23 Φεβρουαρίου 2016

ΟΝΟΜΑΤΑ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ! Αυτοί είναι οι άλλοι 4 λαμόγια δημοσιογράφοι που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών: Έγραφαν υπερ του ΣΥΡΙΖΑ για να μασάνε - ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ!

Διαβάστε ποιες είναι οι πασίγνωστες ιστοσελίδες με τους διαχειριστές των οποίων η Αστυνομία έχει καταγράψει συνομιλίες των συλληφθέντων για να ανεβοκατεβάζουν άρθρα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για το φερόμενο ως κύκλωμα δημοσιογράφων που φέρονται να εκβίαζαν τράπεζες και ΔΕΚΟ για να αποσπάσουν διαφημίσεις και χορηγίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι άπλυτοι του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν στην ΕΡΤ

Διακόπηκε για λίγο το πρόγραμμα - Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τραυματία εργαζόμενο στο κανάλι

Στο κτίριο της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Μετά τις αντιδράσεις, ο "ξανθό μωρό" αποσύρει 2 επίμαχα άρθρα για το Δημόσιο

Στην απόσυρση δύο επίμαχων άρθρων του νομοσχεδίου για το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης και την Αξιολόγηση, που συζητείται επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, και τα οποία είχαν δεχτεί την έντονη κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προχώρησε ο αναπληρωτής Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Η απάντηση του ΔΟΛ στη δίωξη κατά Ψυχάρη

Ανακοίνωση σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του Σταύρου Ψυχάρη εξέδωσε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ! Επιτέλους η Χρυσοβελώνη παίρνει υπουργείο!

Δεκτή έκανε ο Πρωθυπουργός μετά από έξι ημέρες, την παραίτηση που υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σύμφωνα με το Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr για την θέση του κ. Σγουρίδη προαλείφεται η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρία Χρυσοβελώνη.

Χαμός με τους λάθρομετανάστες στο Σχιστό: Τους πάνε με πούλμαν και φεύγουν με ταξί!

Πολλοί από τους Αφγανούς πήραν ταξί και «εξαφανίστηκαν» προς το κέντρο της Αθήνας - Πάνω από 800 μετανάστες αναμένεται να φτάσουν στο hotspot μέχρι τα μεσάνυχταΔύο πούλμαν γεμάτα με Αφγανούς μετανάστες από την Ειδομένη έφτασαν αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Σχιστό.

Εκρηξη σε σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας στη Βρετανία -Τουλάχιστον ένας νεκρός [βίντεο]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ντίτκοτ, στη Βρετανία, με τουλάχιστον έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Ανακοίνωση της Attica Bank

Με την ανάληψη καθηκόντων του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank
κ. Γκίκα Μάναλη, την 20η Φεβρουαρίου του 2014, υπεγράφη σύμβαση ανεξαρτήτων Υπηρεσιών ως Συμβούλου του Τύπου, με τον Παναγιώτη Μουσσά για διάρκεια δύο (2) ετών.

Έξαλλος ο Μαργαρίτης Σχοινάς με δημοσιογράφο: Δεν είμαστε γραφειοκράτες! ΒΙΝΤΕΟ

Τον έντονο εκνευρισμό του Μαρχαρίτη Σχοινά προκάλεσε ένας Ιταλός δημοσιογράφος, όταν κάνοντας του μια ερώτηση, αποκάλεσε "γραφειοκράτες" τα προσωπικό που εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μια γραμμή η απάντηση του ΥΠΕΞ στην Αυστρία

Απάντηση στη δήλωση του εκπροσώπου του Αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών έδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας.

Βίντεο σοκ: Ηρωικός πατέρας σώζει τον μικρό γιό του από βέβαιο θάνατο

Το μικρό παιδί διασχίζει τον δρόμο χωρίς να προσέχει και ο πατέρας του πέφτει στις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου για να καταφέρει να το σώσει

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Καμμένος προς ΝΑΤΟ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Σας διαθέτουμε οποιοδήποτε ελληνικό λιμάνι!!

Σε λίγο θα καλέσει γονατιστός Ράιμπάχερ και Φούχτερ όπως λέει τους Γκαουλάιτερ της Μέρκελ

Tη βούληση της Ελλάδος να διαθέσει οποιοδήποτε λιμάνι, για ανεφοδιασμό, για τη διευκόλυνση τους στα πλοία της νατοικής δύναμης, όταν ολοκληρωθεί η κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου της αποστολής τους -θα δρούν ανατολικά των ελληνικών νησιών και προς τα μικρασιατικά παράλια- , εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Αφορμή στάθηκαν αιτήματα της νατοικής δύναμης για ανεφοδιασμό τους σε Ηράκλειο και Χανιά, με την ελληνική πλευρά να προτείνει συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων, τα λιμάνια στη Λέρο, τη Λήμνο...

Προς το παρόν στη δύναμη συμμετέχουν 4 πλοία. Στη Σούδα έχουν ελλιμενιστεί το γερμανικό και το καναδικό πλοίο. Στο κεντρικό Αιγαίο βρίσκονται μία ελληνική και μία τουρκική φρεγάτα, αναμένοντας οδηγίες. Το ιταλικό πλοίο συμμετέχει σε άσκηση στην Ιταλία και όταν ολοκληρωθεί θα επανασυνδεθεί με τη δύναμη,.

Στο Αιγαίο επιχειρούν 11 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η χώρα μας προτίθεται να διαθέσει και άλλα στη δύναμη, εφόσον υπάρχει σχετικό αίτημα από τη Συμμαχία.

Αναφορικά με ένα κείμενο που έχει κατατεθεί στη γενική γραμματεία του ανωτάτου στρατιωτικού διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη από την Τουρκία με τις παράνομες και παράλογες αξιώσεις της, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, απάντησε ότι το κείμενο αυτό ούτε έχει πρωτοκολληθεί στη γ.γ.ούτε έχει κοινοποιηθεί στα μέλη της Στρατιωτικής Επιτροπής.

Μάλιστα ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στις κατευθυντήριες οδηγίες του για το επιχειρησιακό σχέδιο προς τη στατιωιτκή επιτροπή δεν περιέλαβε ούτε ένα σημείο των αβάσιμων τουρκικών αξιώσεων που περιγράφονταν στο κείμενο, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας.

Αδύναμος ο Τσίπρας να εξουδετερώσει την βόμβα του προσφυγικού

Δεν περιμέναμε οι φόβοι και οι αμφιβολίες μας να επαληθευθούν τόσο γρήγορα, όταν την περασμένη Παρασκευή γράφαμε σ' αυτή την στήλη ότι «Τα αποτελέσματα στις Βρυξέλλες (για το προσφυγικό) δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς».

ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ! ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΕΚΛΑΨΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΡΟΥΤΕ! Το tweet του Τσίπρα για τη συνομιλία του με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε έγραψε στον λογαρισμό του στο twitter σχετικά με τη συνομιλία τους:

ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ; ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΩ! Άγνωστοι έκαψαν το πρακτορείο ΟΠΑΠ του γιου του βουλευτή Παναγούλη

Οι δράστες διέρρηξαν το πρακτορείο, έριξαν μέσα εύφλεκτο υλικό και το άναψαν - Η πυροσβεστική απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλους ορόφουςΠαρανάλωμα του πυρός έγινε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα το οποίο ανήκει στο γιο του γνωστού βουλευτή Στάθη Παναγούλη.

ΦΩΤΟ-Κύκλωμα εκβιαστών: Τι βρήκε η Αστυνομία στα σπίτια των συλληφθέντων

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου και των δύο δημοσιογράφων, Τάκη Μουσσά και Χρήστου Φράγκου, που έχουν συλληφθεί για υπόθεση εκβίασης σε βάρος της ΕΥΔΑΠ, επιχειρηματιών –των οποίων τα απειλούσαν ακόμη και τα παιδιά- και τραπεζών. Οι τρεις συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες.

ΠΟΛΑΚΗΣ ΦΙΛΕ! Δείτε τι σκέφτηκε για να 2πλασιάσει τη συμμετοχή ασφαλισμένων σε εξετάσεις αίματος

Βρίσκονται αντιμέτωποι με επιβάρυνση έως και 100% στη συμμετοχή τους για μια σειρά από βασικές διαγνωστικές εξετάσεις, έπειτα από απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης - Το ποσοστό συμμετοχής παραμένει το ίδιο, στο 15%, αλλάζει όμως το ποσό επί του οποίου αυτό το ποσοστό υπολογίζεται

Εύα Καϊλή: Το τερμάτισαν με τις υψηλές τιμές πετρελαίου στην Ελλάδα.

