05 Μαρτίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 6-03-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-Ο Ψυχάρης ξαναχτυπά: Τι μου ζήτησε ο Τσίπρας και του είπα «όχι»

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη.

Μια εβδομάδα μετά το άρθρο για την «Ο ηγέτης, ο εκδότης και η γάτα Ιμαλαΐων» όπου περιέγραφε μυστικές συναντήσεις του με τον Αλ. Τσίπρα, ο εκδότης «ξαναχτυπά» με διπλό πρωτοσέλιδο.

Σόου του σερβιτόρου του Τσίπρα: Ναι, μου αρέσει η Μενεγάκη - Μου προέκυψε μια υπεύθυνη θέση και δεν κάνω καριέρα... που είναι χολέρα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για τον διορισμό του ως πρωθυπουργικού συμβούλου, ο αδιόριστος εκπαιδευτικός και διατελέσας σερβιτόρος, Νίκος Καρανίκας απαντά για όλα: Για το θαυμασμό που τρέφει στην Ελένη Μενεγάκη, για τις δηλώσεις του και τα καθήκοντά του.

ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ! Υπουργός εκβιάζει εισαγγελέα... και δικαιολογείται με ένα «εξέφρασα νομική άποψη σε ιδιωτική συνομιλία»

Αυτό αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ γράφοντας ότι ο Παπαγγελόπουλος απειλούσε την εισαγγελέα Τσατάνη ότι δεν θα κάνει Χριστούγεννα αν δεν έδινε εκεί που ήθελε αυτός τη δικογραφία για...

Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Είναι πάγια (και πολύ αποτελεσματική) τακτική της αριστεράς. Πριν "περάσει" μια πολιτική στο πόπολο, αλλάζει τη σημασία των λέξεων ή λανσάρει άλλες για το ίδιο αντικείμενο. Ταυτόχρονα καταγγέλλει ως φασίστες όσους χρησιμοποιούν τις αυθεντικές λέξεις. Το συνθετικό λάθρο- που υπάρχει στις λέξεις λαθραναγνώστης, λαθρεμπόριο, λαθροχειρία, λαθρεπιβάτης, λαθροθήρας, λαθρομετανάστης προέρχεται από το ρήμα λανθάνω που σημαίνει κρύβομαι. Αφορά την πράξη και όχι τον άνθρωπο. Ο λαθραναγνώστης δεν είναι λαθραίος άνθρωπος. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος που διαβάζει "στη ζούλα". Δηλαδή δεν χρειάζεται, σώνει και καλά, παρανομία για να είσαι λαθρο-.

Θα χρυσοπληρώσει η Βουλή το πορτραίτο πρώην πρωθυπουργού!

Οπωσδήποτε κάθε δημόσιο κτήριο πρέπει να καλλωπίζεται καθαρά για λόγους αισθητικής. Ωστόσο, σε περιόδους κρίσης, οφείλουν οι κυβερνώντες να είναι προσεκτικοί με τα ποσά που δίνονται.

Πρόσφατα, η Βουλή εξέδωσε απόφαση την οποία υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου και με την οποία εγκρίνεται η παραγγελία ενός πορτραίτου του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Σκοπιανός συνοριοφύλακας κλωτσάει λάθρο

Aίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η γερμανική εφημερίδα Bild αφού δείχνει κάποιον συνοριοφύλακα να κλωτσάει λάθρο και όχι το γνωστό λάθρο να πετάνε πέτρες σε συνοριοφύλακες...

Σε αυτό φαίνεται ένας Σκοπιανός συνοριοφύλακας να κλωτσάει, απρόκλητα, έναν πρόσφυγα που κατάφερε να περάσει από τα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ.

Δήμαρχος καταγγέλλει: Οι MKO κάνουν κουμάντο!

Ο δήμαρχος είναι αυτός που πρέπει να κάνει κουμάντο στα του οίκου του! Αυτό ζητά ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και πιο συγκεκριμένα στην Ειδομένη. Από το χώρο όπου συνεδρίαζε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Γκουντενούδης επιτέθηκε και στις ΜΚΟ οι οποίες όπως είπε έχουν τον πρώτο λόγο στο δήμο του.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΟΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ! Ο Τσίπρας ήπιε τσίπουρα στο Ζάππειο - Μαζί με Παππά, Τσακαλώτο, Χουλιαράκη

Ο ανοιξιάτικος ήλιος του Μαρτίου κινητοποίησε την ομάδα του Μαξίμου για μια Σαββατιάτικη βόλτα στο Ζάππειο, προκειμένου και να χαρούν τον ήλιο και να τσιμπήσουν κάτι για μεσημεριανό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΡΕ ΓΙΔΙΑ! Έρχονται 200.000 «λυπητερές» για τέλος επιτηδεύματος του… 2013!

