15 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο φαγοπότι με υπερωρίες!! 80.000 στου Κοτζιά, 50.000 στου Φλαμπουράρη και η Ρένα το τερμάτισε!

Πώς γίνεται μία χώρα με πραγματική ανεργία που ξεπερνάει κατά πολύ το 30% και με έναν δημόσιο τομέα, που παρά τις περικοπές εξακολουθεί να έχει μια ικανοποιητική στελέχωση να ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ σε… υπερωρίες;

Ισχυρός σεισμός στην Πελοπόννησο – Αισθητός και στην Αθήνα

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σκόρπισε τον τρόμο στους κατοίκους της Πελοποννήσου.

Ο σεισμός σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ και το επίκεντρό του εντοπίζεται 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της...

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! «Πυρά» από τον γλύφτη του Λαλάκη μετά την παραίτησή του από την ΟΝΝΕΔ

Τι δουλειά έχεις κάνει στη ζωή σου ρε μεγάλε (εκτός να γλύφεις τον Λαζόπουλο) και φοράς και Ralph Lauren; Ή είναι μαϊμού σαν του λόγου σου;

Μετά την παραίτηση που υπέβαλε από την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ, ο Σάκης Ιωαννίδης έστειλε επιστολή στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ που συνεδρίασε το απόγευμα υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με κυρίαρχο ζήτημα την προετοιμασία του συνεδρίου.

Oops! Tι έπαθε το πρόσωπο του Tom Cruise; Χαμός στο twitter!

Ήταν στα Βafta που έγιναν χθες ο παρουσιαστής έκπληξη ο οποίος και ανακοίνωσε το νικητή του καλύτερου φιλμ. Όμως κανείς απ΄ ότι φαίνεται δεν ασχολήθηκε με όσα είπε γιατί όλοι κοίταζαν το ... νεανικό και λίγο "ακούνητο" πρόσωπό του.

Μπούτας: Υποκινούμενοι αυτοί που πήγαν σε διάλογο με την κυβέρνηση

Την έντονη δυσαρέσκεια αγροτών προκάλεσε η κίνηση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων που πήγαν στο Μαξίμου, ξεκινώντας διάλογο.

Τα μπλόκα των Τεμπών, των Μαλγάρων και της Νίκαιας, δεν αναγνωρίζουν την κίνηση αυτή και διαμηνύουν ότι ο διάλογος πρέπει να γίνει με αγρότες και όχι με θεσμούς.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ! Παππάς: Η ΝΔ… ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη με τις άδειες (Πίνακας)

To KABEL 1 και το Super RTL τι είναι βρε παπάρα; Κινέζικα;

«H Νέα Δημοκρατία, ανοιχτά, χωρίς καμία αμηχανία και παρά τον διασυρμό της στη Βουλή, ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ως απάντηση στην ΝΔ για τον αριθμό των αδειών.

Επιστροφή στην ύφεση... μας γύρισαν στο 1997

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, με βάση τον όγκο του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Τσίπρα για το 2015 γύρισαν τη χώρα πίσω στο 1997

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ! Καθιστική διαμαρτυρία για τον Μπογδάνο στη Ζάκυνθο - Ο Τατσόπουλος μπαίνει στη διαμάχη - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του δήμου Ζακύνθου με αφορμή τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον εθνικό ποιητή Διονύσιο Σολωμό ενώ στη διαμάχη φαίνεται ότι μπαίνει και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! "Δέχομαι απειλές" καταγγέλλει η γυναίκα που κατέγραψε το επεισόδιο με τον υπάλληλο ασφαλείας – ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων από τους αργόσχολους έχει προκαλέσει η συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι κατά Αφρικανού μετανάστη σε συρμό του Ηλεκτρικού.

O Ανταμ Τζόνσον ήξερε πως είμαι 15 χρονών!

Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης που αποπλάνησε ο ποδοσφαιριστής - Σε δύο μαγνητοσκοπημένες καταθέσεις της η 15χρονη περιγράφει πώς έφτασε στο σημείο να κάνει στοματικό έρωτα

Δύο μαγνητοσκοπημένες καταθέσεις στις οποίες η 15χρονη περιγράφει με λεπτομέρειες τις ερωτικές πράξεις που είχε με τον Άνταμ Τζόνσον δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από την αστυνομία, στο πλαίσιο της δίκης του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Η selfie του γιου της συζύγου του Λεβέντη με την Χίλαρι - ΦΩΤΟ

Προσκεκλημένοι της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφιας για το χρίσμα των δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ήταν οι βουλευτές της Ένωσης ΚεντρώωνΜάριος Γεωργιάδης και Γιώργος Κατσιαντώνης. Οι βουλευτές παρακολούθησαν ομιλία του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον στους φοιτητές του Manchester School of Technology και στη συνέχεια είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί τους.

