14 Φεβρουαρίου 2016

Οι πιο σ@ξι φοιτήτριες είναι στο Κέμπριτζ -Κάνουν τα μοντέλα και προκαλούν [εικόνες]

Οι φοιτήτριες του φημισμένου Πανεπιστημίου Κέμπριτζ άφησαν για λίγο τα βιβλία στην άκρη, φόρεσαν δημιουργίες των συμφοιτητών τους -ανερχόμενων σχεδιαστών- και περπάτησαν σε μία προκλητική επίδειξη.

Ρούχα με διαφάνειες, θήλες σε σχήμα καρδιάς,εσώρουχα που δεν άφηναν πολλά στην φαντασία, βαθύ ντεκολτέ και σούπερ μίνι φορέματα, ήταν μερικά από τα ρούχα του show.

Πόσα εκ. € λέτε να χρωστάει η «υγιής» ΑΥΓΗ... να το δει ο Παππάς γιατί πρέπει να κλείσει και μερικές εφημερίδες

Θα είχε όντως ενδιαφέρον να μας πει ο Παππάς αν η ΑΥΓΗ με ετήσιες ζημιές 1,1 εκ ευρώ (τόσο το 2014 όσο και το 2013), δάνεια...

INFOGRAPHIC-ΚΡΙΜΑ! Δεν θα κόψει κορδέλες ο Καμμένος που υπόσχονταν έτοιμα hotspots στις 15 Φεβρουαρίου

Δεν θα καταφέρει μάλλον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να κόψει τις κορδέλες στα hot spots, σύμφωνα με τις εξαγγελίες που είχε κάνει πριν από 10 ημέρες.

Σκάνδαλο στην Παρί Σεν Ζερμέν! “Αδερφή ο Μπλαν, κάνει π@πες στον Ιμπραΐμοβιτς”!

Μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σερζ Οριέρ, για τις οποίες τέθηκε εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας!

Υποδοχή ηρώων στο μπλόκο της Νίκαιας για τους αγρότες που πήγαν στην Αθήνα [βίντεο]

Αποθεώθηκαν οι αγρότες που πήγαν στο Σύνταγμα από τους συναδέλφους τους στο μπλόκο της Νίκαιας, που χειροκροτούσαν όσους επέβαιναν στα τρακτέρ.

Βιασμός μετά τη διάλυση του αρραβώνα μεταξύ ανήλικων γύφτων

Όταν η κοπέλα αρραβωνιαζόταν τον αγαπημένο της, σίγουρα δεν έβαζε στο μυαλό της, τα όσα έμελλε να της συμβούν λίγο καιρό αργότερα...

Υφυπουργός καραγκιόζης γράφει την απαγόρευση καπνίσματος στην παπάρα του (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να απαγορεύεται το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους εκτός από τους ειδικά διαμορφωμένους μόνο για καπνίζοντες ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεν. Δ/ντής Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ξεβρακώνει τον Παππά: Και φυσικά δεν έχουμε δώσει μόνο 4 άδειες

Στον τρόπο λειτουργίας των καναλιών και τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Ν. Επαμεινώνδας, στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon, διαψεύδοντας τα στοιχεία που είχε παραθέσει ο Νίκος Παππάς στη Βουλή, σύμφωνα με τα οποία στην Κύπρο λειτουργούν 4 κανάλια.

Έτσι επιχειρεί να στήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η Παράγκα του Μαξίμου

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει με το διεθνή διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες ο οποίος πρόκειται να προκηρυχτεί σε δέκα μέρες σας ενημερώνω εγκύρως για τα ακόλουθα.

Κυρίαρχο στοιχείο για τη μοριοδότηση του διαγωνισμού αποτελεί η λεγόμενη μελέτη βιωσιμότητας που θα παρουσιάσουν τα επενδυτικά σχήματα που θα διεκδικήσουν τις άδειες.

Αράχωβα: Ο γάμος παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων με αγρότη των μπλόκων (Φωτό)!

