26 Φεβρουαρίου 2016

Δημοσκόπηση Metronanalysis: Τη σκόνη του Κυριάκου τρώνε τα κομμούνια-Κάτω από 20% ο ΣΥΡΙΖΑ... έχουν ακόμα αέρα μέχρι να φτάσουν στο 5%

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται το Σάββατο στα «Παραπολιτικά» - Μπροστά η ΝΔ και ο Κυριάκος σε πρόθεση ψήφου, παράσταση νίκης και καταλληλότητα - Κυβέρνηση συνεργασίας ζητούν οι πολίτες - Καθολική η αποδοκιμασία για την κατάσταση στην οικονομία και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό

Ο… τσαμπουκάς της ασφάλτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί η αντίδραση οδηγού νταλίκας ο οποίος σταμάτησε στο φανάρι και κατέβηκε κάτω έξαλλος να ζητήσει τον λόγο από ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς πίσω του. Νωρίτερα, πριν μπουν στα διόδια, φαίνεται ξεκάθαρα το αυτοκίνητο να κόβει τον δρόμο στη νταλίκα που προσπαθούσε να έλθει δεξιά στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Νέα σπαζοκεφαλιά του διαδικτύου που έγινε ανάρπαστη - Βρείτε το βραβείο Όσκαρ

Ενόψει των βραβείων Όσκαρ, μία νέα σπαζοκεφαλιά έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Έτσι μετά το "βρείτε το πάντα" ή "βρείτε τα παιχνίδια της Disney", τώρα οι χρήστες καλούνται να βρουν τον Όσκαρ, το διάσημο αγαλματίδιο των ομώνυμων βραβείων.

Βίντεο: Ελικόπτερο του στρατού πραγματοποιεί νυχτερινή αεροδιακομιδή ασθενούς

Με ένα ελικόπτερο CH-47D, οι άνδρες του στρατού μετέφεραν ασθενή από τη Σύρο στην Αθήνα

Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει τις εικόνες από την επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενούς από τη Σύρο προς την Αθήνα στο βράδυ της Δευτέρας.

Χειροπέδες σε 40χρονο ΑΝΩΜΑΛΟ δημοτικό αστυνομικό για πορνογραφία ανηλίκων

Ένας 40χρονος παιδόφιλος δημοτικός αστυνομικός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του, για παραβίαση των διατάξεων περί πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

«Αλληθώρισε» ο Ολάντ με την γυναίκα του προέδρου του Περού

Με το που αντίκρισε την εξωτική καλλονή, ο Γάλλος πρόεδρος έσπευσε να την αγκαλιάσει ενώ δεν έπαψε να την αγγίζει όση ώρα πόζαραν για τους δημοσιογράφους

Η αδυναμία του Φρανσουά Ολάντ για το ωραίο φύλο είναι γνωστή τοις πάσι, ωστόσο ο ενθουσιασμός που δείχνει όταν συναντά μια καινούργια καλλονή που τον γοητεύει είναι πάντα... απολαυστικός.

Πώς μπορώ να αποφύγω ενοχλητικά τηλεφωνήματα; - Συμβουλές της Αστυνομίας

Οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να αποφύγει ενοχλητικά τηλεφωνήματα δίνει η ελληνική αστυνομία.

Δείτε τις συμβουλές που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της.

ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΛΑΚΗ! Το υπουργείο Υγείας απαντά για το φάκελο της 4χρονης Μελίνας

Απαντάνε για το φάκελο της 4χρονης αλλά το θέμα είναι ο φάκελος της εξαρτημένης ξαδέρφης του Πολάκη για την κλοπή των ναρκωτικών που έχει παραδεχθεί! Αυτός ο φάκελος είναι αυτός που εστάλη λειψός στην Αθήνα με αποτέλεσμα το Πειθαρχικό να μην μπορεί να πάρει απόφαση και να τον στείλει πίσω στην Κρήτη όπου λένε πως δεν τον έχουν πάρει... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ και η ανακοίνωση του Πολάκη προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο λέγοντας ότι δεν έχει τελειώσει η ΕΔΕ για το θάνατο της 4χρονης

Διευκρινίσεις, με τις οποίες προσπαθεί να συσκοτίσει, για την υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας δίνει το υπουργείο Υγείας.

