16 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης μακράν των υπολοίπων


4 χρόνια μετά πανηγυρίζει που έφερε Γερμανό διοικητή στο Αιγαίο... τι αλλαξε; Μα η καρέκλα του Υπουργού Άμυνας την οποία πήρε ο Πάνος Καμμένος και ξέχασε...

Τα «ΟΧΙ» του περιφερειάρχη και οι «ανεύθυνες προτάσεις» του δημάρχου!

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη έστειλε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο πατέρα με 9 παιδιά στη Λάρισα!

Την διακοπή ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά από τον Αμπελώνα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΝΛ), τονίζοντας ότι λόγω της παρατεταμένης ανεργίας, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πόσο μάλλον να πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και ζητά την επανασύνδεσή του.

Δημάρχος Αλεξανδρούπολης: Ψέμματα λέει ο Καμμένος ότι του ζήτησα 3 φορές συγγνώμη

Στις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» απάντησε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

Τα σενάρια για τη μυστηριώδη συντριβή του Agusta Bell

Είκοσι χρόνια μετά τα Ιμια, η συντριβή ενός ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στο νησάκι Κίναρος καλύ πτεται από μαύρο σκοτάδι - Γιατί πετούσε σε σημείο που δεν έπρεπε και τι έπαθε ξαφνικά το έμπειρο πλήρωμα

Η επίθεση των Τούρκων στους Ρώσους οπαδούς στη Κωνσταντινούπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με πέτρες σε ένα πούλμαν που μετέφερε φίλους της Λοκομοτίβ Μόσχας έκαναν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και η κατάσταση στην Πόλη…

Γερμανία: 18χρονη αναγνώρισε στην... τηλεόραση έναν από τους δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων

Ο 33χρονος Ταουφίκ Μ., εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Οι βασιλιάδες των Πορτοφολάδων» και αποκάλυψε την ταυτότητά του

Πέρασαν σχεδόν 45 ημέρες από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν σε διάφορες γερμανικές πόλεις σημειώθηκαν εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις, κατά βάση από μετανάστες που προέρχονταν από χώρες της Βόρειας Αφρικής, όπως ανέφεραν οι γερμανικές αρχές.

Die Welt: O Tσίπρας απατάται ξανά – Η Μέρκελ δεν θα υποχωρήσει λόγω προσφυγικού

Το προσφυγικό ζήτημα είναι το κύριο θέμα σχολιασμού στον γερμανικό τύπο για άλλη μια μέρα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται μεταξύ άλλων και στην περίπτωση της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Εφοριακός στο Χολαργό υπεξαίρεσε 341.000 ευρώ

Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση 341.000 ευρώ και για ψευδή βεβαίωση, άσκησε η Εισαγγελία κατά της διαφθοράς σε υπάλληλο της εφορίας Χολαργού. Η εν λόγω υπάλληλος ήταν ταμίας- διαχειρίστρια από το 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΗ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ-ΝΔ: Αυτές είναι οι 43 ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον χώρο της υγείας

Από τις χιλιάδες προσλήψεις στο ΕΣΥ και τη μείωση της συμμετοχής στα φάρμακα, μέχρι την δωρεάν περίθαλψη και νοσηλεία των ανασφάλιστων μέχρι την αδράνεια στην απορρόφηση των χρημάτων από ΕΣΠΑ

ΝΔ για τον νέο αρχηγό Λιμενικού: Kομματικά κριτήρια στις κρίσεις

Άλλο ένα λαμόγιο απ' αυτά που φωνάζουν "οι άλλοι τα φάγανε"... Οι ΣΥΡΙΖΑίοι έφαγαν 5 αξιωματικούς από πάνω του για να τον κάνουν Αρχηγό ενώ είχε φάει και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ... Ο Σημίτης τον έστειλε "προξενικό Λιμενάρχη" στο Τόκιο και μόλις τον γύρισε πίσω παραιτήθηκε για να επανέλθει με Καραμανλή για να γίνει Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας...

Την τοποθέτηση του μέχρι μέχρι πρότινος κλαδάρχη σε θέματα προσωπικού και διοικητικής μέριμνας, υποναύαρχου Σταμάτη Ράπτη στη θέση του αντιναυάρχου Αθανασίου Αθανασόπουλου σχολίασαν με τους δήλωση δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι ισχύει για τους αγρότες στην Γερμανία -Σε φορολογικό και ασφαλιστικό

Η γερμανική γεωργία είχε πέρυσι μείωση εσόδων κατά 35%, εντούτοις οι «μεγάλες διαδηλώσεις ήταν στο πρόσφατο παρελθόν μάλλον η εξαίρεση.