Η δημοσιογράφος και ο αγαπημένος της αγρότης, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στα μπλόκα παντρεύτηκαν και οι φωτογραφίες του γάμου τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

"Καυτά" φιλιά άνδρα οπαδού σε παίκτη της Λίβερπουλ! (VIDEO)

Ο Ορίγκι έκανε το 4-0 για τη Λίβερπουλ στο εκτός έδρας παιχνίδι των "κόκκινων" με την Άστον Βίλα και έτρεξε στις κερκίδες για να πανηγυρίσει το γκολ του με τους οπαδούς της ομάδας.

Που αλλού; Στην Πάτρα: Πικρός καφές για τον σύζυγο της ξανθιάς σερβιτόρας - Ξύλο μετά από έναν... άκρως ιδιαίτερο διάλογο!

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα και έξω από την καφετέρια της Πάτρας, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να γίνονται θέμα συζήτησης στην πόλη και το διαδίκτυο...

Η Ζωή ξαναχτυπά! Το ταξίδι για το Plan B, “τσιράκι” ο Παππάς και νέοι... καυτοί διάλογοι με Τσίπρα

- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου... επανέρχεται, μόλις επιστρέψει από τη Βαρκελώνη όπου πήγε για το Plan B!
- Θα αποκαλύψει νέους διαλόγους που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ βρισκόταν στην προεδρία της Βουλής
- Στα σχέδιά της είναι να εκδώσει ένα βιβλίο, προτού αποφασίσει να κάνει το βήμα για την ίδρυση πολιτικού φορέα
- Στο Μέγαρο Μαξίμου απαγόρευσαν να ακούγεται στο πρωθυπουργικό γραφείο το όνομα Ζωή!

Η Αλέκα Παπαρήγα με το εγγόνι της στη διαδήλωση [εικόνες]

Η ειρηνική διαδήλωση των αγροτών και των άλλων επαγγελματικών κλάδων στο Σύνταγμα το πρωί του Σαββάτου επέτρεψε στο να διαδηλώσουν άτομα κάθε ηλικίας.

Έτσι, η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που βρέθηκε στο Σύνταγμα με κάλεσμα του ΠΑΜΕ, πήγε στη διαδήλωση μαζί με τον μικρό εγγονό της.

Μπλόκα αγροτών: Έγινε του Αγίου Βαλεντίνου στην Καστοριά - Η φωτογραφία που σαρώνει το facebook!

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα, ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, ωστόσο δεν ξεχνούν ότι σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου...

Βέροια: Αυτός είναι ο παπάς που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο νοσοκομείο - Το ξέσπασμα αρχιμανδρίτη για την επίθεση (Φωτό)!

Στο κρεβάτι του πόνου ο ιερομόναχος που δέχτηκε επίθεση στο νοσοκομείο της Βέροιας - ''Αν πάθει τίποτα ο παπάς μου, θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει'' δηλώνει αρχιμανδρίτης...

Βασίλης Ζούλιας: Ευχαριστώ τον Τσίπρα που με έφτασε στον πάτο! [εικόνες]

Μια συνέντευξη χωρίς φόβο και πάθος έδωσε στη Freddo και στη Σάσα Σταμάτη, ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής επιχειρηματίας και πολιτικοποιημένος, εξήγησε γιατί τα έχει βάλει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρότεινε στην Μπέττυ Μπαζιάνα, να επιλέγει Έλληνες σχεδιαστές για το ντύσιμό της.

Αποφυλακίστηκε ο Ρουμάνος οδηγός νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία [εικόνες]

Ήταν Κυριακή 5 Οκτωβρίου του 2014 όταν μια είδηση σόκαρε κυριολεκτικά όλο το πανελλήνιο.

Ολα ξεκίνησαν όταν μια νταλίκα στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε σε δεκάδες ΙΧ αυτοκίνητα το οποία ήταν σταθμευμένα, καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα και είχε διακοπεί η κυκλοφορία. Απολογισμός της καραμπόλας ήταν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, οι οποίοι εισήχθησαν αμέσως στα γειτονικά νοσοκομεία Βέροιας, Θεσσαλονίκης και Κατερίνης.