Ούτε ένας πρόσφυγας δεν πέρασε το τελευταίο 24ωρο από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα!

Πρόσφυγες εγκαταλείπουν το Ελληνικό: Βγήκαν στην παραλιακή και πηγαίνουν Ειδομένη!
Χάος με χιλιάδες πρόσφυγες από το Ελληνικό ως την Ειδομένη - Εκατοντάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο παλαιό αεροδρόμιο - Ένταση στον καταυλισμό στην Ειδομένη μεταξύ Σύρων και Αφγανών για το φαγητό - Στη Φθιώτιδα άνοιξαν ένα παλιό ξενοδοχείο για να τους φιλοξενήσουν

Νέο «κύμα» σεξουαλικών παρενοχλήσεων από μετανάστες στη Γερμανία

Ομάδα Αφγανών ακολούθησαν δύο ανήλικες Γερμανίδες, τις οποίες φωτογράφησαν και βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους, στέλνοντας το υλικό σε άλλους μετανάστες - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - Κρατούνται δύο Αφγανοί

ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ! Η Ελλάδα έστειλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην ΕΕ -Ζητάει 450 εκατομμύρια ευρώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr, η Ελλάδα έστειλε στην Κομισιόν σχέδιο έκτακτης ανάγκης υπολογίζοντας να αντιμετωπίσει ροή επιπλέον 100.000 προσφύγων άμεσα και για 6 μήνες.

/ΣΙΓΑ! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Ο Τσίπρας απειλεί χώρες της ΕΕ με μπλοκάρισμα χρηματοδοτικών πακέτων

Με σκληρή γλώσσα για το μείζον πρόβλημα των μεγάλων προσφυγικών ροών στην Ελλάδα και την αντιμετώπιση του από το σύνολο της ΕΕ μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Τζιάνι Πιττέλλα.

Ένταση και δακρυγόνα στο κοινοβούλιο του Κοσόβου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης διέκοψαν μια συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοσόβου, εκτοξεύοντας δακρυγόνα, μέθοδο που χρησιμοποιούν από τον Οκτώβριο προκειμένου να επιτύχουν με αυτόν τον τρόπο την παραίτηση της κυβέρνησης.

Οχτώ χρόνια φυλακή για τον Αλγερινό που βίασε Γερμανίδα φοιτήτρια φωνάζοντας «Inshallah»

Ο 37χρονος άνδρας, το μικρό όνομα του οποίου είναι Rheda, επιτέθηκε στο θύμα του καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι από ένα κλαμπ στις 5 τα ξημερώματα - Μετά τον ξυλοδαρμό και το βιασμό της κοπέλας, την ρώτησε αν «το απόλαυσε»

FIFA: Νέος πρόεδρος ο Τζιάνι Ινφαντίνο!

Νέα εποχή στη FIFA, ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι ο νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με 115 ψήφους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Ξανάδωσαν επίδομα "επικίνδυνης κ ανθυγιεινής εργασίας" σε συνδικαλΗστές ή αδειούχους

Διαβάστε την ανακοίνωση των "συνδικαλΗστών" της  Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος να φρίξετε για το τι πληρώνουμε!!

Πρωτοφανής εγκύκλιος του Υπουργού Υγείας

Αναφορικά με πρόσφατες εξελίξεις, που αφορούν την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας παρατηρούνται τα εξής.

Πέθανε ο Έλληνας γιατρός που μπούκωνε (τυχαίο;) χάπια τον Πρίσλεϊ και θεωρήθηκε υπεύθυνος για το θάνατό του

Ο Τζορτζ Νικόπουλος, γνωστός ως "δρ Νικ", καθώς είχε συνταγογραφήσει χιλιάδες δόσεις φαρμάκων στον Έλβις Πρίσλεϊ την τελευταία δεκαετία της ζωής του, πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ανέφερε ένα γραφείο τελετών στο Μέμφις του Τενεσί.

