06 Μαρτίου 2016

«Έριξε» το instagram σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή [εικόνες]

Επικίνδυνα «ανέβασε» την θερμοκρασία η σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή.

Ποζάροντας σέξι με τονισμένο το μπούστο της «ανέβασε» φωτογραφίες της στο instagram κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί. Πρόκειται για την Soraja Vucelic την σύντροφο του...

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: Παρέδωσα κράτος και εκείνοι το κατάντησαν ένα απέραντο hot spot

«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει ξανά αληθινή Ελπίδα στον τόπο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να τα καταφέρει. Κι είμαστε όλοι δίπλα του…»

Την πρώτη του δημόσια παρέμβαση μετά από πολύ καιρό πραγματοποίησε απόψε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην Καλαμάτα.

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας όσα είχε πει το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015, μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπαραβάλλοντάς τα με τα όσα συνέβησαν κατά τον ένα χρόνο διακυβέρνησης.

Ενταση στις Θερμοπύλες-Λάθρο έκλεισαν με παιδιά την παλιά Εθνική Οδό [εικόνες&βίντεο]

Προσέξτε πως στις φωτογραφίες έχουν κρυφτεί οι βρωμόφατσες και βάζουν να φαίνονται γυναίκες και παιδιά... φυσικά έτσι τους κατευθύνουν οι ινστρούκτορες. Φαντάζομαι ότι έχετε προσέξει πως έχουν εξαφανιστεί οι φώτο με λάθρο και όπου υπάρχει άρθρο σχετικό συνοδεύεται από φώτο γυναικών με παιδια΄...
Σε αποκλεισμό της παλιάς Εθνικής Οδού Λαμίας-Αθηνών στο ύψος των Θερμοπυλών προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πιο γελοίες στιγμές των λάθρο

Θα κλάψετε απ' τα γέλια με το τσίρκο που εισβάλλει στην Ευρώπη:

ΚΛΑΜΑ! Μετά την έφοδο της αστυνομίας η εφημερίδα Zaman τάσσεται υπέρ του Ερντογάν

Η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Zaman, που ήταν ως τώρα πολύ επικριτική έναντι του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο φύλλο της αφότου τέθηκε υπό κηδεμονία, στο οποίο τηρεί πλέον σαφώς φιλοκυβερνητική γραμμή.

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ! Κατασκευάζονται 15 νέα hot spot -Πού και πόσοι είναι οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες

Αλαλούμ επικρατεί όσον αφορά τον αριθμό των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, καθώς ο αριθμός που δίνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αυτόν που παρουσιάζει η κυβέρνηση απέχει κατά... 20.000 περίπου. Ωστόσο, όπως και να έχει, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προϊδέασε για πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων, ενώ ήδη ετοιμάζονται 15 νέοι χώρο φιλοξενίας σε όλη τη χώρα.

Το ΒΗΜΑ "περιγράφει" νέες συναντήσεις Τσίπρα με εκδότες και επιχειρηματίες

Ένας "πόλεμος" που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα και συνεχίζεται με ένα νέο δημοσίευμα από πλευράς της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Μετά το άρθρο του εκδότη της εφημερίδας Σταύρου Ψυχάρη και την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, έρχεται ένα γλαφυρό κείμενο να περιγράψει συναντήσει του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και εκδότες.

Ο Βρετανικός Τύπος «καρφώνει» εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Νέο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας SUN αποκαλύπτει τα… έργα και ημέρες της «εγκληματικής οργάνωσης», με αφορμή τον νέο γ.γ. της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη και τις σχέσεις του με Ολυμπιακό‐ Μαρινάκη.

Στο άρθρο γίνεται σύγκριση με την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε αφήνοντας πολλές αιχμές…

Ποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι πανηγύρισαν την πράσινη «κούπα» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Το παρών στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Φάρου Κερατσινίου στο ΟΑΚΑ, όπου έληξε με νικητές τους «πράσινους», έδωσαν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Εικόνες σοκ στην Ειδομένη – "Μάχη" για την επιβίωση – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Δραματικές σκηνές διαδραματίζονται καθημερινά στην Ειδομένη όπου περισσότεροι από 10.000 πρόσφυγες επιβιώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες μετά το κλείσιμο των συνόρων από τους Σκοπιανούς.

«Σκότωσε» και την Νάνσι Ρίγκαν ο Ράμσεϊ!

Απίστευτο: μία μέρα μετά το γκολ του μέσου της Άρσεναλ κόντα στην Τότεναμ, «έσβησε» η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Σύμπτωση, ανέκδοτο, μακάβριο αστείο... Αρχίζουν να «στερεύουν» τα λόγια και οι περογραφές, προκειμένου να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει με τον Άαρον Ράμσεϊ και τα διάσημα «θύματά» του...

ΝΔ: Ανίκανος και αναξιόπιστος ο Τσίπρας -Με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα

«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ξέρει είναι να διχάζει», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου έχει ως εξής:

Στο ΣτΕ οι κάτοικοι της Νέας Φιλοθέης -Δεν θέλουν τους λάθρο στο Αττικό Αλσος

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 47 κάτοικοι της Νέας Φιλοθέης και των Τουρκοβουνίων και ζητούν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις για την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή του Αττικού Αλσους.

Βίντεο: Υπάρχουν και χειρότεροι τραυματιοφορείς στα γήπεδα από αυτούς της Λάρισας!

Οι τραυματιοφορείς που ρίχνουν δύο φορές τον Κούρτη του Εργοτέλη, πλέον έχουν άξιους συμπαραστάτες από τον Ισραήλ, όπου χρειάστηκε τελικά να... κουβαληθεί από συμπαίκτη ο τραυματίας

Η πτήση προς την αιωνιότητα των τριών αξιωματικών που έπεσαν στην Κίναρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βετεράνων Αεροπόρων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος λόγω του τραγικού συμβάντος με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο και τον χαμό των τριών ανδρών του πληρώματος έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο προς τιμήν των νεκρών, με τίτλο : "Πτήση προς την αιωνιότητα" .

Σε δίκη ο αστείος Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση Γιακουμάκη – Ποιους "καίει" το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

- Νέα δεδομένα στην υπόθεση των "νταήδων" που τραμπούκιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
- Παραπέμπονται σε δίκη πρώην υπουργός, ο διευθυντής και η υπεύθυνη της Εστίας
- Σύμφωνα με το βούλευμα, ο πρώην υπουργός παρενέβη για να μην αποβληθούν από τη Γαλακτοκομική Σχολή τρεις σπουδαστές
- Πρόκειται για τρία άτομα που αναφέρονται και στη δικογραφία για τον αδικοχαμένο 20χρόνο

Άδωνις για Τσίπρα: "Την ώρα που μίλαγε στη Βουλή κατά της διαπλοκής, έβλεπε κρυφά τον Ψυχάρη"

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Από τις Σέρρες όπου βρέθηκε σήμερα για την κοπή πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ, ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ σχολίασε αιχμηρά τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τη διαπλοκή στο φως των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών.

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; Τόσκας στην Daily Telegraph: Μπορούμε να τους κρατήσουμε στην Ελλάδα με τη βία; Αδύνατον!

Λες και τώρα τους κρατάει αυτός και όχι οι Σκοπιανοί που δεν τους αφήνουν να περάσουν!! 

«Η Ευρώπη αυταπατάται εάν πιστεύει ότι οι πρόσφυγες θα μπορούν να παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph.
Εν όψει της αυριανής κρίσιμης Συνόδου Κορυφής, μεταξύ της Ε.Ε. και της Τουρκίας, ο κ.Τόσκας αναφέρει ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια βιώσιμη συμφωνία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ! Τσέχος Πρόεδρος: Να μειώσουμε το χρέος της Ελλάδας και να της στείλουμε όλους τους λάθρο

Η Ελλάδα μπορεί να μειώσει το εξωτερικό χρέος της με την οργάνωση κέντρων απέλασης μεταναστών προσφέροντας στην Ευρώπη μία άλλη επιλογή αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι Σκοπιανοί δέχονται μόνο τους πρόσφυγες από εμπόλεμες... πόλεις!

Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι από το Χαλέπι μπορούν να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, αλλά όχι και εκείνοι που έρχονται από την Δαμασκό ή την Βαγδάτη, για παράδειγμα - Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής πέρασαν μόλις 240 άτομα

ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ! Μετονομασία της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως στη δημοτική αλλά κατά το... ήμισυ

O τίτλος "Εφημερίς της Κυβερνήσεως" χρησιμοποιούνταν εδώ και περίπου 183 χρόνια, από το 1833. Στο επίμαχο ΦΕΚ αναγράφεται πλέον "Εφημερίδα της Κυβερνήσεως", αντί για "Εφημερίς της Κυβερνήσεως" όπως στο αμέσως προηγούμενο φύλλο της 21ης Φεβρουαρίου.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η χαοτική κατάσταση στην Ειδομένη από ψηλά

Οι εικόνες αποκαλύπτουν το πλήρες μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίσσεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων με χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους να βρίσκονται εγκλωβισμένοι

H κατάσταση στην Ειδομένη όπου έχουν εγκλωβιστεί πάνω από 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες είναι απελπιστική. Πολλοί μιλούν για μια «πόλη» απελπισμένων ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΟΣ! Μας κυβερνούν αγράμματοι!

Η Φωτίου εκτός από γεμιστά φτιάχνει και δικές της λέξεις:

ΠΕΙΤΕ ΤΑ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ! ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: «Κράτος εν κράτει» η ΓΓΔΕ

Σε μια καταγγελία για την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχωρά το τμήμα Οικονομίας – Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτή η «κατ’ ευφημισμόν «ανεξάρτητη» Γ.Γ.Δ.Ε., διατηρεί το πελατειακό καθεστώς που κληρονόμησε από τους προηγούμενους».

Χιος: Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου που έμεινε ανάπηρη μετά από ξυλοδαρμό

Δέκα χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της από άνδρα σεκιούριτι, την ώρα που κάλυπτε πυρκαγιά στο εργοστάσιο ΔΕΗ στη Χιο, και τα τραγικά ιατρικά λάθη που ακολούθησαν με αποτέλεσμα να μείνει 100% ανάπηρη, ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου...

Εκνευρισμός Κοτζιά για το ξεβράκωμα με τις απαιτήσεις των Τούρκων: Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια... δηλ. δεν τον αφήνουν να ξεπουλήσει και το Αιγαίο

- Έντονη αντίδραση από το ΥΠΕΞ για την διαρροή του απόρρητου εγγράφου!
- Η ανακοίνωση κάνει λόγο για "κύκλους που θέλουν να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια"
- Στον... χορό και η Νέα Δημοκρατία που θεωρεί σωστή την διαρροή: "Αβάσιμα αισιόδοξος ο Καμμένος, μοιραίος ο Τσίπρας"
- Με  το επίμαχο έγγραφο προς το ΝΑΤΟ, η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο μισό Αιγαίο!
- Σε αμφισβήτηση και ο εθνικός εναέριος χώρος των δέκα μιλίων αλλά και απαίτηση να μην κατατίθενται σχέδια πτήσης στο FIR Αθήνας
- Για πρώτη φορά αμφισβητεί ελληνικά νησιά σε επίσημο έγγραφο που κατατίθεται στην Συμμαχία
- Υπάρχει ακόμη και η απαίτηση να μην γίνεται λόγος για εναέριο χώρο του Αιγαίου αλλά για "εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ"!
- Διαβάστε όλο το απόρρητο έγγραφο

Η Τασία δηλώνει περήφανη για όσα έκανε στο προσφυγικό: Καλώς αδειάσαμε τα κέντρα κράτησης

Δεν έδειξε ούτε ίχνος αυτοκριτικής παρά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι «δεν απολογούμαστε στους υμνητές της βαρβαρότητας» - Στήριξη και από Φλαμπουράρη

Το Χόλιγουντ στις εκλογές των ΗΠΑ -Ποιοι σταρ δίνουν λεφτά, πόσα και σε ποιους υποψήφιους [εικόνες]

Είτε έχουν δώσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, είτε λίγες χιλιάδες, πολλοί μεγάλοι σταρ έχουν βάλει χρήματα για να στηρίξουν τον υποψήφιο της προτίμησής τους, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πολιτευτής με το Ποτάμι προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία

Στο ΝΔ προσχώρησε από χθες η υποψήφια βουλευτής με “Το Ποτάμι” στις τελευταίες εκλογές, Βασιλική Τερκενλή, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης.

Ιρανός δισεκατομμυριούχος καταδικάστηκε σε θάνατο -Για διαφθορά

Ο Ιρανός δισεκατομμυριούχος Μπαμπάκ Ζανζάνι καταδικάστηκε σε θάνατο για διαφθορά, σύμφωνα με αξιωματούχους της δικαιοσύνης στη χώρα.

Αστυνομικοί εξαφάνισαν τους λαθρομετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί απομάκρυναν όλους τους μετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας και τους μετέφεραν με λεωφορεία σε κέντρα φιλοξενίας.

Mega τέλος εποχής - Ποια είναι η επόμενη μέρα;

Μετά από 26 χρόνια, όλα στον αέρα! Τα δύο σενάρια...

Τη Δευτέρα κρίνεται η 26χρονη πορεία του Mega. Μετά από μία ακόμη άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο κύβος για το Mega θα ριφθεί αύριο το πρωί. Θα καταφέρουν οι μέτοχοι να καταλήξουν σε μία συμφωνία και να διατηρήσουν τον έλεγχο του καναλιού;

Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρατηρητή της Superleague

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων ερευνά μία υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που ανήκει σε παρατηρητή της Superleague.

Εξεράγη στις 4:30 τα ξημερώματα αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί με σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Ανατολή Ιωάννινων.

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα μόνο 2,8 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 2,8 ποσοστιαίων μονάδων έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα «Παρόν».

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! Βίτσας: "Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά προς το τέλος της…" θα 'ναι ακόμα πιο δύσκολα

«Υπάρχουν δυσκολίες. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά προς το τέλος της, νομίζω, θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά.

Τι ζήτησε από τον Κυριάκο ο Μεϊμαράκης

Μπορεί να μη συνομίλησαν απευθείας αλλά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ φρόντισε να μεταφέρει στον νυν πρόεδρο  του κόμματος τη θέση του για το προσφυγικό.

ΓΥΦΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΥΦΤΟΙ! Η Θεανώ Φωτίου καθαρίζει φρούτα περιμένοντας την ομιλία Τσίπρα [εικόνες]

Η μέρα σήμερα δεν είναι εύκολη και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διάρκεια, οπότε και η Θεανώ Φωτίου προμηθεύτηκε τα απαραίτητα.

Κουμουτσάκος: Απροκάλυπτη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την ομάδα Τσίπρα

Για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος απροκάλυπτης χειραγώγησης της Δικαιοσύνης κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Βουλευτής ΝΔ: Ο Τσίπρας αλλοιώνει τον πληθυσμό της Ελλάδας

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας.

ΗΠΑ: Στο εδώλιο μαθητής που «έκλεψε» γυμνές selfies της δασκάλας του και τις πόσταρε online

Έψαξε το κινητό της εν αγνοία της και βρήκε μια γυμνή selfie που εκείνη είχε τραβήξει για τη στείλει στον άνδρα της του Αγίου Βαλεντίνου - Kοινοποίησε το επίμαχο υλικό στους συμμαθητές του αλλά και στα social media

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας μαθητής γυμνασίου από τη Νότια Καρολίνα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία ότι υπέκλεψε γυμνές φωτογραφίες της δασκάλας του και τις πόσταρε online.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλέξη ευτυχώς που απέρριψες την παράλογη πρόταση για 50.000 θέσεις προσφύγων

Αααα τι μαθαίνουμε; Ο Αλέξης υποσχέθηκε στην Ανγκέλα 50.000 θέσεις προσφύγων:

ΒΙΝΤΕΟ-Λαθρομετανάστες χρησιμοποιούν τα παιδιά τους σαν "όπλα"

Δείτε πως

ΦΕΚ-Αυτά παθαίνεις άμα έχεις πολλές υποχρεώσεις

 Όσες θέσεις κι αν έχεις στη διάθεσή σου, αποδεικνύονται λίγες για τη στρατιά κομματόσκυλων...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον Τσίπρα που ανοίγει Αμυγδαλέζες


"Αυτά έλεγε για μένα και την πρότασή μου για τα κλειστού τύπου Κέντρα την Δευτέρα στον @NChatzinikolaou … χθες άνοιξαν" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο με τα ψέμματα του Τσίπρα:

Τατσόπουλος: Απόδραση από το τσίρκο Μεντράνο-«Ήταν μεγάλο λάθος που έμπλεξα με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Το πολιτικό σύστημα είναι ένα τσίρκο Μεντράνο και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σύριζα είναι το κύριο νούμερο αυτού του τσίρκου.» Με αυτή τη φράση του στο «ΒΗΜΑ»  ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος δίνει το στίγμα της εμπειρίας του ως μέλος του Κοινοβουλίου και ειδικότερα του κόμματος από το οποίο απέδρασε.  Δύο χρόνια άντεξε μέσα στο κομματικό μαγκανοπήγαδο του ΣΥΡΙΖΑ  ο Πέτρος Τατσόπουλος και την εμπειρία του αυτή μεταφέρει στο τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Ήμουν κι εγώ εκεί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η Ακρόπολη (με άλλα εμβληματικά κτήρια της ΕΕ) στο πρωτοσέλιδο του Spiegel με μήνυμα για το προσφυγικό [εικόνα]

Σε πρώτο πλάνο η Ακρόπολη πάνω από την οποία κυματίζει η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από δίπλα ο πύργος της Πίζας, του Άιφελ, το Μπιγκ Μπεν και το Ατόμιουμ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! Ανεπάρκεια Κοτζιά ή μεθόδευση για «κλείσιμο» των Ελληνοτουρκικών;

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου

Φοβόμαστε σε ό,τι αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ότι ο κ. Κοτζιάς έχει μπερδέψει το Υπουργείο Εξωτερικών του οποίου είναι πολιτικός προϊστάμενος, με τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα όπου αναμφίβολα ο πανεπιστημιακός δάσκαλος μπορεί να εκφράσει και να υποστηρίξει ελεύθερα τις ακαδημαϊκές θέσεις και απόψεις του. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείουμε και την πιθανότητα μιας γενικότερης μεθόδευσης για «κλείσιμο» των λεγομένων Ελληνοτουρκικών ζητημάτων.

Σοβαρές επιφυλάξεις Σόιμπλε για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ: Θα έπαιρναν χρόνο οι διαπραγματεύσεις

Οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα έπαιρναν πολύ χρόνο, τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αμφίπολη: Ηφαιστίωνας ή Αλέξανδρος;-Νέα κόντρα αρχαιολόγων

Επιμένει στη θέση της για χρονολόγηση του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης το τελευταίο τέταρτο το 4ου αιώνα η επικεφαλής του ταφικού μνημείου της ανασκαφικής ομάδας του τύμβου Καστά, Κατερίνα Περιστέρη.

ΚΛΑΙΩ! Δραγασάκης και άλλοι "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"... το Ταμείο του κόμματος

Ξεχασιάρηδες αποδεικνύονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον αρκετοί εξ αυτών. Ο υπεύθυνος οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μίμης Δαρειώτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς πολλοί βουλευτές του κόμματος δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, δηλαδή...

Σαν Γαλατικό χωριό…

Του Γιάννη Παντελάκη

Απ’ όλες τις γωνιές της Ευρώπης-και όχι μόνο-ολοένα και πιο συχνά έρχονται ειδήσεις που μας πληροφορούν ότι η μείωση των πωλήσεων των εφημερίδων, είτε τις οδηγούν σε κλείσιμο και μεταφορά των εκδόσεών τους στο διαδίκτυο, είτε σε μεγάλες συγχωνεύσεις. Κατά κάποιο παράδοξο τρόπο, την χώρα μας δεν φαίνεται να την αγγίζουν αυτά.  Μοιάζει να ζούμε σ ένα «Γαλατικό χωριό» σαν αυτό του Αστερίξ !