Τα πάνω-κάτω στο Φορολογικό: Ποιες αλλαγές ζητούνται από τους Δανειστές, ποιες οι κλίμακες μισθωτών και συνταξιούχων

Στη διατήρηση των τριών φορολογικών κλιμάκων που ισχύουν σήμερα για μισθωτούς και συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια, επιμένουν οι πιστωτές της χώρας, αναγκάζοντας, σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης, την κυβέρνηση να οπισθοχωρήσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Καφετζόπουλος με ανοιχτά μαγαζιά! Σήκωσε μπροστά στην κάμερα το φερμουάρ! Κόκκαλο η Καραβάτου!

Δείτε το απίστευτο τηλεοπτικό στιγμιότυπο! ΒΙΝΤΕΟ

Αφηρημένος φαίνεται πως ήταν σήμερα το πρωί ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος, χωρίς να το καταλάβει, βγήκε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με ξεκούμπωτο παντελόνι! Το τρομερό περιστατικό συνέβη, όταν μιλούσαν στο πλατό για την παράσταση που συμμετέχει.

Έλληνας σχεδιαστής μόδας κράζει την Περιστέρα: Ας φορέσει και κάτι ελληνικό, όχι μόνο Zara

Ουπς!!! Κάτι πήγε στραβά και πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής δίνει… στιλιστικές συμβουλές στην Περιστέρα!

Η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι μια γυναίκα με γούστο στις ενδυματολογικές της επιλογές, το οποίο ποτέ δεν ήταν -και δεν πρόκειται να γίνει κραυγαλέο!

ΒΙΝΤΕΟ-Τα «σπάει» η Μαρίνα Πατούλη για τους Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης…

Στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σάτιρα που δέχτηκε από τους Ράδιο Αρβύλα.

«Εγώ, ως άνθρωπος, εκ φύσεως, αυτοσαρκάζομαι. Θεωρώ ότι η κριτική είναι κάτι αναπόφευκτο από τη στιγμή που εκτίθεσαι. Το θέμα είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα επεισόδια στην Κω για το hotspot -Προσπάθησαν να εισβάλουν κάτοικοι, χημικά από τα ΜΑΤ

Τεταμένη είναι και σήμερα η κατάσταση στην Κω, σε νέα διαμαρτυρία των κατοίκων ενάντια στην κατασκευή hotspot στο νησί.

Θέμος: Με αγάπη πάμε Πάκη

Οι ανεκδιήγητοι γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από την ανικανότητα και την απροθυμία τους να ελέγξουν τα σύνορα, λέγοντας «μη σας νοιάζει, θα καταλήξουν στο Μόναχο».

Στο Μπανγκλαντές τουρίστες δεν πάνε

Τάσος Καραμήτσος

Μέσα στη χειρότερη οικονομική συγκυρία -και φυσικά με τις ανάλογες κοινωνικές προεκτάσεις- που βιώνει η χώρα από τη Μεταπολίτευση και μετά, έχουμε, ευτυχώς, μια καλή τύχη: τον τουρισμό.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΥΓΙΤΕΣ! Παρασύρθηκα, λέει τώρα ο 30χρονος που έσπασε το περιπολικό στο Χαϊδάρι

Υποστήριξε ότι ήταν μια αυθόρμητη πράξη τη στιγμής, χωρίς να υπάρχει καθοδήγηση από κανέναν - Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση

Κάνει το μαλ@κα (όχι ότι δεν είναι) ο Κατρούγκανος για την καταγγελία Βρούτση αλλά του απάντησε ο Άδωνις

Απάντηση στον Γιάννη Βρούτση που είπε ότι το ασφαλιστικό δεν πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εργασίας έδωσε μέσω Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος φυσικά ξέχασε ότι τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε ο Σύλλογος εργαζομένων του Υπουργείου.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ! Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Διαβατά - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάτοικοι των Διαβατών συνεχίζουν να αντιδρούν στη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου και συγκεντρώθηκαν ξανά μπροστά από τις διμοιρίες των ΜΑΤ με μια νέα επιτροπή αγώνα, αφού η προηγούμενη παραιτήθηκε έπειτα από τον προπηλακισμό του δημάρχου το Σάββατο.