Με το #MaziNikame το twitter χλευάζει όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια

«Εχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε και ένα σόι να διορίσουμε», σχολιάζει ένας χρήστης - «Σαν να λέμε ο Τραμπ καλεί σε εκστρατεία κατά του ρατσισμού», γράφει άλλος - Μέσα σε λίγες ώρες, η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά της λιτότητας μοιάζει να αντιμετωπίζεται σαν ανέκδοτο

Μια φιλόδοξη καμπάνια κατά της λιτότητας των Μνημονίων εγκαινίασε σήμερα η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, παραβλέποντας το γεγονός ότι ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο τον περασμένο Αύγουστο.

Πυρ ομαδόν κατά του εξαφανισμένου Παππά για παραπλάνηση της Βουλής

Πυκνώνουν οι αντιδράσεις για τα παραπλανητικά, όπως αποκαλύπτεται, στοιχεία περί του αριθμού των τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με τα οποία συνόδευσαν την επίμαχη τροπολογία για τον περιορισμό των αδειών που θα χορηγούνται εφεξής στην Ελλάδα οι υπουργοί Επικρατείας Νίκος Παπάς και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Εφυγε από την ζωή ο δικηγόρος Γιώργος Αγιοστρατίτης

Το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Αγιοστρατίτης σε ηλικία 66 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αγιοστρατίτης ήταν ένας από τους δικηγόρους στη δίκη της 17 Νοέμβρη, όταν είχε υπερασπιστεί τον Σάββα Ξηρό και τους αδερφούς του Χριστόδουλο και Βασίλη.

ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ! Γεύμα Μητσοτάκη με Σταύρο Ψυχάρη και στελέχη του ΔΟΛ

Το γλύψιμο των Ψυχάρηδων οι οποίοι του σκίζουν μετά... ήρθε κι η σειρά του Κυριάκου, όπως θα έρθει και η σειρά του να τον σκίσουν 

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και η διευθυντική ομάδα του «Βήματος» και των «Νέων» με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τρελό γέλιο! Η Adidas έστελενε φιλάκια σε όσους την έκραζαν για λεσβιακή διαφήμιση

Για να γιορτάσει την ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου η Adidas, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με λεζάντα: "Η αγάπη που λαμβάνεις είναι ίδια με αυτή που δημιουργείς".

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΑ HOTSPOT ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Κυβερνητικές πηγές: Από Δευτέρα επιστρέφουν οι δανειστές

Να επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα –πλην απροόπτου φυσικά- ετοιμάζονται οι απεσταλμένοι των δανειστών - Ασφαλιστικό, φορολογικό και δημοσιονομικό κενό τα θέματα αιχμής στις συζητήσεις των δανειστών με την ελληνική κυβέρνηση

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ! Τον Ιανουάριο χάθηκαν 10.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα καταγράφεται το μήνα Ιανουάριο 2016, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων-αποχωρήσεων κατά 9.954 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Οι «Κροίσοι» του Λευκού Οίκου -Αυτοί ήταν οι πιο πλούσιοι Αμερικανοί πρόεδροι

Με έναν μεγιστάνα να μετέχει- και μάλιστα με μεγάλες προοπτικές- στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο, επανέρχεται ένα ερώτημα στις ΗΠΑ. Ποιοι έχουν υπάρξει οι πλουσιότεροι πρόεδροι της χώρας;

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΒΓΑ ΑΥΡΙΟ; Ο Καμμένος επιθεωρεί αύριο τα hotspots σε Λέσβο, Χίο και Λέρο αλλά δεν τολμάει να πάει στην Κω...

Σε Λέσβο, Χίο και Λέρο όπου τα Κέντρα Καταγραφής Προσφύγων και Μεταναστών είναι σχεδόν έτοιμα μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που προγραμματίζει και συνέντευξη Τύπου

Γεωργιάδης: «Άνοιξαν τα σύνορα, η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε η κυβέρνηση»

«Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν», δήλωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Να είμαστε δίκαιοι. Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να άρχονται εδώ οι μετανάστες», προσέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον Σκάι.

Τι φαγητά έτρωγαν 9.000 χρόνια πριν; Ελληνίδα καθηγήτρια θα πάρει 1,89 εκ. για να το γράψει

Η μαγειρική πουλάει στην Ευρώπη. Η πρόταση για το βιβλίο διατροφής της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ Τάνιας Βαλαμώτη, επελέγη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ερευνας ανάμεσα σε 2.051 αιτήσεις!

ΚΑΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ! Tι λέει ο πατέρας του 30χρονου αλήτη που έσπασε το περιπολικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του 30χρονου, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε περιπολικό της τροχαίας Αιγάλεω, το πρωί της  Παρασκευής στο Χαϊδάρι, χαρακτηρίζει τον γιο του «πολιτικό κρατούμενο».

Οργισμένος ο κρητικός ΓΡΟΘΟΣ (aka ΜΑΛ@ΚΑΣ!) που πέρυσι αγκάλιαζε τον Τσίπρα στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Απογοητεύτηκε ο ΓΡΟΘΟΣ επειδή του είπε ο Σόιμπλε τον Τσίπρα ηλίθιο και παραξενεύεται που δεν του "έπαιξε" δυο φάπες... Ποιος να παίξει σε ποιον ρε ΓΡΟΘΕ ΠΑΣΟΚε;

"Οι αγρότες τον πιστέψαμε πολύ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε να γίνει πρωθυπουργός. Μας έταξε ότι δεν θα ξεχάσει τους Κρήτες και την Κρήτη αν γίνει πρωθυπουργός" είπε στο "Ε" ο Γιάννης Ψαράκης, ο αγρότης από την Κρήτη που πριν από ένα χρόνο αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα και την περασμένη εβδομάδα ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες απαντούν στον Κουρουμπλή: Μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση των αγροτών στο μπλόκο του Δομοκού προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι απαντούν πως όχι μόνο τους έδιναν υποσχέσεις, αλλά τους «έταζαν λαγούς με πετραχήλια».

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΝΔ: Ο «Υπουργός-καναλάρχης» λάμπει δια της απουσίας του

Με αφορμή τη σιωπή του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για τον πραγματικό αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών, που εκπέμπουν στα κράτη - μέλη της Ε.Ε. το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μηδενικά τα έσοδα στη Δανία από την κατάσχεση κοσμημάτων από πρόσφυγες

Ο αμφιλεγόμενος νόμος, που δίνει στην αστυνομία της Δανίας να κατάσχει από πρόσφυγες μετρητά και πολύτιμα αντικείμενα δεν έχει αποφέρει έσοδα έως τώρα.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! 93 θάνατοι στην Ελλάδα από τη γρίπη-Μόνο το Σαββατοκύριακο 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους

Τους 93 έχουν φτάσει οι θάνατοι από γρίπη, έναντι 111 θανάτων που σημειώθηκαν πέρυσι, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο ιός Η1Ν1 χτυπά εκτός από τις συνήθεις ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους χρονίως πάσχοντες, παιδιά και νέους και η κορύφωσή της αναμένεται έως το τέλος του μήνα.

«Τσεκούρι» η εισφορά αλληλεγγύης και το 2016: Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν

Κλιμακωτά, σε ετήσια συνολικά εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ θα επιβληθεί φέτος η ειδική εισφορά αλληλεγγύης. Αυτοί που φαίνονται να επιβαρύνονται περισσότερο φέτος είναι όσοι έχουν ετήσια συνολικά εισοδήματα, πραγματικά ή τεκμαρτά, πάνω από 30.000 ευρώ.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ! Το Βήμα: Ο ρόλος Καραμανλή και Παυλόπουλου στον νόμο για τις άδειες -Ποιά κανάλια θέλουν να κλείσουν


Πριν μερικές μέρες γράφτηκε ότι ο Καραμανλής έφαγε με Φράγκο και Παύλο και αμέσως οι Στυλιανίδηδες έσπευσαν να διαψεύσουν... τώρα που το ΒΗΜΑ τους γράφει για αβαβα με τον αλήτη τον Παππά μούγγα... αυτά ο κόσμος τα βλέπει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από Καραμανλή

Εμπλοκή Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλου για να κλείσουν κανάλια «βλέπει» το Βήμα. «Θέλουν να κλείσουν το Mega και τον Σκάι» εκτιμά η εφημερίδα, με ένα άρθρο-ποταμό που έχει τίτλο «Ο πόλεμος της ΤV και οι καναλάρχες του ΣΥΡΙΖΑ».

