το Μέγαρο Μουσικής στα χέρια του Μπαλτά -«Οχι μόνο κλασική μουσική»

Εγκρίθηκε χθες στη βουλή η τροπολογία που «κρατικοποιεί» το Μέγαρο Μουσικής και πλέον περνά στην ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Μία νέα σελίδα ανοίγει σήμερα για την ιστορία του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ)» σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού,  μετά την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας που κατέθεσαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς.

Στις 22 Απριλίου η ΝΔ μετεξελίσσεται – To χρονοδιάγραμμα του 10ου Συνεδρίου (κάρτα)

Την απόφασή του για την έναρξη των διαδικασιών του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ινστιτούτο Bruegel: Θα χρειαστούν 100 χρόνια για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα |

Τον κίνδυνο να παγιδευτούν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα δημιουργώντας μια εκρηκτική κατάσταση επισημαίνει το Ινστιτούτο Bruegel επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ε.Ε και στους εταίρους της Ελλάδας, που αρνούνται να τηρήσουν τα συμφωνημένα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ; ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ.; Κατρούγκαλο: Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί είναι συνώνυμα της λαμογιάς

«Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν για διάλογο, γιατί δεν είναι μαγκουροφόροι - Η μαγκούρα του Γκόρτσου δεν είναι σύμβολο της αγροτιάς, αλλά της μικροπολιτικής»

Το χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και ΔΝΤ για το ασφαλιστικό επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος υποστήριξε, μιλώντας στη Βουλή, ότι η ελληνική πρόταση έχει γίνει δεκτή μόνο από τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Επιμένουν με «non paper» ότι στη Γερμανία εκπέμπουν 6 κανάλια και στη Γαλλία 5!

Να ενισχύσει την επιχειρηματολογία της για την απόφασή της να περιορίσει μόλις σε τέσσερις τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, που θα μπουν σε δημοπρασία, επιχειρεί η κυβέρνηση, σε συνέχεια της χθεσινής συζήτησης και ψήφισης της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

ΠΑΙΞΤΟΝ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Αγρότες: διαδηλωτής έδειξε τα γεννητικά του όργανα στα ΜΑΤ

Εκτός ελέγχου η ένταση στο Χαϊδάρι καθώς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αγρότης προέβη σε προκλητική χειρονομία κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Τις κινητοποιήσεις των αγροτών στο Σύνταγμα σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την οργή των αγροτών που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα και σε άλλα σημεία της χώρας, προβάλουν τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζοντας τα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται τα επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών, με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel να επισημαίνει πως η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς οι αγροτικές κινητοποιήσεις έχουν γίνει βίαιες. Μάλιστα, το περιοδικό προβάλει και το σύνθημα «Aγρότη, πολέμα. Σου πίνουνε το αίμα».

BINTEO-Στη Βουλή και στον Αγνωστο Στρατιώτη χιλιάδες αγρότες με τρακτέρ (LIVE STREAM)

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο - Εχει αποσυρθεί η φρουρά των ευζώνων από το Μνημείο - Φωτιές μπροστά από το Σύνταγμα Χιλιάδες αγρότες βρίσκονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

ΕΝΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ... ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ! Ισπανία: Δημόσιος υπάλληλος απουσίαζε 6 χρόνια από τη δουλειά του χωρίς να το... παρατηρήσει κανείς

Πρόστιμο 27.000 ευρώ επιβλήθηκε σ' έναν ισπανό δημόσιο υπάλληλο ο οποίος είχε να εμφανιστεί στην υπηρεσία του "τουλάχιστον" έξι χρόνια.

Η απουσία του Χοακίν Γκαρθία έγινε αντιληπτή μόνον όταν απέκτησε τυπικά τις προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιος για ένα βραβείο μακροχρόνιας υπηρεσίας στο δημόσιο.

Πήρε φωτιά το Tweeter για το… διάλογο Αγροτών-Κυβέρνησης

Μία ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας κατά την κάθοδο των αγροτών με επσεισόδια, χημικά, κατσούνες (!) και αποκλεισμένους δρόμους! Οι πιθανότητες να μην γίνονταν πρώτο trend στο twitter οι #agrotes ήταν πραγματικά μηδαμινές!

ΦΩΤΟ-Στη ΝΔ πότε σκέφτονται να ζητήσουν εξεταστική για Βαρουφάκη-Τσίπρα; Μετά τις εκλογές όταν θα έχουν παραγραφεί οι ευθύνες τους;

Γιατί όπως γράφει η ΕΣΤΙΑ μετά τις επόμενες εκλογές παραγράφονται οι ευθύνες της "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνησης:

Τα ψέματα Τσίπρα-Παππά για τις άδειες – Τί πραγματικά συμβαίνει στην Ευρώπη

[Χθες ο Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή είπε πως στη Γαλλία υπάρχουν 5 κανάλια και στη Γερμανία 6... όσοι τον άκουσαν γέλασαν εκτός από τα γίδια που τον ψηφίζουν και δεν έχουν βγει ποτέ από την Ψωροκώσταινα]

Ειδικού Συνεργάτη

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική (δημοκρατική) χώρα του πλανήτη όπου ένα πρωί, κάποιος υπουργός αποφασίζει με τη μία να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να κλείσει επιχειρήσεις, να ανοίξει άλλες που ο ίδιος επιλέγει, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα αλλά και τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο αγρότης Στάθης Στιβακτάκης κυνηγάει κουκουλοφόρο!

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ενώ οι αγρότες από την Κρήτη παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου έγιναν σφοδρά επεισόδια το πρωί, κάποιοι άρχισαν να πετάνε πάλι πέτρες.

ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αμυράς: Το «Κόκκινο» χρωστά 5,6 εκατ. ευρώ σε ΙΚΑ, Ταμεία και Τράπεζες

Ο κ. Αμυράς επέκρινε την κυβέρνηση ότι υποκρίνεται όταν λέει ότι θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και όταν δίνει στοιχεία για τις οφειλές των καναλιών καθώς τα ίδια κάνει και εκείνη. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι...

«Αδειάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες ο Χρυσόγονος: Θα κριθούν στα δικαστήρια

«Το ΣτΕ μπορεί να αναστείλει την παύση λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών» τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Αδειάζει» την κυβέρνηση Τσίπρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 και αναφερόμενος στην προσπάθειά της να αναδιατάξει το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.

ΝΔ: Η χώρα επέστρεψε στην ύφεση- Μη ρεαλιστικά τα μεγέθη του προϋπολογισμού

Η επιστροφή της χώρας σε ύφεση καθιστά μη ρεαλιστικά τα μεγέθη του προϋπολογισμού, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και ζητά από την κυβέρνηση να βάλει τέλος σε αυτή την πολιτική.

Αναφερόμενος στα στοιχεία, που ανακοίνωθηκαν σήμερα και αφορούν στην πτώση του ΑΕΠ, κατά 0,66% το 2015, ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρ. Σταΐκούρας, δήλωσε:

Πανικός στην Κωνσταντινούπολη -Κτίριο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος [εικόνες & βίντεο]

Ένα πενταώροφο κτήριο κατέρρευσε κοντά στην πλατεία Ταξίμ, στον κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά πρακτορεία.

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Κομισιόν για Τόμσεν: Δεν ζητούν οι θεσμοί περισσότερα μέτρα -Τα προβλέπει το μνημόνιο

Και το Μαξίμου έβγαλε ανακοίνωση που λέει "εμάς πάντως οι θεσμοί δεν μας ζήτησαν νέα μέτρα"... τότε δεν ξαναρίχνετε μια ματιά στο μνημόνιο που υπογράψατε ρε στόκοι!