Γιατί αυτοπυρπολήθηκε η 47χρονη στην Αλεξανδρούπολη-Έλλειμα 150.000€ στο νοσοκομείο που εργαζόταν

Ερωτηματικά προκύπτουν τώρα για τις συνθήκες που οδήγησαν την 47χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών στην απόφασή της να δώσει δραματικό τέλος στη ζωής της καθώς αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και ενώ είχε αφήσει πίσω στο αυτοκίνητο του συζύγου της ένα σημείωμα με το οποίο τον ενημέρωνε για την απόφασή της αυτή και τον καλούσε να μην πιστέψει τίποτα από όσα της καταλογίζουν (χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς).

Αγίου Βαλεντίνου 2016: Μπήκαν στο γήπεδο με σέξι μοντέλα (VIDEO)

Οι ποδοσφαιριστές της ολλανδικής Βαλβάικ εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα του αγώνα με την Έμμεν συνοδευόμενοι από μοντέλα, που φορούσαν αντί για σορτσάκι μόνο τα εσώρουχά τους!

Σπαραγμός στις κηδείες των Κωνσταντίνου Πανανά και Αναστασίου Τουλίτση

Το τελευταίο «αντίο» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά είπαν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι του, στην Άρια Ναυπλίου. Η εξόδιος ακολουθία για τον 34χρονο υποπλοίαρχο κάτω απο τον συνεφιασμένο ουρανό του Ναυπλίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρίας. Ο συγκυβερνήτης στην τραγωδία με το ελικόπτερο, ήταν μόλις 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός είναι ο οπλισμός που κατασχέθηκε στην Αλεξανδρούπολη: Θρίλερ με τους τρεις συλληφθέντες

Από τα δύο τροχόσπιτα κατασχέθηκαν πάνω από 240.000 σφαίρες, τέσσερα τυφέκια, 18 πυροβόλα όπλα και οχτώ διόπτρες - Πού και πώς συνελήφθησαν οι τρεις Βρετανοί ιρακινής καταγωγής

Περισσότερες από 240.000 σφαίρες, τέσσερια τυφέκια και 18 πυροβόλα όπλα είχαν στην κατοχή τους οι τρεις Βρετανοί Ιρακινής καταγωγής που συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις της αστυνομιας και του λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη.

INFOGRAPHIC-Η Τουρκία αγνοεί την "παύση εχθροπραξιών" και βομβαρδίζει τη Συρία!

- Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις της βομβάρδισαν θέσεις του συριακού στρατού, κοντά στην πόλη Αζάζ, και στη βόρεια επαρχία, Λαττάκεια
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Πούτιν: Συμφώνησαν σε ενίσχυση της συνεργασίας τους
- ΗΠΑ: Προτρέψαμε την Τουρκία να σταματήσει
- Σαουδάραβας ανώτατος αξιωματικός επιβεβαιώνει: Αναπτύξαμε μαχητικά σε τουρκική βάση
- Δείτε αναλυτικό INFOGRAPHIC με όλα τα στοιχεία για τον τουρκικό στρατό

Δείτε την εικόνα: Παίκτης «τύφλα» μεθυσμένος, ούρησε σε περιπολικό

Ο Χοσέ Μπαρέρα όχι μόνο έγινε λιώμα στο ποτό παραμονή αγώνα της ομάδας του στη Χιλή, αλλά «ανακουφίστηκε» πάνω σε περιπολικό και απαθανατίστηκε από συμπαίκτη του.Υπήρχε λόγος που ο Χοσέ Μπαρέρα σερνόταν στο γήπεδο στη συντριβή της Κομπρελόα με 4-0 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Χιλής.

ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ! Η ΔΗΕ κατέβασε εμετικές αναρτήσεις με ύβρεις για τους αδικοχαμένους χειριστές του ελικοπτέρου - Στον εισαγγελέα ο κάφρος

Τον έδωσε στεγνά ο Χίος στο makeleio.gr

Δεν χωράει ανθρώπου νους, το περιεχόμενο των αναρτήσεων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τον Κωνσταντίνο Πανανά, τον Ελευθέριο Ευαγγέλου και τον Αναστάσιο Τουλίτση, που έπεσαν για την πατρίδα...
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίζεται αυτεπάγγελτη ποινική δικογραφία, για προσβολή της μνήμης των Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,  στη νήσο Κίναρο.

