22 Φεβρουαρίου 2016

Διέρρευσαν πολύ καυτές φωτογραφίες του διάσημου «αγγέλου»(φωτο)

Πριν από λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το προσωπικό αρχείο του καυτού «αγγέλου», η οποία έπεσε θύμα χάκερ!

Οι φωτογραφίες δείχνουν την...

ΠΕΦΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο Ξυδάκης αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»... και το δημοσίευσε και στη σελίδα του

[Φυσικά είναι τόσο γίδι που έτρεξε να το διορθώσει μετά το κράξιμο αλλά η Google δεν είναι μεθυσμένη όπως θα δείτε παρακάτω]

Συνέβη και αυτό! Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στην εφημερίδα Pravda, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»!

Η επίμαχη συνέντευξη του Νίκου Ξυδάκη δόθηκε στη δημοσιογράφο Daniela Balážová για τη σλοβακική Pravda. Δημοσιεύθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2016 με τίτλο: «Οι φράχτες δεν αποτελούν λύση».

ΝΔ; Ο Κυριάκος ήταν σε διάσταση γιαυτό δεν έκανε κοινό πόθεν έσχες-Μ.Γκραμπόφσκι: Δεν έχω πάρει δουλειές από το Δημόσιο

"Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τα δημοσιεύματα σχετικά με το "πόθεν έσχες" του προέδρου της ΝΔ.

Αγρότης- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει σε βίντεο ότι πλήρωσε φόρο 150 ευρώ, για 450 στρέμματα... αυτός που το τράβηξε αποκλείστηκε από τη συνάντηση στο Μαξίμου

Ο αγρότης των μπλόκων που ανέβασε το βίντεο με την «ομολογία» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου, αποκλείστηκε από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των αγροτών με τον Τσίπρα

ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Νόμιμη η εκλογή Ντογιάκου ως προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας

Νόμιμη είναι οριστικά η εκλογή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Δικαιοσύνης Νικολάου Παρασκευόπουλου, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η σύγκληση της Ολομέλειας της Εισαγγελίας Εφετών από τον κ. Ντογιάκο.

Έπιασαν τον "εκβιαστή"από τον λογαριασμό του

Υπό στενή παρακολούθηση ήταν την τελευταία εβδομάδα ο εκδότης και οι δύο δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν για εκβιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άντρες βρίσκονταν στο μικροσκόπιο των αρχών επειδή απειλούσαν ότι θα συκοφαντούσαν μια ΔΕΚΟ.

Η επιστολή του Σταύρου Ψυχάρη στη Βουλή για το Πόθεν Έσχες

Απαντητική επιστολή απέστειλε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής σχετικά με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του που αφορούν τα έτη 1997 – 2007 (πλην του 2002 χρήση 2001) που δεν βρέθηκαν στο αρχείο του αρμόδιου Τμήματος του Αρείου Πάγου, όπου ήταν υπόχρεος να έχει καταθέσει.

Στη βουλή οι μεγαλοοφειλέτες του ΙΚΑ... και φυσικά το δημόσιο ο μεγαλύτερος οφειλέτης

Στοιχεία για τις οφειλές του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και το ΚΕΑΟ διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν μετά από ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που είχε καταθέσει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί σε ποιες ενέργειες θα ...

Αγρότες μετά την συνάντηση με Τσίπρα: «Δεν είχαμε κανένα σημείο σύγκλισης»

Ως «δύο ευθείες που δεν τέμνονται πουθενά», χαρακτήρισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο της Χαλκηδόνας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, τη στάση και θέση της κυβέρνησης και αγροτών στη σημερινή πολύωρη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη Συγγρού με Μητσοτάκη οι αγρότες που δεν έγιναν δεκτοί στο Μαξίμου - «Ευτυχώς εδώ μας δέχθηκαν»

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, πήγε αντιπροσωπεία αγροτών, που δεν μπήκε στην συνάντηση στο Μαξίμου εκπροσώπων μπλόκων με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕ ΒΡΗΚΕ; Έντυπο 4 ετών το χαρτί που κούναγε ο Τσίπρας στη Βουλή!

Τι αναφέρει το έγγραφο “Δ2” που προκάλεσε κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή

Ένα έντυπο τύπου “Δ2” που είχε σταλεί στα δημόσια νοσοκομεία πριν από τέσσερα χρόνια, προκάλεσε τη διαμάχη του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2014 ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΠ! Γιατί ο Τσακαλώτος ζήτησε... εκπαιδευτική άδεια; - ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να αρχίσει την ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ζητώντας από τους συναδέλφους του από το Πανεπιστήμιο να του δώσουν εκπαιδευτική άδεια όταν τελειώσει την πολιτική του καριέρα.

Μέχρι και ιδιοκτήτη...ορνιθοτροφείου εκβίαζαν ο εκδότης και οι ΣΥΡΙΖΑίοι δημοσιογράφοι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εκδότη και τους δύο δημοσιογράφους που συνελήφθησαν για εκβιασμό από την αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ! Η πορεία του ελικοπτέρου που χρησιμοποίησε η Ρούπα και ο πρώην Αστυνομικός πιλότος

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο Νίκος Μαζιώτης, προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Την Κυριακή, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Μαζιώτη, επιχείρησε να προσγειωθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, για να απελευθερώσει τον καταδικασμένο σε φυλάκιση 50 ετών αναρχικό.

«Πάρτι» στο Twitter για τη... συνωμοσία της Google κατά της κυβέρνησης

[Βέβαια τα γατάκια του left.gr το κατέβασαν το άρθρο... το γιατί θα σας το πούμε σε λίγο]

Χιλιάδες χρήστες «γλεντάνε» την απίστευτη θεωρία του left.gr, που έγινε viral με σπαρταριστές αναρτήσειςΤο tweet «Όταν είπα στην γιαγιά μου ότι η Google θέλει να ρίξει τον Τσίπρα μου είπε να προσέχει η κοπέλα και να μην μπλέκει με παντρεμένους» είναι ένα μόνο από τα χιλιάδες που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή την περίφημη όσο και γραφική θεωρία περί συνωμοσίας της Google, για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας!

Πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη στην αξιολόγηση των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας [ΤΑΣΕΙΣ MRB]

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση των “Τάσεων” της MRB, στην αξιολόγηση των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας προηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη. Ειδικότερα στις ...... θετικές κρίσεις [Είναι από τους καλύτερους & ευνοϊκή γνώμη] βρίσκεται πρώτη με θετική αξιολόγηση που ξεπερνά το 75%, ενώ οι αρνητικές κρίσεις βρίσκονται στο 10,9%.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Κατά κόρον τα τελευταία χρόνια η… ανωτερότητα της φυλής μας έναντι πάσης άλλης ανά τον πλανήτη, είχε ως μότο ότι «εμείς δώσαμε τα φώτα μας στους ευρωπαίους», ενώ για τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ αναφέρονταν όλοι με απαξιωτικούς όρους ως όπως «καθυστερημένοι» ή «λιγούρια και πεινασμένοι». Βεβαίως, το γεγονός ότι είμαστε η τέταρτη χειρότερη χώρα παγκοσμίως με όρους οικονομίας φαίνεται ότι δεν μας αφορά. Μας περνάνε η Βενεζουέλα, η Αργεντινή και η Ουκρανία. Είμαστε σε μεγαλύτερη μιζέρια ακόμη και από αφρικανικές χώρες. Και αν κάποιοι πούνε ότι αυτά είναι υπερβολές, ας αναλογιστούν ότι η χώρα μας έχει «ρουφήξει» από το παγκόσμιο σύστημα καμιά 400αριά δισεκατομμύρια προκειμένου να μείνει όρθια. Αυτά για τις συστάσεις…

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Επανέρχεται ο Καρατζαφέρης

Την επανεμφάνισή του στα κοινά επισπεύδει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συνεργαζόμενος με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο, συνάδελφό του από τα παλιά στα έδρανα της ΝΔ.

Η Ρούπα προσπάθησε να ελευθερώσει τον Μαζιώτη με ελικόπτερο... και πήρε τα παπάρια της

- Η Πόλα Ρούπα νοίκιασε το ελικόπτερο με τα στοιχεία Αρβανίτη Χριστίνα με ημερομηνία γέννησης το 1971
- Το ελικόπτερο απογειώθηκε από την περιοχή Θερμησία Πόρτο Χελίου Αργολίδας
- Η Πόλα Ρούπα είπε στον πιλότο ότι στην περιοχή του Θεολόγου θα επιβιβάζονταν άλλα 5 άτομα
- Ο κάλυκας που βρέθηκε στο ελικόπτερο βλήθηκε από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης στη ληστεία της τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία Αχαϊας
- Η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από το σχέδιο απόδρασης να βρίσκεται και ο Παλαιοκώστας
- Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος του ελικοπτέρου ήταν πρώην αστυνομικός που ήταν πιλότος στα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ

Το μυστικό της NASA: Άκουσαν... μουσική στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού (VIDEO)

Έφτασε η στιγμή ένα καλά κρυμμένο μυστικό της NASA να δει το "φως". Πρόκειται ήχους που κατέγραψε στη "σκοτεινή πλευρά" του φεγγαριού το πλήρωμα του Apollo 10 το 1969 και για σχεδόν 40 χρόνια είχαν χαρακτηριστεί "απόρρητα".

Ο Ψαριανός για τον Θεοχάρη: Όποιος δεν γουστάρει σηκώνεται και φεύγει

Αιχμές για την στάση του Χάρη Θεοχάρη άφησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "όποιος δεν γουστάρει σηκώνεται και φεύγει".

Ευρωβαρόμετρο: Δύσπιστοι απέναντι σε κυβέρνηση και ΜΜΕ 8 στους 10 Ελληνες- Θετικοί απέναντι στο διαδίκτυο

Δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα δείχνει η πλειοψηφία των Ελλήνων, όπως προκύπτει από την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θέλουμε ισλαμικές σπουδές, διαμηνύει ο Άνθιμος

Κατηγορηματικά αντίθετος με το ενδεχόμενο ένταξης, στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, προγράμματος ισλαμικών σπουδών, δηλώνει ο μητροπολίτης Άνθιμος, ο οποίος μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" είπε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ για το ζήτημα αυτό.

Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ! Βερολίνο: Σε δυο εβδομάδες θα κριθούν όλα για το προσφυγικό

«Δεν υπάρχει απεριόριστος χρόνος», τονίζει ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ - Όλα θα κριθούν και θα αξιολογηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις αρχές Μαρτίου που θα συμμετάσχει και η Τουρκία

Όταν ο ναζί γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος έφτυνε τους νεκρούς της Marfin

Ο ναζιστικής νοοτροπίας γελωτοποιός, στις χυδαίες εκπομπές του στο παρελθόν είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη ακόμα και σε νεκρούς

ΝΤΑΞ' ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! Παντελίδης: «Μην ανησυχείς, το” χω!».... και τελικά δεν το 'χε

Σοκαρισμένο από την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη παραμένει το πανελλήνιο, αφού ακόμη κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το μοιραίο αυτό δυστύχημα έμελλε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΕΞΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ! Χάος στην Ειδομένη-Κατέλαβαν τη σιδηροδρομική γραμμή-Πλημμύρισε η πλ. Βικτωρίας-Έφτασαν άλλοι 6.000 στον Πειραιά

Χάος στην Ειδομένη: «Ντου» από μετανάστες-Τα Σκόπια έκλεισαν τελείως τα σύνορα

Σημειώθηκαν επεισόδια όταν μετανάστες επιχείρησαν να ανοίξουν το πέρασμα - Εκατοντάδες μετανάστες κατέλαβαν τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη - «Ντόμινο» αποκλεισμών: Τα Σκόπια δεν δέχονται όσους περνούν από Σερβία και η Σερβία όσους έρχονται από Κροατία - Πάνω από 4.000 άτομα εγκλωβίστηκαν στον Πειραιά το πρωί

«Βουλιάζει» από πρόσφυγες και μετανάστες η Ειδομένη καθώς στον καταυλισμό της ουδέτερης ζώνης, η πληρότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού πάνω από 5.000 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα.

Η Μόσχα θέλει να κάνει πτήσεις επιτήρησης πάνω από τις ΗΠΑ -Φοβούνται οι Αμερικανοί

Την άδεια για να αρχίσει να κάνει πτήσεις επιτήρησης πάνω από τις ΗΠΑ, με αεροσκάφη εξοπλισμένα με ιδιαίτερα «ενισχυμένες» ψηφιακές μηχανές, θα ζητήσει η Ρωσία.

Εδωσε ψίχουλα ο Τσίπρας -Οι αγρότες πάνε στα μπλόκα για τη συνέχεια - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε στις 17:00 η μαραθώνια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες.

Εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι εκπρόσωποι των μπλόκων μπροστά στις κάμερες μίλησαν για «μία θετική συζήτηση που είχαν με τον πρωθυπουργό» και πρόσθεσαν ότι «θα μεταβούν στα μπλόκα προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους».

ΒΙΝΤΕΟ-Συνέλαβαν τον εκβιαστή της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ που έβγαινε στην ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ

Να θυμίσουμε χαρακτηριστικά πως σε εκπομπή της ΕΡΤ λίγο πριν το ντιμπέιτ της 15ης Σεπτεμβρίου βγήκε το λαμόγιο (που παραπλανητικά παριστάνει τον "δεξιό") και με πάσες δημοσιογράφων πέταγε λάσπη στον Μεϊμαράκη

Στη σύλληψη του Τ. Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» προχώρησαν σήμερα οι άντρες του τμήματος εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς ο 42χρονος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών σε βάρος δημοσίων επιχειρήσεων και πιστωτικών ιδρυμάτων.

ΦΩΤΟ: Κουίζ... ευκολάκι

Βρες την Ελλάδα του Σαμαρά και την Ελλάδα του Τσίπρα:

Φράγκος: Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας

του Φ. Φράγκου

Μ​​ετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη μεγάλη ροή μεταναστών από τις ανατολικές χώρες προς τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η Ευρώπη σχεδόν από τις αρχές του 21ου αιώνα βιώνει και πάλι έντονες μεταναστευτικές ροές. Η επέμβαση στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, αλλά κυρίως οι εξεγέρσεις της Αραβικής Ανοιξης στη Βόρεια Αφρική και τη Μικρά Ασία, από το φθινόπωρο του 2010 εξώθησαν ανθρώπινες μάζες στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Βίντεο: Του πετάει πέτρες στο αυτοκίνητο και εκείνος τον «πατάει»

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν κατέβαλε αντίτιμο για τη θέση στάθμευσης που του είχε κρατήσει

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας οδηγός αυτοκινήτου «πατάει» με το όχημά του έναν άνδρα, ο οποίος νωρίτερα του είχε πετάξει πέτρες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία.

Δήλωση ΣΟΚ από τον ΓΓ του Υπ. Εργασίας: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ οι τραμπουκισμοί και οι ξυλοδαρμοί είναι τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς»

Κι όμως ο ΓΓ του Υπ. Εργασίας είχε το θάρρος να καταγγείλει πως όποιος διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ υβρίζεται, τραμπουκίζεται, προπηλακίζεται και αν δεν βάλει μυαλό ξυλοφορτώνεται κιόλας... Εύγε στον κ. Αντρέα Νεφελούδη που κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ράπερ προτείνει (εκτός από διορισμούς) μαθήματα σεξ παντός είδους και στα δημοτικά

Ο ράπερ γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος, αφού φρόντισε να διορίσει το σόι του στο Δημόσιο, «έχει έναν κόσμο να αλλάξει», όπως τουλάχιστον αναφέρει το επαναστατικό μανιφέστο της Νεολαίας του κόμματος

ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει συνωμοσία από Google για να ρίξει τον Τσίπρα και το Twitter γλεντάει

Μέσα από ένα παραλήρημα ανοησίας επιβεβαιώνεται η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να βάλουν «τάξη» στο διαδίκτυο - Η νέα θεωρία... συνωμοσίας που προβάλλεται από το left.gr και προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων

Στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματούν να ανακαλύπτουν νέους εχθρούς και θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες αποδίδουν ό,τι το κακό και μη «αριστερό». Το νέο εύρημα της ομάδας των «κομισαρίων» που γνωρίζουν καλύτερα από τους απλούς πολίτες τι είναι καλό και κακό, ποιος ενημερώνει σωστά και ποιος έχει άλλα κίνητρα είναι ο... συνασπισμός δυνάμεων της Google με τα μέσα ενημέρωσης εκείνα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξοβελίσει στο πυρ το εξώτερο.

ΚΛΑΜΑ! Η ΕΡΤ ζήτησε εικόνα από τον ΣΚΑΪ που θέλουν να κλείσουν, για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες

Η ΕΡΤ έχασε την εικόνα από το Μέγαρο Μαξίμου από τη συνάντηση Τσίπρα-αγροτών και ζήτησε πλάνα από τον ΣΚΑΪ.

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να δώσει τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής, βάζοντας λουκέτα τουλάχιστον στα μισά από τα 8 που λειτουργούν τώρα, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι τότε θα ζητάει τη βοήθειά τους.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΔΑΜΕ! Η Κομισιόν «βλέπει» ανοιχτά τα σύνορα με τα Σκόπια… και στην Ειδομένη έχουν στριμωχτεί 5.000 λάθρο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θεωρεί πως τα σύνορα με την ΠΓΔΜ είναι κλειστά, καθώς σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου για τη μετανάστευση, Νατάσα Μπερτό, ο διάλογος μεταξύ των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων, απ’ όπου περνούν οι ροές των μεταναστών, είναι ανοιχτός και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «συνεχίζει να δρα ως συντονιστής μεταξύ τους».

«Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν … Hot Doc»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπροστά στην οργή του κόσμου για τις πολιτικές της, ανίκανη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συνεχίζει τα ψέματα, λασπολογεί και διχάζει συστηματικά.

Σκληρό βίντεο: Δυο ΖΩΑ ζώνουν μια γάτα με πυροτεχνήματα και την ανατινάζουν

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, στο οποίο δυο Ρώσοι ανατινάζουν μια γάτα με πυροτεχνήματα. Οι  άντρες βρίσκονται υπό κράτηση, αλλά ενδέχεται να αποφύγουν τη φυλάκιση.

ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΦΙΛΗΣ! "Ξηλώθηκαν" εκπαιδευτικοί που κατηγορούνται για ασέλγεια

Μια διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης αργίας εκπαιδευτικού και μια απόφαση που αφορά την αναστολή άσκησης καθηκόντων εκπαιδευτικού και την παραπομπή του σε Πειθαρχικό Συμβούλιο, υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ! Τσίπρας: «Την καρότσα αυτή την έχεις; Να την κρατήσεις!»... «θα την ξαναχρειαστώ» ξέχασε να προσθέσει

Ενας ένας οι αγρότες περνούσαν μπροστά απο τον πρωθυπουργό και έλεγαν το όνομά τους και το μπλόκο που εκπροσωπούν. Ενας από τους εκπροσώπους αγροτών που πέρασε το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν και ο Γιώργος Τζαβάρας από το μπλόκο του Κάστρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγρότης καταγγέλλει: Με έβγαλαν από το Μαξίμου γιατί ανέβασα βίντεο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν επέτρεψαν σε πενταμελή επιτροπή να μπει στο Μαξίμου: «Αυτά τα περιμέναμε από άλλα καθεστώτα»

Ενα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο, φαίνεται πως ήταν η αιτία να μην παραστεί στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ο αγρότης Φάνης Τραγάκης.

Καταρρέει η στερλίνα γιατί ο δήμαρχος του Λονδίνου θέλει Brexit

Τη μεγαλύτερη πτώση της εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο κατέγραψε η στερλίνα μετά τις δηλώσεις του δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη Μεγάλη Βρετανία, ότι εντάσσεται στο στρατόπεδο εκείνων που τάσσονται υπέρ της αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε το Bloomberg.

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ! Άλλοι δέκα νεκροί από τη γρίπη μέσα στο Σαββατοκύριακο - Στους 124 οι νεκροί

Σύμφωνα με τα στοιχεία,του ΚΕΕΛΠΝΟ, σήμερα δηλώθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα, και νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 106 ασθενείς με επιπλοκές της γρίπης

Γιατί οι Λατίνες σταρ δεν γερνούν ποτέ -20 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν [εικόνες]

Πρέπει να έχει... κάτι το νερό της Λατινικής Αμερικής, ή οι γυναίκες να είναι εφοδιασμένες με γονίδια αλά Μπέντζαμιν Μπάτον. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι οι Λατίνες σταρ δεν γερνούν ποτέ.

Πρετεντέρης: Τι πιστεύει ο Τσίπρας, υπήρξε ή δεν υπήρξε… πραξικόπημα;

Το παρασκήνιο του δημοψηφίσματος του περασμένου Ιουλίου επαναφέρει στη μνήμη ο Γιάννης Πρετεντέρης με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα”, καθώς επικεντρώνεται στη στάση την οποία κράτησε τότε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Υφυπουργός λέμε! Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ποστάρει «Ανήλικο ξανθό μωρό» στο Facebook

Απίστευτα τραγούδια από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης αφιερωμένα του Αγίου Βαλεντίνου

Τις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου «Ξανθό ανήλικο μωρό» και «Ερωτά μου τοκογλύφε» αφιέρωσε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης στους απανταχού ερωτευμένους, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην εορταστική και ρομαντική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Face control για τους αγρότες-Αποκλεισμένο με κλούβες το Μαξίμου-Ούτε τα μισά μπλόκα στο ραντεβού

Δεν επέτρεψαν την είσοδο σε εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και της Πανελλήνιας Συντονιστικής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων - Αποκλεισμένη η Ηρώδου Αττικού, κλούβες γύρω από το Μαξίμου - Σε εξέλιξη η συνάντηση, τι θα προτείνει ο Τσίπρας

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι η συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι εκπρόσωποι των 39 μπλόκων που παραβρίσκονται τελικά στο σημερινό ραντεβού για το ασφαλιστικό υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους πριν καν πλησιάσουν το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ η περιοχή της Ηρώδου Αττικού είναι αποκλεισμένη από κλούβες των ΜΑΤ.

Κυριάκος στο BBC: Ο Τσίπρας είναι η ενσάρκωση του λαϊκισμού

Συνέντευξη στην εκπομπή HARDtalk του BBC παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Ασφαλιστικό, στο προσφυγικό, ενώ επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως λαϊκιστή.