Φόρους από το πουθενά -και εν αγνοία τους ακόμα και τώρα- βρίσκονται να χρωστάνε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στις εφορίες εκτυλίσσονται ήδη σκηνές απείρου κάλλους, με ανθρώπους που τρέχουν να πληρώσουν, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες με εκείνους που δεν μάθανε ακόμα ότι χρωστάνε.

Εξηντάχρονος καθηγητής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ έκανε διπλή ζωή ως... πορνοστάρ

Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε αποκλειστικά σεξ με γυναίκες στην ηλικία των φοιτητριών του, δηλαδή όχι πάνω από 25 χρονών

Τραγωδία! Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στους Αμπελοκήπους

- Ένας άνδρας 40-45 ετών έχασε τη ζωή του
- Έπεσε στις γραμμές του Μετρό στο σταθμό "Αμπελόκηποι"
- Η Πυροσβεστική τον ανέσυρε αναίσθητο και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ελπίς
- Κατά τη μεταφορά διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τέσσερις “Αμυγδαλέζες” και hot spot 20 στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας!

Τέσσερις “Αμυγδαλέζες” η υπάρχουσα και ακόμη τρεις στην Κόρινθο, τη Δράμα και την Ξάνθη δυο ανοικτοί χώροι φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας και στη Μαλακάσα καθώς επίσης και πολλά hot spots ανά τη χώρα περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

Ο Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα που θέλησε να κάνει σ@ξ με 1.000 παρθένες

Ο 64χρονος Γκρεγκόριαν Μπιβολάρου έθεσε το 2004 σε εφαρμογή το σχέδιό του και υποσχόταν... ανάταση του πνευματικού επιπέδου

Διαλογισμός, μυστικιστικές τελετές, σ@ξ, παρθένες, άδοξο τέλος... 

H ξεκαρδιστική παρωδία του Πούτιν που έγινε viral

Στον τελικό του διαγωνισμού για την επιλογή της σλοβενικής συμμετοχής στη Eurovision την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε ένα τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό, κατέκτησε την κριτική επιτροπή και ενθουσίασε τους τηλεθεατές... όμως δεν ήταν ένα από τα διαγωνιζόμενα κομμάτια.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ! Παραμένει δημοφιλής ο Καραμανλής – Τον σταματούσαν κάθε… 5 μέτρα!

Κακά τα ψεμματα κι αν δεν το βλέπει θα απαξιωθεί ακόμα περισσότερο. Η αφωνία Καραμανλή και η περίοδος των εσωκομματικών εκλογών με τα διάφορα ρεμάλια που έγλυφαν τον ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους του (εκτός του ότι στέρησαν από τον Μεϊμαράκη την Προεδρία) προκάλεσαν αποστροφή στους ψηφοφόρους της ΝΔ που μέχρι πρόσφατα εκτιμούσαν τον Καραμανλή... και όσο δεν μιλάει και συνεχίζει να εκπροσωπείται από ρεμάλια γλύφτες του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πέφτει στη συνείδηση του κόσμου της ΝΔ...

Οι μαγικές εικόνες από το drone που πέταξε πάνω από τη Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο όμορφη είναι η πόλη της Χαλκίδας; Σε αυτό το ερώτημα θα βρείτε την απάντηση στο βίντεο με τις εικόνες που κατέγραψε το drone που πέταξε πάνω από την παλιά και τη νέα γέφυρα, τη Λιανή Άμμο, το Κόκκινο Σπίτι και τον Φάρο.

