08 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει και αφιερώνει ο Άδωνις στον ανθέλληνα Τρίμη που πήγε να τον βγάλει διεφθαρμένο

Πριν μερικές μέρες ο γνωστός Σ. Κασιμάτης ανέφερε στη στήλη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πως ο Κυριάκος κάλεσε βουλευτή της ΝΔ και του παρουσίασε κάποια ντοκουμέντα ανακοινώνοντάς του πως έχει αμφιβολίες για την εντιμότητά του και να τα μαζεύει από τη ΝΔ. Πολλοί βιάστηκαν και ταύτισαν το πρόσωπο με τον Άδωνι αφού ο Κασιμάτης έγραψε ότι πρόκειται για "νεοφερμένο στη ΝΔ... που σκόπευε να διεκδικήσει και την ηγεσία της ΝΔ".

Βλέποντας το θέμα ο γνωστός ανθέλληνας Δ. Τρίμη του "Ιού" της Ελευθεροτυπίας και νυν της "Φυλλάδας των Συντακτών" νόμισε ότι...

Διάλεξε να ληστέψει τη λάθος γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ακολούθησε στο ασανσέρ . Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη στιγμή που βρίσκονται μαζί στον ανελκυστήρα. Επέλεξε να της επιτεθεί στο πάρκινγκ.

Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Απαιτείται κούρεμα του χρέους, δεν αρκεί η επιμήκυνση

Την ανάγκη να μειωθεί ονομαστικά το χρέος καθώς η επιμήκυνσή του δεν αρκεί, εξέφρασαν τα μέλη του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους.

Ο συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, και ο καθηγητής Πάνος Καζάκος, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Γραφείου επεσήμαναν τηην ανάγκη της προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας στα νέα διεθνή δεδομένα, ώστε να επανέλθει η βιώσιμη ανάπτυξη.

Κυνικός στην ομολογία του ο άνδρας που τράβηξε το γυμνό βίντεο της αθλητικής ρεπόρτερ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μίκαελ Μπάρετ, ο οποίος βιντεοσκόπησε παράνομα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της την αθλητική ρεπόρτερ Έριν Άντριους το 2008, παραδέχθηκε ότι το κίνητρο της πράξης του ήταν καθαρά οικονομικό. «Πήγα στο ξενοδοχείο για να τη βιντεοσκοπήσω», είπε ο Μπάρετ στο δικαστήριο και πρόσθεσε:

ΦΑΠΕΣ ΑΠ"ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ! Τσίπρας και Νταβούτογλου για τις τουρκικές παραβιάσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο ρωτήθηκε ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΛΟΒΑΚΟΣ! ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ->Σκληρή γλώσσα από τον Τσίπρα στον Σλοβάκο πρωθυπουργό – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος έχει κάνει κατά καιρούς εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

17χρονη δραπέτευσε από τους τζιχαντιστές και περιγράφει στην κάμερα τη φρίκη που έζησε - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η δραματική εξομολόγηση μιας 17χρονης κοπέλας που πουλήθηκε από τους τζιχαντιστές ως σκλάβα του σεξ, γέννησε το παιδί του βιαστή της και τελικά κατάφερε να δραπετεύσει.

ΜΠΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΘΗΚΕ; ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΙΝ 100 ΕΚ ΧΡΟΝΙΑ; Η υπερθέρμανση του πλανήτη οδήγησε στην εξαφάνιση του ιχθυόσαυρου

Αντί να βαράνε καμπανάκια να μας εξηγήσουν γιατί υπερθερμάνθηκε τότε ο πλανήτης... όχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με φαινόμενο θερμοκηπίου, αλλά όχι και οι ανοησίες που γράφουν πληρωμένοι, με κονδύλια "πράσινης ανάπτυξης", επιστήμονες 

Καμπανάκι κινδύνου για τον άνθρωπο, αλλά και τα άλλα είδη που διαβιώνουν στον πλανήτη, αποτελεί το αποτέλεσμα της έρευνας των επιστημόνων, αναφορικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη κατά το παρελθόν.

Ντόρα Μπακογιάννη: "Τον άνδρα μου τον έχω πασά"!

 Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία είπε πολλά, τόσο για τις πολιτικές εξελίξεις όσο και για τον σύζυγό της , τον αδελφό της Κυριάκο Μητσοτάκη, την μητέρα της Μαρίκα αλλά τον λόγο που δεν φοράει τακούνια, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"  και την Σάσα Σταμάτη.

Διακινητές τρύπησαν τον φράχτη στα Σκόπια - ΒΙΝΤΕΟ

Μυστικό πέρασμα έχουν δημιουργήσει οι διακινητές στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Οι διακινητές έχουν ανοίξει τρύπες στο φράχτη που έστησαν τα Σκόπια και μέσα από αυτές προωθούν τους πρόσφυγες στη γειτονική χώρα.

Ο Άδωνις απαντάει στον Παππά: "Στο δια ταύτα δε λέει κουβέντα"

Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μεταξύ του Νίκου Παππά, και του Άδωνι Γεωργιάδη. Η αφορμή γι αυτή την κόντρα δόθηκε εξαιτίας της ερώτησης με θέμα την έρευνα του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, για τις τηλεοπτικές άδειες που είχε καταθέσει στον υπουργό Επικρατείας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Οι απειλές των επιτήδειων σε ρεπόρτερ στο λιμάνι του Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Απειλές, χυδαίες βρισιές και βιαιοπραγίες ήταν η απάντηση επιτήδειων σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε την παράνομη μεταφορά προσφύγων από γκαράζ στην περιοχή του Κηφισού με τουριστικά λεωφορεία στην Ειδομένη.

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το Μαξίμου αγοράζει υπηρεσίες συμβούλων με κόστος 9.000 ευρώ

Απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας για μια σειρά από εύλογα ερωτηματικά που γεννιούνται σχετικά με την απόφαση του Προϊσταμένου του Γραφείου Διοίκησης και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, να διαθέσει το ποσό των 9.000 ευρώ για την παροχή ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα επικοινωνίας και τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συναντήσεων πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό ζητά ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ: Λίγο ακόμα και θα έγραφε "ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ" τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ενώ παρουσιάζουν ελληνικά ελικόπτερα σαν τουρκικά

Για γέλια ή για κλάμματα; Ο υπεύθυνος του Facebook στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE) μπέρδεψε τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ με τη "Σάμαλη" και τα ελληνικά με τα τουρκικά ελικόπτερα.

Μια γυναίκα κομάντο από το Καστελόριζο αποδεικνύει γιατί ακόμη μπορούμε να ελπίζουμε

Για όσους αναρωτιέστε γιατί “αποσύραμε” το θέμα της γυναίκας των Καταδρομών που είχε γίνει γνωστή από την επίσκεψη Δένδια στο Καστελόριζο , έχουμε την πιο απλή απάντηση: μας το ζήτησε ευγενικά  προσθέτοντας όμως και κάτι που μας εντυπωσίασε όταν την ρωτήσαμε γιατί: “Η δουλειά στην οποία έχω ταχθεί είναι άλλη ,όχι η προσωπική μου προβολή”!

"ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ 4-0"; Τι είπε ο Νταβούτογλου στον Τσίπρα στα ελληνικά – ΒΙΝΤΕΟ

Στα ελληνικά καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου στη Σμύρνη.

ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ! Επιστολή του Ψαριανού στον Βούτση που έχει κάνει γαργάρα τα πόθεν έσχες

Να σημειωθεί ότι επί Σαμαρά δημοσιεύονταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Για καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών κάνει λόγο σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με τον Dr. Tsipras

Γελάνε και ειρωνεύονται οι χρήστες του Twitter την απονομή του τίτλου του δόκτορα στον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα από ιδιωτικό τουρκικό πανεπιστήμιο. Δείτε τι του γράφουν:

Με... Evian θα «ξεπλύνει» την ντροπή για το σκάνδαλο ντόπινγκ η Σαράποβα-Τι λέει η εταιρία που βγάζει το φάρμακο

Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία της Ρωσίδας τενίστριας, η οποία ξεκινά στις 12 Μαρτίου και η διάρκειά της θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα - Κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και τέσσερα χρόνια

Σαββίδης για Μποροβήλο: Δεν μπορούν να διαχειρίζονται τα χρήματά μου υπόδικοι-Μελισσανίδης: Εξω οι… Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο!