«Υπολογίζαμε περισσότερο στον πολιτικό διάλογο», λέει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Αντώνη Πολυχρονάκη ο εκπρόσωπος Τύπου της Γερμανικής Ομοσπονδίας Αγροτών (DBV) Δρ. Μίχαελ Λόζε.

Επιβεβαιώνει ουσιαστικά η ΓΓΕΕ για τον “Μεγάλο Αδερφό” που προωθεί η κυβέρνηση στο διαδίκτυο

Απάντηση σχετικά με την μεθόδευση της κυβέρνησης για έλεγχο των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, επιχειρεί να δώσει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά και την ανακοίνωση από το «Ποτάμι» που αναδεικνύει το θέμα.

Ιάπωνας ηθοποιός πέθανε στις πρόβες -Μαχαιρώθηκε με σπαθί σαμουράι στο στομάχι

Τραγικά ρεαλιστική έγινε η θεατρική πρόβα για έναν Ιάπωνα ηθοποιό, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στομάχι με σπαθί Σαμουράι.

Ποια είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2,5 εκατ. στην UBS;

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα της UBS, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τα μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Ποτάμι: Η προμήθεια Σπίρτζη είχε υπερκοστολογηθεί 50% και τελικά δόθηκε με καπέλο 30%

Άρωμα σκανδάλου βλέπουν τέσσερις βουλευτές από το Ποτάμι πίσω από την προμήθεια 1.150 οικίσκων για την προσωρινή στέγαση προσφύγων, με αρχικό προϋπολογισμό 14 εκατομμύρια ευρώ και με απευθείας ανάθεση από τον Υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ->Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού υπογράφηκε το πρωί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ζευγάρι...

Το «γαλάζιο» γεύμα του Σαμαρά στην καρδιά της Αθήνας

Σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ! Στους 100 οι νεκροί από τη γρίπη

Στους 100 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επιδημία της εποχικής γρίπης στη χώρα μας, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΠΑΨΕ ΗΛΙΘΙΕ! ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ! Πανούσης: Υπουργοί αγράμματοι και άξεστοι-Κάνουν για πρωταγωνιστες στο Δελφινάριο

«Υπάρχουν πολλοί υπουργοί που θα γίνουν πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο, είναι από «αγράμματοι», μέχρι «άξεστοι» και «πολύ κυνικοί» είπε στον Αlpha 989 ο Γιάννης Πανούσης. «Αν η κυβέρνηση θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να κάνει ανασχηματισμό».

Η ΝΔ ψάχνει εμπειρογνώμονες για το πρόγραμμά της-Διορίστηκαν 2 αναπληρώτριες Στρατηγικού Σχεδιασμού

Μια χαρά όλα με τα κορίτσια μακάρι να βοηθήσουν αλλά ρε γαμ@το πολύ δημόσιο! Σύμβουλος στο τάδε υπουργείο, σύμβουλος στο δείνα οργανισμό για ΕΣΠΑ και κατά τ' άλλα "έχει δουλέψει σαν πολιτικός αναλυτής στον ιδιωτικό τομέα"!!! Παιδιά, σοβαροί να ΄μαστε! Αυτό το "πολιτικός αναλυτής στον ιδιωτικό τομέα" είναι δουλειά; Πληρώνει κάποιος ιδιώτης κάποιον για να του αναλύει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα; Πλάκα μας κάνετε; 

Με απόφαση του αντιπροέδρου Κωστή Χατζηδάκη, η ΝΔ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό της πρόγραμμα

Δεν βγαίνει ο λογαριασμός, παραμένουν οι «μαύρες» τρύπες στα έσοδα-Τρόμος από το 1 δις που ζητάει αποζημίωση ο ΟΠΑΠ

Αναδίπλωση λόγω της διπλής πίεσης από δανειστές και προσφυγές - Κυβερνητικές πηγές: «Ψάχνουμε καλύτερους τρόπους για να εισπράξουμε τα 300 εκατ. ευρώ από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ»

Σοκ στο Πέραμα: Εσκασε χύτρα και αποκεφάλισε 47χρονη την ώρα που μαγείρευε

Τραγικό τέλος είχε μια 47χρονη γυναίκα στο Πέραμα, βρίσκοντας φρικτό θάνατο από... απρόσμενο δυστύχημα με χύτρα ταχύτητας.