Συνοριοφύλακες: Τα σύνορα θα τα κλείσουν όσοι επιζητούσαν τις πολιτικές των ανοικτών συνόρων

Αυτούς θα βαραίνει η ευθύνη - Δεν θα φταίει η Ευρώπη για την απομόνωση της Ελλάδας και τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας, τονίζουν

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν από ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων και απομόνωση της χώρας από την υπόλοιπη Ευρώπη, επισημαίνουν οι συνοριοφύλακες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14|02|2016 11:29 -A+A Επίθεση κατά της κυβέρνησης, για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, αυτά που προωθεί η κυβέρνηση για τηλεοπτικό τοπίο δεν έχουν καμία σχέση με τις ιστορικές δεσμεύσεις και τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, μιλώντας στο «Ε». Ο κ. Λαφαζάνης μάλιστα αναφέρθηκε σε «μεταλλαγμένη κυβέρνηση που αυθαιρετεί, θέλει να αντικαταστήσει την παλιά διαπλοκή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με την δική της». «Τώρα θα έρθει η αδιάφθορη διαπλοκή των κυρίων Τσίπρα και Παππά, αυτά είναι αθλιότητες», πρόσθεσε. Ακόμη, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως προκύπτει ο αριθμός «4» για τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.«Δεν είναι δυνατόν αυτό να το αποφασίσει οποιαδήποτε κυβέρνηση μονομερώς, ή η οποιαδήποτε περιστασιακή πλειοψηφία στην Βουλή», τόνισε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να έχει αντιπροσωπευτικότητα και ευρύτερη συναίνεση. Πηγή: Λαφαζάνης για τις τηλεοπτικές άδειες: Τώρα θα έρθει η αδιάφθορη διαπλοκή Τσίπρα-Παππά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/250953/lafazanis-gia-tis-tileoptikes-adeies-tora-tha-erthei-i-adiafthori-diaploki-tsipra-pappa#ixzz409MJxuob

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, αυτά που προωθεί η κυβέρνηση για τηλεοπτικό τοπίο δεν έχουν καμία σχέση με τις ιστορικές δεσμεύσεις και τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, μιλώντας στο «Ε».

Κοζάνη: Εγκλωβισμένοι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δέχθηκαν να μιλήσουν με αγρότες-Αποχώρησαν υβριζόμενοι

Οι αγρότες έστησαν νέο μπλόκο σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στην Κοζάνη - Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει...

Ένα 24ωρο μετά το μπλόκο αγροτών σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη, έχουμε ένταση έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης με δεκάδες αγρότες να έχουν στήσει «μπλόκο» στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραχωρούν συνέντευξη τύπου.

ΚΑΡΤΕΣ-ΓΕΛΑΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ζήσε τον έρωτά σου με αγιοβαλεντινιάτικες κάρτες Άδωνι Γεωργιάδη

Σόρυ προστάτη των ερωτευμένων, but you just have been adonized.

Λίγες μέρες πριν τον Άγιο Βαλεντίνο και όλος ο κόσμος ετοιμάζεται σιγά σιγά για να πει "σ' αγαπάω κάθε μέρα, ποιος νοιάζεται για τέτοιες γιορτές, δεν σου πήρα τίποτα, DEN SOY ARKEI H AGAPI MU, GURUNI"?

Το… έθιμο των διορισμών καλά κρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ

Το… έθιμο των διορισμών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. Αυτή τη φορά πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ως μετακλητή υπάλληλος σε γραφείο υπουργού.

Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για να ανέβει… η τηλεθέαση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κάποιες χώρες έχουν πιάσει το νόημα για το πώς μπορεί να ανέβει η τηλεθέαση όλες τις ώρες της ημέρας.