Κατά τη διάρκεια της έντασης και των διαλόγων μεταξύ των πλευρών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε παρά να μην στραφεί και εναντίον του προέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου.

Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ σε όσους τον συγκρίνουν με τον Χίτλερ [εικόνες]

Σε εκείνους που τον συγκρίνουν με τον Αδόλφο Χίτλερ, για τη νέα συνήθειά του σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Στίβεν Χόκινγκ έζησε το όνειρό του -«Επαιξε» τον κακό, σε διαφήμιση [βίντεο]

Επιτέλους, ο Στίβεν Χόκινγκ κατάφερε να ζήσει ένα όνειρό του. Να υποδυθεί τον κακό.

Ο νομπελίστας Φυσικός πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της Jaguar, όπου ο ρόλος του είναι εκείνος του κακού.

Άρχισε η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο - Σε ποιά νησιά βρίσκονται τα ξένα πλοία

Ξεκίνησαν από το πρωί οι περιπολίες του ΝΑΤΟ κατά μήκος των τουρκικών παραλίων για τον έλεγχο και την διακοπή των γραμμών που χρησιμοποιούν οι διακινητές προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα.

Όλη η επανάσταση στους στιβαρούς ώμους του Σκουρλέτη (ΦΩΤΟ)

Ούτε ένας ούτε δυο αλλά δέκα υπουργοί συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα στην Σμύρνη για τις εργασίες του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας.

"Σαφάρι" ελέγχων σε επιχειρήσεις στην Ειδομένη - Τι εντοπίστηκε

Μπαράζ ελέγχων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης και στην γύρω περιοχή πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.

ΝΔ: Βορίδης στη θέση Μεϊμαράκη ναουμ'

Στην αντικατάσταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βαλτικές χώρες υψώνουν φράχτες στα σύνορα με τη Ρωσία -Θέλουν να ανακόψουν τις μεταναστευτικές ροές

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία εντείνουν τους ελέγχους και εγείρουν φράχτες στα ανατολικά σύνορά τους, καθώς ανησυχούν ότι η περιοχή της Βαλτικής θα γίνει το νέο σημείο εισόδου για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, επειδή ο διάδρομος των Βαλκανίων «στενεύει» ολοένα και περισσότερο.

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Το «ύπουλο» παιγνίδι των Ευρωπαίων με το χρέος

Η συζήτηση περί ελάφρυνσης του χρέους είναι για το πρεστίζ, όχι για την ουσία, είπε ο Σόιμπλε - Πώς ερμηνεύεται η ατάκα του προέδρου του Eurogroup «το έκανα επίτηδες» όταν ο Μοσκοβισί παρατήρησε ότι με όσα δήλωσε πυροδότησε τεράστια συζήτηση για το ελληνικό χρέος
Τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην «εποχή των Μνημονίων» και τι δεν έχουμε δει να σκαρφίζονται οι σύμμαχοι, εταίροι και δανειστές της χώρας για να περάσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους.

Επική περιγραφή των επεισοδίων της Τούμπας

Τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα έγιναν πρόσφατα στην Τούμπα στο περιθώριο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενέπνευσε την «Ελληνοφρένεια» για μια απίστευτη περιγραφή τους.

Τι γινόταν πίσω από την πλάτη του Γιάννη Μπέζου την ώρα που μιλούσε;

Μπορεί τόση ώρα οι παρουσιαστές του «Καλημερούδια» να σχολίαζαν τον εκνευρισμό του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος δήλωσε ορθά κοφτά πως δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις, ώστε να παίξουν αυτά που έχει πει για την παράσταση, ωστόσο κάτι άλλο ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή τους και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν άντεξε να μην το σχολιάσει...

Κουμουτσάκος: «Ο κ. Τσίπρας να μην γίνεται “συνήγορος” των “δελεαστικών” προτάσεων του κ. Νταβούτογλου»

Ανησυχία για τις «υπερβολικές τουρκικές απαιτήσεις» στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής για την προσφυγική κρίση στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ισπανός ΥΠΕΞ : Αν η Βρετανία φύγει από την ΕΕ θα «αρπάξουμε» το Γιβραλτάρ

«Χρυσή ευκαιρία» για την Ισπανία χαρακτήρισε την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών Jose Manuel Garcia-Margallo - Τι σχέδια έχει η Ισπανία για το Γιβραλτάρ, αν οι Βρετανοί ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουνίου για το Brexit

Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για απόπειρα εξαπάτησης λαθρομεταναστών

Ένας 25χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες να προσπαθεί να μεταφέρει, χωρίς τις απαραίτητες άδειες, πρόσφυγες στα σύνορα.