Έξαλλη η Ραχήλ με τον Καμμένο: Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά – Η ηθική δεν κουκουλώνεται στη λάσπη

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε η Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ότι διακινεί πληροφορίες για απευθείας ανάθεση όσον αφορά στη σίτιση των προσφύγων στα hot spots.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΛΕΜΕ! Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση θα βάλει «τάξη» σε ραδιόφωνο και ενημέρωση μέσω διαδικτύου

Χρειάζεται ρύθμιση της πληροφόρησης και της ενημέρωσης, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί - Μετά το πέρας του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες το σχέδιο που θα ρυθμίζει την λειτουργία των ιστοσελίδων και των ΜΜΕ στο διαδίκτυο

Έτινγκερ για την πρόεδρο του ακροδεξιού AfD: Αν την είχα παντρευτεί, θα πυροβολούσα τον εαυτό μου

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γερμανό επίτροπο για την Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία και την Φράουκε Πέτρι, που είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «οι αστυνομικοί στην ανάγκη θα μπορούσαν να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες»

Βίντεο: To απίστευτο γκολ του Μέσι που... τρέλανε ακόμη και τους συμπαίκτες του

Το εκπληκτικό σουτ του Λιονέλ Μέσσι άφησε άναυδο τον Έρος Ραμαζότι που βρέθηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα την Δευτέρα

Με τον... Έρος Ραμαζότι διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Ο σπουδαίος τραγουδιστής βρέθηκε στη Βαρκελώνη και επισκέφτηκε τους μπλαουγκράνα.

Υπόθεση Οτσαλάν: Το αλαλούμ των ελληνικών αρχών και ο ρόλος της CIA στην απαγωγή

«Ο μεγάλος τραγουδιστής», «η γιαγιά» και η «δεσποινίς Κατεχάκη». Η προχειρότητα και τα παρατσούκλια στην υπόθεση Οτσαλάν

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Φεβρουαρίου του 1999 στα διεθνή μέσα ενημέρωσης «έπαιζαν» βίντεο και φωτογραφίες του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν, με καλυμμένα τα μάτια και δεμένα τα χέρια. Μετά από διπλωματικό και κατασκοπευτικό θρίλερ ο «Άπο» έπεσε στα χέρια των Τούρκων, οι οποίοι είχαν εξαπολύσει διεθνές ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.

Τα «καυτά» κορίτσια του Sports Illustrated -Εφεραν το καλοκαίρι νωρίτερα [εικόνες]

Είτε έξω έχει χιόνια, βροχές, ή θύελλες, το θερμόμετρο δείχνει... καύσωνα. Και κάποιες φρόντισαν για αυτό.

Είναι τα κορίτσια του Sports Illustrated, με το φετινό τεύχος να κυκλοφορεί την Τρίτη και τους άνδρες να καρδιοχτυπούν ήδη με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν.

ΚΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ! Βερναρδάκης: «Παθογένεια της Δημοκρατίας» η αυτονόμηση των ΜΜΕ

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων λέγοντας: «Τα στοιχεία είναι καταλυτικά για μετακλητούς υπαλλήλους… Είμαι υπέρ του αυστηρού περιορισμού των μετακλητών, όχι γιατί είναι συγγενείς, φίλοι ή κομματικοί αλλά γιατί συνιστούν παράλληλη διοίκηση»

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΚΕ ΓΗΑ ΤΙΝ ΑΛΗ ΠΡΩΕΔΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΩΡΔΕΣ ΒΑΦΙΣ ΑΒΓΑ!! Ο Καμμένος ανακάλυψε συσκευή που παράγει ρεύμα από νερό

Πάνο να παρεις και τον Σώρρα υπο την προστασία σου! Φαντάσου άπειρα λεφτά από ομόλογο Ανατολής και άπειρο ρεύμα από πατέντα Ζωγράφου... Στα χέρια σου η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!

Αντιγράφω από τον Ζούγκλα:

Εκτός από το προσφυγικό και τις νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο, το ζήτημα της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου έστω και εν είδει ερώτησης από τον 23χρονο άνεργο Χρήστο Τζορμπατζίδη τέθηκε στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Star.

Πακιάο: Συνέκρινε τους ομοφυλόφιλους με ζώα!

Η θρησκεία που πιστεύει λοιπόν είναι ενάντια στους γάμους ομοφυλοφίλων έτσι κι αυτός είναι κατά των gay, κάτι που δήλωσε με έναν ανεπίτρεπτο τρόπο

Ό,τι λέει ο Θεός το κάνει. Αυτό είχε πει και στη συνέντευξή του, πριν από λίγο καιρό που είχε έρθει στην Ελλάδα.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ-Βάζουν βραχιολάκια με αριθμούς στους πρόσφυγες! Έφτασαν οι πρώτοι 70 στο hot spot της Χίου

Και τι έγινε ρε καραγκιόζηδες δημοσιοκάφροι; Τόσα εκ τουρίστες φοράνε βραχιολάκι στα ξενοδοχεία! Εκεί γιατί δεν πάει κανενός το μυαλό στο Άουσβιτς; Και για να καταλάβω: Δεν είναι ρατσιστής αυτός που όταν βλέπει βραχιολάκι σε Σουηδό τουρίστα κοροϊδεύει τον τουρίστα ενώ όταν το βλέπει σε χέρι Πακιστανού φωνάζει για ρατσισμό;

- Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να φορούν οι πρόσφυγες ειδικό βραχιολάκι με αριθμό
- Λυπηρό τα Ηνωμένα Έθνη να προχωρούν σε τέτοιου είδους καταγραφή των ανθρώπων
- Δείτε εικόνες από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του hot spot της Χίου
- Ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης προς Παππά: Φέρε στη Βουλή τα έγγραφα των πρεσβειών για τις τηλεοπτικές άδειες

Αίτημα προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να φέρει στη Βουλή τα έγγραφα που απέστειλαν οι πρεσβείες αναφορικά με το καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών που ισχύει στις χώρες μέλη της Ε.Ε. κατέθεσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απάντηση του Παντελή Παντελίδη για το τραγούδι με τα Κατεχόμενα

Ο καλλιτέχνης μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook εξηγεί ότι το τραγούδι του είναι ερωτικό και όχι κοινωνικό, υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε με σεβασμό στη Μεγαλόνησο και τους πολίτες της

Διευκρινίσεις σχετικά με το τραγούδι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια, δίνει ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Πλακώνονται στo Facebook οι νεολαίες ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Κόντρα μέσω του Facebook έχει ξεσπάσει μεταξύ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και τηςνεολαίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το κάλεσμα της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος στον αγώνα κατά της λιτότητας, των διακρίσεων και του ρατσισμού.

Οι Σκοπιανοί καταδιώκουν λάθρο με λυκόσκυλα-Έντρομοι γυρνάνε στην Ειδομένη με δαγκωματιές!

Επιστρέφουν στην Ελλάδα τραυματισμένοι με δαγκωματιές - Για τουλάχιστον 20 περιστατικά με ουλές από σκύλους μιλούν εργαζόμενοι σε ανθρωπιστικές οργανώσεις στην Ειδομένη - Την ίδια ώρα Σλοβακία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία ζητούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης να σταματούν στα Σκόπια

ΚΛΑΙΩ! Έκοψαν το ρεύμα στο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ θέατρο «Εμπρος» που είχαν καταλάβει άπλυτοι - Τι λέει η σκηνοθέτις

Οι άνθρωποι του θεάτρου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη λειτουργία του και απευθύνουν έκκληση προς το κοινό

Με εντολή του ΤΑΙΠΕΔ, όπως όλα δείχνουν, έγινε σήμερα το πρωί, διακοπή ρεύματος στο θέατρο «ΕΜΠΡΟΣ».

ΣτΕ: Απέρριψε την προσφυγή κατά της ιδιωτικοποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ

Η προσφυγή είχε ως κύριο αντικείμενο εκδίκασης την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής που έφερνε την κυριότητα των δύο μεγαλύτερων λιμανιών της χώρας στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ

Απέρριψε την προσφυγή φορέων του Πειραιά κατά της αποκρατικοποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΟΝΝΕΔ: Το agenda262 γέννησε η συνάντηση Γεωργιάδη-156

O υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης είχε χτες συνάντηση με την “κίνηση των 156” , προκειμένου να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο συναντίληψης για την επόμενη μέρα στην γαλάζια νεολαία. Όπως φαίνεται, οι δυο πλευρές βρήκαν κοινό έδαφος αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΟΝΝΕΔ και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν...