Βίντεο απο drone: Χιλιάδες πρόσφυγες φτάνουν στο Ελληνικό

Με μια επιχείρηση - αστραπή το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στεγάζει 3.000 μετανάστες στο κτίριο "Σένγκεν", που βρίσκεται στο δυτικό αεροδρόμιο, δίπλα στις παλαιές αναχωρήσεις, και είναι το νεώτερο κτίριο απ' όσα υπάρχουν στο χώρο και μάλιστα πάνω στην παραλιακή.

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη ενδίδει σε εθνικές στρατηγικές απομόνωσης για το προσφυγικό

«Το προσφυγικό πρόκειται για κλασικό παράδειγμα που δείχνει ότι η Ευρώπη μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να είναι σε θέση να δράσει συλλογικά και ενδίδει εύκολα σε εθνικές στρατηγικές απομόνωσης» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη παρουσίαση του βιβλίου του προέδρου της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών Γκι Φερχόφσταντ «Η ασθένεια της Ευρώπης».

Η απάντηση του Αυγενάκη στις καταγγελίες του Σπίρτζη

Απάντηση δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στις καταγγελίες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη για «στημένες ερωτήσεις στη Βουλή».

ΧΟΧΟΧΟ! Υπήρξε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος που συναντήθηκε με μέλος του κυκλώματος εκβιαστών;

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για τις αποκαλύψεις με κυκλώματα εκβιαστών στο χώρο των μέσων ενημέρωσης ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή.

ΚΛΑΜΑ! Μαυρίκος: Δεν υπήρχε εκβιασμός γιατί Μουσσάς και Κάντζου είχαν ερωτική σχέση – Καυτοί διάλογοι


Κάνει και τον δεξιό για να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την προπαγάνδα του και να τον ρίξει στα μαλακά

Μαυρίκος: Μουσσάς και Κάτζου είχαν ερωτική σχέση και με χρησιμοποίησαν - Δεν εκβίασα ποτέ κανέναν - Μουσσάς: Αρνούμαι τις κατηγορίες, «μεθοδευμένη» η μήνυση σε βάρος μου

«Αλληλοκαρφώνονται» τώρα οι κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι στη ζοφερή υπόθεση των εκβιασμών με «φόντο» την αποκόμιση εσόδων από το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας.

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΣΕΙ! Άνοιξαν και το παλιό αεροδρόμιο για τους λαθρομετανάστες

Ένας χώρος έκτασης άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων στον πρώτο όροφο των αφίξεων εσωτερικού έχει κατακλυστεί από οικογένειες - Ο δήμαρχος του Ελληνικού ενημερώθηκε μόλις χτες για την μεταφορά των προσφύγων

Σε ένα άτυπο κέντρο φιλοξενίας έχει μετατραπεί μεγάλο κομμάτι του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Από εχθές το βράδυ άρχισαν σταδιακά να μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις των αφίξεων εσωτερικού του μετανάστες και πρόσφυγες, με τη ροή τους να συνεχίζεται μάλιστα μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ; Οργή της Μέρκελ για Αυστρία και Σκόπια! Δεν γίνεται να αποκλείονται κράτη - μέλη!

- «Όλοι στην Ευρώπη πρέπει να δρουν από κοινού, αντί να λαμβάνουν αποφάσεις σε κύκλο μερικών κρατών-μελών, με αποκλεισμό άλλων κρατών-μελών»
- Η Γερμανία θεωρεί βέβαιο ότι παρά τα μονομερή μέτρα από συγκεκριμένες χώρες δεν θα εμποδιστούν οι διακινητές να βρουν άλλες διαδρομές
- Την ίδια ώρα ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν γυρνάει την πλάτη του στην Ελλάδα!

Άδεια δόμησης για το εργοστάσιο εμπλουτισμού στις Σκουριές έλαβε η Eldorado Gold

Άδεια δόμησης για το εργοστάσιο εμπλουτισμού στις Σκουριές έλαβε η Eldorado Gold, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η άδεια εκδόθηκε από...

