02 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Διεκόπη το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-Έξαλλος ο Σαββίδης: "Δεν κατεβαίνουμε Αθήνα"-Ο διαιτητής τίναξε τον αγώνα στον αέρα και οι κάφροι τσίμπησαν

Ενα πέναλτι που έκανε ο Καπίνο στο Μακ στο 87' με το σκορ 1-2 και η αποβολή του δέυτερου (!!) ήταν η αφορμή που έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι της Τούμπας.

Πρώην γνωστού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ «τα έβγαλε» όλα στη φόρα (ΦΩΤΟ)

Χωρίς δισταγμό αποφάσισε να μας δείξει «τον εσωτερικό» της κόσμο και να δώσει ένα μάθημα στον πρώην της…

Η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή...

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ με τη νέα καμπάνα που έφαγε ο «έγκριτος»

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην Υπουργού...

Ισπανία: Οι Σοσιαλιστές δεν κατάφεραν να πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Πέδρο Σάντσεθ έλαβε μόλις 130 ψήφους από το σύνολο των 350

Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από το ισπανικό κοινοβούλιο για το σχηματισμό κυβέρνησης ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE), Πέδρο Σάντσεθ, καθώς έλαβε μόλις 130 ψήφους από το σύνολο των 350 βουλευτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απίστευτη ιστορία της ρεπόρτερ Έριν Άντριους που είδε τον εαυτό της γυμνό στο διαδίκτυο!

Πώς η ρεπόρτερ αθλητικών εκπομπών, χωρίς να το γνωρίζει, έγινε το θύμα ενός stalker; Η δραματική κατάθεσή της σε δικαστήριο του Τενεσί - Τι κατέθεσε ο πατέρας της και γιατί η ίδια κατέθεσε αγωγή εναντίον ξενοδοχείου στο Νάσβιλ

Η Γερμανία «ωθεί» τους Ιρακινούς πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Άλλοι αναχωρούν μαζικά για τη Βαγδάτη και άλλοι δοκιμάζουν την τύχη τους στη Σουηδία και τη Φινλανδία

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει ο αριθμός των Ιρακινών προσφύγων που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη Γερμανία και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, όπως προκύπτει από τα στατιστικά των δύο τελευταίων μηνών. Δεν λείπουν, δε, οι διαμαρτυρίες των Ιρακινών, καθώς περίμεναν εντελώς διαφορετική την κατάσταση στην Ευρώπη, δηλώνοντας την απογοήτευσή τους.

Ανοίγουν «δουλειές» στην... Αθήνα αντί να ενισχύσουν τις εξαγωγές

Ενώ η αγορά στενάζει και οι παραγωγοί αναζητούν πρόσβαση σε νέες αγορές στην κυβέρνηση αναλώνονται σε επιτροπές και τη δημιουργία νέων υποδομών, που... μπορεί να ανοίξουν δουλειές για αναθέσεις έργων στην Αθήνα ή σε νέες προσλήψεις

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ! Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες: Υψηλός κίνδυνος επιθέσεων τζιχαντιστών στην Ευρώπη

«Ο κίνδυνος επιθέσεων των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Ευρώπη είναι υψηλός» σύμφωνα με την ετήσια έκθεση των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη στο ιταλικό κοινοβούλιο.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΝΕ; ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΕΡΣΙ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ; Ανέφικτος ο στόχος για το πλεόνασμα λέει το ΔΝΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Το ΔΝΤ υποστηρίζει πως ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ανέφικτος.

Αυτό που χωρίζει την Κομισιόν με το ΔΝΤ είναι 3 δισ. ευρώ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το ΔΝΤ υποστηρίζει πως η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα 8,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2018 ενώ οι Ευρωπαίοι κάνουν λόγο για  5,5 δισ. ευρώ.

Οι ασκούμενοι και νέοι δικηγόροι εκφράζουν φόβους ανατροπής του πολιτεύματος

Οι επτά διαπιστώσεις τις οποίες παραθέτουν στο ψήφισμα που κατέθεσαν

Ανατροπή του πολιτεύματος σε βάθος χρόνου διαβλέπει η Ένωση  Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών σε ψήφισμά της και καλεί τους Έλληνες πολίτες και ειδικά τους δικηγόρους  να επαγρυπνούν για να αντισταθούν σε κάθε απόπειρα ή σχεδιασμό «άμεσης ανατροπής του φιλελεύθερου δημοκρατικού πολιτεύματος ή σταδιακής  μετάβασης στον ολοκληρωτισμό», ενώ παράλληλα  επισημαίνει την ύπαρξης άμεσου κινδύνου  «ανθρωπιστικής κρίσης, επικράτησης κοινωνικού χάους και αποσταθεροποίησης της χώρας».