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΓΑ! Ο Καμμένος πήγε με ελικόπτερο από το Πεντάγωνο στο Σχιστό

Ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτης Βίτσας μετέβη οδικώς στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων - Στις 15:00 ο κ. Καμμένος εγκαινιάζει το άδειο hot spot της Χίου

Με ελικόπτερο έφτασε στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό λίγο πριν τις 13:00 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Στο νοσοκομείο ο Μπάρκουλης -«Γεια σου, ρε αλήτη Τσίπρα, που κατέστρεψες ό,τι απέμεινε», γράφει η σύζυγός του

Ώρες αγωνίας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την υγεία του. Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως έκανε γνωστό η σύζυγός του  μέσω Facebook, σήμερα τα ξημερώματα έκανε εισαγωγή στο Αγία Όλγα.

Απειλεί και με μηνύσεις ο Σταλίνας για τον 8ωρο διαγωνισμό φάρσα!

Πώς έγινε ο διαγωνισμός για τα κοντέινερ των hotspots -Τι απαντά ο Σπίρτζης
Στις υπηρεσίες του υπουργείου μεταθέτει την ευθύνη για την –τουλάχιστον ανορθόδοξη– διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια κοντέινερ για τα hotspots ο υπουργός Υποδομών.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; Εκθεση-κόλαφος για την Task Force: Δεν βοήθησε στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα

Αδυναμίες και αναποτελεσματικότητα χαρακτήρισαν τη λειτουργία της Task Force στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Die Welt: Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις; -Η Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία!

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Die Welt επανέρχεται στις ελληνικές διεκδικήσεις από τη Γερμανία από το διάστημα της ναζιστικής κατοχής στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή σε σχέση με όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα.

Αγνώριστος ο Παύλος -Εκανε λουκ χίπστερ [εικόνα]

Η Μαρί Σαντάλ πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της στην νέα εμφάνιση του Παύλου, γιού του Κωνσταντίνου και συζύγου της.

Η Μαρί Σαντάλ είναι στο αυτοκίνητο με τον Παύλο, κάνει σέλφι και δείχνει περήφανη για το νέο λουκ του συζύγου της.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ-Καμμένος: Ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω

«Εμείς θα φροντίσουμε τώρα αυτοί που έρχονται να καταγράφονται κανονικά» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα στο Star σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει την λειτουργία των hotspot που έστω και καθυστερημένα, σε σχέση με τους χρόνους που είχε υποσχεθεί η ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το επόμενο διάστημα.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! Από τη Λέρο πέρασαν άλλοι δύο συνεργοί των τζιχαντιστών στο Παρίσι-Ξ ΕΛΑΣ τους άφησε ελεύθερους και συνελήφθησαν στην Αυστρία

Είχαν ταξιδέψει μαζί με τους τρομοκράτες που έκαναν επίθεση αυτοκτονίας έξω από το Σταντ ντε Φρανς αλλά τους σταμάτησαν οι άνδρες της Frontex - Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με υπηρεσιακό σημείωμα της ΕΛΑΣ για να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε 30 ημέρες

Από τη Λέρο προσπάθησαν να περάσουν άλλοι δύο άνδρες που κρατούνται στην Αυστρία ως ύποπτοι συνεργοί των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Ποιος τη γαμ@ει τη Σέγκεν μωρέ

Τώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους για να αναχαιτίσουν τις ορδές των προσφύγων και η ΕΕ ετοιμάζεται να βγάλει την Ελλάδα από την Σένγκεν, ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται ίσως τι έλεγε προεκλογικά για το θέμα.

ΠΕΣ ΤΑ! ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! Ο Φίλης δεν θέλει τώρα μαθητές σε πορείες: Τι είπε για τα hot spots

Τη θλίψη του για τη χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς ενάντια στη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων, εκφράζει ο Νίκος Φίλης καλώντας δάσκαλους και καθηγητές να γίνουν ανάχωμα στη ρητορική του μίσους και των διακρίσεων.