Η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς σε 10 καθημερινά παραδείγματα

Ακούμε συχνά για την ιδεολογική κυριαρχία/ ηγεμονία της Αριστεράς. Τι ακριβώς είναι; Σε τι βαθμό ισχύει; Υπάρχουν παραδείγματα που την αποδεικνύουν; Στο άρθρο αυτό παρατίθενται 10 απλά και καθημερινά παραδείγματα, ατάκες και συμπεριφορές που επιβεβαιώνουν ότι η Αριστερά κατέχει πράγματι την ιδεολογική κυριαρχία στη χώρα. Ότι δηλαδή, ο δημόσιος διάλογος στην Ελλάδα ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος του από την Αριστερά, της οποίας η κοσμοθεωρία θεωρείται κοινώς αποδεκτή ακόμη κι από πολλούς που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί- σαν να κουβαλάν την κοσμοθεωρία αυτή στις «εργοστασιακές τους ρυθμίσεις». Πάμε να τα δούμε ένα- ένα:

Πώς οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των Η.Π.Α καταλαβαίνουν αν κάποιος κουβαλάει όπλο

Υπάρχουν πάρα πολλά ενδεικτικά σημάδια ότι κάποιος έχει πάνω του ένα πυροβόλο όπλο και η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ γνωρίζει πολλά από αυτά.

Αποκάλυψη: Ο Παναγιώτης Μαυρίκος διέφυγε από τούνελ στο σπίτι του για να μη συλληφθεί

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων, με τα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως. Το iefimerida αποκαλύπτει ότι ένα από τα ισχυρά πρόσωπα του κυκλώματος, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, διέθετε τούνελ στο σπίτι του και διέφυγε από εκεί για να μην τον συλλάβει η αστυνομία.

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Θάνου για μήνυση κατά Τσακυράκη: Έχω υποχρέωση να προστατεύσω το κύρος της θεσμικής μου θέσης

Οι καθηγητές που προσυπογράφουν τη δήλωση του κ. Τσακυράκη θα έπρεπε  να του συστήσουν να την αποσύρει και όχι να ζητούν από εμένα να αποσύρω τη μήνυσή μου, αναφέρει σε σημερινή της δήλωση η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ E; «Μαύρη τρύπα» 119,6 εκατ. ευρώ για 13 ΔΕΚΟ το πρώτο 9μηνο ΣΥΡΙΖΑ [πίνακας]

Εκτός στόχων βρέθηκαν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015 οι 13 ΔΕΚΟ, με την «τρύπα» να φτάνουν στα 119,6 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μια απόκλιση της τάξεως του 76,8%.

ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ! Κλείνουν τα σύνορα Αυστρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Σλοβενία και Κροατία-Κράξιμο από Φάιμαν-Η Κομισιόν ετοιμάζει έκτακτο σχέδιο για ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα

Κομισιόν: Ετοιμάζουμε έκτακτο σχέδιο για ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα - Ολη η χώρα ένας απέραντος καταυλισμός: 25.000 μετανάστες στη χώρα και καθημερινά φτάνουν άλλοι 3.000 - Φάιμαν: Είπα στον Τσίπρα ότι θα στηρίξω για τα οικονομικά, αλλά να μην επαναπαύεται για το προσφυγικό

Το Μαξίμου τάζει στους αγρότες να ακυρώσει τις συνέπειες της παραγγελίας Κουτζαμάνη

Ρύθμιση η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών προωθεί η κυβέρνηση, διατυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο διαμετρικά αντίθετη άποψη σε σχέση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που ζήτησε παρέμβαση των κατά τόπους εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν συντελείται το συγκεκριμένο αδίκημα  λόγω των μπλόκων των αγροτών.

Ν.Δ.: Τα στοιχεία του προϋπολογισμού δείχνουν νέα εσωτερική στάση πληρωμών

Τη μερική εσωτερική στάση πληρωμών και την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των Ελλήνων επιβεβαιώνουν στα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για τον Ιανουάριο.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΤΟΚΕ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΟΥΙΞΕ Η ΧΩΡΑ! Καταγγελία Σπίρτζη για στημένες ερωτήσεις στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Λες και ο Αυγενάκης είναι τυφλός και δεν μπορούσε να διαβάσει το δημοσίευμα το ΒΗΜΑτοδότη ότι είχατε στήσει γραφείο προσλήψεων με τον Παππά κάτι για το οποίο μιλούσε όλη η χώρα!

Σε μια βαρύτατη καταγγελία, για σχέσεις δημοσιογραφικού Οργανισμού με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρίστος Σπίρτζης, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου «Παρεμβάσεις» στο Blue Sky.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ξεκινά περιπολίες το ΝΑΤΟ – Τα πλοία που μετέχουν και η αποστολή τους (ΦΩΤΟ)

Ξεκινούν οι περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο όπως άλλωστε είχε εξαγγελθεί με στόχο τον περιορισμό των προσφυγικών ροών.

Το ΝΑΤΟ επί της ουσίας θα εποπτεύει την επιχείρηση αποτροπής και επαναπροώθησης των προσφύγων στην Τουρκία που έχει αναλάβει η Frontex.

Αποκάλυψη Βρούτση: Πάνε για εισφορά 27% και τις αγροτικές επιδοτήσεις

Οι αποκαλύψεις του βουλευτή της ΝΔ στο κοινοβούλιο δεν διαψεύστηκαν από τον παρευρισκόμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη - «Μιλάμε για κάτι πρωτοφανές για το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί καθαρά η κυβέρνηση» ανέφερε στο protothema.gr ο κ. Βρούτσης.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ! Δημήτρης Πιατάς: Όχι μόνο δεν δικαιώθηκα που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι αιχμάλωτος πολέμου!

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν απεργοσπάστης στα θέατρα, μας έφερνε σε δύσκολη θέση, λέει ο δημοφιλής ηθοποιός που δηλώνει επίσης «πρόσφυγας στη χώρα του»

Όχι μόνο δεν δικαιώθηκα για την επιλογή μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλέον αισθάνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου που ψάχνει τα δικαιώματά του, είπε το πρωί της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

Ασφυκτικός κλοιός των αγροτών στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, βρίσκονται αυτήν την ώρα οι αγρότες οι οποίοι έχουν «εισβάλει» με τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίθεση με γκαζάκια σε σπίτι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Χρήστου Σιμορέλη.

Αποδοκιμάστηκαν στην Ευελπίδων οι εκβιαστές δημοσιογράφοι-Χωρίς δικηγόρο απολογείται ο Μαυρίκος! ΒΙΝΤΕΟ


- Στον ανακριτή απολογούνται με βαριές κατηγορίες οι τρείς συμμετέχοντες στο κύκλωμα εκβιαστών
- Και οι τρείς αποδοκιμάστηκαν από πολίτες στα δικαστήρια της Ευελπίδων
- Και στους τρείς αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Αγριες ήταν οι αποδοκιμασίες εναντίον του Παναγιώτη Μαυρίκου, του Παναγιώτη Μουσσά και του Χρήστου Φράγκου την ώρα που οδηγούνταν ενώπιον του 1ου Ειδικού Ανακριτή για να απολογηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Χαμός στο διαδίκτυο! Τι θα συμβεί στις 13 Απριλίου του 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

13 Απριλίου του 2016! Ημέρα Τετάρτη και διάφοροι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται σε δεκάδες βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, και τα οποία τις τελευταίες ώρες αναπαράγονται από χιλιάδες Έλληνες,πως θα έρθει το Τέλος του Κόσμου!

