07 Μαρτίου 2016

Χαμός στο ίντερνετ με την Κιμ Καρντάσιαν -Πόζαρε εντελώς γυμνή! [εικόνα]

Μία φωτογραφία της που την απεικονίζει εντελώς γυμνή ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter η Κιμ Καρντάσιαν, προκαλώντας διαδικτυακό χαμό.

ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ Κέντρα Αποκαταστάσεως Απωλειών Υγείας του ΣΤΡΑΤΟΥ για στέγαση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ?

    Αν αληθεύει η είδηση ,που σιγά-σιγά αρχίζουν να γράφουν τα διάφορα σάιτς και να λένε στις ειδήσεις , ΚΑΜΜΕΝΕ  πάρε το ελικόπτερο και φύγε.
   ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
  ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ.
  Απλά περιμέμνουμε να επιβεβαιώσουμε.

   ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

ΦΩΤΟ-Πάντως αυτοί μπορούν να φιλοξενήσουν χαλαρά ένα hotspot

Τι θα γίνει ρε ρατσιστές; Θα δώσετε κανα ακίνητο ή φοβάστε μη σας τα λερώσουν οι λάθρο;

ΒΙΝΤΕΟ: Πωλητές στην Ειδομένη επιτέθηκαν σε οικογένεια που πρόσφερε τρόφιμα και νερά σε πρόσφυγες!

Εικόνες που προκαλούν οργή καταγράφηκαν στην Ειδομένη. Εκεί όπου χιλιάδες ψυχές παλεύουν καθημερινά με το κρύο και την πείνα, περιμένοντας μάταια να περάσουν τα σύνορα.

Λαζαρίδης απαντά σε Παππά: Οταν ο Μητσοτάκης αντιδρούσε, το ΥΠΕΞ κοιμόταν

Αμεση απάντηση του Μακάριου Λαζαρίδη στο Νίκο Παππά για την επίθεση που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με ποιον κορυφαίο υπουργό «χτυπιέται» στο γυμναστήριο ο Βαρουφάκης

Mπορεί στο παρελθόν ο Γιάνης Βαρουφάκης με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης να «πλακώνονταν» άγρια στα υπουργικά, ωστόσο πλέον οι δύο φίλοι του Αλέξη Τσίπρα προπονούνται… μαζί συχνά πυκνά!

Επική τούμπα! Έκανε σπαγκάτο σε κουκέτες και τσακίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κατάφερνε μια χαρά. Με σπαγκάτο είχε καταφέρει να στέκεται ανάμεσα σε δύο κουκέτες, με τον μικρό της αδερφό να παρακολουθεί από το κρεβάτι του.

Δυσλεξία: Το site που σας δείχνει πώς διαβάζει ένας δυσλεξικός

Περίπου το 10-15% των ανθρώπων έχει κάποιο βαθμό δυσλεξίας.

Η δυσλεξία χαρακτηρίζεται από μια δυσκολία στην ανάγνωση και τη γραφή, χωρίς αυτό να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη νοημοσύνη του ατόμου.

Ερώτηση Νικολόπουλου για τα δάνεια του «Πήγασου»

Για «απλήρωτα δάνεια» της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» κάνει λόγο ο Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή καλώντας παράλληλα τον υπουργό Δικαιοσύνης να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών αναφορικά με τα δάνεια των ΜΜΕ.

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup -Επιβεβαίωσε την επιστροφή των δανειστών ο Τσακαλώτος... αλλά δεν ξέρει πότε

Την επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα επιβεβαίωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αν και δεν μίλησε για συγκεκριμένη ημέρα.

Μητροπολίτες προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά του συμφώνου συμβίωσης

Οι Ιερές Μητροπόλεις Πειραιώς, Κυθήρων και Γόρτυνος προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! Στους 162 οι νεκροί από την γρίπη: Ακόμη δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο πενθήμερο

55 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας - Η συντριπτική πλειονότητα των θυμάτων δεν είχαν εμβολιαστεί, ενώ περίπου το 1/3 αναφέρονται ως άτομα χωρίς επιβαρυμένο ιστορικό υγείας

Σύνοδος Κορυφής: Έξι δισ. ζητά η Τουρκία από την ΕΕ για το προσφυγικό-Τι δίνει και τι παρνει η Ελλάδα

Αντίδραση Τσίπρα λίγο πριν η Ευρώπη δώσει «γη και ύδωρ» στην Άγκυρα - Τι αναφέρει το προσχέδιο κοινής δράσης ΕΕ-Τουρκίας - Στο τραπέζι το σενάριο «one for one»: για κάθε Σύρο πρόσφυγα που θα δέχεται η Τουρκία, θα δέχεται έναν πρόσφυγα και η Ευρώπη, αφού πρώτα επιστρέψουν στην Τουρκία όλοι οι παράνομοι μετανάστες από τα ελληνικά νησιά

Ο Παππάς ζητούσε ο Δένδιας να ανακαλέσει για Μεταξά... κι αυτός τον έγραψε στην παπάρα του

Επειδή τον κράζουμε συνεχώς να του πούμε κι ένα μπράβο του Δένδια που δεν μάσησε μπροστά στον τραμπουκισμό Παππά να τον σταμπάρει σαν "ακριοδεξιό"... άντε και ξεμπλόκαρέ με στο Twitter να σε κάνω RT :) 

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Νίκος Παππάς κάνοντας αναφορά τόσο στον Νίκο Δένδια όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

"Δεν υπάρχει ακροδεξιός στη ΝΔ, λένε... Αλλά ο Νίκος Δένδιας από βήματος Βουλής "δεν χαρίζει τον Μεταξά στην ΧΑ" ... και...

Ποτάμι: Αντιμνημονιακός βουλευτής πήγε με καναλάρχη στη ΔΕΗ και ζητούσε διαφημίσεις

Οι καταγγελίες του τέως Διευθυντή Επικοινωνίας της ΔΕΗ ΑΕ, στην επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας, ότι "διαπρύσιος αντιμνημονιακός κήρυκας" με την ιδιότητα του βουλευτή είχε πάει στα γραφεία της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας μαζί με ιδιώτη τηλεκαναλάρχη και στελέχη του σταθμού στον οποίο είχε εκπομπή για να ζητήσει διαφημίσεις, πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη και να φθάσουν στη Βουλή, αναφέρει το Ποτάμι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελβετίδα δεσμοφύλακας βοήθησε Σύριο βιαστή να δραπετεύσει και έφυγαν μαζί για την Ελλάδα

Ελβετίδα δεσμοφύλακας βοήθησε τον Σύριο εραστή της να δραπετεύσει και τώρα βρίσκονται σύμφωνα με πρώην συγκρατουμενούς του στον δρόμο για την Ελλάδα.

Τους ξεβράκωσε η Κομισιόν για το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων: Απόφαση της Κυβέρνησης να δώσει άδειες σε μη φαρμακοποιούς

Παρά τα όσα είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας, ότι η απόφαση αλλαγής του νόμου για τα φαρμακεία ήταν απαίτηση των δανειστών, η Κομισιόν, σε ερώτημα του Νίκου Χουντή, απάντησε ότι αυτή η απόφαση ήταν αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης

Ο Μπορίσοφ χλευάζει τον Τσίπρα: Η Βουλγαρία απέδειξε ότι μπορεί να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

«Η Βουλγαρία απέδειξε την ικανότητά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ως χώρα από την ζώνη Σένγκεν», σχολίασε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός

Αφού προ ολίγων ημερών εξέφρασε την πρόθεσή του να «δανείσει» στην Ελλάδα τις δυνάμεις ασφαλείας της Βουλγαρίας για την αντιμετώπιση των διακινητών των προσφύγων, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός της, Μπόικο Μπορίσοφ, συνεχίζει την προκλητική του στάση απέναντι στην Αθήνα.

ΝΔ: Πριν κάνουν δηλώσεις ας κοιτάνε πρώτα τους καθρέφτες του Μαξίμου

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για ομάδα εξουσίας που έχει φέρει τη χώρα στη σημερινή, όπως είπε, τραγική κατάσταση και που αγνοεί τα στοιχειώδη, απαντώντας σε ανακοίνωση της Γεροβασίλη που επιτέθηκε στον Κυριάκο.

Νέο προσχέδιο συμφωνίας: Ανταλλαγή προσφύγων μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας-ΕΕ

Τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουν οι πρόσφυγες από τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Αγκυρας, στη Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με το Reuters, το προσχέδιο περιλαμβάνει τις δράσεις που πρέπει να λάβουν και οι δύο πλευρές, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην προσφυγική κρίση.

Ο Καμμένος κερδάει και πανηγυρίζει... ενώ το ΝΑΤΟ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει περιπολίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας, ο κ. Καμμένος επεσήμανε στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ την ανάγκη άμεσης έναρξης της δραστηριότητας σε όλη την έκταση κατά μήκος των ελληνικών νησιών

Πολιτικός «πόλεμος» για τους «παράνομους» διορισμούς στη ΡΑΕ

H τότε πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με έγγραφό της είχε επισημάνει την απόρριψη των συγκεκριμένων υποψηφίων από την επιτροπή της Βουλής, ωστόσο τόσο ο πρόεδρος Νίκος Μπουλαξής, όσο και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μανωλκίδης παραμένουν στις θέσεις

ΒΙΝΤΕΟ: Αγρότες προπηλακίζουν Σταθάκη, Χαρίτση και Ξανθό στο Ρεθύμνο

Οργή και αγανάκτηση χαρακτηρίζαν τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που έγινε παρουσία των Υπουργών Σταθάκη, Ξανθού και Χαρίτση, οι συγκεντρωμένοι αγροκτηνοτρόφοι, απέκλεισαν την είσοδο της πολυκατοικίας που...

Οι Ιταλοί ξέρουν πως να "ανεβάζουν" την τηλεθέαση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ιταλοί ξέρουν πως να κερδίζουν τη "μάχη" της τηλεθέασης. Αν δουν ότι κάποια εκπομπή δεν έχει και τα καλύτερα νούμερα, έχουν έτοιμο το... αντίδοτο. Βάζουν στην εκπομπή μια πληθωρική και εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία εμφανίζεται σχεδόν... γυμνή.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Τράπεζες: «Χαλάνε» με... προμήθεια τα χαρτονομίσματα των 500 και των 200 ευρώ

Ποικίλλει η πολιτική από τράπεζα σε τράπεζα - Άλλη επιστρέφει 495 ευρώ στα 500 και 195 στα 200 και άλλη υποχρεώνει τον πελάτη να τα καταθέσει σε λογαριασμό του ή να ανοίξει έναν, αν δεν έχει

«Πατέντα» για να αυξήσουν τα έσοδα και τις καταθέσεις τους βρήκαν οι εμπορικές τράπεζες.

Σπύρος Χαγκαμπιμάνα: Ο Έλληνας αξιωματικός που έζησε την φρίκη των φυλακών του Μπουρουντί [εικόνες]

«Νοιώθω πάρα πολύ τυχερός που από τη χώρα των φυλακών του Μπουρούντι βρίσκομαι στην Αθήνα, όπου είχα ανθρώπους που μου έδειξαν αγάπη και συμπαράσταση».

«Πρωταθλητής» ο Γιούνκερ στις Συνόδους Κορυφής – Πόσες μετρά ο Τσίπρας [λίστα]

Η σημερινή Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα είναι η 101η για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από τη θέση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Guardian: Καιρός να επιστρέψουμε τα γλυπτά του Παρθενώνα και τα άλλα κλεμμένα

Υπέρ της επιστροφής των αρχαίων κειμηλίων που βρίσκονται μακριά από την «πατρίδα» τους τάσσεται αρθρογράφος του Guardian, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα γλυπτά του Παρθενώνα.

Τζιτζικώστας: Να αποσυμφορηθεί η Ειδομένη, υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφαλείας

Έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αποσυμφόρηση της Ειδομένης και σε έναν δίκαιο επιμερισμό των προσφύγων και των μεταναστών σε όλη τη χώρα απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις θα επιλέγονται... τα κομματόσκυλα διευθυντές των εφοριών

Σήμερα διαγωνίστηκαν οι πρώτοι 32 υποψήφιοι που ειδοποιήθηκαν μόλις την Παρασκευή...

Στα θρανία κάθονται από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες εκατοντάδες εφοριακοί υπάλληλοι. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή, η διαδικασία επιλογής διευθυντών εφοριών και τελωνείων θα γίνεται με γραπτές εξετάσεις.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠ'ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ! Από πού έκοψαν έξοδα οι Ελληνες το 2015 -Τι σταμάτησαν να αγοράζουν [εικόνες]

Οι καταναλωτές δηλώνουν ότι το 2016 θα μειώσουν κι άλλο τις αγορές τους σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Tο θέμα της Zaman έθεσε η Μέρκελ στον Νταβούτογλου

Με αφορμή την απόφαση της Τουρκίας να θέσει υπό έλεγχο την εφημερίδα

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου συζήτησαν σήμερα το ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου, αφού τέθηκε υπό την κηδεμονία των αρχών η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας, δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

NASA: Αστεροειδής με «ασαφή πορεία» θα περάσει ξυστά από τη Γη αύριο

Η NASA, όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν θα αποφευχθεί η σύγκρουση με τον πλανήτη μας και σε ενδεχόμενη επόμενη συνάντηση μας με τον αστεροειδή 2013 ΤΧ68, όπως έχει ονομαστεί

Ένας αστεροειδής με ιδιαίτερα ασαφή πορεία αναμένεται να περάσει ξυστά από τον πλανήτη μας αύριο, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, όπως υποστηρίζει η NASA.

Σύνοδος Κορυφής: 20 δισ. ευρώ φέρεται να ζητά η Τουρκία από την ΕΕ για το προσφυγικό

Πηγή που επικαλείται το Reuters αναφέρει ότι το ποσό αυτό ζήτησε ο Νταβούτογλου στη χθεσινοβραδινή συνάντηση με Μέρκελ και Ρούτε - Η Μέρκελ διαφωνεί με τη διατύπωση περί κλεισίματος της βαλκανικής οδού, ο Ολάντ επιμένει ότι κλείνουν - «Μη αναστρέψιμο το κλείσιμο των συνόρων» έλεγε συνεργάτης του πρωθυπουργού!

Γιατί στη Μελβούρνη αυτό το Μάρτιο μιλιούνται πολύ τα ελληνικά [εικόνες]

Από την 1η Μαρτίου τα ελληνικά ακούγονται παντού στην πολιτεία Βικτώρια. Στόχος της επιτροπής «Μιλάμε Ελληνικά τον Μάρτιο» είναι η προώθησης της γλώσσας στην ήπειρο.

Άδωνις: Όποιος έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έρθει η μέρα που θα ζητάει άφεση αμαρτιών

Σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως "όποιος με λόγο ή με άρθρο ή με σχόλιο ή με ψήφο έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έρθει η μέρα που θα πηγαίνει στην εκκλησία  και θα εξομολογείται και θα ζητάει άφεση αμαρτιών για την καταστροφή της Ελλάδος".

ΦΩΤΟ-Πάντως οι Αφγανοί την πήραν την πρόσκληση... που δεν έστειλαν ο Αλέξης και η Τασία!

Ντοκιμαντέρ BBC:"Στο Αφγανιστάν ακούγαμε ότι όλοι μπορούν να πάνε ελεύθερα στην ΕΕ"

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT! Φασίστας Πρωθυπουργός απειλεί πρόσφυγες: Άν έρθετε με βάρκα, ξεχάστε τη μόνιμη παραμονή

Δείτε έναν σοβαρό Πρωθυπουργό, μιας σοβαρής χώρας της Αυστραλίας, προερχόμενο από το Εργατικό Κόμμα παρακαλώ, να ξεκαθαρίζει σε αυστηρό τόνο την πολιτκή της χώρας του στο μεταναστευτικό. Απευθύνεται στους μετανάστες που θέλουν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα, και στους διακινητές.

Περίεργες διατυπώσεις στα σχολικά βιβλία…

Σχολικά βιβλία με αμφιλεγόμενες απόψεις, αλλά και με αρκετά λάθη παρέχονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οπότε και διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό η προσωπικότητά τους, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στους γονείς και σε μερίδα του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας μας. Κορυφαία ιστορικά γεγονότα υποβαθμίζονται, ενώ αρκετές είναι και οι αμφιλεγόμενες ερωτικές ιστορίες που χρησιμοποιούνται -σημειωτέον για ανήλικα παιδιά-, όπως και οι τραβηγμένοι γλωσσικοί νεωτερισμοί.

Αυτά είναι τα αισθησιακά s@x tapes που… μάγεψαν τα πλήθη! (ΦΩΤΟ)

Μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου που γυρίζεται βιαστικά, προσελκύει μαζικό ενδιαφέρον…

Παρακάτω θα δείτε, περιπτώσεις διάσημων ερασιτεχνικών ερωτικών βίντεο που προσέλκυσαν παγκόσμιο ενδιαφέρον.

ΦΩΤΟ-BINTEO-Διαπραγμάτευση μιλάμε! Όχι αστεία

Η εικόνα που δείχνει την ανυποληψία της χώρας και του Τσίπρα... τι να σχολιάσεις; Μόνο ότι του έχει κολλήσει η καραμέλα στο δόντι... αφού διαπραγμάτευση κάνουν άλλοι:

Δελτίο Τύπου κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας για τους λαθρομετανάστες ...

Εμείς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της πλατείας Βικτωρίας διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλουμε τα ΜΜΕ για τον απαράδεκτο τρόπο που παρουσιάζουν την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας και για την προσβολή που υφιστάμεθα ως διαμένοντες και επιχειρούντες στην περιοχή.