Βίντεο: Αυτή είναι η πρώτη εκτέλεση πέναλτι με πάσα στην ποδοσφαιρική ιστορία

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να εκτελέσει το πέναλτι με ασίστ στον Λουίς Σουάρες έχει… ρίζες στο μακρινό 1957

Η πέναλτι-ασίστ του Λιονέλ Μέσι στον Λουίς Σουάρες στο χθεσινό 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα ασφαλώς και δεν είναι… παρθενογένεση.

Γεωργιάδης: Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αυτοκτόνησαν

Επίθεση στην κυβέρνηση για αγροτικό και μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν» είπε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «άνθρωπο χωρίς κανένα ηθικό φραγμό».

Βίντεο: Χτύπησε πάλι η απίστευτη γιαγιά-χούλιγκαν της Μπράγκα!

Η γιαγιά της Μπράγκα εξελίσσεται σε επική μασκότ, πανηγύρισε... δείχνοντας τα γεννητικά της όργανα

Ο έρωτας χρόνια δε κοιτά, είτε είναι... συμβατικός, για το άλλο σου μισό, είτε και για την αγαπημένη σου ομάδα. Αυτό αποδεικνύει και η επική γιαγιά-χούλιγκαν της Μπράγκα, τα βίντεο της οποίας έχουν κάνει τον γύρο του κόσμο!

ΑΙΣΧΟΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ! Ούτε ένας πρόσφυγας δεν εμφανίστηκε τη Δευτέρα στη Μυτιλήνη

Χωρίς μετανάστες και πρόσφυγες έμεινε τη Δευτέρα το κέντρο καταγραφής και πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων, το γνωστό και ως hot spot στη Μόρια αλλά και το κέντρο διαμονής προσφύγων στον Καρά Τεπέ.

Την περίφραξη της Ειδομένης ζητά ο δήμαρχος Παιονίας -Απέτρεψαν την δημιουργία καταυλισμού

Προσπάθεια δημιουργίας καταυλισμού προσωρινής εγκατάστασης προσφύγων για λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για του Πρόσφυγες στο Πολύκαστρο εμπόδισε το Σάββατο η τοπική δημοτική αρχή.

ΡΕ ΑΪ ΓΑΜ@ΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ! Ταξιδιωτική σύσταση της Βρετανίας για την Ελλάδα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Ταξιδιωτική σύσταση για την Ελλάδα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και των αποκλεισμένων δρόμων εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Real Fm 97,8 Iσαάκ Καρυπίδης.

Απίστευτη ανατροπή: Το 6-1 έγινε 6-8 στην παράταση!

Σε ματς στην Αυστραλία, πραγματοποιήθηκε η ανατροπή της χρονιάς.

Η Holland Park έδειχνε να κάνει περίπατο μέχρι το 63ο λεπτό, αφού το υπέρ της 6-1 δύσκολα φαινόταν πως μπορούσε να ανατραπεί.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΙ ΔΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ! «Πόλεμος» Αλεξιάδη-εφοριακών -Δεν θέλουν να μετεγκατασταθούν στο κτίριο Κεράνης

«Φωτιές» έχει ανάψει η αναγγελία μετεγκατάστασης υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και προκαλεί αίσθηση η ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση των εφοριακών κατά του αναπληρωτή υπουργού Τρύφωνα Αλεξιάδη, κάνοντας μάλιστα λόγο για πρακτικές «Μαυρογιαλούρου»!

Ο μαλ@κας ο Ζουγανέλης βρίζει τη Μούσχουρη για δηλώσεις πριν 3 χρόνια

Βγαίνουν και μιλάνε όλοι οι καραγκιόζηδες που έγιναν γνωστοί στην Ψωροκώσταινα κάνοντας τους πιθήκους... στα παπάρια της Μούσχουρη

«Δεν ντρέπεται λιγάκι; Εμένα αυτή η γυναίκα δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλλιτέχνης, δεν μου είπε ποτέ τίποτα! Δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν αισθητική»!

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Η Κομισιόν συγκρίνει τα επιδόματα ανεργίας σε Ελλάδα, Γερμανία και Ισπανία

Τεράστιες ανισότητες στα επιδόματα που λαμβάνουν οι άνεργοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία, αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Κομισιόν.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ταμτάκος»

Ο Μιχάλης Μόσιος έγινε γνωστός μέσα από τις βιντεοκασέτες ως «Ταμτάκος».

Υποδυόταν τον τσιγγάνο που μπλεκόταν σε διάφορες ιστορίες. Μπορεί ο ρόλος που τον καθιέρωσε και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό να ήταν αυτός του Ταμτάκου ωστόσο έχει παίξει σε σπουδαίες παραστάσεις και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! 10 εκατ. ευρώ επιπλέον στα Σκόπια για τους λάθρο και μόνο 12,7 εκ στην Ελλάδα

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη δημιουργία εγκαταστάσεων υποδοχής προσφύγων στην ελληνική ενδοχώρα.