Την παρέμβαση της Επιτρόπου Ανταγωνισμού, Vestager, για τη στρέβλωση που προκύπτει σε επίπεδο εσωτερικής αγοράς, εξαιτίας του υψηλού κόστους στις τιμές πετρελαίου και βενζίνης στην Ελλάδα, λόγω της φορολογικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε με ερώτησή της η επικεφαλής της Ελιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Εύα Καϊλή.

ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ! Κατασκευάζουν άγαλμα της Θάτσερ ύψους 76 μέτρων

Φοιτητές του πανεπιστημίου Κεντ σκοπεύουν να φτιάξουν ένα άγαλμα 76 μέτρων προς τιμήν της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Και ο Μπέος έτοιμος να ανέβει στα κάγκελα: Να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες αλλά όχι σε σκηνές όπως σχεδιάζουν χωρίς να μας ρωτήσουν

"Έχουμε λύσεις, όμως όχι πρόχειρες. Και χώρο. Αλλά ερωτηθήκαμε; Δεν ερωτηθήκαμε από κανέναν... Δεν θα πετάξουμε 100 - 200 - 500 ανθρώπινες ψυχές"

Την κατ' αρχήν θετική στάση της Δημοτικής Αρχής στο ενδεχόμενο δημιουργίας και λειτουργίας Κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Βόλο επανέλαβε σε δηλώσεις του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό ισχύει μόνο εφ' όσον υπάρξει προηγουμένως διάλογος για τη διασφάλιση όλων των αναγκαίων συνθηκών και για την ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών, αλλά και για την λειτουργία της πόλης.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ->Βουλευτές ΝΔ: Μας κορόιδεψε ο Καμμένος για την συμφωνία με το ΝΑΤΟ

Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να περιμένεις αλήθεια και σοβαρότητα από Καμμένο!

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατηγορούν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι τους κορόιδεψε, όταν κατά την διάρκεια της απόρρητης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας τους διαβεβαίωνε η συμφωνία με το ΝΑΤΟ ενισχύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και υποχρεώνει την Τουρκία να τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις.

Ο Κυριάκος «τράβηξε το αυτί» του Πατούλη!

Να συνετίσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, που εδώ και μήνες αρνείται τη συνεργασία με την κυβέρνηση για το προσφυγικό επιχείρησε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ! Στόλτενμπεργκ: Πίσω στη Τουρκία οι πρόσφυγες που διασώζει το ΝΑΤΟ

Ο Γ.Γ. της υπεραντλαντικής συμμαχίας δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ότι θα εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία με την Τουρκία

Θα επιστρέφουν στην Τουρκία τους πρόσφυγες που εισέρχονται στα ελληνικά ύδατα από την Τουρκία οι θαλάσσιες δυνάμεις του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της συμμαχίας Γιένς Στόλτενμπεργκ.

Με υπουργική απόφαση η κυβέρνηση κόβει έσοδα από τους δήμους

Τη Δευτέρα υπεγράφη η υπουργική απόφαση για την παράταση της υποβολής δηλώσεων απόδοσης 3% επί του ζύθου. Η παράταση θα είναι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και όχι μέχρι χτες, όπως ήταν η αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής.

Παπασταύρου: Προσφυγή για ακύρωση του προστίμου που... πλήρωσε για τη λίστα Λαγκάρντ

Προσφυγή κατά της απόφασης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου για την επιβολή προστίμου σχετικά με το λογαριασμό στην HSBC, που αποκαλύφθηκε με τη «λίστα Λαγκάρντ», κατέθεσε στα διοικητικά δικαστήρια ο δικηγόρος και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Κρίση στα Διαβατά: Στέλνουν εκεί χιλιάδες πρόσφυγες, οι κάτοικοι θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα [εικόνες]

Στα Διαβατά αναμένεται να αρχίσουν να οδηγούνται οι πρόσφυγες από την Αθήνα που θέλουν να φτάσουν στην Ειδομένη. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως είναι ήδη έτοιμοι να αντιδράσουν και να εμποδίσουν την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Αποφυλακίστηκε ο Μιχάλης Λεμούσιας

Προηγήθηκε η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, το οποίο μετέτρεψε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, σε 11 χρόνια - Είχε καταδικαστεί για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου

Κεφαλογιάννη – Καραμανλής: Ο Σπίρτζης συνεχίζει την τακτική της «διαρχίας»

Η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση αναφορικά με την επαναλαμβανόμενη τακτική του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων να διορίζει χωριστούς Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους στις Δημόσιες Επιχειρήσεις που εποπτεύονται από το υπουργείο του.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ! Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Παρασκευόπουλος υπό το βάρος της αποφυλάκισης Ρουπακιά-2,5 χρόνια θα κρατήσει ακόμα η δίκη!

Κατόπιν εορτής ευαισθητοποίηση  μετά την κατακραυγή από την κοινή γνώμη

Κατόπιν εορτής και κάτω από την κατακραυγή της κοινής γνώμης για την αποφυλάκιση του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος συγκαλεί αύριο το μεσημέρι εκτάκτως σύσκεψη.

Ταυτοποιήθηκε DNA της Ρούπα-Πιλότος: Κόλλησε το όπλο στα πλευρά μου και φώναζε «γύρνα πίσω στην Αθήνα»


Το γενετικό υλικό της γυναίκας του ελικοπτέρου που ήθελε να φτάσει στις φυλακές Κορυδαλλού ταυτοποιείται με το DNA γυναίκας στο σπίτι όπου έμενε ο Μαζιώτης με την Ρούπα στα Καλύβια το 2010, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στο Μαρούσι το 2014 και σε γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα


Σε έμμεση ταυτοποίηση της Πόλας Ρούπα ως την γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο προχώρησε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία με ανακοίνωσή της. Αυτό συνέβη γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει άμεση ταυτοποίηση του γενετικού υλικού, αφού η Πόλα Ρούπα δεν έχει δώσει ποτέ δείγμα DNA της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το γενετικό υλικό της γυναίκας του ελικοπτέρου που επιχείρησε να φτάσει στις φυλακές Κορυδαλλού ταυτοποιείται με το DNA γυναίκας στο σπίτι όπου  έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με την Ρούπα στα Καλύβια Αττικής το 2010, στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στο Μαρούσι το 2014 και σε άλλα αντικείμενα τόσο στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης όσο και σε γιάφκες του Επαναστατικού αγώνα.

Ο πιλότος για την μάχη με την Πόλα Ρούπα: Κόλλησε το όπλο στα πλευρά μου και φώναζε «γύρνα πίσω στην Αθήνα»


Η Ρούπα άρχισε να με χτυπάει και να με δαγκώνει, λέει ο χειριστής του ελικοπτέρου και σημειώνει: «Ούρλιαζε και έκανε σαν τρελή» - Τι ψάχνουν τώρα οι αστυνομικοί - Το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης στη ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας το 2014 είχε η Ρούπα

ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! Δικαιώθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος - Τέλος της ποινικής διερεύνησης για τη Λαϊκή Τράπεζα

Τη δημοσίευση της υπ' αριθμ. 1/22-2-2016 απόφασης της αρμοδίας Εισαγγελέως Εφετών, η οποία θέτει στο αρχείο καταγγελίες περί διάπραξης πιθανών ποινικών αδικημάτων που αφορούσαν την Λαϊκή Τράπεζα και τα στελέχη της κατά την περίοδο 2006-2011, επισημαίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η MIG.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ "ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ"... ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! Εξετάζεται η δημιουργία νέων κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων σε όλη την Ελλάδα!

Η πιθανότητα δημιουργίας νέων κέντρων μετεγκατάστασης προς προώθηση προσφύγων-μεταναστών, σε άλλες περιοχές εξετάζεται για τον διαχωρισμό των εθνοτήτων, διευκρίνιζαν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή πληροφορίες περί δημιουργίας νέων κέντρων.

Γεννήθηκε ο γιος του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη Πανανά που έχασε την ζωή του στην Κίναρο

Η γυναίκα του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Πανανά του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Κίναρο, γέννησε σήμερα το δεύτερο παιδί τους.