Δεν ζητούν οι θεσμοί τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή του μνημονίου που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο, ανέφερε η εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! Τόσκας: Χρυσαυγίτες προκάλεσαν τα επεισόδια στο Χαϊδάρι

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις, όχι τα ακροδεξιά στοιχεία, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ; Επίσημο τελεσίγραφο EE: Ελέγξτε τα σύνορα εντός τριών μηνών ή φεύγετε από την Σένγκεν δύο χρόνια

Την επίσημη προειδοποίηση της ΕΕ προς την χώρα μας μεταδίδουν εκτάκτως τα διεθνή πρακτορεία που σύμφωνα με την οποία οι Ευρωπαίοι καλούν την χώρα μας να ελέγξει τα σύνορα της ή να αντιμετωπίσει σε αντίθετη περίπτωση την αποβολή της από την ζώνη του Σένγκεν.

Πρόκληση από αστυνομικό των ΥΜΕΤ – Πέταξε πέτρες στους αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε το enikos.gr από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αγροτών στο Δαφνί, με τον αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, να πετάει προς την πλευρά των αγροτών πέτρες, που σηκώνει από το έδαφος.

Στον «ύπνο» πιάστηκε η ΕΛ.ΑΣ.! Οι αγρότες απέκλεισαν την δίοδο στο Ελ. Βενιζέλος

Την δίοδο προς το αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου απέκλεισαν οι αγρότες, προχωρώντας σε μια κίνηση που αιφνιδίασε την αστυνομία.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Ύφεση-σοκ 0,7% το 2015

Και αυτό επετεύχθη μόνο και μόνο λόγω της φόρας που είχαμε από Σαμαρά... από το δεύτερο εξάμηνο 2015 και πέρα καθώς και φέτος να δείτε τι έχει να γίνει...
Α και μην ξεχνιόμαστε: Στον προυπολογισμό είχαν προβλέψει πως θα είχαμε στασιμότητα δηλ. 0%... άρα λείπει 0,7% και θα πρέπει να παρθούν ανάλογα μέτρα... ετοιμαστείτε λοιπόν για νέα χαράτσια

Ύφεση της τάξης του 0,7% καταγράφηκε στην ελληνική οικονομία σε μέσα επίπεδα το 2015, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για το τέταρτο τρίμηνο πέρυσι. Σημειώνεται ότι στον προϋπολογισμό υπήρχε η πρόβλεψη για μηδενική ύφεση πέρυσι και πτώση του ΑΕΠ κατά 0,7% εφέτος, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος προέβλεπε μείωση του ΑΕΠ κατά 0,5% για το 2015.

ΦΩΤΟ-Λοβέρδος: Με ασφαλίτικες μεθόδους μου επιτίθεται η «Αυγή»-Άδωνις: Ψεύτικα τα στοιχεία της κυβέρνησης για τα κανάλια

Για «ασφαλίτικες» μεθόδους χουντικής κοπής κατηγόρησε την εφημερίδα που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το σημερινό της πρωτοσέλιδο

Σφοδρές αντιδράσεις από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» που εμφανίζει τους Θεόδωρο Φορτσάκη (ΝΔ), Ευάγγελο Βενιζέλο (ΠΑΣΟΚ), Ανδρέα Λοβέρδο (ΠΑΣΟΚ) και Χάρη Θεοχάρη (Ποτάμι) ως «εκπρόσωπους της διαπλοκής» μόνο και μόνο επειδή αντιτάχθηκαν πολιτικά με το περιεχόμενο της τροπολογίας για τα τηλεοπτικά κανάλια.

Tageszeitung: Το πονηρό σχέδιο της Μέρκελ για τους πρόσφυγες

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η απόφαση για περιπολίες νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Tageszeitung γράφει: «Όχι, η Άγκελα Μέρκελ δεν κλείνει τα σύνορα της Γερμανίας, ούτε ακολουθεί την προτροπή βουλευτών της να βάλει συρματοπλέγματα μετά την πόλη Πάσαου, ούτε δίνει εντολές πυροβολισμού (σσ: των προσφύγων) όπως προτρέπει το δεξιό κόμμα AfD. Και ούτε χρειάζεται. Μαζί με την Τουρκία και το ΝΑΤΟ η καγκελάριος βρήκε μια πιο κομψή λύση. Απλά μεταφέρει τα σύνορα και το ταξίδι των προσφύγων θα σταματάει ήδη στο Αιγαίο».