Παρόλο που η σκηνή παραπέμπει σε ακατάλληλη ταινία του μεσονυχτίου, δεν είναι έτσι, καθώς προέρχεται από… τηλεπαιχνίδι που μοιράζει λεφτά αν βρεις τη σωστή λέξη.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ισοδύναμα που έταζε ο Αλέξης στα γίδια τους αγρότες

Όταν ο Τσίπρας παραμύθιαζε τους αγρότες στην Κρήτη... οι οποίοι φυσικά σαν ζώα τον ψήφισαν πέρσι 3 φορές:

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο Βρούτσης, κρύβεται ο Κατρούγκαλος και δεν απαντάει: Το Ασφαλιστικό δεν εκπονήθηκε στο υπουργείο Εργασίας

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας εμμένει στη θέση ότι το σχέδιο Κατρούγκαλου συντάχθηκε στο εξωτερικό από τους δανειστές

Επιμένει ο πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, ότι το νέο Ασφαλιστικό δεν έχει συνταχθεί από στελέχη του αρμόδιου υπουργείο, υπονοώντας ότι εκπονήθηκε στο εξωτερικό από τους δανειστές.

ΣΤΑ 4 ΛΕΜΕ! Μήνυμα δανειστών: Κόψτε τις σημερινές συντάξεις, για να τελειώσει η αξιολόγηση

Την εφαρμογή των περικοπών που προβλέπει το σχέδιο Κατρούγκαλου και για τους νυν συνταξιούχους απαιτούν οι δανειστές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος.

ΔΗΛ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ; Φόβος Μουζάλα για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό -Για λάθος χειρισμούς

«Κάτω από την απειλή εξόδου από τη Σένγκεν υποκρύπτεται κλείσιμο συνόρων» δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας απο το νησί της Λέσβου όπου βρέθηκε συνοδεύοντας την πρόεδρο της Ιταλικής βουλής Λάουρα Μποντλίνι.

Παγκόσμιο ρεκόρ από τον 16χρονο Καραλή στο επί κοντώ - ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ έκανε στην κατηγορία παίδων ο 16χρονος Εμμανουήλ Καραλής.

Ο νεαρός άλτης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, υπερέβη τα...

Γεωργιάδης: Aυτοί θα χαίρονταν για τους προπηλακισμούς, εγώ λέω «επικίνδυνα πράγματα»

Παρέμβαση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στο ζήτημα των προπηλακισμών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που τελευταία, με αφορμή την εξέγερση των αγροτών έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Πυροδοτεί βόμβα η Ζωή – Ετοιμάζει βιβλίο με «καυτές» αποκαλύψεις

Έτοιμη να πυροδοτήσει μία ακόμα βόμβα εμφανίζεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχειρώντας να απαντήσει οριστικά με στοιχεία στους επικριτές της.


ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ! EWG: Προαπαιτουμένο για την αξιολόγηση και το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων

Νέα «αγκάθια» στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης εμφανίστηκαν  με τους εταίρους να θέτουν ως προαπαιτούμενο και την ολοκλήρωση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Ενώ ο κόσμος πεθαίνει απο τη γρίπη ο Ξανθός υπόσχεται προσλήψεις από Μάρτιο

Καθημερινά 40-50 άτομα περιμένουν κρεβάτι σε εντατική λόγω του Η1Ν1, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, όμως η κυβέρνηση υπόσχεται να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές ώστε να ανοίξουν κρεβάτια την άνοιξη - Με «ειδική διαδικασία» η προκήρυξη για να... προλάβουν

Η επιχείρηση «Σοφία» του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο -Πώς πήρε το όνομά της

Από ένα μικρό κοριτσάκι πήρε το όνομά της η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με την οποία θα συνδράμει στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Όλη η αλήθεια για το περίφημο δείπνο Καραμανλή-Τελικά έτρωγε με τα γνωστά σούργελα που τον ξεφτίλισαν

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη χαρακτηρίζουν από το περιβάλλον Καραμανλή δημοσίευμα που μιλούσε για δείπνο με τον Φράγκο Φραγκούλη και τον Νικόλαο, γιο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ.