20 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 21-02-2016

Δείτε τα (κλίκ στις φώτο για μεγέθυνση):

Πάλι ρόμπα κάνει τους ΣΥΡΙΖαίους ο Μπόργιανς: Δεν υπήρχε λίστα το 2012, ήθελα να προσφέρω τεχνική βοήθεια

Λίστα με Έλληνες είχαμε την Άνοιξη του 2015, διευκρίνισε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας

«Δεν υπήρχε κάποια λίστα. Του είπα (του Έλληνα Προξένου) ότι μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με την εμπειρία που είχαμε» τόνισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας.

Τουρκία: Άγριο σφυροκόπημα Κούρδων στο Sirnak από το πυροβολικό της Άγκυρας -ΒΙΝΤΕΟ

Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ τουρκικού στρατού και μαχητών του PKK έχουν ξεσπάσει ξανά στην επαρχία της Σιλόπης, στα σύνορα της Τουρκίας με Συρία και Ιράκ.

Θλιβερό «μετάλλιο»: Η Ελλάδα 3η στην υπερφορολόγηση στην ΕΕ

Η τρίτη πιο υπερφορολογούμενη χώρα της ΕΕ είναι η Ελλάδα.

Για κάθε 100 ευρώ εισοδήματος, τα 39,9 ευρώ πηγαίνουν απευθείας στο ταμείο του Δημοσίου, για φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές και έμμεσους φόρους.

Νέα δικαστική απόφαση- βόμβα, βάζει «φωτιά» στη διαπραγμάτευση

Από αλλού το περίμενε, από αλλού το βρήκε το οικονομικό επιτελείο. Ενώ μέχρι τώρα έψαχνε στοιχεία για να ανατρέψει τους ισχυρισμούς των δανειστών για «τρύπα» τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ, πλέον καλείται να βρει αντίμετρα για να καλύψει ένα νέο μπαράζ δικαστικών αποφάσεων, αρχής γενομένης από αυτήν που δικαιώνει τους γιατρούς του ΕΣΥ!

ΒΙΝΤΕΟ-Η κωλοτούμπα της χρονιάς απ΄τη Χαρά Καφαντάρη

Το βάλαμε το θέμα με το σούργελο το μεσημέρι αλλά είναι εξαιρετικά απολαυστικό να το ακούς... Ακούστε τη και γελάστε!

Εξαιρετικά αστείο: δημοσιογράφος ρωτάει τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη την άποψη της για τη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου πως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ειναι επικίνδυνη. Η Καφαντάρη ακούει “Χριστοφιλοπούλου” και ξεσπαθώνει λέγοντας πως...

Καστελόριζο και Αλεξανδρούπολη τα δύο νέα «μονοπάτια» για τους μετανάστες

«Βούλιαξε» το Καστελόριζο - Ψαράς στην Αλεξανδρούπολη διάσωσε 68 πρόσφυγες, ανάμεσά τους 20 παιδιά και βρέφη

Το Καστελόριζο και η Αλεξανδρούπολη είναι τα δύο νέα περάσματα που χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι για να προωθήσουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Παρέμβαση ΑΣΕΠ για όργιο μονιμοποιήσεων συμβασιούχων

Την παρέμβαση του ΑΣΕΠ προκάλεσαν καταγγελίες ιδιωτών και του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Γλυφάδας για όργιο μονιμοποιήσεων συμβασιούχων σε δημοτική επιχείρηση του Δήμου.

Ιρλανδός ΥΠΟΙΚ για Βαρουφάκη: «Είναι ένας αποτυχημένος πρώην υπουργός»

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρύθμισης της Ιρλανδίας, Μπράντον Χόουλιν, δήλωσε πως «ο κ. Βαρουφάκης πήρε την μηχανή του και πήγε διακοπές στο εξοχικό του σπίτι αφήνοντας φτωχούς και ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμάτων»

Η α-κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τι θα γίνει; Πού πάμε; Θα έχουμε πάλι εκλογές; Κι αν πέσουν, οι άλλοι μπορεί να σηκώσουν το βάρος;

Αυτά τα ερωτήματα δεχόμαστε εσχάτως οι δημοσιογράφοι και βρισκόμαστε στην ίδια αμηχανία με τους ερωτώντες, γιατί -για να το πω με απόλυτη ειλικρίνεια- και εμείς που υποτίθεται ότι είμαστε πιο κοντά στους πολιτικούς δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει.

ΨΟΦΟ ΚΑΘΙΚΙΑ! Οι Βρετανοί δεν πάνε Τουρκία αλλά αντί Ελλάδα επιλέγουν Ισπανία

Την ώρα που η Τουρκία, για καθ' όλα δραματικούς λόγους, χάνει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά τουρισμού, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ο κερδισμένος δεν είναι η Ελλάδα, όπως θα μπορούσαν να υποθέσουν κάποιοι, αλλά η Ισπανία.

ΘΑ ΠΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Προσλαμβάνουν κι άλλες καθαρίστριες μετά από αίτημα ΣΥΡΙΖΑίων

Πλήρης επιβεβαίωση για το liberal.gr, με τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό να κάνει δεκτή την τροπολογία τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία προσλαμβάνονται και άλλες καθαρίστριες.

ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΙΑ Ο ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; Ενώ Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ κάνουν προπαγάνδα για τη λίστα, ο Μπόργιανς είπε ότι την παρέλαβε την άνοιξη του 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την πρώην κυβέρνηση ότι δεν παρέλαβε την λίστα με τους καταθέτες στην ελβετική UBS - Όσο εξασθενεί η χώρα, τόσο δυναμώνει η προπαγάνδα, απαντούν από τη ΝΔ

Το πρώτο «τηλεαντιφράφημα» του έλληνα προξένου Νίκου Πλεξίδα απεστάλη στις 8.10.2012. Από αυτό μαθαίνουμε ότι «προ ολίγου» δέχθηκε «έγγραφη πρόσκληση» από τον κ. Μπόργιανς για να συναντηθούν στις 22 Οκτωβρίου στο γραφείο του, προκειμένου – όπως λέει ο πρόξενος – «να συζητήσουμε περι «οικονομικής κρίσεως και CD με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων»». Ωστόσο, ο ίδιος σπεύδει να επισημάνει στην επόμενη παράγραφο «δεν δύναμαι να γνωρίζω κίνητρα γερμανικής πλευράς που υπαγορεύουν το ενδιαφέρον της για συνάντηση αυτή πέραν του γεγονότος ότι όπως μας διευκρινίστηκε τηλεφωνικά, η συνάντηση θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και η συζήτηση θα διαρκέσει περι τη μία ώρα περίπου».

Πλακιωτάκης: Ο αγκιτάτορας της αριστεράς διαστρέβλωσε όσα είπαμε στο συμβούλιο αρχηγών για τα hotspots

Για «αγκιτάτορα της Αριστεράς» που διαστρεβλώνει τα όσα ειπώθηκαν στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τα hotspots κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη -«Λύγισαν» οι γονείς του [εικόνες&βίντεο]

Πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια και τραγούδια αποχαιρέτισε τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Ένταση στη Βουλή με το μαϊμού έγγραφο για τους ανασφάλιστους που κατέθεσε ο Τσίπρας

Φυσικά το έγγραφο οφείλεται στο ότι οι διοίκηση του Νοσοκομείου ήταν ανενημέρωτη όπως παραδέχθηκε μετά από παρέμβαση του Κεγκέρογλου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηγουμενίδης λέγοντας ότι δεν τον ενημέρωσε η διοίκηση...

Αντιδράσεις επακολούθησαν, στην Ολομέλεια, τού διαλόγου ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή το έγγραφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το οποίο οι ανασφάλιστοι καλούνταν να υπογράψουν δήλωση χρέους νοσηλείας, ώστε αυτό να πληρωθεί μέσω της εφορίας.

Φωνές της Ελένης Λουκά έξω από την κηδεία του Παντελίδη!

Δείτε τι συνέβη την ώρα της μετάδοσης...

Με τους ρεπόρτερ του επί ποδός το Epsilon για να καλύψει το «τελευταίο αντίο» στον Παντελή Παντελίδη. Η Νάντια Αλεξίου δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της όταν οι φωνές της Ελένης Λουκά και το γνωστό...

Χανιά: Βρετανοί ανώμαλοι υιοθετούσαν παιδιά για να τα βιάζουν και να τα κακοποιούν – Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για το «σατανικό» ζευγάρι

Υιοθετούσαν παιδιά για να τα βιάζουν, να τα απειλούν και να τα κακοποιούν. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το βούλευμα «καταπέλτη» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χανίων για το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία που έμενε για χρόνια στα Χανιά και το οποίο σόκαρε το πανελλήνιο πριν λίγο καιρό όταν έγιναν γνωστές οι αρρωστημένες τους πράξεις σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους.