Τουρκία: "Ντου" της αστυνομίας με δακρυγόνα σε διαδήλωση ενάντια στο "φίμωτρο" - Βίντεο και φωτογραφίες

Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε σήμερα δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για δεύτερη ημέρα, προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση 2.000 και πλέον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη μεγαλύτερη εφημερίδα της γειτονικής χώρας, μετά την απόφαση των αρχών ν' αναλάβουν τον ελέγχό της.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι να καταργήσω τον ειδικό φόρο στο κρασί

«Αυτός ο φόρος επιβλήθηκε χωρίς καμία λογική και ο οποίος δεν αποφέρει ουσιαστικά έσοδα στο κράτος. Το μόνο που κάνει είναι να επιβαρύνει τους Έλληνες παραγωγούς με μια υπέρμετρη γραφειοκρατία» είπε ο πρόεδρος του κόμματος

Έκπληξη από τον Γερμανό ΥΠΕΣ: «Μια χαρά η Ελλάδα, έχει μόνο 25.000 πρόσφυγες»... χωράει κι άλλους

«Όχι» από τον Τόμας ντε Μεζιέρ στην παραλαβή προσφύγων από την Ελλάδα - «Δεν είναι αθέμιτη επιβάρυνση» οι χιλιάδες πρόσφυγες στη χώρα, υποστήριξε

Για «αξιοπρόσεκτη» ανθρωπιστική προσφορά της Τουρκίας στο προσφυγικό έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ο οποίος δήλωσε την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο η χώρα του να παραλαμβάνει πρόσφυγες από την Ελλάδα.

Πειραιάς: 3.350 πρόσφυγες στο λιμάνι! Προκάτ οικισμοί και σκηνές! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, έχοντας βρει καταφύγιο, το οποίο οι ίδιοι ελπίζουν να είναι προσωρινό. Παράλληλα, καθημερινά καταφθάνουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή στην Γηραιά Ήπειρο.

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα τιμολόγια Μαυρίκου ύψους 108.300 ευρώ

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις σχέσεις που φέρεται να είχε ο εκδότης της Ακρόπολης και κατηγορούμενος για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών-δημοσιογράφων Παναγιώτης Μαυρίκος με το «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Κουμουτσάκος: Οχτώ ώρες για το ελάχιστο των αυτονόητων -Να γιατί η οικουμενική δεν είναι λύση

Με μία ανάρτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Twitter «απάντησε» η ΝΔ στα υπονοούμενα από το ΠΑΣΟΚ ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε... πλάτες στον Αλέξη Τσίπρα.

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑ! Πρωτοφανής επίθεση εικονολήπτη της ΕΡΤ σε τηλεοπτικό συνεργείο του Epsilon! - ΒΙΝΤΕΟ

Αποσβολωμένος ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια του!

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν την έναρξη συνέντευξης τύπου στο θέατρο Badminton.

Σαββίδης σε Μακ: Η συμπεριφορά σου ήταν αντρίκια!

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν μίλησε απλά σε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Εκανε και προσωπική αναφορά στον Ρόμπερτ Μακ, πρωταγωνιστή της φάσης, έπειτα από την οποία άρχισαν τα επεισόδια του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα.

«Τα βρήκαν» Ευρωπαίοι - ΔΝΤ και η Τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα... λέει το Μαξίμου

Οι δανειστές προετοιμάζουν την άφιξή τους, έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο ως προς τις μεταξύ τους διαφορές - Η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να «ροζίσει» τις «κόκκινες» γραμμές σε ασφαλιστικό, δημοσιονομικό και κόκκινα δάνεια - Πηγές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο αξιολόγησης σε στάδια και τμηματική εκταμίευση της δεύτερης δόσης

Ο μισός πλανήτης ξενύχτησε βλέποντας «House of Cards»!

Δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου γράφουν ασταμάτητα στο Twitter τις τελευταίες ώρες για την αγαπημένη τους σειρά

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξενύχτησαν το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να απολαύσουν τον 4ο κύκλο της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «House of Cards».

«Hotspot» και το στρατόπεδο Καποτά; - Ανησυχία στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων

Θορυβημένοι φαίνεται πώς είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι κάτοικοι του καταυλισμού σεισμοπλήκτων, καθώς από προχθές γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση του φράχτη του στρατοπέδου -κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά και υποψίες για την πιθανότητα μετατροπής του καταυλισμού σε χώρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών.

Άγριο ξύλο πριν το Τότεναμ – Άρσεναλ! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα! Το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ σημαδεύτηκε από επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” πριν από την έναρξη του ματς.