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι για πλάκα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ προκαλεί το βίντεο με έναν άντρα ο οποίος παίζοντας… ρώσικη ρουλέτα, πυροβολεί τον εαυτό του και μάλιστα στο κεφάλι. Σε βίντεο που δημοσιεύει η DailyStar, ένας φίλος του αυτόχειρα τραβάει με βίντεο τον όλη σκηνή… Ευτυχώς ο αυτόχειρας, ο οποίος είχε βάλει στοίχημα με τον φίλο του ότι δεν θα τον πετύχει η σφαίρα, επέζησε μετά από λεπτή χειρουργική επέμβαση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΦΟΥ! Ιμάμηδες στα χέρια της αστυνομίας - Τι διαπίστωσε η ΕΥΠ

H EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθούσε τουλάχιστον τέσσερις ιμάμηδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μάλιστα κάνουν πύρινα κηρύγματα κατά των απίστων, όπως μετέδωσε το STAR.

ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ! ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ! Μουζάλας κάτα Ξυδάκη:Μπούρδα ότι οι πρόσφυγες είναι λύση στο δημογραφικό

«Μπούρδα» χαρακτήρισε μέσα στη σύσκεψη με τους δημάρχους ο Γιάννης Μουζάλας τη θέση που διατύπωσε ο Νίκος Ξυδάκης οτι το προσφυγικό είναι και λύση στο δημογραφικό.

ΠΟΙΑ ΜΑΤ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τα ΜΑΤ καταγγέλλει η γυναίκα που τραυματίστηκε έξω από το ΥΠΟΙΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που τραυματίστηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

ΑΛΕΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ! Πλαφόν σε 9 προϊόντα κατά μήκος της πορεία των λάθρο

- Το υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε πως πλέον θα ισχύουν ανώτατες τιμές πώλησης για 9 προϊόντα
- Αφορά όλες τις επιχειρήσεις στον οδικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι
- Το ίδιο θα ισχύει και για τις επιχειρήσεις στο επαρχιακό δίκτυο που συνδέει τους Ευζώνους με την Ειδομένη
- Για παράδειγμα: Εμφιαλωμένο νερό σε συσκευασία των 500 ml, εγχώριο ή μη, εντός ή εκτός ψυγείου 50 λεπτά

Οι 10+1 προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το αγροτικό

Πρόκειται για ένα μέρος του αγροτικού προγράμματος του κόμματος, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! Η αντίδραση του Μαξίμου στο ότι θα δοθούν 700 εκ σε λάθρο και όχι στην κυβέρνηση

Όσοι «παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν (...) θα διαψευστούν για άλλη μία φορά» λέει η κυβέρνηση και παραθέτει το αγγλικό κείμενο

Αμερικανός αξιωματούχος: "Απαράδεκτη χρήση βίας από τους διαδηλωτές στην Ειδομένη"

Παρέμβαση για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη έκανε η Ουάσινγκτον.

Όπως μετέδωσε ο Θανάσης Τσίτσας, αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών σχολίασε τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Ειδομένη, μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας των Σκοπίων και των προσφύγων λέγοντας πως είναι απαράδεκτη η χρήση βίας από τους διαδηλωτές.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ; ΑΠΑΠΑΠΑ! Βρέθηκαν τρία αρχαία αγαλματίδια 5.000 ετών σε κέντρο καταγραφής προσφύγων

Τρία αγαλματίδια από τη Μεσοποταμία, ηλικίας πολλών χιλιάδων ετών, βρέθηκαν εγκαταλειμμένα σε ένα κέντρο καταγραφής μεταναστών στη Σλοβενία, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας.

ΡΕ ΤΟΛΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; Νέο «χτύπημα» Γκλέτσου: Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay!

Στο γνωστό περιοδικό που κυκλοφορεί αύριο μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος! Ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε στον Πέτρο Κωστόπουλο και προκάλεσε σάλο.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΑΑΑ! ΛΙΓΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ-Κουμουτσάκος χαϊδεύει αυτιά: Μας βρίζουν οι κακοί Σλοβάκοι

[Η μόνη ανακοίνωση που πρέπει να βγάλει η ΝΔ είναι "εκεί μας καταντήσατε αλήτες ΣΥΡΙΖΑίοι, να μας τη λένε οι χθεσινοί που μας παρακάλαγαν να τους βάλουμε στην ΕΕ"... οι αηδίες στηρίζουμε την εθνική θέση, δηλ. ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ισοδύναμες με λαϊκίζουμε και λέμε στα γίδια "μας βρίζουν οι κομπλεξικοί ξένοι"...]

«Είναι απαράδεκτο χθεσινά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μπήκαν σε αυτήν παρακαλώντας την Ελλάδα για στήριξη, να προκαλούν με εχθρικές, άθλιες δηλώσεις, τους Έλληνες» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, εξαπολύοντας «βολές» κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού.

Νέο ξεβράκωμα των ανίκανων! Σλοβάκος πρωθυπουργός: Θα προστατεύσουμε τα σύνορα αλλού

Απτόητος συνεχίζει να αποκαλύπτει την ανικανότητα όσων κυβερνούν την Ελλάδα ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο, υποστηρίζοντας αυτή την φορά πως οι μεταναστευτικές ροές θα πρέπει να αναχαιτιστούν «σε μια άλλη γραμμή».

ΣΟΚ! ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Ο δήμαρχος Παιονίας συνεργάζεται άψογα με την κυβέρνηση και τον υπουργό Μουζάλα και τα αποτελέσματα φαίνονται: το παλιό αεροδρόμιο της

Ο Δημήτρης Ασπρογέρακας νέος πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 28ης Φεβρουαρίου και εξέλεξε το προεδρείο του ύστερα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αναγνωστοπούλου: Οι καταλήψεις δεν μπορούν να αποτελούν ποινικό αδίκημα

«Οι καταλήψεις δεν μπορούν να αποτελούν πειθαρχικό αδίκημα και εν τέλει ποινικό αδίκημα» δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, σε ερώτηση σχετικά με τη δίκη 11 φοιτητών που συνελήφθησαν ύστερα από κινητοποιήσεις.

ΠΟΛΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Στους 153 οι νεκροί από γρίπη

Η επιδημία υποχωρεί σταδιακά, όπως μαρτυρούν και οι μειούμενες εισαγωγές ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο απώλειες θα συνεχίσουν να καταγράφονται σύμφωνα με τους ειδικούς

Μοντέλο υποστηρίζει: «Έκανα σ@ξ με τον Ronaldo και η Shayk ήταν στο… κομοδίνο»

«Ήμουν λίγο μεθυσμένη, αλλά θυμάμαι το σπίτι σκοτεινό, μαύρο και γκρι. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα»...

Ο Cristiano Ronaldo για αρκετό καιρό είχε ταυτίσει το όνομα του με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk, καθώς φαίνονταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και λαμπερά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz.

ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΔΙΑ! Λέσβος: Αγανάκτηση φορέων για τη δήλωσηΤσίπρα ότι δεν υπάρχει τουριστικό πρόβλημα

Αγανάκτηση δηλώνουν φορείς της Λέσβου για τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή «στον ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι ο τουρισμός του νησιού «δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα πρόβλημα από τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές».

Κύπρος: Στην ΑΟΖ Λευκωσίας πηγάζει το αιγυπτιακό κοίτασμα ZOR

Στην Κυπριακή ΑΟΖ πηγάζει το αιγυπτιακό κοίτασμα ZOR, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων που κατέθεσαν στον υπουργό Ενέργειας της Κύπρου, Γιώργο Λακκοτρύπη.

«Θερμό» τετ α τετ Μητσοτάκη με Τζιτζικώστα – Τι συζήτησαν

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της ΝΔ.

Το twitter «γλεντά» τον διορισμό της χασισόφατσας του Τσίπρα

Ο διορισμός του Νίκου Καρανίκα σε θέση με διόλου ευκαταφρόνητο μισθό για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού έχει σπάσει τα κοντέρ στο twitter αφού οι χρήστες αντιμετώπισαν με πηγαίο χιούμορ το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αφήνουν το MEGA… να ρίξει μαύρο!

Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, του MEGA, που επί σειρά ετών βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης στον πίνακα τηλεθέασης. Ο κίνδυνος του «μαύρου» είναι ορατός πλέον για το κανάλι της Μεσογείων με τους εκατοντάδες εργαζομένους σε αυτόν να ανησυχούν για την επόμενη μέρα.

ΤΑ 'ΧΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Σοκ στη Βολιβία: Ο νόθος γιος του προέδρου Μοράλες και τα 560 εκατ. δολάρια

Ενας εν ενεργεία Πρόεδρος καλεί τα ΜΜΕ και φωνάζει στα εκατομμύρια των συμπατριωτών του που είναι κρεμασμένοι στις οθόνες των τηλεοράσεων «Θα κρατήσω το παιδί!».

Ολο και ανεβαίνουν οι αριθμοί - Κοτζιάς: Αντέχουμε 150.000 μετανάστες!

Η Αυστρία κάνει το βρώμικο παιχνίδι πολλών που θα ήθελαν να ανατρέψουν τη Μέρκελ» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών  -Ο Μουζάλας βλέπει το πρόβλημα διαχειρίσιμο και λέει «μην πανικοβάλλεστε»

ΖΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ! Ο Φίλης ανοίγει και τα σχολεία στους πρόσφυγες

Ανακοίνωσε σχέδιο ένταξης μεταναστών στην εκπαιδευτική διαδικασία - Αφορά παιδιά, αλλά και ενήλικους, που θα αποφασίσουν να μείνουν στην Ελλάδα - Θα διδάσκονται από εθελοντές, αλλά και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς - Δημιουργούνται έδρες Εβραϊκών και Ισλαμικών Σπουδών

ΚΑΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Τσακαλώτος:Ακόμη και να μας χαρίσετε το χρέος, αν η οικονομία δεν εκσυγχρονιστεί θα επιστρέψουμε στην ίδια κατάσταση

Αν δεν υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στην οικονομία, δεν πρόκειται οι επενδυτές να επιστρέψουν - «Αυτό θα πλήξει κατάφωρα την οικονομία και θα γυρίσουμε εκ νέου στην αφετηρία», προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών - Νέες περικοπές θα οδηγήσουν σε εκτροχιασμό το πρόγραμμα - Ανυποχώρητο το ΔΝΤ: Ή νέα μέτρα ή αποχωρεί

«Τζαμπατζήδες» οι Ιταλοί πολιτικοί -Εβαλαν «φέσι» 20.000 ευρώ στο μπαρ της Βουλής

Βιαστικοί, αφηρημένοι, ή απλά... κλασικοί «τζαμπατζήδες», το γεγονός είναι ένα. Πολλοί Ιταλοί πολιτικοί φεύγουν από το μπαρ της Βουλής με ένα σνακ ή έναν καφέ, δίχως να έχουν πληρώσει.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ! Μαρτυρίες Λιμενικών: Οι γυναίκες μας πετούσαν τα μωρά τους πάνω στο σκάφος...

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανδρών του Λιμενικού που δίνουν σε 24ωρη βάση αγώνα στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της χώρας προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές  βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Η προσπάθεια είναι τιτάνια και με λιγοστά μέσα σε σύγκριση με  τον όγκο των μεταναστών-προσφύγων, που γεμίζουν την ελληνική θάλασσα αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.

Οικουμενική, διεύρυνση ή εκλογές; Ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο!

Γράφει ο Ανδρέας Σταματόπουλος

Όσο περνάνε οι μέρες όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση στη χώρα δεν πάει άλλο κι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ,αν δεν έχουν βολευτεί κάπου από τα συνεχόμενα ρουσφέτια, αρχίζουν να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα της κυβέρνησης.

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ! Η ΕΡΤ ζητά συγγνώμη για τις «μαϊμού» ζωντανές συνδέσεις

Συγγνώμη από τους τηλεθεατές ζητά η ΕΡΤ για τις «μαϊμού» ζωντανές συνδέσεις στα πρωινά δελτία ειδήσεων.

Τα αποδίδει σε λάθος συνεννόηση των συντελεστών και μη ορθή διατύπωση της παρουσιάστριας. Ειδικότερα αναφέρει:

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Η Ειδομένη δεν θα ανοίξει, οι λάθρο θα εγκατασταθούν μόνιμα εδώ

Σε μια παραδοχή-σοκ για το προσφυγικό προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.

Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΤΑΖΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ! Προς οριστική λύση το θέμα των επιτυχόντων παλαιών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ

Κοντά στην οριστική λύση, έπειτα από εκκρεμότητα επτά ετών, φέρεται να βρίσκεται το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης εκατοντάδων αδιόριστων επιτυχόντων παλαιών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο για το 2016. Για τη συγκεκριμένη λίστα η ομάδα του Forbes εντόπισε 1,810 δισεκατομμυριούχους, 16 λιγότερους από πέρσι. Η συνολική αξία τους είναι $6.48 τρισεκατομμύρια, $570 δις λιγότερα από πέρσι. Είναι η πρώτη φορά που ο μέσος όρος περιουσίας πέφτει από το 2010.