Μαζί με άλλους 3 συνεργάτες του, που δεν έχουν βρεθεί ακόμα από τις αστυνομικές αρχές, «ψάρευαν»...

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Στις Βρυξέλλες υπάλληλος της ΕΕ και στην Αθήνα... επιχειρηματίας

Αν και υπάρχει ασυμβίβαστο, ο συνιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου «Αντίποδες» κατάφερε να προσληφθεί ως μεταφραστής και από την Κομισιόν
Προβληματισμό προκαλεί στις Βρυξέλλες η περίπτωση του Θοδωρή Δρίτσα που προσελήφθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μεταφραστής, ενώ ταυτόχρονα είναι συνιδιοκτήτης εκδοτικής επιχείρησης στην Αθήνα, κάτι που απαγορεύεται από τους ισχύοντες κανονισμούς της Κομισιόν.

ΜΟΝΟ ΣΤΑ LIDL ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ! 20.000 ευρώ κόστισε η έκθεση του Ινστιτούτου Φλωρεντίας για τις τηλεοπτικές άδειες

Για «εμπειρογνωμοσύνη» κόστους 20.000 ευρώ που αφορά «policy proposals» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε έγγραφη απάντησή του προς ερώτημα του κ. Αδωνη Γεωργιάδη

ΔΕΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο μεγαλύτερος "αναρχικός" του διαδικτύου προσλήφθηκε στη Google

Πώς μια πρόσληψη της Google μπορεί να δημιουργήσει πανικό σε ολόκληρο το διαδίκτυο; Μια αμφιλεγόμενη κίνηση της γνωστής αμερικανικής εταιρίας, έχει προκαλέσει αμέτρητες διαδικτυακές συζητήσεις.

ΣΚΑΣΕ! ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ! Πανούσης: Σε αντίθεση με την Ελλάδα οι άλλες χώρες έχουν διπλωματία και εξωτερική πολιτική

"Η Τουρκία χρησιμοποιεί το προσφυγικό και για άλλα πράγματα κι εμείς προσπαθούμε στη λογική -και πολύ σωστά- του ανθρωπισμού του πολιτισμού, της αλληλεγγύης".

Αυτό είπε στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική πλευρά το χειρίστηκε ρητορικά και ερασιτεχνικά.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ! ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ! Η Αυστρία βοηθά τώρα την ΠΓΔΜ να προβάλει και το "αρχαίο μακεδονικό" παρελθόν της


Όχι ρε! Έπρεπε να στηρίξουν την Ελλάδα του Τσίπρα που τους πλημμύρισε με λάθρο και τους βρίζει κιόλας...

Η Αυστρία βοηθά τώρα την ΠΓΔΜ να προβάλει και το "αρχαίο μακεδονικό" παρελθόν της
Εκτός από τη διάσκεψη της Βιέννης, στην οποία η Αυστρία έπεισε στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας να κλείσει τα σύνορα για τους πρόσφυγες, υποσχόμενη και βοήθεια σε δυνάμεις ασφαλείας, η Αυστρία φαίνεται ότι βοηθά το γειτονικό κράτος και σε άλλους τομείς, όπως στην τουριστική αξιοποίηση της προσπάθειας προσεταιρισμού του αρχαίου παρελθόντος των Μακεδόνων.

Τα 'μυστικά' του Κέβιν Σπέισι ο νεοναζί πατέρας και οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και πιο διακριτικούς σταρ του Χόλιγουντ. Απασχολεί τα ΜΜΕ, μόνο όταν βραβεύεται για κάποια δουλειά του ή όταν πρέπει να προωθήσει την καινούρια του ταινία. Ο Κέβιν Σπέισι επιθυμεί να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά ο αδερφός του αποφάσισε να αποκαλύψει τα οικογενειακά τους μυστικά. Ελάχιστα στοιχεία για τα παιδικά του χρόνια είναι γνωστά.

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΣ ΤΑ ΓΚ@ΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΖΩΟ; Γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κακοποιήθηκε από συνάδελφό της

Σοκ στους κόλπους της αστυνομίας. Όπως κατήγγειλε γυναίκα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ απειλήθηκε, βασανίστηκε και χτυπήθηκε ανελέητα από συνάδελφό της, με τον οποίο φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση, όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του.

Εταιρεία ασφαλείας ανέλαβε τη φύλαξη ασυνόδευτων παιδιών στη Λέσβο


Με στόχο την προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων από κυκλώματα διακινητών (traffickers), η G4S ανέλαβε τη δωρεάν φύλαξη της Μεταβατικής Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Λέσβο, που δημιούργησε η οργάνωση ΜΕΤΑδραση, επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ! Τσίπρας στην Τουρκία: Τριαντάφυλλα, μπουζούκι και χαμόγελα με Νταβούτογλου

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σήμερα στη Σμύρνη, για τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, στη σκιά της χθεσινής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, η οποία δεν κατέληξε σε απτά αποτελέσματα.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΕΣ ΡΕ ΗΡΩΑ! Τέλος οι συναυλίες των AC/DC -Ο Μπράιαν Τζόνσον χάνει την ακοή του [εικόνες]

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους λάτρεις των AC/DC, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μπράιαν Τζόνσον να χάνει την ακοή του, με αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να ακυρώνεται η περιοδεία του.

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Επεισόδια με Τούρκους εργάτες έξω από την συνάντηση Νταβούτογλου - Τσίπρα

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Σμύρνη, έξω από το χώρο όπου συναντώνται οι αντιπροσωπείες της Ελλάδας και της Τουρκίας για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών. Τούρκοι εργάτες, που είχαν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν ζητώντας από τον Αχμέτ Νταβούτογλου να αποσύρει ένα νόμο που θίγει τα δικαιώματά τους, συνεπλάκησαν με την αστυνομία.

Λαμόγια του κερατά! «Εξαφάνισαν» 2.000 μετανάστες από όλη την Ελλάδα

Κάνουν τα πάντα για να μείνει κολλημένο στους 35.000 το νούμερο των λάθρο

Ενώ μέχρι χθες το πρωί ήταν 36.419, η σημερινή καταμέτρηση από το αρμόδιο συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης τους βγάζει 34.183 - Οι περισσότεροι έφυγαν από το λιμάνι του Πειραιά - Δείτε τους συγκριτικούς πίνακες

Ζημιές χιλιάδων ευρώ στα χωράφια της Ειδομένης!

«Η κατάσταση είναι τραγική! Το βράδυ που μας πέρασε έβρεχε ασταμάτητα με αποτέλεσμα οι περισσότερες σκηνές να είναι μέσα στα νερά και στις λάσπες. Ο περισσότερες κόσμος και ιδίως τα μικρά παιδιά, είναι άρρωστα. Δεν είναι δυνατόν να ζούνε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη πλέον στα πρόσωπα τους.

Μπακογιάννη: Το ΝΑΤΟ εξαίρεσε το Καστελόριζο από τις περιπολίες-Τι απαντάει ο ψεκασμένος

"Επιχειρησιακά στο ΝΑΤΟ το Καστελόριζο εξαιρέθηκε. Εμάς, τη ΝΔ την προβληματίζει πάρα πολύ αυτή η εξέλιξη" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ετσι είναι σήμερα ο Πακιστανός που κακοποίησε τη Μυρτώ στην Πάρο [εικόνες]

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Σύρου οδηγήθηκε και πάλι το πρωί της Τρίτης ο Πακιστανός που είχε κακοποιήσει τη 16χρονη Μυρτώ στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου του 2012.

Πόσες γυναίκες βρίσκονται σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα

Οριακή αύξηση σημείωσαν τα ποσοστά γυναικών σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, από 22% σε 24%, αλλά μια στις τρεις επιχειρήσεις δεν έχει ακόμα γυναίκες στην ανώτατη διοίκηση. Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από παγκόσμια έρευνα της Grant Thornton με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

ΜΑ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ! Εγκρίθηκε η μεταβίβαση του 67% του ΟΛΠ στην Cosco

Τη μεταβίβαση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στην Cosco ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο, κρίνοντας νόμιμες όλες τις σχετικές διαδικασίες, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.