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ! Ο Κατρούγκαλος υπέγραψε την απόφαση για την χρηματοδότηση συνδικαλιστικών οργανώσεων

Την απόφαση σχετικά με την κατανομή κονδυλίων του Ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών (ΕΛΕΚΠ) υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αυστρία στο διάβημα Τσιπροκαμμένων: Πάρτε μια τρίχα απ΄τα παπάρια μας

Η κυβέρνηση της Αυστρίας απέρριψε σήμερα τις επικρίσεις της Αθήνας για τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο με τις χώρες των Βαλκανίων που ενέχονται στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, υπογραμμίζοντας πως το σχήμα αυτό, το οποίο δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα, δεν συνεδριάζει για πρώτη φορά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ! Ανέβασαν λάθρο στα λεωφορεία για Κοζάνη, έκαναν στάση κι αυτοί τους έφυγαν πεζή πάλι για Ειδομένη

Επιστρέφουν στην Κοζάνη τα τέσσερα λεωφορεία με τους Σύρους πρόσφυγες, που είχαν αναχωρήσει νωρίτερα για την Ειδομένη. Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί που έχουν την ευθύνη της ασφαλούς συνοδείας, έλαβαν εντολή να επιστρέψουν πίσω.

ΓΙΑ TA 100 EK TOY KONTOMHNA AΠ' TO TT KANA NEO EXOYME; Ποινική δίωξη σε βάρος του Σταύρου Ψυχάρη για προσωπικά δάνεια

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για υπόθεση δανειοδοτήσεων.

Οι εκβιαστές έκαναν καταγγελίες, ο Νικολόπουλος τις έφερνε στη Βουλή και ο Νικολούδης του ΣΥΡΙΖΑ τις υιοθετούσε: "Παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ Κίμων Στεριώτης της ΔΕΗ"

Δείτε πως δρούσε το κύκλωμα των εκβιαστών που με ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πρόσφορο έδαφος και έτρωγε στελέχη ΔΕΚΟ που δεν υπέκυπταν... να σημειώσουμε ότι στις σελίδες τους είχαν διαφημίσεις της ΕΚΟ, της Eurobank, της Cosmote και άλλων μεγάλων επιχειρήσεων

ΔΕΗ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ Κίμων Στεριώτης

12 Ιουνίου 2015

Με βολές κατά ιδιοκτήτη εντύπου ο οποίος φέρεται ότι τον "εκβίαζε" και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου που κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ, Κϊμων Στεριώτης, μετά την έρευνα που διέταξε ο κ. Νικολούδης για τις διαφημιστικές δαπάνες της ΔEΗ.

Τα γραμματόσημα του Γοργοποτάμου που θεωρούνταν ανύπαρκτα - ΦΩΤΟ

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η πηγή των πιο όμορφων ιστοριών είναι η ίδια η ζωή, στη διάρκεια της οποίας άνθρωποι καθημερινοί και απλοί «ντύθηκαν» πρωταγωνιστές και πορεύτηκαν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η περίπτωση ενός Γιαννιώτη συλλέκτη, στα χέρια του οποίου, βρέθηκε μία σειρά ασφράγιστων γραμματοσήμων, που μέχρι σήμερα από το σύνολο σχεδόν των φιλοτελιστών θεωρούνταν ανύπαρκτα.

ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ! Τιμητική διάκριση για την όμορφη «παραμυθού» της ΕΛ.ΑΣ., Φωτεινή Κωνσταντοπούλου

Την ώρα που το προσφυγικό ζήτημα είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα αποδεικνύει καθημερινά πως παρά τα δικά της προβλήματα, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που διωγμένοι από τις πατρίδες τους λόγω των αιματηρών πολέμων, ψάχνουν μία καλύτερη τύχη.

Μήτσο μην ξεχάσεις να δώσεις την απάντηση του Σούλτς στον Ξυδάκη

Η απάντηση ότι το Ευρωκοινοβούλιο δεν αναγνωρίζει καμία "Μακεδονία", την οποία το ΑΠΕ λάνσαρε σαν "απάντηση Σούλτς στον Παπαδημούλη", ο Σούλτς την στέλνει προς όλους τους "συναδέλφους" του επειδή όλοι του είχαν στείλει επιστολές καταγγέλοντας την προσπάθεια της χριστιανοδημοκράτισσας Πετίρ να βάλει τους Σκοπιανούς σαν "Μακεδόνες" στην Ευρωβουλή.

ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΒΓΕΣ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ! Ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση στους 3 συλληφθέντες εκβιαστές

Ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, εκβίαση κατ' επάγγελμα και συναυτουργία καθώς και για δωροδοκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των τριών δημοσιογράφων που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν διοικήσεις τραπεζών και ΔΕΚΟ προκειμένου να τους δίνουν διαφημίσεις. 

Βρετανία: Ο Έλληνας σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ την απατούσε και διοργάνωνε πάρτι με γυμνά κορίτσια

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Τετάρτη από το βρετανικό Clannel 5, ρίχνει φως στα σκάνδαλα του παλατιού και αποκαλύπτει ότι ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ κινδύνευσε να διαλυθεί από τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ALERT! Με «δώρα» τριών εκατ.ευρώ ήρθε στην Αθήνα ο διοικητής του 6ου Στόλου των ΗΠΑ... για να εγκαταστήσει μετρητή μαγνητικού πεδίου

Συμφωνία για κατασκευή σταθμού μετρήσεων μαγνητικού πεδίου (Deep Water Degaussing Facility) στο Ναύσταθμο Κρήτης υπέγραψε ο διοικητής του αμερικανικού 6ου Στόλου αντιναύαρχος James Foggo με τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη

Το tweet του Άδωνι για την καταστροφή που φέρνει η κυβέρνηση Τσίπρα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση που έκανε νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, επισημαίνοντας ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι περίμενε.

Ποια είναι η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο για το 2016;

Δείτε πού κατατάσσεται η Ελλάδα στον κατάλογο των 230 μητροπόλεων του κόσμου - Ως βάση αξιολόγησης της ποιότητας ζωής χρησιμοποιούνται συνολικά 39 διαφορετικά κριτήρια που αφορούν πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές πτυχές

ΒΙΝΤΕΟ-Ηράκλειο: Αγρότες τραμπουκίζουν (λεκτικά προς το παρόν) τον ΣΥΡΙΖΑίο Ηγουμενίδη

Ο Νίκος Ηγουμενίδης τα άκουσε κανονικά από αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τηλεοπτικό σταθμό, όταν τον άκουσαν να λέει πως θα ψηφίσει το ασφαλιστικό

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ συγκεντρωμένων αγροτών και του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», στο Ηράκλειο.

Χαρτιά με οδηγίες στέλνουν τους πρόσφυγες στα Εξάρχεια και στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Χιλιάδες μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, μετά τη χθεσινή απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα (αναμένεται να ανοίξουν αργότερα σήμερα).

Στην Αθήνα ο Γκι Φερχόφστατ με το νέο του βιβλίο-Το παρουσιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Παρασκευή ο Γκι Φερχόφστατ με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου.

Το τελευταίο βιβλίο του Πρόεδρου της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει τίτλο «Η ασθένεια της Ευρώπης και αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού» και σύμφωνα με τον συγγραφέα του, ζούμε την περίοδο που χρειάζονται τολμηρά βήματα.

Επιστολή Καμμένου στο ΝΑΤΟ: Ελάτε αμέσως για περιπολίες, η Τουρκία τινάζει στον αέρα τη συμφωνία

Φυσικά εμείς γελάμε με τα χάλια τους γιατί αν είμασταν το ίδιο καραγκιόζηδες θα απειλούσαμε με κρεμάλες τον αστείο που εκλιπαρεί να εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία σε γερμανική διοίκηση ΝΑΤΟ...

Την άμεση έλευση των πλοίων για περιπολίες στο Αιγαίο ζητά με επίσημη επιστολή στο ΝΑΤΟ ο υπουργός Αμυνας Πάνος Κάμμενος, υπογραμμίζοντας πως η Τουρκία υπονομεύει το σχέδιο της επιχείρησης.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟ! ΛΑΘΡΟ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! Σχιστό: Τώρα στέλνουν άρον άρον στην Ειδομένη τους Σύρους και επιστρέφουν τους Αφγανούς

Εντός της ημέρας αναμένεται ότι τα Σκόπια θα ανοίξουν ξανά τα σύνορα, απ' όπου θα μπορούν να περάσουν Σύροι και Ιρακινοί πρόσφυγες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την κεντρική Ευρώπη.