Νικήσαμε τη γραφειοκρατία! 3μελής επιτροπή για να παραλάβει… καφέδες!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό! Με απόφαση του διευθυντή του υπουργείου Ενέργειας, συστήθηκε 3μελής επιτροπή (και 3 αναπληρωματικά μέλη) για να παραλάβουν καφέδες και… σφολιατοειδή αξίας 130 ευρώ!

Ποιος είναι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος και ποιος ο Φίλης

Διαβάζω:

Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).

Στην Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Βγενόπουλος: «Τερατώδη ψέματα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

Τι αναφέρεται στην αναφορά της εισαγγελέως - Βγενόπουλος: «Τερατώδη τα ψέματα» Παπαγγελόπουλου - Τι υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης - «Απαραίτητο να διερευνηθούν οι καταγγελίες» αναφέρει ο Κυρ.Μητσοτάκης

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση έστειλε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με την οποία απαντά στην εισαγγελέα Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, αναφέροντας τι ειπώθηκε μεταξύ τους σε συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης με πρωτοβουλία της εισαγγελικής λειτουργού.

Αθλητής του bodybuilding μπούκαρε σε καταυλισμό λάθρο στη Ρόδο και πλάκωσε στο ξύλο εθελοντή!

Θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό Έλληνα αθλητή φέρεται να έπεσε εθελοντής του καταυλισμού των προσφύγων στα παλαιά σφαγεία της Ρόδου.

Οι 4 όροι που έθεσε η Τουρκία για να περιορίσει τις ροές προσφύγων -Τα θέλει όλα

Τις τέσσερις απαιτήσεις που προέβαλε χθες το βράδυ, στο μυστικό δείπνο με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ως αντάλλαγμα της συμφωνίας για την αναχαίτιση της ροής των προσφύγων προς την Ε.Ε., αποκαλύπτει σήμερα το Politico.

Κυριάκος: Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με Τσίπρα-Ξαναζούμε τη διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη χωρίς τον Βαρουφάκη!

«Κάτω από το χαμηλό πήχυ που βάλαμε στον Τσίπρα το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής»

Δεν είναι ικανοποιητικό για την Ελλάδα το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής που κυκλοφόρησε σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «περνάει και κάτω από τον χαμηλό πήχυ που βάλαμε στον πρωθυπουργό την Παρασκευή στη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Συνεργάτης πρωθυπουργού: Είναι οριστικό, μη αναστρέψιμο το κλείσιμο των συνόρων

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως πλέον υπάρχει στροφή στην Ευρώπη συνολικά στο ζήτημα των συνόρων και «δεν έχουμε επιλογή».

ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Oι ροές δεν σταματούν: 3.200 περισσότεροι μετανάστες σε μια μέρα στην Ελλάδα

Στο σύνολο στην επικράτεια σήμερα βρίσκονται 36.419 πρόσφυγες και μετανάστες - Ασφυκτιούν Λέσβος και Χίος, όπου στις δομές φιλοξενούνται έως και 1.000 άτομα περισσότερα από τις δυνατότητες - Μόνον 8.500 «κατέγραψε» η κυβέρνηση στην Ειδομένη, από όπου πέρασαν τα σύνορα το τελευταίο 24ωρο μόλις 337 

Ο καθηγητής ιστορίας που γελάει με όσους αμφισβητούν τη χρονολόγηση του μνημείου της Αμφίπολης

Ο καθηγητής της ιστορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Θεόδωρος Μαυρογιάννης διαφωνεί με όσους αμφισβητούν την χρονολόγηση του μνημείου της Αμφίπολης και ξεκαθαρίζει ότι τα επιχειρήματά τους δεν αντέχουν στην κριτική της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! «Εξαφανίζονται» τα χοιρινά λουκάνικα στη Γερμανία λόγω μεταναστών

Καντίνες, παιδικοί σταθμοί και σχολεία σταματούν να προσφέρουν χοιρινά λουκάνικα και μπέικον προκειμένου να μην προσβάλουν τα αισθήματα των νεοεισερχόμενων μουσουλμάνων

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Άδωνις σε Κυρίτση: Είστε κανονικοί φασίστες-Συνεχίζετε να μιλάτε για Φαρμακονήσι ενώ η έρευνα αθωώνει το Λιμενικό!

Δείτε το βίντεο όπου ο Τσίπρας λέει ότι το Λιμενικό έπνιξε λάθρο στο Φαρμανκονήσι, κάτι το οποίο ο Κυρίτσης αμφισβήτησε

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού της κυβέρνησης Γιώργος Κυρίτσης. Είστε οι κανονικοί φασίστες του είπε έξαλλος ο κ. Γεωργιάδης.