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ! Γερμανία: 400.000 πρόσφυγες δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν και δεν δικαιούνται άσυλο


Αν δεν έχετε καταλάβει μόλις κλείσουν τα σύνορα και λήξει η εξάμηνη παράταση της συνθήκης "Δουβλίνο ΙΙ" θα μας τους στείλουν όλους πίσω 

Κανονικά αυτοί πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα εισόδου τους στην ΕΕ, βάσει του Δουβλίνου, κάτι που όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω της κατάστασης στο προσφυγικό - 130.000 από τους πρόσφυγες που ήρθαν στην χώρα το 2015 «εξαφανίστηκαν»

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα είναι έτοιμη και θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και να γίνουν

Ο αρχηγός της ΝΔ διαχώρισε τις παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σε δύο σκέλη, την υλοποίηση της μνημονιακής δέσμευσης για παρεμβάσεις ύψους 1,8 δισ. αλλά και την ανάγκη βιωσιμότητάς του

Η χώρα καταρρέει και η Τασία κάνει πλάκα σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: Πηγαίνετε να λιαστείτε - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που προέδρευε της διαδικασίας.

Διάλογοι φωτιά για τα επεισόδια και τις ληστείες – Πως έπεσαν στη φάκα οι “μπαχαλάκηδες”

Την πρώτη εγκληματική οργάνωση στα Ελληνικά χρονικά, η οποία κινείται στις παρυφές του Αντιεξουσιαστικού χώρου και προέβαινε στην δημιουργία οργανωμένων επεισοδίων σε γήπεδα και πορείες ενώ πραγματοποιούσαν ληστείες στην περιοχή των Εξαρχείων αλλά και διακίνηση ναρκωτικών εξάρθρωσε η Ασφάλεια.

Γερμανός ιστορικός προτείνει: Να αποζημιώσουμε την Ελλάδα με ράβδους χρυσού

«Ανοιχτός λογαριασμός μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις»! Ποιος το λέει; Κάποιος … ακραίος Έλληνας; Όχι. Ένας… κανονικός Γερμανός! Όχι τόσο φιλέλληνας, όσο φίλος της ιστορικής αλήθειας.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,189 δισ. τον Ιανουάριο του 2016

Πλεόνασμα ύψους 1,073 δισ. ευρώ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός τον μήνα Ιανουάριο 2016, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε σε 1,189 δισ. ευρώ.

Δήμος Πέλλας προς κυβέρνηση για το Hot Spot: «Το στρατόπεδο που διάλεξες είναι μέσα στην πόλη»...

«Εντελώς λανθασμένη» η απόφαση για την δημιουργία κέντρου μεταναστών στα Γιαννιτσά, λέει ο δήμος και ζητά από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει εγκαίρως

Με... λυρικό ύφος και σε β' ενικό πρόσωπο ο δήμος Πέλλας απευθύνεται στην κυβέρνηση με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει την διαφωνία του με την απόφαση δημιουργίας hot spot προσφύγων σε συγκεκριμένο στρατόπεδο στα Γιαννιτσά.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεσηκώθηκαν οι λάθρο στον Πειραιά

Πορεία με συνθήματα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 10:00 εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Συνειδητοποιώντας και αυτοί ότι ουσιαστικά είναι εγκλωβισμένοι, δεν τους επιτρέπεται να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για την Ειδομένη, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες άρχισαν να φωνάζουν πως θέλουν να φύγουν.

Νέοι διάλογοι των εκβιαστών-Ο Μούσσας φέρεται να μιλούσε με τον Παππά και ο Μαυρίκος του λέει τι να του πει

Τα στόματα ανοίγουν μετά τις αποκαλύψεις για τους δημοσιογράφους που φέρεται ότι εκβίαζαν στελέχη της ΔΕΚΟ και τραπεζών προκειμένου να εξασφαλίζουν διαφημίσεις για τα έντυπα και τις ιστοσελίδες τους.

ΝΙΚΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Τα ΝΑΤΟϊκά πλοία δεν θα εμποδίζουν βάρκες ούτε φυσικά θα επιστρέφουν λάθρο στην Τουρκία

Ερωτηματικά από τις δηλώσεις Καμμένου για τον τρόπο που θα επιστρέφουν στην Τουρκία οι πρόσφυγες - Τα πλοία δεν θα εμποδίζουν τους μετανάστες - Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις θαλάσσιες περιοχές μεταξύ Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω και Καστελλόριζου και μικρασιατικών παραλίων

Μόνη κερδισμένη η Τουρκία που προώθησε δικούς της σε ΝΑΤΟϊκές θέσεις