Βερναρδάκης: Να ελέγξουμε την πληροφόρηση από τα ιδιωτικά ΜΜΕ

Τα 'χει πει ο Σταλίνας εδώ και ένα χρόνο.... σταθερά και μεθοδικά δουλεύουν για να ελέγξουν την ενημέρωση! Δείτε τι έλεγε ο Βερναρδάκης πέρσι τον Ιούλιο:

Βερναρδάκης: Να ελέγξουμε την πληροφόρηση από τα ιδιωτικά ΜΜΕ
8 Ιουλ 2015

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook, ο γενικός γραμματέας του συντονισμού του κυβερνητικού έργου και στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χριστόφορος Βερναρδάκης, χαρακτηρίζει «σημαντικό» τον έλεγχο της πληροφόρησης από τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Είναι δυνατόν… 2.908 ευρώ για μία καθαρίστρια;

Και όμως… Σύμφωνα με το έγγραφο που υπογράφει η κα Σταυρούλα Παναγάκη (προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του υπουργείου Οικονομικών) δεσμεύθηκε το ποσό των 34.907 ευρώ για την αμοιβή (έως 31/12/2016) εργασιών καθαρισμού της καθαρίστριας στο κτήριο επί της οδού Πειραιώς & Κολωνού.

Πόσο κόστιζε να σπουδάσει κάποιος στο Harvard πριν από... 200 χρόνια

Εκατομμύρια φοιτητές σε όλον τον κόσμο ονειρεύονται να σπουδάσουν στο διασημότερο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, το οποίο δεν είναι άλλο από το Harvard.

Οι ερωτήσεις… μαργαριτάρια των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα

Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν από μερικά χρόνια ένα γκρουπ ηλικιωμένων Αμερικανών έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου για να επισκεφθεί, το επόμενο πρωινό, το ανάκτορο του Μίνωα στην Κνωσό. Οι τουρίστες ενημερώνονται πως πρέπει να φορέσουν βερμούδα, σορτς και αθλητικά παπούτσια, καθώς και να έχουν μαζί τους νερό για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη. Όλοι τους είναι συνεπείς στο ραντεβού στη ρεσεψιόν για να μπουν στο πούλμαν, αλλά στην καταμέτρηση μία κυρία απουσιάζει. Τελικά κατεβαίνει με μεγάλη καθυστέρηση από το δωμάτιό της, με βραδινή τουαλέτα και τακούνια. «Δεν με νοιάζει τι φοράνε οι άλλοι, εγώ, πάντως, κακοντυμένη στον βασιλιά Μίνωα δεν πάω», είπε στην ξεναγό Μάχη Καρανίκη, αφήνοντάς την άναυδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι έλεγε ο Τσίπρας για το ΝΑΤΟ που έρχεται...

Έρχονται τα πρώτα πλοία του NATO στο Αιγαίο για περιπολίες μετά τη συμφωνία στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της συμμαχίας και είναι ώρα να θυμηθούμε αυτά που έλεγε ο Τσίπρας και άλλοι ΣΥΡΙΖΑίοι για το ΝΑΤΟ:

Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος ο Πάπας (απίστευτες εικόνες)

Ο Πάπας Παύλος Β' είχε μια στενή σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, η οποία διήρκεσε πάνω από 30 χρόνια, σύμφωνα με την αλληλογραφία που αποκάλυψε ένα ντοκιμαντέρ του BBC τη Δευτέρα.

Ο ΟΑΣΑ για την προκλητική συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ

Τη συμπεριφορά του υπαλλήλου σεκιούριτι στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, με τον Αφρικανό επιβάτη, σχολιάζει ο ΟΑΣΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι τα δικαιώματα των επιβατών πρέπει να γίνονται από όλους σεβαστά και ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.  

Σαμαράς: Δε θα μείνω με σταυρωμένα χέρια

Στάση αναμονής τηρεί ο Αντώνης Σαμαράς απέναντι στις εξελίξεις στην κυβέρνηση και στο κόμμα του.

Δηλώνει: «Είμαστε με το μοναστήρι», δηλαδή τη ΝΔ , στήριξε εμπράκτως Μητσοτάκη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αν το κόμμα του δεν αρχίσει σύντομα τη σκληρή αντιπολίτευση.