Λαθρομεταναστευτικό: "Πωλητήριο" έχουν βάλει καταστήματα στην πλατεία Βικτωρίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

"Πωλείται η επιχείρηση", γράφουν κάποια καταστήματα από το βράδυ της Παρασκευής περιμετρικά της πλατείας Βικτωρίας. Οι ίδιοι αναφέρουν πως έκαναν αυτή την κίνηση λόγω της καθημερινής προσέλευσης και διαμονής προσφύγων στην περιοχή.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα τροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη δίνει η μυστηριώδης «σκληρή γυναίκα» της παρέας-Μυστήριο με τις φωτογραφίες που δείχνουν το τραύμα στον ώμο του

Τι περιγράφουν οι μάρτυρες για το θηλυκό της παρέας των Κρητικών - Πως «χάθηκε» βίντεο ντοκουμέντο πριν το βρει η αστυνομία - Τι είπε ο ιατροδικαστής
Νέα τροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δόθηκε χτες, μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, στην ομάδα των «δυναστών» του, υπήρχε και μια γυναίκα. Τα όσα είπε η νεαρή σπουδάστρια που ήταν τα μάτια και τα αυτιά του «κλειστού» γκρουπ, προκάλεσαν ανατριχίλα. Η φράση της για τον Βαγγέλη "Καλά να πάθει, μίλαγε πολύ..." εξόργισε άπαντες.

Μπακογιάννη: Δεν είναι δυνατόν να πορευόμαστε χωρίς σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Η χώρα θα περάσει δύσκολες ώρες με την προσφυγική κρίση, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις.

ΝΔ: Λυπηρή η αφωνία Κοτζιά στις προσπάθειες αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ! 

Έμεινε απλός θεατής στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης

Προσπάθησε να βιάσει 8χρονο κοριτσάκι – Δείτε πως τον τιμώρησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεση ήταν η τιμωρία ενός άντρα που προσπάθησε να βιάσει ένα κοριτσάκι 8 ετών, από τους κατοίκους προαστίου του Μπουένος Άιρες που τον ανακάλυψαν καθώς προσπαθούσε να κάνει πράξη την αρρωστημένη σκέψη του.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΡΤ λογοκρίνει διαφήμιση του UNFOLLOW

Φρίκαραν οι σταλίνες του Unfollow και γράφουν:

H ΕΡΤ με μία πρωτοφανή τηλεγραφική απόφαση απαγόρεψε τη διαφήμιση του UNFOLLOW. Η ΕΡΤ λογόκρινε το διαφημιστικό σποτ του UNFOLLOW για το τεύχος Μαρτίου που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Συγκεκριμένα, ειδοποιηθήκαμε ότι η διαφήμισή μας δεν μπορεί να μεταδοθεί επειδή κρίνουν «ότι αντιβαίνει στην κείμενη νομοθεσία».

Τα σπάει! Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο Λεβέντης σε ρόλο… Τραβόλτα!

Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν αρκετά μπερδεμένος για το που έπρεπε να κάτσει όταν μπήκε στην αίθουσα για την συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών.

Ο χάρτης με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στην Ειδομένη βρίσκονται εγκλωβισμένοι 10.500 πρόσφυγες και μετανάστες, στο Κιλκίς 2.690, στη Ν. Καβάλα 2.500, στα Διαβατά 2,128, στη Λάρισα 50, στον Αλμυρό 50, στην Καβάλα 916 και στην Ελευθερούπολη 200.

Πώς «είδε» ο Αρκάς το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών [εικόνα]

Πολύωρη σύσκεψη, κοινό ανακοινωθέν και δηλώσεις των συμμετεχόντων. Ολα αυτά που συνέβησαν την Παρασκευή στο προεδρικό Μέγαρο, ο Αρκάς τα «είδε» με τον δικό του τρόπο.

Από το μέτωπο του Ιράκ-Αφγανιστάν στη μάχη της πολιτικής-Η 31χρονη λοχαγός στο ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ [εικόνες]

Μια νέα γυναίκα ,η οποία πολέμησε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, συμπεριέλαβε το ΔΗΚΟ στο ψηφοδέλτιο του, που ανακοίνωσε χθες, για τις βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Σταλίνας: Η διερμηνέας φταίει που κατάπιε αμάσητη την πρόκληση του Τούρκου ΥΠΕΞ

Προσπαθώντας να απολογηθεί για τη μη απάντησή του ο Κοτζιάς τα «έριξε» στη μετάφραση και τους δημοσιογράφους ότι διαστρέβλωσαν την υπόθεση - ΝΔ: Λυπηρή η αφωνία του μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!Τούρκοι πράκτορες σκότωσαν τον αρχηγό της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας GRU;

Φωτιές ανάβει ένα δημοσίευμα της λιβανέζικης εφημερίδας El Ahbar, σύμφωνα με το οποίο ο αιφνίδιος θάνατος του αρχηγού της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας GRU, İgor Sergun, οφείλεται σε τουρκικό «δάχτυλο».