Κυριάκος: Η Τασία έλεγε ότι οι μετανάστες λιάζονται και ο Καμμένος ότι τα hotspots είναι εστίες εντάσεων-Τσίπρας ότι νάναι: Μπορεί να γίνει Ρωσοτουρκικός πόλεμος

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να ικανοποιεί μόνο την εκλογική της πελατεία - «Η διεθνής εικόνα της χώρας είναι στο ναδίρ... Η κυβέρνηση καθυστέρησε να τηρήσει τις συμφωνίες που η ίδια υπέγραψε και οδηγήθηκε στην αποδοχή της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο» - «Δεν ενέπλεξα το εθνικό ζήτημα στην κομματική αντιπαράθεση»

Μεγάλες προσωπικότητες στηρίζουν την Μέρκελ: Εσύ έκανες τον κόσμο να μην φοβάται τη Γερμανία

Την περίοδο που η δημοτικότητά της έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα εξαιτίας των επιλογών της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, η Ανγκελα Μέρκελ βρήκε δεκάδες συμμάχους.

Αφοπλιστική ομολογία Βίτσα: Πάντα θέλαμε το… ΝΑΤΟ να βλέπει «ιδίοις όμμασι» τη συμπεριφορά της Τουρκίας

«Η παρουσία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης στο Αιγίο, με τη μορφή που θα πάρει όταν ολοκληρωθεί και τεθεί σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο, είναι στη βάση συγκεκριμένης αποστολής.

Το γιαλαντζί «βέτο» και οι «επιτυχίες» στη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό

Πλασματική εικόνα για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. σε ότι αφορά το μεταναστευτικό  επιχειρεί να προβάλει η κυβέρνηση παρουσιάζοντας μάλιστα και την παράταση 15 ημερών για ανοικτά σύνορα ως σχεδόν θριαμβευτικό αποτέλεσμα των διπλωματικών ελιγμών του κ.Τσιπρα και την υποτιθέμενη μάλιστα απειλή του βέτο προκειμένου να διατηρήσει το status quo.

Με χρήματα της ΕΕ οι ρουσφετολογικές προσλήψεις στα νοσοκομεία

Η νέα ρύθμιση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση με τον κ. Γιάννη Βρούτση να αναφέρει «αντι να δίνονται τα χρήματα σε δράσεις για την ανάσχεση της ανεργίας και την ανακούφιση της ανθρωπιστικής δράσης, τα δίνεται για να προσλαμβάνεται τα δικά σας παιδία»

Ο Άδωνις του έριχνε φάπες κι ο Πολάκης έκανε το μάγκα: -Ζείτε σε άλλη χώρα -Μην αγχώνεσαι, σε έχω εύκολα!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απείλησε εμμέσως τον βουλευτή της ΝΔ όταν ο Άδωις του είπε: «Εγώ δεν σε φοβάμαι» - Ο gate Keeper, τα αυγά με πατάτες και το πεθυμιό της γριάς

Μεταμεσονύκτια σύγκρουση με απίστευτες ατάκες είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης στην Βουλή.

Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση Ρουπακιά: Κάτι πάει πολύ λάθος στη χώρα...

Με μία λιτή ανάρτηση, ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, λόγω παρέλευσης του ανωτάτου εκ του νόμου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης.

Δήμαρχος πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα

Τι κι αν επρόκειτο για υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου Καλαμάτας. Από τη στιγμή που ήταν παρκαρισμένο αντικανονικά, το απαιτούμενο... ροζ χαρτάκι τοποθετήθηκε στο παρμπρίζ του.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ! «Πλημμυρίζουν» τα νησιά: 11.218 πρόσφυγες έφτασαν στις ελληνικές ακτές μέσα σε τρεις μέρες

Αμείωτη συνεχίζεται η δραστηριότητα των Τούρκων διακινητών, την ώρα που η Ευρώπη επιμένει στα ευχολόγια - «Εκρηκτική» η κατάσταση στο Καστελλόριζο

Τις ημέρες που βρισκόταν σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό και το Brexit, οι Τούρκοι διακινητές «πέρασαν» χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Αγωγές Μπούρα εναντίον Κοτζιά-ΣΥΡΙΖΑίων-Μαυραγάνης σε Κοτζιά: Το λέει ο ίδιος ο Μπόργιανς! Δεν υπήρχε λίστα το 2012! Μας πρόσφερε μόνο βοήθεια στην εκπαίδευση ελλήνων εφοριακών

Με αγωγές (κατ αρχάς) κατά του Νίκου Κοτζιά και κατά των βουλευτών του Σύριζα Χρήστου Καραγιαννίδη και Ανέττας Καβαδία, απαντά ο Κώστας Μπούρας, γενικός γραμματέας  του γραφείου του π. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά την περίοδο που ο κ. Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός.

Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ. Μη αναστρέψιμη η κακή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – Η εντολή στον Κυριάκο.

Τι αποκαλύπτουν οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων

Σοβαρότατες πιθανότητες οι ιδιαίτερα δυσοίωνες προοπτικές για την Ελλάδα να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις επί του σημερινού πολιτικού σκηνικού τους προσεχείς μήνες

ΦΩΤΟ-Δεν υπάρχουν οι τύποι ρε μαλ@κα μου!

Δείτε πόσο λαμόγια είναι: Τρίτη συνάντηση με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ (στα Γιάννενα) για να κανονίσουν ρουσφέτια, Τετάρτη τα πίνουν σε κέντρο (στην Αθήνα) με Πολάκη και του βαράνε παλαμάκια όταν ρίχνει τις ζεϊμπεκιές του (στα παπάρια του οι 115 νεκροί από τη γρίπη)... και τι κάνουν το επόμενο πρωί ρε φίλε;

ΒΙΝΤΕΟ-Άλλη μια φορά το ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ

Έτσι ήρθαν στην εξουσία... το είπε το κρητικό γίδι και το επιβεβαίωσε ο Μιχελογιαννάκης:

Τρελό γέλιο με κ@λοτούμπα Καφαντάρη μέσα σε 5 δεύτερα

Δημοσιογράφος (στο ΒΗΜΑ FM) ρωτάει τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη (ΔΕ: Ξέρετε τώρα... αυτή που ο Σκουρλέτης της διόρισε τον άντρα διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρία που δημιούργησαν και δεν έχει αντικείμενο) την άποψη της για τη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου πως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι επικίνδυνη. Η Καφαντάρη ακούει "Χριστοφιλοπούλου" και...

ΦΩΤΟ-"Υπερπροβεβλημένος" ο Σφακιανάκης είπε ο Τόσκας...

Ναι ρε σούργελο... το επιβεβαιώνει κι η Google:

ΦΩΤΟ-Κι άλλη εταιρία αποσύρει το logo της από την εκπομπή του ναζί!

Δείτε τι απάντησε η Factory Outlet σε ερώτηση τι θα κάνει με το λογότυπό της που εμφανίζεται στους τίτλους τέλους της εκπομπής του Λαζόπουλου μετά τις προσβολές του ναζί στα ΑΜΕΑ:

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΤΑ ΓΚ@ΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ! Γεν. Γραμματέας με απεριόριστες κλήσεις στο κινητό του…

Ο Αδιάφθορος, είναι αναγκασμένος να κάνει πολλά τηλεφωνήματα για να καταπολεμήσει αυτό το έκτρωμα που λέγεται διαφθορά. Όχι όμως και να τα πληρώνει από την τσέπη του.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκαναν σ@ξ στην παραλία μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών!

Σκηνές απείρου κάλλους σε παραλία, με ζευγάρι να κάνει σ@ξ μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Γερμανία: Κόσμος εμποδίζει πρόσφυγες να αποβιβαστούν -Αστυνομικός αρπάζει παιδί

Το ανησυχητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, εν μέσω της προσφυγικής κρίσης, προδίδουν δύο βίντεο από τη Γερμανία.

Κόντρα αγροτών με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις προτάσεις που υπάρχουν στο τραπέζι και θα συζητήσουν οι αγρότες με τον Πρωθυπουργό στη συνάντηση της Δευτέρας, μίλησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, και ο πρόεδρος του συλλόγου Ηρακλείας Σερρών, Άρης Λιούτας.

Τα Peta-ξαν για τις γούνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξαν να διαμαρτυρηθούν για τις γούνες μέλη της PETA.

Μοντέλα που φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες διαδήλωσαν κατά της χρήσης της γούνας των ζώων στην κατασκευή ρούχων, έξω από το κτήριο όπου λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά: Τεράστιες ευθύνες του υπ. Δικαιοσύνης

Η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Αρειος Πάγος αλλά και ο δικηγορικός σύλλογος έχουν τεράστια ευθύνη για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Πέθανε ο συγγραφέας Ουμπέρτο Εκο -Ο διανοούμενος συγγραφέας

Ενας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς στον κόσμο, ο Ουμπέρτο Εκο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 84 χρόνια του.

Ο Ιταλός, που έγραψε το πασίγνωστο μυθιστόρημα «Το όνομα του Ρόδου», πέθανε στο σπίτι του στο Μιλάνο, έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο.

ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΚΟΤΖΙΑ! Κανένα όνομα Έλληνα δεν είχε ο Μπόργιανς το 2012-Είχε μόνο λίστα με 1000 Γερμανούς από Coutts Bank-Την άνοιξη του 2015 πήρε τη λίστα UBS

Φυσικά το θέμα είναι απλό αλλά με τη βοήθεια των ΜΜΕ το χρησιμοποιούν για προπαγάνδα της πλάκας:
1. Είναι ξεκάθαρο όπως δήλωσε στη συνέντευξή του ο Μπόργιανς ότι το 2012...

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ! Τσίπρας: Πήραμε σαφή διαβεβαίωση ότι τα σύνορα δεν θα κλείσουν για 15 μέρες και εφαρμογή της συμφωνίας με την Τουρκία

Η Ελλάδα επιφυλάχθηκε για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής συνολικά, ζητώντας ουσιαστικές ενέργειες στην οικοδόμησης αλληλεγγύης, συνεργασίας και συνυπευθυνότητας, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τη μαραθώνια σύσκεψη στις Βρυξέλλες.

Brexit τέλος - Η Βρετανία πήρε πολλά για να μείνει στην ΕΕ

Απίστευτο παρασκήνιο και ...πραγματικά σκληρή διαπράγματευση με την Μέρκελ να κάνει πολλές υποχωρήσεις όπως ομολόγησε η ίδια- Η συμφωνία θα τεθεί από τον Κάμερον σε δημοψήφισμα για να εγκριθεί απο τους Βρετανούς - Τι προβλέπει το κείμενο της συμφωνίας

Λευκός καπνός από τις Βρυξέλλες, έπειτα από μια μαραθώνια Σύνοδο με πρωτοφανές αριθμό παρασκηνιακών επαφών.

«Φωτιές» άναψε στη Δανία το φθηνό ταξίδι του πρωθυπουργού της

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να ακούμε καταγγελίες για υψηλόβαθμα πρόσωπα, τα οποία χρησιμοποιούν δημόσιους πόρους για να πάνε… διακοπές σε πολυτελείς τοποθεσίες ή να εξυπηρετήσουν ημετέρους. Ωστόσο, στη Δανία τα ήθη είναι διαφορετικά…

Ολάντ: Η Ελλάδα είναι η Ιστορία μας και ο Πολιτισμός μας

«Η Ελλάδα είναι η Ιστορία μας και ο Πολιτισμός μας» δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ εξηγώντας σε συζήτηση με τους ακροατές του γαλλικού ραδιοσταθμού France Inter τους λόγους για τους οποίους ήταν αντίθετος με την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Στήριξη Ομπάμα σε Τουρκία-Μιλούσαν 1 ώρα και 20 λεπτά

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε τη συριακή κουρδική οργάνωση Μονάδες Προστασίας του Λαού να μην αποπειραθεί να καταλάβει κι άλλα εδάφη στη Συρία, ενώ υποσχέθηκε την υποστήριξη της Ουάσινγκτον στην κυβέρνηση της Τουρκίας έναντι της οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε χθες βράδυ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η κουρδική οργάνωση ΤΑΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Αγκυρα -Αντίποινα στον Ερντογάν

Την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην Αγκυρα με τους 28 νεκρούς ανέλαβε η κουρδική αυτονομιστική οργάνωση ΤΑΚ («Γεράκια για την απελευθέρωση του Κουρδιστάν».

Πρωτοκλασάτη δημοσιογράφος για ποτό με τον Θεοδωράκη (ΦΩΤΟ)

Και τι καλύτερο από ένα ποτάκι με φίλους για κουβέντα και χαλάρωση.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον Σταύρο Θεοδωράκη συντροφιά με τη...

Υποστολή ελληνικής σημαίας και έπαρση…τουρκικής σε σχολεία της Καβάλας!

Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της…την σημαία της Τουρκίας!

ΦΩΤΟ-Το νέο εκπληκτικό σκίτσο του Αρκά για την Ελλάδα που σάρωσε τα likes

Ο Αρκάς είχε τα κέφια του και αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε να μας ξετρελάνει με τα νέα, εκπληκτικά του σκίτσα.

Το καλύτερο όλων; Το εκπληκτικό του σκίτσο για την Ελλάδα του 2016 και το…