Το... λίκνο της επιστήμης: Πώς η κβαντομηχανική εξηγεί τα πάντα [εικόνες]

Είναι το λίκνο της σύγχρονης επιστήμης. Η Κβαντομηχανική, η θεωρία που αμφισβητήθηκε όσο καμία άλλη, αποτελεί το εργαλείο που σήμερα μας ωθεί σε νέες, πολύ σημαντικές ανακαλύψεις.
Το 1900 ο Πλάνκ εισήγαγε την έννοια του της κβάντωσης, μέσα από την προσπάθεια του να βρει τύπο για την εκπομπή φωτός. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Αϊνστάιν γενίκευσε την ιδέα του Πλάνκ, προτείνοντας...

ΒΙΝΤΕΟ-Η δήλωση της χρονιάς από τον «σοβαρό» ΣΥΡΙΖΑίο: Τεχνοκρατικά μιλώντας 400 πνιγμοί είναι λίγοι

«Εμείς δεν ανοίξαμε κανένα σύνορο. Δεν πνίγαμε κανένα στη θάλασσα. Εάν δεν καλούσαν οι κεντροευρωπαϊκές χώρες δεν θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα (ΔΕ: φυσικά και δεν κάλεσαν κανέναν οι Ευρωπαίοι αλλά απλά υποδέχθηκαν όσους ξεκίνησε να στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ)» υποστήριξε ο κ. Μουζάλας, μιλώντας την Κυριακή στο MEGA εξηγώντας ότι οι πρόσφυγες επιλέγουν την Ελλάδα γιατί θεωρείται ασφαλές πέρασμα. Εκεί όμως που το τερμάτισε ειδικά αν σκεφτούμε τα ψέμματα που είπε και ο ίδιος ο Τσίπρας προχθες για το Φαρμακονήσι (και αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μετά από την απάντηση Βαρβιτσιώτη μέσω Twitter), ήταν όταν είπε:

Πληρώνουν τον Κορεάτη Κιμ και για... εγκαίνια!

Η παρουσία του στα εγκαίνια σχετίζεται με το ότι τέτοιου είδους συμβούλοι πληρώνονται "με μπλοκάκι" και προβλέπονται αμοιβές για παρουσία σε εγκαίνια, παρουσιάσεις, συνέδρια κ.λπ Οπότε το λαμόγιο πέρασε μια βόλτα για να δικαιολογήσει τη χρέωση...

Παρών στην τελετή εγκαινίων του ελληνικού γραφείου της EBRD ( Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης) o Κορεάτης σύμβουλος Γκλέν Κιμ τον οποίο «κληροδότησε» στο ελληνικό δημόσιο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης

Η πιο καλτ συνέντευξη Έλληνα πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Οκτώβριος του 1989, λίγο πριν την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η κεντρική παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Εύη Δεμίρη, σηκώνει το τηλέφωνο που βρίσκεται δίπλα της και στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Γρίβας.

Ο πολιτικός, η Ρωσίδα και το… πανάκριβο smartphone

Μία ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από μερικούς μήνες τότε που η κυβέρνηση και οι δανειστές βρίσκονταν στο αποκορύφωμα των διαπραγματεύσεων είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Βηματοδότη:

ΦΩΤΟ-Ξύλο στην πλ.Βικτωρίας ανάμεσα σε Αφγανά ζώα!-Ορμησαν και έσπασαν πουλμανάκι ηλίθιου που τους πήγε τρόφιμα και ρούχα

[Που πας ρε ηλίθιε ξεβράκωτος στ' αγγούρια; Δώστα σε καμιά ΜΚΟ να τα μοιράσουν αυτοί που έχουν εμπειρία με κάφρους....]

Στα χέρια ήρθαν δύο ομάδες Αφγανών στην πλατεία Βικτωρίας. Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι όταν όταν στο σημείο έφτασε με ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα και ρούχα.

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ! Εκατοντάδες πρόσφυγες αποβιβάζονται από το πρωί στις ακτές της Λέσβου

Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάζονται σήμερα από το πρωί στις ακτές της Λέσβου, βοηθούντος και του καλού καιρού που επικρατεί στο βόρειο Αιγαίο από τα μεσάνυχτα και μετά.