Η British Airways θα αποζημιώσει 38 παιδιά που έπεσαν θύματα ενός παιδόφιλου πιλότου της!

Όταν δεν βρισκόταν στον αέρα, κακοποιούσε σεξουαλικά μικρά παιδιά σε ορφανοτροφεία και σχολεία στην Αφρική
Πριν από δύο χρόνια η βρετανική κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από την αποκάλυψη μιας σκοτεινής υπόθεσης με «πρωταγωνιστή» έναν πιλότο της British Airways ο οποίος, όταν δεν βρισκόταν στον αέρα, κακοποιούσε σεξουαλικά μικρά παιδιά σε ορφανοτροφεία και σχολεία στην Αφρική.

Σκύδρα -Εριξαν γουρονοκεφαλές σε στρατόπεδο για να μην πάνε εκεί λάθρο [εικόνες]

Δηλ. ποιοι είναι πιο μαλ@κες; Αυτοί που πέταξαν τις γουρουνοκεφαλές ή αυτοί που τώρα θεωρούν το έδαφος "μολυσμένο";

Αγνωστοι έριξαν γουρουνοκεφαλές στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη, προκειμένου να μην πάνε εκεί μουσουλμάνοι πρόσφυγες, αν αποφασιζόταν κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα.

Μετακομίζει και η ΟΝΝΕΔ

Το προσεχές διάστημα αναμένεται ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ να κινήσει τις διαδικασίες για μετακόμιση της «γαλάζιας» νεολαίας σε νέο κτίριο.

Αμφίπολη: Η ζωφόρος σφράγισε τη σχέση του τάφου με τον Μέγα Αλέξανδρο

Στο ανάγλυφο εύρημα από τη βάση του γιγαντιαίου αγάλματος του Λέοντα, απεικονίζεται πολεμιστής που ηγείται νεκρικής πομπής και φέρει χαρακτηριστική μακεδονική εξάρτυση - Η τεχνοτροπία του συνάδει με τη χρονολόγηση στο τέλος του 4ου π.Χ. αιώνα

Ολοι οι διάλογοι από το συμβούλιο αρχηγών: Το συγχωροχάρτι, το μπάσκετ και ο παππούς που κάπνιζε μέχρι τα 110

Τσίπρας: Η Αυστρία κάνει τη βρώμικη δουλειά - Θεοδωράκης: Προκαλείς τη νοημοσύνη μας όταν λες ότι το 2015 είχες και στρατηγική - Πότε ο Λεβέντης έκανε τον Σταυρό του;- Τι είπε ο Κουτσούμπας για τις ΜΚΟ

ΜΠΑΧΑΛΟ! Αλεξιάδης: Κρατάτε όλες τις αποδείξεις!

Με νέα έκκλησή του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, ζητά από τους φορολογούμενους να ζητούν και να κρατούν όλες τις αποδείξεις από τις αγορές τους. Η διάταξη για μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Νέες μειώσεις στις συντάξεις-Καταργούν το επίδομα συζύγου, «κουρεύουν» το επίδομα τέκνων

Κρυφές μειώσεις στις νέες συντάξεις φέρνει η κατάργηση του επιδόματος συζύγου 10% και η δραστική μείωση του υπολογισμού των επιδομάτων τέκνων.

Δραματική η κατάσταση στην Ειδομένη με 13.000 λάθρο-Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο νομός Κιλκίς-Άλλοι 1.000 στον Πειραιά

Σε έναν απέραντο λασπότοπο μετατράπηκε ο καταυλισμός των μεταναστών - Άλλοι 1.000 μετανάστες σήμερα στον Πειραιά

Δραματική είναι η κατάσταση για 13.000 πρόσφυγες στην Ειδομένη, ενώ την ίδια ώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε ο νομός Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων.

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα των εκβιαστών

Η κλήση της Αμαλίας Κάτζου και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΥΔΑΠ, Γιάννη Μπενίση, εντός της προσεχούς εβδομάδας, είναι η επόμενη κίνηση του 1ου ειδικού ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων.

ΒΙΝΤΕΟ-Βίαιη εισβολή της τούρκικης αστυνομίας σε εφημερίδα -Με χρήση δακρυγόνων

Σοκ και ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση στην Τουρκία προκαλούν οι εικόνες από τη βίαιη εισβολή της εφημερίδας στα γραφεία της εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα.